Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Sprookje sexverhalen. In deze categorie staan 76 erotische verhalen.
De Koene Koerier - Sprookje 19.2Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Tiener, Wenen,
" i Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05-24
9.7
De Koene Koerier - Sprookje 19.1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Sprookje, Wenen,
" b Terwijl Andreasz niet al te ver van de ingang van de keizerlijke stallen een paard roskamt houdt hij de komst van Anna in de gaten. Ze is een van de leukste en mooiste keukenmeisjes van de Weense Hofburg en meestal brengt ze rond deze tijd een eer..."
19-05-24
9.3
BlootkapjeDoor: Tomhermans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Sprookje, Vibrator,
"Er was eens een jong meisje met lange blonde haren en blauwe fonkelende ogen. Niemand wist haar naam, behalve haar eigen familie. Iedereen noemde haar stiekem Blootkapje, omdat ze graag al eens stiekem in haar blootje langs de rand van het bos durfde..."
12-03-24
8.6
Kerstmuziek - 7: O Holy NightDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Sprookje, Tiener,
" b Rebecca en Nathani l b i Het donkert al, het is tijd de heuvels in te gaan, om het eten naar Nathan te brengen. Maar als ik mama s kookruimte binnenloop zegt ze Rebecca lief, het spijt me, maar we komen met deze drukte meel teko..."
24-12-23
9.6
Roodkapje En De WolfDoor: Nestor
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Loverboy, Sprookje, Tiener,
" i Het verhaal van Roodkapje en de Wolf is al door velen verteld. Maar wat is het echte verhaal Vaak hangt dat af van aan wie het wordt gevraagd, van hoe die het heeft beleefd. Het echte verhaal is lang. Eerst leren we Roodkapje kennen en wat er tus..."
04-12-23
8.3
Italiaans Ijs - Sprookje 18.2 (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sneeuw, Sprookje, Tiener, Winter,
"Bedankt voor de leuke reacties op het eerste deel X. Zazie i Mijn broers en ik zijn vanochtend met de grote overhuifde ijsslee naar onze berghut getrokken om de nieuwe sneeuw te gaan oogsten. We zullen daar zeker een maand mee be..."
26-11-23
9.3
Zijn Hoer - 9: SlotDoor: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11-23
9.1
Italiaans Ijs - Sprookje 18.1Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sneeuw, Sprookje, Tiener, Winter,
" i VERTELSTER Dit verhaal speelt rond achttienhonderdvijftig en gaat over een ge soleerd levende familie, hoog in de Alpen, in een streek die tegenwoordig S d Tirol heet. Het is een bijz ndere familie, die het maken van wat we nu kennen als..."
21-11-23
9.3
Sneeuwwitjes Echte VerhaalDoor: Oqimant
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Heks, Neuken, Parodie, Prins, Prinses, Sprookje,
" i Ik heb het onderstaande verhaal een aantal jaren geleden al eens geplaatst onder een andere naam, maar ik heb het later weer verwijderd. Ik weet eerlijk gezegd niet meer waarom, vandaar dat ik het nu weer op deze site zet. Veel leesplezier. i ..."
10-11-23
9.0
Prinses Alicia En De Verdorven RidderDoor: PD
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Prinses, Sprookje,
" i Ik heb dit verhaal in 2019 geschreven voor een Engelse website die intussen helaas niet meer bestaat. De originele titel is Princess Alice and the Evil Knight . Twee jaar later heb ik dit verhaal in het Nederlands vertaald. En nu, in 2023, heb ik..."
19-10-23
9.2
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.3Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Naakt, Paarden, Sprookje, Zussen,
" b Aryamnae, Kroonprinses van het Grootse en Almachtige Keizerrijk Perzi , kreeg een visioen en daarna besloot zij met instemming van haar vader Xerxes een klein leger van vrouwelijke strijders te gaan vormen. Als zij na de dood van haar vader keizer..."
24-09-23
9.3
De Naakte Keizerin: Sprookje 17.2Door: Zazie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Zussen,
" b De prinsessen Aryamnae en Xandrynae zijn halfzusjes en schelen nog geen jaar in leeftijd, beiden zijn zij zestien jaar. Ooit na zijn dood zal het oudste meisje, Aryamnae, haar vader Xerxes opvolgen en Keizerin van het Grootse en Almachtige Perzi ..."
