63.289 Gratis Sexverhalen
Sexverhalen met een fantasy karakter! Waan je in een andere wereld, een andere tijd! Een bijzondere belevenis in een bijzondere setting...droom mee! In deze categorie staan momenteel 922 erotische verhalen.
Zij Niet Ik WelDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Studenten,
"Gods wat een lekker ding, was daar die riante tuin aan het onderhouden. Alleen de broek van zijn uniform had hij nog aan, zo zag je zijn prachtig gemarmerde en gespierde lijf duidelijk. Harde tepels ook, en telkens keek hij naar het terras. Een rijpe..."
28-05
7.5
Van Hetero Man ... - 4Door: Jawi57
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Latex, Pijpen,
"Na de middag na de lunch moet ik weer met Mrs. Judith mee. Ze neemt me mee naar een kledingkamer en zegt tegen mij uitkleden en insmeren met glijmiddel je hele lichaam, daarna trek je dit Catsuit aan en maak je het dicht, lukt het niet hele..."
26-05
7.9
ClickDoor: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Femdom, Milf,
"Laat ik alvast vooropstellen dat als je snel over actie wil lezen en geen verhaal er om heen je dit verhaal, of misschien alleen het eerste deel, beter over kan slaan. Ik heb wel geprobeerd er iets van te maken. Wie ben ik... ik ben Steven. ..."
25-05
8.7
Homo Sexualem - 22Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De tijden vlogen voorbij. Ik liep naar de stallen. Deze week was er weer een inseminatieronde. We hadden nu alleen nog gefokte melkmeisjes. Het laatste meisje dat we als prooi hadden binnengehaald, was vorig jaar naar het asiel gegaan. De gefokte mel..."
25-05
9.1
Homo Sexualem - 21Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Een week na de genezing van Aniek was ze alweer vol in gebruik. Ook Carolyn werd vaak meegenomen om van te genieten. Er was een kans dat Carolyn alweer drachtig was. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar we wilden geen argwaan wekken. Va..."
23-05
9.2
Homo Sexualem - 20Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik keek naar de fokvrouwen. Ze waren nu allemaal over de zeven maanden drachtig. Alleen het eerste gefokte melkmeisje was al bevallen. Door het fokprogramma was haar draagtijd nog maar zes maanden. De medicijnman kwam erbij. Vandaag is het..."
20-05
9.3
De Koene Koerier ... - 19.1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond deze tijd een eer..."
19-05
9.4
Homo Sexualem - 19Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend liep ik naar de hokken. Mark kwam ook aangelopen en had Vera in haar armen. Ze heeft nog veel te leren zei hij, Na drie uur neuken was haar gat al droog, en anderhalf uur erna lag ze al buiten westen . Ook Peter werd teruggebra..."
18-05
9.1
Sex PotionDoor: Remco
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Kort, Met Familie, Milf, Tiener,
"Remco had het onlangs online besteld op een vage website in China. Een slechte Engelse tekst omschrijft het product, een klein flesje met de titel Sex Potion . Er stond This potion gives sex to anywon. Few drops and they turn on . Remco, 19 jaar o..."
18-05
7.9
Van Hetero Man ... - 3Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Pijpen,
"De volgende morgen word ik wakker met een pijn in mijn kontje en ik besef dat dat komt van die pik in mijn kontje gisteren. Het was wel lekker zo n dikke pik in mij die dan ook nog spoot. Ik heb lekker geslapen ondanks een pijnlijke ..."
17-05
8.8
De HaakDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Onervaren,
"Het vorige bezoek was al geil, hoewel spannend en aftastend, hij h d me gevangen Wat passief onderging hij mijn kneden en strelen, en liet me zo zijn lijf, lul en kont goed voelen en verkennen. Eerst nog douchen, om hem te laten wennen aan naakt zij..."
15-05
7.3
Van Hetero Man ... - 2Door: Jawi57
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Een week nadat ik het tijdelijke contract heb teruggestuurd krijg ik een mailtje met de vraag of ik het komende weekend mij bij Meesteres Judith wil komen melden. Ze wil dan kijken wat en hoe we verder gaan. Ook heeft ze erin gezet dat a..."
14-05
8.5
Homo Sexualem - 18Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Ik liep naar het huis van Nancy. Van een afstandje keek ik toe hoe Kevin de kut van Aniek aan het bewerken was en Robin zich door haar liet pijpen. Het was duidelijk niet de eerste beurt. Nadat Robin haar gezicht vol sperma spoot, pakte Kevin haar ko..."
