63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Muffer
Muffer
Ik schtijf al een hele tijd erotische verhalen. Omdat ik dat leuk vind maar ook omdat ik heb gemerkt dat veel lezers ze waarderen. Ik houd niet van dwang of geweld, dus dat zal je bij mij niet snel aantreffen, maar verder mag van mij bijna alles.

Reacties stel ik zeer op prijs

Heel veel leesplezier, Muffer
Hoogste Cijfer: Vriendinnen - 2: De Volgende Dag
Meest Gelezen: Een Kasteel In België - 1
Aantal Verhalen: 215
Geplaatste Reacties: 40
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Åland - 39: Het SlotaccoordDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ze liep op een verlaten holle weg en het was er half donker, hoewel het midden op de dag was, maar de overhangende bomen hielden het grootste deel van het licht tegen. Opeens hoorde ze geluiden. Een ruiter kwam de hoek om en ze zag dat hij vergez..."
31-05-24
9.6
Åland - 38: De OpmaatDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het eerste stuk van dit verhaal verwijst naar gebeurtenissen die worden beschreven in deel 31. Muffer We zijn een paar jaar verder Ingeborg en Mark en Emma en Henning hebben een tweetal eilandjes naar hun zin gevonden aan een kreekje ie..."
30-05-24
9.4
Åland - 37: De ZwedenDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05-24
9.5
Åland - 36 - De OpleidingDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Emma woonde weer thuis bij haar ouders in Marsviken. Henning studeerde in Turku aan het conservatorium en zij Geschiedenis en Noordse literatuur in Mariehamn, dus ze zagen elkaar weinig. Maar ze maakten zich daar geen zorgen over. Ze was ook naa..."
15-05-24
9.7
Åland - 35 - De VeermanDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"In het kreekje was Henning s avonds weer terug in het huis van Kaj en Katri. Hij had even opgezien tegen de ontmoeting met Mette, maar die deed alsof er niets gebeurd was en s avonds speelden ze samen weer een lastige sonate voor viool en piano, ma..."
11-05-24
9.5
Åland - 34 - De Weg Van EmmaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i Om de draad van de land saga weer op te pakken is het goed om deel 32 terug te lezen. Vooral het gebeuren aan het einde van deel 32 in de Tuin der Lusten is van belang voor het verdere verloop van het verhaal. En bijna alle namen en plaatsen zi..."
07-05-24
9.5
Ontmoetingen - 2: ThuisDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Ik was alweer een week thuis en had daar alles een goede schoonmaak beurt gegeven. Het is ongelofelijk hoeveel stof er ontstaat als je een paar weken weg bent geweest, zeker als het zo n oud huis betreft als het mijne. Ik woon namelijk in een oude ve..."
01-05-24
9.5
Ontmoetingen - 1Door: Muffer
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder,
"De omgeving waar mijn caravan stond was prachtig een open plek in het bos aan de rand van een riviertje dat kon worden bereikt door een paadje te volgen dat alleen werd getoond op mijn gedetailleerde natuurbeheerkaart. Alleen die gespecialiseerde k..."
26-04-24
9.6
Vriendinnen - 2: De Volgende DagDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Martijn en ik hadden onze hockeywedstrijd gespeeld en na afloop nog een biertje gedronken in het clubhuis. Daarna gingen we weer naar huis, want hoe gezellig het ook was, we wilden weer naar Vera en de meiden toe. Maar toen ik onze telefoons en porte..."
18-04-24
9.7
Vriendinnen - 1Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04-24
9.3
Åland - 33: Even Pas Op De PlaatsDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" i Dit deel bevat geen seks i Ik maak even een pas op de plaats met de land Saga om de verhaallijnen rustig uit te werken. Maar ik heb ook gemerkt dat veel lezers langzamerhand een beetje kwijt zijn wie wie is in deze Saga. Daarom hier e..."
15-03-24
8.9
Åland - 32: ÁsgarðrDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Zoals afgesproken kwamen Jessie en Tim dit jaar weer logeren en deze keer hadden Rita en Dave ze niet alleen maar gebracht, maar waren ze zelf ook gebleven om te logeren. Ze hadden ondertussen contact met een makelaar gezocht en wilden ook een huis i..."
28-02-24
9.4
Åland - 31: Timo En Zijn TanteDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdag en Mark en Timo stonden in de keuken van het studentenhuis een laat ontbijt te maken. Mark was een pot koffie aan het zetten, maar Timo maakte een indrukwekkende pan met drie eieren, gesmolten kaas, bacon en roerde dat op een niet al..."
21-02-24
9.4
Åland - 30: Tussen Kreekje En BouwplaatsDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was een mooie zaterdagmiddag toen de Triton bij Barbara en Jim afmeerde. Aan boord waren Vincent en Rose en de kleine Bj rn. In de tuin zaten Mark en Ingeborg tezamen met Barbara en Jim en Ben en Mary aan de thee. Ingeborg was helemaal blij ..."
10-02-24
9.2
Åland - 29: Kennismaken Met De BurenDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buren,
"In het dorpje aan de oostkust van Fasta land vlakbij Marsviken waren Ben en Mary ondertussen al aardig gesetteld. Ze hadden hun vriezers gevuld met spullen die ze in het dorp hadden gekocht, waardoor ze meteen de plaatselijke winkeliers leerden kenn..."
06-02-24
9.5
Åland - 28: Een Rolstoel En Twee ZeilbotenDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Rolstoel,
"Ditte en Jens en hun dochter Marit logeerden nu alweer twee weken bij Knut en Helga. Karl, de arts van de dokterspost was al een paar keer op bezoek geweest, vergezeld van een neuroloog uit Turku om te zien hoe het met Ditte ging. In eerste instantie..."
01-02-24
9.4
Åland - 27: Sonates Voor Piano En VioolDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Helga en Knut hadden zich gevestigd op een eiland dat wat zuidelijker dan Kristinas Holme lag, het was omringd door heel veel kleine eilandjes waardoor het niet rechtstreeks uitkeek op de Str mmen of de ngsk rs Fj rden maar waardoor het wat meer be..."
28-01-24
9.6
Åland - 26: RevisitedDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ben was vastbesloten. Zijn lieve vrouw Mary en zijn dochter Emma waren diep ongelukkig in het kleine dorpje waar ze jaren gewoond hadden. Zolang ze niet beter wisten had hun leven gewoon z n gangetje gegaan, maar toen ze eenmaal de vrijheid en de nat..."
23-01-24
9.5
Åland - 25: EmmaDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Enige tijd daarvoor aan de andere kant van de oceaan had Emma tegelijk met haar broer Mark in land de Seidrsteen vastgepakt en waren ze in een draaikolk buiten het bereik van de tijd met elkaar op een eiland beland en hadden daar intens met elkaar g..."
13-01-24
9.4
Åland - 24: Knut En HelgaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De morgen nadat ze bij Knut en Helga waren geweest werden Rose en Vincent in elkaars armen wakker doordat Bj rn zich luidkeels meldde voor zijn ontbijt. Vincent keek om zich heen en besefte dat hij die nacht telkens heerlijk samen met Rose op vele pl..."
12-01-24
9.5
LisaDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn zus Jennifer was zeventien geworden en gaf een feest. Er zouden de usual suspects komen en een stuk of wat vriendjes. Het feest was gepland in de vakantie van onze ouders dus die hadden met de gebruikelijke waarschuwingen afscheid van ons gen..."
31-12-23
9.4
Åland - 23: SeidrDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Rose stond op de voorplecht van de Triton en keek uit over de Bj rnholm Str mmen in de richting van de ngsk rs Fj rden. Ze was gekleed in een donkerblauwe mantel met een brede kap en haar armen waren iets gespreid langs haar lichaam met de handpalm..."
31-12-23
9.5
Åland - 22: StudentenlevenDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mark had een fantastische tijd studerend aan de Polytechnische school. Hij ontmoette er allerlei nieuwe leeftijdgenoten en drie dagen in de week werkte hij op het kantoor van Vincent waar hij al heel snel door had wat er gedaan moest worden. Daarbij..."
29-12-23
9.5
Åland - 21: De Cirkel Is RondDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Toen Rita en Dave terug waren in de States hadden ze ge nspireerd door hun ervaringen in land meteen een sauna en een hot tub achter in hun tuin laten aanleggen. Het was een mooi Fins aandoend gebouwtje in blokhut stijl geworden met een hoge conifer..."
25-12-23
9.3
Åland - 20: Terug Naar De VsDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De Amerikaanse logees werden weer opgehaald. Dave en Rita, de ouders van Jessie en Tim hadden ze gebracht en Ben en Mary de ouders van Mark en Emma waren naar land gereisd om ze weer op te halen, alleen Mark zou niet mee terug reizen. Net zoals..."
