62.483 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Heb jij ook een lekkere buurvouw die je in je fantasie alle hoeken van het huis laat zien? Seks met de buuf is al jaren favoriet van velen op Opwindend.Net! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Buurvrouw sexverhalen. In deze categorie staan 1181 erotische verhalen.
Chauffeur Voor BuurvrouwDoor: Sjak
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Onze buren zijn een stuk ouder dan wij. We schelen 25 jaar. Ik Charles ben net 50 jaar evenals mijn vrouw, Thea. Buurvrouw Anneke is 76 en Herman 74 jaar en zijn kinderloos. Met Herman gaat het niet goed die ligt al geruime tijd in het ziekenhuis en..."
08-04-24
8.9
Het Hulpje Van Karin - 9Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Nadat ik met buurvrouw Karin naar bed ben geweest is er heel veel gebeurd, Petra de dochter van Karin betrapte ons en deed heerlijk mee en ook haar man Kees deed mee. Kees moet voor zijn werk op reis en overleed. Petra komt bij ons inwonen. zie verde..."
06-04-24
9.1
Met RenteDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bare, Billen, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Oraal,
"Regelmatig hoorde ik dat de buurvrouw ruzie had met haar man. Ik ging erheen en suste het tot ze uit elkaar gingen. Toen kwamen ze allemaal opzetten, om te helpen . Intussen strijdbaar, gooide ze deze hitsige types er allemaal uit. Sodemieter op, ze..."
26-03-24
8.2
Ex-buurvrouw MirjamDoor: SandervandenHeuvel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Na een heerlijk weekend vol zon en met een temperatuur rond de vijftien graden is het vandaag dramatisch. Het regent hard en voelt koud aan. Ik Sander, 36 loop met in mijn ene hand een paraplu en in de andere hand het net gehaalde eten voor de avon..."
16-03-24
9.0
Het Hulpje Van Karin - 8Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Neuken, Pijpen,
" Nadat ik met buurvrouw Karin naar bed ben geweest is er heel veel gebeurd, Petra de dochter van Karin betrapte ons en deed heerlijk mee en ook haar man Kees bij wie het niet meer werkt deed 1 keer mee maar het ging helaas niet meer. Kees moet voor..."
09-03-24
9.0
Rolinda En EllieDoor: RolindaRB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wij zijn Rolinda en Ellie, buurvrouwen van elkaar, en sinds kort ook seks partners van elkaar. Dat begon toen we na een dagje winkelen ook nog even langs de seksshop waren gegaan en we allebei wat speeltjes hadden gekocht. We kwamen toen thuis en ded..."
04-03-24
8.7
Vroege VogelDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Sm,
"Ik ben altijd vroeg wakker en slaap naakt, ook loop ik altijd naakt door mijn huis op de 2e etage Een parkje in het midden en flinke bomen erin, zo zit ik lekker beschut. Die ochtend keek ik naar buiten. Warm weer en een dame keek..."
03-03-24
8.3
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03-24
8.5
Het Hulpje Van Karin - 7Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Nadat ik met buurvrouw Karin naar bed ben geweest is er heel veel gebeurd, Petra de dochter van Karin betrapte ons en deed heerlijk mee en ook haar man Kees bij wie het niet meer werkt deed 1 keer mee maar het ging helaas niet meer, zie vorige verhal..."
29-02-24
8.8
Moeder En Dochter - 2Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen,
"Zo als jullie weten is de relatie met Lisette uit en heb ik inmiddels een soort van relatie met haar moeder, ze heet Jannie. Het leven gaat door, heb verschillende studies afgemaakt en een baan gevonden in de IT, verdient goed en heb in Den ..."
21-02-24
8.9
Het Hulpje Van Karin - 6Door: Jacco
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Neuken, Pijpen,
"Nadat ik met mijn buurvrouw Karin de liefde bedreven heb kwam ook haar dochter met haar man Kees erbij, helaas bleek het bij hem niet goed meer te werken en vroeg hij of ik Petra de sex wilde geven die zij verdiende waar ik graag mee instemde. ..."
18-02-24
9.1
SanneDoor: Satyricon
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Buurmeisje, Buurvrouw, Dochter, Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vingeren,
" Goedmorgen buurman, mag ik je wat vragen Voor mij stond mijn buurvrouw Nathalie. Alhoewel ze mijn buurvrouw is, heb ik nog geen echt contact met haar gehad. Ik wist wel dat het een alleenstaande moeder was van tegen de 40 jaar. Dus mijn..."
17-02-24
9.3
De Buurvrouw TroostenDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurvrouw,
"Ik zag mijn buurvrouw Betsie na een lange tijd weer in de supermarkt. Ze zag er bedrukt uit. Ze is een vrouw van 77 en klein en een beetje mollig. Ik vroeg haar wat er was en ze vertelde dat haar man na een lang ziektebed was overleden. Ik s..."
12-02-24
6.9
Buurvrouw OpgevangenDoor: John De Groot
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jurk, Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik woon al jaren alleen in een kleinschalig appartementencomplex. Ik heb nooit een vaste relatie gehad. Heb altijd veel voor mijn werk gereisd. Vooral naar India. Daar heb ik geholpen fabrieken te bouwen als proces engineer. Het waren mooie tijden. O..."