12-05
9.3
Dit Is Vele ...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wanneer ik de advertentie in de krant las dat ze professionele dansers zochten voor n of ander buitenslands project. Aarzelde ik zelf geen moment om hiervoor mijn kans te grijpen. Alles was goed om maar niet meer te hoeven thuis te wonen. br..."
08-05
8.8
Homo Sexualem - 17Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na zeven dagen lopen kwamen de jagers met hun prooien aan in het experimenteercentrum. Niet het centrum waar de melkmeisjes gefokt werden. Dit centrum was nieuw en speciaal opgericht om huisdieren te fokken. Toen ik aankwam waren de prooien ..."
08-05
9.2
Homo Sexualem - 16Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend werd Grace weer door Mark genomen, nu in de sexualem stijl. Grace ging naar buiten en nam daar haar ontbijt. Ze wilde de oude vrouw eens goed bekijken. Die was, samen met het kleine meisje, ook buiten aan het ontbijten. Grace begr..."
04-05
9.4
Van Hetero Man ... - 1Door: Jawi57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Pegging, Pijpen, Sissy,
"Ik ben Jos, een man van midden 20 en heb geen relatie, ik ben aardig geschapen 16 cm stijf wel vaak seks met vrouwen. Daar komt dan bij dat ik ze neuk op alle standjes die je maar bedenken kunt. Laatst had ik intiem contact met een vrouw va..."
03-05
8.3
Shangri La - 2Door: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" Dit is het tweede deel van een kleine fantasy serie. Wel wat langer uitgevallen maar ik wist en weet nog altijd niet waar op te delen. Dus laat het hier maar bij. Ik raad jullie aan eerste deel 1 te lezen. Veel leesplezier. Joha..."
27-04
9.1
Ik Heb VisiteDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Trio,
"Stoor ik dan niet, vroeg ik aan de telefoon nee integendeel. Zei hij geheimzinnig lachend. Ik zou die ochtend komen, maar omdat hij visite had, werd het vast formeel. Jammer, want ik verlangde naar die grote pik in mijn smoel en hand. Om nog maar te..."
27-04
7.6
Homo Sexualem - 15Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik liet alle kinderen van de elite bij elkaar komen. Ik besprak met hen de mogelijkheden om troeteldieren te fokken. Ik wil een jongen met een hele dikke lul riep Lieke. Ik een klein meisje met harde uiers riep een ander. Iedereen riep hun wensen..."
26-04
9.0
Homo Sexualem - 14Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De maanden gingen voorbij. Bij de melkmeisjes, die als eerste ge nsemineerd waren, waren een tijdje geleden de vruchten verwijderd. De melkproductie van die meiden was nu vol op gang. Vandaag werden bij 4712 tot en met 4716 de vruchten verwijderd. B..."
21-04
9.1
De Cult Van Ovulia - 4Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Orgasme, Vingeren,
" Bedankt voor de enthousiaste reacties op de eerste drie delen van De Cult van Ovulia Het verhaal van Thomas en Aliya krijgt zeker een vervolg. Hieronder lezen jullie het vierde deel. Blijf jullie reacties en suggesties delen ..."
19-04
9.6
Homo Sexualem - 13Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Nadat de winnaar gehuldigd was en zich ontdaan had van al het zweet, werd hij opgevangen door Nancy. Belofte maakt schuld. Ondanks dat het een gewone sexualem was, zag hij er niet slecht uit. Hij was sterk gespierd en had een vriendelijke lach op zij..."
16-04
9.2
Homo Sexualem - 12Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Wedstrijd,
"Puffend kwam Lindsey bij me zitten. Shani liep achter haar aan en ging naast haar op de grond zitten. Lindsey was nu ruim drie maanden zwanger. Nog even en dan zou ze bevallen. Ik pakte Shani bij haar kettinkje en trok haar tussen mijn benen. Rustig ..."
14-04
9.0
Homo Sexualem - 11Door: Gina
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"40 mannen hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd. In de twee weken erop verdween de n na de andere topsporter bij de sapiens. Met name de atleten verdwenen met bosjes tegelijk. Toch lukte het uiteindelijk maar twaalf gewone sexualem om twee tre..."
10-04
8.9
De Cult Van Ovulia - 3Door: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in. Deze is nog smaller dan de vorige, zelfs zo nauw dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in ..."