18-12-23
9.4
Åland - 19: RegattaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Over het water van de Bj rnholm Str mmen kwamen twee twenty niners aanstuiven. Mette en Marko voeren in de ene boot en Jessie en Jarno in de andere. Ze waren een soort wedstrijdje aan het houden, maar eigenlijk waren ze onderweg naar het strandeiland..."
14-12-23
9.4
Wil Je Een Baronesje?Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Baron, Barones, Broers, Kut, Kutje, Zussen, Zwanger,
"Ik belde mijn broer Ferdinand. H Ferdi, ouwe bruinwerker, wil jij een baronesje Ze is beeldschoon en waarschijnlijk neukt ze heerlijk, alleen zal jij daar als homo geen boodschap aan hebben. Maar je hoeft niks met haar te doen, alleen maar met haa..."
06-12-23
9.2
Åland - 18: De Jaarmarkt In TurkuDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Eenmaal per jaar was er in de herfst de driedaagse jaarmarkt van Turku. Dan konden de landers alles wat er voor de naderende winter noodzakelijk was inslaan voornamelijk lokale specialiteiten waren er volop aanwezig en werden gretig afgenomen. Ing..."
24-11-23
9.3
Åland - 17: DokterspostDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na het Midsommarfest hadden Per en Agneta aan Freya, die een achternichtje van hun was, aangeboden om bij hun te blijven logeren. Voor een jonge moeder met een tweeling zou het voor haar best zwaar zijn in haar kleine flatje op het vasteland, dus Fre..."
21-11-23
9.4
Åland - 16: ZeillesDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was een warme dag toen Lida en Timo juist langs het eiland van Jim en Barbara voeren op het moment dat die de Hobie Cat die nog van Rose was geweest, aan het optuigen waren op hun strandje. Ze probeerden wijs te worden uit de wirwar van draden va..."
17-11-23
9.4
Åland - 15: Mark En IngeborgDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De serie land gaat weer verder. Omdat er nogal wat namen in voorkomen is het wellicht goed om een paar voorafgaande delen te lezen, in ieder geval deel veertien omdat dit deel daar direct op volgt. Veel plezier, Muffer. Na de uitbars..."
15-11-23
9.4
KamperenDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Groepsex, Kamperen,
"Mea Nella en Doortje zaten op de kamer van Mea plannen te maken voor de vakantie. Ze zaten bij elkaar in de klas op het atheneum en het was het begin van de vakantie. Ze waren allemaal over gegaan van de vierde naar de vijfde en dus moesten ze nog tw..."
07-09-23
8.9
Twee Onder Een Kap - 4Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kinky,
"Ik was de hele dag aan het werk geweest met Fred, mijn assistent. We hadden het werk een paar keer onderbroken om koffie te drinken op het terras beneden en daarbij waren we twee keer verrast door Nella die in mijn zwembad even verkoeling kwam zoeken..."
27-07-23
9.3
Twee Onder Een Kap - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Met Familie, Nymfomanie,
"Nella Mieke en ik zaten een paar dagen later in het zonnetje in de tuin toen de gasten arriveerden die we die middag verwachtten. Ben, de zwager van Mieke met zijn tweeling Merel en zoon Jochem, die hij had opgehaald van de boerderij van zijn zuster ..."
24-07-23
8.9
Twee Onder Een Kap - 2Door: Muffer
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Nymfomanie, Zwanger,
"Toen ik ook na ons ondeugende spelletje Nella s tuin in kwam zaten beide vrouwen met romige blikken in hun ogen naar elkaar te kijken en schonken een glaasje voor me in alsof er niets gebeurd was. Ik vroeg me af wat het moest worden met deze twee de..."
12-07-23
9.3
Twee Onder Een Kap - 1Door: Muffer
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Buurmeisje, Exhibitionisme, Vreemdgaan,
"Nella is mijn buurmeisje. ten minste in technische zin, want een vrouw van drie ntwintig is geen meisje meer. Maar omdat ze haar hele leven met haar vader en moeder naast ons had gewoond was ze voor mij mijn buurmeisje. Haar ouders hadden haar op lat..."
07-07-23
9.3
Åland - 14: MidsommarDoor: Muffer
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Dit jaar zou het zonnewendefeest, het Midsommarfest, worden gevierd op het eiland van Per en Agneta. Al een week van tevoren waren er voorbereidingen getroffen en er lag een grote brandstapel op een vlot voor de wal dat bij het invallen van het duist..."
25-06-23
9.4
Åland - 13 - Logees, Een Nieuwe WereldDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Finland,
"Jim en Barbara waren met een schok in de groep van buren aan het kreekje opgenomen. Toen hadden ze kennis gemaakt met de vrije omgangsvormen daar en het was niet bij die ene keer gebleven. Het beviel hun goed en de vrijheid maar ook de openheid erove..."
17-06-23
9.4
Åland - 12 - De Dochters Van Kaj En KatriDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Kaj en Katri lagen de volgende morgen heerlijk van elkaar te genieten. Kaj sabbelde aan haar tepeltjes en Katri had haar hand om zijn pik en trok hem rustig af. Ze hadden het over de dag ervoor en met name over Jim en Barbara Ik had nooit gedach..."
11-06-23
9.3
Åland - 11 - De Buren Aan Het KreekjeDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Finland,
"Jim, Kaj en Petter waren gaan vissen. Ze waren vroeg vertrokken met de boot van Kaj naar de ngsk rs Fj rden en hoopten met voldoende vangst terug te komen om s middags te kunnen barbecue n. Thuis aan het kreekje hadden hun vrouwen van de gelege..."
08-06-23
9.4
Åland - 10 - Lida En Haar BroersDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Finland,
"De winter was op de terugtocht de Str mmen was niet langer bevroren maar buiten was het nog steeds koud en op het gras lag hier en daar nog steeds sneeuw. Op een van de andere eilandjes aan dezelfde kreek waar Jim en Barbara woonden, woonde een ..."
01-06-23
9.2
Åland - 9: Hout HakkenDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Het was begin september en er was een storm over de archipel getrokken. Toen de harde wind een beetje afgenomen was reed Vincent met de trekker door het bos op zoek naar omgewaaide bomen. Hij zaagde dan de langste takken er af met de motorzaag om die..."
27-05-23
9.5
Åland - 8: Freya En AnnaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Freya was een schoolvriendin van Anna die op het vasteland woonde. Ze was een achternichtje van Per en Agneta en ze was een paar jaar ouder dan Anna. Freya riep altijd ik wil geen vaste partner daar ben ik het type niet voor. Freya was een heel moll..."
25-05-23
9.1
Åland - 7: Jim En BarbaraDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Het was het einde van de zomer en Vincent en Rose waren in Jomala een plaatsje op Fasta land, het grootste eiland van de archipel. Rose wist daar een gespecialiseerde kledingzaak waar ze een goede winter outfit voor Vincent wilde kopen. Hij was in a..."
23-05-23
9.4
Åland - 6: Liefde Op ÅlandDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Een paar dagen later hoorde Vincent dat de motor van de boot van Ragnar het had begeven en dat hij naar de haven terug gesleept was. Er waren een paar pakkingen kapot gegaan en de motor was volkomen vastgelopen. Vincent ging naar Ragnar toe om he..."
18-05-23
9.5
Åland - 5: RoseDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Finland, Vreemdgaan,
"Vincent was een dagje met zijn werkboot naar een van de grotere eilanden. Hij moest wat boodschappen doen, maar hij had ook een afspraak met Ragnar. Ragnar was een van de oude vrienden van zijn schoonouders en hij was visser. Maar het was ook de ..."
16-05-23
9.3
Åland - 4: BrittaDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"De volgende morgen werd Vincent wakker met een heerlijk warm gevoel. Hij dacht aan de voorgaande middag en nacht en aan twee ongeremde tieners die geen zee te hoog ging als het om seksueel plezier ging en die als echte ge mancipeerde Scandinavische v..."
03-05-23
9.2
Åland - 3: De ReddingDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Er was een week voorbij gegaan sinds het bezoek aan Per en Agneta en de ontmoeting met Rose. Vincent zat voor het raam van zijn huis. Er was een storm losgebarsten en de regen kwam met bakken uit de lucht. Maar hij had wat extra blokken in de grote b..."
27-04-23
9.4
Åland - 2: Per En AgnetaDoor: Muffer
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Vincent zeilde met de oude zeilboot naar het eiland waar zijn vrienden Per en Agneta woonden. Het scheepje was een typisch Scandinavische houten spitsgat van bijna tien meter. Hij was een ervaren schipper en hij kon het scheepje gemakkelijk in zijn e..."
22-04-23
9.4
Åland - 1: Kristinas HolmeDoor: Muffer
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Vincent zeilde met de oude zeilboot naar het huis van zijn vriend Per. Er was in de weide omtrek geen schip te zien en zeilend over het wijde water van de Bj rnholm Str mmen voelde hij een weldadige rust over zich heen komen. Het scheepje was een typ..."