17-09-23
9.5
Kokette Katinka: Sprookje 16.2Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Maagd, Neuken, Sprookje,
" i VERTELSTER Het is begin jaren zestig en het inmiddels achttienjarige kokette meisje Katinka heeft het benauwende leven in het landelijke dorpje waar ze met haar ouders woonde ver achter zich gelaten. Sinds enkele jaren is ze leerling verp..."
08-06-23
9.1
Kokette Katinka: Sprookje 16.1Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Coming Of Age, Maagd, Neuken, Sprookje,
" i VERTELSTER Dit is de coming of age story van het parmantige meisje Katinka. Ik heb het geschreven als eerbetoon aan mijn lieve oma Greetje, een paar jaar terug overleed ze en tot toen kwam ik heel graag iedere week een keertje..."
03-06-23
9.8
Nymfje Van De Loreley: Sprookje 15Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Duitsland, Maagd, Nymfomanie, Romantiek, Sprookje, Zus,
" b Nadat ik zoals iedere middag eerst een tijdje van het altijd mooie uitzicht vanaf de Loreley over de Rhein heb staan genieten ben ik nu in de moestuin aan het wieden als mijn tweelingbroer Andreas bij me komt staan Ach so Nymfje, d bist du Kun..."
08-05-23
9.7
In Het Land Der Zienden: Sprookje 14Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Klooster, Nonnen, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Rome, Sprookje,
" i Een tijdje terug daagde medeschrijver Dannyboy mij uit een verhaal te schrijven over slechtziendheid en slechthorendheid, beperkingen waar hij mee leeft. Ik ben de challenge aangegaan, maar dat viel me eerlijk gezegd nog niet me..."
08-04-23
9.7
De Maagdenvanger Van Hameln: Sprookje 13Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Groepsex, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Tiener,
" b Terwijl ik fluit volgen de dertien maagdelijke debutantes mij gedwee, in een rij lopen ze achter me aan. Allen zijn ze zeer welopgevoede meisjes uit de adel en de hogere burgerlijke klasse van het welvarende Hanze stadje Hameln. Omdat ieder van h..."
05-02-23
9.7
Slangen Van VerlangenDoor: Narcis
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Erotiek, Feest, Likken, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Orgasme, Orgie, Passie, Romantiek, Sprookje, Verlangen, Verleiden, Voorspel,
" i Dit is een fantasy seksverhaal, of romantisch erotisch sprookje, hoe je t noemen wil. i b Introductie b Ik ben een saai meisje, met een saaie naam. Geen enkele jongen ziet me staan. Gelukkig is er een ander bestaan, waar ik af e..."
29-01-23
9.0
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Groepsex, Hoer, Nicht, Oom, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht, slavin,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. i b VERGEVING Marieke, een mooi en lief maar ook na ef meisje, valt in hand..."
28-11-22
9.3
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bordeel, Groepsex, Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. i b ZONDE De zeventienjarige Marieke ontwaakt in seksueel opzicht, laat een..."
23-11-22
9.4
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse verhaal Mariken van Nieumeghen . Het had als thema s Verleiding, Zonde en Vergeving, die ook de rode lijn van dit verhaal vormen. i b VERLEIDING Verdorie, veel te mooi ..."
20-11-22
9.3
Oude Latifa Heeft Lang Haar - 2Door: Jenny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Darkroom, Douche, Heks, Oudere Vrouwen, Prinses, Sprookje,
"De oude Latifa was een magere zwak begaafde vrouw van een jaar of vijftig die een kamer bewoonde in een project voor beschermd wonen omdat ze niet goed genoeg voor zichzelf kon opkomen. De simpele vrouw durfde geen relatie met een man aan te gaan dus..."
11-11-22
8.4
TepelstreeltjeDoor: Tepelstreeltje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Koning, Koningin, Neuken, Orgasme, Parodie, Sprookje,
"Er was eens een melkboer. Hij was arm maar hij had een mooie dochter genaamd Tettiana. Op een keer kwam hij in gesprek met Koning Jorycs en om zich een zeker aanzien te geven zei hij tegen hem Ik heb een dochter die wonderbaarlijk grote zwabbers he..."
30-10-22
7.7
AssepoesterDoor: Angelaa
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sprookje,
"De stiefmoeder van Assepoester liet haar altijd de afwas doen en de vloer schrobben. En haar gemene stiefzusters lachten haar uit als ze naakt op haar knie n rondkroop. Kleren zijn duur, zeiden ze dan, en we kunnen het ons niet veroorloven om ze t..."
