Klik hier voor meer...
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 11053
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Officier Naar Rechts Gericht
Het is een warme maandagochtend, ondertussen alweer de tweede week van onze deelname aan een grote oefening in Spanje. De zon brandt in mijn nek en het zand van de dorre grond knarst onder mijn laarzen terwijl we met onze groep door het kamp lopen op weg naar onze werkplek. Het zou een typische dag worden, afwachtend op de afronding van onze werkplekken zouden we weer bezig zijn met voorbereidende werkzaamheden voor de oefenmissies starten.

Ondanks dat ik al genoeg oefeningen heb meegemaakt is een grote oefening als deze altijd wel leuk. Zes weken in de zomerperiode in Spanje is wat minder, maar het feit dat er meerdere landen aan meedoen maakt het wel een uitdagendere oefening. Helaas geen kazerne waar we vanuit opereren, maar een van oud oefenkamp waar tenten en containers van waaruit we deze oefening gaan draaien.

De opbouw van ons kamp loopt wat vertraging op en de eenheden die de werkzaamheden uitvoeren zijn niet vooruit te branden. We hebben geen idee hoe lang het duurt voordat het permanente oefenkamp gereed is, dus zitten we deze oefening waarschijnlijk nog in het geïmproviseerd kamp, met minimaal uitgeruste werkplekken. Gelukkig heeft onze afdeling een vleugel in een oud gebouw gekregen dat direct naast het tijdelijke kamp ligt. Het is niet ideaal, maar we hebben ten minste kamers waarbij je niet iedere beweging in de ruimte naast je hoort. Iets wat ook een vereiste is voor ons werk. En het gebouw is voorzien van airco, iets wat ook niet alle containers en tenten gaan krijgen.

In gedachten verzonken over hoe ik de dag met mijn club ga aanpakken, bots ik bijna tegen Roos, onze luitenant, die uit het niets ineens voor me stopt. Haar aanwezigheid alleen al brengt zowat mijn bloed aan het koken, haar scherpe tong en dominante houding maken het moeilijk voor me om haar te verdragen, ondanks dat ze soms haar gezellige momenten kan hebben.

Roos is een krachtige persoonlijkheid, met haar lange blonde haar wapperend in de wind en haar sportieve figuur gehuld in het strakke legeruniform. Ze is ongeveer 1m70, heeft halflang blond haar, dat ze voor het werk in een staart draagt, en heeft door het vele sporten een afgetraind figuur met een goede ronde bilpartij, een strakke buik en een forse D-cup met een voor het oog schattig en vriendelijk gezichtje om het plaatje af te maken. Voor het oog dus geen verkeerde verschijning, zelfs niet in haar uniform, wat ze, wat ik vermoed, opzettelijk extra strak heeft laten leveren. Ze heeft een goed figuur en toont dat maar al te graag.

Ondanks haar vlotte babbel en gezellige voorkomen, heb ik een heel andere ervaring met haar. We botsten in het verleden al regelmatig en ze heeft regelmatig, tot mijn grote frustratie, adviezen in de wind geslagen en mijn toevoegingen links laten liggen. Hierbij kan ze in onze werkgerelateerde 1-op-1-tijd enorm bitchy overkomen en het is ook geen geheim binnen onze afdeling dat we op zijn tijd flink kunnen botsen en elkaar eigenlijk totaal niet mogen.

Later die dag, na weer een uitbarsting van Roos' kant tijdens een interne meeting, voel ik een golf van frustratie over me heen komen. Ik kan het niet langer hebben hoe ze me behandelt, ik ben lastig en ik moet mijn adviezen maar aan haar wensen aanpassen. Dit is de druppel die de emmer laat overlopen en ik ben echt helemaal klaar met haar.

