60.393 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-11-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 1877x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jan Gaat Het Leven In - 11
Bangkok had een groot vliegveld en het duurde even voordat we door de douane waren. We zouden afgehaald worden door jongere broer Twan en oudere zus Kim. Jane en ik doken de dames wc in en wisselden onze kleding met ieder hetzelfde jurkje. Het stond ons geweldig. Opmaken en even dacht ik sliploos te gaan… maar ja, toch maar niet.

Kim was een mooie vrouw, Twan een jonge jongen, jaar of 18. Leuk joch, zwart halflang sluik haar en kleiner dan ik. Later bleek, dat ie geen echte broer was, maar in huis genomen. De 2 dames huilden tijdens de omhelzing, Twan drukte een kus op mijn mond en Kim deed dat even later ook. Terwijl we naar de uitgang liepen pakte Twan mijn hand en ik voelde mij geweldig in mijn jurkje.

Het appartement was in Pattaya zelf, direct naast Walking Street. Twan reed ons daar naartoe in een auto die Jane voor ze had gekocht. De dames doken achterin en ik ging naast Twan zitten. You pretty, zei hij. Twan sprak nauwelijks Engels. Thanks, antwoordde ik. You too. Ooohhh, thank You, met mooie glimlach.

Ik keek achterom, de dames knuffelen en zoenden en Ik wist inmiddels, dat ze vroeger veel vreeën, zeker in slechte tijden. Tijdens het rijden, legde Twan zijn hand op mijn bovenbeen. Welkome family, stamelde hij. Ik legde mijn hand op de zijne. Ik mocht dat directe wel. Hij moest in t centrum beide handen aan t stuur gebruiken, dus ik legde mijn hand op zijn bovenbeen. Hij lachte. Hard, zei hij. Ik verplaatste mijn hand en verdomd, hij was hard.

De zussen zaten in t leven. Twan reed ze in de middag naar t centrum om 2 uur s morgens haalde hij ze weer op. Degene, die geen nachtfuck had, reed mee terug. Twan was en voelde zich een man van de wereld. We zetten de spullen I t appartement. Niet al te groot, toch 3 kamers, 1 met een super kingsize bed.

We gingen nog wat eten en drinken. De zussen liepen gearmd, Twan en ik weer hand in hand. Het was heel gezellig en de zussen kwebbelden aan 1 stuk door. Ik keek om me heen. Veel dames en ook veel ladyboys. Jane had al uitgelegd, hoe te herkennen. Sommigen met borsten, waarvan ik dacht: die wil ik ook. Het was behoorlijk warm, dus ik was blij met mijn blote benen en ruim jurkje. Twan bestelde het eten en drinken, wat dat aanging zorgde hij goed voor ons. We zaten naast elkaar op een bank en hij had zijn arm om me heen geslagen. Hij is erg van je onder de indruk. Lief om te zien, zei Jane. Ik vind het wel leuk, antwoordde ik, hij is duidelijk in zijn nopjes met een buitenlandse en eigenlijk vind ik het ook wel een beetje spannend. Na wat biertjes liepen we terug. Het was niet zo laat, maar we waren doodmoe. En bovendien wilde ik me lekker douchen.

Het water was verkwikkend. Ik wist niet waarom, maar besloot nog even te spoelen. Pakte het opzetstuk en maakte me schoon, terwijl 2 handen mijn rug inzeepten. Jane. Ze drukte zich tegen mij aan. Maar Jane had geen prikkende pik en dus draaide ik me om en keek in het lachende gezicht van Twan. Ik. Hi, zei hij. Hi, zei ik en onze zoen was heet. Ok, waarom niet. Ik waste zijn haar en lichaam. Wist niet of ik later nog energie had voor een vrijpartij.

We liepen de kamer in en de dames hadden er lol in. Onze opwinding was duidelijk te zien en al kakelende verdwenen zij ook onder de douche. Wij zaten lekker op de bank wat te drinken, toen de dames waren klaar, allebei natte lange haren, beiden een dikke blos op de wangen. We, nou ja, de dames, vonden dat we fijn in 1 bed gingen. King size, dus plaats genoeg, maar eigenlijk wilde ik slapen. De dames gingen voor naakt, zodat ze al snel, nadat ik met Jane geknuffeld had, ineengestrengeld lagen te zoenen en te vingeren.