10-04
9.5
De Cult Van Ovulia - 2Door: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door de tweede gang, die smaller is dan de vorige maar even kronkelig en mysterieus. Het geluid van onze blote voeten op de stenen vloer weerkaatst door de holle ruimte. Wat denk je dat we hier precies gaa..."
09-04
9.3
De Cult Van Ovulia - 1Door: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Een krakend geluid van verroeste scharnieren galmt door de stenen gang die zich erachter opent. De gang strekt zich te ver voor ons uit om het einde te kunnen zien bi..."
08-04
9.3
Geil VerjaardagscadeauDoor: Bram16512
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Trio, Verjaardag,
"Het is een rustige woensdagavond op mijn verjaardag. Doordeweeks verjaren is meestal saai wanneer je wat ouder wordt iedereen moet de volgende dag natuurlijk gewoon werken, dus dan vier je je verjaardag eerder op vrijdag of zaterdag. Ik li..."
07-04
8.4
Homo Sexualem - 10Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend zag ik hoe Shani naar haar hok werd gedragen. Ze was totaal uitgeput. Zes keer maar zei Nick een beetje verontschuldigend. Ik keek naar Shani. Ze had wel een trotse glimlach op haar gezicht. Ik ben niet flauwgevallen zoals de v..."
07-04
9.2
Het Broedhuis - 3Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Vandaag komen de eerste 5 vrouwen om 10u. Ik heb al hun dossiers, hun wensen en beperkingen nog eens doorgelezen en gememoriseerd. Alleen Julie, de zakenvrouw komt pas morgen. Ik ben rotzenuwachtig. Wat een avontuur zeg. Wat een idioot idee..."
03-04
9.1
Homo Sexualem - 9Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Er waren twee weken voorbij gegaan. De melkmeisjes, die we al hadden, bleken allemaal drachtig te zijn geworden. Van de Russische 4714 wisten we dat nog niet maar ook dat zou binnenkort bekend worden. De Amerikaanse 4711 was ondertussen productief me..."
02-04
9.1
Wil Je Mijn ...Door: Dannydobbe
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Facial, Hindoestaans, Surinaams,
"Verzoekverhalen, blijkbaar vinden jullie het leuk om verzoekjes te plaatsen via Kik. Echt heel leuk, maar ik kan ze echt niet allemaal kiezen. Dus sorry als ik je teleurstel. Steven kwam met een leuk verzoek, vandaar dat ik beslot..."
30-03
9.4
Homo Sexualem - 8Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De huisdieren zaten op de grond terwijl Vincent en ik nog spraken over het fokken van melkmeisjes. Ik pakte een balletje en gaf een klein seintje aan Ying. Hij stond meteen op en kwam aangelopen. Jullie mogen best met elkaar spelen zei ik, alleen ..."
30-03
8.8
Het Broedhuis - 2Door: AuthWeb
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"Ik wil geld verdienen. En mijn dagen vullen in het gezelschap van vrouwen die me leuk vinden en mij tot op zekere hoogte oprecht willen leren kennen, appreci ren en respecteren terwijl ik hun bevredig met mijn zaad. Dat is wat ik wil. Win W..."
28-03
9.1
Het Broedhuis - 1Door: AuthWeb
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Breeding,
"De laatste avond van 2028, op weg naar het nieuwe jaar. Ik kijk in haar mooie glinsterende ogen. Het kaarslicht tussen ons op tafel vlecht zich een weg door haar blonde gestijlde lokken. Knisperend haardvuur. Wie is deze jonge vrouw We praten al een..."
28-03
8.7
Homo Sexualem - 7Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Lindsey had haar middagdutje gedaan. Ik had haar dit aangeraden want de rest van de avond zou nogal vermoeiend worden. Het dorp was uitgelopen om het ritueel te aanschouwen. Ook onze huisdieren waren aanwezig en zelfs de melkmeisjes waren uitgenodig..."
27-03
8.8
Homo Sexualem - 6Door: Gina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ik kwam buiten toen de prooien al van de bamboestokken waren verwijderd en op stoelen waren vastgebonden. Het was meteen duidelijk welke vijf de melkmeisjes gingen worden en welke twee we als huisdier zouden houden. Ik liep meteen op de Amerikaanse a..."
23-03
8.9
Aan JouDoor: De Spelleider
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Lief dagboek, In de trein naar westen van het land. Nog maar een paar keer voor deze klus, dan is het weer gedaan. Mogelijk ga ik het wel missen. De trein is inmiddels een serieus onderdeel van de dagbeleving. Zoals velen zat ik in ..."