Ik vraag haar of we na de meeting even een momentje zonder de anderen zouden kunnen hebben om het uit te spreken. De rest van de meeting verloopt rustig en de andere collega's verlaten onze ruimte. Om eerlijk te zijn heb ik dit moment niet doordacht en met mijn hart bonzend in mijn keel loop ik naar haar toe terwijl ze nog in haar stoel zit. Ze kijkt me vragend aan en voordat ze het doorheeft, pak ik haar bij haar lange blonde paardenstaart, mijn greep stevig maar niet pijnlijk en dwing haar me aan te kijken.

"Luister naar me, Roos," fluister ik, mijn stem doordrenkt van autoriteit. "Je bent niet de baas hier, begrijp je dat? Je kunt me niet behandelen zoals je wilt en verwachten dat ik het blijf pikken." Ik zie de schok in haar ogen, haar normaal zo zelfverzekerde houding maakt plaats voor verbijstering en onderdanigheid. Ergens diep van binnen voel ik daardoor iets veranderen, iets dat me aantrekt tot haar ondanks onze voortdurende botsingen. Ze heeft schijnbaar een onderdanige kant en die haal ik nu bij haar naar boven.

Roos kijkt me aan, haar blik vol verlangen en opwinding. En op dit moment weet ik zeker dat er iets is veranderd tussen ons, iets wat niet langer te ontkennen valt. Misschien is het de adrenaline van het moment, of misschien is het gewoon de wetenschap dat we allebei op zoek zijn naar iets meer dan alleen maar een machtsstrijd. Ik laat haar met een grijns los en verlaat de ruimte, even achterom kijkend naar een ietwat teleurgestelde blik op Roos' gezicht.

Na onze intense confrontatie lijkt er een onuitgesproken spanning tussen ons te hangen, als een elektrische lading die ieder moment kon ontbranden. Ze vermijdt mijn blik tijdens vergaderingen en tijdens het eten in de eetzaal, maar ik kan de vonken voelen vliegen telkens als onze blikken elkaar toch kruisen.

De vrijdagmiddag, nadat er eindelijk twee missies zijn uitgevoerd en we net de laatste zaken hebben gede-briefed, vraag ik Roos of we nog even wat kunnen bespreken als de rest voor het avondeten de werklocatie verlaat. Ze lijkt even iets te schrikken en mijn vermoeden is dat haar gedachten teruggaan naar het vorige moment dat we met zijn tweeën waren, het moment toen ik haar bij haar haren greep en haar op haar plek zette.

Terwijl Roos nog even aan het napraten is met andere collega's in de koffiehoek besluit ik vast naar ons kantoor terug te gaan en neem ik een ontspannen houding aan naast de deur. Enkele minuten later gaat de deur open en komt Roos binnen. In de tussentijd had ze haar jasje uitgedaan en komen haar D-cup en strakke buikje mooi uit in het shirt dat ze draagt en volgens voorschrift strak in de broek zit gestopt.

Zonder een woord te zeggen, trek ik haar verder naar binnen en sluit de deur achter ons. De lucht is zwaar van verlangen terwijl we elkaar aankijken, onze ademhalingen snel en oppervlakkig.

Ik grijp haar kort bij haar haren, haar herinnerend aan onze eerdere confrontatie, en trek haar dichter naar me toe. Mijn lippen vinden de hare in een hongerige kus, mijn tong speels worstelend met die van haar terwijl onze handen elkaars lichaam verkennen.

Langzaam maar zeker neemt lust bezit van ons, onze lichamen hunkerend naar elkaar. Met een hand haal ik mijn mes van mijn riem en klap dit open, de andere hand haalt haar shirt uit haar broek en in een vloeiende beweging snijd ik het shirt kapot en laat het op de grond vallen. Hierop komt haar strakke buikje tevoorschijn met een sexy zwart kanten half cup bh die haar borsten mooi omsluit. Plagend laat ik de achterkant van mijn mes weer van boven naar beneden glijden en stop hem dan weer weg. Na de korte angstblik door mijn actie neemt geilheid haar blik weer over.

