Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 4223
Lengte: Lang | Leestijd: 22 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Sandra’s Transformatie - 10
In de dagen na het examen in de boerderij van Mike, waar Sandra dus glansrijk voor was geslaagd, liep Sandra met voorzichtige tred door het huis. Traplopen en zitten deden nog het meest pijn. Kolere, wat was ze hard in haar kont genomen! Nog nooit had ze meegemaakt dat iemand met zo’n dikke paal haar kontje had open geboord. En ook zo hard. In haar jeugd was het soms ook wel eens uit de hand gelopen, maar dat was niets vergeleken bij het examen met die donkere mannen, die hun zwarte Cadillac met gretig genoegen in de roze garage van hete witte sletjes parkeerden.

Dieter had het wel opgemerkt toen hij terugkwam van zijn zakenreis. ‘Wat loop je moeilijk?’ had hij terloops gevraagd. Sandra had geantwoord dat ze bij het traplopen onderuit was gegaan en op haar stuitje was gevallen. Dieter had hoofdschuddend de uitleg geaccepteerd. ‘Kijk toch uit meisje; doe eens wat rustiger aan…’ Sandra verviel weer in haar rol om bij Bas te moeten opdraven als zijn persoonlijke hoer. Hij gebruikte haar op diverse manieren en steeds weer kwam Sandra opgewonden thuis. Ze vond het heerlijk om de hoer te spelen, maar het werd wel steeds moeilijker om de werelden gescheiden te houden. Ze moest thuis de mooie madame spelen en bij Bas de hoer. Ook Mike mengde zich steeds vaker in de groepsapp en begon haar meer en meer op te eisen. Hij verdrong daarmee Bas naar de achtergrond die steeds minder te vertellen kreeg. Hij vertelde haar vaak dat Dieter maar een watje was. ‘Hij weet letterlijk niet wat voor vlees hij in de kuip heeft,’ zei hij menigmaal tegen haar. ‘Hij moest eens weten wat een perfecte hoer hij als vrouw heeft! Het wordt de hoogste tijd dat hij dat ook eens te weten komt en dan maar moet accepteren wat de consequenties zijn om een vrouw als hoer te hebben!’ Sandra dacht dat het niet zo’n vaart zou lopen. ‘Ik geloof niet dat Dieter daarin meegaat, hoor. Zo is hij niet,‘ verdedigde ze hem. ‘O nee, moet jij maar eens opletten!’

Een paar weken later was er in de tuin van Sandra en Dieter weer een tuinfeest. Dieter had tal van zakenrelaties uitgenodigd en ook Bas was van harte welkom op het feest. Sandra had samen met de catering het feest tot in de puntjes voorbereid en gelukkig waren de weergoden hun wederom gunstig gezind. Ze keek vreemd op toen ze naast Bas ook Mike ontwaarde tussen alle gasten. Hoe kon die nou op de gastenlijst terecht gekomen zijn? Zij had hem niet uitgenodigd. En Dieter toch zeker ook niet? Hij kende Mike niet of nauwelijks. Hij zou toch niet vanavond aan Dieter vertellen welk een hoer zijn vrouw was? Sandra kreeg er koude rillingen van. Daar was ze niet op voorbereid. Het zou de fantastische avond meteen teniet doen. Maar iets eraan veranderen kon ook niet meer, want Dieter was met een voor haar onbekende man en Mike verwikkeld in een geanimeerd gesprek. En dat ging niet over haar. Dat voelde ze prima aan.

