63.289 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Ben jij de Meesteres in het erotische spel of laat jij graag iemand de baas over je spelen? Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Meesteres sexverhalen. In deze categorie staan 260 erotische verhalen.
De Opvoeding Van Een Slet - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05-24
8.5
De Opvoeding Van Een Slet - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05-24
8.8
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05-24
7.9
Slavin Vera - 24: De Terugkomst (deel 2)Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05-24
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05-24
9.2
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 1Door: Slaaf N
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Mijn Meesteres wil totale controle over mij. Als ze tijdens een sessie besluit met mijn pik te spelen wil ze controle ook blijven houden. Daarom moet ik tellen als ik in de buurt van een hoogtepunt kom. Ik moet starten op 5 en aftellen naar 1. Op 1 m..."
14-05-24
7.4
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 6: Het Begi...Door: Erwijn
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meesteres, Neuken, Onderdanig, Vernederen, Worstelen, Zweep,
"Na hun vertrouwelijke onderonsje kruipt Catherina alweer snel in haar rol als Domina. Het is tijd voor jou en Jos om jullie straf te ondergaan, vanwege het klaarkomen in de latex slip zonder mijn toestemming. spreekt zij streng tegen haar...."
13-05-24
9.3
Slavin Vera - 23: De Terugkomst (deel 1: Maud)Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Meester, Meesteres, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
09-05-24
9.1
De Opvoeding Van Een Slet - 2Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bondage, Meesteres, Slaaf, Vastgebonden,
"Daar sta ik dan vastgebonden aan een paal en ik kan geen kant op. De klemmen doen al behoorlijk pijn en ik sta er nog maar net. Het kwijl loopt langs de knevel op mijn hele lichaam. Het geeft me tijd om om mij heen te kijken. Voor me staat een stati..."
07-05-24
8.6
De Opvoeding Van Een Slet - 1Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Slet, Sletje, Vastgebonden,
" Ik schrijf hier omdat ik het geil vind om hier verhalen te lezen. En ik nu een keer wat terug wil doen. Het is puur gebaseerd op mijn fantasie maar hopelijk maak ik het ooit een keer mee of delen ervan . Mocht je suggesties hebben hoor ik die natu..."
05-05-24
8.6
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 5: Peter Br...Door: Erwijn
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Bondage, Dwang, Meesteres, Neuken, Vastgebonden,
"Wanneer Sara en Jos weer beneden zijn, zitten beiden een beetje verlegen en met een rood gezicht zwijgend bij Peter en Noor aan de salontafel. Ze zitten met hun gedachten nog bij de vermanende woorden van Catherina die hen daarbij een straf ..."
04-05-24
9.5
Van Hetero Man Naar... - 1Door: Jawi57
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femdom, Meesteres, Pegging, Pijpen, Sissy,
"Ik ben Jos, een man van midden 20 en heb geen relatie, ik ben aardig geschapen 16 cm stijf wel vaak seks met vrouwen. Daar komt dan bij dat ik ze neuk op alle standjes die je maar bedenken kunt. Laatst had ik intiem contact met een vrouw va..."
03-05-24
8.3
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 3Door: Erwijn
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dildo, Latex, Likken, Meesteres, Onderdanig, Pijpen, Slaaf, Slavin,
"De 2 keuzes Als Catherina in de woonkamer aan de eettafel plaatsneemt, legt ze bijna onbewust het fotoalbum voor haar op het tafelblad neer en in gedachten verzonken staart zij stil voor zich uit. Haar boosheid is enigszins naar de ..."
30-04-24
9.4
De Eerste Keer Bij Meesteres…..Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04-24
8.8
Sletje Erica - 2: De Reactie Van De MeesteresDoor: Sletje Erica
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Kort, Meesteres, Opdracht, Slet, Sletje,
"Naar aanleiding van het verslag van een hele spannende dag wat jullie hebben kunnen lezen in deel 1 heb ik een reactie gekregen van mijn Meesteres. De reactie kunnen jullie hieronder lezen. Sletje Erica, Bedankt voor je verslag. Je ..."
