Klik hier voor meer...
Door: Torag
Datum: 09-06-2024 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 10898
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Vanuit mijn slaapkamer raam heb ik zicht op het slaapkamer raam van de overburen. Mij was al een keer opgevallen dat ik daar wel eens een vrouw zag, die daar volgens mij niet thuis hoorde. Vreemd genoeg verdween die vrouw altijd weer in het niets. Meestal waren de gordijnen even dicht, maar dat was een keer niet het geval en zo zag ik dat mijn buurman zich verkleedde als vrouw.

Vanaf dat moment was ik nieuwsgierig geworden en ging ik vaker stiekem kijken hoe hij zich verkleedde. Steeds vaker liet hij de gordijnen open en zo zag ik de transformatie van man naar vrouw. En het werd een aantrekkelijke vrouw. Blonde pruik, gezicht opmaken aan de kaptafel, panties aan, lingerie, hoge hakken en uitdagende kleding als korte rokken en jurken maar ook leer en lak kleding. Hij gebruikte nepborsten om de bovenzijde van vulling te voorzien en na de transformatie zag zij er opwindend en uitnodigend uit. Uren lang liep zij dan door het huis of in de tuin.

Naast nieuwsgierig raakte ik ook steeds meer opgewonden van haar als ik haar zag paraderen in de kamer en zichzelf bekeek in de spiegel. Zij ging dan het huis door en ik zag haar ook in de tuin zitten of daar bezig zijn. Een keer werd ik er zo geil van dat ik een erectie kreeg en heb ik mijzelf afgetrokken op haar looks. Ik had mijzelf al eens voorgenomen om stiekem aan te bellen, maar de durf bij mij ontbrak daarvoor. Dan maar masturberen, en dat herhaalde zich daarna nog een paar keer.

Vandaag stond zijn auto ook op de oprit en had ik mij opnieuw genesteld achter de gordijnen voor een nieuwe verkleedpartij, maar de gordijnen aan de overkant bleven nu dicht. Even later kreeg ik een app van die buurman met het verzoek om over een uurtje even bij hem te komen voor iets. Ik kreeg het ter plekke Spaans benauwd. Waarvoor moest ik komen? Hoe zou hij of zij er uit zien? En de onzekerheid bij mij nam toe. Toch ging ik voor de zekerheid maar onder de douche waarbij ik mijn pik en ballen heb geschoren. Stel je voor dat, en anders was het voor niks, maar beter voorbereid dan niet.

Ik belde aan en hoorde aan het tikken van de naaldhakken op de vloer dat er een zij naar de deur kwam. Naaldhakken, dacht ik, dus zij is het, en ik voelde mijn maag draaien van de spanning.

De deur ging open en ik verstijfde ter plekke en moest een paar keer slikken van haar verschijning.

Gekleed in een enigszins glimmend kort zwart jurkje met v hals en schouderbandjes, zwarte netkousen en pumps met hoge hakken, een halsketting en armbandjes en een korte blonde pruik waarbij het haar deels over het voorhoofd en ogen hing van haar fraai opgemaakte gezicht en gestifte lippen. Zelfs haar nagels waren mooi zwart gelakt.

Verbaasd Anton? Zei ze met gebroken stem, en deed een stap opzij. Kom binnen schat. Ik weifelde even maar ging toch naar binnen. Wat een beauty was zij geworden. Menige vrouw zag er nog niet zo mooi en geil uit.

Ik volgde haar naar de kamer en had nog geen woord uit kunnen brengen. Wat vind je er van vroeg zij? Mij van zo dichtbij kunnen bekijken is toch beter als vanachter een gordijn, toch?

Mijn mond voel open van verbazing. Had zij mij toch gezien? En wat dan? Ook dat ik aan het rukken was? Oh ja, en nu heet ik Bella, klinkt toch beter dan Fred.

