Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Transformatie sexverhalen. In deze categorie staan 62 erotische verhalen.
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07-24
8.9
Sandra’s Transformatie - 11Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"In de dagen na het examen in de boerderij van Mike, waar Sandra dus glansrijk voor was geslaagd, liep Sandra met voorzichtige tred door het huis. Traplopen en zitten deden nog het meest pijn. Kolere, wat was ze hard in haar kont genomen Nog nooit ha..."
10-07-24
9.1
Sandra’s Transformatie - 10Door: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dwang, Groepsex, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Schandblok, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra was thuis zichzelf niet, maar Dieter was te zeer met zijn werk bezig om het op te kunnen vallen. Ze wist even niet meer wat ze met de situatie aan moest. Aan de ene kant werd ze enorm geil als ze weer eens bruut door Bas op haar plaats werd ge..."
03-07-24
8.5
Sandra’s Transformatie - 9Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"De dag nadat Bas haar gestraft had, liep Sandra een beetje moeilijk. En vooral zitten deed pijn. Het was zelfs Dieter opgevallen die normaliter nauwelijks in de gaten had wat er om hem heen gebeurde. Behalve dan zaken die met zijn werk te maken hadde..."
25-06-24
8.9
Sandra’s Transformatie - 8Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"De volgende dagen stuurde Bas geen appje. Hij liet haar even bijkomen. Ondertussen had Sandra aan haar man Dieter verteld dat het een leuk feestje was, maar dat ze wel laat thuis was gekomen omdat de feestgangers pas laat naar huis gingen en ze nog o..."
19-06-24
8.6
Sylara's Transformatie - 6: Terugkeer Naar A...Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"Toen de laatste orc eindelijk klaar was, bleef ik alleen achter, liggend in een plas zaad voor het vuur. Mijn lichaam was uitgeput, mijn spieren trilden van de inspanning, maar ergens diep van binnen voelde ik me sterker. Ik had deze nacht overleefd,..."
18-06-24
8.5
Sylara's Transformatie - 5: De StrafDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Transformatie,
"Rondom het kampvuur verzamelde zich een groep orcs, hun ogen glinsterend van verwachting en lust. Ik lag daar, naakt en wulps, mijn lichaam uitgeput van de eerdere handelingen, maar mijn geest nog steeds alert. Ik wist dat de nacht nog lang niet voor..."
16-06-24
8.7
Sylara's Transformatie - 4: De OvergaveDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"De rest van de dag verstreek traag. Ik bleef in mijn kooi, mijn gedachten een chaos van verlangens, plannen en twijfels. Het beeld van de naakte orcs bij de stroom spookte constant door mijn hoofd, en de herinnering aan wat er de vorige nacht was geb..."
16-06-24
8.5
Sylara's Transformatie - 3: De VerleidingDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Ik zat hier zeker al een week. Elke dag en nacht werd het spannender. Dagen was hij afstandig, voorzichtiger. Maar hij was me nog niet vergeten. De volgende nacht viel over het kamp van de orcs, en een rustgevende stilte daalde neer. De mee..."
15-06-24
8.3
Sylara's Transformatie - 2: GevangenDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangen, Transformatie,
"De orcs sleurden me naar hun kamp, mijn handen stevig vastgebonden. Het kamp was ruw en primitief, met houten hutten en een groot kampvuur in het midden. De geur van rook en ongewassen lichamen hing zwaar in de lucht. Ik werd in een stevige kooi gego..."
14-06-24
8.8
Sylara's Transformatie - 1: De NachtjagerDoor: Jefferson
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"De maan stond hoog aan de hemel, haar zilveren licht weerspiegelde op de bladeren van de oude bomen in Ashenvale. In de schaduwen van het bos bewoog ik geruisloos van boom naar boom, elke stap zorgvuldig gezet om geen geluid te maken. Mijn adem hield..."
13-06-24
8.2
Sandra’s Transformatie - 7Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Een paar dagen later is het feest. Niet zo n uitgebreid feest als bij Sandra thuis, maar voldoende mensen om het gezellig te laten zijn en er geanimeerde gesprekken kunnen worden gehouden. Het zijn over het algemeen aardige mensen. Sandra, die al vro..."