12-03-24
8.6
Gevangenis Van Marloes - 1Door: Lars
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Advocaat, Anaal, Beffen, Facesitting, Gevangenis, Meesteres, Milf, Pijpen, Slaaf, Sportschool, Squirten, Standje 69,
"Voordat ik mijn waargebeurde avonturen ga vertellen, zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Lars en ik ben 24 jaar. Typische Hollandse gast die zich, net als de meeste mannen van mijn leeftijd, bezighoudt met werk, feesten en daarnaast ook..."
04-03-24
9.1
Een Duwtje In De Goede Richting - 5Door: Mickey Hard
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Jong En Oud, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Studenten, Vader, Zweep,
"De zondag was gekomen dat ik weer had afgesproken met Lynn. Ik was zo geil geworden van alles wat Kurt mij gestuurd had, maar ik had me ingehouden. Alle geilheid zou ik vandaag op zijn dochter Lynn botvieren. Zo dat ik in de trein naar Leuven en ik v..."
27-02-24
8.5
Een Duwtje In De Goede Richting - 4Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dochter, Femdom, Meesteres, Moeder, Sissy, Slaaf, Straf, Vader,
"Na mijn ontmoeting met Lynn, de dochter van Kurt en Marina, denk ik dat ik echt verliefd was. Smoorverliefd zelfs. Wat een geweldige jonge vrouw We stuurden elkaar de hele dag berichtjes. s ochtends begonnen we lief, in de avond werd het p..."
18-02-24
9.1
Vergeldingsdag - 3: SlotDoor: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK ..."
11-02-24
8.8
Claire Met De Voorbinder - 3Door: AnaalBoy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Kinky, Meesteres, Nylon, Onderdanig, Rimmen, Strapon,
"Terwijl ik bijkwam van die dikke strap on in mijn kontje waarbij het voelde alsof er twee eikels op zaten. Ik keek met open mond naar Evelien die binnen kwam. De blondine zei Ja sletje, we gaan je delen. Mijn moeder past op de kids zodat Claire en ..."
21-01-24
9.3
Daan Op Avontuur - 4: Eindelijk KlaarkomenDoor: Meneer Op Avontuur
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Edging, Klaarkomen, Meester, Meesteres, Onderdanig, Pijpen, Sperma, String, Trio,
"Nadat ik me had opgefrist, heb ik heerlijk met Sofie zitten eten. We hebben uitgebreid gepraat over mijn ervaring. Hierbij had Sofie aangegeven dat meneer dit inderdaad ook wel vaker bij haar heeft gedaan. Uit haar verhaal begreep ik dat meneer niet ..."
17-01-24
9.4
Claire Met De Voorbinder - 2Door: AnaalBoy
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Kinky, Meesteres, Nylon, Onderdanig, Rimmen, Strapon,
"Na het pannenkoekavontuur kon ik niet anders meer dan denken aan Claire en wat er allemaal was gebeurd. Wat was dit een geweldige ervaring geweest. s Avonds hadden de kinderen het kerstfeest op school en na afloop haalden de ouders ze weer op. Op he..."
15-01-24
9.2
Afkick Kliniek - 3Door: Dandan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Dwang, Meester, Meesteres, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf, Slavin,
"Die ochtend werd ik wakker. Mijn eerste nacht zat er op. Mijn lul strak in mijn kooitje door een ochtend erectie.Ik moest enorm naar het toilet. Om de pijn van het kooitje te verlichten kon ik niet anders dan Babette ook wakker te maken. Babette flui..."
09-01-24
9.0
Het Postbodemeisje - 6Door: Stranger
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Meesteres, Postbode, Slaaf,
"Nadat ik haar heb horen vertrekken begin ik snel met het opruimen van de slaapkamer. Ik haal het bed af en sprint naar beneden om deze in een korte was te doen zodat de bewijzen van de neukpartij verdwijnen. In de douche aangekomen tref ik een ravag..."
06-01-24
8.8
De Weg Naar OvergaveDoor: Mindswitch
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres,
" Dit is mijn eerste verhaal. Ik hoor graag reacties Omdat het een beetje een trage opbouw heeft zijn hier alvast de eerste twee delen in n keer. Deel 1 Hij is vijfentwintig, een gezonde Hollandse jongen met bruin ha..."
03-01-24
8.6
Claire Met De Voorbinder - 1Door: AnaalBoy
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Blinddoek, Kinky, Maagd, Meesteres, Nylon, Onderdanig, Rimmen, School, Strapon,
"Ik kende Claire van het naar school brengen van onze kinderen. Onze zoontjes zaten samen in de klas, door middel van speelafspraakjes was ik er achter gekomen dat ze een alleenstaande moeder was. We hadden een leuke klik en iets in haar trok..."
