63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Bisexjan
Bisexjan
Fantasie en ervaring. Dingen meegemaakt, dingen niet mee gemaakt, maar zou ze graag ervaren....
Hoogste Cijfer: Wat Een Ervaring - 10
Meest Gelezen: Jan Gaat Het Leven In - 2
Aantal Verhalen: 72
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Jan Gaat Het Leven In - 27Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Neuken, Pijpen, Prostitutie,
"We gingen ontbijten en ik had een sexy kort jurkje aangetrokken, nylons, hakjes, mooi opgemaakt en in combi met mijn strakke haar en vlecht, zag ik er onweerstaanbaar uit, vond ik zelf. Wim floot naar me, wow, zei hij, geweldig. Ik wierp hem een kush..."
11-06-24
9.4
Jan Gaat Het Leven In - 26Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
"Morgenvroeg breng ik je wel naar Den Helder, zei ik, toen we verder reden. Zal vroeg worden, want ik moet op tijd terug zijn voor gesprekken met financi le adviseurs. Oke, zei hij, maar na een tijdje ik weet eigenlijk niet of ik daar nog wel naar to..."
11-06-24
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 25Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Plas, Plassen,
"Herzien verhaal En zo zat ik in de auto, sturend door Utrecht op weg naar de snelweg. De plannen begonnen vorm te krijgen wat investeerders betreft, dan. De plannen op papier waren er al, dus als de financiering rond was, kon er begonnen wo..."
03-06-24
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05-24
8.8
Jan Gaat Het Leven In - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04-24
8.7
Jan Gaat Het Leven In - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03-24
9.1
Jan Gaat Het Leven In - 21Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Gay, Jong En Oud, Ladyboy,
" i Heel lang, deze keer i Langzaam werd ik wakker.. groggy, wat pijnlijk lichaam en aan 1 kant zat mijn liefde, aan de andere kant mijn andere liefde Jane en aan het voeteneinde Anja en Zwangere Ellen. De laatste 2 werden een beetje uit h..."
13-02-24
8.9
Jan Gaat Het Leven In - 20Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Ladyboy, Transgender,
"Voordat Scott en ik afscheid namen, overigens, zei hij, dat hij me s avonds mee wilde nemen uit eten. Laatste avond voor hem en hij had behoefte aan goed gezelschap. Natuurlijk wilde ik dat en we spraken af 7 uur in het restaurant naast ons apparte..."
30-01-24
8.6
Jan Gaat Het Leven In - 19Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gay, Ladyboy, Plas, Plassen,
" i Het volgende is enorm extreem. Dus u bent gewaarschuwd. i We gingen naar de Nederlandse ambassade om de procedure voor het visum voor Asia op te starten. Uiteindelijk zou het mooi aansluiten op de periode waarin wij teruggingen. Het was..."
28-12-23
8.7
Jan Gaat Het Leven In - 18Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Lesbienne, Transgender,
"Asia duwde me zachtjes terug. Ik wil nog niet klaarkomen, want ik heb straks nog een date en hij wil sm en veel zaad. Natuurlijk begreep ik dat. The show must go on, maar ik hoopte op een goede vrijpartij daarna. Kom zei ze en we liepen het..."
23-12-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 17Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De datum van mijn operatie kwam naderbij en Alisa had me gevraagd daarvoor nog 1x langs te komen voor de checkup, met name wilde ze mijn tietjes nog even zien. Dan weet ik de definitieve grootte voor de 1e keer, had ze gezegd en dus zat ik geduldig t..."
18-12-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 16Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Transgender,
"We gingen enigszins wat zenuwachtig richting vliegveld. Anja was in aantocht en we zouden haar, geliefde van Jane, weer in de armen kunnen sluiten. Twan reed ons ernaartoe en onderweg hadden Jane en ik het even over deze situatie en dat het heerlijk ..."
16-12-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 15Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy,
"Anja zou toch alleen komen, helaas, want Stephanie had afgezegd. Het werd haar allemaal te klef en bovendien was het lastig om vrij te krijgen, maar ook zag ze er toch vanaf om bij het team te komen. Ik baalde wel een beetje, want ik had me er wel op..."
12-12-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 14Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Transgender,
"De douche was heerlijk en ik kreeg de gelegenheid om ieder hoekje en gaatje van Tom te verkennen. Ook stak ik ineens een vinger in zijn aarsje maar dat vond ie niet lekker, haha. Mijn haar en gezicht zo gelaten, maar voordat we weer weggingen, toch ..."