21-04-23
8.5
Bij Tante Nellie - 11: SlotDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tante, Zwanger,
"Dennis had dus ontdekt dat hij dol was op mollige vrouwen met dikke borsten en daarom was hij regelmatig te vinden bij buurvrouwtje Ank, een klein dikkertje die voorzien was van een stel enorme tieten, minstens cup E. En bovendien was ze dol op seks ..."
03-01-23
9.2
Bij Tante Nellie - 10: Dennis OntdektDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"De derde nacht sliep Nellie bij Dennis. Jaco en de meiden hadden afgesproken om de eerste dagen niet gelijk helemaal naakt in de tuin rond te lopen om Dennis een beetje geleidelijk te laten wennen, maar Dennis was evengoed behoorlijk onder de indruk ..."
27-12-22
9.1
Bij Tante Nellie - 9: De Andere KantDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Logeren, Neef, Tante, Trio,
"In het huis naast Jaco en zijn twee vrouwen woonde een stel ambitieuze dertigers Ank en Sebastiaan. Beide hadden een veeleisende baan, Ank bij een van onze grootste banken en de Sebastiaan bij een IT bedrijf waarvan hij een van de aandeelhouders was..."
13-12-22
9.1
Bij Tante Nellie - 8: Het Blijft GezelligDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"De volgende morgen had Marijke vanuit haar bed heerlijk liggen kijken naar de erotische avonturen van de tweeling Angela en Dani l. Haar vingers gingen beurtelings diep in haar warme natte spleetje en dan weer over haar gevoelige klitje en ze genoot ..."
08-12-22
9.0
Bij Tante Nellie - 7: Een Gezellige BuurtDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"Het was het jaar nadat Jennifer de villa voor hun drie n had gekocht en Jaco zat in een tuinstoel te kijken naar Nellie en Jennifer en de tweeling Emma en Frank die op het grasveld naast het zwembad lagen te zonnen. Het was een leuke rustige buu..."
25-11-22
9.2
Bij Tante Nellie - 6: Keuzes MakenDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Het was een week later. Van een vroegere buurvrouw hoorde Nellie dat Rob in het ziekenhuis lag omdat zijn geslachtdelen kapotgeschopt waren door een inbreker die hij betrapt had. ten minste dat was het verhaal dat hij aan de artsen had verteld waarop..."
16-11-22
9.3
Bij Tante Nellie - 5: De Koude DoucheDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Douche, Tante,
"Nellie leefde in een roes. Twee maanden lang had ze elke week toegeleefd naar de vrijdag wanneer ze hem hij heette Rob weer zou ontmoeten in de sauna. Elke keer liet ze zich heerlijk door hem verwennen en heel vaak kreeg ze een mooie armband of een..."
12-11-22
8.8
Bij Tante Nellie - 4: De BreukDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Jaco had het gevoel gehad dat de wereld stil stond. Er was geen geluid meer en een vreselijke kou trok door zijn lijf. Zijn Nellie Hij ging naar zijn werkkamer en ging op de bank liggen. De bedbank die nog nooit gebruikt was in al die tijd dat ze ..."
10-11-22
9.3
Bij Tante Nellie - 3: SamenwonenDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"Dat het nieuws snel de ronde doet, bleek toen Jaco en Nellie even wat spullen gingen ophalen uit Jaco s kamer. Hij wilde niet de hele tijd in het vla gele huispak van Nellie rondlopen waarin hij er volgens Nellie uitzag als Calimero. Ze hadden ne..."
09-11-22
9.0
Bij Tante Nellie - 2: De Volgende MorgenDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Jaco deed zijn ogen open en wist eventjes niet waar hij was. Maar dat duurde niet lang. Een warm zacht vrouwenlijf met dikke borsten legde zich op hem en van vlakbij keek hij in het opgetogen gezicht van zijn tante Nellie. Haar haren hingen omlaag la..."
06-11-22
8.8
Bij Tante Nellie - 1Door: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Het was zaterdagmorgen en Nellie liep in haar huisje rond met een heerlijk ontspannen gevoel. Hoewel het al tien uur was waren de gordijnen nog dicht wat haar een prettig gevoel van privacy gaf. Ze had een behaaglijk huispak aan van zachte roze flane..."
03-11-22
9.2
OntvoerdDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ontvoerd,
"Ik stond in de keuken en keek door het keukenraam naar de straat waar ik woon. Het was de gewone drukte ouders met kinderen, oudere mensen met rollators en verder heel veel scholieren, want het straatje was aan het einde afgesloten voor autoverkeer ..."
21-10-22
9.1
Een Wild FeestDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie,
"Ik, Marjolein, was door Betty, de stiefmoeder van een bevriende tweeling meegenomen naar haar bedrijf om kennis te maken met haar zakenpartner Bas. Zij had gezien dat ik viel op volwassen, ervaren mannen en ze had gelijk gehad en toen zij een uurtj..."
08-10-22
8.9
Een Hete OchtendDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Ik, Marjolein, was meegegaan met Peter en Paul, een eeneiige tweeling en ik had bij hun in de tuin heerlijk met ze gevree n en daarna ben ik, toen ik nog lag uit te hijgen, ook nog een keer zalig door hun pa genomen. Later op de avond kwam hun stiefm..."
28-09-22
8.8
Een Zwoele NachtDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Ik, Marjolein was meegegaan met Peter en Paul, een eeneiige tweeling en ik had bij hun in de tuin heerlijk met ze gevree n en ben daarna, toen ik nog lag uit te hijgen, ook nog een keer heerlijk door hun pa genomen. Toen ik weer een beetje ..."
07-09-22
8.6
Brenda En Sandra: Een Zomerdag Op KantoorDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kantoor,
"Brenda maakte voor zichzelf een kop koffie bij het koffieapparaat. Ze bleef in gedachten verzonken naar buiten staren terwijl ze voorzichtig aan de hete koffie nipte. Wat ben jij diep in gedachten klonk het plotseling. Achter haar stond Sandr..."
01-09-22
9.2
Bert En Zijn Buurvrouw - 5Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Twee dagen later kwam Ben, de broer van Wilma zijn dochtertje Merel, het tweelingzusje van Jochem, brengen. Hij zou zelf een nachtje blijven slapen en pas de volgende morgen vertrekken zodat ze s avonds rustig een drankje konden drinken. Merel ..."
21-08-22
9.3
Bert En Zijn Buurvrouw - 4Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Op de boerderij was een soort leefgemeenschap ontstaan Wilma, Bert en Manon hadden een verhouding met z n drie n die helemaal naar hun zin was, maar die niet helemaal aan de burgerlijke standaards voldeed. En baby Fleur werd vreselijk verwend, want ..."
07-08-22
9.3
Bert En Zijn Buurvrouw - 3Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"De boerderij was ingericht en zowel Bert als Wilma had er een prachtige werkruimte. Maar ze brachten veel tijd door bij het zwembad en dan werd Wilma s gretige kutje heerlijk volgepompt door Bert want zwanger of niet, ze konden nog steeds niet van el..."
04-08-22
9.4
Bert En Zijn Buurvrouw - 2Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Op maandagmorgen bij het koffieapparaat had Sandra, een meisje van de verkoop afdeling, weer aan Bert gevraagd of hij een leuk weekend had gehad. Een standaard vraag onder collega s. Ik heb gistermiddag de hele middag met mijn buurvrouw in..."
02-08-22
9.1
Bert En Zijn Buurvrouw - 1Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw,
"Bert woonde in een klein straatje in de stad. Hij werkte bij een IT detacherings bedrijf en was daar een gewaardeerde specialist. Zijn leven was regelmatig, om niet te zeggen saai. Hij stond elke morgen om zeven uur op, douchte, ontbeet en ging naar ..."
28-07-22
9.1
Een Warme DagDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het was zo n morgen dat je als meisje meteen weet dat er iets moest gebeuren. En wel daar beneden tussen die dijen die bovenaan aan elkaar plakten. Dat kwam door de droom die zojuist teleurstellend was afgelopen doordat ik wakker werd zonder die heer..."
20-07-22
9.0
Ze Zijn Onder Ons - 6Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De dag nadat Annette en ik bij de ouders van Vera op bezoek waren geweest zaten Brenda en haar dochter Vera in de woonkamer een kop thee te drinken. Brenda zat wat dromerig te mijmeren. Nadat de gasten vertrokken waren hadden Dinah en zij met hun man..."
17-07-22
9.1
Ze Zijn Onder Ons - 5Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De intergalactische reiziger John heeft op aarde contact gemaakt met Annette, eveneens een intergalactische reizigster die heeft besloten om op aarde te blijven. Je bent een seks engeltje glimlachte Annette tegen Jane en kuste haar o..."
