63.289 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Ze wil niet...of stiekem toch wel? Stribbel je tegen, of wint je lust het van de ratio? Een stoute fantasie... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Verkracht sexverhalen. In deze categorie staan 415 erotische verhalen.
Gechanteerd Door Het Buurmeisje - 4$Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Verkracht, Pijpen, Beffen, Slikken,
" Zo lieve lezers, een serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar w l over d ze man Hij beleeft namelijk nogal wat Eerst wordt hij schaamteloos ..."
29-05-24
0.0
Hannah - 12: Terwijl Ze SlaaptDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Billen, Bus, Dronken, Jurk, Rape, Spuiten, Stiekem, Uitgaan, Verkracht, Vernederen, Vingeren, Zus,
" Dit verhaal gaat verder waar Hannah 8. is gestopt. Het wordt wederom uit het oogpunt van Sander, de tweelingbroer van Hannah, verteld. 8 mei 2011 Iets na 1 uur in de nacht liep ik door het Haagse bos richting Centraa..."
09-05-24
9.3
De Nieuwe Leraar - 8: Een Tweede Keer OntmaagdDoor: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Vader, Verkracht,
" En nu over je vierde liefje vertellen, Steven. Die zal toch ook niet toevallig in je leven gekomen zijn, zoals die anderen Zuster Aldgegonde die ik eerst Lieve moest noemen, heeft nu liever dat ik haar schat of schattebout noem..."
08-05-24
9.4
Biosfeer Vier - 2: Het VervolgDoor: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Groepsex, Grote Borsten, Rape, Verkracht,
"De volgende dag weer aan het werk. Ik ga het voor de lezer duidelijker maken wie wat doet. Peter, missie commandant en administratie Astrid, vice commandant, medisch specialist Miranda, agriculturen en dierenverzorger ..."
30-04-24
9.1
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04-24
8.8
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Rape, Tattoo, Verkracht, Waargebeurd,
" Dit is het slot van een kleine serie. Ik raad u aan eerst de vorige delen te lezen voordat u hieraan begint. Veel lees plezier. JohanK Hier heb je je zoon Silvio. Hij is echt van jou en niet van Fabio, waarvan je me betich..."
10-04-24
9.6
Sandra's ValpartijDoor: GrootWilly
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Bos, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Het is een heerlijke dag wanneer ik geheel spontaan een keertje naar het oosten van het land rijd. Gisteren besloot ik het ineens, de afgelopen weken waren heel druk geweest, ik moest er gewoon even tussenuit. Na een korte zoektocht op internet vond ..."
22-03-24
9.2
Fleur Naar De Ardennen - 4Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" Hoe komen wij hier weg , bedacht Oona zich in de vroege ochtend, wetende dat Ben vanmiddag ook zou opdraven en dus overmeesterd zou worden. De enige uitweg was om dit samen met Fleur te doen, maar dan alleen als alle 3 de mannen zouden slapen en da..."
04-03-24
9.2
Fleur Naar De Ardennen - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"De rest van de dag verliep vrij rustig, hoewel Fleur en Oona, zittend op de bank, zich dondersgoed realiseerden dat ze uiterst kwetsbaar waren, volledig naakt in het huis aanwezig zijn met 3 hitsige mannen n een hond die er ook wel raad mee wist. Ge..."
28-02-24
9.1
Fleur Naar De Ardennen - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
"Is er wat te eten in huis , vervolgde de leider, en liep naar de koelkast. Het was ondertussen echt licht geworden buiten en ook Fleur voelde zich plotseling hongerig. Nog verward door de anale verkrachting n de daarop volgende likbeurt van de dalm..."
26-02-24
9.1
Fleur Naar De Ardennen - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Ardennen, Beffen, Biseksueel, Dieren, Honden, Lesbienne, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht,
" Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Fleur, die mij via e mail heeft benaderd een verhaal voor haar te schrijven, gebaseerd op haar fantasie n. Eindelijk onderweg Na een jaar hard werken brak ook voor Fleur eindelijk de ke..."
15-02-24
9.1
SarahDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Gangbang, Maagd, Pijpen, Rape, Sperma, Verkracht, Zusjes,
"Sarah was een mooie meid die al een aantal jaar aan turnen deed. Ze heeft een mooi slank lichaam en blonde haren. Haar kleine tietjes prikte altijd lekker in de stof van haar pakje. Laten we maar eerlijk zijn, de turnzalen trokken altijd vol publiek ..."
05-02-24
7.6
Bulli - 4: Pesters HerstelDoor: Tanne Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Rape, Verkracht, Vernederen,
" Het is zeven uur, een nieuwe dag. De pesters hadden allemaal een onrustige nacht, regelmatig ging er een alarm af omdat deze of gene aan haar kutje of zijn pik zat. Het gevolg is dat mijn zusje en ik ook slecht sliepen, Nienke is nog in diepe rust..."
