60.393 Gratis Sexverhalen
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4091x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Åland - 15: Mark En Ingeborg

Zeilles

Het was een warme dag toen Lida en Timo juist langs het eiland van Jim en Barbara voeren op het moment dat die de Hobie Cat die nog van Rose was geweest, aan het optuigen waren op hun strandje. Ze probeerden wijs te worden uit de wirwar van draden van de vallen, de verstaging en de trapezes.
“Even helpen?” boden ze aan en draaide hun twenty-niner om de steiger heen en voeren het strandje op. Ze legden het super instabiele bootje op haar kant en kwamen grinnikend naar Jim en Barbara toe die lichtelijk vertwijfeld met de enorme bos staaldraad en touw aan het worstelen waren.
Timo legde de mast op de grond en begon toen methodisch de draden te ontwarren en uitgespreid neer te leggen. Ondertussen keek Lida toe.
Ze was bij Barbara gaan zitten die met haar benen wijd in het gras zat. Barbara had een kort afgeknipt spijkerbroekje aan en een houthakkersbloes die onder haar tieten was dichtgeknoopt. Haar boezemgleuf was indrukwekkend en het was duidelijk dat ze niet op bezoek hadden gerekend, want haar tetters werden niet in bedwang gehouden door een beha.

“Wat een lekkere kerels hè? fluisterde Barbara. Lida knikte, ze zag dat Barbara haar tieten omvatte toen ze naar Timo keek. Ze wist ook dat haar broertje geen moment zou aarzelen als hij de kans kreeg om beter met Barbara’s prammen ‘kennis te maken’.
De mannen pakten de mast op en zetten die in de boot. “Hmmm” giechelde Barbara “ze krijgen hem moeiteloos overeind” en toen Lida proestte van het lachen schaterde ze het uit. “Oeps wat zeg ik nu weer…”
Lida grinnikte om de dubieuze opmerkingen van Barbara maar keek ondertussen vol belangstelling naar Jim die zijn zongebruinde en bezwete bovenlijf toonde doordat hij zijn t-shirt had uitgetrokken en ze voelde haar poesje even lekker samentrekken..
Ondertussen had Timo de boot helemaal opgetuigd.
“Kom buurvrouw dan zal ik je een beetje wegwijs maken met die catamaran” zei Timo toen hij de boot het water in duwde.
“Wat voor zeil ervaring heb je?” Vroeg hij.
“Ik heb vroeger wel eens met de 470 van een vriendin gezeild”
“Nou, dan kan je in ieder geval met een trapeze overweg, maar dit zeilt toch heel anders” zei hij en hij hielp Barbara aan boord en zeilde weg, nagekeken door Jim en Lida.

Na een poosje nam Barbara het roer over en zij bleek geen enkele moeite te hebben met het zeilen met een catamaran. Timo complimenteerde haar er mee en ze reageerde door hem even tegen zich aan te trekken waarbij haar nauwelijks verpakte borsten zacht en warm tegen zijn blote bovenlijf drukten.
Maar na een kwartiertje vroeg Barbara met ‘benauwde’ stem “Kunnen we even aanleggen bij dat strandje? Ik moet heel nodig plassen” en ze wees op een eilandje dat een strandje had van een tiental meters breed.
Timo stuurde de catamaran het strand op. “Ga maar in het water zitten, je broekje wordt wel weer droog” zei hij lachend. Maar Barbara had een ander plannetje bedacht.
“Weet je wat ik vroeger het heerlijkste gevoel vond dat er was?” vroeg ze. Timo keek haar vragend aan.
“gewoon in je broek plassen” zei ze “als je het niet meer kon ophouden en je liet het dan lopen en je voelde de warme plas langs je benen lopen dan kreeg ik altijd zo’n heerlijk gevoel, ik denk dat ik dan bijna klaar kwam, alleen wist ik toen nog niet wat dat was.”
Ze liep het water in tot haar knieën en perste haar benen tegen elkaar. Timo zag een donkere natte plek ontstaan en even later sijpelde haar plas door haar broekje langs haar dijen. Barbara kreunde van genot en Timo’s pik sprong op in zijn Bermuda. Barbara keek naar beneden en kermde. “Jezus wat is dit geil” mompelde ze. “Ik moet ook” giechelde Timo.
“Ooohw, pis tegen m’n kut” kreunde Barbara en ze maakte de knoopjes los en liet haar broekje vallen. Timo haalde zijn pik tevoorschijn en doordat die al half stijf was spetterde er een harde straal uit tegen de blote pruim van Barbara. Die kantelde haar bekken naar voren zodat Timo bijna ín haar kut spoot. Ze gilde van opwinding en Timo zag haar lichaam schokken toen ze haar hand over haar natte kruis wreef. En midden in haar geile, bijna orgastische roes dacht ze heel even aan het preutse dametje dat ze was toen ze in Åland kwam wonen en hoe snel ze in een losbandig geil beest was veranderd dat nu zelfs seks wilde met het puberjongetje dat zojuist tegen haar kut had staan pissen, want ze voelde dat dat ging gebeuren.