19-10-22
9.0
Milky Way: Sprookje 11.2Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Tiener,
" b Als eerste van ons groepje van tien meiden is het mij gelukt, ik heb iemand gevonden om mee te gaan paren. Met de jongen die naast me zit, Emil, ga ik na schooltijd naar hem thuis. Ik heb nog nooit gepaard en ben benieuwd of ik het wel net zo leuk..."
10-10-22
9.3
Milky Way: Sprookje 11.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" b Mijn opdracht is om de komende tijd zo vaak mogelijk te paren, wat als ik het hier zo bekijk niet erg moeilijk moet zijn. De ene na de andere mooie jongen komt het lokaal binnengewandeld, ik had niet verwacht dat me dat iets zou doen maar drie maa..."
02-10-22
9.3
Het Gelaarsde Katje: Sprookje 10Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Halfzus, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Sprookje, Tiener,
" b Nooit had ik kunnen vermoeden dat mijn leven z anders zou verlopen. Het begon op de dag dat mijn vader zei Jeannot, ik heb een belangrijke opdracht voor je. In het bos aan de rand van het moeras wonen de genezeres van ons dorp en haar doch..."
06-08-22
9.7
Raponsje - 5: De HerenigingDoor: Nicky96
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Prins, Sprookje,
" i Raponsje wordt in de grote toren in het bos gevonden door prins Floris. Helaas komt Clementia hier achter en ze verbant Raponsje naar een kleine oase, midden in de woestijn. Zonder hoop op redding zal Raponsje daar de rest van haar dagen slijten...."
19-04-22
9.1
Once Upon A Time There Was A Boy...Door: Budilio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femboy, Geheim Project, Ontdekken, Sprookje,
"Zo beginnen vele sprookjes. En soms zijn die sprookjes gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Of dat hier ook het geval is, laat ik in het midden. Het is in ieder geval al weer lang geleden. De boy in dit sprookje noem ik Timo en het begint toen hij ..."
14-04-22
8.9
Raponsje - 4: Het BedrogDoor: Nicky96
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Heks, Neuken, Prins, Sprookje,
" i Sorry, het heeft even geduurd voordat dit vervolg af was. Maar hier is het dan, en ik hoop het vijfde en laatste deel ook snel te publiceren. Veel leesplezier Raponsje wordt door Clementia, haar moeder eigenlijk pleegmoeder, maar dat w..."
13-04-22
9.1
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.3Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Prinses, Sprookje,
" i FEESTJE Dit is mijn tweehonderdste inzending hier. Ik vind het nog steeds leuk om voor jullie te schrijven. Dus op naar de volgende honderd 128522 , lezen jullie mee X. Zazie i b Met vallen en opstaan bouwen A..."
04-04-22
9.6
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.2Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Prins, Romantiek, Sprookje,
" b Drie jaar geleden werd Asli na de dood van haar stiefmoeder verbannen uit de harem van de Sultan van het grote Ottomaanse rijk, waarna ze als hulpje in de keuken van het Topkapi paleis terecht kwam. Dankzij haar bijzondere kennis van planten werd ..."
03-04-22
9.5
Het Lelijke (buitenb)eendje: Sprookje 9.1Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje,
" i Dit sprookje is ge nspireerd door Het lelijke Eendje van Hans Christian Andersen i b Enkele eeuwen terug, op een mooie zonnig dag, worden er in de harem van het immense Topkapi Paleis aan de Bosporus in Constantinopel twee kinderen g..."
30-03-22
9.5
Raponsje - 2: De SoepDoor: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Heks, Kontje, Neuken, Sprookje,
" i Arnout wordt er door zijn vrouw op uitgestuurd om groente te stelen uit de tuin van Clementia, de heks. Helaas of niet wordt hij daarbij betrapt. Ze straft hem door zijn eerstgeboren dochter op te eisen. Arnout is niet echt onder de indruk, aa..."
21-03-22
8.9
Raponsje - 1: De DiefstalDoor: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Heks, Neuken, Sprookje,
" i Een nieuw sprookje voor volwassenen, in vijf delen. i Er was er eens, lang geleden, in een koninkrijk hier heel ver vandaan, een leerlooier die daar samen leefde met zijn vrouw. Het waren eerlijke mensen en ze werkten hard, maar veel wa..."