07-02-24
9.0
Mijn Lieve Overbuurvrouw AnitaDoor: Dhr B.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurman, Buurvrouw, Cougar, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Kut, Kutje, Milf, Mollig, Oma, Slaapkamer,
"Ik was 25 jaar toen ik, in het voorjaar van 2001, besloot om het ouderlijk huis te gaan verlaten om op mijn zelf te gaan wonen in een nieuwbouw 3 kamer appartement op de 1e etage van een appartementencomplex van Stichting Woningbouw Nootdorp. In n ..."
04-02-24
7.5
Het Hulpje Van Karin - 5Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dochter, Pijpen,
"Nadat ik met de buurvrouw Karin in bed beland ben en betrapt werd door haar dochter Petra werd ook haar man Kees erbij betrokken, zie vorig verhaal. Zo na een heftige avond en een gezellige afsluiting bracht ik Karin naar bed en en hielp haa..."
04-02-24
9.1
Rick - 2Door: John2511
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Buurvrouw, Eerste Keer, Erotiek,
"Nadat hij wat bij zinnen gekomen was na deze aftrekpartij van wereldklasse, wist Rick het even niet meer. Hij raapte zijn spullen bij elkaar, zag Anne hetzelfde doen, en liep terug naar huis. Dat hij Anne een perfecte blik gunde op zijn gespierde bil..."
03-02-24
9.5
Maartjes Avontuur - 5Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Maartje stond voor de deur van Alice, haar hart bonzend van opwinding en verwachting. Ze wilde net aanbellen toen ze door het raam een glimp opving van wat er binnen gebeurde. Haar ogen werden groot van verbazing en opwinding toen ze zag wat er op tv..."
03-02-24
8.9
De Zoon Van De BuurvrouwDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Douche, Neuken, Pijpen, Voyeurisme, Zoon,
" Op de vijfde foto uit de serie valt het felle zonlicht zo gunstig op zijn toch al minieme speedo dat ik zijn stijve er recht doorheen zie. Als ik alleen maar aan die foto denk en fantaseer dat ik die heerlijke piemel even mag vasthouden, moet ik a..."
02-02-24
9.3
Het Hulpje Van Karin - 4Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Dochter, Neuken, Pijpen, Schoonzoon,
"Zo, van alleen zijn naar met de buurvrouw en haar dochter gevree n te hebben zoals je hebt kunnen lezen in de vorige verhalen, moest ik vanavond met Kees de schoonzoon van Karin kennismaken, Petra de dochter van Karin had alles thuis aan haar man ve..."
01-02-24
8.8
De Buurvrouwen - 1Door: Centerfold
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buren, Buurvrouw, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Milf, Pijpen,
"Ik ben Simon een jongen van zestien jaar oud. In heb blonde krullen en hel blauwe ogen. Ondanks dat de meiden me er leuk uit vinden zien, heb ik het nog nooit aangedurfd om een meisje te versieren. Hopelijk ga ik mijn verlegenheid nog eens overwinnen..."
01-02-24
9.2
Het Hulpje Van Karin - 3Door: Jacco
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Dochter, Pijpen, Vingeren,
"Nadat ik mijn buurvrouw Karin had ingesmeerd omdat ze zo erg verbrand was hebben wij elkaar verwend en ben ik bij haar blijven slapen. De volgende morgen werden wij wakker gemaakt door haar dochter Petra waarbij wij met ons drie n naar de douche gega..."
31-01-24
9.1
Het Hulpje Van Karin - 2Door: Jacco
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Dochter, Neuken, Pijpen,
"Nadat ik mijn Invalide buurvrouw Karin geholpen had met insmeren omdat ze roodverbrand was kwam van het n het ander en streelde ik haar tepels en ben ik met haar naar bed geweest wat voor mij ook weer een tijd geleden was. Ik lig in mijn b..."
28-01-24
9.1
BaukjeDoor: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Eerste Keer,
" Even een tussendoortje. Dit keer kruip ik in de huid van een van mijn jeugdvrienden. Hij vertelde het me pas geleden toen we bij hem thuis naar muziek van onze jeugdhelden luisterden en flink doorzakten. Ik heb zijn verhaal wat geromantiseerd..."
20-01-24
9.3
Het Hulpje Van Karin - 1Door: Jacco
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Insmeren, Neuken,
"Ja ik ben al jaren het hulpje van buurvrouw Karin, zij is 63 en zit in zo n elektrische rolstoel waar ze goed mee uit de voeten kan. Karin is alweer zo n 12 jaar gescheiden, haar man waar ze een dochter van had, hij had haar na het ongeluk verlaten v..."
14-01-24
9.1
Mijn Lieve (buur)vrouw AntoinetteDoor: Dhr B.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Borsten, Buurman, Buurvrouw, Kut, Kutje, Likken, Piercing, Pijpen, Schoonmoeder, Standje 69, Tepel, Tepels, Zuigen, Zwanger,
"Ik was 25 jaar toen ik, in het voorjaar van 2001, besloot om het ouderlijk huis te gaan verlaten om op mijn zelf te gaan wonen in een nieuwbouw 3 kamer appartement op de 1e etage van een appartementencomplex van Stichting Woningbouw Nootdorp. In het ..."
01-01-24
8.5
Avontuurtjes In De Flat - 1Door: Japio41
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Buurvrouw, Cuckold, Cuckolding, Neuken,
"Dit is het eerste deel van een reeks die zich afspeelt in een appartementencomplex tijdens de corona periode. Ik hoop dat dit verhaal bevalt... De afgelopen jaren stonden in het teken van de corona epidemie, dat kun je wel stellen, toch Ook..."