Hierna trekt ze ook mijn shirt uit en moet ik even halt houden met het strelen voordat ik haar van haar bh kan ontdoen en ik haar stevige borsten met een lichte tril zie verschijnen. Haar kleine tepels staan al hard vooruit en kort rol ik deze ook tussen mijn vingers door, wat bij Roos een lichte kreun tot gevolg heeft. Haar ogen kijken me vol verlangen aan en haar handen strelen mijn borst, waarop ik haar tepels even loslaat en haar stevige borsten begin te masseren. Spanning en lust nemen bezit van onze lichamen en licht hijgend vinden onze lippen elkaar weer voor een innige tongzoen. Enkele minuten staan we zo, haar harde tepels in mijn borst prikkend, tot ik de zoen verbreek en een hand om haar blonde staart wikkel, haar op haar knieën dwing en haar hoofd naar achteren kantel waarna ze me vol lust afwachtend aankijkt. Mijn grip verstevigt zich om haar haar en ik zag haar gezicht even wat vertrekken, "wie is hier de baas?" vraag ik haar op strenge toon. "Jij, Mark," antwoordt ze nerveus, maar met een geile blik terwijl ik haar hoofd nog iets verder naar achteren kantel.

"Je kan het wel... en weet dat je vanaf nu mijn sletje bent" bijt ik haar toe en ik zie haar gezicht rood worden van een mix van schaamte en geilheid en terwijl ik mijn grip weer iets versoepel gaat haar blik direct naar de bobbel die zich duidelijk aftekent in mijn gevechtsbroek. "Wil je mijn pik?" vraag ik haar retorisch en verlegen knikt ze, waarna ik haar met haar gezicht op nog geen 20 cm van mijn kruis breng. "Nou haal mijn pik er maar uit dan geil sletje" en langzaam gaan haar handen naar mijn riem. Deze maakt ze los en na het openen van mijn knoop en rits laat ze mijn harde kloppende pik uit mijn knellende broek en boxer springen. Haar ogen spreken boekdelen als ze mijn lul ziet waar de aderen goed zichtbaar op zijn. Deze is niet perse heel lang met zijn 17cm, maar is toch wel wat dikker dan het gemiddelde exemplaar. Door de geilheid van het moment voelt hij kloppend aan en ik kan eigenlijk niet wachten om Roos te neuken, alleen zal ik mezelf nog in moeten houden. Ik ga die slet nog niet gelijk geven wat ze wil.

Ze kan haar ogen niet van mijn stijve lul houden en ze likt haar lippen even af terwijl ze, ondanks mijn grip, langzaam dichter naar mijn eikel beweegt.
Hierop trek ik haar even terug naar achter, aangezien ze haar plek weer lijkt te vergeten. "Als je mijn lul wil proeven dan wil ik dat je daar netjes om vraagt, heb je dat begrepen sletje?" Even kijkt Roos naar de grond waarna ze me weer beschaamd aankijkt en toestemming vraagt om mijn lul in haar mondje te mogen nemen. Na mijn goedkeuring breng ik haar hoofd weer naar mijn eikel en na een paar korte kusjes en likjes neemt ze deze in haar mond en begint ze me rustig te pijpen. Ze sluit haar ogen en terwijl ze zuigt voel ik haar tong rondjes om mijn eikel draaien wat duidelijk een teken is dat ze wel wat ervaring heeft. Zo pijpt ze kort door, waarbij ze soms mijn lul ook ietsje verder haar mondje in laat schuiven, al zal het maar een derde van mijn pik zijn geweest. "Hmmm noem je dit pijpen slet, volgens mij kan je wel beter" en terwijl ik dit zeg leg ik ook mijn andere hand op haar achterhoofd. Ik zie haar ogen open gaan met een vragende blik in haar ogen, tot ik mijn lul zo ver mogelijk haar mond in probeer te drukken.
Haar ogen sperren zich wijd open en ze begint wat te kokhalzen, dit is voor mij het teken nog even wat extra druk te zetten en mijn lul zo een paar seconden diep in haar mond te houden. Dan haal ik mijn lul rustig uit haar mondje wat gepaard gaat met flinke slierten speeksel en kwijl die aan mijn lul hangen en uit haar mond komen. Roos hoest en proest terwijl ze naar adem snakt.

