60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 3948x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Åland - 14: Midsommar

Mark En Ingeborg

De serie Åland gaat weer verder.
Omdat er nogal wat namen in voorkomen is het wellicht goed om een paar voorafgaande delen te lezen, in ieder geval deel veertien omdat dit deel daar direct op volgt. (Veel plezier, Muffer.)

Na de uitbarsting van vrije liefde op het Midsommarfest was het gebruikelijk dat alles weer ‘normaal’ werd. De one-night-stands hoorden er bij maar het was heel zeldzaam als er langdurige relaties uit voortvloeiden.
Maar voor Ingeborg was dat anders. Ze was halsoverkop verliefd geworden op Mark en was bijna wanhopig als ze er aan dacht dat hij over een paar weken weer terug naar de Verenigde Staten ging.

Het was een week na het feest en Mark en Ingeborg waren bij Vincent en Rose op bezoek. Het was een flink stuk zeilen vanaf het kreekje maar er stond een mooie strakke wind en met de 470 van Ingeborg hadden ze het stuk in een recordtijd afgelegd.

Ze zaten in het gras en Ingeborg stortte haar hart uit bij Rose. “Oh Rose, ik ben zo bang dat hij me vergeet als hij zo lang weg is” fluisterde ze. Ze ging languit op het gras liggen met haar hoofd op de schoot van Rose. Die streelde haar haren. “We bedenken wel wat hoor schat.”

Vincent had het allemaal gehoord en keek Mark aan die er een beetje beteuterd bij zat. “Ik wil ook niet naar huis” fluisterde die.
“Je bent dus net klaar met je middelbare school” zei Vincent “kan je niet een sabbatical van een jaar nemen? Dan blijf je gewoon hier.”
“Dat kan ik niet betalen, en mijn ouders ook niet” mopperde Mark “want ik kan niet een heel jaar bij oom Jim en tante Barbara blijven wonen zonder daarvoor te betalen.”
“Kom kom, zo duur hoeft dat niet te wezen als je bij Jim en Barbara inwoont, moet je misschien wel wat kostgeld betalen, maar ik kan je wel aan een baantje helpen. Misschien heeft Erik wel een plekje op de Kristina voor een duvelstoejager.”
Mark dacht er over na. “Maar ik weet niets van boten, of van varen.”
“Dan wordt het hoog tijd dat je daar kennis mee maakt” lachte Vincent.
“Ingeborg wil je wel een relatie met een visser?” riep hij naar haar.
Ingeborg tilde haar hoofd op en door haar tranen heen lachte ze . “Nee want die stinken naar vis.”
“Nou Mark je hoort het, het wordt niks, ze wil geen visser” lachte Vincent.
Maar het gesprek had een serieuze wending genomen en samen bespraken ze wat er mogelijk was. Zelfs de zeevaartschool in Mariehamn kwam aan bod, maar dat zag Mark niet zitten. Maar ook voor het bedrijf dat Vincent aan het opstarten was, waren mensen nodig en misschien viel daar iets te combineren. Maar allereerst moest Mark daar toestemming voor hebben van zijn ouders.
Mark stuurde een email naar zijn ouders met de boodschap dat hij een soort sabbatical van een jaar wilde. Hij legde uit dat hij op de Polytechnische hogeschool van Mariehamn wilde gaan studeren en twee dagen in de week bij Erik aan boord kwam werken om geld voor zijn verblijf bij tante Barbara en oom Jim te verdienen. En ook dat hij Zweeds wilde leren spreken.
Ook vertelde hij dat Vincent, hem zou begeleiden en voor hem een aanspreekpunt zou zijn wanneer er wat was. Over Ingeborg zei hij niets.