“Jij bent best wel een geil ventje” grinnikte ze toen ze een plekje zochten op het grasveld. Ze maakte de knoop in haar bloes los. Haar indrukwekkende tieten zwaaiden trots tevoorschijn. “Wow” grinnikte Timo.
“Vind je ze lekker?” geilde ze en zakte naast hem in het gras “wil je ze aanraken?”. Timo knikte grijnzend. Toen kroop Barbara op handen en knieën boven hem en zakte door haar armen zodat ze een tiet tegen zijn lippen liet komen. Hij opende zijn mond en hapte de tepel naar binnen en begon er aan te zuigen. Barbara kreunde goedkeurend. Maar Timo legde zijn hand tussen haar benen op haar hete natte spleet. “Whoefff” stootte ze uit want ze had dat niet verwacht. Het knulletje had meer lef dan ze had gedacht.
Ze graaide tussen hen in en voelde dat Timo’s zwembroek al verdwenen was. Ze greep zijn pik en dirigeerde die naar haar hunkerende pruim en liet zich er op zakken. Timo legde zijn handen tegen de zijkanten van Barbara’s dikke peervormige prammen en grinnikte “Jemig buurvrouw wat heb jij een zalige tieten, daar zijn die van m’n moeder maar kleintjes bij…”
Barbara grinnikte, ze wist dat al en ze wist ook dat Petter, de pa van Timo dol was op haar prachtige ‘meiden’, de jongen had dus dezelfde voorkeur als zijn vader en ze had zojuist al gezien dat hij even goed voorzien was. Maar daarna gaf ze zich over aan haar genot en dacht nergens meer over na.

Ondertussen bij Jim en Lida

Jim had een paar badlakens op het gras gelegd en nodigde Lida uit om naast hem te komen liggen.
Lida ging op haar knieën zitten en maakte het bovenstukje van haar bikini los. Haar stevige tienertieten stonden trots en hard recht vooruit. Ze zag de bult in zijn broek groeien en een warme guts kutgeil vloeide tussen haar lipjes en maakte een natte plek in haar broekje.
Ze grinnikte toen ze zich realiseerde dat Jim geen idee had hoe geil ze was.
“Vind je dat ik mooie tieten heb, buurman?” vroeg ze op verleidelijke toon met haar hoofd een beetje scheef.
Jim herkende de signalen en knikte. “Prachtig” zei hij schor van opwinding. Hij vermoedde waar dit op uit ging draaien en het idee om het met een tienertje te doen liet hem rillen van anticipatie. Maar Lida nam het initiatief. Ze streelde over de bult in zijn broek en voelde zijn pik schokken bij elke aanraking. Nu moest er gehandeld worden! Ze ging op zijn dijbenen zitten en trok zijn broek naar beneden. “Zo buurman, dat is niet gering wat je daar hebt, buurvrouw Katri heeft niet overdreven” lispelde ze. Ze schoof naar voren tot zijn pik bijna het lichtblauwe driehoekje van haar bikinibroekje raakte. Toen trok ze het kruis van haar broekje opzij en dirigeerde zijn pik tussen haar lipjes en liet zich vastberaden op zijn paal zakken en begon hem te berijden. “Kom maar Jim, naai me maar met die lekkere dikke paal van je” smiespelde ze tegen hem.
Jim keek scheel van genot. Hij pakte Lida bij haar heupen en voelde hoe jong ze aanvoelde. De spieren van haar jonge tienerlijfje bewogen onder zijn handen en wilde golven van rauwe lust gierden door hem heen.
Lida bereed hem met de souplesse van een buikdanseres, haar krappe kutje schoof strak op en neer over Jims dikke paal en haar slijmerige kutvocht liet hem glimmen telkens als ze omhoog kwam. Ze genoot van de dikke eikel die alle zalige plekjes in haar neuktunneltje raakte en ook zij steeg op naar die heerlijke hemel van genot waar niets er meer toe doet behalve het moment dat haar brein even alle realiteit zou loslaten en ze zich gillend en kreunend zou laten meesleuren door die draaikolk van puur genot. Maar ook bij Jim was zijn denkvermogen verdwenen en door zijn ruggenmerg schoot een flash van primitieve lust naar zijn hersens en ongecontroleerd kwam een enorme zaaderuptie door zijn pik aanstormen. Als een kanon ging hij af in haar krappe tunneltje. Heel in de verte hoorde hij een meisje gillen maar toen werd het zwart voor zijn ogen. De heftigheid van zijn orgasme was hem heel even te veel geworden.