04-02-24
9.0
Joke, Het Ff FestivalDoor: Tim
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Festival, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Disclaimer het onderstaand verhaal bevat seksuele handelingen die als zeer extreem gezien kunnen worden. De lezer dient te beseffen dat het verhaal puur fantasie is. Dat meen je niet Heb je dat echt gedaan , reageerde ik verbaasd..."
29-01-24
8.7
Bulli - 3: Pesters StraffenDoor: Tanne Dali
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groot Geschapen, Grote Lul, Naakt, Rape, Sm, Verkracht, Vernederen,
" Mijn zusje Nienke was net als de pesters en ik tijdens hun verhalen helemaal naakt. Nadat ik de zes jongens en meiden naar hun kamer stuurde kwam ze dankzij hun pest stories bergeil schrijlings op mijn schoot zitten, waarna ze zich volledig op mi..."
28-01-24
9.2
Bulli - 2: Pesters VerhalenDoor: Tanne Dali
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dwang, Groepsex, Naakt, Rape, Sm, Verkracht, Vernederen,
" Twee dagen later is het zo ver en komen de zes pesters opnieuw naar het hotel. Daar vangen Nienke en ik ze op in de lobby, waarna we hen naar een gereedstaand geblindeerd busje brengen. Om hen te desori nteren worden ze geboeid, hun ogen extra afg..."
17-01-24
9.2
JackDoor: Jack
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Creampie, Rape, Verkracht, Verpleger,
"Jack stond voor de deur van een imposante villa en belde aan. Hij had na zijn ronde als thuisverpleegkundige nog een telefoontje gekregen met de vraag of hij nog snel een huisbezoek kon doen om een operatiewonde te verzorgen. Het wat een koude winter..."
16-01-24
8.4
Snowboard Meisje - 4: BewaarengelDoor: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Oostenrijk, Rape, Sneeuw, Verkracht,
" Niet te geloven dat ik zo stom was om voor die paar euro in dit rijkeluis chalet mee te gaan bedienen, ik had op mijn vingers uit kunnen rekenen dat die klierige Peter Sullivan ook zou komen opdagen. Het gevolg is dat steeds als ik met een blad me..."
15-01-24
9.5
Vluchtelingen En Een Roes Met Gevolgen - 2Door: Wijopontdekking
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Afrikaans, Besneden, Klaarkomen, Rape, Sperma, Verkracht,
"In voorgaande deel kon je lezen hoe ik en mijn vriendin Natalie samen met vluchtelingen op de parking meegingen tot bij hun verblijfsplaats. Mijn hoofd was in de war, droomde ik, was ik gedrogeerd, was ik stervende, duizend vragen schoten do..."
12-01-24
8.6
Onverwacht Bezocht - 5Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht, Vernederen,
"Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Waar ik zojuist nog bijna op klaarkwam, ging nu werkelijkheid worden, ik ging mijn lul in Erica s darmen duw..."
11-01-24
9.4
Vluchtelingen En Een Roes Met Gevolgen - 1Door: Wijopontdekking
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Drank, Dwang, Rape, Vakantie, Verkracht,
" Hierbij een verhaal dat zich enkele jaren geleden, deels waar en deels erbij gefantaseerd heeft afgespeeld. Alle soortgelijke gebeurtenissen zijn toevallig en de namen in het verhaal zijn fictief. Dit is het eerste deel van wat e..."
11-01-24
8.7
Onverwacht Bezocht - 4Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Neuken, Pijpen, Rape, Trio, Verkracht, Vernederen,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Het was enkele maanden later en de gebeurtenis had ons seksleven drastisch veranderd. In eerste instantie..."
04-01-24
9.4
Dikke Preutse Tante MarieDoor: TommieX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Dominantie, Grote Borsten, Klusjesman, Met Familie, Rape, Tante, Verkracht,
" Zondag Taxidag Na de verjaardag van mijn moeder breng ik mijn tantes naar huis, de n woont in het hetzelfde stadje als mijn ouders. Ze is een spriet, maar die andere tante h ... Tante Marie is andere koek, 57 jaar, en al h..."
03-01-24
8.6
Onverwacht Bezocht - 3Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten De kerel trekt zich terug uit haar mond, neemt plaats op de bank en zegt nou sletje, ik lust nu wel een k..."
27-12-23
9.5
Onverwacht Bezocht - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten Erica kan een rilling niet onderdrukken als ik haar kutje lik en daarbij ook haar gevoelige clitoris ..."
24-12-23
9.3
Onverwacht Bezocht - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Dit verhaal is geschreven op basis van de wensen van mijn mail vriend Peter. Het is dus pure fantasie op basis van zijn lusten We zitten lui voor de tv naar het 10 uur journaal te kijken als tot mijn stomme verbazing de deurbel nog gaat, ..."
20-12-23
8.9
Sanne - 7Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"Toen ze zich in bad liet zakken viel haar iets op op de wastafel. Er lag een kleine vibrator en een flesje met schoonmaakmiddel voor sex speeltjes. Was Henry bezig geweest met speeltjes schoonmaken terwijl ze buiten bezig was En was hij deze dan ve..."