Pas na een paar dagen kwam er een mail terug. Mary en Ben waren geschokt door het bericht dat één van hun kinderen niet terug wilde naar huis, maar na er een poosje over nagedacht te hebben kwamen ze tot de slotsom dat ze het Mark gunden wanneer het diens wens was. Ze waren alleen bezorgd over zijn carrière mogelijkheden wanneer het jaar voorbij was. Studeren aan de Polytechnische hogeschool vonden ze wel een goed idee, maar ze wilden dan toch meer weten over de richting die hij wilde volgen.
Vincent besloot om er een video call aan te besteden, want hij vond wel dat Marks ouders gerust moesten zijn over de toekomst van hun kind.
Hij legde uit dat de opleiding heel veelzijdig was en dat Mark wilde kiezen voor een bedrijfskundige stroming. De tegenwerpingen van Mary en Ben begreep hij heel goed en hij besteedde er veel tijd aan om uit te leggen dat hij persoonlijk als een soort ‘achterwacht’ zou fungeren voor onvoorziene omstandigheden.

Maar in de tussentijd waren Ingeborg en Mark al plannen aan het maken. Op Fasta Åland, het grootste eiland van de archipel, waren er buiten het zomerseizoen altijd vakantiehuisjes die ze mogelijk konden huren om daar een soort pied a terre te hebben zodat er niet de hele tijd gereisd moest worden tussen Mariehamn en het kreekje. Maar Vincent had een ander plan. Hij had al vanaf het begin het idee om een handelskantoor op te zetten als hij helemaal gesetteld was in Åland en hij wilde daarvoor een pand in Mariehamn kopen. Het moest uiteraard een kantoor bevatten, maar ook faciliteiten om er een paar dagen te kunnen verblijven wanneer de werkzaamheden dat vereisten. En hij bedacht dat wanneer het kantoor dus kon worden gecombineerd met een ruime woning, dat dan degenen uit zijn vrienden en kennissenkring die daar wilden gaan studeren na hun middelbare schoolopleiding, daar een soort part-time studentenkamer konden hebben. Hij kon zich dat probleemloos veroorloven want het vermogen dat hij na de verkoop van zijn bedrijf had verkregen was zo groot en rendeerde zo goed dat hij dit zonder met zijn ogen te knipperen kon doen. Net zoals hij de nieuwe kotter van Ragnar en Erik probleemloos had kunnen financieren. Maar dat hoefde niemand te weten. Behalve Rose natuurlijk.

Vincent en Rose gingen dus op zoek naar een kantoor annex woonhuis om dit te realiseren.
Al snel vonden ze wat ze zochten. Het was een mooi oud kantoorpand in een groot woonhuis met een zestal slaapkamers en een ruime woonkamer en verder alle faciliteiten die een huis hoort te hebben. Vincent stelde voor dat Mark en Ingeborg zouden helpen met het inrichten van het pand, dan had hij een goed argument om hun meteen van een bescheiden inkomen te voorzien. En zo werd Mark de eerste medewerker van ‘Kristina Trade’ zoals Vincent zijn bedrijf had genoemd en was een baantje op de vissersboot, waar Mark nogal tegenop zag, van de baan.
Het pand moest eerst helemaal leeg gehaald worden en daarna werd één van de ruimtes van het kantoor gedeelte ingericht als IT ruimte. Met modems, routers en beveiligde stabiele voedingen, kortom alles om het kantoor, maar ook de studentenkamers te ondersteunen. Mark en Vincent werkten hard om het kantoor in te richten en Ingeborg en Rose ontfermden zich over het inrichten van het woongedeelte. Ingeborg maakte gebruikt van het feit dat ze de eerste keus had en zocht voor Mark en haar een mooie kamer uit op de eerste verdieping met uitzicht op de haven.

Ondertussen werden alle papieren geregeld zodat Mark in Åland mocht blijven om te studeren. Maar pas toen alles geregeld was , was Ingeborg er gerust op dat haar geliefde mocht blijven.

