60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 19-11-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 1568x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Jan Gaat Het Leven In - 12
Ze floot naar me. Wat zie je er mooi uit!!! Ik krijg zin om iets heel vunzigs met je te doen. Jane was terug en straalde helemaal. Twan was heel doortastend en streelde mijn billen. Beautiful, zei hij.

Ik vertelde over de afspraak en zei vertelde over haar bevindingen op die dag. Anja en Stefanie wilden, natuurlijk, heel graag komen en Esther zou e.e.a. gaan regelen. Geweldig nieuws.

Mijn afspraak was om 14.00 uur die volgende dag. Mooi, vond Jane, dan gaan we in de ochtend naar de kapper, om daarna mooie lingerie voor jou te kopen en dan lunchen.

Je had het gezellig hé, met mijn moeder, lachte Jane later en Ik kleurde. Ja, zei ze, ze is erg happy met je en aan haar verhaal te horen, jij ook met haar. Ze gaf me een vette knipoog. Ze wil graag, dat je bij haar slaapt, vannacht. En voordat ik iets wilde zeggen: toe maar, dan slaap ik lekker bij Kim.

Later kwam Ellen naast me staan en vleide zich tegen me aan, sloeg een arm om me heen en slaakte een diepe zucht. Ik kuste haar prachtige haar. Ze liep de kamer uit en ik dronk nog een biertje met het spul.

Na een tijdje kwam ze terug. Haren prachtig opgestoken, geweldige make-up, kort jurkje en blootsvoets. Ohhh, werd er geroepen, gevolgd door Jane: iemand is hier straks de gelukkige. Iedereen gierde het uit en ik zat daar met een rood hoofd. Tja, ik vond het gênant om als 1e de groep te verlaten. Maar Ellen kwam naar me toe en stak haar hand uit. Kom, lover, let’s go to bed. Een luid gejoel steeg op en ja, wat moet je met zo’n uitnodiging?

Ze liet haar jurkje zakken en was gelijk naakt. Ze liep achteruit en nestelde zich op bed. Mijn harde was nu duidelijk zichtbaar dmv de bult in mijn jurkje, die ik ook liet zakken en stond daar in mijn mooie lingerie. Mijn eikel kwam boven het slipje uit en was nat van het voorvocht. Ik ging naast haar liggen en nam haar in mijn armen, terwijl ze haar kut tegen mijn slipje drukte, daarbij zacht kreunend. Gulzig vonden onze monden elkaar en onze tongen speelden een heerlijk spel. Ze ging op me zitten en zorgde ervoor, dat haar kutje net mijn kletsnatte eikel raakte. Ze deed haar armen omhoog en haar handen maakten langzaam haar haar los. Toen het haar naar beneden voel en mijn bovenbenen aanraakte, kwam ik bijna. Zo verschrikkelijk geil. Voorzichtig trok ze mijn slipje naar beneden en mijn pik gleed in haar; ze was drijfnat. Zo bewoog ze op en neer, terwijl ik haar borsten masseerde en in haar tegels kneep. Zo boog zich voorover en zoende me hartstochtelijk. Moest ik wel in haar klaarstomen, schoot het door mijn hoofd. Ik bedoel, de dames slikten de pil, maar zij? Come, zei ze, Come in me… en dat deed ik. Schokkend, kreunend, terwijl ze in mijn oor fluisterde: give me baby…..

Tering… dat was heftig… mijn pik was op slag slap. Ze hield mijn hoofd tussen haar handen, kuste me en zei: it’s ok, I want it and don’t worry, Jane knows. Omg, waar praten die dames over. Oké, maar was ze niet te oud, maar ja, er was geen weg terug en ze rolde zich van me af en kroop in mijn armen. Don’t be angry, kuste ze me. Ik wilde nog een keer zwanger worden en toen ik je zag, zo liefdevol met Jane, wist ik, dat jij de vader moest worden. En een kind van een Thaise vrouw en westerse man wordt prachtig.

Eigenlijk, toen ik daar lag na te denken, voelde ik me ook een heel klein beetje stoer. Stamvader van de familie, haha. Ze richtte zich een beetje op en keek me indringend aan. Are you ok? Ik kuste haar en knikte: maar misschien moeten we het dan vaker proberen, to be sure. Ze lachte nu luid en zei: please do. Zo veel je wilt.