29-12-23
8.6
Mijn Invalide Buurvrouw - 9Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Neuken, Pijpen, Trio, Vingeren, Zwanger,
"Wij, Anja mijn Invalide buurvrouw waar ik een relatie mee heb en ik hadden het bedrijf van mijn overleden broer in Canada doorgezet waarbij de dienstmeisjes graag bij ons in bed kropen zoals je in de vorige verhalen hebt kunnen lezen, Anja was geoper..."
21-12-23
9.1
De OverbuurvrouwDoor: Red Red
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Eerste Keer, Jong En Oud, Milf,
"Het volgende verhaal speelde zich afgelopen zomer af. Ik ben William een jongen van 18 jaar oud, nog niet veel lijfelijke sexervaring. Masturberen hierbij dan niet meegerekend want trekken aan mijn flinke paal dat kon ik als de beste. Mijn h..."
11-12-23
9.3
Nadi's Leven - 8: De BuurvrouwDoor: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Buurvrouw, Milf, Piercing, Vuistneuken,
"Ik heb een lange warme dag gehad en ben tot acht uur in de Hemel geweest voor een aantal tantra massage sessies. Dat ga je wel merken in je rug en armen en ik loop even onder de douche door. Ron komt voorlopig niet thuis want er was weer een..."
07-12-23
9.4
Kerstboom OptuigenDoor: Amy1988
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Dildo, Grote Borsten, Kerst, Kerstmis, Kut, Kutje, Milf, Neuken, Openbaar, Vingeren,
" Dag lieve mensen, Tja het is weer die tijd van het jaar. Sinterklaas is de deur uit en ik mag weer de kerstboom optuigen. Mijn leukste activiteit van het jaar. Buiten al de geile avonturen natuurlijk. Gisteravond Sinterklaas av..."
04-12-23
8.7
Mijn Invalide Buurvrouw - 8Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dienstmeisje, Neuken,
"Wij, Anja mijn Invalide buurvrouw waar ik een relatie mee heb en ik hadden het bedrijf van mijn overleden broer in Canada doorgezet waarbij de dienstmeisjes graag bij ons in bed kropen zoals je in de vorige verhalen hebt kunnen lezen, Anja was geoper..."
03-12-23
9.3
Mijn Invalide Buurvrouw - 7Door: Jacco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dienstmeisje, Doggystyle, Neuken,
"Wij, Anja mijn Invalide buurvrouw waar ik een relatie mee heb en ik hadden het bedrijf van mijn overleden broer in Canada doorgezet waarbij de dienstmeisjes graag bij ons in bed kropen zoals je in de vorige verhalen hebt kunnen lezen. Anja w..."
29-11-23
9.2
Esther, De BuurvrouwDoor: Max
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Billen, Buurvrouw, Politie,
"De agente keek me nog n keer aan. Dus, je hebt verder geen vragen meer En je weet wat je kunt doen als je er toch niet uit komt . Ja hoor, alles is me duidelijk. Het is ten slotte niet de eerste keer. Een brede lac..."
22-11-23
8.7
Marijke Speelt Met IngridDoor: Jacob Van S
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Biseksueel, Buurvrouw, Dominantie, Vingeren,
"Gisteren heb ik Klaas en Ingrid begluurd toen zij aan het neuken waren achter in de tuin. Voor het eerst heb ik toen helemaal naakt door mijn eigen tuin gelopen. Dat beviel heel goed en ik wilde dat vaker doen. Met andere ogen loop ik nu door mijn tu..."
21-11-23
9.0
BuurvrouwDoor: Gerard82
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Buurvrouw, Kort, Milf,
"Hier mijn eerste verhaal wat echte gebeurtenis is hoop meer belevenissen te delen Zoals met mijn buurvrouw die ongeveer 30 jaar ouder was dan mij toen der tijd ik was zelf 17jaar . Waar ik al langere tijd stiekem uit raam bekeek als ze lag t..."
17-11-23
6.9
Mijn Invalide Buurvrouw - 6Door: Jacco
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Massage, Neuken,
"In de vorige verhalen beschrijf ik hoe het gekomen is dat wij, mijn Invalide buurvrouw waar ik een relatie mee kreeg het bedrijf van mijn broer Frits in Canada doorgestart hebben nadat hij overleden was. Het eerste dienstmeisje Marian betrapte ons ti..."
11-11-23
9.1
Mijn Geile Oma - 4Door: Frank18949
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Buurvrouw, Moeder, Neuken, Oma, Pijpen,
"Telefoon,ik neem op met Frank.Hallo Frank,met oma,heb je even tijd Ja natuurlijk,zeg ik en ik voel mijn lul hard worden,wat is er Mijn tv doet het niet,zegt oma,wil jij er eens naar kijken Janatuurlijk oma,ik kom eraan.Oma woont gelukkig dichtbij en..."
04-11-23
8.6
Verhouding Met BuurvrouwDoor: Marcel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Verhouding,
"Ik wil je vertellen hoe mijn verhouding met de bovenbuurvrouw Erna begon. We wonen in aan klein appartementsgebouw in een rustige straat. In het gebouw is het een mix van leeftijden maar overwegende mensen van zowat onze leeftijd, prille z..."