17-03-22
9.2
De Schone Slaapster: Sprookje 8Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Met Familie, Nicht, Prins, Prinses, Sprookje,
" b Ohw hoogheid kreunt het kamermeisje waar ik me op aan het uitleven ben. Wijd open ligt ze onder me en haar stevige borsten deinen soepeltjes mee in het ritme van mijn stoten, diep in haar. Het gaat nog wel even duren, rustig werk ik me toe naar..."
05-03-22
9.6
Alain En De Wonderlamp: Sprookje 7Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sprookje, Tiener,
" b Het chickje dat ik vandaag op mijn pik heb zitten, echt, cette petite poussin is het mooiste sinds weken en ze past ook nog eens perfect om mijn paal. Genietend lig ik met mijn handen onder mijn hoofd haar te bekijken terwijl zij het werk doet. IJ..."
26-02-22
9.6
Hannes En Gretchen: Sprookje 6Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Duitsland, Heks, Sprookje, Stiefmoeder, Zus,
" b De tweeling Hannes en Gretchen moeten het huis uit, Vati en Muti kunnen ze niet meer onderhouden. Vanaf nu zullen ze op elkaar aangewezen zijn b i Het is 1731 en het zijn in het Duitse Zwarte Woud bittere tijden. Om redenen ..."
20-02-22
9.5
Twee Kleine SprookjesDoor: Vintage
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Billen, Deepthroat, Gangbang, Heks, Koning, Kontje, Kut, Kutje, Maagd, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sprookje, Vader, Verjaardag,
"Mijn ZESTIENDE verjaardag Toen ik wakker werd en door het kleine houten raam naar buiten keek realiseerde ik wat er vandaag zou gaan gebeuren met me. Mijn vriendinnen die een jaar ouder waren dan ik waren hetzelfde overkomen als wat me te wa..."
27-08-21
8.7
Sneeuwwitje - 10: Sneeuwwitje En DoornroosjeDoor: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Prinses, Sprookje,
" i Sneeuwwitje heeft alle moordaanslagen van haar stiefmoeder overleefd. Sterker nog, ze heeft teruggeslagen en is nu koningin in plaats van de koningin. Nog sterker ze is getrouwd met Ronja, haar kamermeisje, die nu haar prinses is twee koninginne..."
11-12-20
9.3
Sneeuwwitje - 9: Sneeuwwitje Op De TroonDoor: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Neuken, Prinses, Sprookje, Vingeren,
" i Alle pogingen van de boze koningin om Sneeuwwitje te vermoorden zijn mislukt. Nu is ze zelf dood. Ze heeft een koekje van eigen deeg gekregen. Voordat het zover was, ging dat gepaard met de nodige orgasmes. Het kan zonder meer gesteld worden dat e..."
02-12-20
9.3
Sneeuwwitje - 8: Het Einde Van De Boze KoninginDoor: Nicky96
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Koningin, Neuken, Pijpen, Sprookje,
" i De boze koningin lijkt geslaagd in haar poging om Sneeuwwitje te doden met een vergiftigde appel. Als de dwergen haar willen begraven in een glazen kist, merkt een passerende prins op dat ze nog leeft. Zijn heelmeester slaagt erin een stuk giftige..."
30-11-20
9.3
Sneeuwwitje - 7: Sneeuwwitje En De PrinsDoor: Nicky96
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Prins, Prinses, Sprookje,
" i De boze koningin heeft haar stiefdochter Sneeuwwitje opgespoord in het buitenland, waar ze bij de 7 dwergen zat ondergedoken. Vermomd als een zigeunermeisje probeert de koningin Sneeuwwitje te doden met een vergiftigde appel. Maar eerst hebben de ..."
28-11-20
9.2
Sneeuwwitje - 6: Sneeuwwitje En Het Zigeunermeisj...Door: Nicky96
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Lesbienne, Likken, Neuken, Pijpen, Prinses, Sprookje,
" i Sneeuwwitje, op de vlucht voor haar boze stiefmoeder die haar wilde vermoorden, was veilig bij de dwergen in het buitenland. In een geile bui laat ze zich echter neuken door een houthakker, net aan de verkeerde kant van het grensriviertje. Laat no..."