Op het eilandje:

Barbara lag uitgeput op haar rug in het gras. Ze had Timo aan haar tieten laten sabbelen en zich toen op zijn erectie gespietst. Binnen vijf minuten had ze zich met hem naar een wild hoogtepunt gereden, maar daarna had hij haar op handen en knieën gezet en haar van achter keihard genaaid tot ze gillend door haar armen was gezakt was met haar kont in de lucht en haar kut lekkend van zijn volgende uitstorting. Daarna was ze op haar rug gerold en wilde even wijdbeens liggen uitpuffen, maar de onvermoeibare tiener had nog niet genoeg van haar, en met zijn handen op haar borsten had hij haar in klassieke missionaris houding nog een keer genomen, waarna ze hem gesmeekt had om een pauze.
Timo lag grinnikend naast haar en streelde over haar tieten. “Jemig buurvrouw, dat was best lekker” zei hij zacht.
Barbara keek hem met een beetje omfloerste blik aan en stamelde “Je bent al net zo’n beest als je pa…”

Ze bleven zo nog even liggen maar duwden toen de boot terug in het water en zeilden terug naar huis.

Daar aangekomen zagen ze de 470 van Ingeborg naast de twenty-niner op het strand liggen. Ingeborg was natuurlijk weer naar Mark op zoek, want de klik die op het Midsommarfest was ontstaan was veranderd in een diepe wederzijdse verliefdheid en ze lieten geen moment onbenut om bij elkaar te zijn. Maar Mark was ergens op de Strömmen aan het surfen en in afwachting van zijn terugkeer zaten Lida en zij in kleermakerszit op het strandje te praten.
Toen Ingeborg een kwartiertje daarvoor was aangekomen met haar boot zat Jim net met een biertje in zijn hand wijdbeens op de veranda met Lida naast zich op de schommelbank. En de romige blik in Lida’s ogen sprak zei haar genoeg. Maar Ingeborg wilde nu even iets met haar vriendinnetje bespreken.
“Lida, kunnen we even op het strandje gaan zitten? Ik wil je iets vragen” vroeg ze. En snel waren de twee buurmeiden in een diepgaand gesprek verwikkeld.
“Klopt het dat Jouw broer Timo ook op de Polytechnische school gaat studeren?”
“Ja, dat klopt”
“Gaat hij dan ook een kamer nemen in dat studentenhuis van Vincent?”
“Ik denk het wel. Hij moet twee of drie dagen in de week daar zijn, dus dat is wel het handigste. Maar waarom vraag je dat?”
“Omdat Mark daar ook een kamer krijgt, en het zou fijn zijn wanneer er nog iemand verblijft die hij goed kent. Want hij is wel heel fanatiek Zweeds aan het leren, maar het duurt nog wel even voor hij zich er goed mee kan redden in een omgeving waar veel mensen geen Engels spreken.”

Op dat moment kwamen Barbara en Timo terug en kwam Timo ook bij hun zitten en Ingeborg vertelde wat ze zojuist voorgesteld had. Timo zei dat hij dat wel wilde, maar dat hij daarover nog niet met Vincent gesproken had.
“Ik vraag het hem wel” zei Ingeborg en pakte meteen haar telefoon om Vincent een appje te sturen. Ze wilde graag dat Mark zich daar niet eenzaam zou voelen en wilde niet het risico lopen dat de kamers al bezet zouden zijn door studenten die ze niet kenden.