01-11-23
8.9
Mijn Invalide Buurvrouw - 5Door: Jacco
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Dienstmeisje, Neuken, Pijpen,
"Mijn broer Frits was gestorven en ik was samen met mijn buurvrouw Anja waar ik mee samewoonde naar de begravenis gegaan en daar het bedrijf overgenomen. De volgende morgen stond Jack al vroeg bij ons binnen om ons naar de afspraak bij de pro..."
27-10-23
9.1
Mijn Invalide Buurvrouw - 4Door: Jacco
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dienstmeisje, Neuken, Pijpen,
"Nadat Anja en ik ons even teruggetrokken hadden en heerlijk met sex bezig waren betrapte Marian 1 van de 2 dienstmeisjes ons en nadat we met haar gesproken hadden waren we met ons drie n heerlijk bezig gegaan. We zaren net in de kamer of J..."
26-10-23
9.2
Vader Eindelijk Uit De Kast - 2: Alle Remmen Los....Door: Oldandgay
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Buurman, Buurvrouw, Ouderen, Swingers, Trio, Vader, Zoon,
"Vader was dus vandaag tijdelijk , bij ons ingetrokken en wij zouden proberen om weer een normaal ritme in zijn leven terug te brengen. De afgelopen nacht had hij met mij, zijn zoon geslapen, had een bekentenis gedaan over opa en ook dat ..."
18-10-23
9.1
De Nieuwe Buurvrouw - 2Door: Lurker
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Al met al bevalt het me wel om het speeltje van de buuf te zijn, maar als ik de week erna gekleed in mijn boxer de woonkamer binnenloop is buuf niet alleen, ze heeft een vriendin uitgenodigd. Buuf geeft aan dat ik vandaag voor haar vriendin ben en du..."
17-10-23
7.7
Mijn Geile Oma - 3Door: Frank18949
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Borsten, Buurvrouw, Kleinzoon, Kut, Kutje, Moeder, Neuken, Oma, Pijpen,
"Nadat ik weer heerlijk klaar was gekomen zei oma ik ben een beetje bi ,Frank,vind je dat erg Nee hoor oma ,dat vind ik wel geil,zei ik .Als je het goed vind wil ik graag seks met mijn buurvrouw hebben ,terwijl jij toekijkt.Dat lijkt me geil oma maar..."
16-10-23
8.5
De Nieuwe Buurvrouw - 1Door: Lurker
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Onderdanig, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Nadat ik de sleutels van mijn nieuwe huis heb gekregen bel ik even aan om kennis te maken met de nieuwe buren. Een oudere vrouw doet open, ik stel me voor, ik krijg een hand en ik vraag of het wonen hier bevalt. Dat beaamt ze, maar ze vindt het wel d..."
15-10-23
8.5
BuurvrouwDoor: Seksy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Beffen, Buurvrouw, Milf, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Tiener, Vingeren,
"Hoi, ik ben Mark en ik ben 16 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en naast mij woont mijn 57 jarige buurvrouw Alexia die sinds kort weer single is en een echtscheiding achter de rug heeft. Maandagmiddag, Ik kom thuis na een vermoeie..."
10-10-23
8.3
Mijn Buurvrouw Maartje - 5Door: Lasse
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Buurvrouw, Ex, Milf, Pijpen, Seksbioscoop,
"Na het geile weekend in Haarlem was het midden in de week weer eens tijd voor een geil avontuur met Maartje. Ik had haar laten weten dag ze zich op woensdagmorgen om 10.00 uur diende te melden. Stipt op tijd stapte ze binnen. Ze zag er lekker uit, in..."
10-10-23
9.0
Mijn Invalide Buurvrouw - 3Door: Jacco
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Neuken, Trio,
"Nadat ik bij mijn buurvrouw in bed beland ben en heerlijk met haar gevree n heb, vertelde ik haar over mijn huwelijk en dat ik met een narcistische vrouw getrouwd was en eigenlijk wilde scheiden. Mijn buurvrouw bood aan dat ik zolang in haar bungalow..."
07-10-23
9.2
Sophie Helpt Met Bijles - 2Door: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"De volgende dag zag ik Julia op school die me met een smachtende blik aan keek. Er was iets bijzonders aan haar te zien. Ze droeg een kort rokje rond haar smalle heupen. Ik was niets anders gewend dan dat het meisje altijd een jeans droeg..."
01-10-23
9.4
Mijn Invalide Buurvrouw - 2Door: Jacco
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw, Milf, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Ik ben een getrouwde man van 54 en kom nogal wat tekort, vroeger deden wij het vaak maar de laatste jaren was het een zeldzaamheid geworden en trok ik mijzelf vaak af, nu was de invalide buurvrouw gevallen en had ik haar geholpen en we waren in bed b..."
28-09-23
9.1
Mijn Nieuwsgierige Moeder En SandraDoor: Dannydobbe
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Buurvrouw, Klaarkomen, Kut, Kutje, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Zoon,
"Zoals jullie hebben kunnen lezen is de band tussen mijn moeder nogal veranderd. Sinds mijn moeder weet van mijn avonturen met Sandra en Joost, onze buren. Is zij... hoe zal ik het zeggen. Seksueel nogal aan het ontdekken Vaker da..."