12-06-24
8.7
Sandra’s Transformatie - 6Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra had haar man Dieter uiteraard wel verteld over Bas. Dat kon ook niet anders, want ze zou zich toch binnen de kortste keren verraden. En ze moest ook kunnen verantwoorden waar ze overdag was geweest. Dus vertelde ze Dieter over Bas, die eenzaam..."
05-06-24
9.4
Sandra’s Transformatie - 5Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Huisvrouw, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra was opgewonden naar huis gegaan. Ze wist nu wat in haar leven ontbrak het slet zijn. Zij, het keurige huisvrouwtje werd slet. En dat voelde goed. Bas had het meteen in haar gezien. Hij wist dat in de diepste lagen van deze vrouw een erg geile..."
31-05-24
9.3
Sandra’s Transformatie - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Ze hoefde dit keer niet lang te wachten op een appje van Bas. Dat kwam de dag erna al. Maar met de boodschap dat ze de andere dag alweer verwacht werd. Die zag ze niet aankomen. Ze moest zo langzamerhand ook wel een goed verhaal voor Dieter gaan verz..."
27-05-24
9.1
Sandra’s Transformatie - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dwang, Huisvrouw, Neuken, Onderdanig, Transformatie,
"In de tussentijd dacht Sandra na over de bijzondere relatie die ze nu, zij het kortstondig, had met Bas. Hij was niet knap, kalend, had een bierbuikje, kortom, alles wat ze liever niet zag in een man. En toch . Toch lukte het hem precies haar daar te..."
15-05-24
9.0
Sandra’s Transformatie - 2Door: Boris Verhaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dwang, Onderdanig, Pijpen, Transformatie,
"In aanloop naar het volgende bezoekje aan Bas, had hij haar meermaals geappt. Veel van die appjes gingen over haar kleding. Je komt toch zeker niet opnieuw in van die truttige kleding, h En Je laat me mijn ogen toch wel de kost geven aan een mo..."
09-05-24
8.9
Sandra’s Transformatie - 1: Het BeginDoor: Boris Verhaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Jong En Oud, Transformatie,
"Sandra was een meisje dat opgroeide in een dorpje in Brabant. Je kunt haar omschrijven als vroeprijp. Ze was al snel op zoek naar meer dan een knuffel met jongens. En jongens die dat wilden, waren er in dat dorp wel te vinden. Van knuffelen ging het ..."
03-05-24
8.9
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 4Door: Sissy Arida
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Slaaf, Transformatie,
" i Dit is deel 4 van mijn verhaal, deze keer zat er niet veel tijd tussen het vorige deel en het vervolg. zoals altijd is dit een verhaal dat uit mijn eigen fantasie is ontstaan, het zal niet iedereen zijn meug zijn, maar dat is geen probleem, er zij..."
01-04-24
7.8
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 3Door: Sissy Arida
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dom, Slaaf, Transformatie,
" i wow, ik wist niet dat het zo lang geleden is dat ik dit ben begonnen schrijven, ondertussen is er veel veranderd in mijn leven, sommige zaken die fantasie waren zijn dat nu niet meer, ik hoop dat ik hiermee weer de draad heb opgenomen om dit verha..."
13-03-24
8.8
Bezoek Van Goede Fee - 1Door: Stefie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transformatie, Zussen,
"De twee zussen, Kim 17 en Lotte 16 , lagen knus in hun bed, elk met hun favoriete knuffel naast zich. Kim vindt dat ze eigenlijk te oud is maar vindt het nog altijd fijn om knuffels naast haar te hebben. Het was bijna bedtijd en hun moeder sto..."
03-11-23
8.9
Dave, Denise En StephanieDoor: Luna
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Femdom, Kut, Kutje, Likken, Pijpen, Sissy, Transformatie,
"In dit verhaal maken we kennis met Dave. Hij heeft een stabiele relatie met Stephanie en heeft zijn leven voor elkaar. Hij is consultant voor een cosmetica bedrijf en zij is een schoonheidsspecialiste. Hij is een beetje Metro goed verzorgd..."