Zoals gezegd, dit was in hun jeugd heel gewoon en dit was het resultaat van jarenlang gemis.

Van links naar rechts: Twan, ik, Jane en Kim. Lampje aan tegen de geesten en demonen, hehe. Gelukkig? Vroeg ik in t Nederlands aan haar. Heel erg, zei ze. Ik hou van jou. Ik ook van jou, zei ik. Maar ik voel je broer al prikken, lachte ik. Geniet maar, zei ze.

We draaiden ons allebei om en ik keek naar het lachende gezicht van Twan. Tired? Vroeg hij. Ik knikte en streek liefdevol zijn haar uit zijn gezicht. Nice to meet you, zei ik en drukte mijn mond op de zijne. Go sleep, fluisterde hij. Ik voelde nog even. Zijn niet al te grote pik was staalhard. Hij voelde de mijne. Big, fluisterde hij en weg was ik. Het gekreun van de dames ontging mij helemaal.

Ik werd wel midden in de nacht wakker. De dames in diepe rust, ook Twan. Voorzichtig draaide ik me op mijn rug. Gelijk kroop Twan in mijn arm. Lekker joch, bedacht ik me. Ik kuste zijn voorhoofd. Was wel geil op zijn koppie haar. Zijn hand lag op mijn buik. Automatisch kuste ik zijn voorhoofd nog een keer. Ineens ging zijn hand naar mijn borst en zijn vingers speelden met mijn tepel. Mijn pik schoot gelijk in de stijve stand, zijn gezicht ging wat omhoog, zodat mijn tong makkelijk zijn mond in gleed. Gelijk zakte zijn hand af naar mijn lul en langzaam begon hij te trekken. Na een tijdje zakte zijn hoofd onder het laken en zachte lippen ontfermden zich over mijn lul. Tering, wat kon die jongen pijpen.

Hij kwam veel later omhoog, gaf me een zoen, draaide zich om en bood zijn kutje aan. Ik spuugde op mijn hand, wreef t over mijn lul en wonderwel gleed hij moeiteloos in hem. De boy was zeer ervaren, om het zo te zeggen. Voorzichtig, rustig en bedaard neukte ik hem, terwijl hij zachtjes kreunde. Geluidloos stortte ik mijn zaad in hem en kuste zijn nek, maar hij was al weer onder zeil. Langzaam gleed ik uit hem, draaide me om en keek in het glimlachende gezicht van Jane. Ze kuste me. I love you so much, zei ze. Toen ik wakker werd, keek ik in de ogen van Jane. Ik ga koffie maken, fluisterde ze. Ze stapte over Kim heen en rolde haar voorzichtig mijn kant op. Gelijksloeg Kim een arm over me heen.

Ook Kim had prachtig lang, zwart haar. Had iets grotere borsten en was iets mollig. Ik veegde zacht haar haar uit haar gezicht. Ze sloeg haar ogen op. Hi, zei ik en gaf een kus op haar voorhoofd. Ze kreunde licht.

De moeder van Jane woonde aan de rand van de stad en de volgende ochtend reden we daar naar toe. Uiteraard woonde de hele familie daar. Waar haar vader verbleef was onbekend, maar ik vermoedde, dat niemand dat erg vond.

De moeder was mooi, zeker voor haar leeftijd, en stelde zich voor als Ellen. Het huis deed wat Europees aan en later hoorde ik, dat Jane er heel veel geld ingestoken had. In ieder geval was het van Europese gemakken voorzien. Achter het huis was een kleine open plek en daarachter wat stallen met koeien en een paard. Ik voelde me er gelijk op mijn gemaakt, maar dat kwam zeker ook door de ontvangst door de familie. Dikke pakkerds van iedereen, gevolgd door een tour door het huis.

Jane en ik hadden hetzelfde jurkje aangetrokken en ongeveer hetzelfde opgemaakt. Haar natuurlijk niet hetzelfde, alhoewel ik er al over gedacht had om het wat donkerder te verven. En zo zaten we gezellig in de door airco gekoelde keuken aan de koffie. Jane was intens gelukkig, zag ik en praatte honderd uit. Verstond er natuurlijk niets van, maar ze had het natuurlijk ook over ons, want op sommige momenten waren de gezichten op mij gericht. Ellen zei op een gegeven ogenblik in perfect Engels, dat ik goed gekeurd was door de meute. Verbaasd, maar lachend zei ik, dat ik dat geweldig vond. Maar hoe zo goed Engels?