27-09-23
9.6
Geile Buuf!Door: Igor
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Buurjongen, Buurman, Buurvrouw, Dildo, Gluren, Jong En Oud, Kut, Kutje, Lul, Milf, Vingeren,
"Een tijdje geleden kwam ik thuis op de fiets en reed door de brandgang om deze in de schuur achter het huis weg te zetten. Toen ik langs de schutting van de buuf reed zag ik dat ze lekker van het zonnetje zat te genieten. Maar toen ik nog eens goed k..."
27-09-23
8.9
De Nieuwe BuurvrouwDoor: Hornydude1812
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Maagd, Milf, Neuken, Pijpen, Sperma,
"Ik ben Tom, 19 jaar en dit is het verhaal wat nu ongeveer 3 maandjes oud is en nog steeds gaande is. Ik moest dit echt vertellen want het is te geil. Nog even wat informatie over mijzelf. Ik ben 183 cm lang, weeg 76 kilo en heb best wel een..."
13-09-23
8.6
Anale Seks Met Onverwachte Twist - 2Door: RobbertK
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Buren, Buurman, Buurvrouw, Dildo, Handboeien, Kontje, Pijpen, Slaaf, Slavin, Standje 69, Strapon, Verjaardag, Werk,
" In het vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik mijn vriendin en de buurvrouw neukte. In dit verhaal hebben wij een verjaardag onze buurvrouw, wederom waargebeurd. Wij lopen onze voordeur uit en ik zie de buurvrouw al in de ..."
13-09-23
8.2
Anale Seks Met Onverwachte Twist - 1Door: RobbertK
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Buurvrouw, Likken, Pijpen, Slaapkamer, Trilei, Trio,
"Het was weer een mooie hete donderdag. We hebben allebei vakantie en ik ben weer in een geile ondeugende bui. Ik stuur haar een snapchat met een foto van ontbloot bovenlijf en een half afgezakte broek. Ik krijg binnen een mum van t..."
09-09-23
8.2
Buurvrouw Debby - 4Door: Eddy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Hotel, Milf, Parkeerplaats, Sperma,
"Op een avond kreeg ik een appje van Debby of ik aankomend weekend wat te doen had. Ze had met een vriendin een hotel geboekt met wellnes arragenment. Maar helaas was de vriendin ziek en kon ze niet mee. Of ik interesse had om met haar mee te gaan..."
07-09-23
9.1
Inez De Oudere Buuf - 6Door: Gerard12816
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Escort, Jong En Oud, Milf, Onderdanig, buurvrouw,
"De volgende morgen werd Guido nadat hij heerlijk had geslapen wakker, nog liggend zoals hij gisteravond, nadat hij Bella had volgespoten in slaap was gevallen Na een rustige week waarin de beide buren rustig hun leven leefden had Guido gec..."
30-08-23
9.2
Slaaf Van De Directrice - 8Door: T-400
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Directrice, Dominantie, Pijpen, Plas, Plassen, Publiek, School, Slaaf,
"Na de eerste twee rondes had mijn kontje al heel wat te verduren gehad. Ik voelde me geil en vrouwelijk terwijl ik met mijn vingers over mijn klitje en ballen ging. Robin vroeg hoe ik het tot nu toe had gevonden Ik zei dat ik nog nooit zo geil was g..."
28-08-23
9.3
Buurmeisje - 4: Buurvrouw Doet MeeDoor: Rita14312
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Buurvrouw, Schoonmaakster, Travestie,
"Buurmeisje 4 buurvrouw doet mee Onaangenaam verrast tijdens een neuk partij met de dochter staat de moeder ineens in de tuin en als straf moet ik als poetsvrouw verkleed helpen in het huis. De afwas is net gedaan en met wat instructies was i..."
23-08-23
9.0
Intermezzo - 2Door: Gerard12816
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Jong En Oud,
"Het vervolg heeft even op zich laten wachten, maar hier is t dan toch. Ik, 50 jaar man, vrijgezel, 1,90 lang, goed gebouwd, verzorgd en 87 kilootjes. Ik heb aan huis een kleine massage en coaching praktijk. Tanja mijn buurvrouw van een paar huisjes ..."
22-08-23
9.3
Inez De Oudere Buuf - 4Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Escort, Jong En Oud, Onderdanig, Slet, Sletje, Tante,
"Guido op wiens verzoek ik dit verhaal schrijf is een gezonde kerel van midden veertig, zijn vrouw Bella is net 50. Ze hebben het goed voor elkaar, 2 dochters in de tienerleeftijd, mooi huis, beide een baan. Wat ontbreekt is de seks. Guido die altijd ..."
17-08-23
9.1
Klusje Bij Buren - 1Door: PeterkeB
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Buurvrouw,
"We hebben een goede buurt. Ik durf mezelf nogal een handige klusser te noemen. Geregeld vraagt men mij om een karweitje bij hen op te knappen. Ik reken een kleine tussenkomst aan. Ik tevreden, zij tevreden, iedereen tevreden. Nu waren het de..."
14-08-23
8.8
Inez De Oudere Buuf - 3Door: Gerard12816
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Hoer, Jong En Oud, Klaarkomen, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie,
"Wat vooraf ging in het kort. Guido een jonge gezonde kerel van halverwege de veertig was getrouwd met de iets oudere Bella van begin vijftig. Ze hadden het goed, alleen de seks stond op een bijzonder laag pitje. Toen een wat oudere buurvrouw een slan..."
