Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Militair sexverhalen. In deze categorie staan 39 erotische verhalen.
Avonturen Op Oefening - 2: Het Vuurtje Brandt Wee...Door: Sergeant X
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Bdsm, Bondage, Dominantie, Militair, Vastgebonden, Vernederen,
" Dit deel gaat minder seks bevatten, maar dat gaat in het volgende deel ingehaald worden. Veel leesplezier Het is de ochtend nadat ik Roos suf heb geneukt en lekkend met mijn zaad heb achtergelaten op ons kantoor. Nadat ik mijn wekk..."
13-06-24
8.8
Avonturen Op Oefening - 1: Officier Naar Rechts G...Door: Sergeant X
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dominantie, Militair,
"Het is een warme maandagochtend, ondertussen alweer de tweede week van onze deelname aan een grote oefening in Spanje. De zon brandt in mijn nek en het zand van de dorre grond knarst onder mijn laarzen terwijl we met onze groep door het kamp lopen op..."
08-06-24
9.2
Mijn Verblijf Bij De Korps Commando TroepenDoor: Linde
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Trillend op mijn benen betreed ik de kazerne in Rozendaal. De aankomende weken zal ik hier dagelijks zijn om mijn onderzoek naar de korps commando troepen uit te voeren. Maanden ben ik bezig geweest met de voorbereidingen en nu mag ik eindelijk gaan ..."
15-05-24
8.7
KroegvriendenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cafe, Likken, Militair, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Alvorens ik aan dit verhaal begin, moet ik me kennelijk bij mijn lezers verontschuldigen zie commentaar bij Grensoverschrijdend Gedrag . Een orgasme en die heerlijke ontlading bij een zaadlozing, is een uiting van een emotie, net als verdriet g..."
27-11-23
9.3
Een Nieuw Begin!Door: Anna
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Dochter, Duitsland, Grote Borsten, Militair, Pijpen,
"Zoals jullie in mijn vorige verhaal hebben kunnen lezen weten jullie dat ik een kind heb van een Duitse militair zonder dat mijn vriend ervan weet. vanwege zijn overmatige alcohol en drugsgebruik. Hier is het vervolg, ik heb mijn vriend inmiddels ver..."
01-11-23
9.2
Liefdes Baby Van Een Andere ManDoor: Anna
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Kut, Kutje, Likken, Militair, Tepel, Tepels, Zuigen, Zwanger,
"Dit verhaal is echt gebeurd. En ik loop al 2 jaar met dit geheim rond, en wil het nu wel is van mij afschrijven Ik ben Anna ben 26 jaar, heb lang blond golvend haar en blauwe ogen. En een slank lichaam met cup c Mijn relatie met ..."
22-10-23
9.1
De Selectie - 3Door: Daniel19770
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dokter, militair,
"We keken elkaar aan in de ruimte na de instructie die we net hebben ontvangen. De man was erg streng, maar toch waren we vervuld door een sterk plichtsgevoel, een trots. Het was altijd zwaar voor ons jongens, iedere ochtend werden we fysiek kapot gem..."
10-10-23
9.0
Diensttijd - 2Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Militair,
"Ik werd wakker en keek naar het naakte lichaam naast me. Een diepe zucht. Ik dacht aan die nacht. Mijn god, wat was dat lekker. Ik voelde aan mijn achterste. Kleverig nog, vochtig nog.. hoe hij zijn pik in mij verdween. Tering, mijn pik zwol weer. Mi..."
12-02-23
8.8
Diensttijd - 1Door: Bisexjan
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Militair, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Begin jaren 70 moest ik in dienst. Op zich verloren tijd, maar goed, het was een noodzakelijk kwaad. We hadden een commandant, die er graag op uit trok, dus we hadden vaak oefening. Hele jaar door. Maar 1 oefening blijft me heel erg bij. Duitsland, o..."