11-07-22
9.1
Ze Zijn Onder Ons - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De intergalactische reiziger John heeft op aarde contact gemaakt met Annette, eveneens een intergalactische reizigster die heeft besloten om op aarde te blijven. Maar daar wordt hij opgespoord door n van zijn medereizigers zijn wingcommander Droel..."
05-07-22
9.2
Ze Zijn Onder Ons - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De intergalactische reiziger John heeft op aarde contact gemaakt met Annette, eveneens een intergalactische reizigster die heeft besloten om op aarde te blijven. Hij ontmoet haar op een feest, of beter gezegd een openlucht orgie bij haar thuis. ..."
04-07-22
9.1
Ze Zijn Onder Ons - 2Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het ruimteschip van een intergalactische onderzoeker is in de dampkring van de aarde verongelukt en hij is dankzij zijn reddings unit gered en aangespoeld op een strand waar hij door twee vrouwen wordt gevonden en geholpen. Exeter. ..."
24-06-22
9.5
Ze Zijn Onder Ons - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik lag op mijn rug op het strand. Mijn reddingsunit had zijn werk gedaan en mij beschermd toen het schip in de dampkring ontplofte. Maar toen ik in zee dreef heeft het mij uitgeworpen en zichzelf vernietigd. Alles wat kon verwijzen naar mijn herkomst..."
21-06-22
9.1
Strandavonturen - 4: EllaDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik ben Bram en ik woon met mijn moeder Annie en vader Bart in een Noord Hollands dorpje niet ver van het strand. Ik weet dat er veel rijpere vrouwen zijn die bijzonder ge nteresseerd zijn in jonge jongetjes en ik probeer daar op het naaktstrand han..."
12-06-22
8.7
Strandavonturen - 3: Tante RiaDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tante,
"Ik ben Bram en ik woon met mijn moeder Annie en vader Bart in een Noord Hollands dorpje niet ver van het strand. Ik weet dat veel rijpere vrouwen zijn die bijzonder ge nteresseerd zijn in jonge jongetjes en ik probeer daar handig gebruik van te mak..."
09-06-22
8.9
Strandavonturen - 2: SamenDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strand,
"Ik ben Bram en ik woon met mijn moeder Annie en vader Bart in een Noord Hollands dorpje niet ver van het strand. Ik weet dat veel rijpere vrouwen zijn die bijzonder ge nteresseerd zijn in jonge jongetjes en ik probeer daar handig misbruik van te ma..."
07-06-22
9.1
Strandavonturen - 1: BramDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Ik ben Bram en ik woon met mijn moeder Annie en mijn vader Bart in een Noord Hollands dorpje niet ver van het strand. Ik ga daar al vanaf mijn jongste jaren met mijn ouders naar toe om te spelen en in zee te zwemmen. En vanaf mijn veertiende ga ik er..."
06-06-22
8.9
Poes - 6Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Fleur Het was een prachtige nazomer en het was heerlijk om in het verwarmde buitenbad te kunnen zwemmen. Ik had met Alice in de stad een bikini en een badpak gekocht want wat ik had was oud en versleten. We hadden weliswaar geen optreden ge..."
26-05-22
9.1
Poes - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"In dit verhaal komen de verhaallijnen van De Belevenissen van Alice en die van Poes bij elkaar. Omdat dat best veel namen en relaties zijn, hierbij even een overzicht De leden van de band Poes uit Goes De band bestaat uit de..."
13-05-22
9.2
De Belevenissen Van Alice - 5: Slot Of Toch Niet?Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik sla even twee maanden over. Het is september en ik ben weer naar school. Ik zit nu in vijf havo en dus is het dit jaar eindexamen. Niet dat ik me daar druk over maak want ik leer makkelijk en ik haal altijd goede cijfers. Maar helaas vinden andere..."
23-04-22
9.2
Poes - 4Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig de voorgaande delen van de serie Poes te lezen. Het gaat over de zussen Fleur en Nella en hun broers Job en Mark uit Goes, die een cover band hebben die Poes heet. Dit verhaal gaat verder waar het verhaal Poes ..."
22-04-22
9.3
De Belevenissen Van Alice - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We zaten s middags in de woonkamer naar de video s te kijken die in de villa waren opgenomen. Opvallend was dat er behoorlijk wat jonge meiden in voorkwamen, dat waren dus die grieten die Helga meebracht. Ook kwamen Eileen en Fred er regelmatig in v..."
12-04-22
9.0
De Belevenissen Van Alice - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het leven had weer zijn normale loop genomen, met dat verschil dat Victor er nu deel van uitmaakte. Mama ging elk weekend op stap met een van haar dates, papa naaide zich helemaal suf met Marjolein of Anita of allebei en ik was heel vaak bij Victor. ..."
03-04-22
9.0
De Belevenissen Van Alice - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De week na deze gebeurtenissen kwam ik op school in contact met Eileen. Het was op woensdag en ik had natuurkunde gehad en Marjolein Engels. Ik zocht haar op in de pauze en zag dat ze met haar Engelse lerares Eileen zat te praten aan een tafeltje in ..."
28-03-22
9.3
De Belevenissen Van Alice - 1Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Hoi ik ben Alice. Mijn ouders zijn Hans en Wilma. Mijn moeder heet eigenlijk Grietje, maar om begrijpelijke reden gebruikt ze haar tweede naam Wilhelmina, wat ze in Wilma heeft veranderd. Ik zit op het havo en ik ben zestien en een half. Die sch..."
25-03-22
9.0
Een Heerlijk WeekendDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zonder Slipje,
"Wij zijn als kind altijd heel vrij opgevoed. Onze ouders gaven antwoord op elke vraag en zo waren wij al vroeg volledig voorgelicht. De deur van de badkamer was nooit op slot en ik heb mijn ouders heel vaak naakt met elkaar zien knuffelen en toen ik ..."
08-02-22
8.9
EefjeDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik ben Eefje. Officieel heet ik Eva, maar iedereen noemt me Eefje. Ik woon in een buitenwijk van het dorp en doe aan hockey. Ik woon daar met mijn moeder want wie mijn vader is, is niet bekend. We leven van het vermogen van mijn moeder, want onze fam..."
02-02-22
9.3
Op De Camping - 7 - Het RetraiteoordDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Ginny en Geurt, Elise en Jip en Jeanette en Bart zaten met z n zessen voor de caravan van de ouders van Ginny en Bart. Jeanette die er al helemaal bij hoorde, vertelde het verhaal van Nellie. Hoe die hun had betrapt en toen geprobeerd had om daar..."
21-01-22
8.9
Op De Camping - 6 - Rustig WaterDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Iets later in hetzelfde jaar Het was een mooie nazomer dag en Vera ging naar Suze toe. Sinds ze met Kees in de straat was aangekomen waren ze bevriend. Suze, de zus van Kees was precies de vriendin die ze nodig had. Vriendelijk, soms gedecid..."
14-01-22
8.9
Op De Camping - 5 - De StoeterijDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Ginny en Geurt reden in de Toyota pick up van Geurt naar de stoeterij. Hij had uitgelegd dat zijn vader en hij samen het bedrijf runden. Daarom konden zij afwisselend zo nu en dan een weekje op de camping zijn. Bij de boerderij aangekomen werd ze har..."
07-01-22
9.4
Op De Camping - 4: Bart Krijgt Een VriendinnetjeDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Bart werd in de loop van avond door zijn ouders afgeleverd bij het blindeninstituut. Hij werd daar opgevangen door Jeanette, zijn persoonlijke begeleidster. Ze liet hem naar zijn kamer gaan en zei dat ze straks nog even bij hem zou komen voor hij gin..."
29-12-21
9.2
Op De Camping - 3: Een Nieuw BeginDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Het kostte een paar weken om alles te regelen. Het huis van Vera en Elise werd verkocht en de caravan werd naar Nederland gebracht en op een vaste plaats op een camping gezet. Jip en Elise gingen er regelmatig heen om het weekend door te brengen en S..."
24-12-21
9.5
Op De Camping - 2: ThuiskomenDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Toen Suze, de zus van Kees die een stukje verderop in de straat woonde, de caravan van Kees voor de deur zag staan kwam ze meteen even langs om gedag te zeggen, maar ook om kennis te maken met de vrouw en het dochtertje dat Kees had meegenomen. Haar ..."
21-12-21
9.5
Op De Camping - 1Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping,
"Kees was op trektocht door Frankrijk met zijn caravan en hij was zojuist aangekomen op een camping op de grens tussen Normandi en Bretagne. Het was er bosrijk en er was een mooi meertje dat bij de camping hoorde. Hij manoeuvreerde geroutineerd zijn ..."
17-12-21
9.3
AutopechDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Ik sloeg de kraag van mijn jopper omhoog en trok de jas wat dichter om me heen. De regen striemde in mijn gezicht en mijn haren sliertten om mijn hoofd. Een stukje verderop was het lichtje te zien waarnaar ik op weg was. Ik hoopte dat het een huisje ..."