02-01-24
9.1
Trans Milf Na Het Stappen - 1Door: Spyrell
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Meesteres, Milf, Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Laat ik beginnen bij het begin, mensen die mijn andere verhalen gelezen hebben weten dat ik erg homoseksueel uitgevallen ben, althans dat idee had ik. Na het leegzuigen en anaal prooi vallen van meerdere oudere mannen kwam ik erachter dat ik helemaal..."
29-11-23
9.3
Hoe Ik Een Culkold Werd - 2Door: Knakworstje
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groepsex, Meesteres, Slet, Sletje, Sperma, Strapon, Vernederen,
"De volgende dag zaten we samen aan de koffie, ze zei, jij bent mijn man, jij doet alles goed zorgt goed voor me, je bent een lieve man ik hou ontzettend veel van je. Ik kan niet zonder jou, echter seks met een echte kerel is iets waar ik niet meer zo..."
29-11-23
8.4
Hoe Ik Een Cuckold Werd - 1Door: Knakworstje
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul, Meesteres, Slikken, Sperma, Vernederen,
"Op een avond reden we beiden met onze auto s naar huis, daar we op verschillende tijden starten met ons werk, konden we niet in een auto gaan. Op de snelweg zag ik dat een auto naast haar Mercedes bleef rijden en bleef kijken naar haar, haar inhaalde..."
28-11-23
8.4
Meesteres In Huis - 11Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Feest, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Sinds ook Madam Sandra, de leidinggevende van Gerrit, zich bij de meesteressen had gevoegd, was Gerrit nergens meer veilig. Zowel thuis als op zijn werk werd hij vernederd, maar vreemd genoeg begon het te wennen. Slaaf Gerrit accepteerde zijn lot en ..."
17-11-23
9.0
Meesteres In Huis - 10Door: Gerrit
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Vernederen, Voeten, Werk,
"Het was half 6 in de ochtend. Slaaf Gerrit lag naakt te slapen in de logeerkamer toen zijn wekkerradio begon te spelen. Who run the world Girls Girls Who run the world Girls Girls Who run the world Girls Girls Who ..."
14-11-23
8.9
Is Er Nog Een Toekomst? - 4Door: JohanK
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blinddoek, Dp, Dubbele Penetratie, Meesteres, Pijpen, Strapon, Vingeren,
" Dit is deel 4 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik eerst de voorafgaande delen te lezen. Veel leesplez..."
28-10-23
9.3
All Safe OpslagDoor: Marco
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Toilet,
"De heeft is begonnen, bij mijn in huis betekent dat een grote schoonmaak, de herindeling van kasten, Zomerspelen richting de opslag en de Winterspelen uit de opslag terug naar het huis. De slaapkamer en de voorkamer staan al aardig op zijn kop overal..."
27-10-23
8.7
Hoe Mathijs Mathilde Werd - 2Door: Luna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Buttplug, Collega, Dominantie, Kontje, Lingerie, Meester, Meesteres, Pijpen, Sissy, Slet, Sletje, Werk,
"Mathilde was zo goed gekomen dat zij hij helemaal uitgeteld op bed stortte. Steven ging snel bij hem zitten en pakte zijn inmiddels slap geworden penis. Hij deed hier behendig een mooi matchende roze penis kooi om. Mathilde wist niet wat er gebeurde ..."
19-10-23
9.0
Meesteres MystiqueDoor: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Plas, Plassen, Sm, Strapon, Therapie, Vernederen,
"De 46 jarige Johan had een goed lopend bedrijf, en regeerde met harde hand over zijn personeel, waarbij niemand hem tegen durfde te spreken. In tegenstelling tot de meedogenloze manier waarmee hij zijn werknemers behandelde had hij een goed huwelijk,..."
02-10-23
9.0
Een Duwtje In De Goede Richting - 2Door: Mickey Hard
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Lingerie, Meester, Meesteres, Sissy, Slaaf, Vernederen,
"Het was duidelijk dat ik wat teweeg had gebracht tussen Marina en haar man Kurt. Helaas voor mij had ik al meer dan een week niets meer van hen gehoord. Ik bel je later terug, Mickey zei ze. Eerst moet ik wat andere zaakjes rechtzetten . Wat h..."
