62.580 Gratis Sexverhalen
Guniath
Guniath
Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, maar ik hoop om in 2024 weer enkele verhalen op de site te zetten. Je mag me altijd een reactie mailen of misschien heb je een vraag of dergelijke! Ik sta ook open om op verzoek te schrijven, dus heb je een tof idee!

Ik heb ondertussen bijna honderd verhalen op de site gepost, al zijn het meestal vervolgdelen. Een kort overzicht vind je hieronder:

Cohen: Een journalist uit New York City, die vastgeroest is in zijn job en daarop besluit om iets helemaal 'out of the box' te doen! (dit verhaal heb ik niet afgemaakt!)

Antje: een Corona - quarantaine gerelateerd verhaal. (dit heb ik eveneens niet afgemaakt!)

Vol Twisten: een verhaal waarbij je Simon volgt in zijn ongelukkige carrière switch naar bordeelhouder. (Afgerond verhaal!)

Mevrouw Reigers: een jonge huisvrouw die hunkert naar verboden seksuele avontuurtjes. (Bestaat momenteel uit twee delen)

Shiloh: een jonge, opstandige meid die soms iets te veel hooi op haar vork neemt. (Afgerond verhaal!)

Eenzame Opa: een kleindochter bezoekt haar grootvader na vele jaren. Via veel omwegen ontrafelt ze het familiegeheim dat door de generaties veel pijn berokkent heeft. (Afgerond verhaal!)

Erika: Een jongedame die in het net belandt van een geheimzinnige organisatie. (Is nog lopende)

De Loft: (Geschreven voor Fais; Afgerond verhaal!)

Interview met ...: Robin is een schrijver voor een online krantje. Nieuwsgierig zoekt hij zijn grenzen op bij het interviewen van mensen die iets te vertellen hebben over een onderwerp rond seksualiteit. Helaas eindigen zijn gesprekken in iets meer dan woorden. (Geschreven voor Robin; Is nog lopende)

Nieuw Amsterdam: Colombe zoekt in 16de eeuws Amerika haar eigen weg. (Is nog lopende)

Avontuurlijke Fotograaf: (Is nog lopende)

Mississippi: (Is nog lopende)


Hoogste Cijfer: Cohen - 11: Een Gezellig Dinertje
Meest Gelezen: Eenzame Opa - 1: Opa Dan
Aantal Verhalen: 114
Aantal Reacties: 14
E-Mail Adres: cohenbronx@gmail.com
ALLE VERHALEN VAN Guniath
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
08-01-24
9.3
06-08-23
8.9
17-07-22
8.9
29-06-21
8.8
04-02-21
8.8