Mark was zich ondertussen niet bewust van al die bemoeienis met zijn leven. Hij bevond zich midden op het water van de Strömmen. De surfplank die hij had geleend van buurjongen Jarno siste over de golven en hij genoot van het gevoel van vrijheid. Een paar maanden geleden was zijn wereld nog de benauwende omgeving van het kleine plaatsje in het Zuiden van de V.S. maar hier had hij in heel korte tijd kennis gemaakt met vrienden en vriendinnen die hem hadden ingewijd in de wereld van vrije geëmancipeerde omgang met elkaar en… hij had Ingeborg ontmoet! Het mooiste en liefste meisje ter wereld! En toen hij aan haar dacht kon hij het wel uitschreeuwen van geluk en dat deed hij ook. Maar op het weidse water van de Strömmen was er niemand die hem hoorde, alleen een paar meeuwen.
Lees verder in: Åland - 17: Dokterspost
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Met Kerst AlleenDoor: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis,
"Dit jaar is echt een klote jaar geweest. Mijn vriendin die me heeft verlaten voor een collega en tot overmaat van ramp zo druk op het werk geweest dat ik al mijn sociale contacten een beetje heb verwaarloosd. Dus met kerst ben ik alleen. BR..."
10-12
9.2
Eindhoven De GeksteDoor: Stefan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eindhoven,
"Uit het niets, krijg ik een appje van Mark Zin om mee te gaan en de wedstrijd te kijken Mark is de man van Dagmar, en ik vermoed zomaar dat hij nog steeds niet door heeft dat ik zijn vrouw regelmatig verwen als hij weer van huis is. ..."
10-12
9.3
Herenliefde Op LeeftijdDoor: Johnny5
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Zijn naam is P. woont in O ,zit in een rolstoel, en is de 80jaar al lang voorbij. Samen met een 5 tal andere bejaarde mannen en bejaarde besjes en ik vormen we een rummicub, rikclubje, dam schaak biljart groepje. Ik help ze met t..."
09-12
7.6
...wat Als!Door: Writer66
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openbaar, Vreemdgaan, Zwembad,
" Ik weet niet goed waar te beginnen. Het wordt nogal een verhaal denk ik allemaal zo, want het loopt eigenlijk al decennia Weet je, ik begin gewoon ergens in het verhaal en dan zien we wel hoe het gaat lopen, maar denk aan het tijdpad vanaf 1985 t..."
09-12
9.0
Warm Weekendje Winterberg... - 5Door: Surfermartin
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" De opmerkingen van lezers hebben me aan het denken gezet. Daarvoor mijn dank aan allen die een reactie hebben gegeven. Na, met deze reacties in het achterhoofd, het verhaal nog eens gelezen te hebben kwam ik ook tot de conclusie Er zit inderdaad ..."
09-12
9.5
Mijn LeraarDoor: Janne
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar,
"Op mijn werk heb ik doorgroeimogelijkheden, maar dan moet ik wel n avond per week een cursus volgen voor een aantal weken. Op die dag in de week kan ik iets eerder naar huis, snel eten, ik kus mijn vriend gedag en ga naar school. Ik loop h..."
09-12
9.2
De Stoute Date - 3Door: Mark_Lager
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating,
"Nadat we de rose hebben opgedronken stappen we uit de jacuzzi. We pakken de glazen en lopen naar het terras. Daar ploft Megan op een luxe tuinstoel. Ze klopt op de zitting en zegt tegen me. Kom er bij zitten. Het koelt al iets a..."
09-12
8.9
Colombianen Zijn Dol...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Extreme, Neuken, Plas, Plassen,
" Pablo is een lange vakantie begonnen in Colombia met als gids Stefanya die z ker niet vies van een partijtje seks is, zoals zo veel Colombianen. Let op, het is misschien beter om bij deel n te beginnen Dit is de laatste aflevering, maa..."
08-12
9.1
Op Afspraak Bij...Door: Herby
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Gluren, Slipjes, Tieten,
"Voor mijn werk in de verkoop had ik een afspraak op het kantoor van een grote zorginstelling. De bevestigingsmail kwam via de secretaresse van Professor L. de Jong. Een paar dagen later kwam ik om even over twee uur s middags op he..."
08-12
8.9
Niemand Zeggen - 10Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Keuken, Ruig,
"Stephan kon niet geloven dat Simone zou frauderen. Hij kende haar al jaren en ze had altijd uitstekend werk geleverd. Theo had hem geadviseerd haar uit het systeem te blokkeren. Stephan had het nummer van de ICT er al opgezocht, maar het lukte hem ni..."
08-12
9.5
De Geile Moeder... - 3Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Milf, Moeder, Vreemdgaan,
"Verlangend kijkt Chantal mij aan terwijl ik boven haar uit toren. Ik kijk op haar neer. Haar tepels zijn opgezwollen van geilheid. Ik kan niet wachten om daar heerlijk op te zuigen denk ik. Mijn blik glijd verder omlaag langs haar buik, haar streepje..."
08-12
9.4
AvonturenDoor: Zorro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding,
" Wat denk je, zullen we vanavond eens een wandeling gaan maken voor we gaan slapen, vroeg ik aan Gina. Het is een heerlijke zomeravond. Het belooft vandaag weer een mooie zonsondergang te worden. Gina keek me benieuwd aan. En wat..."
08-12
9.1
Klik hier voor meer...