Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: Bisexjan
Datum: 20-05-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 5324
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Jan Gaat Het Leven In - 23
Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc/daddy me opzoeken. Ooo, ben je hier… was het bevredigend? Ik kuste hem en vertelde dat, ondanks het spel, ik het heerlijk vond. Das mooi, zei hij, maak jezelf maar weer prachtig en ik zal ondertussen de keuken even dweilen… we willen niet, dat er iemand uitglijdt, haha en weg was hij. Een likje glijmiddel in mijn kutje en klaar was ik.

Toen ik de kamer in kwam, zat Fuck bij daddy op schoot te knuffelen en ik liep naar Piet en nestelde mezelf bij hem op schoot. Ik kuste hem en zei, dat ik hem leuk vond. Onze tongen vonden elkaar en ik voelde eigenlijk zijn lul alweer een beetje zwellen.

Vertel eens iets over jezelf, zei Piet. Nou ja, lang verhaal en ik vertelde van Alkmaar, de Boerderij, Thailand… mijn verhalen wonden hem zeker meer op, hij werd namelijk kneiterhard. En ik vertelde over onze plannen die we hadden omtrent de boerderij. Dat we het plan bekeken om ernaast een hotel te bouwen, een seks hotel met zwembad, sauna etc en om bepaalde bedrijfs ontmoetingen te promoten, een of 2 vergaderzalen. Er zouden heren en dames aanwezig moeten zijn, die van alle markten thuis waren. Hetero, homo, bisex, lesbisch, misschien wat fetish…. De plannen werden gemaakt en sponsors en investeerders gezocht. Uiteraard moest er ook een gang naar de bank gemaakt worden. We twijfelden of we de boerderij hiervoor zouden ombouwen of een heel nieuw gebouw ernaast. Definitief werd het pas na goedkeuring door de gemeente.

Piet keek daddy aan. Klinkt veelbelovend, zei hij tegen hem en we wilden toch kijken naar investeringsmogelijkheden? Daddy knikte en ik keek naar Piet. Weet je, als investeerder mag je uiteraard gratis van de faciliteiten gebruik maken en ik kuste hem op de neus om te vervolgen: ik ben 1 van de faciliteiten. Hij was ondertussen begonnen om me te strelen en dat maakte me alweer geil. Hij kreunde toen mijn tong zijn mond binnendrong, terwijl ik in zijn kruis kneep. Ik deed mijn stringetje opzij en hij begreep de hint: soepel gleed hij naar binnen, waar deze zich lekker nestelde. Maar, vervolgde Piet, ik weet nog wel iemand die misschien zou willen investeren…. En daddy antwoordde: Diederik!

Diederik scheen een grote jongen in vastgoed te zijn en woonde in de buurt van Utrecht en had heel goed geboerd. Daddy pakte de telefoon en vertelde hem in t kort de plannen. Aan ’t gesprek te merken was de andere kant ook heel enthousiast. Oké, zei daddy, dan vraag ik t haar, wacht even, en tegen mij: kan je op de terugweg even bij hem langs om het plan nog beter uit te leggen? Ik knikte van ja, alhoewel ik eea anders had voorgesteld, maar ja, business gaat voor het meisje, dus….

Fuck had zich ook in het gesprek gemengd. Zal ik met Jean meegaan, daddy. Ik wil de boerderij ook wel eens zien en misschien wil ik daar ook wel aan het werk. Zeker als ze gaan adverteren met homo…. Doc dacht even na en zei, ach ja, waarom niet. Ik kan je uiteindelijk toch niet hier houden. Doe maar, misschien vind je het niks… misschien vind je het prachtig. Voor een paar dagen maar, antwoordde Fuck, ik kom echt wel terug… en tegen mij: wat vind je ervan. Ik knikte enthousiast. Oh, zei Piet, dan gaan jullie al…. Jammer. Ik kuste hem hartstochtelijk. Ik kom wel weer en als je wilt, kan je me nog even wat smeermiddel geven. Hij duwde me voorover en neukte zich nog even naar een hoogtepunt. Ik wist niet wat Diederik nog van plan was, maar mijn kut kon maar soepel zijn.