"Waar was dat voor nodig klootzak" kwam er uit toen ze enigszins op adem was gekomen en ze me met betraande ogen aankijkt. "Schijnbaar heb je nog wat hulp nodig bij het pijpen, want dat softe gedoe is voor mij echt niet goed genoeg" en weer druk ik mijn lul diep in haar pijpmondje en begin haar mond ruw te neuken. Nog niet de volledige diepte, maar genoeg om het haar flink moeilijk te maken. Haar ogen worden vochtig en wat traantjes rollen langzaam over haar wangen. Ze kijkt me met lichte paniek aan terwijl ze probeert haar ademhaling via haar neus onder controle te krijgen en ruimte probeert te krijgen door haar handen tegen mijn been te plaatsen. Dit heeft geen zin doordat ze de kracht mist om me af te remmen. Als ik na ongeveer een minuut zie dat het haar bijna te veel wordt trek ik mijn lul weer terug en veeg ik mijn lul aan haar wang af. Haar gezicht ziet er ondertussen niet meer uit en een combinatie van kwijl en slijm druppelt al van haar kin op haar stevige borsten.

Deze "face-fuck" herhaal ik nog twee keer en ik merk dat het haar steeds beter afgaat, mijn lul kan nu bijna in zijn geheel in haar pijpmondje. Ze is een echte pijpslet en ik denk dat het niet lang gaat duren voor ze mijn hele lul kan gaan hebben. Haar handen heeft ze ondertussen ook naast haar lichaam en ik merk bij mezelf dat mijn orgasme er bijna aan zit te komen. Dit is voor mij het teken om het pijpen te stoppen en als ik me terugtrek zie ik dat een van haar handen, waarvan ik dacht dat deze naast haar lichaam was, in haar broek zit. Goed om te zien dat het haar zo geil maakt, maar ik moet haar hier wel voor straffen "Geile slet ben je ook, maar had ik je gezegd dat je aan je kut mocht zitten?", snauw ik haar gespeeld boos toe. "U-u-uh, s-sorry Mark, ik kon me niet inhouden" reageert ze terwijl ze me geschrokken aankijkt.

Deze keer pak ik haar stevig bij haar keel omhoog en nadat ik haar even streng diep aankijk gooi ik haar voorover over onze vergadertafel die in het midden van de ruimte staat. "Ongehoorzame sletjes verdienen straf" en met die woorden trek ik haar broek en onderbroek in een keer van haar kont waardoor haar strakke ronde billen tevoorschijn komen. Wat me opvalt is dat de slierten geil aan haar zwarte kanten string hangen, de slet is echt doorweekt. Ik verplaats mijn blik naar haar billen die er stiekem nog veel beter uit zien dan ik me had voorgesteld, maar uiteraard vertel ik haar dat niet.
Kort streel ik deze voor ik twee vingers tussen haar schaamlippen doorhaal om te bevestigen dat haar kut inderdaad zeik, maar dan ook echt zeiknat is. "P-please Mark, okay ik ben van jou, wil je me nu alsjeblieft neuken? Ik ben gewoon te geil nu" komt smekend uit haar mond terwijl ze achterom kijkt en haar kont wat omhoog duwt.
Grijnzend kijk ik haar aan terwijl ik mijn telefoon uit mijn zak haal en op haar richt. Haar ogen worden groot en gelijk draait ze haar hoofd weg. Als reactie hierop geef ik met vlakke hand een harde tik op haar rechterbil waardoor de klets door de ruimte galmt, direct gevolgd door een gil van schrik en de pijnscheut. "Luister sletje, je gaat nu netjes in de camera kijken en herhalen wat je net zei" en ik draai haar naar haar rug waardoor ik haar knalrode gezicht zie en ik druk mijn camera aan. Deze laat ik even over haar prachtige lichaam gaan, van haar besmeurde gezicht langzaam door naar haar, door het speeksel glimmende borsten, verder naar haar strakke buikje waaronder haar gladde bolle venusheuvel ligt en haar kleine, gezwollen en openstaande, kutlipjes die haar druppende neukgaatje tonen om het geile plaatje af te maken.
Ze slikt even en zacht mompelt ze iets wat nauwelijks te verstaan is. Terwijl ik de camera nog op haar richt sla ik niet al te hard met mijn vrije hand op haar van het geil glimmende kut, haar gezicht vertrekt iets, ze krimpt even in elkaar door de schrik en ik vertel haar duidelijk te spreken. Nadat ze even bij is gekomen en weer languit ligt komt er nu iets duidelijker uit haar mond "Al-alsjeblieft Mark, ik ben je sletje en je maakt me zo geil, dus please neuk me". Met een grijns stop ik de opname en ik begin haar clitje even te strelen om haar wat afleiding van de lichte pijn in haar kut te geven. Roos sluit haar ogen en opent kreunend haar benen verder om me goed toegang tot haar kut te geven terwijl ik haar borst steeds sneller op en neer zie gaan.

