Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Boerderij sexverhalen. In deze categorie staan 129 erotische verhalen.
Op Het Platteland Gebeurt Altijd Wel Wat - 1...Door: Surfermartin
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Buurmeisje, Masturbatie, Masturberen, Verleiden,
" i De 11 delen van de reeks met de hier bovenstaande titel vind ik mooi geschreven en heerlijk erotisch. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heeft deze auteur geen nieuwe verhalen meer geplaatst. Het verhaal eindigt wat abrupt en er zitten diverse and..."
12-07-24
9.1
Stage Lopen Op De Boerderij, Bij Een Geile B...Door: Ron20567
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Boerderij, Boerin, Neuken, Pijpen, Tieten,
"Bij aankomst wilde de boer dat ik de eerste paar dagen de boerin zou helpen, de schapen en kippen te verzorgen. De boerin was een aardige gezette vrouw met grote borsten viel mij wel op. Ik denk zo in de vijftig jaar. Ze zei ik zal je eerst laten zi..."
30-04-24
8.9
Ruben In Texas - 12Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Boerderij, Trio, Twink,
"Het is zaterdag. De jongens hebben het laat gemaakt vrijdagnacht dus ze slapen allemaal uit. Ruben wordt ruig uit zijn slaap gehaald door geduw aan zijn schouder. Ruben opent zijn ogen en ziet Jake staan. Jake heeft geen shirt aan en draagt een losse..."
28-10-23
9.6
Een Spannend Jongensverhaal - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Likken, Spuiten, Vrienden,
"In deel 1 komen mijn vriendje Lars en ik tot de ontdekking dat je met je stijve lul nog veel meer dingen kunt doen dan pissen. Ook werden we geconfronteerd met de gemaskerde overvaller. In dit deel steken we de handen uit de mouwen op de boerderij,..."
19-10-23
9.1
Eenzame Opa - 21: Emma’s BesluitDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Beffen, Boerderij, Neuken, Nicht, Opa, Pijpen, Vader, Vingeren, Zus,
" b Twijfel b Het bezoek met haar moeder aan Isla was fijn geweest. Veel onbeantwoorde vragen waren beantwoord en door vrij met elkaar te spreken, was het onderling vertrouwen gesterkt. Emma had het gevoel dat haar moeder en zus beide kla..."
07-08-23
9.3
Orgie Op De Boerderij - 3Door: Daniel16880
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Boerderij, Broer, Camping, Caravan, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgie, Pijpen, Trio, Vakantie, Zus,
"Ik ben Robert, een 45 jarige accountmanager. Samen met mijn vrouw Christa die net zo oud is als ik en onze twee kinderen Yorick en Lysanne, 16 en 17 jaar, zijn we op vakantie in Frankrijk. We staan met caravan en tenten op een kleine camping bij een ..."
26-07-23
9.4
Orgie Op De Boerderij - 2Door: Daniel16880
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Boerderij, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Orgie, Pijpen, Trio, Vader,
"Mijn naam is Robert, een 45 jarige accountmanager. Met mijn vrouw Christa die net zo oud is als ik en onze twee kinderen Yorick en Lysanne, 16 en 17 jaar staan we op een kleine camping in Frankrijk bij een boerderij. In deel 1 vertelde ik hoe ik de d..."
21-07-23
9.2
Boerderij VakantieDoor: Gompie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boerderij, Dieren, Honden, Paarden, Vakantie, Vuistneuken,
"Wij zijn een echtpaar van middelbare leeftijd Ans 56 ik Jan 58 . Wij hadden een vakantie geboekt op een boerderij in Oostenrijk, deze is door kennissen aanbevolen omdat wij van extremiteiten houden. Daar aangekomen werden we verwelkomt door de boer A..."
28-06-23
8.3
NeanderthalDoor: Mario-N
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Boerderij, Dieren, Groepsex, Kinky, Masturbatie, Masturberen,
"De volgende ochtend, draafden de twee amazones, Mila en Noor, het erf van de S farm af. Ze keken nog even om en zwaaiden met hun cowboyhoeden, naar hun gastvrije host. E nmaal uit hun zicht, keken ze met een pijnlijke grimas naar elkaar. Het schokken..."
27-05-23
8.6
Blauw Licht - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Camping, Daddy, Groepsex,
"Als commentaar bij het oorspronkelijke verhaal, vroeg Rob om een vervolg. Het liefst over die Homo Camping die er misschien aan zat te komen. Zoals bekend ben ik niet zo n voorstander van vervolgen Maar, aan de andere kant, zette het me wel aan het ..."
21-05-23
9.0
Blauw Licht - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Vader,
"Als je verwacht dat dit iets met blauwe zwaailichten, en de politie te maken heeft, dan heb je het mis. Het zit nogal anders in elkaar, al speelt blauw licht wel een belangrijke rol. Mijn naam is Hans. Het uit de kast komen, voor zover dat ..."
15-05-23
9.0
Italië - 5Door: Sandrawild
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Boerderij, Cuckold, Cuckolding, Italie, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"Na een korte tussenstop in Como rijden we dan eindelijk bij duister ons vertrouwde dorpje in helemaal in het zuiden van Itali . Ondanks dat het verouderd en primitief is, voelt het elk jaar weer als thuiskomen. We rijden in het aardedonker naar ons a..."
