Opwindend.Net
Datum: 11-05-2017
Stemmen: 160x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 25869x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Een Burgerlijk Gezinnetje - 3
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Burgerlijk Gezinnetje - 2

De volgende dag lagen Anne en Tim heerlijk tegen elkaar aan in bed. Tim lag met een wazige blik omhoog te kijken. “Jemig wat heeft jouw moeder lekkere tieten zeg, als die van jou ook zo worden… ooohhhmmm” en hij kreunde van genot bij de herinnering aan de vorige nacht.
Anne giechelde. Ook zij had liggen dromen van de avond daar voor en van de zalige dikke pik van Tim’s vader Erik waardoor ze zo heerlijk was geneukt.
Hij streelde haar tiet.
“Ooooooh Timmie, neuk me alsjeblieft, ik ben weer zoooooooo geil”
Tim rolde op haar en perste zijn pik in haar spleetje. Annes heerlijke warme zachtheid omsloot zijn paal en met gesloten ogen neukte hij zichzelf en zijn vriendinnetje in een paar minuten naar een heerlijk hoogtepunt. Een voorspel hadden ze niet nodig, ze waren beide zo geil als konijnen.
“Jouw moeder is trouwens ook een beest, hè?” zei Anne, “jemig wat werd die ruig genaaid”.
“Ja, wow” beaamde Tim
“Zo zou ik ook wel eens genaaid willen worden” fluisterde Anne met hese stem.
“Door je vader?”
“Hmmm, ja hoor, ik wil die dikke pik wel eens in m’n kutje voelen. ”
“Ik had nooit gedacht dat m’n moeder zo te keer kon gaan, volgens mij perst ze je helemaal uit..” fluisterde Tim.
“Nou als je dat weten wilt dan duik je toch straks na het voetballen lekker bij haar in bed? Je vader gaat toch vissen, die komt pas vanavond terug”
Tim dacht er over na, maar hoe langer hij nadacht, hoe vreemder het leek, maar toch… Tim zag haar van geilheid vertrokken gezicht nog voor zich; haar brilletje scheef gezakt op haar neus met de slierten sperma er nog aan en haar half dichte ogen die nietsziend in de verte starend terwijl ze keihard geneukt werd door oom Rob.
Toen sprong hij uit bed en pakte zijn voetbalspullen.

Die morgen in het huis er naast

Trudie was zo geil als boter wakker geworden die morgen. Nog voordat Erik uit bed kon stappen om naar z’n viskameraden kon gaan had ze hem besprongen. Ze had zijn pik hard gemaakt en was er op gaan zitten. En voordat hij haar kutje kon volspuiten was zijzelf al twee keer superheftig klaargekomen. En toen zijn eruptie kwam was ze bijna flauwgevallen van genot.
Maar het was nog lang niet genoeg; als ze haar ogen dicht deed zag ze haarscherp voor zich hoe haar zoontje Tim tussen de weelderige dijen van Mia lag en hoe zijn pik in haar druipende pruim ramde. Ze zag hoe zijn billen samentrokken toen hij klaarkwam en in haar gedachte hoorde ze Mia gillen van verrukking. “Ooooohh” wat was dat een geil gezicht, vooral toen hij zijn heerlijke jongenspik er druipend uit trok zonder dat die ook maar een beetje was verslapt. En Erik die het heerlijke dikke tienerkutje van zijn buurmeisje zo vol spoot dat het er aan alle kanten uitdroop… “Whoooaahh…oooooohh wat was dat supergeil…” En wild soppend met twee vingers in haar kutje kwam ze alweer klaar. Daarna viel ze in slaap wild dromend van de meest obscene seksuele uitspattingen.

Een paar uur later:

Tim stond onder de douche, hij was na een stevige wedstrijd drijfnat van het zweet thuisgekomen, had zich meteen in zijn kamer uitgekleed en was direct doorgelopen naar de douche. Toen hij naar huis fietste had hij nagedacht over de woorden van Anne en hij zag het geile tafereel van gisteravond weer voor zich. En nu terwijl het warme water over zijn lichaam stroomde trok hij zachtjes aan zijn harder wordende pik.