Zo vielen we in slaap en toen ik later wakker werd omdat ik moest plassen, vroeg ik me af of dit echt gebeurd was, maar toen ik de slapende pracht zag, geloofde ik het. Ik stond te plassen en Jane stond ineens achter mij en sloeg haar armen om me heen. Van schrik stopte ik en draaide me om. Oh, mijn geweldige minnaar en toekomstige man, wat hou ik toch van je. Ze kuste me hartstochtelijk en vroeg me of ik gegeven had, wat haar moeder graag wilde. Ik knikte en ze zuchtte diep. Dank je en niet boos zijn op ons. Natuurlijk niet, zei ik, voel me zelfs een beetje vereerd. En weet je, zei ze, later maken we er samen ook een. Ben je klaar met plassen? Ik schudde van nee en als antwoord dook ze naar beneden en haar mond omsloot mijn pik. Dankbaar dronk ze me leeg, heel even richtte ze het straaltje op haar haar, om daarna door te drinken tot de laatste druppel. Ze stond op, verdeelde het vocht door haar haar en zei: Kim wordt wild!!! Ik proefde mijn pis in haar mond tijdens de zoen.

Toen ik terugkwam, was de schoonheid wakker. Ik ontdeed me van mijn lingerie en kroop naakt naast haar. Kom, zei ze, voor de zekerheid en greep mijn pik.

Ik werd gruizig wakker en realiseerde me, dat mijn kutje al een tijdje niks gehad had, dus ik sloop naar de kamer van Twan, kroop naast hem en bood hem mijn genotsholletje aan. Hij kreunde, spuugde op zijn hand, smeerde dat op zijn odol en gaf me waar ik op dat moment veel behoefte aan had.

Darkbrown and bangs, zei ik tegen de kapster en samen zochten we de juiste kleur. Jane, Ellen en Kim waren mee. Twan had ons naar het centrum gereden. Hij ging weer terug, want later die dag moest hij de dames weer naar de “afwerkplek” rijden. Hij hoefde zich om ons niet te bekommeren, want wij wilden in het appartement slapen. Het resultaat was geweldig en de pony zorgde ervoor, dat al ik mijn haar in 2 staartjes droeg, ik net een schoolmeisje leek. Daarna wat kleren gekocht en ik voelde me heerlijk, al die aandacht van de dames. Ellen verraste me zelfs met een vluggertje in een paskamer…. .en toen….. de afspraak.

Zij was een leukerd, de chirurg. Liet me op mijn gemak voelen, vroeg me het hemd van het bekende lijf en wat ik graag wilde. Ik lachte en wees op de tieten van Ellen. Zukke!! Good choice, zei ze, maar beter niet in 1 keer. Ik zat op de onderzoekstafel met een ontbloot bovenlijf. Ik kan wel iets heel moois van je maken, zei ze en onderzocht mijn tietjes. Super gevoelig, zodat mijn pik in opstand kwam. Ze zag het, lachte, wees erop en vroeg: en die? Houden, zei ik. Good choice, antwoordde ze, I also kept mine. Mijn mond viel open. Ze was prachtig.

Welke medicatie heb je nu? Ik liet het zien. Ok, goed, misschien iets anders? Versnelt de borstgroei, maar behoudt de grootte van je pik. O, dat wilde ik wel, maar wist niet of dit ook in NL te krijgen was. Dit is mijn plan, zei ze. Ik kan je over 4 weken inplannen. Ik doe je borsten en verander een heel klein beetje je gezicht. Als je teruggaat, geef ik je voor 4 mnd medicatie mee. Dan kom je terug en ik geef je jouw ideale cup. Hoe we het daarna doen met de medicatie…. We vinden wel een oplossing.

Uiteraard onderzocht ze Jane ook en gaf haar een advies omtrent de borstvulling. Ik kan het volgende week doen of op dezelfde dag als Jean. Ze besloot het eerste en na bij ons de bloedtest te hebben afgenomen, beide data geprikt, namen we afscheid.

Later zaten we op een binnenterras van het hotel naast het appartement wat te drinken en na te praten over het plan. Uiteindelijk waren we erover eens, dat het een geweldig plan was…. In alle opzichten. De dames zouden elkaar na 4 mnd weer zien en dus proosten we erop en namen wat te eten.