21-03
7.7
Homo Sexualem - 5Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De jagers waren bij elkaar gekomen. Twintig mannen en vrouwen. Ook een deel van mijn kinderen, waaronder Lindsey en Nick, zouden meegaan. Is twintig niet een beetje veel voor vijf melkmeisjes vroeg ik. Normaal hadden we er twee per meegenomen sapi..."
20-03
9.1
Shangri La - 1Door: JohanK
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" Dit eerste deel van deze kleine fantasiereeks beschrijft hoe wij verzeild zijn geraakt in een kleine afgezonderde leefgemeenschap in de Himalaya beland zijn. Van seks is hier nog geen sprake dat is voor het vervolg. Samen met mijn v..."
19-03
9.2
Homo Sexualem - 4Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend stond ik vroeg op. Uiteindelijk was ik zeven keer genomen in de afgelopen negen uur. Na iedere beurt hadden we een kwartiertje gerust zodat we weer energie hadden voor de volgende ronde. Die energie had Katie niet gehad...."
18-03
9.0
Een SigaarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Squirten, Trio,
"Giechelend liepen zij en haar man voorbij, rijpe mensen, maar verzorgd en bijna sjiek. Zij in een mantelpakje, en hij in een vrijetijdspak. Zou hij ook zo een flinke sigaar hebben, hoorde ik haar fluisteren tegen haar man. Brutaal keek haar man naar ..."
16-03
7.6
Homo Sexualem - 3Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik vervolgde mijn weg naar huis. Vincent was aan het koken. Hij stond met zijn zijkant tegen het aanrecht. Toen ik iets verder liep, zag ik wat ik al dacht. Mijn dochter Lindsey was hem ondertussen aan het pijpen. Het hield Vincent niet tegen om gewo..."
15-03
8.9
Homo Sexualem - 2Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" De melk is op werd er vanuit de keuken geroepen. Vincent kwam de woonkamer in met een lege fles melk. De productie is weer aan het inzakken zei hij, daar zul je toch wat aan moeten gaan doen. Als baas van het dorp was ik de enige die ..."
13-03
8.6
BlootkapjeDoor: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Sprookje, Vibrator,
"Er was eens een jong meisje met lange blonde haren en blauwe fonkelende ogen. Niemand wist haar naam, behalve haar eigen familie. Iedereen noemde haar stiekem Blootkapje, omdat ze graag al eens stiekem in haar blootje langs de rand van het bos durfde..."
12-03
8.6
Runo - 4Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Disclaimer In dit verhaal komt mentale gezondheid naar boven. Als dit iets is waar je het moeilijk mee hebt of liever niet over leest dan is dit verhaal niet voor jou. Weet als je dealt met depressieve gevoelens er altijd iemand is met w..."
11-03
9.1
Homo Sexualem - 1Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Nancy wilde net naar binnen lopen toen Robin haar vastpakte en haar hard voorover duwde. Met moeite kon ze zich nog vastgrijpen aan een paal. Terwijl Robin haar bij haar heupen pakte en iets naar achteren trok, bungelde de tieten van Nancy op en neer..."
10-03
8.5
Vanaf Nu Ga ... - 2Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Kreunend kwam Luna onder mij klaar wanneer ik zelf nog maar eens mijn ballen in haar leeg spoot. Met een vuurrood fonkelend gezicht zag ik haar naar haar slaapkamerdeur kijken en zelf draaide ik mijn hoofd daar ook naar toe. In de deuropening stond L..."
29-02
9.3
God Mode - 3Door: Firefly
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Tiener,
"Dank je wel voor het volgen van mijn serie God Mode . Laat alsjeblieft een reactie achter nadat je het hebt gelezen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden en Of het opwindend was voor jullie. Idee n zijn ook altijd welkom. Wat zou jij doe..."
21-02
9.2
Runo - 3Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Runo Ik moet toegeven dat er deze week niet veel gebeurd was. Mijn vader had wat loze dreigementen gemaakt over de alimentatie die hij moest betalen wat er voor zorgde dat mijn moeder het grootste deel van de week met of bij een advocaat had..."
20-02
9.1
Runo - 2Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik vind het pijnlijk om toe te geven maar ik was blij dat we een sessie met de doc aan zat te komen. Ik had een slechte week achter de rug. Ik had weer veel te veel achter mijn laptop gezeten en me de put in laten werken door online weirdo s. Daardoo..."