24-10-21
8.5
Poes - 3Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Na het optreden op het landgoed pakten we de draad weer op. We traden regelmatig op en we kregen een eigen fanclub, die alles op onze facebook pagina volgde en die er altijd waren als we niet al te ver weg optraden. Bij die fanclub hoorden ..."
30-09-21
9.3
Poes - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Na ons optreden in West Friesland begonnen de optredens steeds beter te lopen. We werden keer op keer gevraagd en we hadden onze handen vol om het te combineren met school en studie, maar het ging. We hadden nu onze eigen bus, Lex was onze tweede cha..."
23-09-21
9.3
Poes - 1Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Bij ons thuis is het altijd gezellig We wonen in Zeeland en hebben een flink groot gezin vader moeder en vier kinderen twee zoons en twee dochters, waarvan ik, Fleur, de jongste ben. Mijn zus Nella is de oudste, die is negentien, mijn oudste br..."
19-09-21
8.8
De Wereld Van NielsDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Zwanger,
"Ik ben Niels en ik woon op een grote verbouwde boerderij die is gelegen aan de rand van een heidegebied tegen een bosrand aan. Van de provinciale weg af loopt er een smal weggetje van bijna een kilometer naar de boerderij toe en dat loopt daar dood. ..."
13-09-21
8.5
Tussen Kus En KidsDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
"Erik parkeerde zijn BMW op de oprit naast zijn huis. Het was een bloedhete vrijdagmiddag en omdat zijn halve kantoorstaf een vrije middag had of vanuit huis werkte besloot hij ook maar om de boel dicht te gooien en naar huis te gaan. Aan de overk..."
11-09-21
8.9
Het Dagboekje Van Mieke - 3: SlotDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn naam is John en ik heb deze week een huis gekocht aan de rand van de stad. Er woonde een standaard gezinnetje in Vader, moeder, jongen, meisje. Toen de verhuizers weg waren vond ik in n van de slaapkamers in een vaste kast een dik schrift..."
28-08-21
9.3
Het Dagboekje Van Mieke - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek,
"Mijn naam is John en ik heb deze week een huis gekocht aan de rand van de stad. Er woonde een standaard gezinnetje in vader, moeder, jongen, meisje. Toen de verhuizers weg waren vond ik in n van de slaapkamers in een vaste kast een dik schrift..."
23-08-21
9.0
Het Dagboekje Van Mieke - 1Door: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Moeder, Stiefdochter, Stiefzoon, Vader,
"Mijn naam is John en ik heb deze week een huis gekocht aan de rand van de stad. Er woonde een standaard gezinnetje in vader, moeder, jongen, meisje. Toen de verhuizers weg waren vond ik in n van de slaapkamers in een vaste kast een dik schrift..."
21-08-21
9.2
Het Dikke MeisjeDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dik, Met Familie,
"Ik ben Rob en Wilma was mijn studiegenoot. Al vanaf het begin van onze studie werkten we samen en we vormden een vast team. We hadden ooit, helemaal aan het begin van onze studie samen een onderzoek gedaan en dat klikte zo goed dat we vanaf dat momen..."
01-08-21
9.2
Gedachten LezenDoor: Muffer
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
"Ik ben Leon en ik woon met mijn ouders Hans en Merie in zo n typische burgerlijke straat in een buitenwijk. Mooie ruime twee onder n kap woningen en allemaal een auto voor de deur die elke zaterdag werd gewassen. Mijn ouders konden het goed vinden ..."
13-07-21
9.4
OverspelDoor: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Neuken,
"Het was het einde van het jaar en voorafgaand aan de kerstperiode was er een borrel in het bedrijfsrestaurant. Alles was gezellig aangekleed met dennentakken en vrolijk gekleurde ballen en er was een keur aan hapjes en drankjes. Na deze dag was er ee..."
30-06-20
9.3
Erfgoed - 17: SlotDoor: Muffer
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Dit is het laatste deel van de serie Erfgoed. Het was de ochtend nadat Nicolette het goede nieuws had gehoord. Ze had heerlijk geslapen, ondanks dat Els die nacht naar haar eigen huis was gegaan. Er werd geklopt en Sonja kwam binne..."
14-06-20
9.4
Erfgoed - 16Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Deze verhalen gaan over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie die daar komt wonen zich daarvan bewust is. Op die manier hoorde hij da..."
05-06-20
9.6
Erfgoed - 15Door: Muffer
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Deze verhalen gaan over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie die daar komt wonen zich daarvan bewust is. Op die manier hoorde hij da..."
27-05-20
9.6
Erfgoed - 14Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
21-05-20
9.5
Erfgoed - 13Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
14-05-20
9.2
Erfgoed - 12Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
08-05-20
9.3
Erfgoed - 11Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
04-05-20
9.3
Erfgoed - 10Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
29-04-20
9.6
Erfgoed - 9Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
13-04-20
9.6
Erfgoed - 8Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
11-04-20
9.2
Erfgoed - 7Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
05-04-20
9.6
Erfgoed - 6Door: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man Joost die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de..."
03-04-20
9.5
Erfgoed - 5Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie..."
01-04-20
9.1
Erfgoed - 4Door: Muffer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Tuinman, Zus, Zwager, Zwanger,
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie..."
31-03-20
9.4
Erfgoed - 3Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Voor een goed begrip is het handig om eerst de voorgaande delen van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man die eerst illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie..."
30-03-20
9.3
Erfgoed - 2Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Voor een goed begrip is het handig om eerst deel 1 van dit verhaal te lezen. Het gaat over een man die illegaal in een pas verkocht kasteel is gaan wonen en zich door de bediendengangen van het kasteel beweegt zonder dat de familie die daar komt w..."
29-03-20
9.2
Erfgoed - 1Door: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
"De man zag de verhuiswagens de oprijlaan afrijden en de straat in draaien. Hij stond aan de overkant van de weg en niemand besteedde aandacht aan hem. Hij was zomaar een voorbijganger zeker voor de chauffeurs van het verhuisbedrijf. Achter de verhu..."
28-03-20
9.2
Het Dorpje - Keurige Ouders En Speelse MeisjesDoor: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Willem en Ellen, de ouders van Tanja, waren bevriend met Aart en Marja, de ouders van Mandy. Al sinds jaren gingen ze samen op vakantie en ze kenden elkaar door en door. Na menig gezellig avondje was Willem de volgende morgen wakker geworden bij Ma..."
18-02-20
9.0
Het Dorpje - Annemiek, De Moeder Va JipDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Vreemdgaan,
"Mandy, Jip en Nina waren een beetje aan het oefenen op het trainingsveld van de hockeyclub. Peter Gerard en Tanja stonden langs de zijkant naar de drie te kijken. Volgens mij zijn dat die drie die we laatst bij het strandje hebben gezien zei Ge..."
06-02-20
9.0
Het Dorpje - Maaike Is Weer ThuisDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Volle Vrouwen,
"In het vorige verhaal, Keurige ouders en Speelse meisjes, staat een opsomming van alle personen in deze reeks en hoe de serie is opgebouwd. Muffer Frankfurt. De week vorderde, nog een dag en Maaike zou weer thuis zijn. Maar als z..."
01-02-20
8.9
Het Dorpje - Marc Bianca En NinaDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie,
"Wie is wie, en hoe zit deze serie in elkaar Deze serie is geschreven als een soort van soap zeg maar een soort van erotisch G.T.S.T. Het speelt zich af in de plaatsen Copulo en Beffer ergens in ons land. Er is een scholengemeenschap Het B..."
24-01-20
9.0
Het Dorpje - Mandy, Jip En NinaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wie is wie, en hoe zit deze serie in elkaar Het verhaal is geschreven als een soort van soap zeg maar een soort van erotisch G.T.S.T. Het speelt zich af in en rondom het dorpje Copulo en het stadje Beffer ergens in ons land. Er is een scho..."
14-01-20
9.2
Het Dorpje Copulo - 6Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Erik en zijn zoon Jip waren in april in de Laan van Vereniging komen wonen een paar huizen van Jaap Bouwman vandaan. Jip kende meneer Bouwman van het atheneum, hij kreeg natuurkunde van hem. Maar nu was het weekend en was Jip bij zijn moeder in Beffe..."
03-01-20
8.8
Het Dorpje Copulo - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
" Wat ga je vanmiddag doen Jip had zijn moeder gevraagd. Oh, ik ga met de jongens zwemmen in de Ketsvijver had hij geantwoord. Maar dat was niet helemaal waar. Jip was bevriend met Nina en Mandy, twee meisjes van school en ze hadden met z n d..."