Het werd een avond met drank en ik raakte aardig tipsy. Naast ons gingen 4, Amerikanen bleek later, zitten. 2 van hen waren donker en 1 had tamelijk belangstelling voor mij. Hij was groot, werd ik sowieso week van, stoer en was kaal. Regelmatig keken we elkaar aan en ik schonk hem mijn mooiste glimlach. Als dat geen neuken wordt, fluisterde Jane en lachte luid.

Ik stond op en ging plassen en toen ik terugkwam, liep ik tegen hem op. Hoooo, beauty, zei hij. Ik keek met recht tegen hem op en voelde me echt een klein meisje. Je bent groot, zei ik uitdagend. Hij lachte schalks en antwoordde: kan jij 22cm wel aan? Oei, dat was wel erg groot en ik antwoordde naar waarheid: waarschijnlijk wel, maar kan jij een ladyboy aan? Zijn gezicht was een en al ongeloof en op dat moment liep ik heupwiegend terug naar ons tafeltje. Zaadje geplant.


De dames waren ondertussen in gesprek met de andere heren toen ik aanschoof. HIJ kwam terug, pakte een stoel en ging naast me zitten. Hi, zei hij, ik ben Tom. En ik ben Jean, zei ik, prettig om kennis te maken en zijn grote hand pakte mijn kleine hand. Zijn hand was warm en klam en ik kon alleen maar denken: heeft hij net lekker zijn 22cm in de hand gehad?

Binnen was de disco al begonnen en ineens zei Tom: dansen? Hij wachtte mijn antwoord niet af en trok me mee. Binnen was het erg warm. Ik zweette als een otter en hoopte, dat het hem niet af zou schrikken. Uiteindelijk leek het er toch op, dat hij een ladyboy misschien toch wel zag zitten? Ik keek hem aan en zag, dat ik niet de enige was die zweette. Het maakte me alleen maar geiler.

Er werd een langzaam nummer gedraaid en Tom aarzelde geen moment en nam me in zijn armen. Ik drukte me tegen hem aan en voelde zijn half harde. Ben je echt een ladyboy, vroeg hij zacht onder het dansen. Nou ja, dansen, het was meer tegen elkaar op rijden. Ik knikte. Ik schrok eerst een beetje, zei hij eerlijk, maar je ziet er zo geweldig en Hot uit…. Ik drukte me even steviger tegen hem aan.

Na het nummer stonden we aan de bar wat te drinken, lekker tegen elkaar aan en ineens zei hij: let’s make love. I want you so much! Ja, zei ik, ik wil jou ook en ik pak even mijn tasje. Ik kuste zijn hand en liep naar de anderen. Mijn dames waren druk in gesprek met de anderen van de groep. Ik pakte mijn tasje, gaf een vette knipoog naar de dames en weg was ik, mijn tasje voor mijn inmiddels harde pik houdend. Ik heb een kamer hierboven, zei hij, terwijl hij mij zachtjes, doch dringend, richting lift duwde. We waren niet de enige in de lift, helaas, maar mijn hand lag op zijn bezweette arm. Geil keken we elkaar aan.

Zijn dikke natte lippen vonden mijn lippen, zijn vette tong vond mijn tong, mijn hand vond zijn bult en mijn adem stokte. Hij was huge. Ik sjorde aan broek… ik wilde zijn wapen zien, deze in mijn mond en kut voelen. Hij trok zijn shirt uit en zijn broeken gleden op de grond. Vol ongeloof hield ik zijn wapen vast, mijn hand kon deze met moeite omsluiten, zijn eikel ontbloot en super vochtig… to big? vroeg hij. I will tell you afterwards…. En ik hapte. Mijn handen omsloten zijn machtige ballen en masseerde ze. Dat had dan ook een uitwerking: hij kreunde bij het leven. O meisje, fluisterde hij, waar heb je dat geleerd. In school, fluisterde ik snel, don’t you remember, daddy?