17-02
9.2
Vanaf Nu Ga ... - 1Door: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul,
" Dit verhaal is misschien niet spectaculair fantasierijk maar toch waag ik het erop om het in deze categorie te zetten. In gedachten verzonken liep ik over het voetpad wanneer ik iets verder ineens een oud vrouwtje zag struikelen. In ..."
16-02
9.3
Bezoek Van De ... - 3Door: Stefie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Lesbienne,
"De goede fee bijt op haar lip en voelt ook haar lichaam regeren op wat ze ziet wat de zusjes doen. Het is alsof ze de lust van de zusjes kan voelen, en Kim lijkt zichzelf te verliezen in de sensatie terwijl ze haar ogen sluit en Anna s hand haar bobb..."
26-02
9.4
God Mode - 2Door: Firefly
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener,
"2010 Engerie totaal 5 Naaktfotos 1 Slipjes 1 In het voorgaande deel vond ik een horloge met bijzondere krachten. Met slechts een beetje kennis ervan, slaagde ik erin Esmee s slipje te bemachtigen en een ondeugende..."
14-02
9.4
Xxl Condoom PassenDoor: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Condoom, Neuken, Spuiten, Swingers,
" Dit verhaal is een fantasieverhaal en niet echt gebeurd. Op een middag was ik weer eens zo geil. En dacht ik ga naar een supermarkt toe om een doosje XXL condooms doosje te kopen. Ik keek rond en ik zag een gang verder nog een ander k..."
13-02
7.6
God Mode - 1Door: Firefly
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener,
"Ons gezin had altijd al financi le uitdagingen, zelfs voordat mijn vader mijn stiefmoeder ontmoette. Toen mijn stiefmoeder, Esmee met haar meebracht, bracht dat extra financi le druk met zich mee. Eerlijk gezegd is mijn stiefzusje, Esmee, nogal verwe..."
11-02
9.4
Runo - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
" Disclaimer In dit verhaal komt mentale gezondheid naar boven. Als dit iets is waar je het moeilijk mee hebt of liever niet over leest dan is dit verhaal niet voor jou. Weet als je dealt met depressieve gevoelens er altijd iemand is met w..."
09-02
9.0
De Impregnatiefabriek ... - 2Door: Saturn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Tiener, Toekomst, Vader,
" Het is 2053. Kinderen worden om onduidelijke redenen bijna niet meer geboren en de EU heeft drastische maatregelen genomen om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen. Iedereen vanaf achttien jaar heeft een burgerplicht in de vorm van do..."
27-01
9.4
Bekentenis En Droom - 2Door: Nanko
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Hakken, Lingerie, Vernederen,
"Merendeel van de maand loop ik in mijn gewone hetero kleding rond en is er niks te merken, maar soms ligt er in de kleedkamer een outfit klaar en dan moet ik die aandoen. Soms met een briefje erbij met opmerkingen, instructies of opdrachten..."
26-01
8.7
Hailey Aan De ... - 42Door: Threepio10
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Missionaris, Pijpen, Standje 69,
" 1. Keuken Met kleine passen liep ze naar de deur. Haar blote voeten tikten op de parketvloer. Bij de deur pauzeerde ze. Voorzichtig leunde ze naar links en keek ze door de vierkante raampjes van de deur. Door de structuur in het matgl..."
25-01
9.1
Darius - 3Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Romantiek,
" Beste mensen, Darius en Rona hebben elkaars lichaam ontdekt en slagen erin om met weinig middelen te overleven in het verlaten dal. Maar toch voelen ze de aandrang om te ontdekken wat de omgeving hen verder heeft te bieden. Ze willen nat..."
24-01
9.6
Een Alternatieve StrafDoor: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf,
"Met klamme handen zat ik in mijn cel na het zoveelste verhoor door de staatsveiligheid. Samen met enkele vrienden was ik gesnapt bij een inbraakpoging in een laboratorium. Zelf had ik maar op de uitkijk gestaan maar voor de staatsveiligheid maakte di..."
23-01
8.8
De Impregnatiefabriek ... - 1Door: Saturn
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Dochter, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Toekomst, Vader,
" Het is 2053. Er is veel veranderd in de wereld. Klimaatveranderingen hebben doorgezet waardoor de wereld warmer is geworden en het weer door grotere extremen wordt gekenmerkt. Poolijs en gletsjers zijn voor een groot deel gesmolten, m..."