Jane zonderde zich met iedereen af voor een bezoekje aan de buren en zodoende bleef ik met Ellen zitten, die nog maar eens koffie maakte. Ze ging naast me zitten en trok een ernstig gezicht. Ze was getrouwd met een gewelddadige man. Mishandelde haar en de kinderen. Zeker als hij gezopen had, was hij onhandelbaar. De kinderen waren dan als de dood voor hem en zochten vaak hun happy place op. O ja, daar had Jane het over gehad, bedacht ik me. Waar is je man nu? Op een dag was hij weg en niemand had daarna nog iets van hem vernomen. Men vermoedde, dat hij met zijn dronken kop in de daarachterliggende rivier gevallen is, verdronk en door de rivier is meegenomen naar zee. Ze keek me indringend aan, met een hele lichte glimlach. Ik begreep het.

Daarna werd het leven beter voor ze. De meiden gingen iedere dag op date en zo ontmoette Jane haar man. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. Oude huisje afgebroken, nieuw gebouwd, Ellen ging op Engelse les en kon zich een beter leven veroorloven. Soms ging ze met de meiden mee en liet zich gewillig door buitenlanders neuken. Had een boobjob genomen, keek uit met wat ze at… en zo was ze prachtig 54 geworden. Na een uurtje kwam Iedereen weer terug de keuken in. Er werd eten gemaakt, drank kwam op tafel en er werd gelachen en genoten.

Jane zat tegenover ons en we wisselden regelmatig verliefde blikken uit. Ik zie, zei Ellen, dat jullie elkaar echt gevonden hebben en ik ben blij met mijn schoondochter. Ze sloeg een arm om mijn middel en drukte haar hoofd tegen mijn schouder. Ik kleurde en Jane werd verlegen. Wat vind je van mijn dochter, zei ze, terwijl ze me aankeek. Ik vertelde hoe ze mijn leven drastisch veranderd had, over haar kindness, haar trouw,… afijn, een positief verhaal. Are you marrying my little daughter? Vroeg ze. Ik keek naar Jane, die een beetje verbaasd terugkeek. En haar mond viel open toen ik ja knikte. And make baby, yes? Ik schoot in de lach. Een traan liep over de wangen van Jane, toen ik wederom knikte.

Meende je dat echt, zou Jane later vragen. Over kindness? vroeg ik gespeeld onschuldig. Ze gaf me een por. Nee, dombo, over trouwen en een kind. Niet gelijk, natuurlijk, maar uiteindelijk wel, antwoordde ik. Maar uiteraard als jij dat ook wilt. Nou ja, dat hoor je wel als je me vraagt, antwoordde ze en snoof in de lucht.

Ik mis Anja nu al, zei ze iets later. Schijnbaar zat de liefde diep, constateerde ik en zei: waarom laat je haar dan niet overkomen, zei ik. Ze keek verbaasd. Uh.. ja.. uhhh… waarom niet en waarom dacht ik daar niet aan. En Stefanie? Dat zou helemaal geweldig zijn, zei ik. Als ze vrij kan krijgen. Gek genoeg zag ik Stef normaal al als meisje. Ze omhelsde me. Ik ga het regelen en neem Kim mee en blijf jij maar hier, want waarschijnlijk is het veel wachten en das niet zo leuk. Verken de boel hier maar een beetje.

En zo stond ik met Ellen af te wassen en we kletsten ondertussen wat. Ze had een verschrikkelijk leven met haar man gehad. Zij en de kinderen hadden er erg onder geleden en zo hadden ze allemaal een happy place gezocht. Zij en Jane hadden dezelfde plek: in de modder en stront tussen de varkens. Ze zette koffie en zo zaten we gezellig tegenover elkaar. You are beautiful, zei ik, and I love your hair. Ze lachte verlegen en schudde haar hoofd. Schijnbaar realiseerde ze zich, dat het haar was opgestoken, dus begon ze het los te halen. Het was lang, het viel tot op de zitting van de stoel. Ze zat mooi rechtop, haar borsten stonden prachtig vooruit…. En dat zonder bh.