Trudie had gehoord dat hij thuiskwam en dat hij meteen doorging naar de douche. Ze kwam uit bed en liep naakt naar Timmies kamer. Zijn voetbal spullen lagen op een hoopje aan het voeteneinde van zijn bed. Haar perverse geest zag onmiddellijk mogelijkheden voor een spelletje.
“Tim zal ik ook op voetballen gaan?” riep ze ze naar hem. “Volgens mij staat het me wel zo’n tenue..”
“Ja mam, dat moet je doen” riep hij nietsvermoedend lachend terug onder de douche vandaan “ik wil je wel eens zien in zo’n shirt”
Ze trok Tims bemodderde voetbalshirt aan. Het schuurde tegen haar tepels en de lucht van jongenszweet bedwelmde haar. “Ooohh…wat word ik hier geil van…” golfde het door haar heen, haar kutje sopte en klopte, en druppeltjes kutgeil liepen langs haar benen. Toen trok ze het voetbalbroekje aan over haar blote billen. Het trok een beetje in haar spleetje. Het kruis was meteen drijfnat.
Daarna ging ze naar de badkamer en liep de inloopdouche in. Daar bleef ze even staan zodat hij het effect kon zien. Het water van de grote stort douche kletterde op het shirt
“Hé, ik ben zeker in je jongenskleedkamer… ik ben Trudie je nieuwe clubgenootje ” giechelde ze.
“Wie ben jij?”
“Ehhh…ik ben Tim” stotterde Tim met zijn hand nog om zijn harde paal.
‘Hai Tim” Haar tieten met de keiharde tepels staken uitdagend vooruit in de strakke natte stof. Tim zag haar borsten door het shirtje heen schijnen, en ook de ‘cameltoe’ in het broekje ontging hem niet. “Whoeff, wat een geil gezicht was dat…”
“Wil je de modder van m’n shirtje helpen spoelen?”
Ze ging strak tegen hem aan staan zodat de harde stof haar tepels maximaal stimuleerden en haar tieten tegen hem aan drukten. Ze voelde zijn erectie tegen het broekje.
Ze bewoog haar kruis met stevige neukbewegingen tegen zijn pik.
“Wat vind je van je nieuwe clubmaatje? fluisterde ze. “wil je m’n shirtje schoonmaken? ” Ze pakte Tims hand en duwde die tegen het natte shirt.
Tim kneedde haar borst en voelde hoe hard de tepels waren. Met zijn andere hand trok hij de onderkant van het shirt een stuk omhoog om ze beter te voelen, maar doordat het zo strak zat lukte dat bijna niet..
Ze liet hem even aanmodderen en genoot er van hoeveel moeite hij moest doen.
Een heftige siddering van lust trok door haar lichaam toen hij eindelijk haar blote borst omvatte en in de tepel kneep. Ze hoorde hem kreunen van genot en ook zij kwam bijna klaar.