15-01
8.7
Darius - 2Door: Driester***
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Pijpen,
" In deel 1 ontkwam onze held Darius met Rona, de dochter van de dorpsmolenaar ontkomen aan een horde moordende Bulgaren en was samen met haar een berenhol binnengevlucht. Ook aan de beer konden ze ontkomen door via een tunnel aan de achterkant van ..."
14-01
9.4
De Magische CameraDoor: Geile Sloeber
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camera, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul, Tiener,
" Ooh kom hier even mee binnen, ik had gisteren een leuke spiegel gezien. Hopelijk staat die er nog Zo werd ik bij de arm genomen en het winkeltje binnengesleurd door Clara, mijn beste vriendin. Een knappe brunette met blonde meshen en een ..."
05-01
8.9
Het Geile Koninkrijk ... - 4Door: RobV
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Koningin Wilma was bekaf. Ze had zojuist de laatste Prins getest en de resultaten aan haar lijstje toegevoegd. Het waren er in totaal 19 geweest waarvan de laatste 7 in de afgelopen 2 dagen. Zorgvuldig had ze de foto s met maten en uithoudingsvermog..."
03-01
9.0
OrgasmeDoor: Linda12759
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgasme,
"Een helder druppeltje voorvocht kwam uit het plasmondje van zijn dunne harde piemel. Zijn harde lul stond recht vooruit en zijn ballen hingen ongelijk in hun roze haarloze zakje. Hij zuchtte toen ik zachtjes in zijn pik kneep en een nieuwe druppel vo..."
01-01
8.6
Het Geile Koninkrijk ... - 3Door: RobV
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De Koning had vooral oog voor Gravin Loesje en de ranke Juultje. De laatste knikte even en droop snel af. ten slotte behoorde zij niet tot de Koninklijke familie. Ze was maar een eenvoudig kamermeisje. Snel liep ze, nog steeds volledig naakt, terug n..."
31-12
9.3
Darius - 1Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen,
" Dit verhaal speelt in de tijd dat de eerste volken uit het oosten van zich lieten horen. Dat waren meestal Germaanse stammen die op hun beurt weer waren verdreven uit het oosten van Europa. Het verval van het Romeinse rijk was ingezet en het was i..."
25-12
9.5
Kerstmuziek - 7Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Sprookje, Tiener,
" Rebecca en Nathani l Het donkert al, het is tijd de heuvels in te gaan, om het eten naar Nathan te brengen. Maar als ik mama s kookruimte binnenloop zegt ze Rebecca lief, het spijt me, maar we komen met deze drukte meel teko..."
24-12
9.6
Het Geile Koninkrijk ... - 2Door: RobV
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Prinses Lexy opende zachtjes de deur en probeerde door de kier te zien hoe haar zus met wellicht kamermeisje Juultje bezig was. En inderdaad, die twee waren lekker van elkaar aan het snoepen. Oh wat had Lexy ook zo n zin in een lekker spel. Zeker nu ..."
15-12
9.1
Het Geile Koninkrijk ... - 1Door: RobV
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er was eens een land waar weinig taboes waren. Zo waren er straten waar mooie dames en meisjes zich beschikbaar stelden voor behoeftige mannen tegen een kleine vergoeding. Andersom gebeurde dit ook. Het land werd geregeerd door Koning Max, d..."
10-12
8.9
Roodkapje En De WolfDoor: Nestor
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Loverboy, Sprookje, Tiener,
" Het verhaal van Roodkapje en de Wolf is al door velen verteld. Maar wat is het echte verhaal Vaak hangt dat af van aan wie het wordt gevraagd, van hoe die het heeft beleefd. Het echte verhaal is lang. Eerst leren we Roodkapje kennen en wat er tus..."
04-12
8.3
Bezoek Van Goede ... - 2Door: Stefie
Reacties: 3
Lengte: Lang
" Bedankt goede fee zegt Anna, haar nieuwe lichaam bewonderend Mmmm ik heb een paar idee n . Haar hoofd zwemt in stoute nieuwe idee n. Ze loopt naar de goede fee, ze bukt en fluistert wat ondeugende dingen in het oor van de goede fee. De go..."
11-12
9.3
De Rollen OmgedraaidDoor: LIza
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Wraak,
" Ik hoor dit niet te doen denk ik terwijl ik over het bospad loop. Links bomen, rechts bomen, overal bomen. ten minste, dat denk ik want het is vrijwel helemaal donker, dus alles wat verder is dan tien twintig meter is niet zichtbaar. Hoe laat zou..."