10-12-23
8.5
Sanne - 6Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Toen ze de woonkamer in stapte kreeg ze een dienblad met 3 biertjes aangewezen. Ook een stapel met hapjes en dergelijke. Ze kreeg de opdracht om dit buiten te serveren. Ze pakte het dienblad op en liep naar buiten. Toen pas besefte ze hoe ver ze eige..."
06-12-23
8.7
Sanne - 4Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht,
"Hij nam haar mee naar de badkamer. Daar vond ze een vol gelopen bad. Hij duwde haar naar binnen en deed de deur van buiten op slot. Ze stapte in de goedkoop uitziende kuip en werd verwarmd door lekker warm water met een heerlijke geur. Ze liet zich o..."
30-11-23
8.8
Vergeldingsdag - 1Door: JohanK
Reacties: 27
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Halsband, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" Dit verhaal is geschreven op verzoek van een goede vriend van mij. Dit speelde zich zo een dikke 6 jaar geleden af. Eigenlijk ben ik niet zo van wraak verhalen, maar voor deze ene keer, wijk ik af van mijn stijl. Veel leesplezi..."
26-11-23
9.0
Sanne - 3Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Ontvoerd, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"De volgende ochtend was een rustige. Ze werd wakker gemaakt en moest ontbijt maken. Dit moest uiteraard naakt. Ze bakte een eitje voor hem, zetten zijn koffie en smeerde zijn brood. Een had ze nog gedacht om de hete koffie in zijn gezicht te goeien m..."
20-11-23
8.4
Sanne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Rape, Tiener, Verkracht,
"De man opende de deur van het het huisje en liep naar binnen. Haar hart bonkte in haar borst terwijl ze zich afvroeg wat er met haar ging gebeuren. De kamer was donker en rook muf. Ze voelde zich angstig en hulpeloos, haar enkels en polsen nog steed..."
20-11-23
8.8
Sanne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Bondage, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vingeren,
"Sanne had een slank lijf en met haar 1.65 stak ze nergens echt bovenuit. Haar cupje A was een bescheiden zicht maar haar mooie ronde billen maakte daarin een hoop goed. Ze had gif groenen ogen en porno blonden haren. Het verhaal wat ik jullie wil ver..."
19-11-23
7.7
Amy - 11: Epiloog 3 En Einde, RomyDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Dochter, Likken, Met Familie, Moeder, Rape, Vastgebonden, Verkracht,
"Romy was zoals ze had belooft naar mijn vrouw gegaan. Ik kon gelukkig op 2 manieren mededogen van haar verwachten. Ze had me enkel gezegd dat ik een affaire had gehad en had de politie we buiten gelaten. Echter bleef het dreigement, doe het nog een..."
16-11-23
8.9
Do, De Vette Marokkanen HoerDoor: Binkydinky
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Broer, Cafe, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Hoer, Jong En Oud, Marokkaans, Milf, Moeder, Oom, Prostitutie, Rape, Slet, Sletje, Sm, Verkracht, Vrienden,
"Ze had een sexy pakje aangetrokken. Kleine roze slip, kort rokje, leren jasje en een witte blouse. Tevreden keek ze in haar passpiegel en tuitte haar lippen een beetje. Dolores, voor vrienden Do, was geil en ze had al lange tijd geen man geh..."
24-10-23
8.2
Daar Moet Een Piemel In!Door: Lotte Schrijft
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Rape, Verkracht,
" Lotte komt een groep hooligans tegen en brengt het er niet ongeschonden vanaf. Het was zondagmiddag, Lotte zat alleen in de metro en ze zag er netjes uit. Ze had zich opgemaakt, haar haren zaten netjes onder een diadeem en ze droeg ee..."
23-10-23
8.1
Soraya - 2: Haar PerspectiefDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Auto, Bondage, Bos, Moeder, Pijpen, Rape, Sperma, Vastgebonden, Verkracht,
"De deur van de jeep ging open en verblinden mij bijna. Met mijn armen en benen bij elkaar gebonden lag ik in de grote kofferbak. Ik wist gewoon dat mijn jurkje zo opgetrokken was dat hij alles van mijn billen en ondergoed kon zien. Mijn haren kleefde..."
20-10-23
8.0
Soraya - 1: Zijn PerspectiefDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ontvoerd, Rape, Sperma, Verkracht,
"Ik opende de deur van mijn Jeep en zag daar het weerloze meisje liggen. Haar handen en voeten had ik voor haar aan elkaar gebonden. Het korte zomerjurkje wat ze aan had ga ze mooi zicht op haar zwarte kanten string. Ik zag onder haar mooi rode haren ..."
20-10-23
7.5
Home Invasion - 3Door: Louise
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Straf, Tiener, Verkracht, Vernederen, Zwanger,
"Zo gingen er weken voorbij waarbij we geen zonlicht zagen en slecht eten kregen en vooral hoe we op dagelijkse basis gebruikt werden als sex slavinnen door die kerels. Het was altijd dezelfde routine. Wij werden opgehaald uit onze cel in de kelder en..."