Ik stond op, deed 2 passen achteruit en haakte de 2 bandjes over mijn schouder en ik stond voor hem in mijn lingerie. Hij keek naar mijn over gevuld slipje. Mijn eikel over de rand, aan iedere kant een bal. Ik haakte mijn bh-tje open en liet deze op de grond zakken. Mijn hart klopte in mijn keel, opwinding of een beetje bang voor het vervolg. Hij was enorm! Hij liep op mij af, zakte af en trok heel langzaam mijn slipje uit en was naakt. Sorry, zei hij, ik ben het niet gewend. Ik streek over zijn kale, bezweette hoofd. Geef niet, zei ik, niets doen wat je niet wilt. Alles doen wat je wel wilt.

Zijn dikke lippen omsloten mijn eikel… omg, ik kwam bijna, en langzaam veroverde mijn pik zijn mond. Een beetje onwennig, natuurlijk, ik voelde iets te veel zijn tanden, maar eigenlijk was het geweldig. Een pijpbeurt van een heteroman.

Ik voelde, dat het niet lang zou duren, voordat ik, te snel, klaar zou komen. Ik wilde hem niet afschrikken, dus ik trok me langzaam terug en trok hem zachtjes omhoog. Kom, zei ik, en duwde hem richting bed. Hij viel op zijn rug en ik pakte mijn tasje en verdween in de badkamer. Snel even spoelen, kut invetten, condoom pakken, make-up controleren, ok geen redden meer aan en terug de slaapkamer in.

Ik kroop naast hem en ineengestrengeld was er een uitgebreide knuffel. Zijn pik tikte al tegen mijn kutje. Ik pakte het condoom, maar hij glimlachte. To small, zei hij, pakte zijn XL condoom en deed hem om. Het al niet makkelijk gaan, bedacht ik me. Ik voelde hoe zijn vinger voorzichtig mijn holletje verkende en hoe hij me goedkeurend aankeek. Juicy, lachte hij.

Hij ging achter mij liggen, ik sloeg 1 been over de zijne en zo plaatste hij zijn wapen voor mijn hemelpoort. Hij kuste mijn nek en probeerde zijn machtige eikel naar binnen te drukken. Ondanks het glibberige condoom en mijn juicy kut, was het noet glibberig genoeg. Ik gaf hem mijn glijmiddel en hij smeerde het condoom extra in. Nieuwe poging.

Ik beet op mijn lippen toen zijn eikel mijn kutje verkrachtte en zich achter mijn sluitspier nestelde. Natuurlijk had hij dit meer achter de hand gehad, dus hij wachtte geduldig, tot de pijn verdween. Hij smeerde nog wat glijmiddel en duwde rustig door., op zoek naar het ultieme. Zijn eikel gleed langs mijn prostaat en gaf mij dat ultieme gevoel. De druk op mijn onderlichaam werd enorm en bijna ondraaglijk. Ik kreunde dan ook hard, maar ineens voelde ik zijn ballen tegen de mijne aantikken. Omg, totaal gevuld. Hij kuste mijn nek en ik bood mijn mond aan. Terwijl zijn tong mijn mond in gleed, trok hij zich terug om me daarna gelijk weer te vullen. Het liefdevol neuken was begonnen.

Met lange halen neukte hij me, mij voortdurend kussend en lieve woordjes toefluisterend…. Ik genoot met volle teugen en toen hij aangaf, dat hij op knappen stond, zei ik: ohhh, in mijn mond …. Hij floepte uit me en rukte in 1x het condoom eraf en mijn mond omsloot zijn eikel. Een explosie van zaad spetterde tegen mijn huig. Gulzig dronk ik de nectar, terwijl hij schokkend en trillend klaarkwam.

Zo lagen we daarna heerlijk naast elkaar. Amazing was hetgeen hij zei. Fucking amazing. Daarna keek hij mij aan. You are fucking amazing en drukte een kus op mijn mond. Toen ging hij op zijn zij liggen, zijn hand ging naar mijn half stijve pik en hij begon er mee te spelen. Nou, dat vond die van mij wel lekker, dus in no stond ie strak. Verbazend goed begon hij me af te trekken. Ik kronkelde onder zijn hand en het duurde niet lang of ik kreunde: ik kommmmm. Snel nam hij mijn pik in zijn mond en slikte mijn zaad.