23-09-23
8.3
Transformatie Van DagmarDoor: Amandadg
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Het is een druilerige middag als ik met een vriend sta te praten in het voorportaal van de supermarkt. Zoals vaker word onze aandacht getrokken door het klik klak geluid van hakjes. Met een blij gevoel zie ik dat dat Dagmar is, die aangelopen..."
17-07-23
9.2
TransformatieDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Plas, Plassen, Transformatie, Vuistneuken,
"Mijn naam is Johan en ben 25 jaar oud en ben met mijn 170 niet de langste. Heb een slank postuur en gezegd met niet teveel baardgroei. In mijn jeugd ben ik vrij streng opgevoed waardoor ik nooit veel heb kunnen ontdekken op wat de wereld in de aanbi..."
31-03-23
8.8
Tienertijd - 14Door: CrossWin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Billen, Kontje, Lust, Rimmen, Romantiek, Sperma, Studenten, Transformatie,
"YESSS mijn verjaardag YESSS eindelijk vijftien jaar als de bijna wie ik altijd had willen zijn. Mijn borstjes zijn nu een volle stevige nog steeds mooi puntige A cup. Rondere heupen met een mooie ronde volle bolle kont, wat ook door het fitnessen en..."
30-12-22
8.2
Sissy Van Mijn Vriendin - 8Door: Toyboy92
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"Ik wordt sochtends vroeg verstijfd wakker van de hele nacht op de grond liggen. Mijn kaken hebben spierpijn van al het pijpen van de avond ervoor en mijn kutje voelt compleet uitgewoond. Ik sta langzaam op en ga vervolgens naar de badkamer om een lek..."
31-10-22
8.6
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 1Door: Sissy Arida
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Meester, Slaaf, Transformatie,
" i Hopelijk wordt dit het begin van een zeer lang verhaal waar ik mijn fantasie n in kan neerschrijven. Ik schrijf eigenlijk voor mezelf en het gevoel dat ik krijg terwijl ik schrijf en het publiceer. Indien er andere mensen zijn die plezier beleven ..."
27-09-22
8.6
Hoe Ik Naar Een Sissy Transformeer - 1Door: Zaadstengel
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Sissy, Transformatie,
"Laat ik mij voorstellen Rene 47 jaar stevig postuur en normaal geschapen. Getrouwd met Marijke net 42 geworden, blonde haren normaal maar goed figuur, cup DD en een goed gevulde kont. Wij hebben geen kinderen en hebben beide een voltijdbaan. In het ..."
06-09-22
8.9
Een Bizarre TransformatieDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transformatie,
"Het was een kei leuke middag geweest, de vrijdagmiddag borrel. Ik was op weg naar huis en moest nog even denken aan Margo, die ik bijna versiert had. Uiteindelijk zou het me zeker lukken, het was slechts een kwestie van tijd. Ik merkte dat ik wat aan..."
16-08-22
8.7
Lustige Ontrouw - 2: AnithaDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Femboy, Gay, Pijpen, Sissy, Transformatie, Travestie, Vreemdgaan,
"Toen ik wakker werd was Kris al verdwenen. Ik lag nog naakt onder het deken en voelde de zachte stof over mijn lichaam glijden. Mijn gedachten dwaalden naar de voorbij nacht, zielsgelukkig dat het geen droom was geweest. Ik kleedde me aan en pakte mi..."
27-07-22
8.8
Mijn Snelle Transformatie Van Baby Naar Vrou...Door: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Luier, Transformatie,
"Mijn ouders waren met mijn zussen net de deur uit, op weg naar mijn oma. Het was nog heel vroeg en als ze naar oma gingen kwamen ze meestal pas om een uur of 9 terug, ik had dus erg veel tijd voor mezelf vandaag. Ik liep meteen naar mijn slaapkamer e..."
10-07-22
8.5
Tash En Alexa - 10: De TransformatieDoor: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Hakken, Transformatie, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Zondagavond reed ik naar de villa van mijn ouders om me te outen als vrouw. Ik ging niet omgekleed, de schok zou te groot zijn. Mijn band met hen was niet w..."