03-10-23
8.6
Karin En Hansje - 37: Hans Heeft Twijfels@Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bischierig, Jong En Oud, Rape, Verkracht,
" Dit verhaal is deel 37 in een lange reeks, maar het kan op zichzelf gelezen worden. Door omstandigheden heeft deze reeks erg lang stil gelegen. Een korte situering kan helpen om de personages opnieuw te plaatsen. Uiteraard kan je ook voorgaand..."
17-09-23
9.2
De Huwelijksreis Van Eva En Henk - 2Door: Eric
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bizar, Bondage, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Huwelijksreis, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Vernederen, Vreemdgaan,
"Henk is wat stil en ziet nog voor zich hoe zijn vrouw vannacht uit zichzelf bij de man in bed kroop en zich over zijn harde pik liet zakken haar billen zag hij op en neer gaan, tijd om erover te praten krijgen ze niet twee mannen komen binnen en geba..."
09-09-23
9.1
Estelle - 3Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Onderdanig, Rape, Verkracht,
"De gebeurtenissen van de afgelopen dagen zaten nog vers in haar hoofd. Ze wist niet of ze nu verkracht was of gewoon goed gebruik had gemaakt van een benarde situatie. Voor nu had ze besloten om het er maar bij te laten. Als ze in het weekend op stap..."
05-09-23
8.3
GeraldineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Bondage, Deepthroat, Neuken, Pijpen, Rape, Strand, Vastgebonden, Verkracht,
" Disclaimer Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantas..."
27-08-23
8.6
Anna Het Onderdanige Kik Sletje - 7Door: Marius W
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Tiener, Verkracht,
"Mooi denk ik bij mezelf dan laat ik haar nog even in spanning en op dat moment krijg ik een appje binnen. Het blijkt een priv appje te zijn van Kiki 1 van de meiden uit de klas van Anna. Kiki Hoi Marius Kiki hier ik zit in de gro..."
26-08-23
8.9
Te Veel Schulden, Is Pijn Lijden...Door: Samsara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Deepthroat, Dildo, Donkere Mannen, Neukmachine, Pijn, Rape, Verkracht, Vernederen,
"Zwart Zwart Zwart mompelt Jeroen in zichzelf als hij zijn laatste fishes op zwart zet bij de roulette tafel. Dit is zijn laatste geld. Als hij dit verliest, zit hij cht in de problemen. Eigelijk nu al. Hij heeft zoveel schulden gemaakt ..."
21-08-23
8.2
Italiƫ - 15Door: Sandrawild
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Blond, Cuckold, Cuckolding, Gangbang, Italie, Kaal, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf, Rape, Verkracht,
"Na een heftige woensdag nacht in de club was ik alweer vroeg wakker en ging op het dakterras bijkomen. Het hele dorpje lag nog te slapen op deze warme donderdag ochtend. Het was een uurtje of acht toen Roy met een grote grijns en een fles water het d..."
09-08-23
8.7
De Vriendinnengroep - 2Door: Hotgirl
Reacties: 26
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Rape, Verkracht,
"Ik reed op mijn fiets naar huis. We wonen in een 2 onder 1 kap woning in Tilburg. Amper beseffend wat er gebeurt was. Plots was ik thuis amper beseffend hoe ik de rit had afgelegd. Ik deelde alles met Sophie. En ze wist van..."
24-07-23
8.6
De Vriendinnengroep - 1Door: Hotgirl
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Broer, Rape, Verkracht, Zus,
" Mijn verhaal is echt gebeurt en loopt nog steeds. Mijn naam is Ingrid. 19 jaar en studeer op het hbo een opleiding economie. Woon nog thuis met mijn broer Bart van 21, Zus Kim van 24 al woont die op kamers, mijn vader Mark e..."
22-07-23
8.3
De BuurvrouwDoor: Groningenstel
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buurvrouw, Milf, Rape, Vastgebonden, Verkracht, Volle Vrouwen,
"Een paar maanden geleden ben ik verhuisd en ik woon nu in een simpele tussenwoning. Naast mij wonen o.a. Mark en Amy. Een doorsnee stel met 3 opgroeiende kinderen. Toen ik de sleutels van de nieuwe woning kreeg heb ik aangebeld en mij voorgesteld dat..."
15-07-23
8.7
AnnikaDoor: Amy-mae
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gevangenis, Groepsex, Rape, Stagiair, Tiener, Verkracht,
" Disclaimer erg belangrijk dit verhaal Dit verhaal bevat het onderwerp groepsverkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je oke mee bent in een erotische verhaal raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mij..."
24-06-23
8.2
Home Invasion - 2Door: Louise
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dwang, Hoer, Jong En Oud, Kelder, Kinky, Lesbienne, Ontvoerd, Prostitutie, Rape, Tiener, Trio, Verkracht, Vernederen,
"Dit verhaal gaat verder op Home Invasion 1. In het eerste deel las je hoe Emma, een 16 jaar oude meid, voor het eerst een langdurende periode alleen thuis mocht blijven terwijl haar ouders het land uit waren voor hun werk. Echter liep dit na de eer..."