Ik nam plaats op de bank en zij kwam naast mij zitten. Ik rook haar wat zoetige, citrusachtige parfum, toen zij haar arm achter mij op de rugleuning legde en zij zich tegen mij aan nestelde. Haar hand gleed via mijn schouder en nek naar mijn haar. Kom, zeg eens wat, niet zo verlegen. Je hebt je ook op mij afgetrokken, dus het is niet nieuw voor je. Oh, sorry, was mij eerste woord. Heb je dat gezien dan en ik draaide mijn hoofd in haar richting. Zij glimlachte, pakte mijn achterhoofd en duwde die in haar richting en zocht met haar mond de mijne. Met haar tong duwde zij mijn mond open en zocht de mijne. Ik beantwoordde die en wij begonnen te tongzoenen. Intussen legde zij een been over die van mij en met haar andere hand greep zij in mijn kruis, waar al een bobbel in was ontstaan.

Mijn hand ging naar haar been en ik voelde de netkousen aan mijn hand, ging langzaam met mijn hand naar boven tot onder haar jurkje, waar ik de rand van haar kous voelde. Met een zwaaibeweging draaide zij zich op mijn schoot en schoof naar voren zodat zij tegen mijn pik kwam te zitten. Wij kusten opnieuw en duwden onze onderlichamen tegen elkaar.

Zij trok mijn polo uit, kuste mij opnieuw en zocht met haar vingers mijn tepels en kneep erin. Ik kreunde, want ik ben erg tepel gevoelig, en greep met mijn handen onder haar jurk naar haar billen. Die waren bloot en ik masseerde die met mijn handen, intussen steeds geiler wordend. Zij kwam omhoog, maakte mijn broek open en met mijn hulp ging die uit. Ook mijn slip, waaruit mijn hard geworden pik naar voren sprong.

Zij ging geknield tussen mijn benen zitten en zocht met haar mond mijn eikel. Ik zag hoe die in haar mond verdween en ik voelde de warmte van haar lippen en mond aan mijn eikel. Ik werd gepijpt, maar na een paar pijpbewegingen brak ik af, omdat ik nog niet klaar wilde komen.

Wij stonden op en zij nam mij aan haar hand mee naar de slaapkamer. Zij duwde mij naar de rand van het bed waarop ik moest gaan zitten. Zij kwam vlak voor mij staan, trok haar jurk omhoog en haalde uit haar slipje haar half stijve clit en duwde die tegen mijn mond. Ik opende mijn mond, likte voor het eerst aan mannen clit en nam die in mijn mond. Ik zoog eraan en probeerde het harde vlees zo ver mogelijk naar binnen te krijgen. Met haar handen hield zij mijn hoofd vast en bepaalde op die manier het ritme. Je zou ook een goede travestiet zijn, kreunde ze. Ik zal je wel een keer zo aankleden.

Even later verstarde haar onderlichaam en kwam ze klaar in mijn mond. Terwijl haar clit verslapte trok ze die terug en haar vocht liep langs mijn lippen over mijn kin. Zij likte dat op en begin mij te tongen zodat haar vocht weer terug in mijn mond kwam.

Nog na hijgend nam zij naast mij plaats terwijl mijn stijve pik nog overeind stond. Neuk me, zei ze en ze ging op handen en knieën op het bed zitten. Ik trok haar jurk over haar naakte en gladde billen en wreef met mijn vingers over haar billen op zoek naar haar grotje. Ik stak er een vinger in, later twee. Toen pakte ik mijn pik en duwde die tegen haar gaatje. Zij ontving die gretig en ik begon haar te neuken. Ze was heerlijk strak en ik duwde mijn stijve jongen helemaal naar binnen. Ik neukte haar langzaam, haalde mijn pik eruit en stak hem dan weer diep naar binnen.

Zij draaide zich snel om toen ik mijn lul er weer even uit had gehaald en lag wijdbeens met opgetrokken knieën voor mij. Ik zag die netkousen en high heels en haar vragende kutje en ik duwde mijn pik er weer in. Ik kroop over haar heen, was bloedgeil van haar aanblik en tongde haar. Intussen ging het neuk tempo omhoog en erg lang hield ik dit niet meer vol. Uit mijn tenen kwam mijn zaad en ik spoot mij leeg diep in haar. Zij ontving het kreunend en met haar onderlichaam trillend.

Dit is toch veel beter dan jezelf aftrekken achter een gordijn, zei ze later toen we weer op de bank zaten. Zo heb ik er ook nog wat aan. Inderdaad, zo bevestigde ik, is zeker voor herhaling vatbaar en we spraken daarna nog regelmatig af.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buurvrouw, Transgender, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...