30-12-19
9.3
Het Dorpje Copulo - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Tanja liep glimlachend naar de bushalte. Ze had bijna meteen het spelletje van Anke en haar vader doorzien en ze had er van genoten om het mee te spelen. Maar whow wat had ze Ben heerlijk gepakt hij had bijna gejankt om te mogen klaarkomen die zou ..."
27-12-19
8.8
Het Dorpje Copulo - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Buren, Tiener,
"Ben stond voor het raam. Hij verveelde zich, hij was nu twee weken thuis en het duurde nog veel te lang voor hij weer moest varen. Die dikke Nellie die op nummer 10 woont heeft volgens mij iets met die schoolmeester van de overkant zei hij tege..."
21-12-19
9.4
Het Dorpje Copulo - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Volle Vrouwen,
"Woensdag aan het eind van de middag. Nellie had het filmpje van haar zus gezien en bedacht dat ze dat woensdagmiddag met Jaap samen ging bekijken. Dan had hij vrij en dan konden ze daarna lekker Ooohh.. hmmmm haar poes begon alweer te kwi..."
17-12-19
9.2
Het Dorpje Copulo - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het dorpje Copulo is een doorsnee plaatsje dat hoort bij de gemeente Beffer in het noordoosten van ons land. Het heeft een supermarkt, een bibliotheek een tuincentrum en een caf . Dit verhaal speelt zich af in en om een straat in een tamelijk bu..."
14-12-19
8.6
Nellie Jaap En MaaikeDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Volle Vrouwen,
"Het was een snikhete zaterdag en Jaap liep door de supermarkt. Boodschappen doen was niet zijn favoriete bezigheid, maar omdat hij vrijgezel was had hij geen partner waar hij het op kon afschuiven. Dus lagen er in zijn kar een kratje bier, een zakje ..."
16-11-19
8.9
Een Kasteel In België - 9: SlotDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Terug in Finland In dit hoofdstuk wordt regelmatig gerefereerd aan de eerste hoofdstukken van deze dubbel serie Een meertje in Finland . Muffer Er was een jaar voorbij en de vakanties waren weer begonnen. Mea en Heleen gingen..."
23-10-19
9.3
Een Kasteel In België - 8Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Manon Ellen en Erik waren thee aan het drinken op het terras voor Ellens kamer. Het was prachtig weer en ze genoten van de rust. Zeg begon Erik Een tijdje terug hadden jullie het over een champignons grot maar dat is volgens mij het geheim v..."
24-09-19
9.2
Een Kasteel In België - 7Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"In Luxemburg hadden Mea en Heleen een prachtig appartement op de zesde verdieping van een zeer luxe appartementen gebouw, waar zij door de week verbleven als ze naar school gingen. Het was goed beveiligd er was een hek dat je alleen kon openen met e..."
18-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 6Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Belgie, Kasteel,
"Manon en Ellen zaten in de hal van de universiteit met elkaar te praten. Het was woensdag en van twaalf tot twee hadden ze tegelijk een pauze tussen colleges en ze waren gewoon elkaar dan op te zoeken. Studeren is geweldig, maar het is de ..."
17-09-19
9.2
Een Kasteel In België - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Er waren een serie bosdagen geweest voor een deel van het management van Gemini. Drie dagen lang was er intensief vergaderd en gebrainstormd vanaf de vroege ochtend tot laat in de avond. Deze dagen werden traditioneel de laatste dag na de middagses..."
14-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Belgie, Kasteel,
"Het was een weekend waarin Gerard met Desiree en Barbara een weekendje naar een Caribisch eiland waren. Gerard had overal over de hele wereld leuke optrekjes en ze maakten daar graag gebruik van. Manon en Ellen zaten aan de rand van het me..."
11-09-19
9.4
Een Kasteel In België - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Op zakenreis Erik was hard aan het werk in zijn kantoor aan de noordzijde van het kasteel. Gerard had hem een tijd geobserveerd en na een paar weken had hij gevraagd om een duurzaamheidsplan te ontwikkelen dat op een heleboel plaatsen inze..."
10-09-19
9.4
Een Kasteel In België - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel,
"Op het kasteel Vlakbij de vleugel waar de vier appartementen van de meiden lagen was de wellness, een glazen aanbouw en daar waren een flink zwembad, een enorm bubbelbad waar wel vijftien mensen tegelijk in konden, een sauna, een stoombad e..."
08-09-19
9.3
Een Kasteel In België - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Belgie, Kasteel, Nichtjes,
"Erik en Gerard stapten midden op een enorm grasveld uit de heli. Onderweg had Gerard uitgelegd dat hij het bedrijf waar Erik werkte inmiddels had gekocht van Manon en toegevoegd als een van de inkoopafdelingen van de holding. Bert, Eriks vroegere baa..."
06-09-19
9.6
Een Meertje In Finland - 8Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Finland,
"Weer thuis In een week reed hij de zevenentwintighonderd kilometer naar huis. Onderweg overnachtte hij in hotels en zeer tegen zijn gewoonte koos hij voor de snelwegen in plaats van de rustieke binnenwegen. Hij wilde zo snel mogelijk thuis z..."
05-09-19
9.2
Een Meertje In Finland - 7Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Finland,
"Naderend afscheid De dagen gingen voorbij en de dag van het afscheid kwam steeds dichterbij. Erik zat steeds vaker piekerend voor zijn tentje en probeerde voor zichzelf de zaken op een rij te zetten. Hij was naar een eenzame bestemming i..."
05-09-19
9.3
Een Meertje In Finland - 6Door: Muffer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Finland,
"Daarna De dagen verliepen daarna eigenlijk heel rustig. Er werd gezwommen gebarbecued, veel gelachen en regelmatig trok Erik zich terug bij zijn tent om een paar uur te lezen. Maar heel vaak zaten Manon Erik en Ellen bij elkaar en praatten o..."
01-09-19
9.2
Een Meertje In Finland - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Ellen had Erik tussen de twee kleintjes zien liggen voor zijn tent en was naar ze toe gegaan. Ze had geglimlacht toen ze Mea uitgeteld op de borst van Erik had zien liggen en toen ze haar streelde had Mea tegen haar gefluisterd hoe heerlijk het was g..."
30-08-19
9.6
Een Meertje In Finland - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Dag drie Na het ontbijt hadden Manon Ellen en Erik een half uurtje gezwommen en daarna hadden de vrouwen zich bij hun tent teruggetrokken om te lezen. Erik lag voor zijn tent op te drogen en te mijmeren over het bestaan. Hij was ver..."
28-08-19
9.5
Een Meertje In Finland - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland, Zonder Slipje,
"Ze waren weer terug bij het kamp. Erik monteerde de bougie en startte het aggregaat. De lichten gingen weer aan en ook de douche en de sauna deden het weer. Daarna dook hij zijn tent in om even een uurtje te gaan slapen. Het was vermoeiend e..."
26-08-19
9.2
Een Meertje In Finland - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Finland,
"Ze zaten genoeglijk bij elkaar en het werd langzamerhand een rustig en vertrouwelijk gesprek. Ellen bleek filosofie te studeren en Manon wiskunde. Beide vertelden over hun passie voor hun studie en Erik was onder de indruk van hun kennis. De kl..."
25-08-19
9.1
Een Meertje In Finland - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Finland,
"Erik was met zijn motor en zijn tentje diep in Finland beland. In acht dagen had hij meer dan zevenentwintighonderd kilometer gereden en hij vond dat hij nu wel een plek kon gaan zoeken waar hij voorlopig kon blijven staan. De laatste honderd ki..."
25-08-19
8.8
Bezeten - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Bram en ik wandelden naar hun huisje. Harrie was nergens te bekennen, hij was ons al vooruit. Dat was niet de eerste keer dat je het met een vrouw deed, jochie, waar heb je dat geleerd Hij werd rood. Ehh dat ehhh Heb je een vrie..."
23-08-19
9.0
Bezeten - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ben Sonja, 35 jaar oud, vrijgezel en erfgename van een schatrijke familie. Ik woon in een mooie bungalow in een buitenwijk van het dorpje en in mijn garage staan een Porsche en een Golfje. Deze laatste gebruik ik als ik ergens wil rondrijden zonde..."
19-08-19
8.8
Bart Op Vakantie - 8Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Op het strand kwamen ze al snel Kees en Mies tegen. Bart werd door de kinderen enthousiast begroet en ze troonden hem meteen mee naar een groot zandkasteel dat ze aan het bouwen waren. Fabi nne bleef achter bij Kees en Mies en ze keek Bart verliefd n..."
07-08-19
9.1
Bart Op Vakantie - 7Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Milf, Neuken, Nicht, Pijpen, Vakantie, Zus,
"In de woonkamer had Marloes staan toekijken. Ze was even naar de wc geweest en had toen de gepassioneerd vrijende kinderen gezien. Gefascineerd had ze toegekeken hoe Fabi nne het initiatief nam en zich daarna aan Bart overgaf. Al vanaf het ..."