Diederik is een beetje een vreemde, zei Piet, alhoewel, eigenlijk zijn we dat hier ook met z’n allen. Kom, zei Fuck, we pakken onze spullen. In de slaapkamer vloog hij me om de nek. O, heerlijk, er even tussenuit. Kom, we kleden ons sexy. Ik deed een schone lingerieset aan, schoon jurkje, kut was al gesmeerd, make-up nog wat bijgewerkt en Fuck deed een strakke korte broek aan, waar zijn dikke pik goed in uitkwam en los shirt. Zo, zei doc, de hoertjes gaan op pad. Succes hoor en haal Diederik maar over.

We stonden bij de voordeur van een grote villa. Hier had iemand heel goed geboerd. We kusten elkaar snel. Veel plezier, fluisterde ik en belde aan. Het duurde even maar een hele leuke man deed open, groot, in pak, enorme snor met gedraaide punten, halflang golvend haar en dat alles in het grijs. Oh, daar zijn jullie dan, zei een hele aangename stem uit de hoogte. Hij was echt heel groot en Fuck paste er 2x in, als het ware. Kom binnen, zei hij, ik ben Diederik, maar iedereen noemt me Rik. Ik gaf hem een hand. Jean, stelde ik me voor. Hi Jean, zei hij, je bent mooi en ik kleurde zowaar. Maar jij, dan jongen, jij ziet er geweldig uit en terwijl hij de deur sloot, loop maar door naar de kamer, recht uit. Ik ben Puck, zei Fuck, maar u mag me Fuck noemen en terwijl ze elkaars hand vast hielden, lachte hij luid, Hahaha, okee, doen of gedaan worden, hahaha. Fuck keek hem dringen aan. Ik vind beide lekker, dus dat mag u bepalen.

Rik gromde luid, ohh, gelijk de toon al zetten, daar hou ik van. Hoe oud ben je eigenlijk, o nee, zeg maar niet, ik hou het in mijn gedachten op 15. Hij bracht zijn hoofd naar Fuck toe en fluisterde: ik hou van jong. Fuck beantwoordde dit met een vluchtige kus op de lippen en fluisterde terug: en ik hou van ervaren. Rik pakte zijn hand en samen liepen ze voor me uit en ik hoorde Rik zeggen: kom jij maar met ome Rik mee. En ik? Ik vond het heerlijk, dat de aandacht naar iemand anders ging en ik zag bij beiden de glinstering in hun ogen: die vonden elkaar erg leuk.

Ga zitten, zei hij gastvrij en jij kom maar bij ome Rik. Ik nestelde me in een luie stoel, terwijl de troetelduifjes op de sofa gingen zitten. Nou, zei hij tegen mij, steek maar van wal… o nee, ik pak eerst even wat te drinken. Fuck keek me aan. Ik wil hem, fluisterde hij, ik geil op um en hij toonde me zijn enorme bult. Hij had iets gemakkelijks aangetrokken, dwz, geen ondergoed, een shirt en een wijde makkelijke korte broek. Ik lachte en wierp hem een luchtkus toe.

Eenmaal terug vertelde Rik in het kort de plannen. Vertelde over de verhoudingen tussen de “familieleden”, mijn rol in de boerderij en wat we van plan waren. Hetero, homo, bisex.. Eigenlijk alle vormen en daar proberen we dan de juiste mensen bij de vinden. Een aantal zijn al binnen boord, maar we zullen dan moeten uitbreiden. En jij, vroeg hij aan Fuck. Ik Jean pas vandaag ontmoet en ik ben erg benieuwd naar het concept en als het me bevalt, wil ik meedoen, en als het van Doc mag, natuurlijk. O jongetje, als je meedoet, ga je een hoop geld verdienen. In welke categorie ga jij vallen? Terwijl hij dit vroeg, streelde hij het bovenbeen van Fuck, die lichtelijk kreunde. Homo, bisex, hetero… ik pas me aan aan alle situaties. Perfect, riep Rik en sloeg een arm om hem heen en trok hem tegen zich aan. Fuck drukte zijn hoofd tegen zijn borstkas aan.