Ondertussen ragde ze met haar overgevoelige opgehitste pruim tegen Timmies lul die nu op volle oorlogssterkte omhoog stond. Hij hijgde en kreunde nu en maakte stotende bewegingen tegen de ruwe stof.
“Ooohh, Timmie…ga je klaarkomen over m’n voetbalbroekje? “ hijgde ze hitsig. Ze streelde over zijn natte blote billen en trok hem tegen zich aan.
“Zeg maar: Trudie ik ga op je broekje spuiten… Toe maar doe het maar…” Ze keek hem aan met haar tong een stukje uit haar mond.
“Trudie ik ga…OOooooohhhhh” kreunde Tim en een geweldige straal zaad spoot uit zijn getergde pik, over het broekje en over haar buik.
“Je moet wel het zaad van m’n shirtje vegen hoor, ik zie er niet uit zo” lispelde ze en ze legde zijn hand op haar borsten terwijl ze met haar andere hand zijn pik tegen haar cameltoe leeg melkte.
Al die tijd zinderde en schokte de wellust door haar lijf; ze had nog nooit zo lang zo dicht tegen een orgasme aan gezeten
Tim hing kwijlend en trillend tegen haar aan. Hij wist niet wat hem overkwam.
Toen stapte ze een stukje naar achter en stroopte het broekje van haar kont
“Hoe vind je mijn kale kutje? Voel maar eens hoe nat ik ben”
Hij legde zijn hand op haar spleetje en stak automatisch een vinger naar binnen. Omdat ze het broekje nog om haar bovenbenen had kon ze haar benen niet spreiden en kon hij niet meer dan het topje van zijn middelvinger tussen haar hete gezwollen schaamlippen duwen.
Trudie voelde dat ze klaar ging komen. Ze trok Tim met zich mee en schopte het broekje uit. Snel ging ze wijdbeens op de plaat naast de dubbele wasbak zitten en kreunde schor “Doe hem er in !!” En Tim perste zijn overgevoelige gezwollen eikel diep in haar hete drijfnatte pruim. “JAAAAAaaaahhhhhhh…huhhh…huhh…ooohhhhhh”
Gillend en kreunend kwam Trudie klaar, haar benen om Tim heengeslagen.
“OOoohhh…..jaaaaahhhh….Timmmmm…spuit…m’n….kleine….voetbalmeisjeskutje….volllll…oooohh”
En Tim ramde schokkend en sidderend van genot zijn pik in de kut van z’n moeder.
“Jaahhhh…ooohhh…ooohhh…doorgaan….ooohhh…ik kom alweeerr… oooohhh…wat..whoaaahhh…”
Geen seconde verminderde hij vaart en Trudie gleed van het ene orgasme in het andere. “Oooohhh Timmmm… ga…je..ook…al…m’n…teamgenootjes…zo…lekker.. neuken…” En gillend van plezier in haar perverse fantasie ontving ze een enorme lading zaad in haar spastisch samentrekkende buik.
Pas na een hele tijd bedaarde hun uitzinnige neukpartij. Tim z’n pik werd eindelijk slap en Trudies geilheid was een beetje tot rust gekomen.