21-09-23
9.0
KarinaDoor: Amy-mae
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Gehoorzaam, Meesteres, Slaaf, Vingeren,
"Daar zat ik dan. Oncomfortabel in het koffie zaakje om de hoek. Zoals opgedragen zonder slipje en zonder bh in mijn dunste jurkje. Het voelde naakt en kwetsbaar maar oh zo spannend. Er kwam opnieuw een berichtje binnen. zit je aan de kof..."
12-09-23
8.6
De HuurDoor: Simone13769
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jurk, Meesteres, Onderdanig, Travestie,
"Op bevel van Meesteres Carla liep ik op de pumps met de lage hak achter haar aan naar de kamer tegenover de slaapkamer. Deze kamer was ook op slot, nadat ze het slot openmaakte stapte ik achter haar aan. De sensatie van de Plooirok om mijn middel was..."
02-09-23
8.8
Verrassing In Berlijn - 2Door: Marcus19583
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berlijn, Femdom, Meesteres, Slaaf, Sub,
"De afgelopen drie dagen heb ik rondgelopen in Berlijn en een bezoekje gebracht aan verschillende toeristische plekken, maar ik had er totaal niet mijn hoofd bij. Met elke stap die ik maakte moest ik denken aan Meesteres Eva en wat mij vanavond te wac..."
01-09-23
8.6
De KamerDoor: Simone13769
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Onderdanig, Travestie,
"Eindelijk was het gelukt. Ik kon met Carla een afspraak maken om langs te komen om de kamer te bekijken. Het is wel een wat aparte huishouding hier, maar dat moet je maar voor lief nemen zo luidde de introductie. Ik zoek een huurder die helpt in de h..."
29-08-23
8.9
Verrassing In Berlijn - 1Door: Marcus19583
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berlijn, Femdom, Meesteres, Onderdanig, Slaaf,
"Het is een regenachtige dag en ik zit met twee goede vrienden in een caf . Het is een stelletje dat al jaren bij elkaar is. Kop op Marcus, je komt vast snel weer iemand tegen , zegt Dirk als hij ziet dat ik somber naar hun kleffe gedoe kijk. Ik stem..."
28-08-23
8.4
Ze Wil Mij En Ze Krijgt Mij - 2Door: Sub.marco.Almere
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Dildo, Meesteres, Pegging, Plas, Plassen, Vastgebonden,
"In de vorige delen heb ik verteld over de 21 jarige Jolanda en hoe wij elkaar hebben ontmoet. Over hoe zij als startende Domina zichzelf wil ontwikkelen. Jolanda zat op de bank, we hebben gesproken over vandaag wat ze bij mij heeft gedaan. I..."
14-08-23
8.8
OnverwachtDoor: Sub.marco.Almere
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hoer, Meesteres, Plas, Plassen, Prostitutie,
"Het is donderdag, na een aardige tijd van slecht weer is de voorspelling een mooie dag. Vooruitzicht van vandaag is droog zonnige perioden. Ikzelf ben vrij deze dag, niemand thuis dus de tijd aan mijzelf. Tijdens mijn ochtendwandeling met mijn twee h..."
12-08-23
8.3
Het Postbodemeisje - 1Door: Stranger
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Meesteres, Postbode,
"Na mijn verplichte pensionering, heb ik mijn garage verbouwd tot kantoor, om een rustige plaats voor mijn veel verschillende werkzaamheden te hebben. Doordat ik een raam aan de voorkant heb kan ik iedereen aan zien komen en ook wat er in de straat ge..."
21-06-23
8.4
Meesteres In Huis - 9Door: Gerrit
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen, Zweep,
"Na een paar dagen vonden zowel Gerrit als zijn buurman Ton steeds beter hun draai in de nieuwe situatie waarin zij de dames moesten dienen. Het was zwaar, maar ze genoten enorm van de mooie kleding die de vrouwen droegen en deden hun uiterste best om..."