30-07-19
9.1
Bart Op Vakantie - 6Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Nicht, Vakantie,
"In het huis in Spanje De hele middag besteedde Marloes aan het opruimen van het huisje en het wassen van het beddengoed. Bart en Wendy gingen een stuk langs het strand wandelen. Het was ook de laatste dag dat Wendy er was en ze wilden alleen..."
26-07-19
9.2
Bart Op Vakantie - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tante, Vakantie,
"Toen kwam de dag dat Tante Netty terug naar huis ging en oom Willem zou komen. s Morgens werd uitgebreid afscheid genomen van tante. Ze nam Bart even apart en fluisterde in zijn oor. Denk om wat ik je geleerd heb en daarbij gaf ze hem een vette kn..."
20-07-19
9.0
Bart Op Vakantie - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Wendy en Bart hadden een heel eind gelopen over het strand tot ze bij een stukje kwamen waar het veel rustiger was. Er waren een paar rotsen die bijna totaan de zee doorliepen en daartussen waren een paar kleinere strandjes. Daar aangekomen zagen ze ..."
19-07-19
9.2
Bart Op Vakantie - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
" b Aan het strand b Wendy had de hele morgen nog niet aan Bart gedacht. Ze was niet het keurige meisje waar hij haar voor hield, maar dat hoefde hij niet te weten. Bart was een lekkere knul voor zijn leeftijd en prima voor een vakantie Ze..."
16-07-19
9.1
Bart Op Vakantie - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Milf, Neuken, Vakantie,
"De volgende morgen werd Marloes gewekt door de zon die op haar gezicht scheen. Even wist ze niet waar ze was maar toen voelde ze de ochtenderectie van Bart tegen haar billen. Ze stapte het bed uit en zag dat de dikke pik van haar zoon nog steeds uit ..."
14-07-19
8.9
Bart Op Vakantie - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Eerste Keer, Grote Borsten, Milf, Moeder, Strand, Tante, Vakantie, Zussen,
"Het was grote vakantie en Bart en zijn moeder zouden samen drie weken naar Spanje gaan. Barts moeder was vijf jaar gescheiden en Bart was haar oogappeltje een lieve sportieve jongen van net zestien die hard werkte op school en haar hielp waar hij ko..."
11-07-19
8.8
Gastvrij - 8: DonderdagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Barbara werd gewekt doordat Manon in het toilet stond over te geven. Ze schoot haar te hulp met een handdoek en een glaasje water. Ben je ziek schat Manon keek haar aan. Integendeel mama, ik ben nog nooit zo gezond geweest . Barbara keek haar aan..."
01-01-19
8.8
Gastvrij - 7: WoensdagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende morgen waren ze alle drie al vroeg uit de veren. Tot Rob s verbazing had hij geen spoor van een kater. Hij had heel voorzichtig zijn ogen open gedaan en verwachtte eigenlijk wel dat hij een bonkende hoofdpijn zou hebben, maar integendeel ..."
07-12-18
8.7
Gastvrij - 6: Aan Het Eind Van De Middag Boodscha...Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tegen een uur of vier kwam Barbara weer terug. John vraagt of jij misschien een volgende keer ook mee kunt komen, want hij wil graag wat goeie financi le adviezen als dat kan. Ik betaal je wel voor de uren die je er aan besteedt Dat is ni..."
27-11-18
8.8
Gastvrij - 5: DinsdagmorgenDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ellen was er weer. Ze was in tennis outfit en zag er heel sexy uit. Achter haar rug knipoogde Manon naar Rob en maakte een niks zeggen gebaar met haar vinger op haar lippen. Maar ook Rob kreeg bezoek, hij had een berichtje gekregen van zij..."
26-11-18
9.1
Gastvrij - 4: MaandagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Manon is met haar vriendin Ellen en Erik, het vriendje van Ellen, aan het paardrijden, ik denk dat ze omstreeks de middag weer terug zijn zei Barbara. Ikzelf ga even naar de stad om boodschappen te doen. Kan ik voor jou nog iets meenemen ..."
16-11-18
9.2
Gastvrij - 3: ZondagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er werd op de deur van de caravan geklopt. Kom maar binnen hoor riep hij. Barbara kwam binnen. Ze had een kort zijden kamerjasje aan dat door een ceintuur bij elkaar werd gehouden en dat tot halverwege haar dijen rijkte. Ze stond naast het..."
16-11-18
8.8
Gastvrij - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Barbara sloeg haar armen om Rob heen en streelde hem. Ooohh wat was dit heerlijk. Ik heb dit in jaren niet gehad en nu zooooo lekker . En weer kusten ze elkaar innig. Hmmm, mama volgens mij was dat heel lekker.. Manon stond naast het bed..."
13-11-18
9.0
Gastvrij - 1: Zaterdagmorgen, Manon En BarbaraDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Jacuzzi, Moeder, Zwembad,
"De zon was al lang op en de haan was al opgehouden met kraaien. Ze werden tegelijk wakker. Manon lag op haar zij en mama Barbara in lepeltje lepeltje houding er tegen aan. Tien jaar geleden was de man van Barbara, de vader van Manon dus, op een zaken..."
11-11-18
9.0
Manon - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Milf, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader,
" s Morgens, Angela wordt wakker Het was vroeg in de morgen en Angela lag lekker in haar warme bedje te mijmeren en naar het plafond te staren. In de afgelopen maanden was er een boel gebeurd in haar leven. Ze was bijna de hele zomer op de ca..."
02-01-18
8.5
Manon - 4Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Caravan, Neuken, Pijpen,
"Voordat je dit deel gaat lezen is het goed om nog even het laatste stukje van Manon 3 te lezen, want dit volgt er direct op... Nog steeds had Angela niet die dikke pik in haar poesje gehad zoals ze dat al zo lang wilde, maar..."
20-12-17
9.0
Manon - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Manon ik snap best dat mama en papa willen vrijen als papa net terugkomt van zee, maar ik ben nu zo langzamerhand te oud om telkens weg gestuurd te worden, vind je niet Angela zat in kleermakerszit op het bed van Manon en keek haar nicht ernst..."
28-11-17
8.0
Manon - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neef, Neuken, Nicht,
"Manon moest met Nellie praten. Haar nichtje Angela moest aan de pil. Ze had al een keer onveilige seks gehad en dat was gelukkig goed afgelopen maar er was geen tijd te verliezen. Ze had Angela beloofd niet te vertellen dat ze geen maagd meer was, ma..."
20-11-17
8.0
Manon - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Milf, Moeder, Neef, Nicht, Vingeren,
"Het is woensdagavond en Manon zit op haar kamerhuiswerk te maken. Ze wordt daarbij geholpen door haar neef Marco. Hij helpt haar met haar wiskunde, het enige vak waar ze niet zo goed in is. Plotseling gaat Manons telefoon. ..."
13-11-17
8.4
Feestje - 3, ZondagDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"De volgende morgen bij Bert en Sanne Na het wakker worden hadden beide tieners even naar plafond liggen staren, maar toen ze elkaar lichaam naast zich voelden omarmden ze elkaar in een lange kus. Hmmm wat heerlijk om zo wakker te worde..."
08-11-17
8.7
Feestje - 2 , ZaterdagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Martin had met Liesbeth, de moeder van Bert een dinerafspraak gemaakt. De volgende dag, zaterdag tegen vijf uur ging de bel. Martin deed de deur open. Liesbeth stond in een schitterende rode wikkeljurk voor de deur. Ze had een prachtige mink..."
29-10-17
8.5
Feestje - 1, VrijdagDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest,
"Martin ging zijn dochter Sanne ophalen van een verjaardagsfeestje van een klasgenoot. Vanwege het noodweer was bijna iedereen met de auto gebracht en dus moesten ze ook weer worden opgehaald. Binnengekomen dreunde keiharde muziek hem tegemo..."
27-10-17
8.3
Natascha - 6Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is avond en Ben Natascha en Olga zitten naar de tv te kijken. Het is vrijdag en Natascha en Ben zijn heerlijk ontspannen na een hele week school en werk. Olga had zich verheugd op de avond. Ze had de hele dag al een ongedurig gevoel in ..."
23-10-17
8.0
Natascha - 5Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat Fey door Manon was meegenomen naar haar neef Marco en diens vriend Bram waarbij ze op een heerlijke manier seks hadden gehad met beide jongens, had Bram iets tegen Fey gezegd over haar moeder Sonja en over haar tweewekelijkse sauna avondjes. Fe..."
16-10-17
8.6
Natascha - 4: Een Paar Weken Later...Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Fey had na aandringen van Natascha en Manon een bezoek aan de dokter gebracht en Natascha was voor de deur blijven wachten tot ze met een recept naar buiten kwam nu was ze ook aan de pil. Fey sliep dat weekend bij Manon. Het was een warme..."