Ze stonden in ‘hun’ kamer en keken naar het bed dat ze zojuist in elkaar gezet hadden. ”Zullen we het inwijden? ” grinnikte Ingeborg en ze vleide zich in een ‘uitnodigende’ pose op het bed. Mark liet zich niet lang noden en liet zijn broek op de grond vallen en dook tussen haar benen. De kledingstukken vlogen in het rond en binnen twee minuten lagen de twee hitsige tieners heerlijk wild met elkaar te vrijen. Ingeborg kon heel goed ingehouden gillen, maar na een poosje kwam Rose toch even kijken wat voor geluiden ze hoorde.
Op dat moment was Mark net van haar af gegaan en stond naast het bed.
“Dat was heerlijk maar jij bent zelf maar één keer klaargekomen, en ik wel drie keer” zei Ingeborg. “Oh dat geeft niet schat, als jij het maar lekker had” zei Mark.
Rose hoorde het en grinnikte “Jij verdient meer Mark, het is heel lief dat je al je aandacht aan Inge geeft, maar je doet jezelf te kort. En ze wenkte Ingeborg en zei “Mond open” en ze dirigeerde Marks pik in haar mond met haar hand onder zijn ballen. Ingeborg begon hem geraffineerd klaar te maken met zijn eikel tussen haar lippen. Mark was niet lang bestand tegen al dit heerlijks en al na een minuut kreunde hij “ohw Inge, ik ga komen…” en die slokte zijn hele pik naar binnen en zoog het wild ejaculerende geval professioneel leeg.
“Zo” zei ze “dat was lekker en dat had je verdiend.” Ze keken opzij en zagen Vincent en Rose die glimlachend hadden toegekeken. Rose hing ruggelings tegen Vincent aan en hij had zijn armen om haar heen met zijn handen op haar buik.
“Ohw wat hou ik toch veel van jullie” zei Ingeborg zacht.

“Kom dan gaan we even een kopje thee drinken” zei Rose. “Jullie bedje is ingewijd, dus even pauze mocht, maar nu gaan we weer aan de slag.”
En na de thee werkten ze weer keihard om alles zo snel mogelijk af te krijgen.

Later thuis bij Ingeborg:

Ingeborg zat in halve kleermakerszit op haar bed en Mark lag er naast, op zijn rug met zijn handen onder zijn hoofd.
“Vond je dat ik je lekker gepijpt heb? ”
“Ja, heel lekker.”
“Zal ik het nog eens doen? Ik vond het gevoel van jouw piemel in mijn mond best lekker.” Ze begon rustig Marks broek open te maken en haalde zijn pik er uit. “Zoooo” grinnikte ze tevreden, “nu nog even hard maken en dan…” en ze nam zijn pik in haar mond en begon er liefdevol aan te sabbelen met één hand om zijn zak. Mark kreunde zacht en wilde haar strelen, maar hij kon nergens goed bij.

Mette had haar hoofd om de hoek van de deur gestoken en keek naar wat haar zus aan het doen was. Ingeborg kon haar niet zien, maar Mark wel. Hij grijnsde toen hij zag dat Mette naar hem knipoogde en haar duim omhoog stak. Ook zij was blij dat Mark zou blijven, want ze wist hoeveel haar grote zus van hem hield. Ze bleef even buiten de slaapkamer staan luisteren en al snel hoorde ze Marks gekreun harder worden en ze wist dat haar zusje nu met bolle wangen Marks warme pap aan het wegslikken was. Heftige geile rillingen trokken door haar lijf. Ze wilde dit ook! Maar ze dacht daarbij wel aan een andere pik: De pik die haar Amerikaanse vriendinnetje Jessie met het Midsommarfest had gehad! Dat dikke ding van haar papa… Ze voelde een paar druppeltjes uit haar spleetje komen en haastte zich naar haar eigen kamertje, waar ze al klaar kwam voordat haar slipje de grond raakte. Heftig kermend ragde ze haar venusheuvel tegen een van de bolvormige knoppen die de hoekpunten van het voeteneinde van haar bed bekroonden.

Maar Mette was niet de enige die had gezien wat Ingeborg en Mark deden. Katri stond mijmerend aan het aanrecht groente schoon te maken en zag het tafereeltje weer voor zich. Gedachteloos maakte ze masturberende bewegingen over de winterpeen die ze in haar hand had en voelde haar poesje vollopen.