20-06-23
8.5
Wat Begon Als Rollenspel - 7Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Hoer, Meesteres, Milf, Prostitutie, Rollenspel, Sissy, Straf,
"Vol goede moed ging Priscilla de volgende dag weer naar Mickey. De vorige dag had ze 2 klanten afgewerkt en was daarna door chauffeur Hans onder handen genomen. Toen ze in de club aankwam stond Natalia al op haar te wachten in een strak glitteren..."
27-04-23
8.4
Meesteres In Huis - 8Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen,
"Zoals altijd was Gerrit zich grondig aan het scheren voor zijn meesteressen. Zijn baard, maar ook al zijn schaamhaar. Hij wist niet wat meesteres Joyce zou doen als ze een haartje zou vinden, maar hij durfde het niet te proberen. Hij control..."
19-04-23
8.1
Nynke Is De Klos - 2Door: Nynke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Meesteres, Slavin,
"Het was inmiddels de dinsdag na het wilde weekend en ik moest me om 19.00 uur precies melden bij Marie thuis. Mijn vriend en ik hadden tijdens het eten al gefantaseerd over wat er zou gaan gebeuren. Hij wist mij te vertellen dat ik pas de volgende oc..."
19-04-23
8.5
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Klaarkomen, Meesteres, Neuken, Pijpen, Schaamlippen,
"Na de ervaring in het homobos was Alex behoorlijk van slag. Was hij nu homo Nee, hij toch niet E n ding was zeker. Hij vond het wel geil en welke handen zich bezig hielden met zijn slavenpik was voor hem niet van belang. Zolang er maar verder niets..."
12-04-23
8.2
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Meesteres,
"Alex vond het hele slaafse gebeuren best wel geil en kwam er behoorlijk heftig op klaar. Nog een klein tijdje experimenteerde hij verder met zijn Meesteres Chantal, totdat die helaas een relatie kreeg en ze elkaar zodoende uit het digitale oog verlor..."
08-04-23
7.3
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 3Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Meesteres, Schaamlippen, Slaaf, Sperma,
" Tja , nu je lul even moet rusten vind ik dat het tijd wordt dat je de andere schroevendraaier begint glad te maken met je spuug. Nu niet het metalen deel, maar de handgreep. Alex reageert wat verschrikt, want hij heeft het gevoel dat hij weet wat g..."
06-04-23
8.2
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 2Door: Penpaal
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Meesteres, Slaaf, Webcam,
" Nu mag je de voorhuid naar achteren trekken , zei Meesteres Chantal. En wil ik dat je tandpasta op je eikel spuit en over de rest van je lul. Alex deed het. Het voelde koel aan toen hij het aanbracht. Meer , riep Meesteres Chantal. Hij deed het ..."
04-04-23
8.2
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 1Door: Penpaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Webcam,
"Alex is een spontane, humoristische, goedlachse en voor 80 vrolijke jonge man die voor alles en iedereen klaar staat. Hij werkt hard, heeft een leidinggevende functie in de horeca. Dit doet hij al heel lang en hij is nog steeds vrijgezel. Natuurlijk..."
02-04-23
8.1
Sissy Op Bezoek Bij De Meesteres - 3: SlotDoor: Jolene
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Dildo, Hotel, Luier, Meesteres, Plas, Plassen, Sissy, Strapon,
"Alex en Aisha zitten nog steeds op het zachte tapijt van de hotelkamer. Ze haalt de buttplug uit de kont van Alex, die inmiddels kletsnat is geworden van al het geil. We gaan een stapje verder , zegt Aisha terwijl ze een grote voorbinddildo van de t..."
29-03-23
9.0
Sissy Op Bezoek Bij De Meesteres - 2Door: Jolene
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Meesteres, Sissy, Vreemdgaan,
" Je ziet er prachtig uit, Alex, zei ze. En ik denk dat je jezelf nog mooier kunt maken. Ik wil dat je een setje lingerie en een rokje uitkiest, iets waar jij je comfortabel en aantrekkelijk in voelt. Alex keek haar even aan, en voelde zic..."
27-03-23
8.8
Sissy Op Bezoek Bij De Meesteres - 1Door: Jolene
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Meesteres, Sissy, Vreemdgaan,
"De 21 jarige Alex voelde zijn hart bonzen in zijn keel terwijl hij het grote en indrukwekkende hotel binnenliep. Hij was op weg naar de kamer van zijn meesteres, die een kamer had geboekt in het hotel. Alex had haar nog nooit ontmoet, maar was via in..."