Sandra haalde haal schouders op. Het feest moest doorgaan en er waren meer gasten aanwezig die haar aandacht vroegen. Ze zorgde samen met de catering ervoor dat niemand tekort schoot. ‘Loopt alles op rolletjes, Sandra?’ vroeg een bekende stem. Het was Bas, die haar vriendelijk aankeek. ‘Euh, ja, dat wel, maar ik begrijp niet dat Mike hier ineens is.’ ‘Ik ook niet,’ zei Bas, maar ik heb hem dan ook niet uitgenodigd.’ ‘Ik ook niet,’ zei Sandra, bij wie een lichtje ging branden. Mike had natuurlijk de nodige zakenvriendjes en waarschijnlijk was de onbekende man er een van. ‘Ik denk dat ik je wat minder vaak zal gaan zien, Sandra,’ zei Bas. ‘Hoezo dat dan?’ ‘Nou, mijn gezondheid laat wat te wensen over en met name Mike dringt zich vanuit onze groep heel erg op de voorgrond richting jou. Hij heeft me gezegd dat jij vanaf nu alleen voor hem bent en ik heb dat maar te accepteren.’ ‘Zomaar? Kan dat?’ vroeg Sandra. ‘Ja, zo werkt dat in onze groep. Mike heeft altijd het laatste woord. Dankjewel voor de uitnodiging, maar ik moet nu helaas gaan.’ En met die woorden verdween Bas al vroeg in de avond.

Met enige regelmaat liep ze langs het groepje waar Dieter met Mike en de onbekende man stond te praten. Steeds als ze voorbijliep, hoorde ze Mike tegen Dieter zeggen dat hij zo’n bijzondere vrouw had en dat ze een zeer knappe verschijning was. Ze hoorde dat niet één keer, maar meerdere keren en Dieter had schaapachtig geknikt.

Toen het feest was afgelopen en de cateraars alles hadden opgeruimd, dronken Dieter en Sandra nog een glas wijn samen. ‘Met wie stond je te praten? Je vergat bijna dat er ook nog andere gasten waren,’ zei Sandra. ‘Nou, San, als van wat voorgespiegeld wordt ook maar een kwart zou uitkomen, heb ik een megadeal te pakken. Begin volgende week gaan we de details uitwerken.’

De dinsdag na het feest hadden Dieter en Sandra na lange tijd weer eens seks. Met Dieter was het wel iets betere seks geworden, maar dat kwam met name door Sandra die wat meer vurig reageerde waardoor Dieter ook wat wilder werd. Na afloop praatten ze na over de dag. Sandra kon niet zoveel vertellen dan dat ze alleen in huis bezig was geweest en verder niet zoveel. Dieter had vandaag met Mike en de andere man gesproken en dat bleek een gesprek te zijn geworden die een megadeal beloofde. ‘Als dit lukt, dan zijn we financieel een heel eind op weg om onafhankelijk te worden, San!’ Ineens gaf hij een vreemde draai aan het gesprek. ‘Wat vind jij eigenlijk van die Mike?’ ‘Euh, ja, dat was voor mij om te zien wel een charmante en open man en hij zag er goed uit. Hoezo?’ ‘Nee, niets, maar, gewoon, wilde weten hoe je over hem denkt…’ ‘Kom op Dieter, ik ken je langer dan vandaag… vertel…’

Sandra zei het een beetje benepen. Ze was bang dat Mike uit de school had geklapt en alles had verteld, maar Dieter wilde niet zomaar het achterste van zijn tong laten zien. Uit zijn reactie kon ze wel peilen dat Mike niets over haar had verteld en dus durfde ze nog wel verder aan te dringen. ‘Kom, jongen, vertel het maar.’ Uiteindelijk kwam het hoge woord eruit. De deal zou alleen doorgaan als Mike een avond gebruik zou mogen maken van zijn vrouw. ‘Maar die deal gaat natuurlijk niet door, want dat wil jij natuurlijk niet.’ ‘Oh, dus jij vindt het goed als ik me zomaar door een andere man laat neuken?’ vroeg Sandra een beetje bits. ‘Euh, nee, natuurlijk niet, dat kan toch niet, ach, ik weet het niet meer,’ stamelde Dieter, die rood aanliep. ‘En wat zou je ervan vinden als ik het wel zou willen doen? Alles voor de zaak, zeg maar?’ ‘Huh? Zou je dat doen? Echt, San?’ Dieter begon bijna te glunderen. Zo blij als een kind. Even daarvoor had hij de deal van zijn leven in rook op zien gaan en nu…..