14-10-17
8.5
Natascha - 3: Op De CampingDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping,
"Ben, Olga en Natascha stonden een week met de caravan van Ben op een camping waar Sonja, een vriendin van Olga, een stacaravan had. Ze stonden weliswaar helemaal aan de andere kant van het terrein maar dat vond Ben niet zo erg. Dan kan je ook even op..."
13-10-17
8.1
Natascha - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b s Avonds b Toen Natascha naar bed was zei Ben tegen Olga. Jullie zijn me wel een bijzonder stelletje hoor Hij wachtte even maar Olga ze niets. Ze is seksueel enorm vrij, maar daarstraks, op de bank ik voelde geen enkele weerstand ..."
12-10-17
8.6
Natascha - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
" i De ontmoeting i Ben was een vijfenveertig jarige vrijgezel en sportleraar op een scholengemeenschap. Hij was op weg naar huis met de metro. Hij was geen rokkenjager, maar met zijn n meter vierennegentig en zijn sportieve figuur toch r..."
12-10-17
8.6
Merel En Anne - 4: Merel Logeert Bij Anne En Joch...Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Jong En Oud, Logeren, Nicht, Oom, Vader,
"Vrijdagmiddag in de tuin samen met Paul en Barbara, Annes ouders Anne hoe is het eigenlijk met die Thom Ga je nog steeds met hem Ja, hoezo Nou ik vind het leuk dat je een vriend hebt, maar is het leeftijdsverschil niet een bee..."
05-10-17
8.4
Bestolen Op Het StrandDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand,
"Willem en zijn vrouw Nellie zaten in de tuin aan een kopje thee. Hun zwagers Kees en Jaap en Kees zijn zestienjarige dochter Anke die bij hen logeerden waren naar het strand. Het was een warme dag en ze waren zo luchtig mogelijk gekleed, Willem in ee..."
17-09-17
8.0
Wendy En Annabelle - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mama Ria en tante Suze s avonds in het bubblebad Waarom wilde Belle plotseling naar huis Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ze morgen lekker met haar vader wil kroelen, en misschien ook wel wat meer Waarom denk je..."
28-07-17
8.6
Barbara Gaat UitDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Barbara komt thuis van haar werk. Om half zes trok ze de deur van het kantoor achter zich dicht en om zes uur was ze thuis. Gedver wat een klotebaan zeurende ambtenaren, zeurende juristen en geen enkele mogelijkheid om te laten zien hoe goed ze is ..."
04-07-17
8.3
TessaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Moeder, Parijs,
"Voorgeschiedenis Erik moest voor een van de belangrijkste business deals van het jaar naar Parijs. Hij moest onderhandelen over de aanschaf van een product van een grote softwareleverancier en omdat de hele bedrijfsvoering daarop zou gaan d..."
03-07-17
8.9
Merel En Anne - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was zaterdagmiddag en Merel zat op het terras van t Beertje met een tonic voor zich. Ze had er zelf een flinke shot gin in gegooid want ze mag geen alcohol bestellen omdat ze nog maar zestien is. Ze had de pest in want haar hartsvriendin Anne ha..."
02-07-17
8.5
SchoolpleinDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"John was een stevige vent van onduidelijke leeftijd. In ieder geval te oud om kinderen in de basisschool leeftijd te hebben. Toen hij dus stond te wachten op het schoolplein totdat de school uit zou gaan werd hij door het groepje wachtende moeders aa..."
01-07-17
8.6
Wendy En Annabelle - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Annabelle is nu al vanaf vrijdagavond samen met haar moeder en haar tante in een beautyfarm. Ze heeft al in de sauna gezeten, en in het modderbad en ze ligt nu aan het eind van de middag samen met mama en tante Suze in een Tropisch wildwaterbad waa..."
02-06-17
8.1
Wendy En Annabelle - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wendy en Annabelle waren onafscheidelijke vriendinnen. Net als hun ouders waren ze al jaren bevriend. Vanaf hun jeugd hadden ze bij elkaar gespeeld en ook talloze keren bij elkaar gelogeerd. Veel mensen dachten dan ook dat ze zusjes waren omdat ze oo..."
01-06-17
8.4
Tuinman Kees - 6: Angela Het Nichtje Van MiesDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Nicht, Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
28-05-17
8.6
Tuinman Kees - 5: Mattie Heeft Het WarmDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
27-05-17
9.0
Tuinman Kees - 4: Kees En Zijn Nichtje LotteDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
22-05-17
8.2
Tuinman Kees - 3: Dames Bestaan NietDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
21-05-17
8.7
Tuinman Kees - 2: Olga Heeft Een Lekke BandDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
21-05-17
8.6
Tuinman Kees - 1: Tuinman Is Een Mooi VakDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Tuinman,
" i De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog tante Ellie en oom Dick vrienden van de ouders van Mies di..."
21-05-17
8.5
Merel En Anne - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Annes telefoon ging. Hi . .. H Thom . Ja dat is mijn school . Oh . ja, ik begrijp het . Nee, maak je geen zorgen, zo ben ik niet . Ik ..."
18-05-17
8.8
Merel En Anne - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dit is een vervolg op de twee deeltje Vakantiehuisjes en voor wie die niet helemaal wil teruglezen, dit zijn de personen waar het verhaal mee begint Ingrid, moeder van Merel gescheiden Martin, broer van Ingrid single na diverse rel..."
16-05-17
8.5
Vakantiehuisjes - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Milf, Moeder, Oom, Trio, Vakantie, Zwembad,
"Op de eerste dag van hun vakantie op het park had Merel Anne en Jochem ontmoet. Anne en Jochem waren een tweeling van zestien net zoals zij en Merel zou gedurende hun verblijf de hele tijd met hun twee n optrekken. Jochem was een leuke stevige kn..."
16-05-17
8.4
Vakantiehuisjes - 1Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dochter, Grote Borsten, Milf, Moeder, Oom, Trio, Vakantie, Zwembad,
"Ingrid De Hoop had in een huisjespark een vrijstaand huisje gehuurd voor een week. Er was een subtropisch zwemparadijs bij, een restaurant en het huisje had een open haard. Alles was betaald door opa en oma De Hoop die wilden dat hun pas gescheiden d..."
15-05-17
8.5
Een Burgerlijk Gezinnetje - 3Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag lagen Anne en Tim heerlijk tegen elkaar aan in bed. Tim lag met een wazige blik omhoog te kijken. Jemig wat heeft jouw moeder lekkere tieten zeg, als die van jou ook zo worden ooohhhmmm en hij kreunde van genot bij de herinnering a..."
11-05-17
8.8
Een Burgerlijk Gezinnetje - 2Door: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Buurman, Buurmeisje, Buurvrouw, Jong En Oud, Moeder, Neuken, Oom, Orgie, Pijpen, Tante, Vader, Vingeren,
"Rob en Mia zaten die middag bij Erik en Trudie. Mia had het hele verhaal verteld en eigenlijk waren Tims ouders helemaal niet verbaasd. Dat ze zolang van elkaar afgebleven zijn is eigenlijk een wonder zei Trudie. Tsja, ik weet ook niet wa..."
11-05-17
8.6
Een Burgerlijk Gezinnetje - 1Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Rob en Mia waren een redelijk burgerlijk stel van midden dertig in een redelijk burgerlijke buurt in een buitenwijk van het stadje. Ze hadden n dochter van zestien Annelies, roepnaam Anne. Naast hen woonde Erik en Trudie, die even oud ware..."
10-05-17
8.5
MarbellaDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Simone en Els hadden een vakantie in Marbella geboekt. Lekker samen twee weken in de zon en misschien ontmoetten ze ook nog wat leuke types . Ze kenden elkaar al ruim twintig jaar, sinds hun middelbare schooltijd. Ze hadden bij dezelfde club geh..."
09-05-17
8.4
Een Bizar Weekend - 2: DebbyDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De volgende dag. Rob werd wakker en vond het bed naast zich leeg. Hij dacht even na over de bizarre gebeurtenissen van de vorige dag en hoe heerlijk die was ge indigd. Toen besloot hij op te staan. Hij sloeg zijn badstof ochtendjas om en gin..."
04-05-17
8.6
Een Bizar Weekend - 1: SandyDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was een bloedhete dag geweest. Rob reed in zijn Toyota Landcruiser terug naar zijn bedrijfsruimte. Op de trailer achter de auto stonden een betonboormachine, zo n ding waarmee je gaten in betonnen vloeren en muren kun zagen. Hij had een leuk ..."
04-05-17
8.4
Familie VerhoudingenDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vader, Zoon,
"Het was een prachtige dag in juli en Maria en Johnnie waren samen in de tuin van hun prachtige villa, Johnnie had zomervakantie en Maria had die morgen even de lopende zaken afgehandeld verder had ze heerlijk de dag vrij. Alle beleggingen en aandelen..."
02-05-17
8.2