08-03-22
9.1
Tienertijd - 3: HuisartsDoor: CrossWin
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisarts, Transformatie,
"Zacht hoor ik de stem van mijn tante die me wakker maakt met dat het vandaag mijn grote dag is. Verbaast en vooral duf draai ik mijn hoofd naar mijn tante toe die moet lachen hoe ik om mijn misterknuffels lig. Ja ik lig tegen mijn misterknuffels aan ..."
03-11-21
9.0
Sissy Van Mijn Vriendin - 7Door: Toyboy92
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"Na de douche kleed ik me weer heerlijk sletterig aan. Terwijl Petra nog bezig is achter de laptop zegt ze mij dat er vanavond vriendinnen van haar langs komen voor een poker avondje. En ze vertelt mij dat ik drankjes en hapjes moet halen in de superm..."
02-10-21
8.8
Sissy Van Mijn Vriendin - 6Door: Toyboy92
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"De volgende ochtend word ik wakker en Petra is al wakker en druk bezig. In de woonkamer staat een rek waar ze alle setjes die we gisteren hebben gekocht aan het ophangen is. Op tafel liggen alle lingerie setjes uitgestald met daarnaast een hoop speel..."
28-09-21
8.8
Sissy Van Mijn Vriendin - 5Door: Toyboy92
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"Aangekomen in de stad lopen we over straat waarbij ik niet naast haar mag lopen, maar net achter haar aan moet lopen. We lopen een kleding winkel binnen en gaan naar de dames afdeling. Ik moet naar de pashokjes gaan en daar wachten tot Petra terug is..."
21-09-21
8.8
Sissy Van Mijn Vriendin - 4Door: Toyboy92
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
" s ochtends word ik wakker van het licht dat door de gordijnen op de bank schijnt. Ik heb heerlijk geslapen, maar ben wel een beetje stijf aangezien de bank een stuk harder is dan het bed. Het is zaterdag dus we kunnen beiden lekker uitslapen. In mij..."
17-09-21
8.6
Sissy Van Mijn Vriendin - 3Door: Toyboy92
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"De volgende ochtend word ik wakker van de wekker. Ik voel dat het zaad in het slipje en op mijn lul behoorlijk hard is geworden. Petra ontwaakt ook van de wekker en vraagt of ik lekker geslapen heb. Ik heb heerlijk geslapen jij ook Ik heb in lange t..."
15-09-21
8.7
Sissy Van Mijn Vriendin - 2Door: Toyboy92
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Onderdanig, Sissy, Sperma, Transformatie,
"Nadat ik een rondje heb gedraaid voor haar en ze mij heeft gekeurd. Zegt Petra nu goed recht op staan en dat kontje van je naar achteren en je borstjes vooruit. Ik gehoorzaam braaf en sta netjes recht op. Ze bestudeerd mij grondig dan geeft ze een fe..."
10-09-21
9.0
Sissy Transformatie - 5Door: SubTom
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Chastity, Sissy, Transformatie, Transgender,
"Eenmaal thuis aangekomen kan ik eindelijk voor het eerst in de spiegel kijken. Ik kijk en schrik ervan hoe ik eruit zie. Maar niet zo zeer in kwade zin. Ik zag eruit als een porno ster. Een goddelijk lichaam met alle rondingen op de juiste plekken. N..."
02-09-21
7.8
Sissy Transformatie - 4Door: SubTom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Sissy, Transformatie,
"Ik heb nu 3 maanden een dagelijkse routine gehad van hormoonpillen slikken, plas drinken, anaal en oraal genomen worden door een machine. Ik word nog steeds iedere nacht toegesproken in mijn slaap door het bandje. En als ik niet goed luiste..."
30-08-21
7.9
Sissy Transformatie - 3Door: SubTom
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Sissy, Transformatie, Transgender,
"Inmiddels was het ongeveer een jaar geleden dat ik Meesteres Sanne ontmoet had. Ik ben trouw iedere zaterdag bij haar langs geweest en soms werden het hele weekenden. Ze gebruikte me vooral met haar strapon, zowel oraal als anaal. Ik draag alleen nog..."