Een paar dagen later appte Dieter naar zijn vrouw of ze er toch nog steeds achter stond. Sandra vond het een beetje laf dat hij dat op deze manier deed, maar antwoordde: ‘Alles voor de (goede) zaak.’ Hij moest eens weten wat een goede zaak dit was voor Sandra… En hij moest eens weten dat dit natuurlijk niet beperkt zou blijven tot één avond. In zijn naïviteit dacht Dieter dat waarschijnlijk, maar dan kende hij Mike nog niet. Die zou er alles uitslepen wat er uit te slepen was.

Een paar dagen later moest ze bij Mike komen. Nu een keertje in de avond om de schuld in te lossen. De dresscode was zwart. Alles moest in zwart: haar jurk, haar stiletto’s, haar nylons, haar bh en haar slipje. Alleen de sieraden mochten van zilver zijn en haar lippen moesten een beetje hoerig rood gemaakt worden. Niet tè. Dieter keek haar nog een paar keer aan en vroeg: ‘Weet je het wel zeker schat? Als je niet wilt, dan doen we het niet hè!’ Maar Sandra vond dat ze A gezegd hadden en dus ook B moesten doen. Mike had bevolen dat Dieter haar moest komen brengen om het voor hem nog iets vernederender te maken. Mike deed open en zei tegen Dieter dat hij zijn vrouw aan het eind van avond weer kon ophalen. ‘Zie maar wat je doet, maar je komt niet binnen,’ wees hij hem zijn plaats. In het zicht van Dieter plaatste hij vervolgens zijn hand op de billen van Sandra, kneep erin en zei redelijk hard zodat Dieter het ook nog kon horen: ‘Hmmm, lekker kontvlees. Dat wordt genieten!’ De deur sloeg dicht, Dieter bleef achter met een groot schuldgevoel en Sandra lachte heimelijk. ‘Houding!’ zei Mike. Sandra ging meteen in de haar bekende slavinnenhouding staan. Trots met haar borsten naar voren, haar hoofd een beetje omhoog en de rug hol. Mike inspecteerde haar van top tot teen en gromde goedkeurend. ‘Uitkleden!’ Sandra deed het met verbluffende snelheid zodat ze alleen nog de nylons en hakken aanhad.

Hij deed haar een halsbandje om en bevestigde daaraan een riem. ‘Op je knieën en kruipen, als een braaf teefje!’ Sandra had dat nog niet eerder voor hem gedaan, maar reageerde snel en ging op handen en knieën zitten. Vervolgens keek ze Mike aan en wachtte tot hij de richting zou bepalen. ‘Meekomen, teef!’ Hij rukte aan de riem waardoor Sandra bijna omviel. Ze herstelde snel en met schommelende billen kroop ze achter Mike aan. ‘De trap op; voor me uit!’ Met draaiende kont besteeg ze treetje voor treetje de trap en Mike zou Mike niet zijn als hij haar niet hard op haar billen sloeg. Bij elke trede was het ‘Klets!’ Sandra slaakte bij elke slag een kreet maar ging onverdroten door naar boven.

Toen ze op de overloop waren, liet hij haar halt houden. Hij ritste zijn broek open en haalde zijn grote paal tevoorschijn. ‘Je hebt me helemaal gek gemaakt met die hete kont van je, teef. Pijpen. Nu!’ Sandra opende haar mond om zijn lul te ontvangen maar Mike duwde die al naar binnen en begon haar ruw in haar mond en keel te neuken. Hij voelde met zijn handen aan haar keel en telkens voelde hij zijn eikel langs de barrière van haar huig haar keel inglijden en voelde de verdikking in haar slokdarm. Hij vond dat een enorm geil gevoel, wetend dat zijn pik helemaal in haar mond was begraven en hij haar op die manier bezat. Erg lang kon hij er niet van genieten. De wetenschap dat Sandra hier vanavond door Dieter gebracht zou worden, wetend dat ze hier de hoer moest spelen, had hem zo mega geil gemaakt dat hij weldra kwam. Met een rauwe kreet loosde hij al zijn zaad diep in haar mond en keel en Sandra slikte alsof haar leven er vanaf hing.