24-02-23
7.4
Eenzame Opa - 17: ConfrontatieDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Besneden, Boerderij, Borsten, Douche, Hotel, Neuken, Opa, Tante, Vader, Verleiden, Zussen,
" b Stilte voor de storm b Voor het eerst waren alle nakomelingen van opa Dan onderweg naar dezelfde plaats, namelijk de voorouderlijke boerderij. Mackenzie en haar vader waren niet meer veraf. Emma lag nog steeds in haar grootvaders bed, ..."
09-02-23
9.3
Eenzame Opa - 16: Papa’s VerhaalDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Boerderij, Opa, Publiek, Vader, Verleiden, Vingeren, Zussen,
" b Ontvoering b In alle vroegte reed een stadsauto op het erf van opa Dans boerderij. De hybride Toyota verraadde dat de bestuurder een consci ntieuze stedeling was, die niet vaak naar de bergen in het verre noorden trok. Binnenin de auto..."
23-01-23
9.0
Eenzame Opa - 15: Afspraken!Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Beffen, Boerderij, Dildo, Lesbienne, Neuken, Nicht, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon,
" b Wroeging b Opa Dan slikte het stuk roerei met spek naar binnen. In zijn hoofd speelde zich hetzelfde scenario voor de zoveelste keer af, terwijl de zenuwen door zijn lijf gierden. Het was moeilijk in te schatten wat de gevolgen zouden..."
01-01-23
8.7
Eenzame Opa - 14: WachtendDoor: Guniath
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Klaarkomen, Kleindochter, Neuken, Nicht, Opa, Uitdagen, Voyeurisme,
" b Gestoord b Erg veel tijd om iets te noteren kreeg ze niet. Tien minuten nadat opa Dan vertrokken was, hoorde ze in de schuur geluid. Ze kroop naar de rand van de zoldering en zag Gomez met een jonge gast iets versleuren. Mackenzie obse..."
23-12-22
9.0
Een Potente OpaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Boerderij, Kleinzoon, Opa, Spuiten,
"Darling Mark, verzocht mij om een verhaal te schrijven over een opa. Deze krasse knar maakte gevoelens bij hem los, waarvan hij wel wist dat ze er waren, maar welke nog niet tot wasdom waren gekomen. Een Homo Coming of Age, met hulp van Opa Dit verh..."
02-12-22
9.1
Eenzame Opa - 13: Opgewonden VeulenDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Dildo, Kleindochter, Opa, Pijpen, Rollenspel, Sexspeeltjes, Sextoys, Vibrator, Zweep,
" b Een voornemen b Opa Dan kon de slaap niet vatten. Een hele nacht bleef hij wakker liggen. Piekerend worstelde hij met zijn emoties en de vele gedachten die in hem opkwamen. De ene moment vond hij dat hij er een boeltje van gemaakt had,..."
24-11-22
9.1
Eenzame Opa - 9: GomezDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Buitensex, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Nudisme, Opa, Vader,
" b Paps b i Dag paps, alles goed i Mackenzie had een tijdje bewust geen contact met haar vader opgezocht. Was dat namelijk niet waarom ze nu ook bij haar grootvader zat, omdat ze hem even niet wilde zien. De paar telefoonge..."
29-10-22
9.1
Perverse Plattelanders - 5Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Dieren, Dochter, Lesbienne, Moeder, Plas, Plassen, Squirten, Vader,
" i Hoofrolspelers in De familie Zaadstra vader Hendrik 45 , moeder Tineke 41 , zoon Bart 18 , dochter Jessica 17 , knecht Teun 19 , de zwarte dog Kronan reu , de bruine Weimaraner Igor reu , gevlekte Beagle Goldie teefje , vriendin Alina ..."
15-10-22
9.2
Perverse Plattelanders - 2Door: Indigo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Dieren, Honden, Met Familie, Moeder, Plas, Plassen,
" i Hoofrolspelers in dit verhaal vader Hendrik 45 , moeder Tineke 41 , zoon Bart 18 , dochter Jessica 17 , knecht Teun 19 , de zwarte dog Kronan reu , de bruine Weimaraner Igor reu en gevlekte Beagle Goldie teefje . i Op zijn kam..."
09-10-22
8.9
Boerenzusjes - 4: Boerenspelen (slot)Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Met Familie, Studenten, Tiener, Zus,
" b We hebben de klus afgerond, het voedselbos is aangeplant, m n zusjes klaarden samen met ons de job en nu is het party time We hebben na het zwemmen in ons blootje nog een tijdje kunnen genieten van de warme najaarszon, ons ondertussen vergapend a..."
25-09-22
9.6
Boerenzusjes - 3: BoerencomplotDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Met Familie, Studenten, Tiener, Zusjes,
" b Na een middag sjouwen met de gearriveerde bomen en struiken en vervolgens ons lekkere neukpartijtje hebben m n zusje Anke en ik gistermiddag de Chillkeet nog snel een poetsbeurt gegeven. Deze zomer waren we er nauwelijks door het over de wereld ui..."