25-08-21
8.3
Sissy Transformatie - 2Door: SubTom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Dwang, Femdom, Sissy, Transformatie,
"Het is inmiddels een week verder, tijd om weer naar Sanne te gaan. Ik ben een beetje terughoudend, maar heb uiteindelijk geen keus omdat mijn lul nog steeds opgesloten zit. Ik hoop dan ook dat die kooi er af zal gaan. 2 minuten over 10 bel ..."
25-08-21
9.0
Sissy Transformatie - 1Door: SubTom
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Sissy, Slaaf, Transformatie,
" i Dit is een verzonnen verhaal niet gebaseerd op enige waarheid i Het is Vrijdagavond. Ik ben blij dat de werkweek erop zit en ik verheug me op het weekend. Niet dat ik speciale dingen gepland heb, maar toch. Nadat ik gegeten en..."
22-08-21
8.8
Het Transformatie PlanDoor: Quedesha
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Melissa wist dat hij van haar hield. In 2015 had hij haar een prachtige hanger gegeven. En de symbolen op die hanger had hij zo had ze gezien op foto s op zijn lijf laten tatoe ren. De symbolen waren omgeven door een pioenroos. De roos als symbool vo..."
28-05-21
6.8
Inge’s TransformatieDoor: Tomara
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Biseksueel, Borsten, Eiland, Kontje, Transformatie, Vakantie,
"Inge was een 20 jarige mooie meid, ze had lange benen, slank, blond en een paar sproetjes in haar gezicht. Hoewel ze op kamers zat en dus eigenlijk een studentenleven heeft, is ze van zichzelf behoorlijk preuts en had ze buiten het studeren niet al t..."
31-03-21
8.7
Sissy GuidoDoor: Stefan D.
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Luier, Pijpen, Sissy, Transformatie,
"Het begon als een dag als alle anderen die woensdag. Zijn gescheiden moeder was zoals iedere dag vroeg weg en weer laat thuis. Altijd met haar werk bezig. Het gebeurde vaak dat Guido haar niet zag. Zijn zus Hanna was vanmorgen ook al vroeg ve..."
18-05-20
8.8
Hoe René Renée Werd - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Transformatie, Travestie,
"Eigenlijk was het best relaxt zo in de zon en daarna werd er door alle dames gezamenlijk gekookt. Er was een grote doucheruimte, waarin ze allemaal samen gingen douchen. Dat vonden Ren e en Jennifer nog wel eng, maar ondertussen waren ze toc..."
07-04-20
9.1
TransformatieDoor: Jawisubbi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transformatie,
"Ik droom er al lange tijd van om getransformeerd te worden tot vrouw. Na lang zoeken op het net heb ik iemand gevonden die dat bij mij wil doen. Ik heb afgesproken op een zaterdagmiddag op neutraal terrein. Als het blijkt dat we een klik ..."
15-06-19
7.9
Carnaval Op De Boerderij - 2Door: JohnD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Hucow, Transformatie,
"Carnaval op de boerderij 2 In het eerste deel van het verhaal heb je kunnen lezen dat Kimberley en Bart zus en broer onderweg waren naar carnaval. Ze hadden hun koeienpakken aan, maar helaas strandden ze onderweg ergens op het platteland. ..."
10-04-19
8.6
Carnaval Op De Boerderij - 1Door: JohnD
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Tiener, Transformatie,
"Kimberley was zo blij. Zij vierde haar verjaardag net voor carnaval. Ze was 16 geworden en dat betekende dat ze voor het eerst van haar ouders naar het volwassen carnaval mocht. Ze was de afgelopen jaren wel naar zaaltjes geweest waar kinderen carnav..."
25-03-19
8.5
De Dominante BoerDoor: Slaapwandelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Erotiek, Rimmen, Transformatie,
"Die boeren hadden iets met homo s. Wat hun probleem was begreep ik echt niet. Je hoefde maar een net shirt aan te doen of je was er al een. Als flex jurist zit je nou eenmaal vast aan nette kleding. En huisbezoeken zijn nu aan de orde van de dag in d..."