Langzaam trok Mike zich terug en liet Sandra zijn pik compleet schoonlikken. Daarna gaf hij een ruk aan de riem en liet hij haar weer kruipen. ‘Kruip voor me uit, teef. Laat die geile draaiende kont van je zien!’ Sandra kroop voor hem uit en wachtte op het commando om links of rechts te gaan. Maar dat commando kwam niet. Het doel was uiteindelijk de kamer aan het einde van de overloop. ‘Kruip op bed en ga op je rug liggen en je benen wijd!’ De kamer bleek een gewone slaapkamer te zijn en Sandra ging liggen op de geurig ruikende lakens en draaide zich op haar rug met de benen wijd. Mike dook er meteen tussen. Hij begon haar te likken op een manier die Sandra nog niet echt had ervaren. Als hij even niet dominant was zoals daarnet, was hij een goddelijke kutlikker. En ook nu nam hij Sandra mee naar diverse hoogtepunten. Sandra werd altijd gek van zijn kronkelende tong, die wel dieper leek te komen dan welke lul ook maar in ieder geval alle gevoelige plekjes wist te vinden.

Nadat ze wat gedronken hadden, keek Sandra nog een beetje lodderig voor zich uit. En ze zag tot haar vreugde dat de pik van Mike al weer op volle oorlogssterkte was gekomen. ‘Je man moet natuurlijk wel weten dat hij zijn vrouw als hoer heeft afgestaan, die na afloop nauwelijks meer op haar benen kan staan. Draai je nog eens om en laat die mooie kont van je aan me zien.’ Sandra draaide zich om en bood hem een blik op haar malse ronde billen. Mike graaide er bijna in. ‘Weet je Sandra, ik vind het bijna ongelooflijk dat Dieter nog nooit van je kont gebruik heeft gemaakt. Niet dat ik het erg vindt,’ zei hij, terwijl hij de billen kneedde, ‘maar des te strakker is die geile kont voor mij. En je weet wat ik wil, hè?’ ‘Ja, Mike,’ antwoordde Sandra gehoorzaam. ‘Wat wil ik dan, Sandra?’ ‘Je wilt mijn kont neuken, is het niet Mike?’ ‘Precies, Sandra en jij gaat erom vragen. Zodat je straks tegen Dieter kan zeggen dat je hebt gevraagd of ik je in je kont wilde neuken!’ Sandra die nog helemaal overmand was door geilheid, keek achterom naar Mike en vroeg: ‘Mike, wil je mij in mijn kont neuken. Ik weet dat je dat zo graag doet. Neuk me in mijn kont, Mike!’ Mike trok haar billen uit elkaar en trok haar aan haar billen op handen en knieën. ‘Is je kont goed voorbereid?’ ‘Zoals altijd, Mike.’ ‘Dat komt goed uit dan, teef. Want aan je manier van lopen de komende dagen zal Dieter zien dat je in je kont bent geneukt, hoer!’

Met die woorden spuugde hij op haar kont en op zijn pik. Als ze zich verder niet goed had voorbereid, zou ze een hoop pijn lijden, maar dan was het haar eigen schuld. Hij zette zijn grote eikel tegen het nauwe gesloten kontgaatje van Sandra aan en duwde hard door. Met een venijnige stoot was hij voor de helft binnen. ‘Aaaauwww,’ kermde Sandra. Ze was inmiddels wat meer gewend geraakt aan de grote pik van Mike, die haar het liefste anaal nam. Maar de penetratie was nog altijd behoorlijk pijnlijk voor haar. Maar ze was nu eenmaal de hoer op visite en dus zou ze het moeten ondergaan. Nog een stoot en de pik van Mike zat helemaal begraven in Sandra’s kont.