22-06-23
8.2
Ruige Coby Ontmoet Vier Jonge JongensDoor: Jenny
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Baarmoeder, Barvrouw, Brunette, Mantelpak, Milf, Rape, Spuiten, Verkracht,
"Lekkere Coby was een stevig gebouwde vrouw van vijfendertig die een drukke baan had als serveerster in een caf bar dancing. Ze was een doorgewinterde barvrouw met een streng gezicht die zich geen knollen voor citroenen liet verkopen en kordaat optra..."
05-06-23
8.7
Home Invasion - 1Door: Louise
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Alleen Thuis, Bad, Bondage, Inbreker, Jong En Oud, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Ontvoerd, Rape, Tiener, Vastgebonden, Verkracht,
" Dit verhaal is een extreme fantasie... Ik ben Emma en ik leef nog samen bij mijn ouders thuis. Ik ben nog niet zolang 16 jaar dus het is vrij normaal dat ik nog thuis woon. Echter toen dit verhaal zich plaatsvond, was ik alleen thuis...."
04-06-23
8.4
Fuck 'n Go - 4: De DuitserDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Plas, Plassen, Rape, Slet, Sletje, Verkracht,
"Nadat Kenneth het veld had moeten ruimen als mijn zelfbenoemde pooier, was het ook een stuk stiller geworden in mijn kelderberging en in mijn kut . Het app groepje dat Kenneth had gebruikt om mij door zijn vrienden als cumdump te laten gebruiken lee..."
03-06-23
8.8
Fuck 'n Go - 3: Vieze Gore Homo SletjeDoor: Maik 070
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Rape, Slet, Sletje, Verkracht,
"Na de avond waarop Kenneth mij voor het eerst ook door twee vrienden uit zijn app groepje als cumdump had laten gebruiken, had ik inderdaad nog veel meer appjes en sms jes van onbekende nummers gekregen. Steeds met teksten die weinig te raden overl..."
01-06-23
9.2
De PakketbezorgerDoor: YoungDirtyBastard
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bezorger, Cowgirl, Creampie, Dochter, Doggystyle, Pijpen, Rape, Vader, Verkracht,
" Wat een sukkels schreeuw ik uit. 3 0 achter Mijn dochter Jasmine op de bank naast me kijkt even fronsend op van haar telefoon. Weer geld verloren pa . Zaterdagavond voetbal kijken op de bank is een stuk spannender als je er wat geld op hebt s..."
10-05-23
8.0
Zijn BezitDoor: Liz
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Huwelijksreis, Pijn, Rape, Slaaf, Slavin, Verkracht,
"We lopen hand in hand naar een tafel in de hoek van het restaurant. Het kijkt uit op de open keuken, de verlichting schept meteen een zwoele sfeer, de muziek is Spaans en erotisch. De fles wijn die we elke avond bestellen sinds we op huwelijksreis zi..."
05-05-23
8.1
Marloes - 11: SlotDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Dat weekend Het weekend was dan eindelijk daar. De meiden hadden afgesproken bij Marloes thuis. Bodine vond het niet erg om te reizen en bovendien waren Marloes haar ouders het weekend niet thuis. Gezien het onderwerp waarover ze het ..."
01-05-23
9.3
Marloes - 10: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Maandag avond Toen ze haar straat binnen liep was Bodine blij te zien dat er nog niemand thuis was. Ze opende de voordeur, liep de trap op naar boven en gooide alles op haar bed neer. Ze open de eerst haar telefoon en bekeek de versch..."
30-04-23
8.7
Marloes - 9: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Maandagmiddag Na het douchen droogte ze zich af. Opnieuw had de bestuurder zich niet bij haar gevoeg. Ze wist dat het nu ook niet meer ging gebeuren Ze stapte de badkamer uit benieuwd naar het tafereel wat ze in de woonkamer aan zou t..."
29-04-23
8.3
Marloes - 8: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" maandag ochtend Toen ze onder de douche vandaan kwamen mocht bodine koffie zetten voor ze . Ze vroegen het ook echt alsof ze wat in te brengen had. Handen gingen weer over en in haar lijf. Gelukkig waren ze dit keer niet al te wild me..."
28-04-23
8.4
Marloes - 7: BodineDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" Zondag avond Daar lag ze alleen in de slaapkamer. Naakt verscholen zich in een hoek. waar ze Marloes nu hadden heen gebracht wist ze niet. Ze hoopte maar dat ze haar lotgenoot snel zou terugzien. Zij was het enige wat haar tijd hier ..."
26-04-23
8.5
Marloes - 6: Zondag AvondDoor: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Al snel haasten Bodine en ik ons naar de keuken en namen de mannen plaats aan tafel . Ook hier vloeide weer menig opmerking voorbij. Toen ik het vlees voor de mannen stond te bakken werd ik ineens bij mijn haren gepakt en over een leeg deel van het a..."
25-04-23
8.7
Marloes - 5: Zondag MiddagDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Na mijn kleine rustmomentje onder de douche hoorde ik de voordeur van het huisje open gaan. Ik hoorde een vrouwelijke stem schreeuwen en krijsen. Een jong meisje van Ik denk ongeveer mijn leeftijd werd naar binnen gedragen. De mannen gooide haar mete..."