22-09-22
9.6
Boerenzusjes - 2: BoerenseksDoor: Zazie
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Rimmen, Studenten, Tiener, Zus,
" b Door vanmiddag tijdens mijn tukje mijn lul op te stijven heeft Anke de seksuele spanning weer teruggebracht tussen haar en mij. Ik baal er een beetje van want ik heb me anderhalf jaar terug van de seks met mijn zusjes los moeten wrikken, en nu lij..."
17-09-22
9.5
Boerenzusjes - 1: BoerenverstandDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Studenten, Tiener, Zomer, Zusjes,
" b Gelukkig had ik vanochtend maar een kort blokje van twee lesuren, maar als ik tegen half twaalf uur thuis kom zijn volgens mam mijn zusjes Anke en Sanne toch al vertrokken. Ze zijn naar de braakliggende akkers en weilanden bij het natuurgebied waa..."
14-09-22
9.2
Eenzame Opa - 8: Foto Vol Herinneringen …Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Boerderij, Buttplug, Dildo, Jong En Oud, Kleindochter, Neuken, Onderdanig, Opa, Sexspeeltjes, Sextoys, Zweep,
" b T nieuwsgierig b Het bezoek van Emma had een hele hoop emoties bij Mackenzie losgemaakt. De twijfel en schroom die in haar hoofd nog gespookt had na de intimiteiten met opa waren nu helemaal verdwenen. Het taboe concept rond familiale..."
13-09-22
9.0
Eenzame Opa - 7: NoodgevalDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Bad, Beffen, Boerderij, Knuffelen, Neuken, Nicht, Sexspeeltjes, Sextoys, Stiekem, Strapon, Vingeren,
" s Nachts werd opa Dan opgebeld door zijn dochter, er was iets gebeurd. In alle haast maakte hij zich klaar. Mackenzie die van al het kabaal wakker werd, wandelde naar de living. Verbaasd vroeg ze aan haar grootvader i Wat is er Wat ga ..."
31-08-22
9.1
Eenzame Opa - 6: Open En BlootDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Borsten, Kleindochter, Neuken, Opa, Pijpen, Vingeren,
"Eindelijk regende het buiten. Na een lange periode van droogte leek het of de hemelsluizen waren opengebroken. Opa Dan kon buiten niets doen. Hij had alleen de dieren s ochtends vroeg gevoederd, maar nu zat hij verplicht binnen. Mackenzie ..."
26-08-22
8.1
Eenzame Opa - 5: Een VerlangenDoor: Guniath
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Boerderij, Kleindochter, Neuken, Opa, Verlangen,
"De relatie tussen Mackenzie en haar grootvader was moeilijk in woorden te vatten. Voor buitenstaanders leek het een normale familierelatie te zijn. Ook de meid leek het niet helemaal te begrijpen. Het ene moment was opa Dan erg zwijgzaam en teruggetr..."
18-08-22
9.2
Eenzame Opa - 4: BergwandelingDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Pijpen, Vingeren, Wandelen,
"Opa Dan maakte de meid op zondag vroeg wakker. Met kleine oogjes keek ze verbaasd naar haar grootvader. Hij was helemaal opgekleed. Vriendelijk glimlachend zei hij I Er liggen beneden enkele pannenkoeken op je te wachten. Over een half uu..."
11-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 13Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Boerderij, Dieren, Gangbang, Honden, Kinky, Kut, Kutje, Paarden, Porno, Sperma, Zwanger,
"Dat was zo lang geleden dat Lindsey eens goed moest nadenken, maar ze kon zich uit haar zwangerschap alleen kinky dingen herinneren die de vader van haar toen nog ongeboren tweeling, die tijdens hun ontstaansgeschiedenis bij Lindsey voor een steeds g..."
21-07-22
9.1
De Dikke Koe Op De Boerderij - 5Door: G.B.
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boerderij, Bondage, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig, Vastgebonden,
" b i u In de eerdere delen is Erica, een volle ronde jonge vrouw, bij mij op de boerderij komen wonen om mij te helpen. Ze doet haar werk prima tot ik haar s avonds betrap in de stal waar de koeien staan, waar ze zich laat likken door mijn beesten..."
19-07-22
8.9
De Dikke Koe Op De Boerderij - 4Door: G.B.
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig, Pijpen,
" b i u In de eerdere delen is Erica, een volle ronde jonge vrouw, bij mij op de boerderij komen wonen om mij te helpen. Ze doet haar werk prima tot ik haar s avonds betrap in de stal waar de koeien staan, waar ze zich laat likken door mijn beeste..."
17-07-22
8.6
De Dikke Koe Op De Boerderij - 3Door: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig,
" b i u In de eerdere delen is Erica, een volle ronde jonge vrouw, bij mij op de boerderij komen wonen om mij te helpen. Ze doet haar werk prima tot ik haar s avonds betrap in de stal waar de koeien staan, waar ze zich laat likken door mijn beesten..."
15-07-22
8.8
De Dikke Koe Op De Boerderij - 2Door: G.B.