‘Ooh, god, die knijpende geile kont van je, goddelijk zo’n kont, zo lekker!,’ gromde Mike. ‘Er is niets lekkerders dan die heerlijke tevenkont van je te neuken, begrijp je dat slet?’ Sandra kon nog niet veel uitbrengen dan gekerm en gesteun. Ze moest nog zo wennen aan die indringer in haar kont. Mike begon haar te neuken. Eerst met korte halen maar zodra haar kont iets meegaf ging hij dieper en sneller en met langere halen. Hij zag tot zijn plezier uiteindelijk hoe zijn pik tot aan zijn eikel terugkwam uit haar kont en dan vervolgens met complete stam tot aan zijn ballen was begraven in haar hete kont. ‘Wat heb je toch een zalig knellende reet, slet. Oooh, neuken, teef, beweeg die kont van je.’ Mike hield zich stil en liet Sandra de neukbewegingen maken. Daardoor kreeg ze iets meer grip op tempo en gevoel en weldra kon ze ervan gaan genieten.

Oooh, ja, Mike, neuk die hete kont van me,’ begon ze hem op te geilen. ‘Wil je het harder, slet?’ ‘O ja, alsjeblieft Mike, neuk me harder in mijn kont!’ ‘Dan moet je eerst mijn lul voorzien van wat slijm, sletje. Je kont is wat stroef aan het worden.’ Met die woorden pakte Mike de riem en rukte Sandra met haar mond vlak voor zijn bungelende lul. Sandra kreeg hem onder haar neus geduwd en rook dat die inmiddels al heel diep in haar kont had gezeten. Maar ze wist wat ze als volleerde hoer moest doen en dus opende ze haar mond en liet ze de pik van Mike haar mond ingaan. ‘Jaaa, sletje, heel goed. Zo uit dat hete kontje van je in je pijpmondje. Supergeil, slet. Zuig me en maak hem nat!

Sandra deed haar best om zijn pik en schoon te maken en te voorzien van voldoende glijmiddel uit haar keel. Als de pik heel diep kwam gebeurde dat vanzelf, maar Mike deed dat expres niet. Ze moest dus zelf die pik zo diep mogelijk naar binnen zuigen. Ze haalde diep adem en zoog zijn lul naar binnen zodat ze begon te hoesten en de nodige saliva op zijn pik terecht kwam. Glinsterend kwam zijn lul weer tevoorschijn. ‘Heel goed, slet. Omdraaien en bied je kont aan!’ Sandra draaide zich om, ging weer op haar knieën zitten en dit keer met haar hoofd op het bed. Met beide handen trok ze haar billen uiteen waardoor haar kontgaatje zelfs een beetje ging openstaan. ‘Laat maar horen sletje… wat wil je graag…?’ ‘Asjeblieft Mike, wil je me weer in mijn kont neuken? Asjeblieft?’

Als je Sandra een aantal maanden geleden had gevraagd of ze wel eens om een pik in haar kont smeekte, dan had ze je aangekeken of ze water zag branden. Dat nooit! En zie hier nu! Ze was echt als was in de handen van Mike, die alles met haar kon doen. Die bedacht zich niet langer en zette zijn glinsterende lul voor haar kontgat. ‘Pak aan, teef!’ En hij ramde zijn lul naar binnen. ‘Aaaauwww!’ Sandra kermde weer dat het een lieve lust was en Mike zag tot zijn genoegen dat ze haar rug holde van de pijn. Het was zijn lul die haar dat pijnlijke gevoel gaf. Zijn slet. Zijn hoer. En hij kon doen met haar wat hij wilde. Wild en hard begon hij haar te neuken. Tegelijk begon hij op haar billen te slaan, pakte haar bij haar haren beet en trok er hard aan zodat ze recht voor zich uit moest kijken.