27-11-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 13Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dwang, Lesbienne, Plas, Plassen,
"Ze floot naar me. Wat zie je er mooi uit Ik krijg zin om iets heel vunzigs met je te doen. Jane was terug en straalde helemaal. Twan was heel doortastend en streelde mijn billen. Beautiful, zei hij. Ik vertelde over de afspraak en zei ve..."
19-11-23
9.4
Jan Gaat Het Leven In - 12Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Lesbienne,
"Bangkok had een groot vliegveld en het duurde even voordat we door de douane waren. We zouden afgehaald worden door jongere broer Twan en oudere zus Kim. Jane en ik doken de dames wc in en wisselden onze kleding met ieder hetzelfde jurkje. Het stond ..."
14-11-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 11Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne,
"Ok, zei Jane, mijn doortastend meisje, even wat vooraf, want we zien nu wel, waar dit op uit draait. Taboes kennen we met ons 4en niet, tot natte spelletjes aan toe. Maar doe dat aub in de badkamer. Bevuil de bedden niet, want daar moeten we vannacht..."
06-11-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 10Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Hoer, Ladyboy, Prostitutie,
"De dag van vertrek. Toch wel een beetje zenuwachtig, want 1e keer vliegen, onbekend land, operatie, familie van Jane .. Esther kwam naar me toe om te zeggen, dat Stef aan de telefoon was. Mijn hart maakte een sprongetje. Gelukkig, ik zou hem nog spre..."
31-10-23
9.1
Jan Gaat Het Leven In - 9Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay, Ladyboy,
"Natuurlijk was ik Eddy niet vergeten. Na onze ochtendsessie met Stef had ik hem de boerderij laten zien en hij was erg onder de indruk. Toen we later aan de bar zaten, allebei met make up, bleken de dames hem erg leuk te vinden. Daarna brac..."
31-10-23
9.1
Jan Gaat Het Leven In - 7aDoor: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Gay,
"Ergens moest ik toch gaan wennen om seks te hebben met iemand, waar ik totaal niet voor zou vallen. Waar beter, dan in mijn oude kroeg. Ik had het al met Jane besproken en uiteraard vond ze dat een goed idee. Dus op een zaterdagmiddag, redelijk vro..."
23-10-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 8Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Nog 2 dagen en dan Bangkok. Eerste keer vliegen, eerste keer buitenland . Spannend. Ik zat alleen aan de bar, want Jane was busy. Haren in de olie en mooi gekamd, mijn zwarte lingerie, mooie make up en donkere lipstick, topje, geruite rokje,..."
10-10-23
9.3
Jan Gaat Het Leven In - 7Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"En zo gleed de 1e week voorbij. Kennismaken met iedereen en vooral veel nadenken. Vooral over de operatie. Zo lagen Jane en ik in bed. Jane in mijn armen, ik op mijn rug, een beetje de week doornemend, zeg maar. Maandag komen 2 artsen voor..."
09-10-23
8.7
Jan Gaat Het Leven In - 6Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
"De afspraak was daar en even voor 2en zaten Anja en ik aan de bar. Eigenlijk ben ik wel een beetje zenuwachtig, weet niet echt waarom, zei ik en ze lachte. Gisteren was vrijwillig en vrijblijvend, maar nu was het een afspraak, een opdracht. Probeer d..."
02-10-23
9.1
Jan Gaat Het Leven In - 5Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" b Let op Zeer extreem. Je bent gewaarschuwd b Het werd laat in de middag en ik gaf Anja een zoen. Ik ga naar de andere kant. Ok, zei ze, tot morgen. In de gang kwam ik Esther tegen. Ze duwde me een kamertje in. Ok , zei ze, afspraak gem..."
24-09-23
8.9
Jan Gaat Het Leven In - 4Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Vermaak je je een beetje met Jane Vroeg hij toen hij was gefatsoeneerd. Ik kleurde. Jazeker, zei ik. Kunnen het goed vinden. Heel goed, antwoordde hij. Heb beetje idee, dat ze een beetje eenzaam is. Ik kan er niet altijd zijn, helaas. We hebben een ..."
23-09-23
9.4
Jan Gaat Het Leven In - 3Door: Bisexjan
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Honden,
" b Let op Zeer extreem. Je bent gewaarschuwd... b De druk in mijn darm werd kleiner. Jane verdween naar mijn achterkant. Nu pas zag ik de vele spiegels en zag, hoe ze de flanken van de hond liefdevol streelde. Een hand ging richting staar..."