Terwijl mijn ene hand haar clitje bewerkt druk ik met mijn andere hand gelijk 3 vingers tegen haar lekkende neukgaatje aan, waarbij het voelt alsof haar kut deze direct naar binnen probeert te zuigen. Zonder enige moeite glijden ze diep in haar warme vochtige kut en nadat ik ze iets krom, om haar g-spot een klein beetje te stimuleren, begin ik haar langzaam met mijn vingers te neuken. Haar gekreun vult ondertussen de kamer en haar kutsappen vloeien nog rijkelijker uit haar kut, wat voor mij het teken is om haar clit met rust te laten, ze mag pas komen als ik vind dat ze dit verdient heeft.

Ietwat teleurgesteld gaan haar ogen weer open "please Mark, ik wil je in me voelen, wil je me alsjeblieft neuken?". Zelf hou ik het ook bijna niet meer en terwijl ik langzaam doorvinger stap ik met de broek op mijn enkels naar voren. Na even het tempo van het vingeren op te voeren trek ik deze terug en mijn, van het geil glimmende, vingers voor Roos' mond. "Proef je eigen geil maar sletje" en gewillig opent ze haar mond en begint ze gretig mijn vingers schoon te likken.

Ik hou het niet meer en mijn lul is bijna pijnlijk stijf, zo geil is deze hele situatie. Genietend van het geile zuigende mondje van Roos lijd ik met mijn vrije hand mijn kloppende lul naar haar uitnodigende, lichtelijk openstaande, kut. Plagend tik ik een paar keer met mijn pik op haar clit en wrijf dan mijn eikel tussen haar glibberige schaamlippen door.
"Hmmm, ik zal je neuken, maar wel op mijn manier sletje. Je neukgaatjes zijn nu van mij en die ga ik dan ook gebruiken zoals ik wil". Met mijn handen pak ik op haar heupen stevig vast en ik schuif mijn lul diep haar kut in om haar op ruige wijze te neuken. Ondanks het voorwerk van mijn vingers lijkt haar kut mijn lul naar binnen te zuigen en sluit deze zich strak om mijn lul.