08-02-23
8.9
Gräfin Anna Maria - 1: MünchenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Militair, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Tiener,
" b De eerste van de nieuwe maand is aangebroken, altijd weer een heerlijk moment. Op die dag wisselen de soldaten die voor het huis van oom Ernzt op wacht staan en kan ik een nieuw bedspeeltje uitzoeken. Het zijn altijd blije opgewekte jongens, omdat..."
24-08-22
9.4
Warmte In De Kou - 5: SlotDoor: StevenX
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Kwartet, Militair, Neuken, Winter,
"Het is inmiddels rond 06 15 uur op de nachtelijke Veluwe. Nog iets meer dan een uur en dan zal het langzaamaan lichter worden. Ik sta licht gehurkt de geschoten munitie van Paul uit mij te persen en hij opent nog een noodrantsoen. Zoals bij ons gebru..."
14-02-22
8.3
Warmte In De Kou - 4Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Groot Geschapen, Grote Lul, Militair, Ontmaagd, Ontmaagding, Winter,
"Op de route terug naar de kazerne zouden wij sowieso bespied worden of wij wel onze eigen kaartroute liepen. We konden ervan uitgaan dat dat in het eerste deel ook was gebeurd. Wij hadden kaart Echo 7 4. Dat moest zoiets betekenen als sergeant numme..."
13-02-22
8.9
Warmte In De Kou - 3Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Militair, Neuken, Pijpen, Trio, Winter,
"Het is op de koude Veluwe inmiddels rond half twee s nachts. Nog een half uur en dan zal sergeant Berendsen ons het vertrekakkoord geven. Paul en ik genieten, verstrengeld in elkaar, nog na van zijn ontmaagding. Misschien raar, maar ik voel me ook o..."
12-02-22
9.0
Warmte In De Kou - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Militair, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Winter,
"In de kou waarin wij ons bevinden, is het niet zo handig dat ik nu behoorlijk nat ben. Ik zeg Tjee, Van Delven, hoe lang heb jij niet gerukt of geneukt Dat was geen normale grote lading. Bizar zo veel. Hij Een weekje of twee. Mijn vriendin komt..."
12-02-22
8.8
Warmte In De Kou - 1Door: StevenX
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Groot Geschapen, Grote Lul, Militair, Pijpen, Winter,
"Het is begin jaren negentig in de vorige eeuw. De opkomstplicht voor militaire dienst bestaat nog en ik ben na een voorstel van het ministerie van Defensie als 26 jarige afgestudeerde een hele dag extra getest ergens in het midden van het land. Uitko..."
10-02-22
8.7
Een Militaire Exercitie - 2Door: Anthony64
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Eerste Keer, Militair, Neuken, Oppas, Pijpen,
"De volgende dag was werkelijk ontspannen en vol plezier, zeker toen mijn zusje, die bij een vriendinnetje was gaan spelen en met de moeder daarvan kwam om te vragen of ze mee mocht naar de dierentuin en dan rond een uur of zeven we..."
03-08-21
9.1
Een Militaire Exercitie - 1Door: Anthony64
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Eerste Keer, Militair, Neuken, Oppas, Pijpen,
"Dit verhaal is van lang geleden en waar gebeurd. Ik, Bob, woonde met mijn ouders en mijn 6 jaar jongere zusje in een klein dorp op de Veluwe. Mijn vader was militair en mijn moeder was thuis, zoals dat vroeger ging. Op een dag vroeg mijn vad..."
19-07-21
8.5
Vol Twisten - 7: De DrilsergeantDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hoer, Militair, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie,
" i Simon Een vierenvijftigjarige jarige man. Redelijk groot 198 cm en struis gebouwd. Hij heeft kort kalend haar en blauwe ogen. i i Chaya Is een spontane eenentwintigjarige jongedame. Ze heeft lang, donkerbruin en golvend haar dat z..."
15-07-21
8.9
Militaire Dienst - 2Door: Tim
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Eerste Keer, Militair,
" i De volgende dag zag ik hem tijdens mijn dienst waarop hij vroeg zin in een biertje vanavond Waarop ik antwoordde gezellig kom maar langs met jouw bier. Die avond toen Serge met bier binnen kwam zat ik in alleen een erg klein slipje en ve..."
