Klik hier voor meer...
Torag
Torag
Hoi, ik ben Anton, liefhebber van (bi)seks en van seks verhalen. Ik ben een jonge zestiger, 1.82/82, hetero en bi geïnteresseerd.
Een mooie lekker bi-man, CD of travo, heerlijk hoor.

Als hetero heb ik een voorkeur voor volslanke tot dikke vrouwen. De BBW dus. Liefst in strakke kleding, legging, jeans, shorts, jurk of rokken waarin de rondingen goed zichtbaar zijn.
Hier komen ook nog verhalen over.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie stuurt, hier of het kan ook rechtstreeks naar mijn mailadres.
Hoogste Cijfer: Een Bijzondere Treinrit
Meest Gelezen: Een Bijzondere Treinrit
Aantal Verhalen: 4
Geplaatste Reacties: 5
E-Mail Adres: t.orag@hotmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Eerste Bi ErvaringDoor: Torag
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Neuken, Pijpen,
"Ik was al een paar jaar bi schierig en keek steeds meer op de bekende sites naar filmpjes over mannen seks en het begon mij steeds meer op te winden. Na mijzelf een paar keer op filmpjes en foto s te hebben afgetrokken, begon de behoefte om het ook d..."
13-06-24
8.8
Een Bijzondere TreinritDoor: Torag
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Oudere Vrouwen, Slipje, Sperma, Volle Vrouwen,
"De trein stopte bij een station en er stapte een vrouw in die schuin tegenover mij aan de andere kant van het looppad ging zitten. Eigenlijk helemaal niet zo n opvallend type, behalve dan dat ze volslank, tegen het dik zijn, aan zat. Ik schatte haar ..."
12-06-24
8.9
De BuurvrouwDoor: Torag
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Transgender,
"Vanuit mijn slaapkamer raam heb ik zicht op het slaapkamer raam van de overburen. Mij was al een keer opgevallen dat ik daar wel eens een vrouw zag, die daar volgens mij niet thuis hoorde. Vreemd genoeg verdween die vrouw altijd weer in het niets. M..."
09-06-24
8.7
Medische KeuringDoor: Torag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
" i Voor een instantie verricht ik lichamelijk keuringen aan huis, waarbij ik voornamelijk mannen aan een klein onderzoekje onderwerp. In de basis ben ik hetero maar omdat er wel eens intieme vragen moeten worden gesteld en onderzoekjes worden verric..."
21-05-24
8.7