Ik liet ze en ging op zoek naar de keuken, even een glaasje water. Ohhh, ik schrok in eerste instantie. Een grote Deense Dog kwam op me afgelopen. Staart kwispelend, dus goed volk moet hij gedacht hebben. Oooo, hallo hond, je lijkt me een lieverd en ik aaide hem over de kop. Wat doe je hier en waarom ken ik je nog niet, zei ik zachtjes. Hij liep wat om me heen, duwde zijn snuit in mijn kruis en rook aan me. Ruik ik lekker, ging ik zachtjes verder. Jij ook, terwijl ik aan zijn kop rook. Hij rook naar Hond en hij was kolossaal. Natuurlijk was ik honden gewend, Rottie was ook groot, maar deze was veel groter.

Er stond een opstapje en ik ging erop zitten. Hoi, lieverd, begon ik weer, ik heb ook een hond, maar dat is ook mijn minnaar. Van jou weet ik dat natuurlijk niet en de kans is er, dat niks gewend bent, kom maar en ik pakte zijn kop beet en begon liefdevol te aaien. Hij kwispelde van genot en als resultaat verschenen aan zijn bekkanten langzaam een straaltje kwijl. Nog niet zo lang, maar het werd langzaam langer. Ooo, lieverd, vind je het zo lekker? Hij voelde lekker en ik werd enorm geil. Langzaam ging mijn mond richting een straaltje en ik stak mijn tong uit. Het uiteinde landde op mijn tong, die ik de hoogte in stuurde tot aan de bekrand. Zo slurpte ik het kwijl op en het smaakte heerlijk. Zo deed ik dat ook aan de andere kant, maar nu stak ik mijn tong in de hoek van de bek. Hij gaf geen krimp, dus ik keek hem aan. Hij keek mij ook aan toen ik een likje over zijn snuit gaf en zei: heb zin om je te zoenen.

Een lap tong kwam uit zijn bek alsof het een teken was en likte mijn gezicht. Ik was een beetje verrast, maar herpakte mezelf en opende mijn mond. Dwingend ging de lap mijn mond in en we begonnen een tong gevecht. Tering, wat kon die hond zoenen zeg, mijn lul werd keihard en voorvocht zocht zich een weg naar buiten. Ik sloeg mijn armen om hem heen en als 2 lovers zoenden we, alsof ons leven ervan afhing. Dit deed hij niet voor het eerst. Zou hij… en mijn handen wreven over zijn flanken, zijn buik en zo hoopte ik, dat hij goed in de stemming kwam. Het kriebelen zorgde in ieder geval voor meer kwijl en ik duwde hem een beetje van me af. Hij zat rustig tegenover mij, maar zijn rode punt werd toch zeker zichtbaar. Mijn hand ging naar de schacht en streelde deze. Oh, lieverd, ik zou je zo graag willen pijpen…