Ze douchten nog even en Tims besmeurde voetbaltenue verdween in de wasmand. Naakt liepen ze naar Trudies kamer.
“Ga je straks me mee boodschappen doen?” Ze gooide een jurkje over haar hoofd en liep toen zonder ondergoed aan te doen heupwiegend naar beneden.
“Ehhh, ja natuurlijk” stamelde Tim. Hij had er nooit aan gedacht dat zijn moeder wel eens zonder slipje de stad in zou gaan.
Hij kleedde zich snel aan, maar liet ook zijn onderbroek achterwege. De ruwe stof van de spijkerbroek voelde heel raar maar ook heel opwindend.

Omstreeks dezelfde tijd in het huis er naast

Anne liep over de overloop en zag door de kier haar vader in de badkamer staan. Hij had alleen een pyjamabroek aan en ze zag zijn harde billen aftekenen in de dunne stof. Onmiddellijk voelde ze haar kutje nat worden.”Hmmmm”, ze dacht aan wat ze die morgen tegen Tim had gezegd…
Ze aarzelde niet lang en stapte de badkamer binnen.
“Hai papa” ze knuffelde hem van achteren en drukte haar borsten stevig tegen hem aan.
“Hai schat” zei hij en sloeg zijn arm om haar heen.
Anne voelde de lust in haar lijfje opspringen. Ze aaide over haar vaders rug en over zijn billen.
Via de spiegel genoot Rob van de prachtige borsten van zijn dochtertje die goed zichtbaar waren in haar doorzichtige nachtponnetje.
“Zo schat, en… heb je genoten gisteren?” Hij streelde ook even over haar billen die maar door één enkel dun laagje satijn werden bedekt. Zij pik werd meteen keihard.
Anne keek hem aan via de spiegel en lachte. “Wat dacht je? En tante Trudie is ook niet zo truttig als ze wel lijkt... ik dacht altijd dat ze een beetje een tutje was”
“Nee, die is dol op spelletjes”
“Nou ik hou ook wel van dat soort spelletjes hoor hihihi.. ”
Rob rilde van geilheid. Het liefst zou hij haar zo hebben meegenomen naar zijn kamer om daar haar mollige dijen uit elkaar te trekken en haar bolle kale tienerkutje vol te persen met zijn dikke paal.
Hij had de vorige avond stomverbaasd naar de ongeremde geilheid van zijn dochter gekeken. De vastberaden blik waarmee ze de dikke dooraderde paal van Erik had gepakt en hem naar haar meidenspleetje had gedirigeerd oohhh…wow… ooohh, wat zou hij op dat moment graag met Erik van plaats zijn gewisseld. Zijn pik was intussen keihard geworden en zat ongemakkelijk scheef in zijn broek. Anne zag het. “Zal ik hem even goed leggen voor je ?” kirde ze tegen hem en ze draaide zich naar hem toe zodat haar borsten tegen zijn borst drukten en ze pakte door de gulp van zijn pyjamabroek de dikke pik van haar vader. Daarbij hief ze haar gezicht naar hem op alsof ze hem wilde kussen.
“Oooooohhhhmm..”kreunde Rob.
“Kom maar papa…we gaan naar de slaapkamer, pak je geile dochtertje maar.. ik wil dit al zoooo lang….”
Ze liet hem los en liep naar haar kamertje. Rob volgde haar in een roes.
Ze ging op haar rug op het bed liggen met haar benen wijd. Haar poesje stond dik en kloppend open en glinsterde nat van verlangen. “Ooohh papa neuk me zo hard als je kan… doe die geile piemel maar in m’n kutje…ik weet dat je het wilt…toe..doe het…”
Rob was helemaal gek van lust, alles draaide om hem heen toen hij op z’n dochtertje ging liggen en hij zijn dikke paarse eikel in de opening van haar spleetje drukte. Anne duizelde van genot. Ze moest nu geneukt worden. Haar orgasme was nu bijna op het point-of-no-return… Haar kutje trok spastisch samen en druppeltjes meidengeil liepen langs haar billen.