Roos lijkt bijna in een soort van trance als ik bezit neem van haar lichaam en haar heerlijke borsten bewegen mooi mee op het ritme van mijn stoten. "Fuck wat lekker is dit, neem me hard, mijn kut is helemaal van jou." Haar hoge gekreun en het geluid van mijn ballen die tegen haar billen kletsen klinken door de ruimte. Ik kijk haar grommend diep in haar dromerige ogen en verplaats mijn handen naar haar keel waar ik lichte druk op zet. Mijn tempo verhoog ik na een paar minuten ook wat en aan Roos' ademhaling en kreuntjes merk ik dat ze niet ver van een orgasme is. "Kom maar voor me geile slet, laat me zien hoe je geniet van het gebruikt worden." Ik maak mijn handen vrij van haar keel en stop even kort met stoten. Vervolgens leg ik haar benen over mijn schouder om haar bekken wat te kantelen. Dit zorgt ervoor dat mijn lul haar meest gevoelige plekjes raakt en ruw schuif ik mijn lul weer in haar om haar kut op hoog tempo weer hard te gebruiken.

"Oh Mark, hmmhh je laat me komennn!!!" Met een harde schreeuw komt ze trillend klaar op mijn rammende lul. Ze verliest volledig de controle over haar lichaam, haar hele lichaam trilt, haar ademhaling ongecontroleerd en haar blik is helemaal leeg. Ook haar kut reageert hevig, haar kut spant zich nog strakker om mijn lul en knijpt hem ongecontroleerd bijna fijn voor mijn gevoel.

Aangezien ik nog een neukgaatje over heb om te ontdekken en mijn zaad nog niet wil verschieten trek ik mijn lul uit haar samentrekkende kut. Mijn lul is al goed glibberig door Roos haar geil, maar omdat ik niet weet hoeveel anale ervaring ze heeft smeer ik haar sterretje nog even wat extra in met mijn vingers. Terwijl ik haal geil uitsmeer over haar strakke sterretje duw ik ook een vinger naar binnen wat al heel soepel gaat. Of het is doordat ze zo goed als van de wereld is en dus ontspannen of anale ervaring maakt me niet eens uit. Ze kijkt me leeg aan terwijl ik mijn eikel tegen haar kringspier aandruk "alsjeblieft... voorzichtig" komt er zacht uit haar mond. Nou... ik heb haar al een orgasme gegeven, dus ik was niet van plan nu teveel aan haar te denken. Alleen aangezien ik ook niet helemaal harteloos ben schuif ik mijn lul rustig haar kont in om haar even te laten wennen. "Dankje" komt er zachtjes en ze heeft zelfs een klein lachje op haar gezicht. "Nu is het wel tijd om die geile kont van je goed te gebruiken" en ik begin harder in haar strakke kont te stoten. Haar kont is zo strak dat ik het niet heel lang meer vol kan houden en bijna beestachtig grommend gebruik ik haar tweede neukgat puur voor mijn plezier. Roos laat het versuft allemaal maar gebeuren maar kreunt wel geil mee terwijl haar borsten wild op en neer blijven bewegen op het ritme van mijn stoten.

"Mhmm, oh fuck ik ga die geile kont van je volspuiten", grom ik terwijl ik haar heupen stevig vastpak en nog een paar keer zo hard mogelijk in haar stoot. Dan hou ik het niet meer, voel mijn orgasme uit mijn tenen komen en spuit hijgend mijn zaad in haar strakke kont.

Als ik enigszins bij ben gekomen van mijn hevige orgasme zie ik Roos nog helemaal afgeneukt en uitgeteld liggen. Onder haar ligt een plas van haar geil en mijn zaad, er lekt zelfs nog meer zaad uit haar openstaande en misbruikte kontje. Echt een geil gezicht waarvan ik snel een paar foto's maak voor ik mijn lul met haar kapotte shirt afveeg. Daarna kleed ik me aan en verlaat de ruimte, Roos volledig van de wereld geneukt achterlatend.
Maar goed dat het het einde van de dag is en er niemand meer langs gaat komen, anders hadden we flink wat uit te leggen denk ik nog terwijl ik voldaan het gebouw uitloop. Dit gaat nog een leuke periode worden met mijn nieuwe sletje...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bdsm, Dominantie, Militair, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...