27-03-23
8.0
Meesteres Jozefien - 5Door: Switch T
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Meesteres, Pegging,
"Na een verder zeer ontspannen weekend volgde een moeilijk afscheid. Jozefien had reeds voor dit alles begon een citytrip geboekt met een vriendin. Op zondag was de afspraak dat we een normaal koppel waren zonder verplichtingen aan mekaar. Dit had gel..."
26-03-23
8.9
Meesteres Valerie - 2Door: Noel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Meesteres,
"Ik kreeg een berichtje van Valerie dat ze binnen iets meer een week voor een maand in verlof zou gaan. Dat betekend dat ik mijn volgende ontmoeting zal moeten verzetten. Langer wachten leek me geen optie dus probeerde ik nog deze week een afspraak te..."
23-03-23
8.0
Meesteres In Huis - 7Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Dildo, Dochter, Femdom, Meesteres, Satisfyer, Slaaf, Vader, Vernederen,
"Ton was de buurman van Gerrit en de stiefvader van Femke. Hij kon goed overweg met Gerrit en samen dronken ze regelmatig een biertje. De laatste weken had hij echter Gerrit niet meer gesproken. Sinds dat blonde grietje bij hem verbleef had hij hem ni..."
21-03-23
8.9
Meesteres Valerie - 1Door: Noel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Vernederen,
"Ik wilde al geruime tijd eens flink onderhanden genomen worden door een echte Meesteres. Nu heb ik eindelijk de stap gezet en contact gezocht met Meesteres Valerie. Bij ons eerste kennismaking via APP vroeg ze me om mezelf intiem te scheren..."
06-03-23
8.6
Meesteres In Huis - 6Door: Gerrit
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Buurmeisje, Femdom, Meesteres, Slaaf, Straf, Tiener, Vernederen,
"Nadat Anja hem flink onder handen had genomen en voor het eerst anaal geneukt had met een voorbinddildo, was Gerrit enorm opgewonden. Het maakte hem helemaal gek dat kooitje. Meesteres Joyce was nog steeds niet teruggekomen en ook Anja was een middag..."
21-02-23
8.5
Chat Meesteres - 2: De Volgende OpdrachtDoor: BiBart
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chat, Dominantie, Lingerie, Meesteres, Opdracht, Sissy,
"Het was alweer een paar dagen geleden dat ik bij mezelf in opdracht van Meesteres D had aangeboden aan de man wiens naam ik nogsteeds niet weet. Nog nooit daarvoor had ik lingerie of berhaupt vrouwenkleding aangehad en ik verbaasde me er nogsteeds o..."
01-02-23
9.1
Mijn Trans Meesteres - 2Door: Jodocuss
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Sissy,
"De volgende morgen word ik wakker gemaakt door Nadia. Ze is naakt nu zonder haar gordel. Wakker worden meisje, Meesteres wenst ontbijt op bed en jij moet het klaarmaken. Ze heeft maakt het slot van de kabel los. Pakt even mijn hand en drukt..."
01-02-23
8.8
Mijn Trans Meesteres - 1Door: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Sissy,
"Fabian heet ik. Ik ben 25 en nogal tenger en ook niet te groot. Veel aandacht van meisjes heb ik niet. Ik ben dan ook vrijgezel. Heel erg is het niet want nu kan ik me lekker uitleven in mijn huisje. Ik hou er namelijk van om me..."
31-01-23
8.9
Ze Wil Mij En Ze Krijgt Mij - 1Door: Sub.marco.Almere
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pegging, Vastgebonden,
"Na de tattoo die ik had gezet bij Jolanda en haar de ervaring te hebben gegeven hoe het voelt om gerimmed te worden, scheiden onze wegen weer. Regelmatig gaat ze nog door mijn gedachte. Pittige 21 jarige dame. Mooie voetjes mijn gedachten dw..."
30-01-23
9.2
Chat Meesteres - 1Door: BiBart
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chat, Jong En Oud, Meesteres, Onderdanig, Sissy,
"Ik was weer eens in een geile bui en dan krijg ik soms zin om een beetje te gaan chatten. Deze keer was ik naar chatgirl gegaan omdat het me niet zoveel uitmaakte of ik met een man, vrouw, stel of t girl zou praten. Ik was gewoon geil. Na wat verschi..."