13-08-23
9.0
Inez De Oudere Buuf - 2Door: Gerard12816
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Indisch, Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Even vooraf dit verhaal is geschreven op verzoek van Guido. Guido is een getrouwde midden veertiger die zijn zaakjes prima voor elkaar heeft. Behalve de seks met zijn echtgenote. Hij wordt gevraagd voor een klusje bij een getrouwde oudere halfbloed ..."
07-08-23
9.2
Bontmantel Te Luchten?Door: Poolvosfoxy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont, Buurman, Buurvrouw, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Stiefmoeder,
"Als jonge jongen fietste ik vaak aan de achterkant van de flat bij mij in de buurt. In de jaren 80 werd nog volop bont gedragen door de dames en dat vond ik fijn want ik geil op bont. Regelmatig liep er een dame in de straat in allerlei moo..."
03-08-23
8.2
Anne En Jimmy - 1Door: Pedro19384
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Buurjongen, Buurvrouw, Jong En Oud, Klaarkomen, Kut, Kutje, Maagd, Neuken, Spuiten,
" Zal ik je nog even aftrekken voordat je naar school gaat vroeg Anne en zonder zijn antwoord af te wachten gleed zijn zwellende ochtendlul al door haar handje. Eerst wat losjes en dan strakker deed ze het en merkte hoe de jongenspik harder en grote..."
01-08-23
8.6
Brenda - 1Door: JohanXXX
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Vreemdgaan,
"Het was een mooie zomerse dag niet snikheet, maar zo n dag met 26 graden en een strakblauwe lucht. Vanochtend was ik er vroeg bij een stond al om 07.00u mijn kozijnen te schilderen, zodat ik v r het te heet werd al genoeg gedaan had en dus rond de m..."
25-07-23
9.5
Inez De Oudere Buuf - 1Door: Gerard12816
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Dit verhaal schrijf ik op verzoek van ene Guido. Guido is een midden veertiger sportief, gespierd en verzorgd, getrouwd met Bella van net vijftig. Ze hebben het goed. Mooi huis, auto, vakanties, twee gezonde meiden in de tienerleeftijd, geen geldzorg..."
21-07-23
9.1
De BuurvrouwDoor: Groningenstel
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buurvrouw, Milf, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Volle Vrouwen,
"Een paar maanden geleden ben ik verhuisd en ik woon nu in een simpele tussenwoning. Naast mij wonen o.a. Mark en Amy. Een doorsnee stel met 3 opgroeiende kinderen. Toen ik de sleutels van de nieuwe woning kreeg heb ik aangebeld en mij voorgesteld dat..."
15-07-23
8.7
De Nieuwe Buren - 1: De OntmoetingDoor: Dannydobbe
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Borsten, Buren, Buurjongen, Buurvrouw,
"Het is zomer, ik ben ondertussen 22 jaar. Na jaren sex gehad te hebben met mijn zus zoals te lezen is in mijn mijn hete zus verhalen, is dat een tijdje terug ten einde gekomen. Mijn zus heeft een nieuwe relatie, en ze lijkt de perfecte partner gevo..."
11-07-23
9.3
Gedachten Puur En ReinDoor: Marieke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aziatisch, Buurman, Buurvrouw, Interraciaal, Vreemdgaan,
"Het was nu al de derde avond op rij dat Maria de slaap maar niet kon vatten. En dit had een heel duidelijke reden een gebeurtenis van een aantal dagen geleden Maria was een single vrouw van 37 jaar jong, met Filipijnse roots. Ze was g..."
07-07-23
9.0
Trudy Mijn BuurvrouwDoor: JustCrazy4Sex
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Anaal, Beffen, Buurvrouw, Hangtieten, Jong En Oud, Pijpen, Squirten,
"Mijn buurvrouw Trudy is 63 jaar maar nog altijd zeer lekker om naar te kijken. Niet zozeer hoe ze er normaal in het dagelijkse leven eruit ziet wanneer ik haar in de supermarkt of op straat tegen kom. Maar wanneer ze in haar achtertuin topless ligt t..."
06-07-23
8.1
De OverbuurvrouwDoor: JohanXXX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vriendinnen,
"Ik had al verteld in mijn verhaal van Belle dat ik vader was van twee. Nu wil het heugelijk feit dat ook mijn oudste nu vader is, en zoals gebruikelijk ga je dan op bezoek bij je zoon en schoondochter om hun nieuwe gezinslid te bewonderen. Nu moet ik..."
04-07-23
9.0
Mijn Jonge BuurjongenDoor: Trudy63
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Buurjongen, Buurvrouw, Groepsex, Jong En Oud, Naaldhakken, Topless, Vreemdgaan,
"Het is maandagmorgen rond de klok van 9.00 uur. Mijn man was een uur geleden de deur uit naar zijn werk en zal rond 18.30 weer thuis zijn. Het was een warme zonnige ochtend en ik kon genieten van een dag alleen thuis. Ik trok een klein st..."
25-06-23
8.5
Vluggertje Onder De DoucheDoor: Arjangroot84
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buurvrouw, Douche, Milf, Pijpen, Tieten, Vingeren, Vluggertje,
"Om in het verhaal te komen. Ik ben Arjan en vrijgezelle Nederlandse man van 38. Dit is een waargebeurd verhaal met enkele details anders verteld om de privacy te garanderen. Op een warme dag had ik lekker in het zwembad gelegen bij mijn buu..."