28-04-21
9.0
Militaire Dienst - 1Door: Tim
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Eerste Keer, Gluren, Militair, Naaktstrand,
" i Hoi Allemaal, het is alweer even geleden dat ik hier was. Dit verhaal is echt gebeurt maar alweer lang geleden, de ervaringen daarna waar heerlijk maar deze eerste ervaring was echt heerlijk en blijft mij opwinden als ik eraan terug denk...."
11-04-21
8.6
De Non En De MilitairDoor: Nomercy001
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Militair, Nonnen,
"Het is begin februari 1945, het klooster in Ottersum Limburg is het een drukte van belang. De aanval van de geallieerden is begonnen om het nonnenklooster in handen te krijgen van de Duitsers. Bijna alle zusters zijn vertrokken naar een veil..."
20-10-20
9.0
De Soldaat Van De VierdaagseDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Militair,
"Mark vroeg mij, hij leverde zelf de ingredi nten aan, om een verhaal te schrijven, over een knaap die tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, kennis maakt met een Amerikaanse soldaat. Ik heb de chronologie van het verhaal aangehouden maar de datering weg..."
08-10-20
8.5
Gat In Het HekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Militair,
"Mark zond mij nog een suggestie over een militaire basis. Een gat in het hek maakte nieuwsgierig met alle gevolgen van dien. En ja, het is meer een wilde fantasie dan werkelijkheid. Alhoewel, Defensie zal zulke uitwassen overigens toch nooit naar bui..."
13-03-20
8.6
Soldatensex - 5Door: Axel69
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Militair, Neuken, Pijpen, Rimmen,
" i Steeds meer wordt dienstplichtig soldaat Groenendijk ingewijd door Bruning en Felix. Hardhandig maar ook liefdevol, hij wordt de hoer van de kazerne. Met goedkeuring van majoor Harinxma, die hem graag onder handbereik heeft. Hij gaat een geweldige..."
11-03-20
8.9
Soldatensex - 4Door: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Eerste Keer, Militair, Pijpen, Rimmen, Scheren,
"Dienstplichtig soldaat Groenendijk moet nog bijkomen van zijn eerste ervaringen. Korporaal Felix heeft hem echt verwend. Sergeant Bruning kwam weer helemaal aan zijn trekken hij neukte Felix doggy style en heeft alweer zijn uniform aangetrokken. Daa..."
01-03-20
8.5
Soldatensex - 3Door: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Militair, Pijpen, Rimmen, Scheren,
"Dienstplichtig soldaat Groenendijk wordt gepijpt door korporaal Felix die op zijn beurt geneukt wordt door sergeant Bruning. Ze hebben er lol in. Voor n ding is Groenendijk bang Ah nee zei Groenendijk hartstochtelijk, Nee Niet stoppe..."
01-03-20
8.1
Soldatensex - 2Door: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Militair, Pijpen, Rimmen, Scheren,
"Dienstplichtig soldaat Groenendijk dreigt gestraft te worden omdat de slaapzaal niet op orde is. Sergeant Bruning en korporaal Felix willen hem een lesje leren op deze bloedhete middag. i Ach toch, ik zou bijna vergeten dat we een trio zi..."
19-02-20
8.7
Soldatensex - 1Door: Axel69
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Militair, Pijpen, Rimmen,
" i Begin jaren 90 was er nog dienstplicht. Een sterke mannen wereld met kazernes, slaapzalen, douches. Onderofficieren hadden macht en soldaten moesten gewoon doen wat de order was. Op allerlei gebied. Ook na werktijd, als je de pech had ver van huis..."
17-02-20
8.8
Mini - 27Door: Keith
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kantoor, Militair,
"Toen ze de deur uit waren, overigens in de Mini, want Ton had geen 2e helm bij zich, keek ik Joline even aan. Ze lachte. Vanavond einde maagd 2.0, vrouwelijke versie Ik grinnikte. Fysiek niet echt, dankzij wat batterijen, maar geestelijk ja. ..."