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig,
" b i u In deel 1 is Erica, een volle ronde jonge vrouw, bij mij op de boerderij komen wonen om mij te helpen. Ze doet haar werk prima tot ik haar s avonds betrap in de stal waar de koeien staan, waar ze zich laat likken door mijn beesten. b i ..."
12-07-22
8.7
De Dikke Koe Op De Boerderij - 1Door: G.B.
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Dik, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Onderdanig,
"Sinds nu ongeveer een half jaar woonde ik op een stil plekje in het oosten van het land. Ik had daar een kleine boerderij ge rfd van een oom van mij en hield daar wat dieren, eigenlijk meer als een soort hobby. De boerderij lag afgelegen en was behoo..."
09-07-22
8.9
Boerderij Special - 9Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Bondage, Handboeien, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 Men s world Dag 3 Het zelfde ochtend ritueel werd uitgevoerd. Met die verstanden dat vandaag de ochtend wasbeurt in groepsverband zal plaatsvinden. Met hun handen gebonden op hun rug en met de ketting bevestigd aan de halsban..."
29-06-22
8.0
Gevlucht En Op Zoek Naar Werk - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Bordeel, Condoom, Vluchteling, Webcam, Werk,
"Jan besloot met Shuma te gaan overleggen over het in zijn ogen lucratieve alternatief voor de webcam en bedankte zijn zoon voor de goede tip. Ik kan ook wel komen helpen bij de beveiliging, als dat nodig is. Want anders kun je nooit meer weg , bood ..."
26-04-22
8.3
Gevlucht En Op Zoek Naar Werk - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Studenten, Vluchteling, Webcam, Werk,
"Jan en zijn vrouw Erna waren onlangs gepensioneerd als boer en boerin. En rustten nu uit na een vermoeiend bestaan op het platteland. Enkele weken geleden zagen ze op tv hoe hard er opvang en woonruimte nodig is voor de vele vluchtelingen uit de Oekr..."
20-04-22
8.3
Tegen Onze Wil Op Een BoerderijDoor: Liesje96
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Dwang,
" b Dit verhaal is volledig fictief en op geen enkele manier gebaseerd op de waarheid. Het is een fantasie en iets waar ik wel eens over nadenk. Het is een extreme denkwijze waarin aanranding en verkrachting voorkomen. Als dit iets is waar je aanstoot..."
29-10-21
8.2
Bijles Geven Op De BoerderijDoor: Diapersissydeborah
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Boerderij, Exhibitionisme, Travestie, Vernederen,
"Ik gaf bijles aan een meisje met taalachterstand. Zij woonde in een boerenplaatsje even verderop alleen met haar moeder. De boerderij was zeer modern verbouwd en voorzien van alle luxe. Ik groette altijd even de moeder als ik naar boven ging waar de ..."
10-07-21
7.5
Een Heerlijke Zonde - 5Door: ROMANCEUR
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Tiener,
"Ik zat ontspannen onderuit in het zonnetje op een stoel met mijn benen wijd. Het was een heerlijk gevoel om de warme zonnestralen op mijn kutje te voelen. Oom had me mooi glad geschoren tussen mijn benen. Eerst wilde ik het niet omdat ik on..."
04-06-21
9.5
Familierituelen Op De Boerderij - 3Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Piercing, Schaamlippen, Tieten, Zwager,
"De vader van Sabine 16 en Maartje 18 en hun zeven broertjes en zusjes was van beroep boer. Een bijzondere boer, zeker. Dominant, met een merkwaardige voorkeur voor kinky familierituelen. Zijn arme vrouw was het onderdanige type huishoudster en in..."
18-05-21
7.9
Melkmachine Te KoopDoor: Mickey Hard
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Dikke Tieten, Grote Borsten, Pijpen, Tiener, Zwanger, Zweep,
"Mijn naam is Maikel en ik werk als kleine biologische veehouder. In het voorjaar was het tijd voor een grote schoonmaak op de boerderij. Mijn vrouw was in huis druk bezig en aan mij de taak om de schuur op te ruimen. Dingen die er maar zo neergegooid..."
01-02-21
9.1
Frans UitwisselingsprogrammaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boerderij, Frankrijk, Opa, School,
"Onze school heeft een uitwisselingsprogramma met scholen en Duitsland en Frankrijk. Frankrijk is er later aan toegevoegd, op verzoek van onze leraar Frans, Jan van den Berg. Door alle leerlingen meesmuilend Jean La Montagne genoemd. Hij is een ech..."
05-01-21
8.6
Boerderij Special - 8Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Boerderij, Bondage, Klysma, Pijpen, Scheren, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 Het plan en voorbereiding Na het succes dat Womans World opleverde was er een vraag van diverse vrouwelijke klanten of Men s World ook tot de mogelijkheden behoort. We hebben al onze klanten via internet benaderd en gevraagd wat..."
30-11-20
9.0
Een Goede MoederDoor: Max A.
Reacties: 43
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boerderij, Moeder, Zoon,
"Beelden uit mijn verleden. Ze zijn blijven hangen, dwarrelen door mijn hoofd. Alles doodstil. Veel te stil. Daarom vermeed mijn vader vaak, om de twee uur te rijden naar de boerderij waar mijn moeder opgroeide. Die oude boerderij met houten balken en..."