15-06-23
8.3
Dat Het PastDoor: Slim
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dieren, Honden,
"Ik, Merel, liep de net de trap op om te gaan douchen na mijn hardloop rondje. Komt mijn buurvrouw de achterdeur binnen mag Bo hier een paar uur blijven, ik moet weg en mijn kleine is loops Ze heeft nog een klein hondje en Bo, dat is een joeke..."
11-06-23
8.9
Bert & Gemma - 3: LilyDoor: Inga
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Borsten, Buurvrouw, Naakt, Neuken, Tepel, Tepels,
"Bert Gemma gaat over het geile verlangen om eens de vrouw van je dromen te mogen neuken. Shakespier bezoek zijn profiel heeft het plot in 6 delen, dat niet helemaal op fantasie berust, bedacht. BERT GEMMA, 3 Lily ..."
10-06-23
8.5
Gastgezin, Buurvrouw - 6Door: DDirk
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Exhibitionisme, Gluren, Lerares, Milf, Slipje,
" Donderdag 5 mei Simone werd met een heerlijk geil gevoel wakker de volgende ochtend. De vorige avond had ze op de zonnebank gelegen bij Mildred en ze wist dat Paul naar haar had gegluurd. Wat een heerlijk gevoel om je lichaam zo tento..."
08-06-23
9.1
Mijn BuurvrouwDoor: LeondeLoper
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Milf, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Na een radiostilte van een paar maanden ben ik terug. Dit verhaal heeft wel een kleine opbouw. Veel leesplezier. Dit verhaal speelde een aantal jaar geleden af. Ik was toen 21 en ik woonde in Eindhoven. Ik woonde in een appartementencomplex ..."
27-05-23
8.4
Mijn Buurvrouw Maartje - 2Door: Lasse
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Buurvrouw, Milf, Naaktstrand, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"Klokslag negen uur stapte ik binnen bij mijn buurvrouw. In een zomers jurkje stond ze in de keuken. Hey ook koffie Vroeg ze me. Daar had ik wel trek in. Ze schonk voor ons beiden koffie in en kwam aan tafel zitten. En , wat wordt het, ben je he..."
26-05-23
8.5
Zondagochtend - 2Door: Olivia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurman, Buurvrouw, Masturbatie, Masturberen, Vingeren, Vreemdgaan,
" Maar Olivia.. vraagt Lucas hoe kan het nou dat er niemand is die je er een handje mee helpt Je bent jong, slim, lief en ook nog eens knap . Een lachje ontsnapt mijn mond.. tsja goeie vraag.. de leuke zijn al bezet of gay grap ik. Ik ben de j..."
26-05-23
9.0
Mijn Buurvrouw Maartje - 1Door: Lasse
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Milf, Neuken, Pijpen, Vuistneuken,
" Hoi Maartje, wacht even, dan zal ik de huissleutel even pakken riep ik naar mijn buurvrouw net voordat ze de auto in stapte. Ze was een weekje weggeweest met haar kinderen, en in die tijd had ik haar kat verzorgd. Hey...moet nu weg, maar breng di..."
20-05-23
8.6
De DroneDoor: Henk17952
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Billen, Buurman, Buurvrouw, Kut, Kutje, Pijpen, Sperma, Trio,
"Het was een heerlijke dag om niks te doen, en dat ging ik dan ook maar eens doen. Beetje lezen, misschien nog even een tv serie te kijken, maar in hoofdzaak lekker in de zon liggen. Onze tuin ligt helemaal verscholen tussen de bomen en er kan niemand..."
17-05-23
8.1
Buurt OnderzoekDoor: Frank18949
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Kort, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Maandagochtend.Slaperig word ik wakker en voel naast me.Niemand,mijn vrouw is zeker al naar haar werk.Ik heb vandaag een vrije dag en heb me voorgenomen om daar optimaal gebruik van te maken.Ik stap uit bed en loop naakt naar de keuken om koffie te z..."
17-05-23
7.7
Mijn Moeder Kwam Thuis - 3Door: Jacco
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Eerste Keer, Milf, Moeder, Pijpen,
"Nadat ik met mijn moeder gevree n had en bij haar geslapen, kregen mijn ouders toen mijn vader weer eens thuis kwam ruzie en bleek mijn vader toen mijn moeder het hem vroeg al lang vreemd te gaan en was hij na de deur hard dicht te smijten vertrokken..."
16-05-23
8.9
Mijn Oude Buurvrouw Is GeilDoor: Frank18949
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Buurvrouw, Milf, Pijpen,
"Mijn naam ia Frank en ik woon in een middelgrote stad.Ik ben getrouwd met een lekker geil wijf.Het probleem is dat zij niet graag boodschappen doet en ik dat moet doen.Dat vind ik niet zo erg want dan beleef ik nog wel eens wat.Frank,lieverd wil jij ..."
16-05-23
7.6
Gedane ZakenDoor: Tender
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Moeder, Neuken, Zoon,
" Fuck Fuck O O god O fuck God God Fffuuuccckkk Ze gooide haar hoofd in haar nek en sloot de ogen. Als een gek had ze op me gereden. Poech Bracht ik uit nadat ik me diep in haar leegspoot, terwijl mijn handen twee enorm grote bor..."