Ze schoof haar stoel meer naar me toe. Ze pakte mijn hoofd en zei: laat me je even bekijken. Je huid ziet er mooi uit en voelt zacht… heb je medicatie? Ik knikte. Het was idd merkbaar, want mijn borst was haarloos en ik hoefde me nauwelijks meer te scheren. Ze woelde door mijn haar. Prachtig dik haar, zei ze, laat het maar groeien en vergeet de pruiken maar. Niet nodig. Ik zei haar, dat ik erover dacht om het wat donkerder te verven, donkerbruin of zoiets. Lijkt mee een prachtig plan, was het antwoord. Wenkbrauwen moeten wat bijgewerkt worden, zal ik zo wel even doen. Ondertussen keek ik naar haar prachtige borsten. Love the boobs. Ze liet haar jurkje zakken. Ze waren groter dan die van Jane (nog wel) en Prachtig van vorm. Zo wilde ik ze hebben, besloot ik.

Ze zag me met bewondering kijken en zei: voel maar. Ze waren ongelooflijk stevig, niet hard, maar stevig met op dat moment keiharde tepels. Ze kreunde, toen ik erin kneep en veerde een beetje op. Ik liet ook mijn jurkje zakken en showde mijn tietjes. Ooohhhh, kirde ze, so sweet en pakte ze beet en duwde ze zo goed en zo kwaad tegen elkaar aan, daarbij de 2 duimen over mijn tepels wrijvend. Het was nu mijn beurt om te kreunen en op te veren. Ze stond op en de jurk gleed langs haar heen op de grond. Ze was naakt en ze showde haar kale kut. Met 1 vinger streek ik door het gleufje en voelde, dat ze drijf en drijfnat was. Ik likte mijn vinger af en stond ook op; mijn jurkje gleed ook op de grond en ik showde haar mijn naakte lichaam en mijn keiharde pik. Mijn handen begroeven zich in haar heerlijke haar en onze lippen ontmoetten elkaar in een super hete zoen. Ik duwde haar zachtjes naar de bank, ze ging achteroverliggen en mijn pik vond haar warme, drijfnatte kut. Ze sloeg haar benen om me heen en we vonden een ritme. Na een paar minuten zoenen en neuken wilde ik me terugtrekken om klaar te komen. Per slot van rekening wist ik niet of ze de pil slikte. Ze begreep het, maar drukte mijn billen stevig tegen haar aan, alsof ze wilde zeggen: toe maar, spuit me meer vol. En dat laatste deed ik dan ook met een harde kreun. Oh, my sweet, fluisterde ze en toen ik later uit haar gleed, zette ik mijn mond op haar kut, dronk mijn zaad en likte haar naar een hoogtepunt. Kreunen, trillend, huilend kwam ze.


We namen uitgebreid een douche en ik mocht haar prachtige lange haar wassen. We kusten regelmatig en ze zei: je gaat een prachtige Ladyboy worden en ik ga dat voor je regelen. But don't lose the cock. Daar kan je veel geld mee verdienen. Ik bel mijn chirurg op voor een afspraak en dan kijken we, wat de mogelijkheden zijn. Ik wil deze, zei ik, terwijl ik haar borsten weer beet pakte. Waarschijnlijk kan dat niet in 1 keer, zei ze en moet ja na een tijdje terugkomen…. Niet dat ik dat erg zou vinden, haha.

Kom, zei ze en trok me mee naar een kamer, welke “ the powder room” was. 3 kaptafels stonden er, volledig voorzien van schoonmaakmiddeltjes en make-up. De dames hadden dit nodig om iedere dag perfect tevoorschijn te komen voor de dates. Ga maar ergens zitten, dan pak ik even wat spulletjes. Ze opende een kast, die voorzien was van dezelfde make-up, maar dan nieuw. Ze koos het e.e.a. uit en zette het neer op de tafel. Ik ga je hier mee opmaken, dus je kunt dit in je tasje doen, als ik klaar ben. Ik ga je leren hoe je je echt mooi kunt opmaken, ik ga je verschillende kapsel leren maken… kan je vlechten? Ik schudde nee. Mooi, dat ga ik je ook leren en laat je dat zien bij Jane. Met een week had ik dat alles goed in de hand.