Hij ging pardoes liggen, draaide zich op zijn rug, spreidde zijn achterpoten en toonde mij zijn hebben en houden. Een pik, die weer iets meer uit de schacht kwam, lekkere grote ballen, een aarsje en een kwispelende staart. Mijn hand ging weer over de buik naar achteren, streelde de schacht, streelde zijn ballen en liefdevol omsloten mijn lippen de pik. Deze smaakte heerlijk en begon een beetje te pulseren. Hele kleine straaltjes spoten tegen mijn huig en vulden mijn mond. Mijn hand had inmiddels zijn ballen gevonden en streelde die, om even later met een vinger over zijn aarsje te wrijven. De hond was een fenomeen, dat hij dat allemaal toeliet. Dat kon alleen maar door training van Rik te komen. Rottie gaat dan ook leren, bedacht ik mij. Zou hij ook een vinger toelaten? Mijn mond verliet zijn lul en spuugde de inhoud over mijn hand, om de plaats gelijk weer in te nemen. Mijn hand sopte lekker en ik besloot het erop te wagen. Ik wreef zijn aarsje in met zijn eigen vocht en ik drukte voorzichtig mijn vinger tegen hem aan. Eigenlijk zonder weerstand gleed mijn vinger in de hond en langzaam begon ik te vingeren. Hij was warm en ik voelde ook een bonusje. Ondertussen was ik nog steeds aan het pijpen. Mijn god, wat was dit geil en wat een heerlijke ontmoeting.

Mijn mond zocht zijn bek weer op en ik moest mijn vinger wel terugtrekken en onder het tongen likten we samen de vinger schoon. Ik streelde zijn kop en inmiddels had ik me ook wel bedacht, dat de hond op woordjes reageerde. Good boy, zei ik zacht, ik zou wel graag je teefje willen zijn. Wil je me neuken? De hond sprong op, zijn lul slingerde heen en weer en trok zich weer terug in zijn beschermde harnasje. Ik ging op handen en knieën zitten en trok mijn slipje opzij. Kom maar, big boy. Hij was inmiddels goed opgewarmd, want hij sprong gelijk op me en zijn rode punt had weinig moeite om mijn kutje te vinden. Het was gelijk raak en redelijk heftig schoof hij zijn lul in me, die daar volledig tot ontplooiing kwam. Gelukkig was ik eea gewend, maar een lul die in me groter wordt…. Altijd een favo gevonden.

Tja en het verloop was me wel bekend, maar deze omvang van grootte…. Omg. Toen de knot zich achter mijn sluitspier nestelde en ik voelde hoe mijn minnar mijn darm voelde…. Ik kwam in mijn slipje en daardoor kneep ik mijn kutje extra samen, gevolgd door een piepje van… Tja, diep geneukt door een onbekende.

Naderhand liep ik naar de kamer, maar daar was niemand. Wel hoorde ik geluiden uit een andere kamer. Rik droeg een leren pak en had een zweepje in zijn hand. Maar…. Fuck stond tegen een houten X, spiernaakt, handen en voeten aan de X vastgebonden, tepelklemmen, zijn enorme lul strak omhoog, een bal in zijn mond, om zijn voorhoofd een band die weer was vastgemaakt aan de muur en keek geil uit zijn ogen. Wow, was het enige wat ik kon uitbrengen. Ik liep naar hem toe en zei zachtjes: alles goed? 1x knipperen is ja, 2x is nee. Hij knipperde 1x. Lekker? 1x knipper. Moet ik je losmaken? Heftig knipperen…. Ik lachte naar hem en liep naar Rik, die ook een paal van jewelste had. Je hebt je maatje gevonden, he? Heerlijk, zei hij. Geniet maar, antwoordde ik. Ik ga er van uit, dat jullie vannacht samen zijn, dus ga ik naar huis. Mijn voorstel: breng hem morgen naar mij, ik schrijf t adres wel op en dan zorg ik, dat er ook een financieel adviseur aanwezig is. Kunnen jullie eea bespreken, ok? Ik drukte mezelf tegen hem aan en zei: beloof me 1 ding, terwijl in zijn lul kneep, dat je me een keer finaal uitwoont. Hij lachte hard en drukte zijn 1e kus op mijn mond en na de tongzoen: ik ga en je hebt een heerlijke hond. Wodan? Hij lachte weer, ja, een geweldenaar. Goed afgericht??
Trefwoorden bij dit verhaal: Dieren, Gay, Honden, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...