30-04-23
8.4
Geile Buren - 3Door: Peter-L
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Camera, Cuckold, Cuckolding, Milf,
"Ik lig nog op mijn bed als mijn moeder op de deur klopt Peter ... bezoek voor je, opschieten wij moeten zo gaan In mijn joggingbroek en slaapshirt loop ik naar de keuken, waar Inez aan een kopje thee zit. Mijn pa en ma staan al in de deu..."
30-03-23
9.3
Geile Buren - 2Door: Peter-L
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Camera, Cuckold, Cuckolding, Milf, Onlyfans,
"Nu had ik ook een geheim, mijn avontuurtje met Inez had me een enorme boost gegeven. Een kleine week later kreeg ik na het eten een appje van Stefan, Of ik even tijd had om langs te komen. Omdat ik een probleem verwacht met hun laptop of PC, ..."
29-03-23
9.4
Geile Buren - 1Door: Peter-L
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Eerste Keer, Fotoshoot,
"De bel gaat, de overbuurman, in zijn hand een laptop. Je pa zei dat jij hier wel eens naar wilde kijken ... hij is zo enorm traag .. Ik knik, en pak hem aan Traag is traag, sneller maken kost je minimaal 100 150 aan onderdelen reageer ik di..."
26-03-23
9.0
Boodschappen Voor De BuurvrouwDoor: Sjaak
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen, Buurvrouw, Eerste Keer, Vreemdgaan,
"Toen Sjaak op een middag uit school thuis kwam, zei zijn oma tegen hem Wil je even bij Wendy van hiernaast langs gaan Ze heeft haar enkel verstuikt en kan amper lopen. Ze heeft boodschappen nodig. Ik heb haar beloofd dat ik jou zou sturen omdat ev..."
20-03-23
7.8
Mijn Dikke Oudere Geile BuurvrouwDoor: Ron20567
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Klaarkomen, Neuken, Vreemdgaan,
"Ik ben veertig jaar oud en mijn naam is ron ik ben nu singel en ik val op volle zeg maar dikkere vrouwen dan nog liefs oudere dames, dus niet zo makkelijk te verwezenlijken Nu is er iets gebeurd met mijn buurvrouw, helemaal onverwachts. Mij..."
11-03-23
7.9
BuurvrouwDoor: Melle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Openbaar, Vluggertje,
"Wanneer Von naar haar werk is en Xandra naar school blijf ik wat langer liggen. Ik vind het lekker om naakt in huis rond te lopen dus wanneer ik gedoucht heb en in mijn blootje heb ontbeten laat ik de gordijnen achter dicht en ga naakt stof..."
04-03-23
7.9
Tante Dora Is Een Hoer - 10Door: 1959joon
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buurvrouw, Hoer, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Tante,
"De andere dag was mijn moeder teruggegaan naar de seksshop ze had een tweede telefoon aangeschaft om werk en priv te scheiden. De eigenaar had de seks opname bewerkt zodat je geen gezichten zag. Beide waren ze weer geil geworden bij het zien van de ..."
14-02-23
9.2
Intermezzo - 1Door: Gerard12816
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Massage, Nicht,
"Ze woonde een paar huizen bij me vandaan. Tanja. Een leuk vrouwtje, niks bijzonders. Ze was net gescheiden en woonde samen met haar 2 pubers, een jongen van 12 en een meisje van 11. Ik Ben, 50 jaar, alleenstaand, met een coachings en klei..."
05-02-23
9.2
BuufDoor: Raket
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Buurvrouw, Deepthroat, Pijpen, Pik,
"Ik werd wakker van het geluid van de brievenbus. Het was zaterdag en ik sprong mijn bed uit om al struikelend van moeheid zo snel als ik kon naar de brievenbus te rennen. Het moet er nu instaan. In m n boxershort rende ik de deur uit ric..."
24-01-23
8.6
Buurvrouw Komt PoetsenDoor: John De Groot
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buurvrouw, Handboeien, Pijpen, Vastgebonden,
"Ik ben weduwnaar, 52, en woon in Nieuwegein. Ik zit in de IT en werk veel vanuit huis. Ik heb goed contact met mijn buren. Vooral met de overburen, een alleenstaande indiase vrouw met haar dochter. Ze is gescheiden. Mooi slank en eind 30. Z..."
17-01-23
8.5
RietzeilenDoor: Brecht462
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw,
"Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe buurvouw. Toen ze naar het huis naast me verhuisde, heb ik haar een beetje geholpen met settelen. Je weet wel, voor koffie zorgen, een maaltijd koken voor de eerste avond en wegwijs maken in typische buurtzake..."
16-01-23
9.0
Kerstvrouw - 2Door: Hagro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jeugdliefde, Kerst, Kerstmis, Sauna, Trio,
"Na een zeer aangenaam begin van deze kerst was ik erg benieuwd wat er nog komen zou. Na nog wat champagne gedronken te hebben en hapjes te hebben gegeten liep Marja naar haar slaap kamer en pakte daar 3 kamerjassen. Ze gaf er een aan Astrid ..."
02-01-23
9.0
Buurvrouw Debby - 3Door: Eddy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Buurvrouw, Milf, Slikken, Telefoon,
"Zo zo je weet wat je wil. Ja zegt Debby, het is voor mij ook alweer even geleden dat ik geneukt ben. We trokken onze kleren in rap tempo uit. En ik duwde haar op de bank, trok haar wat onderuit en knielde toen voor haar heerlijke kaal geschor..."
02-01-23
8.5