23-09-20
9.7
Samen Op Pony(girl)kamp - 5: Niet Meer SamenDoor: Mijnheer Honore
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Boerderij, Hucow, Kamp, Vernederen,
"In de vorige delen kregen Ilse en Leen voor hun mooie prestatie op school door hun nietsvermoedende vaders een pony girl kamp aangeboden. Inmiddels zijn beide jongedames al op de hoogte dat het kamp helemaal niet was wat hun vaders verwachtten ma..."
19-08-20
8.8
Boerderij Special - 7Door: CB
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blowjob, Boerderij, Bondage, Pijpen, Slavin, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 Harem voorbereiding We hebben weer via een mailtje een verzoek gekregen voor een nieuwe fantasie. Zes meiden tussen de twintig en dertig willen in een harem van een wrede heerser. Dan zal ik zal we wel weer moeten opofferen. I..."
26-05-20
9.3
Boerderij Special - 6Door: CB
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Schandblok, Slaaf,
"Hoofdstuk 1 French men maid We zijn begonnen met fantasie n die met de boerderij te maken hadden, Die worden ook nog wel gespeeld maar die ga ik niet herhalen want ze komen toch grotendeels over n. Ik meld me eigenlijk alleen als er nie..."
23-05-20
8.8
Boerderij Special - 5Door: CB
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Bondage, Meesteres, Slaaf, Strapon, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 De 2e spion 1e verhoor Op de afgesproken dag verschijnt er een dikke BMW op de oprijlaan. De man en vrouw stappen uit en komen naar het huis toe. Ik nodig ze binnen uit en serveer koffie. Ik vraag waarom haar echtgenoot het ni..."
21-05-20
9.4
Boerderij Special - 4Door: CB
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Boerderij, Meesteres, Pijpen, Slaaf,
"Hoofdstuk 1 Uitbreiding Na een week of drie komt Karel de blue ray weer halen en hij heeft een briefje bij hem van Michelle. Beste Mark. Ik heb mijn oor eens te luisteren gelegd bij mijn vriendinnen en hun partners. Het zijn toch merendeel..."
19-05-20
9.4
Boerderij Special - 3Door: CB
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Bondage, Rollenspel, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 Michelle en friends Na een dag of tien komt Karel de blue ray ophalen, maar wil ook meteen een afspraak maken voor zijn pony, want die moet haar jaarlijkse keuring ondergaan. Volgens hem moet er een zeer uitgebreide en intensiev..."
19-05-20
9.3
Boerderij Special - 2Door: CB
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Rollenspel, Verpleegster,
"Hoofdstuk 1 De beslissing Vrijdag had ik afscheid genomen van mijn oude werk en spoeden ik me naar de boerderij. Ik had geregeld dat de buren de plantjes water zouden geven en de post verzorgen. Voor dat ik mijn huis opzeg eerst maar eens k..."
16-05-20
9.2
Boerderij Special - 1Door: CB
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Boerderij, Bondage, Rollenspel, Vastgebonden,
"Hoofdstuk 1 Contact De dag na thuiskomst van de roleplay vakantie moest ik denken aan het aanbod van ponygirl Carola. De baan die ik nu had bood ook niet veel perspectief voor de toekomst. Dus ik denk dat ik toch maar eens ga bellen, je wee..."
15-05-20
8.8
De Boerderij - 3Door: Corretje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"We genoten van het ontbijt, en even later zei Sonja, wie gaat het eerst douchen, Karin zei ik ga wel mag ik eerst dan een knuffel en sprong tussen ons in, en vloog ons om de hals, of ze het express deed of niet maar haar hand kwam even later precies ..."
27-04-20
9.2
Familierituelen Op De Boerderij - 2Door: Penpaal
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Moeder, Naalden, Oom, Piercing, Schaamlippen, Vader, Zus,
"De vader van Sabine en Maartje was boer. Maar niet zomaar een boer. Laten we hem gerust een kinky boer noemen. Want hij had om te beginnen bij zijn nogal volgzame vrouw enkele jaren na hun huwelijk grote ringen in haar schaamlippen laten aanbreng..."
08-01-20
8.0
Familierituelen Op De Boerderij - 1Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Piercing, Schaamlippen, Vader, Verjaardag, Zus,
"Sabine kwam uit een kinderrijk boerengezin. Ergens op de Bible Belt, een dorp op de Veluwe. Grote gezinnen waren daar eerder regel dan uitzondering en je wist niet beter dan dat je minstens zes of zeven broertjes en zusjes had. En dat er soms opeens ..."
06-01-20
8.0
Het Boerderijleven - 7Door: Rikkie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Zijn er dingen die er in toekomstige verhalen voorbij moeten komen Laat dit dan weten via de reacties We laten ons beide afzakken in bed en kussen nog even met elkaar. Als ik opsta van het bed werp ik nog een blik op het naakte lijf van ..."
14-11-19
8.9
Het Boerderijleven - 7Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Na het oogstseizoen waren alle benodigde reserves van voedsel weer bijgevuld. Samen met Fleur was ik de hooizolder aan het opruimen zodat de laatste pakken stro opgeslagen konden worden. Het was weer een bloedhete dag en op zolder was het dan ook nie..."