25-11-20
9.3
Sneeuwwitje - 5: Sneeuwwitje En De HouthakkerDoor: Nicky96
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Prinses, Sprookje,
" i De boze koningin wil haar stiefdochter Sneeuwwitje laten vermoorden. Maar Sneeuwwitje is in veiligheid gebracht, in het buitenland. Ze heeft onderdak gevonden bij zeven dwergen die daar in het bos wonen. Ze mag blijven, maar heeft wel een aantal d..."
20-11-20
9.2
Sneeuwwitje - 4: Sneeuwwitje En De 7 DwergenDoor: Nicky96
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Bukkake, Neuken, Pijpen, Prinses, Sprookje,
" i De boze koningin wil haar stiefdochter Sneeuwwitje laten vermoorden. De jager die die opdracht moet uitvoeren, brengt Sneeuwwitje echter over de grens in veiligheid. De toverspiegel van de koningin kan haar daar niet zien. De jager claimt zijn op..."
17-11-20
9.2
Sneeuwwitje - 3: De Boze Koningin En De JagerDoor: Nicky96
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Beffen, Koningin, Neuken, Pijpen, Sprookje,
" i Als Sneeuwwitje op haar 18e verjaardag mooier blijkt te zijn dat haar boze stiefmoeder, geeft deze de jager opdracht om Sneeuwwitje diep in het bos te doden. In ruil word dan zijn gezin gespaard en krijgt hij bovendien onbeperkt toegang tot de hei..."
16-11-20
8.9
Sneeuwwitje - 1: Sneeuwwitje Wordt 18Door: Nicky96
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Feest, Neuken, Prinses, Sprookje, Trio,
" i Met deze aflevering van Sneeuwwitje begin ik een nieuwe adaptatie van een sprookje. Uiteraard ook weer voor volwassenen . Ik heb nu 10 hoofdstukken in mijn hoofd zitten, maar wie weet, misschien wordt het iets meer of minder. Ligt er ook een be..."
12-11-20
9.1
Doornroosje - 3: Hoe Doornroosje Wakker Gekust We...Door: Nicky96
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Neuken, Pijpen, Prins, Sprookje,
"Prinses Katerina was in slaap gevallen, de voorspelling was uitgekomen. Ondanks alle maatregelen was het Eleonore toch gelukt om haar wraak te voltooien. In de jaren daarna werd er van alles geprobeerd om Katerina weer wakker te maken, maar niets luk..."
04-11-20
8.9
Doornroosje - 2: Hoe Doornroosje Werd Vervloekt E...Door: Nicky96
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Likken, Maagd, Neuken, Sprookje, Strapon, Vibrator, Vingeren,
"Vandaag was het dan zover. Prinses Katerina werd 18. Als kind werd ze door haar ouders ook wel Roosje genoemd, maar dat wilde ze niet meer sinds ze een jaar of 15 was. Elizabeth maakte zich zorgen en ze dacht weer terug aan wat er 18 19 jaar geleden ..."
02-11-20
9.2
Doornroosje - 1: Hoe De Koningin Zwanger Werd Van...Door: Nicky96
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Koningin, Likken, Neuken, Sprookje, Trio, Zwanger,
"Er was eens, lang, lang geleden en heel ver weg, een koninkrijk wat geregeerd werd door een rijke oude koning, Evermoed de IVde, en zijn jonge, mooie vrouw, Elizabeth. Eigenlijk was ze gewoon bloedmooi, maar ze was ook nog eens bloedgeil. De koning w..."
02-11-20
9.1
Het Zeiltochtje - 2Door: Diana 98
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Eiland, Lesbienne, Sprookje, Vingeren,
"Het nieuwe land Behoedzaam loop ik het eenzame padje van de grot af en merk dat de grot in een kleine baai verstopt is, het pad loopt via het strand langs het buitenste gedeelte van de baai. Ik kom de hoek om en zie een prachtig landschap a..."
04-04-20
9.2
Schneewittchen Gekidnapt: Sprookje 5Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gangbang, Rape, Sprookje, Verkracht,
" i Dit is voorlopig het laatste sprookje, dit keer gebaseerd op het aloude verhaal van Sneeuwwitje. Opnieuw grotendeels uit mijn eigen duim gezogen, met dank aan een van mijn lezers die me inspireerde om het op deze manier te schrijven. Het is een be..."