Ze pakte een föhn en een ronde borstel en toverde een prachtig kapsel tevoorschijn. Mijn haar begon echt lang te worden en ik vond het heerlijk. Daarna kwam ze tussen mijn benen zitten en maakte mijn gezicht goed schoon. Eerst epileerde ze mijn wenkbrauwen, om daarna de basis make-up aan te brengen. De ogen werden gedaan en dat vind ik altijd een van de mooiste dingen en voordat de lipstick erop ging, gaf ze me nog voorzichtig een tongzoen. Mooi rood werd het en daarna draaide ze me om richting spiegel. Ik schoot een beetje vol, want ze had het prachtig gemaakt. Toen dook ze een kast in en haalde er een lingerie setje uit, rood en met een bustier. Ze maakte deze goed strak, zodat mijn borstjes enigszins werden opgedrukt. Met wat sponzige vulling erbij leek het echt heel wat. Mijn jurkje maakte alles af en in de spiegel stond, ten minste in mijn ogen, een mooie jonge vrouw.

Later zou ze haar chirurg bellen en het bleek, dat we de volgende dag konden komen voor een intake. Moet het natuurlijk nog wel even met Jane kortsluiten, zei ik. Nee, antwoordde ze, hoeft niet. Jane en ik hebben hier al over gesproken en ze vond het leuk als ik dit samen met jou regel. Ze gaat uiteraard wel mee voor haar eigen borsten. Mijn doortastend wijffie weer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Ladyboy, Lesbienne, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 10Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Marco komt over mij heen liggen en likt met zijn grote tong het sperma van mijn gezicht af en begint met mij te tongen. Al tongend mompelt hij dat dit het meest geile is wat hij ooit heeft gezien en blij is dit te hebben meegemaakt. Dan voel ik onder..."
10-12
9.5
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Nudisme, Sletje, Slikken, Trio, Transgender, Slet,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12
9.8
Mijn Eigen AppartementDoor: Ervaren Bi
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Neuken, Biseksueel,
"Het werd langzaam aan tijd om het ouderlijk nest te verlaten, te weinig vrijheid om te doen en laten wat ik wil, met wie en wanneer. Dus op huizenjacht Na enkele appartementen bezichtigd te hebben hoorde ik dat een kennis zijn tweekamerappa..."
10-12
9.0
Mijn Nieuwe Daddy - 9Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Na mijn weekendje weg met Tom en de extra verrassing die pappie voor mij had geregeld op de parking met truckers begon het leven weer normaal. Ik maakte weer dagelijks content en had tussendoor een leuke escort opdracht met een zakenman. Hij boekte m..."
10-12
9.6
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Jong En Oud,
"In de gang trok hij me vlug tegen hem aan en kuste hij me vol op de lippen. Ik voelde zijn stevige pik tegen mijn pikje aangedrukt worden en hij fluisterde dat ik naar boven moest, eerste deur links de badkamer in. Ik zie en neem je daar nog eens zei..."
10-12
8.9
Robbie Ronde CircelDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 14 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun In een weekend dat..."
09-12
9.4
Anaal Slet - 5Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ladyboy, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Eindelijk waren we er. het was wel even wennen aan het weer. Maar het was toch fantastisch. Eerste waar we naartoe gingen na het hotel waren de tempels. Ik had het een paar keer gezien in films. Maar in het echt ziet het er veel mooier uit dan in fil..."
09-12
9.5
Mijn Oude LeraarDoor: Ervaren Bi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buitensex, Cruisen, Leraar, Neuken, Parkeerplaats, Pijpen,
"Op mijn middelbare school was er een leraar welke ik er van verdacht dat hij ook wel ge nteresseerd was in mannen. Ondanks dat hij getrouwd was en kinderen had, leek hij mij wel het type dat het ook wel eens met mannen deed. Het was een leuke man van..."
08-12
9.0
BstaDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Pijpen,
"De avond was rustig en in de club wachtte iedereen blijkbaar op de seniorennamiddag en vanaf nu kon ik meegenieten van alle acties, ik keek er naar uit maar ook de warme pik van Frank ging niet uit mijn hoofd. Het kon niet vlug genoeg morgen zijn. ..."
08-12
8.9
Ik Bepaal Hier,... - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Dominantie, Pijpen, Sauna,
"Deze fantasie komt voort uit de wensen die Robert mij verzocht heeft in het verhaal te verwerken. Deze z r uitgebreide sauna bestaat dus helaas niet in het echt. In het vorige deel heb ik Robert kennis laten maken met Ahmed, hier gaan we ..."
08-12
9.5
Robbie RakkersDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is deel 13 van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Mark en Robbie kre..."
08-12
9.2
Ferdy FinaleDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Dat deed hij o.a. in o..."
08-12
9.4