17-10-19
9.1
Lekker Rotzooien In Een Oude Boerderij - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boerderij, Clitje, Klitje, Likken, Pijpen, Vakantie,
"Sjaak was er natuurlijk als eerste bij om haar roompotje te peilen met zijn grijpgrage vingers. Steek jij maar een vinger in haar kontje, vindt Elsje ook vast heel lekker , fluisterde hij tegen mij. Ik wist niet of ik dat nou de juiste entree ..."
16-10-19
8.2
Lekker Rotzooien In Een Oude Boerderij - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Vakantie,
"Op woensdagochtend gingen Leen en Jan op hun brommers op weg om hun vriendinnen ophalen, die met de boot uit Terschelling kwamen. Met een rugzak zouden ze arriveren op het vasteland en met veel opgekropte puberzin in geile seks. Althans dat hoopten L..."
14-10-19
8.3
Lekker Rotzooien In Een Oude Boerderij - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Boerderij, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vakantie,
"Als je mijn Tienertoer niet meetelt, was mijn eerste echte vakantie zonder mijn ouders een drieweeks verblijf in een bouwvallige boerderij in het Noorden. In de buurt van een gehucht waar de buurtsuper een historische houten krat Heineken had. Het en..."
13-10-19
7.5
Het Boerderijleven - 6Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Zonder Slipje,
" s Avonds na het verzorgen van de dieren zaten Fleur en ik op het terras met een wijntje te genieten van de avondzon. We hoorden het hek opengaan en niet veel later kwam Jessie met haar fiets aan de hand aangelopen. Ze zette de fiets in het rek en li..."
09-10-19
8.8
Het Boerderijleven - 5Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Jessie ging voor ons staan. Komt er nog wat van vroeg ze ongeduldig, of moet ik papa en mama soms bellen en vertellen wat jullie met zijn twee n doen . Mijn gedachte maakte overuren. Jessie ziet er echt niet slecht uit, maar ik kan toch niet al..."
27-09-19
9.2
Het Boerderijleven - 4Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Pa en ma hadden die zondag nog een reis geboekt naar Parijs. Maandag vertrok Jessie naar de grote stad om daar op kamers te gaan. De drie dagen dat het nog waren voordat pa en ma op vakantie gingen leken een eeuwigheid te duren. Maar eindelijk was he..."
25-09-19
9.2
Het Boerderijleven - 3Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Op de boerderij gingen de vakantiedagen snel voorbij. Iedere dag weer hetzelfde ritueel. In de ochtend de koeien melken samen met pa. Daarna de stal van de schapen uitmesten en vervolgens de schapen weer voeren. En s avonds de koeien voor een tweede..."
12-09-19
8.8
Het Boerderijleven - 2Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Verbouwereerd keek ik haar aan terwijl ze de rits van haar overall begon open te doen. Ze draaide zich om en liet de overall langzaam van haar schouders glijden. Toen deze op de grond viel besefte ik pas dat ze helemaal geen kleren onder de overall h..."
04-09-19
8.7
Het Boerderijleven - 1Door: Rikkie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Het boerenleven van ons gezin is bijna hemels. Onze boerderij staat net buiten het dorp en is alleen via een kleine landweg bereikbaar. Hierdoor komen er geen auto s langs en doordat de landweg alleen tot ons huis loopt hebben we geen last van wandel..."
29-08-19
8.7
Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Hucow, Tiener,
"Het klopsignaal was precies het afgesproken signaal. Gerrit vermoedde al dat het Ronald was, hoewel het ook zijn zwager Peter of neef Chris kon zijn. En natuurlijk ook de buurjongen van de andere kant. Maar omdat Ronald net gebeld had, was hij de mee..."
17-04-19
8.2
Carnaval Op De Boerderij - 2Door: JohnD
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Hucow, Transformatie,
"Carnaval op de boerderij 2 In het eerste deel van het verhaal heb je kunnen lezen dat Kimberley en Bart zus en broer onderweg waren naar carnaval. Ze hadden hun koeienpakken aan, maar helaas strandden ze onderweg ergens op het platteland. ..."
10-04-19
8.6
Carnaval Op De Boerderij - 1Door: JohnD
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Carnaval, Tiener, Transformatie,
"Kimberley was zo blij. Zij vierde haar verjaardag net voor carnaval. Ze was 16 geworden en dat betekende dat ze voor het eerst van haar ouders naar het volwassen carnaval mocht. Ze was de afgelopen jaren wel naar zaaltjes geweest waar kinderen carnav..."
25-03-19
8.5
Vakantie Op Een Boerderij - 4Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Extreme, Vakantie, Zus,
"Jennifer droeg een geel hemdje met dunne bandjes over haar schouders. Ze droeg een kort spijkerbroekje wat net haar kontje bedekte. Het zag er heerlijk uit om te zien, zeker door het feit dat ze geen lingerie eronder droeg. Haar tepels waren goed te ..."
07-02-19
8.1
Vakantie Op Een Boerderij - 3Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
"Onder genot van een warme douche is Jennifer aan het nadenken wat er gebeurd is. Ze heeft nog even op het bed gelegen toen Laurens aan het douchen was. Toen hij er aangekleed en wel uitkwam heeft hij haar lief onder de douche geholpen en zei geen woo..."