23-01-19
9.4
Paps De VrijdagsoldaatDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Het Caf heet Officers Mess . Het is op de hoek van de Brink en de Kazernestraat. Ik weet dat omdat we er al jaren naast wonen. We, dat zijn mijn moeder, Jessica en ik, Barbara, een tweeling. We hebben alle drie rode krullen en heel veel sproeten. E..."
20-04-18
8.0
Militair En Vakkenvuller - 3Door: JongBi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair, Vakkenvuller,
"Ik en Peter staan weer onder de douche. We zijn beide erg moe. Er wordt niks gezegd, beide moeten we nog bijkomen van wat er daarnet gebeurd is. Dan doorbreekt Peter de stilte, vind je het goed als ik je kontje spoel . Ik knik en Peter komt metee..."
01-07-17
8.2
Militair En Vakkenvuller - 2Door: JongBi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Maagd, Militair, Vakkenvuller,
"Voor het lezen van dit verhaal raad ik je aan deel 1 te lezen mocht je dat nog niet gedaan hebben . Ik en Peter liggen op zijn bed, ik heb zojuist voor het eerst een piemel in mijn mond gehad. En wat voor een. Een piemel van, op volle sterkt..."
25-06-17
8.2
Militair En Vakkenvuller - 1Door: JongBi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair, Vakkenvuller,
"Het onderstaand verhaal naast mijn stats is een complete fantasie. Namen zijn ook verzonnen. Het is juli 2016, ik was net begonnen als vakkenvuller bij de supermarkt. Ik ben 1m85 en 65kg. Ik zit op voetbal en heb een slank lichaam. Ik was..."
22-06-17
8.5
Sofie Neukt Haar MilitairenDoor: Chris
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Militair, Neuken,
"Het was vrijdagmiddag voor kerst en Sofie was net weg van kantoor, de werkweek zat er weer op. Ze liep langs de lieve vrouwe kathedraal, ze had hem al duizenden keren gezien, maar wat was het toch elke keer weer een imposant gebouw om naar te kijken...."
27-12-16
8.1
Seks Met Een Militair - 2Door: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Het is een tijdje geleden nu, mijn eerste verhaal viel goed in de smaak. Mijn naam is Michael en 23 jaar. Dit is een vervolg op mijn eerste verhaal Seks met een Militair Na het douchen besluit Kevin mij toch maar naar huis te brengen. Ik..."
09-04-16
8.2
Seks Met Een Militair - 1Door: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Hoi allemaal, dit is mijn eerste verhaal dat ik hier iets post. Het is nog niet gebeurt, en het zal helaas waarschijnlijk nooit gebeuren, maar het is mijn grootste fantasie. Mijn naam is Michael, ik ben een 23 jarige student en sinds een ja..."
13-12-15
7.2
Medische Keuring LegerDoor: Daddy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Militair,
"Als pas afgestudeerd als arts was ik een dokterspraktijk begonnen en had daarnaast ook gesolliciteerd om als keuringsarts erkend te worden. Zo was ik aan die opdracht gekomen bij het leger waar ik een dag per week aan de slag kon. Vandaag is mijn twe..."
27-01-13
7.5
Militaire DienstDoor: Ray
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Dat was nu wel het laatste waar ik zin had m n militaire dienstplicht vervullen. Toch werd het leuk, heel leuk. Bij de eerste training met z n zessen op een kamer, met in ieder geval twee lekkere ventjes. Ze waren wel wat preuts, maar als j..."
22-11-12
7.2
Militaire OefeningDoor: Nora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Militair,
"Pfff weer een oefening in de regen. Iedere keer hetzelfde. Mijn hele peloton was weer zo oenig om als een olifant door het bos te wandelen. Natuurlijk word je dan gepakt door het rode team. Van de blauwen ben ik nog de enige. Ik hou me nu schuil aan ..."
09-06-12
5.5