25-04-23
8.2
Marloes - 4: Zondag OchtendDoor: Amy-mae
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Ik werd wakker toen n van de mannen het laken waaronder ik lag van mij afgooide. Meteen legde hij mijn benen in mijn nek en kon ik zien dat hij naakt was. ik wist wat mij te wachten stond. Aan mij de oneervolle taak om hem van zijn ochtend zaad af ..."
24-04-23
8.6
Marloes - 3: Zaterdag AvondDoor: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Dwang, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Na de lunch kreeg ik even tijd om bij te komen Ik werd naar de slaapkamer gebracht en deze werd op slot gedaan. Hoe ging ik me in godsnaam uit deze situatie redden. En wat waren deze beesten allemaal met mij van plan. Ik besloot dat het een goed idee..."
23-04-23
8.6
Marloes - 2Door: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" zaterdag middag Aangekomen in het huisje werd ik meteen door naar de slaapkamer gelopen. Hier namen de mannen de kans om mij te ontdoen van de rest van mijn kleding. Direct werd ik met mijn hoofd in de kussens geduwd en werden mijn bi..."
18-04-23
8.6
Marloes - 1Door: Amy-mae
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Dwang, Neuken, Ontvoerd, Rape, Verkracht, Vingeren,
" zaterdag ochtend Vanaf jongs af aan was ik al fanatiek op de atletiekbaan. De Sprint onderdelen was mijn favoriete onderdeel. Ik ben al vanaf mijn 11e dagelijks aan het trainen. Nu 5 jaar verder zou ik mijn eerste grote junior atletie..."
17-04-23
7.7
VoetbalmeisjeDoor: Lynn
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Rape, Verkracht, Voetbal,
"Van jongs af aan ben ik al een voetbalmeisje. In meerdere opzichten. Allereerst ben ik een redelijk fanatieke Ajax Supporter. Woon net iets te ver weg voor een seizoenskaart. Maar ga een paar keer per jaar naar wedstrijden. Eerst vooral met mijn pa. ..."
11-04-23
8.5
UitschotDoor: Biggus Dickus
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dronken, Rape, Verkracht,
" Inleiding Dit verhaal gaat over Mathijs, een man van 27 jaar die werkt in de metaalrecycling. Toen hij nog jong was wilde hij altijd al met grote machines werken, maar na 8 jaar is de lol er voor hem af. Hij woont alleen en heeft wein..."
11-04-23
6.9
Party In The UsaDoor: Melissa
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Eerste Keer, Rape, Verkracht,
"Goedendag. am Melissa. Geboren als Jessica. Ik ben 19 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Toen ik anderhalf jaar was ben ik met mijn moeder verhuisd naar Nederland. Heel verhaal. Maar mijn vader was een drugscrimineel back in de states. M..."
17-03-23
8.4
Dromen Van JessicaDoor: Abraham De La Moutarde
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bare, Collega, Groot Geschapen, Grote Lul, Rape, Verkracht, Vreemdgaan,
"Jessica is een leuke vrouw van 42 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Tieners. Ze is een super vrouwelijke vrouw en ziet er zeer aantrekkelijk uit met haar donkere haar en een stevige C cup. Met haar prachtige oogopslag kijkt ze betoverend de wijd..."
17-03-23
8.8
Party In The UsaDoor: Melissa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Vakantie, Verkracht,
"Goedendag. am Melissa. Geboren als Jessica. Ik ben 19 jaar en oorspronkelijk afkomstig uit Amerika. Toen ik anderhalf jaar was ben ik met mijn moeder verhuisd naar Nederland. Heel verhaal. Maar mijn vader was een drugscrimineel back in de states. M..."
14-03-23
8.8
Lottes VerhaalDoor: Bert
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht,
" Inleiding Onlangs had ik een goed gesprek met Lotte, een goede vriendin uit mijn jeugd. Ze had ergens op t internet een seksverhaal gelezen dat bij haar een verdrongen herinnering naar boven had gebracht. Volgens haar leek het ver..."
12-03-23
8.8
Heftig Avontuur In Gevangenis - 2Door: Narcis
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bewaker, Gangbang, Gevangenis, Hermafrodiet, Kut, Kutje, Lul, Openbaar, Pijpen, Rape, Straf, Verkracht, Vingeren, Wraak,
" 1. Lol met celmaat Howard Jozef is inmiddels ook tewerk gesteld, gelukkig samen met mij. We moeten een stuk grond omspitten in de snikhitte. Nooit gehoord van ploegen hier in Indonesi kennelijk. Of t is gewoon om ons uit t..."
16-02-23
8.8
Vol Twisten - 33: OpgepaktDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Gevangenis, Hoer, Neuken, New York, Pijpen, Prostitutie, Rape, Verkracht, Vernederen, Vingeren,
" WAARSCHUWING Volgend verhaal is wat extremer, dit in de context van de verhalenreeks. Heb je echter geen behoefte aan dergelijke beschrijving, sla dit verhaal dan gewoon over. Rachelle Is een negentienjarige biraciale meid. Ze ..."