21-09-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 2Door: Bisexjan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden, Plas, Plassen,
"Inderdaad, grote boerderij, heel groot. In de gang nam Gerard me nog even snel in de armen om me een heerlijke tongzoen te geven. Schoenen uit, zei hij Jane ..We liepen de kamer in en we werden begroet door een Thaise schone. Een grote Rottweiler kw..."
20-09-23
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 1Door: Bisexjan
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
"Dit gaat een lang verhaal maken. Het was erg leuk en lekker om te schrijven. Het bestaat uit veel onderdelen. Van gewoon tot zeer extreem. Ik zal de in de juiste rubriek zetten. Ook zullen er was rustige passages zijn om het verhaal uit te leggen....."
19-09-23
9.1
Jan, Anneke,petra En WendyDoor: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne,
"De week duurde lang. Een beetje zenuwachtig waarvoor stond ik die vrijdagavond op haar te wachten. Het was al wat aan het schemeren en ik ging onder een lantarenpaal staan. Kon ze me niet missen. Is dit mijn afspraakje met een toyboy, v..."
21-06-23
8.8
Jan, Frans, Anneke En...Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Gay, Honden,
"Mijn handen gleden bij haar naar beneden. Ik deed hetzelfde bij haar. Ik vingerde haar kut en 2e kut. Deze had ze ingesmeerd, dus soepel gleden 2 vinger in en uit. Aaahhh, zei ze. Anaal is zooo lekker. Frans kwam erbij. Zijn mond verving haar hand en..."
18-06-23
8.3
Jan, Frans En...Door: Bisexjan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Gay,
"Ik herinner me, dat ik ooit 2 weken ziek was geweest. Ernstig vorm van griep. Gelukkig werd ik goed verzorgd door mijn moeder, maar naar anderhalve week was ik weer redelijk aanspreekbaar en na 2 weken supergeil. 2 weken geen lul in mijn mond of kut..."
16-06-23
8.8
Jan, Henk, Gulio En AdamDoor: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen,
" i Dit verhaal is lang, maar vond het zonde om het in 2en te verdelen... i Natuurlijk ging ik terug. Ik MOEST terug. s Avonds had ik me in bed 2x afgetrokken. De ervaring was geil. Super geil. Dus ging ik de volgende dag. Mijn o..."
04-06-23
9.1
Jan, Steven En ArieDoor: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cafe,
"Tja, hoe is e.e.a. begonnen, vraagt iemand mij wel eens. We waren tieners. Hij lag met volwassenheid wat voor op mij. Ikzelf was zo bleu als de pest. Had wel eens met een meisje gezoend, borstjes gevoeld . Maar meer niet. Een vriendje wel e..."
08-05-23
9.3
Jan, Henk En BoDoor: Bisexjan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Het was lekker weer. In t park zou het goed toeven zijn en ik bereidde me voor. Douchen en spoelen. Dat laatste, omdat t niet een 1e keer zou zijn, dat ik opgepikt zou worden door een lekkere kerel. Luchtig gekleed, shorts, geen onderbroek, T shirt..."
11-04-23
9.0
Jan, Obi En SuzanDoor: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Plas, Plassen, Travestie,
"Na nog een ochtend fuck te hebben gemaakt, ging Mark weer op pad en wij bleven gedrie n achter. Later die dag zou Suzan ook weer terug komen. Ed en Obi hadden de slaapkamer, het sexhol een beetje opgeruimd, bed helemaal afgehaald en in de wasmachine ..."
20-03-23
8.9
Jan, Obi, Ed En MarkDoor: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Travestie,
"Thuis lieten we ons op de bank ploffen. Ik had zin in Mark. Je weet, iemand die goed kan zoenen, heb ik een zwak voor. Hoewel er natuurlijk een kleine kans was, dat hij niet kon komen, maar om 1 of andere reden hield ik daar geen rekening mee. Ik haa..."
16-03-23
8.4
Jan En De MasseurDoor: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Massage, Masseur, Trio,
"Zolang ik me kan herinneren, kamp ik al met rug problemen. Fysio . En zelf later een hernia operatie. Aantal keren massage gehad, maar die ene keer zal ik nooit vergeten. Ik was bij een klant en we hadden het erover. Hij had hetzelfde, maar ..."
13-03-23
8.8
Jan En ObiDoor: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Extreme, Groot Geschapen, Grote Lul, Plas, Plassen,
"We fietsten samen op naar zijn huis. 20 min had hij gezegd. Hij had een klein huisje, beetje afgelegen van de straatkant, met bomen en struiken er omheen. Lekker priv , zei hij later. Pak maar een biertje, zei hij toen we eenmaal binnen waren. En doe..."