30-12-17
8.2
TransformatieDoor: Romafantastico
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Transformatie,
"Het was een vrijdagavond. Mijn vriendin en ik hadden behoorlijke woorden gehad over klusjes die ik niet gedaan had en een vriendin van haar was kort daarna bij ons thuis gekomen. Ruzies bij ons kunnen nog weleens goed oplopen door het Italiaanse temp..."
12-07-17
7.3
Mijn Nieuwe LevenDoor: Kevintje
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Dit verhaal is een fantasie en hoop dat jullie dit spannend vinden. Hi ik ben Kim en ben 16 jaar. Ik ben een jongen van Chinese komaf. Ik ben homo en mijn fantasie is ook dat ik graag meisjes kleding draag en me graag als meisje gedraag. Ik..."
29-04-17
8.1
De Transformatie Van MDoor: CvP
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Transformatie,
"Dit verhaal gaat over de omvorming van een gewone vrouw tot seksslavin. Het verhaal komt volledig voort uit de fantasie van de schrijver. De schrijver keurt de gebeurtenissen in het verhaal af als ze in het echt zouden gebeuren, tenzij als onderdeel ..."
24-04-17
8.4
Moeder Transformatie - 3Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Transformatie,
"Het derde en laatste deel van dit verhaal. Het was een paar dagen na mijn avontuur met Mar en mijn moeder. Vlak nadat Mar naar huis was gegaan en alle bewijzen van ons geile middagje waren opgeruimd stapte mijn vader binnen. Door allerlei om..."
24-11-09
7.9
Moeder Transformatie - 2Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Transformatie,
"Die zaterdag iets meer dan een week later bewees ze me dat ze inderdaad een hele geile en gewillige moeder was. Zoals gebruikelijk lag ik te slapen. Ik was vrij wat tevens betekende dat ik in mijn nest lag. Ik droomde over een buurvrouw die ..."
23-10-09
8.0
Moeder Transformatie - 1Door: Wizzard
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Transformatie,
"Ik keek met strak samen geknepen lippen mijn moeder woedend aan. Mijn ogen waren ondanks de vlammen van boosheid die erin verscholen lagen koud, ijskoud. Ik hield wijselijk mijn mond, mijn blikken vertelde haar genoeg. Haar uitval en commando s, die,..."
09-10-09
7.7
Nulbrein Transformatie - 3: EpiloogDoor: Andersman2007
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"Kom ik godverdomme toch tot de ontdekking dat de gore slet stiekem achter onze rug om zijn memoires aan het schrijven is Ja beste lezer, deel drie verloopt ietsjes anders dan u misschien verwachten zou Na maanden investeren in wijlen NB27 dachten w..."
30-07-09
7.2
Nulbrein Transformatie - 2Door: Andersman2007
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Transformatie,
"In de verte klonk het gerinkel van glaswerk. Een stem drong zich vanuit de mist op en verstoorde de rust waarin ik diep verscholen vredig rustte. Meneer, men r, kijk me eens aan De wereld schudde lichtjes en voorzichtig besefte ik dat vreemde ste..."
22-07-09
7.1
Nulbrein Transformatie - 1Door: Andersman2007
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transformatie,
"De reis in de trein gaf me uitgebreid de gelegenheid weg te dromen in de talloze varianten die deze avontuurlijke middag voor me in petto zou hebben. Bij elk tussenstation doofde mijn vermogen tot verstandig nadenken gefaseerd uit. Totaal beschikbaar..."
10-07-09
6.7
Hoe Ik Een Sissy WerdDoor: Nicky Richter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Sissy, Sperma, Transformatie, Transgender,
"Het begon bijna als een clich . Die middag had ik op mijn werk niet veel te doen. Het was mooi voorjaarsweer en ik dacht laat ik eens wat eerder naar huis gaan. Naar huis naar mijn mooie jonge vrouw Linda. Toen ik het huis binnen kwam kreeg ineens ee..."
20-03-09
6.4