Een poosje later ging Mark naar huis. Ingeborg liep met hem mee naar de steiger en zwaaide hem uit toen hij met de oude speedcraft naar het eiland van zijn oom en tante voer.
Toen ze terug kwam ging ze bij haar ouders aan tafel zitten. Ze had een gelukzalige uitdrukking op haar gezicht. “Oh ik ben toch zo blij” verzuchtte ze.
Katri glimlachte. “Soms weet je meteen dat hij het voor je is” zei ze “ik ben toch zo blij voor je” en net als daarstraks dreven haar gedachten weg naar de eerste vrijpartijen met haar man Kaj toen zij net zo oud was Ingeborg nu.
Lees verder in: Åland - 16: Zeilles
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Met Kerst AlleenDoor: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Dit jaar is echt een klote jaar geweest. Mijn vriendin die me heeft verlaten voor een collega en tot overmaat van ramp zo druk op het werk geweest dat ik al mijn sociale contacten een beetje heb verwaarloosd. Dus met kerst ben ik alleen. BR..."
10-12
9.2
Eindhoven De GeksteDoor: Stefan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eindhoven,
"Uit het niets, krijg ik een appje van Mark Zin om mee te gaan en de wedstrijd te kijken Mark is de man van Dagmar, en ik vermoed zomaar dat hij nog steeds niet door heeft dat ik zijn vrouw regelmatig verwen als hij weer van huis is. ..."
10-12
9.4
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.6
...wat Als!Door: Writer66
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openbaar, Vreemdgaan, Zwembad,
" Ik weet niet goed waar te beginnen. Het wordt nogal een verhaal denk ik allemaal zo, want het loopt eigenlijk al decennia Weet je, ik begin gewoon ergens in het verhaal en dan zien we wel hoe het gaat lopen, maar denk aan het tijdpad vanaf 1985 t..."
09-12
9.0
Warm Weekendje Winterberg... - 5Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" De opmerkingen van lezers hebben me aan het denken gezet. Daarvoor mijn dank aan allen die een reactie hebben gegeven. Na, met deze reacties in het achterhoofd, het verhaal nog eens gelezen te hebben kwam ik ook tot de conclusie Er zit inderdaad ..."
09-12
9.5
Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel n avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school. Ik loop h..."
09-12
9.2
De Stoute Date - 3Door: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"Nadat we de rose hebben opgedronken stappen we uit de jacuzzi. We pakken de glazen en lopen naar het terras. Daar ploft Megan op een luxe tuinstoel. Ze klopt op de zitting en zegt tegen me. Kom er bij zitten. Het koelt al iets a..."
09-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Extreme, Neuken, Plas, Plassen,
" Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, het is misschien beter om bij deel n te beginnen Dit is de laatste aflevering, maa..."
08-12
9.1
Op Afspraak Bij...Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gluren, Slipjes, Tieten,
"Voor mijn werk in de verkoop had ik een afspraak op het kantoor van een grote zorginstelling. De bevestigingsmail kwam via de secretaresse van Professor L. de Jong. Een paar dagen later kwam ik om even over twee uur s middags op he..."
08-12
8.9
Niemand Zeggen - 10Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Keuken, Ruig,
"Stephan kon niet geloven dat Simone zou frauderen. Hij kende haar al jaren en ze had altijd uitstekend werk geleverd. Theo had hem geadviseerd haar uit het systeem te blokkeren. Stephan had het nummer van de ICT er al opgezocht, maar het lukte hem ni..."
08-12
9.5
De Geile Moeder... - 3Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Moeder, Vreemdgaan,
"Verlangend kijkt Chantal mij aan terwijl ik boven haar uit toren. Ik kijk op haar neer. Haar tepels zijn opgezwollen van geilheid. Ik kan niet wachten om daar heerlijk op te zuigen denk ik. Mijn blik glijd verder omlaag langs haar buik, haar streepje..."
08-12
9.4
AvonturenDoor: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
" Wat denk je, zullen we vanavond eens een wandeling gaan maken voor we gaan slapen, vroeg ik aan Gina. Het is een heerlijke zomeravond. Het belooft vandaag weer een mooie zonsondergang te worden. Gina keek me benieuwd aan. En wat..."
08-12
9.1