09-03-23
8.9
Jan, Ed En...Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen,
"Ik werd langzaam wakker in zijn sterke, stoere armen. Heerlijk nagenieten van de vorige dag, nacht. Ik voelde zijn warmte, zijn rustige adem in mijn nek, de lekkere lul, die in slappe toestand tegen mijn billen drukte en mijn stijve pik. Hal..."
05-03-23
9.1
Jan En EdDoor: Bisexjan
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Slikken,
"Ik had vroeger een vriendin, Suzan. Leuke meid. Gekke meid ook. Ze hield namelijk van Anale seks. Ze was er gek op. Had ook altijd een tube glijmiddel bij me als we samen waren. Haar ouders waren gescheiden en bijna ieder weekend waren we samen. Soms..."
04-03-23
8.9
Jan En Mike - 4: SlotDoor: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Plas, Plassen,
"En zo begon ons leven samen. Binnen een jaar kochten we een grote woning waar we met z n 4en woonden en toch genoeg privacy hadden. Wendy en Ilse trokken naar elkaar toe, ik had een geweldige verstandhouding met Marij. En toen kwam HET moment. ..."
23-02-23
8.5
De PakjesbezorgerDoor: Bisexjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, bezorger,
"Je kent ze wel, onze pakjes bezorgers. Soms horken, soms erg vriendelijk en soms ook gewoon gewoon. Edwin was een erg vriendelijke jongen. Surinamer, bruin dus, kort haar, niet al te groot ik schatte iets kleiner dan ik . Regelmatig komt hij aan de ..."
22-02-23
8.9
Jan En Mike 4Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Plas, Plassen,
"Zo zaten we nog even wat te drinken. Maar op een gegeven ogenblik zei Ilse. Ik vind t genoeg en tegen Mike ga je meer naar bed Kunnen de beiden nog wat babbelen. Hand in hand gingen ze naar het kamertje er naast. Daar hadden we zo goed en zo kwaad..."
19-02-23
8.0
Jan En Mike 3Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Plas, Plassen, Travestie,
"Mijn arm heelde goed. Arm nu vrij gaf me ook de gelegenheid om me wat beter te bewegen. Bed hoefde ik niet meer te houden. Een speciaal gebouwtje, waar het hospitaal gevestigd was. In de loop van de week werden zaken alvast ingepakt voor de terugreis..."
16-02-23
8.6
Jan En Mike ''een Love Story'' - 2Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"En zo babbelden we nog wat verder. Regelmatig zoenen en ik voelde af en toe aan zijn kruis. Regelmatig was zijn pik toch snoei hard. Ik probeerde met mijn linkerhand te wrijven . Maar ik voelde dat dan weer aan mijn rechterarm. Rustig, fluisterde hi..."
12-02-23
8.9
Jan En Mike ''een Love Story'' - 1Door: Bisexjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Shit. Kut. Hij had het net over mij Hij was verliefd op mij Maar hoe, wat . Uh, die zag ik niet aankomen, zei ik. Ik kleurde tot achter mijn oren. En toen trok ik hem aan zijn schouder en ik zette mijn lippen op die van hem. Hij had dit nu weer n..."
12-02-23
8.6
Diensttijd - 2Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Militair,
"Ik werd wakker en keek naar het naakte lichaam naast me. Een diepe zucht. Ik dacht aan die nacht. Mijn god, wat was dat lekker. Ik voelde aan mijn achterste. Kleverig nog, vochtig nog.. hoe hij zijn pik in mij verdween. Tering, mijn pik zwol weer. Mi..."
12-02-23
8.8
Diensttijd - 1Door: Bisexjan
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Militair, Neuken, Pijpen, Standje 69,
"Begin jaren 70 moest ik in dienst. Op zich verloren tijd, maar goed, het was een noodzakelijk kwaad. We hadden een commandant, die er graag op uit trok, dus we hadden vaak oefening. Hele jaar door. Maar 1 oefening blijft me heel erg bij. Duitsland, o..."
08-02-23
8.9
Wat Een Ervaring - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Gay, Paarden,
"Ik had me lekker gedoucht en opgemaakt. Haar in een mooie knot. Heerlijk die haarvariaties. Alleen een lang t shirt aangedaan. Mijn nieuwe liefde kwam binnen . Met Boris Ze keek heel blij. Klaas nog gesproken Jaaaa, zei ze, en hoe Hij..."