06-02-19
8.1
Vakantie Op Een Boerderij - 2Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
" Dus we moeten elkaar neuken zei Laurens niet helemaal teleurgesteld of boos. Jullie moeten gewoon doen wat ik zeg, dus laten we maar naar het bed gaan van mij, die is twee persoons opperde Mark. Jennifer ging met een brok in haar keel naar boven ..."
04-02-19
8.6
Vakantie Op Een Boerderij - 1Door: N75
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Boerderij, Broer, Vakantie, Zus,
"Weer gingen de ouders van Jennifer en Laurens op zakenreis naar een mooi land en zouden ze weer in Nederland blijven bij hun opa en oma. Dit keer hadden hun ouders echter iets bedacht wat ze geweldig vonden. Ze zouden naar een kennis die ze best vaak..."
01-02-19
7.6
De Boerderij - 2Door: Corretje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Milf,
"Ik bedekte snel met mijn badjas mijn kruis, maar ze had natuurlijk al genoeg gezien, het meisje draaide zich om en zei, gaan jullie maar lekker je gang ik ben op mijn kamer. Ik keek haar moeder aan en die schoot in de lach, ik zei waarom moet je lach..."
29-01-19
9.3
De Boerderij - 1Door: Corretje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Boerin,
"Ik ben Cor 30 jaar, en vertegenwoordiger van beroep voor een grote toeleverancier van boerderij producten dus veel onderweg. Op een dag word ik door mijn baas gebeld om eens langs te gaan bij een goede klant in de kop van Noord Holland, deze klant wi..."
10-01-19
9.0
Evelien Wordt Hucow - 2Door: Schnudel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow,
"Evelien voelde hoe de dikke vibrator die al een drietal uren het beste van zichzelf aan het geven was in haar kontje, werd weggetrokken. Ze voelde zich leeg en dat gevoel vond ze niet leuk. Ze begreep niet goed wat er aan de hand was, want haar melks..."
12-10-18
8.9
Evelien Wordt Hucow - 1Door: Schnudel
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hucow, Lesbienne,
"Evelien en Bert zaten op restaurant. Het was hetzelfde restaurant als altijd. Het enige restaurant ook in het dorp waar ze woonden. Bert nam altijd hetzelfde steak met frieten. Evelien wilde wel afwisselen, maar ondertussen had ze alle gere..."
24-09-18
8.5
Mijn Eerste Ervaring - 3Door: Anthony64
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Boerderij,
"Twee weken hadden we geen tijd om elkaar te zien, maar toen kwam ik er op een fijne manier achter dat Arwin wel meer ervaring had dan ik. En was het de tweede keer sex al direct een trio. Mobiel bestond nog niet en telefoon was niet voor een ieder ge..."
16-05-18
8.8
Mijn Zoon - 4Door: Dorien
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Likken, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Ik ben Dorien een alleenstaanden moeder van 34. Ik heb kort blond haar en blauwe ogen. Door de vele oefeningen nog steeds een strakke buik. Volle borsten. Natuurlijk niet meer zo stevig als toen ik 17 was en zwanger van mijn zoon Gerben. Met wie ik s..."
14-03-18
8.6
Debbie Op De Boerderij - 6Door: Queen Bee
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Boerderij, Hucow, Petplay,
"We zijn een tijd verder en Debbie s brandwond was genezen, in plaats daarvan stond er nu een mooie R. Debbie kon weer genieten van de beslissing die ze gemaakt had om hier te komen. Het leven als een echte ponygirl. Toch bleef ze argwanend tegeno..."
08-11-17
8.7
Debbie Op De Boerderij - 5Door: Queen Bee
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Boerderij, Hucow, Meesteres, Petplay,
"Op het platteland in China, ergens op enkele uren afstand van de stad Chengdu, woonde mevrouw Yu. Ze had een enorm landgoed, met daarop een groot landhuis. Ze was een klein pittig vrouwtje van 39 en hoorde bij de 25 rijkste mensen van China en stond ..."
26-10-17
7.9
EstelleDoor: Tom1997
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Boerderij, Dieren, Honden, Pijpen,
"Estelle is een meisje van 20 jaar oud. Ze is 1,70 lang, ze heeft bruin haar en een mooie B cup. Ze woont samen met haar moeder op een grote boerderij. Haar vader is overleden dus is ze gestopt met haar studie en runt ze samen met haar moeder de boerd..."
25-09-17
5.6
Debbie Op De Boerderij - 4Door: Queen Bee
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Boerderij, Meester, Meesteres, Petplay, Sm,
"Tegen het einde van de week waren Debbies borsten al flink gegroeid en ze voelden gespannen. Debbie keek uit naar de zuigers die haar hopelijk van dit gevoel konden bevrijden, al wist ze dat dit maar van korte duur zou zijn. Vrijdag was het dan e..."
14-09-17
8.6
Debbie Op De Boerderij - 3Door: Queen Bee
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Politieman Willem kon er maar niet van slapen. Hij wist toch zeker wat hij gezien had. Eigenlijk had hij gewoon moeten kijken, maar Celeste had hem op andere gedachten gebracht. De volgende dag, een zondag, stond hij al vroeg op. Wat ga je doen ..."