Toen kwam het moment dat Rob zijn pik in haar hete zachte tunneltje duwde.
Anne piepte van genot, zo heerlijk was het gevoel toen hij zijn dikke geribbelde paal diep in haar drijfnatte perzikje liet verdwijnen. “JAAAAAAAAaaaaaaaahhhhhh…..” gilde ze toen ze de dikke eikelrand langs haar G-spot voelde gaan toen hij meedogenloos haar poesje binnendrong “Neuk me met je dikke geile papapikl…. ooooohhhhhh” En wild schokte haar venusheuvel omhoog tegen zijn schaambeen. Ze voelde de enorme leuter van Rob diep tot achterin haar kutje en een wild primitief verlangen naar het zaad van haar vader golfde door haar lichaam.
Rob trok zijn pik weer terug tot zijn eikel weer tussen haar schaamlippen zat en met een harde stoot perste hij hem er weer diep in.
Anne gaf een diepe grommende kreun en zag lichtflitsen voor haar ogen. Ze was zich niet meer bewust van haar omgeving, alleen nog maar van het zalige dikke monster dat telkens in haar kutje ramde en haar zo’n onbeschrijfelijk genot verschafte.
Al na vier of vijf diepe stoten zwol zijn pik op en haar lichaam wist dat hij in haar zou gaan exploderen.
“Jaaaaaaaaahhhhh….papaaaa…oooohhhhh….geieieieieieiel…” en huilend van genot onderging ze de keiharde stralen heet sperma die rechtstreeks haar baarmoeder in spoten.
Even waren ze helemaal van de wereld, maar toen voelde Rob een handje om zijn ballen en de stem van Mia die fluisterde “Zo heb je ons geile meisje eindelijk geneukt? Ze heeft er al van gedroomd sinds ze ons begluurd heeft in onze slaapkamer” Over zijn schouder heen knipoogde ze naar Anne die ook weer bijgekomen was..
Mia streelde zijn ballen en weer begon Robs pik op te zwellen in Annes kutje.
“Kan je nog een keer papa?” vroeg ze terwijl ze zachtjes met haar onderlijf parende bewegingen maakte. Dat ze midden in een plas kutgeil en sperma lag maakte haar niets uit. Ze zweefde nog steeds op een heerlijke roes van pure lust en genot.
Mia legde zich naast haar neer en begon haar tieten te kussen. “Oooohhh mama wat lekker, toeeoeoeoe papa jaaahhh… doe het nog eens, het was zooooo lekker…” En opnieuw begon Rob zijn dochtertje te neuken, maar nu rustig met diepe stoten. Het zaad van de vorig keer droop lang zijn paal en maakte dat elke beweging sopte en smakte. Ondertussen kusten Mia en Anne elkaar en kneedde Anne met één hand een van Mia’s dikke tieten. Rob die dat zag greep Mia daarop vol in haar natte pruim.
“Ooooohh jaaaa… Rob maak me klaar terwijl je met die smerige dikke incestlul in dat kleine kutje van je dochtertje. …oooohhh wat is dit geieieieil….”
En helemaal meegesleurd in een delirium van obsceen genot ragde Mia tegen de hand van Rob die nu helemaal diep in haar spleet sopte. En terwijl haar moeder naast haar klaar lag te komen op de hand van haar vader voelde Anne zich opnieuw overweldigd door het volgende orgasme en met haar mollige beentjes om zijn kont geslagen voelde ze hoe midden in de draaikolk van haar genot opnieuw hete golven zaad haar binnenste overstroomden en haar buikje vulden. De overvloedige uitstorting werd langs de heerlijke dikke kloppende worst die haar vulde naar buiten werd geperst en droop langs haar billen. Nog net voelde ze hoe haar vader van haar af rolde en toen werd het zwart voor haar ogen.
Minuten later werd ze zich er van bewust dat haar moeder de meest smerige obscene dingen had geroepen terwijl ze met z’n drieën lagen klaar te komen.