07-02-23
8.5
Wat Een Ervaring - 23Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren,
"Maar hoe gaat het met jou en Klaas, vroeg ik zacht aan Edna. We zaten nog in de trein. We zijn geen echt stel, zei ze. We hebben na debacle Hans onze eigen ruimte gehouden. Natuurlijk spelen we nog wel, ook met Boris, maar dat is t. We gaan daarnaast..."
27-01-23
7.2
Wat Een Ervaring - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay, Sperma,
" i Deze keer minder extreem, maar past naar mijn mening in het verhaal, dus toch maar hier geplaatst i Ik ging naar Gert Jan. Heb jij iets tegen het kokhalzen, vroeg ik. Hij knikte, gag spray. Verwacht geen wonderen, zei hij, maar het help..."
26-01-23
6.4
Wat Een Ervaring - 21Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay, Plas, Plassen,
"Edna rolde van de deken af en ik rolde mee. Ze verwijderde de ergste poep en keek me aan. Ik streek met mijn hand het restant in haar haar. Dit is Altijd zo lekker, zei ze. Ik zette mijn mond op haar neus en schoof naar haar mond. Mijn tong schoot ha..."
24-01-23
7.0
Wat Een Ervaring - 20Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Het was warm die dag. Arend had het personeel de middag vrij gegeven. Lekker, want toen kon ik weer eens naakt van de zon genieten. Heerlijk op de stretcher onder de parasol. Ik keek naar mijn voeten en kwam eerst mijn tietjes tegen. Cupje A was toch..."
23-01-23
8.8
Wat Een Ervaring - 19Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay,
"Arend had al eerder gevraagd, wat we in de appartementen wilde veranderen. T was wat gedateerd. Bij ons waren dat de keuken en badkamer. De werklieden hadden er iets moois van gemaakt. Er waren echter nog een paar dingen. Lekkende kraan, afvoer niet ..."
16-01-23
8.6
Wat Een Ervaring - 18Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Gay, Paarden,
"Je ruikt naar paard, zei Pia. Ik vertelde. Jij geluksvogel. De dames overigens, vonden de plannen voor een kinky website prima. Vanwege hun werk, was het niet hun ding. Ook al zou je kunnen vragen, als iemand van je werk dat zou zien, waarom je op di..."
17-01-23
9.1
Wat Een Ervaring - 17Door: Bisexjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Gay, Paarden,
"Vol met informatie ging ik terug. Gelukkig was iedereen er. Wat gaan we doen, vroeg ik. Ik zelf zie het wel allemaal zitten en met een beetje goede wil, kunnen we snel over. Eigenlijk had niemand bezwaar. Hoe het financieel moet, zei Frans, dat ga ik..."
11-01-23
9.4
Wat Een Ervaring - 16Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
"De dag erna fietste ik s middags naar Arend. Was o.a. wel benieuwd naar zijn verhaal. Ik ontmoette daar Willem, een jonge jongen, die daar pas werkte. Hij floot tussen zijn tanden, wauw, zei hij. Mooi, want ik had veel werk gemaakt van mijn outfit e..."
10-01-23
8.8
Wat Een Ervaring - 15Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Paarden, Plas, Plassen,
"Op een ochtend, vlak voor t werk, riep Frans on bij elkaar. Hij had misschien een oplossing voor ons huisvest probleem. Hij hoorde op zijn werk over een voormalige directeur van een heel groot bedrijf. Deze had een grote stolp boerderij, paar km verd..."
09-01-23
8.9
Wat Een Ervaring - 14Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden,
"Op een zaterdagmorgen lagen lekker in bed een beetje te knuffelen. Weet je, zei Esther, ik word altijd supergeil als ik zie hoe iemand Jan neukt. Ja, zei Pia, dat heb ik nou ook steeds, maar specifiek een vreemde zoals die pakjesbezorger . Mmm tja,..."
09-01-23
8.8
Wat Een Ervaring - 13Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Vuistneuken,
"Mmmm, zou Esther later zeggen. Perverse spelletjes met de buren. Wat moet ik me daar bij voorstellen. Alles, zei ik. Maar je hoeft er niet aan mee te doen. Zo gauw het die kant op gaat, kan je ook toeschouwer zijn. En is het op een punt, dat je denkt..."
05-01-23
8.8
Wat Een Ervaring - 12Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Gay,
"Voordat Pia vertrok zei ze nog, dat er een pakketje bezorgd zou worden die dag. Om 12 uur werd er aangebeld en ik liep onnadenkend naar de deur. Een ontzettend leuke bruine jongen stond er met het pakketje. OMG, zei hij hardop. Ik verschoot..."