27-03-20
9.1
Het Wellustige Snijdertje: Sprookje 4Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Prinses, Sprookje,
" i Dit verhaal is gebaseerd op Het dappere snijdertje , maar dan wel h l anders. Iedere gelijkenis met personen berust op toeval. Ik hoop dat je ervan geniet Liefs. Zazie. i b Dit verhaal speelt zich zo n twee eeuwen geleden af, i..."
20-03-20
9.4
Astère's Poesje: Sprookje 3Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Prins, Sprookje, Zus,
" i In dit verhaal zul je in de verte waarschijnlijk het sprookje van Assepoester herkennen, maar dan wel met een flinke door mij verzonnen twist. Ik heb het Frankrijk van de Franse koningen als plaats van handeling gekozen, maar verder berust ieder..."
13-03-20
9.0
Ali Baba's 40 Maagden: Sprookje 2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Sprookje,
" i Ook dit sprookje is door mij weer volledig uit mijn duim gezogen, maar wel ge nspireerd op duizend en n nacht. Toch berust ook nu iedere gelijkenis met landen of personen op toeval. Geniet ervan Liefs. Zazie. i b Ruim duizend jaar g..."
27-02-20
9.3
De Prinses Op De Staf: Sprookje 1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Maagd, Prins, Prinses, Sprookje,
" i Dit sprookje is door mij volledig uit mijn eigen Kleinduimpje gezogen. Iedere gelijkenis met landen of personen berust op toeval. Geniet ervan Liefs. Zazie. i b Zo n twee eeuwen geleden, dus lang voordat iemand ooit nog maar va..."
20-02-20
9.2
Kroonprins In Sprookjesbos - 4Door: Mr. En Mrs.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Prins, Sprookje,
"De volgende ochtend werd Elvira al vroeg wakker. Ze had een onrustige nacht achter de rug. Ze had zich nog nooit alleen gevoeld tijdens haar tijd bij de elven, maar nu had haar bed leeg gevoeld en ze had er nog nooit zo naar verlangd om aangeraakt te..."
05-09-19
8.9
Kroonprins In Sprookjesbos - 3Door: Mr. En Mrs.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Prins, Sprookje,
"Dit is het vervolg van het verhaal over de prins die in het bos in slaap valt en daar gevonden wordt door een blind meisje dat al vanaf jongs af aan bij een elvenvolk woont. Eerst nog even wat informatie over het leven in het elvendorp ..."
01-09-19
8.7
Kroonprins In Sprookjesbos - 2Door: Mr. En Mrs.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Prins, Sprookje,
"Het meisje wist niet heel goed wat haar over kwam. Het leek alsof ze niet heel scherp meer kon nadenken en dat de beslissingen die ze nam werden geleid door de gevoelens in haar onderbuik. Ze kon het zelf uiteraard niet zien, maar haar oren en wangen..."
30-08-19
8.6
Kroonprins In Sprookjesbos - 1Door: Mr. En Mrs.
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Prins, Sprookje,
"Enkele maanden voor de 21e verjaardag van de kroonprins, had hij tijdens een bos rit met zijn paard een lelijke val gemaakt. Toen na enkele weken het verband van zijn hoofd mocht, had zijn moeder, de koningin hem verbijsterd aangekeken en toen was ze..."
30-08-19
8.2
Sprookje In De EftelingDoor: Thomasje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Efteling, Sprookje, Tiener,
"21, 22, 23. Ja, ze zijn er allemaal nog. Ik bekeek de groep achters om me heen en ik glimlachte even. Het was hard werken geweest het afgelopen jaar om deze groep een leuk laatste schooljaar te geven, maar het was gelukt. Vooral de afgelopen maanden ..."
11-10-17
8.7
Roodkapje, Het Ware VerhaalDoor: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Sprookje,
" i Iedereen kent wel het sprookje van Roodkapje. Dat het gebaseerd is op een verhaal vol sex weet bijna niemand. Ik presenteer jullie Roodkapje, het ware verhaal. i Er was eens een meisje dat heette Jillian maar voor de verduidelijking zal..."
25-09-17
7.8
Hans En Grutjes - 2Door: Suurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sprookje,
"Keer op keer striemden de bladeren van de prei op het kontje van de heks. Haar billen begonnen steeds roder te kleuren. Hans genoot van de straf die hij nu kon uitdelen aan dat nare mens. Grietje stond ondertussen buiten en voelde zich opgewonden wor..."