17-11
9.0
Sneeuwwitjes Echte Verhaal ...Door: Oqimant
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Heks, Neuken, Parodie, Prins, Prinses, Sprookje,
" Ik heb het onderstaande verhaal een aantal jaren geleden al eens geplaatst onder een andere naam, maar ik heb het later weer verwijderd. Ik weet eerlijk gezegd niet meer waarom, vandaar dat ik het nu weer op deze site zet. Veel leesplezier. ..."
10-11
9.0
Avontuur Op De ...Door: Stefie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dochter, Moeder,
" Hoi... Dit gedeelte van het verhaal is meer de intro... opbouwend voor rest van verhaal. De wekker gaat, Lil komt moeizaam overeind in bed. Ze moet naar school. Haar zwarte stijle haar zit helemaal in war. Ze zet de wekker uit op haar..."
14-11
8.7
Bezoek Van Goede ... - 1Door: Stefie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transformatie, Zussen,
"De twee zussen, Kim 17 en Lotte 16 , lagen knus in hun bed, elk met hun favoriete knuffel naast zich. Kim vindt dat ze eigenlijk te oud is maar vindt het nog altijd fijn om knuffels naast haar te hebben. Het was bijna bedtijd en hun moeder sto..."
03-11
8.9
De WonderpilDoor: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Clitje, Groot Geschapen, Grote Lul, Klitje, Moeder, Zoon,
"In 1989 kwam Viagra op de markt in de VS, en het was een enorm succes. Een pil die een instant erectie geeft, daar had de mannelijke helft van de mensheid op zitten wachten. Het middel werd min of meer bij toeval ontdekt door medewerkers van de firma..."
20-10
9.3
Terug In De ... - 4Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"Het gebied Grou bestond uit de stad Grou en een aantal dorpjes erom heen. Tijdens mijn bezoeken aan de buitengrenzen besloot ik te overnachten in de herberg van Grou. Deze herberg was zeer groezelig en zelfs ik voelde mij er niet op mijn gemak. In di..."
24-09
9.5
De Naakte KeizerinDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Koningin, Zussen,
" Ruim vijfentwintig honderd jaar geleden werd in Babylon, in een schitterend paleis aan de rivier de Eufraat het kleine prinsesje Aryamnae geboren. Zij zou uitgroeien tot en de geschiedenis ingaan als een van de machtigste vrouwen van haar tijd. B..."
13-09
9.5
Terug In De ... - 3Door: Peerkuh
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Middeleeuwen, Romantiek, Tijdreizen,
"De volgende dag klopte Hanna al vroeg op mijn deur. Bescheiden deed ze de deur open. In de stralen zon die mijn kamer inschenen zag ze er een stuk beter uit dan gisteren. Het eten en een goede nachtrust heeft zichtbaar deugd gedaan. Het lijkt ook als..."
10-09
9.2
Het Juiste DnaDoor: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Een harde klop op de deur haalde Koenraad gelijk uit zijn concentratie. Gelijk duwde hij hierna op een knop die op zijn bureau zat en Luna kwam nu zijn bureau binnen. Dag Luna ga zitten, ik ben zo klaar. Zei hij tegen haar waarna hij zich terugdraa..."
01-09
8.8
De Tepelmoorden - 8Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Zaterdag 15 juli Robert, het is nu zeven uur s morgens, waarom bel je me op Zeg nu niet dat je zin hebt om Conny kon haar zin niet afmaken, want Robert onderbrak haar onmiddellijk aan de telefoon. We hebben een doorbraak er war..."
25-08
9.3
Bijwerkingen - 6Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl ik Lies zie tuimelen en zie hoe ze moeite heeft overeind te blijven, wordt de grijns van Sarah steeds breder. Wacht maar. fluistert ze ons beiden tegemoet. Haar hand pakt n van de pikken en ze neemt hem soepel in de hand waarbij..."
21-08
9.4
De Tepelmoorden - 7Door: Shakespier
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Vrijdag 14 juli Ze zaten weer allen samen en luisterden naar het verslag van Robert. Daarna nam Conny het woord. Misschien kan dit een doorbraak zijn, vandaag zullen we meer weten. Ik ga nu met Robert vandaag Hilde en Tony een bezoek..."
18-08
9.3
De Tepelmoorden - 6Door: Shakespier
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Donderdag 13 juli Het is inderdaad Eva Mertens , bevestigde Robert die ochtend toen ze met zijn allen samen zaten. Haar man, Rudy Daems, was vorige week donderdag voor zaken naar het buitenland vertrokken en kwam pas dinsdagochtend t..."