Trudie en Tim in de stad.

“We moet eerst even naar de supermarkt” zei Trudie toen ze in de auto stapten. Het viel haar op dat Tim nogal voorzichtig ging zitten. Ervaren als ze was had ze onmiddellijk door wat er aan de hand was; hij had een stijve en zijn eikel schuurde tegen de stof van zijn spijkerbroek…. Ze greep naast zich naar de bobbel in Tims broek en trok de rits open. Ze stak haar hand naar binnen en zoals ze al gedacht had, had ze meteen zijn lul te pakken.
“Hé, kleine geile boef, geen onderbroekje?”
“Nee, want jij hebt er toch ook niet een aan?”
Ze grijnsde, “hij leert snel, mijn schoffie”, dacht ze.
Tim trok haar rokje omhoog en streelde met zijn linkerhand over haar dij. Trudie stuurde de auto een parkeerterrein op en parkeerde de auto achter op het terrein met de bestuurderskant een meter van de muur van een loods.
Ze keek even of er niet te veel mensen in de buurt waren en boog zich over Tim heen. Ze haalde zijn pik uit zijn broek en sloot haar mond om zijn gezwollen eikel.
“Ooohh, jaaaahh….mamaaa….” hijgend met gesloten ogen genoot hij van haar geroutineerde tong die terwijl ze hem afzoog zijn pik masseerde.
Plotseling stopte ze en zei: “Uitstappen ! en zelf deed ze haar deur open, stapte er uit en boog zich wijdbeens een beetje voorover en steunde op de bestuurderstoel, het was net alsof ze iets wilde pakken. Tim propte zijn pik in zijn broek en met de gulp nog open liep hij om de auto heen en ging achter haar staan tilde haar rokje op en duwde zijn paal diep in haar pruim. Onmiddellijk voelde hij haar reageren. Heel lang zou hij het niet kunnen uithouden want hij voelde het zaad al koken in zijn ballen en de rits van zijn gulp kraste tegen zijn zak…
Op dat moment kwam er een bejaard echtpaar met een aanlopen en ging onhandig wat spullen in de kofferbak van een auto een stukje verderop staan laden. De vrouw ging meteen in de auto zitten, maar de man draaide zich om en liep een stukje hun kant op omdat hij iets wilde vragen aan Tim die over de auto heen naar hem keek.
“Zeg jongeman, hoe kom ik in de Weverstraat?”
“Ehhhh….. deze straat uit en dan rechts, en bij de stoplichten weer rechts…” wist Tim er uit te brengen. Hij stond op het punt exploderen in de poes van zijn moeder en hij keek helemaal scheel van ingehouden geilheid.
“Dank je wel hoor” en de man stapte in de auto
“Graaaahhaghggggg, gedaaaaannnnn, kreunde Tim terwijl op het zelfde moment zijn pik opzwol tot dubbele dikte en als een vulkaan explodeerde in Trudies zuigende pruim. Geen seconde te vroeg!!!!!!
“Hmmmmmmpfffff…..ooohhhh……oooohhh….hmmmmmmmmmmmm”. Hij probeerde om niet te schreeuwen, maar voor zijn gevoel bleef zijn pik minuten lang ladingen heet zaad uitkotsen. En telkens liepen er mensen voorbij die helemaal niet in de gaten hadden wat daar gaande was.
Eindelijk bedaarde het een beetje. Hij trok zijn pik uit haar pruim en frommelde hem terug in zijn broek.
Hoffelijk hielp hij Trudie overeind. Pas toen zag hij dat ze een zakdoek in haar mond had gestopt om het geluid te dempen.
Ze draaide zich naar hem toe en kuste hem op zijn mond. Het interesseerde haar kennelijk helemaal niet of iemand dat zag.
“Zo, jochie, je bent een echt kind van je moeder…. Jezus, wat ben jij een heerlijk beest… Toen je met die man stond te praten ben ik zoooooo geweldig klaargekomen…”
“Ja, dat voelde ik….. ik dacht dat ik gek werd… hihihihi”
Trudie greep een handdoek van de achterbank en veegde daar de straaltjes die langs haar dijen liepen mee weg.
“Ga je mee?” Ze sloot de auto af en ging een boodschappenkarretje pakken. Tim liep met slappe knieën achteraan. Hij was benieuwd wat er verder ging gebeuren.

In de supermarkt kwam hij Anne tegen. Anne had Tim en zijn moeder meteen gespot en liep naar ze toe. “En?...” vroeg ze zachtjes.
“Dat vertel ik je nog wel… “ fluisterde hij.
“En jij?.. “ Anne trok een brede grijns. “Ik loop nog een beetje moeilijk… Ga je zo met me mee? Papa en mama zijn weg naar oma en die komen niet voor vanavond laat thuis.”
“Mam ik loop met Anne mee terug naar huis, is dat goed?”
“Natuurlijk joh, veel plezier” grijnsde Trudie, ze had nog steeds een zinderend gevoel in haar buik van de uitspatting op het parkeerterrein en ze verheugde zich op de dikke vibrator die ze thuis zou gaan gebruiken om dat gevoel tot het einde te genieten.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 14x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
n.v.t.
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 26696x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 29338x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8390x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 35526x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9579x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 9906x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30539x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7577x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12744x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 29762x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 22832x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20177x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12486x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12325x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net