13-02-23
8.6
Wat Een Avond...: Verkracht?Door: De Oude Schrijver
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Condoom, Klaarkomen, Rape, Squirten, Verkracht,
"Zaterdagavond, nacht eigenlijk. Ik ben op weg naar huis na een avond drinken met m n vrienden, iets wat bijna elke weekeinde gebeurt. Het is een beetje een gewoonte geworden en ik moet eerlijk toegeven dat ik er niet echt veel aan vindt. Ik heb duide..."
18-01-23
8.6
RoxanneDoor: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Dwang, Rape, Vastgebonden, Verkracht,
" Dit verhaal bevat onderwerpen als bondage, dwang en verkrachting. Als dit niet de onderwerpen zijn waar je ok mee bent in een erotisch verhaal, raad ik je aan dit verhaal over te slaan. Ik zie je graag bij mijn volgende fantasietje. ..."
05-01-23
7.7
SabineDoor: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pashokje, Rape, Tiener, Verkracht,
" Disclaimer 1 Dit is een verhaal wat ik jaren gelden al eens heb geschreven en ingestuurd op mijn oude profiel. Helaas en ben ik de inlog van dit profiel kwijt. Nu ik een paar jaar ouder ben en toch wel graag al mijn verhalen bij elkaar w..."
01-01-23
7.8
Elf Wordt Een Echte TeefDoor: Bachhus69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dieren, Honden, Rape, Verkracht,
"Elf lag nog steeds na te rillen van het klaar komen en een van de mannen kwam voor haar gezicht staan. Tilde zijn pik op en beval de geile slet om zijn ballen te likken. De hangende plakkerige pik lag tegen haar gezicht toen ze haar..."
25-12-22
8.7
Onvoorzien Zwart - 2Door: Sonia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht, Waargebeurd,
"Toen we rond de middag wakker werden en in de spiegel keken hielden we het niet voor mogelijk. De randen rond de ogen logen er niet om. Gelukkig kwamen onze echtgenoten morgen niet naar huis. We verzorgden ons zo goed mogelijk, namen een rijkelijke d..."
15-12-22
8.1
Na Gym In De Douche GenomenDoor: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Gymles, Pijpen, Rape, Verkracht, Vingeren,
"Zoals elke woensdag had ik s avonds gym. Het was een klein meiden groepje, maar wel leuk en gezellig. We hadden een gym leraar, Lex. Lex was een stevige jongen. We, de meiden, dachten dat hij midden 30 was, maar zelf dacht ik jongen, eigenlijk wiste..."
06-12-22
8.1
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Likken, Pik, Plas, Plassen, Rape, Tieten, Verkracht,
"Een andere onherkenbare jongen kwam nieuwgierig kijken, knielde en stak prompt een vinger in Jannies rauwe vlees en duwde die zover mogelijk naar binnen toe. Ze schrok en slaakte een kreun door haar vaatdoekje heen. Ze hoopte vurig dat ze niet van pl..."
05-12-22
7.8
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 1Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Klitje, Maagd, Ongesteld, Rape, Schaamlippen, Tieten, Verkracht, Vingeren,
"Nog voordat Lindsey haar tweeling op de wereld zette, aardig wat jaartjes geleden inmiddels, was ze een tijdje invalkracht op een kinderdagverblijf. Ze kon moeilijk een vaste baan vinden omdat ze haar school niet had afgemaakt en potenti le werkgever..."
01-12-22
7.1
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bordeel, Dwang, Groepsex, Hoer, Nicht, Oom, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht, slavin,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. VERGEVING Marieke, een mooi en lief maar ook na ef meisje, valt in hand..."
28-11-22
9.3
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Antwerpen, Bordeel, Groepsex, Hoer, Ontmaagd, Ontmaagding, Prostitutie, Rape, Sprookje, Verkracht,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse Mariken van Nieuweghen. Het volgt de drie thema s uit dat verhaal Verleiding, Zonde en Vergeving. ZONDE De zeventienjarige Marieke ontwaakt in seksueel opzicht, laat een..."
23-11-22
9.4
Marieke Van Nijmegen: Sprookje 12.1Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Sprookje, Verkracht,
" Dit sprookje is gebaseerd op het Middeleeuwse verhaal Mariken van Nieumeghen . Het had als thema s Verleiding, Zonde en Vergeving, die ook de rode lijn van dit verhaal vormen. VERLEIDING Verdorie, veel te mooi ..."
20-11-22
9.3
Autopech Na Het StappenDoor: Michael
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Lift, Pijpen, Rape, Verkracht,
"Mijn auto hapert al een tijdje, maar geld voor een reparatie heb ik niet. Of nou ja, ik besteed het liever ergens anders aan zoals een avondje stappen. Ook vanavond was ik weer uit met wat vriendinnen. Veel drinken doe ik niet, zeker niet als ik moe..."