11-08
9.0
Dit Wilde IkDoor: Kimberly
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Na wat leuke avontuurtjes met mijn partner deed ik compleet wat anders. Ben Kimberly maar word altijd Kim genoemd. Ben nu een 40 jaar oude brunette met slank figuur. Al dik 20 jaar heerlijk samen en geniet nog altijd van mijn relatie. In di..."
08-08
8.5
De Tepelmoorden - 5Door: Shakespier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Maandag 10 juli Bert, waar zit je , de hoofdinspecteur galmde door zijn smartphone. Nog een klein kwartiertje, dan ben ik op kantoor , antwoordde hij geduldig. Rij maar onmiddellijk naar de parking van het Gelderbos, achter de vui..."
04-08
9.2
ProefpersoonDoor: Dannyboy
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
" Vorige jaar had ik profiel Zazie profiel , een van de geweldige auteurs op deze site, uitgedaagd om een verhaal te schrijven over slechtziendheid en slechthorendheid. Mijn beperkingen Tot mijn grote vreugde heeft ze mijn uitdaging geaccepteerd..."
04-08
9.5
Kim En Bram Op VakantieDoor: Eric
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Hoi mam roept Kim als ze thuis komt van haar laatste schooldag ik heb vakantie jehhhh Lekker voor je Meis wij moeten nog drie weken werken maar geniet jij er maar vast van . Ja mam daar wilde ik het even met je over hebben zegt Kim . Je we..."
30-07
7.9
Nymfolust (kamp) - 2Door: Remco
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Chantal en ik mogen bij elkaar in de tent slapen en moeten erg lachen om het feit dat Remco morgen gaat koken. Chantal Ik ben benieuwd Tiffany wat Remco gaat koken, eindelijk eens een man die voor ons zorgt . We lachen hier zo hard om dat een aanta..."
29-07
8.2
De Tepelmoorden - 4Door: Shakespier
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" Dinsdag 30 mei De hoofdinspecteur had hen allen bijeengeroepen om de vorderingen in het onderzoek te bespreken, want het onderzoek zat in het slop. Over Jenny waren ze eigenlijk snel uitgepraat. Buiten het dna waren er totaal geen nu..."
28-07
9.1
Nymfolust (kamp) - 1Door: Remco
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Tiener,
"Het was het laatste jaar op de middelbare school. Meestal aan het einde van het jaar gingen ze met de klas naar schoolkamp. Dit jaar was het ook weer zover. Schoolkamp bestond voornamelijk uit lol maken en opdrachten uitvoeren. Het thema van het scho..."
25-07
8.4
De Tepelmoorden - 3Door: Shakespier
Reacties: 3
Lengte: Lang
" Dinsdag 23 mei Bert, kom onmiddellijk naar mijn bureel , de stem van de hoofdinspecteur klonk gebiedend door de telefoon. Zij was niet in beste stemming, dat was duidelijk te horen. Het onderzoek naar de moord op Jenny Robijns zat mu..."
21-07
9.0
Bijwerkingen - 5Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Deze keer was het iets verder rijden. Nog een paar dagen tot het etentje. Ik hoefde nu geen lange jas aan. Alles komt wel goed. zei ze nog alsof ik ernstig ziek was. Zij leek meer gespannen dan ik. Zou ze weten wat er gebeurd was Zou Sara..."
20-07
9.4
Bijwerkingen - 4Door: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zo leek alles goed te komen. Met de seks had ook enige opluchting plaatsgevonden. Met name bij haar. En dan niet eens zo zeer omdat ze nu aan haar trekken kwam. Ik kon m n vinger er nog niet helemaal opleggen. We namen weer wat meer de tijd voor elka..."
20-07
9.2
Bijwerkingen - 3Door: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Eigenlijk ging het best goed. Dat er nog steeds iets aan de hand was, waren we zeken niet vergeten. Daar zorgden we ook wel voor. Maar altijd nog wel vanuit een bepaald perspectief. Als Lies er niet was, trok ik me af. Soms wel een paar keer per dag...."
18-07
9.2
De Tepelmoorden - 2Door: Shakespier
Reacties: 3
Lengte: Lang
" Maandag 8 mei Het geluid van een oude telefoon galmde door de slaapkamer. Bert nam slaperig zijn smartphone van het nachtkastje. Bert, Conny hier . Hij herkende onmiddellijk de stem van de hoofdinspecteur. We hebben een vrouwenlicha..."
14-07
8.8