30-07-17
8.3
Hans En Grutjes - 1Door: Suurtje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sprookje,
"Hans en Grietje leefden met hun vader en stiefmoeder diep in het bos. Hans was middellange jongen met een gespierde bouw, grietje een kleine brunette. Ze leefden al hun hele leven in het bos. Hoe vader precies in hun levensonderhoud voorzag vermeld d..."
27-07-17
7.8
De Koning En De KleermakerDoor: Marise Van Der Boom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Koning, Sprookje,
"De jonge kleermaker werkt mijn nieuwe kniebroek af en schampt met zijn voorhoofd mijn ballen. Hij doet het expres, hij begint ons spel. Excuses Majesteit , zijn zoete stemgeluid warmt mijn onderbuik op. Ik knik vergevend en voel mijn pik opstijven. ..."
30-10-16
7.1
King KinkyDoor: 150KG
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Sprookje,
"In het koninkrijk masturbato woonden eens een koning en een koningin. Na jaren oefenen werd er een zoon geboren prins alex van masturbato. De vreugde in het koninkrijk was groot en zijn geboorte werd dan ook uitvoerig gevierd en de jonge prins werd a..."
25-03-16
6.8
Prinses TovaDoor: Annabelle
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Prinses, Sprookje,
" Prinses Tova , een sprookje van koninklijke proporties. In een mooi land hier ver, ver vandaan, leefde eens een koning en koningin die zich de hele dag de tering liepen te vervelen. Op een dag had de koningin bedacht dat ze maar eens een ki..."
24-12-15
8.0
Roodkapje - 2Door: Priapus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"Dit is het vervolg op Roodkapje . Gepost onder tieners , maar het kon ook onder lesbisch of familie . Misschien is het goed het eerste deel vooraf te her lezen. Het is natuurlijk fictie, behalve voor degenen die in sprookjes geloven... ..."
24-05-14
6.6
Erotisch SprookjeDoor: Blackjack
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"Er was eens een jonge Fee. En dan geen fee zoals in de meeste sprookjes. Die kunnen weliswaar heel aardig toveren, maar het zijn wel bijna altijd lelijke oude wijven. Seksloos, dichtgenaaid, hangtieten. Kortom zaaddodend. D t sprookje gaat over Fee..."
16-12-13
8.1
Roodkapje - 1Door: Priapus
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"Roodkapje huppelde opgewekt door de velden. Aan haar arm bengelde haar mandje, gevuld met allerlei lekkers voor haar tante die in het bos woonde. Het beloofde een mooie lentedag te worden. Het zonnetje scheen, de vogels floten hun mooiste lied e..."
05-12-13
7.4
Doornroosje - 2Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"De hele week moest ik denken aan die avond dat mijn vriend Youssef op bezoek was geweest. Wij spraken er niet over, maar af en toe wisselden wij een blik van verstandhouding, en ik kreeg een dankbare glimlach van hem. Ik moet toegeven dat ik last had..."
19-09-12
7.8
Doornroosje - 1Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sprookje,
"Afgelopen vrijdag kwam Youssef, een goede vriend van mij, s avonds langs om een biertje drinken en TV te kijken. Hij werkt bij hetzelfde bedrijf als ik, en omdat het toch weekend was, hadden we geen haast om de avond te be indigen. Maar mijn vriendin..."
16-09-12
7.9
DoornroosjeDoor: Pantyhose
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sprookje,
"Er werd een feest gevierd er was een prinsesje geboren, Doornroosje. Iedereen was uitgenodigd, en het was een feest van jewelste. Iedereen behalve de heks van het duister, ook wel de zwarte fee genoemd. Net toen de laatste van de 3 goede fee n bezig ..."
08-02-10
5.1
SneeuwwitjeDoor: Pantyhose
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Sneeuw, Sprookje,
"Er werd in heel het koninkrijk gevierd en getreurd. Er was een beeldschoon prinsesje geboren maar de koningin had het leven gelaten bij de geboorte. Al gauw groeide de prinses op tot een echt mooi meisje, haar huid was zo wit als sneeuw en haar mondl..."
08-02-10
5.9
Hans & GrietjeDoor: Pantyhose
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sprookje,
"Hans en grietje waren de 2 kinderen van een paar armoedige sloebers. Pa was een werkeloze houthakker en ma speelde de hoer. Maar omdat ma zo lelijk was verdiende ze geen droog brood op de plank. Op een dag toen pa en ma dachten dat de kinderen sliepe..."
08-02-10
5.1