18-11-22
8.0
Mandy De Trut Bedrijft Sex - 2Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Masseuse, Minnares, Rape, Slet, Sletje, Verkracht, Vingeren,
"Magere Mandy was een vrolijke spontane meid van inmiddels al weer zesentwintig, die opgenomen was in een project voor beschermd wonen omdat ze een lichte beperking had. Een paar jaar geleden was ze uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer te handha..."
23-10-22
8.2
Wraakgodinnen - 3: Timoria (slot)Door: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Rape, Straf, Tattoo, Tiener, Verkracht, Wraak, Zussen,
" Timoria Straf Spannend, de dag van de wraakactie is aangebroken. Ik heb er nog eens goed over nagedacht, of ik wel goed bezig ben, maar ik m et echt iets doen. Mijn zusje Marie en haar vriend Noah kunnen niet zomaar verkracht en de dood..."
23-10-22
9.5
Wraakgodinnen - 2: PreludiumDoor: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Douche, Extreme, Rape, Verkracht, Zus,
" Eindelijk heb ik de guts om de verkrachting en dood van mijn zus Marie en haar vriendje Noah te gaan wreken. Al bijna drie jaren zit ik daarvoor op Krav maga , om zelfvertrouwen en vechttechniek op te bouwen, maar toch was er eerst de bedreiging ..."
22-10-22
9.7
Aanranding In De Trein - 2Door: Michael
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Rape, Trein, Trio, Verkracht,
"Fuck, wat was ik geil geworden van die vreemde kerel die mij had lopen betasten Midden in de volle trein had ik hem afgetrokken terwijl hij me had klaar gevingerd. Een goede blik had ik niet gekregen, en toen het eindelijk wat rustiger werd bleek hi..."
21-10-22
9.2
Wraakgodinnen - 1: ErinyenDoor: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Groepsex, Rape, Verkracht, Wraak,
" We komen net van training, als ik met mijn vriendinnen Vieve en Rom e in een nogal donkere straat een groepje van vijf jongens tegemoet loop. Ze dragen donkere hoodies waarvan ze de capuchons nog eens even extra diep over hun hoofd trekken, hun ge..."
19-10-22
9.7
Maagdenroof - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht, Zwanger,
" De laatste sneeuw is gesmolten, de wegen zijn ijsvrij en weer begaanbaar. In alle nederzettingen die aan Baldur s rijk grenzen, worden voorzieningen genomen om elke strijd en tegenstand te vermijden. De meisjes die tijdens het afgelopen jaar zijn ..."
22-09-22
8.6
Misbruikt In De GevangenisDoor: Justin 1985
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gevangenis, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" u Dit verhaal neemt overdreven proporties aan. Het is puur fantasie. Ik vind het soms gewoon leuk om tijdens het schrijven wat extremere vlakken op te zoeken. Zo zijn mijn verhalen hopelijk niet de dertiende in een dozijn. u Inleiding ..."
11-09-22
8.1
Fenna - 1Door: Fenna
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Rape, Verkracht, Zus,
"Je kent het wel. Je bent jong. En de wereld heeft nog veel onbekends voor je in petto. Mijn naam is Fenna. 16 jaar als dit verhaal begint en zit op de HAVO. Ik kom uit een vrij doorsnee gezin. Met 2 ouders. En een oudere broer Niels. Hij is 18. ..."
10-09-22
8.4
Hermsen Leert Zijn Dochter Een Harde LesDoor: Saturn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Dildo, Dochter, Met Familie, Neuken, Rape, Tiener, Vader, Verkracht,
" Meneer Hermsen is een misogyne docent Duits aan een middelbare school. Het is hem gelukt om de na eve Eva tot bijles te verlijden en zich iedere vrijdagmiddag aan haar op te geilen. Uiteindelijk doet de schooldirectie aangifte tegen hem en wordt h..."
28-07-22
8.2
Dryaden - 3: De PaardenbronDoor: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Rape, Verkracht,
"Toen ik thuis kwam was Artemis er al, ze lag op haar rug in een hangmat, met opgetrokken knie n wreef ze haar kut op. Was het niet gezellig met de vriendin vroeg ik alsof er niets gebeurd was. Maar zij schrok natuurlijk van mijn uiterlij..."
08-07-22
8.0
Charles Blossom - 3: Cum SlutDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Rape, Vampier, Verkracht,
"Annabelle ligt te zonnen aan de Cala Xarraca, een rustig strandje aan de noordzijde van Ibiza. Charles en zij zijn inmiddels ruim twee jaar getrouwd. Annabelle geniet volop van haar leven. Ze is bezeten van seks en haar ster als pornoactrice is in ko..."
26-06-22
9.0
Dryaden - 2: Nimfen En SatyrsDoor: Bookolos
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Natuur, Plas, Plassen, Rape, Verkracht,
"Mijn allerliefste Artemis zou gaan buurten bij haar lesbische vriendin, dus ik had de rest van de dag voor mijzelf. Artemis en ik neuken al sinds onze middelbare schooltijd, maar we zijn nooit exclusief geweest. Eigenlijk deden we alles al eerder, d..."
25-06-22
7.3