Sandra’s witte mooie volle billen werden langzaam maar zeker rood, terwijl Mike haar hard en diep in haar kont bleef neuken. ‘Slet! Hoer! Teef. Kontneukende sloerie!’ Mike begon haar uit te schelden en voerde het tempo nog verder op. Hij was haar al geruime tijd aan het neuken. Sandra wist dat dit het moment was dat hij bijna op uitbarsten stond. ‘Je hete kont melkt mijn lul uit, teef. Oooh, die geile kont… ik hou het niet meer… oooh jaaa..!’ Golf na golf sperma belandde in het diepst van haar darmen want Mike had zijn lul maximaal in haar kont gestoten en liet hem daar met kleine stootjes zitten, klem tegen haar billen aan. Hij greep voorover naar haar borsten en kneep die bijna fijn en dwong haar voorover te vallen met hem bovenop haar, zijn pik begraven in haar kont.

Sandra hoorde hem zwaar ademen. Ze wist ook dat als hij haar in haar kont nam, hij verschrikkelijk geil klaarkwam, zoals hij zelf zei. ‘De lekkerste manier om klaar te komen is diep in een nauwe knijpende vrouwenkont,’ vertrouwde hij haar eens toe. Even later rolde hij van haar af. Hij pakte haar haren beet en leidde haar mond naar zijn pik. Ze wist wat hij wilde. Eigenlijk vond ze dat nooit zo fijn om te doen, zeker niet als hij haar zo hard en langdurig diep in haar kont had genomen. Maar ze had geen keus. Ze begon aan zijn pik te sabbelen en zorgde ervoor dat er geen spoortje meer op zat.

Later die avond wankelde Sandra naar buiten. Dieter stond voor. Waarschijnlijk was hij niet ver weg geweest. Met wat wijdere benen dan anders en een grinnikende Mike op de achtergrond, stapte Sandra in. ‘Wat is er met jou gebeurd?’ vroeg Dieter. ‘Ik heb met hem geneukt, zoals jij wilde…,’ zei Sandra ietwat verwijtend. Dieter durfde niets meer te zeggen. Zwijgend bracht hij haar thuis…
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dorien In De DaunaDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Schaamlippen, Pijpen, Sperma, Neuken,
"Dorien ging een lang weekend naar het kuuroord om bij te tanken. Heerlijk relaxen en, als vrouw alleen zou ze daar ook seks genoeg krijgen, een fijne bijkomstigheid Het is een kuuroord met beeldententoonstelling en saunacomplex en ..."
18-07
9.9
Betalen Met BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont,
"Als consultant had ik sinds kort een nieuwe klant. Eigenlijk wilde ik haar niet bedienen omdat ik bijna met pensioen ben, maar het was een lekker wijf en ik hoopte altijd nog dat ik haar een keer kon neuken. Enige tijd geleden had ik, na voo..."
18-07
9.5
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07
9.1
De Opdracht 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Anaal, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07
8.4
Borsten PleaseDoor: Dick Brommer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Cowgirl, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen,
"Hoewel dit verhaal prima op zichzelf kan staan, is het een vervolg op Het Verkeerde Flesje waarin Johnny wordt afgetrokken door Ellie, de vriendin van zijn vader, en een vriendin van haar omdat zijn stijve vanwege Viagra niet meer weggaat. ..."
18-07
9.6
AutopechDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wandelend langs die N weg, genoot ik van de bomen, vogels en ogenschijnlijke rust. Ik sloeg af, naar een bospad, voor nog meer rust. En om mijn blaas te legen. Er stond een mobiel toilet, dat was dus wel handig. Door mijn lengte, kon ik door het gaas..."
18-07
8.7
Geile Slet En Haar VriendinDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Toilet, Vakantie, Vluggertje,
"Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Barcelona. Ik was er voor werk, maar besloot het weekend te blijven voor wat vrije tijd, beetje stoom afblazen. Die zaterdag ging ik na het eten nog ergens een drankje doen. Het was overal lekker druk en ook v..."
17-07
8.9
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07
8.9
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8.2
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
8
 
Klik hier voor meer...