Ohhh, dat was lekker, zei ik. Ineens draaide hij me ruw op mijn buik, zette zich op me en zijn pik verdween weer diep in me. Shit condoom, dacht ik, maar het was te laat en te lekker. Diep in me vulde hij me.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bisex, Dwang, Lesbienne, Plas, Plassen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jesse In Het HotelDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel,
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
29-11
8.7
Buurman Rob - 3Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nudisme, Anaal, Pijpen, Rimmen, Creampie, Jong En Oud, Buurman,
"Het was bijna avond. Gelukkig verdwijn de zon later in de zomer dus er was nog dag licht. Rob en Albert zaten naakt naar de zee te kijken en hadden het over hun werk. Ik zei Tim dat ik weer geil was. Volgens Tim had ik een seks verslaving, was absolu..."
29-11
9.0
Faker Met Dikke...Door: DikkeNeukreet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Bare, Darkroom, Gangbang, Trio,
"Als je mijn eerdere verhalen hebt gelezen, dan weet je dat ik lang een faker was. Met mijn dikke ass showde ik mijzelf op allerlei chats en apps, maar tot een echte seksafspraak kwam ik nooit. Totdat ik werd opgespoort en hardhandig werd ontmaagd doo..."
28-11
8.5
XinemaDoor: Axel69
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken, Pijpen, Rimmen, Seksbioscoop, Spanking,
"In die stad aan het water met verrassend mooie grachtjes, straten en pleintjes was ik nog niet eerder geweest. Toch kreeg ik na twee uur rondkijken zin in iets anders sex Ik vond wat op mijn mobiel, het zou dinsdagmiddag open zijn dus daar stond ik..."
28-11
7.9
Ferdy FietstDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fietsen,
"In opleiding was hij. Hij wilde verpleger worden. De 19 jarige Ferdy met Italiaanse roots dus een hete donder. Hij wist al heel lang dat hij op jongens viel maar wilde nog geen relatie. Hij wilde nog heel veel dingen ontdekken. Hij had sex m..."
28-11
8.2
Buurman Rob - 2Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Slikken, Trio,
"Terwijl ik aan mijn vaders uitlegde dat ik geen maagd meer was en lekker was geneukt hadden ze mixt feelings. Ik had ze verteld dat ik een vriendje had maar kon ze natuurlijk niet vertellen dat Rob 39 jaar was dat zou weer voor problemen kunnen zorge..."
28-11
8.4
HerfstactiviteitenDoor: Lewis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Herfst, Orgasme, Pijpen,
"Het was weer eens een triestige dag in de herfst. Omdat het weekend was en ik geen zin had om de hele dag binnen te zitten besloot ik de warmte van de sauna in de stad op te zoeken waarbij ik wel uitkeek naar wat actie. Ik nam een douche en trok iets..."
28-11
9.4
Bart BeursvloerDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Er moest een besluit komen van Bart. Zo kon het niet langer meer. Hij was 45 jaar en al sinds zijn 19de getrouwd met Bette. Maar hij wilde een man. Hij was naar de gay sauna geweest en had 2 knullen geneukt. Nu woonde hij alleen want Bette wilde dat ..."
28-11
9.1
OntmoetingDoor: Hans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen,
"Het was een mooie zondag ochtend in juni en ik besloot een flink stuk te gaan fietsen. Ik woon in een omgeving met veel bos waar je heel fijn kunt fietsen en wandelen. Na een uurtje begon ik wat last te krijgen van mijn zitvlak en besloot e..."
28-11
8.8
Jesse En De KlantDoor: Steifeduo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. Er was crisis in Nederland en het kostte erg veel moeite om weer een baan te vinden. Hij mocht op gesprek en kree..."
27-11
8.6
Buurman Rob - 1Door: Stoute Twink
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Creampie, Jong En Oud, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Sinds mijn 15de wist ik al dat ik homo was. Naakte vrouwen deden het nooit echt voor me. Wanneer ik een lul zag, werd ik meteen al hard. In mijn kamer genoot ik dan altijd veel van porno. Een twink die lekker flink genomen word was altijd welkom in m..."
27-11
9.1
Robbie ReturnDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is het begin van het einde. Dit zal voorlopig de laatste serie van 7 verhalen zijn die ik schrijf. Ze gaan over Robbie de jongen waarmee ik mijn schrijfsels begon. Zo is de cirkel over n week rond. Have fun Robbie wa..."
27-11
8.6
Klik hier voor meer...