17-08-17
8.6
Debbie Op De Boerderij - 2Door: Queen Bee
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij,
"Debbie keek verbaasd naar het naambordje op de staldeur met daarop haar naam. Wat had dit te betekenen Hup Naar binnen zei Bianca en gaf een gemene tik met de rijzweep op haar bil. Geschrokken stapte Debbie naar voren de stal in. Bianca begon..."
13-08-17
8.4
Debbie Op De Boerderij - 1Door: Queen Bee
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Het was vrijdagavond, al na koffietijd, toen Debbie met haar kleine autootje over de buitenaf weggetjes scheurde. Ze was een hardwerkende jonge vrouw die uitgerekend vandaag voor haar werk in de middle of nowhere moest zijn. Ze had een vervelend ..."
11-07-17
8.2
De Boer - 5Door: Rob Van De Roy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
" Oooo Mijn god dat was ik vergeten. Ik heb een afspraak met de veearts voor een inseminatie van mijn stier roep ik paniekerig. Verbaasd kijkt Kurt op met de vraag Een wat Helemaal opgedraaid ga ik verder Datgene wat je nu met mij aan het doen ..."
28-03-17
8.6
De Boer - 4Door: Rob Van De Roy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Aan de overkant van de keukentafel staat Kurt in zijn nat bezweet looptenue, aan de stoel waar mijn kleren overhangen. Euh, neen Kurt, euh blijf maar antwoord ik hem vlug. Ja, sorry hoor Jan, ik had niet zomaar mogen binnenkomen. Het is mij..."
15-03-17
8.7
De Boer - 3Door: Rob Van De Roy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
" Als klein joch ben ik met je moeder nog op de boerderij geweest. Ze heeft ook regelmatig bij mij komen thuiswachten, als mijn ouders uit waren verklaart hij zich nader, wat bij mij ook een belletje doet rinkelen. Het is meer dan tien jaar geleden d..."
10-03-17
8.2
Boer En KnechtDoor: Mr. G.
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Boerderij,
"Waarom ik dit vertel weet ik niet, maar vooruit dan maar Ik ben zelf bi, maar sinds mijn ex er vandoor ging met onze tandarts ben ik single gebleven. Nu kan ik een kort verhaal lang maken, ik kan ook een lang verhaal kort houden, w..."
08-03-17
7.0
De Boer - 2Door: Rob Van De Roy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
"Helemaal verhit door de gedachte aan De Trekker Rob, doe ik al mijn kleren uit en loopt naakt rond door het huis. In al de jaren dat ik hier woonde heb ik dit nog nooit kunnen doen. Ja, als kind misschien wel, maar niet als een opgewonden man die het..."
23-02-17
8.9
De Boer - 1Door: Rob Van De Roy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boerderij,
" Mijn innige deelneming en ik schud de hand van een verre gebuur. Mijn innige deelneming , meerdere vrouwen met grijze haren begroeten mij, met hun hoofd naar beneden lopen ze mij voorbij. Wat verder zie ik mijn buurvrouw met haar man en k..."
13-02-17
8.2
Lifster Op De BoerderijDoor: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Boerderij,
"Ik zat s avonds laat al anderhalf uur in de auto onderweg naar huis en verveelde me te pletter, radio stuk dus het was behoorlijk saai. Normaal gesproken neem ik nooit lifters mee maar de saaie omstandigheden maakte dat ik voor de eerste de beste li..."
13-01-17
6.9
Esmee Op De B(r)oerderij - 4Door: JenA71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Broers,
"Mentor is nog even lekker aan het stoten maar hij begint zijn hoogtepunt te naderen, hij voert het tempo nog even op en dan stoot hij door zo ver hij kan en loost hij zijn zaad in het maagdelijke kontje van Esmee. Esmee wordt ook nog steeds in haar k..."
03-01-17
8.0
Esmee Op De B(r)oerderij - 3Door: JenA71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Broers,
"Mentor stoot nog een paar keer door en dan voelt ze het warme hondenzaad in haar stromen. Mentor draait zich om maar zijn knot zit nog steeds vast. Een van de bikers houd het niet meer en komt naar Esmee toe gelopen. Kom lekker teefje lik mijn staaf ..."
17-11-16
7.4
Esmee Op De B(r)oerderij - 2Door: JenA71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Broers,
"Diep en hard neukt Bas haar gezicht, Esmee vind het niet leuk, echt niet leuk, tranen biggelen over haar wangen. Ondertussen voelt ze iets kouds tussen haar benen, en nat, ze had door het gebeuk in haar mond helemaal niet meer opgelet naar wat er ver..."
27-10-16
7.0
Esmee Op De B(r)oerderij - 1Door: JenA71
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Broers,
"Ze wilde niet, ze wilde gewoon niet mee. Welke ouders bedachten nu dat je in het examenjaar kon gaan verhuizen van een dorp naar een stad, een stad op meer dan 2 uur afstand wel te verstaan Dus had ze gisteren enorme ruzie gemaakt. Ze baalde als een..."
22-10-16
7.3