05-01-23
8.9
Wat Een Ervaring - 11Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dieren, Honden,
"Toen Esther terug kwam, zat ik aan de koffie. Ze wilde ook, dus slurpten we het bakkie troost naar binnen. Oke, zei ik, voordat we helemaal verder gaan, laat me even uitleggen wat hier speelt. Ik vertelde over de familie, over de uitspatting en wat d..."
03-01-23
9.2
Wat Een Ervaring - 10Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Lesbienne,
"We liepen samen zwijgend naar huis. Thuis zei ik wat een ervaring. Ja, zei ze. Absoluut. Maar eerst doken we onder de douche en poetsten onze tanden. Toen we in bed lagen, zei ik ik weet niet wat ons overkomen is. Esther en Bo. En dan met name Esth..."
02-01-23
9.5
Wat Een Ervaring - 9Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Lesbienne,
"Ik kwam thuis en dook onder de douche. Maakte mijn gezicht schoon, waste mijn haar ieder kiertje was weer schoon. Pia was er nog niet. Ik had even naar Frans kunnen gaan maar ik kleedde me uit, dook het bed in en viel in slaap. Ik werd wakker en ik..."
02-01-23
8.7
Wat Een Ervaring - 8Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden,
"Ik wandelde terug. Nou, zei Pia, je had er zin in. Ja, zei ik, iets langer dan gepland, maar interessante ontmoeting gehad. Mijn jas ging uit, ze floot nog even, hehe, en ik vertelde het verhaal. We zijn uitgenodigd. Zij heeft nog nooit iets met een ..."
01-01-23
8.7
Wat Een Ervaring - 7Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Plas, Plassen,
"Ik was even verzadigd en nam Boris weer mee naar beneden. Ik stond even naar buiten te kijken en de hond stond tegen me aan. Ik aaide hem over de kop. Hij likte mijn hand. Slijmerig, nat, warm. Ik likte mijn hand af en proefde zijn speeksel. Naja, he..."
31-12-22
8.8
Wat Een Ervaring - 6Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Paarden,
"Ik werd vroeg wakker gemaakt. Ik zag haar lieve gezicht boven mij, haar warrige, doch prachtige haar over mijn gezicht. He, lekkertje, zei ze en gaf me voorzichtig een tongzoen. Lekker geslapen Ik knikte. Ik sta over een uurtje op om daarna te gaan ..."
29-12-22
8.7
Wat Een Ervaring - 5Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren,
" i Dit is nr 5 in de serie. De voorgaande delen stonden in de catagorie Bisex. Maar de komende verhalen passen meer in Extreem. i Wow, dat was nog eens wat. Ik stond op. Eerst kreeg Klaas een tongzoen van me, met eens gemixte smaak van mi..."
29-12-22
8.7
Wat Een Ervaring - 4Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Extreme, Gay, Groepsex,
"Ik had nooit kunnen denken, dat het weekend zo zou verlopen. Eerst maakte Pia onze gezichten schoon, daarna onder de douche zeepten we elkaar weer in. Ze had een douchekapje over haar haar gedaan. Alle hoekjes, gaatjes en spleetjes werden schoongemaa..."
28-12-22
8.7
Wat Een Ervaring - 3Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreme, Sissy,
"Max zei, toen ik de slaapkamer in kwam om me aan te kleden heeft ze goed gedaan. We lachten erom. Ik blijf nog lekker in bed, zei hij. Maar je lippen zien er uit als om te kussen. Heerlijk was de tongzoen die volgde. Pia was al in de keuke..."
27-12-22
8.9
Wat Een Ervaring - 2Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Neuken,
"Ik werd wakker met een Odol en Max met een kater. So no fooling around . Hoefde ook niet perse, want ik voelde me plakkerig, niet schoon. Ik ga me even douchen, zei ik en gaf hem een kus op zijn voorhoofd. Ok, zei hij zacht. Handdoeken vind je in de ..."
26-12-22
8.9
Wat Een Ervaring - 1Door: Bisexjan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Vanaf mijn pubertijd weet ik, dat ik op meisjes vrouwen val en soms op jongens mannen. Zo heb ik een tijdje een vriendje, Max, gehad. Niks relatie of zo, maar gewoon, regelmatig samen dingen doen voor de fun. Intiem waren we ook wel. Veel knuffelen, ..."
24-12-22
8.6