63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Anna
Anna
Hey ik ben Anna een meid van 26 die een keer goed vreemdgegaan is en daar is een kind uit verwekt. Inmiddels heb ik mijn ex ook verlaten voor de man die bij mij een baby heeft verwekt. Ik schrijf graag verhalen over mijn seks leven
Op moment ben ik erg verliefd op de vader van mijn kind en verwacht ik nog een kindje van hem.
Heb je genoten van mijn verhalen? of heb je feedback dan mag je mij mailen. Ook schrijf ik verhalen op verzoek. Dus heb je een verzoek dan mag je mij ook e-mailen
Mijn e-mail adres is annahoefers84@gmail.com
Hoogste Cijfer: Liefdes Baby Van Een Andere Man
Meest Gelezen: Liefdes Baby Van Een Andere Man
Aantal Verhalen: 8
Geplaatste Reacties: 22
E-Mail Adres: annahoefers84@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ontmoeting Met Tomas En Anna - 2Door: Anna
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Sperma,
"Nadat Tomas mij heeft geneukt gaan Anna en ik op onze knie n voor onze mannetjes zitten. En trekken ze zich af op onze onschuldige gezichtjes. Keihard spuiten ze beide hun warme klodders Sperma over onze gezichtjes. Grijnzend kijk ik Anna aan en begi..."
13-06-24
8.8
Ontmoeting Met Tomas En Anna - 1Door: Anna
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Sperma, Verzoek,
" i Ik heb dit verhaal op verzoek van Tomas en Anna geschreven, veel leesplezier i Heb je ook een verzoek of vond je dit een geil verhaal dan mag je mij mailen Op een zaterdag krijg ik een mailtje van Tomas en Anna voor een eventu..."
10-06-24
7.9
Ontvoerd Maar Gered Door Mijn CommandoDoor: Anna
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontvoerd,
" i Dit verhaal is fantasie en dus niet op waarheid berust zoals mijn andere verhalen. En heb ik op verzoek van iemand geschreven die mij via de mail heeft benaderd, heb je ook een verzoek dan mag je mij mailen. Ik doe het graag want ik hou van erotis..."
07-12-23
8.6
Haar Eerste 20+ ErvaringDoor: Anna
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Trio,
"Mijn vriend is terug van oefening, mijn god, wat ben ik blij Ook al is hij maar een week weggeweest, ik heb hem toch gemist. Het mail contact met Jannie is zo intens geworden dat we nu maar een keer af hebben gesproken. Ze is getrouwd en ik..."
29-11-23
8.9
Een Avond Vol Heerlijke En Passionele SeksDoor: Anna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is vrijdag als mijn vriend gebeld word door zijn commandant dat hij zich de volgende dag moet melden op de leger basis. We weten beide niet waarvoor. Alleen dat hij weer een tijdje weg moet. Tranen springen in mijn ogen, ik wil mijn mann..."
23-11-23
8.6
Wraak Op ExDoor: Anna
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Ex, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels, Vernederen, Wraak, Zuigen,
"Dit is mijn verhaal over hoe ik wraak op mijn ex heb gepleegd, ik wou het eerst niet maar uiteindelijk heeft de lust het van mijn angst overgenomen en heeft me erg geil gemaakt Het is Maandag 6 november als ik met mijn nieuwe Duitse vriend ..."
15-11-23
8.8
Een Nieuw Begin!Door: Anna
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Dochter, Duitsland, Grote Borsten, Militair, Pijpen,
"Zoals jullie in mijn vorige verhaal hebben kunnen lezen weten jullie dat ik een kind heb van een Duitse militair zonder dat mijn vriend ervan weet. vanwege zijn overmatige alcohol en drugsgebruik. Hier is het vervolg, ik heb mijn vriend inmiddels ver..."
01-11-23
9.1
Liefdes Baby Van Een Andere ManDoor: Anna
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Hotel, Kut, Kutje, Likken, Militair, Tepel, Tepels, Zuigen, Zwanger,
"Dit verhaal is echt gebeurd. En ik loop al 2 jaar met dit geheim rond, en wil het nu wel is van mij afschrijven Ik ben Anna ben 26 jaar, heb lang blond golvend haar en blauwe ogen. En een slank lichaam met cup c Mijn relatie met ..."
22-10-23
9.1