24-01-23
9.5
Meesteres In Huis - 5Door: Gerrit
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Fetisj, Leer, Meesteres, Slaaf, Straf, Strapon, Vastgebonden,
"Gerrit begon zijn rol als slaafje van Meesteres Joyce en Meesteres Anja steeds beter te accepteren. Ze hadden hem zelfs een keer weer laten klaarkomen en daarmee was hij weer even tevreden. Ook Anja kwam echt in haar rol als Meesteres. Steed..."
03-01-23
8.6
Meesteres In Huis - 4Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Femdom, Fetisj, Latex, Leer, Lingerie, Meesteres, Slaaf, Winkelen,
"Gerrit sliep niet langer op de logeerkamer, maar in een kooi op de slaapkamer van zijn meesteressen. Vannacht was hij ondergepist door meesteres Joyce. Hij voelde zich smerig en was blij dat de meesteressen hem zichzelf lieten wassen met koud water n..."
18-12-22
8.3
Meesteres In Huis - 3Door: Gerrit
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Latex, Leer, Meesteres, Onderdanig, Plas, Plassen, Slaaf, Vernederen,
"Gerrit had tegen beter weten in Joyce een vriendin van zijn vrouw in huis genomen. Tijdelijk dacht hij toen, maar nu al had ze haar plek veroverd en Gerrit naar de logeerkamer verdreven, hem vernederd en hem opgesloten in een metalen peniskooitje. B..."
06-12-22
8.2
Meesteres In Huis - 2Door: Gerrit
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Femdom, Fetisj, Lesbienne, Meesteres, Vernederen,
"In het logeerbed kon Gerrit amper geloven wat er gebeurd was. Hij had ingestemd met zijn vrouw om haar bitcherige vriendin Joyce in huis te nemen. Tijdelijk, maar hij twijfelde hoe tijdelijk het zou worden. Hij lag nu in het gammele logeerbed, omdat ..."
27-11-22
8.0
Meesteres In Huis - 1Door: Gerrit
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bdsm, Blond, Femdom, Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Gerrit was onderweg in zijn auto toen hij gebeld werd door zijn vrouw Anja. Haar foto verscheen op zijn scherm. Hij bekeek haar mooie lach en haar donkere haar voordat hij opnam. H schatje zei hij. Er is iets wat ik met je moet ..."
22-11-22
8.8
The Other World Kingdom - 2Door: CB
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Bondage, Meesteres, Strapon, Vastgebonden,
"Ik werd koud en verstijfd wakker en had hoge nood maar ik hoorde nog geen geluid vanuit het bed. Ik probeerde de aandacht te trekken door te bewegen en geluid te maken maar kreeg geen reactie. Op een gegeven moment kon ik het niet meer ophouden en vo..."
24-10-22
8.3
The Other World Kingdom - 1Door: CB
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Meesteres, Slaaf, Vastgebonden,
" Dit is een fantasie zo als het eigenlijk had moeten lopen. Ik ben Kees veertig jaar oud, vrijgezel en mijn beroep is recentelijk geworden, miljonair. Ik had de hoofdprijs in de loterij gewonnen met een totaal bedrag van 60 miljoen eu..."
11-10-22
8.2
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 2Door: Sissy Arida
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Meesteres, Slaaf,
" dit is de verderzetteing van het verhaal, ik kan begrijpen dat dit mensen nog een beetje op hun honger laat, ik heb nogal een uitgebreide fantasie, mijn excuses bij voorbaat Een paar dagen gingen voorbij, waarbij ik bijna elk uur mi..."
30-09-22
8.9
Sletje Van Miss J.Door: Jen(s)
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Slet, Sletje, Travestie,
" Sletje , las ik op een zeer grijze zondagmiddag op mijn Skype. Mijn vriendin was net vertrokken voor een kort bezoekje aan haar mama. Het was Miss J, de dominante dame die ik een halfjaar geleden ontmoette na het zien van haar advertentie...."
26-09-22
8.2
Meesteres Eline - 2Door: Subtammy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Femdom, Meesteres,
"Ik lees het appje nog een keer na en wordt nieuwsgierig . Wat zouden we donderdag kunnen doen. Morgen heb ik niks gepland en ik besluit nog even een biertje te nemen. Door het likken van Meesteres Eline ben ik nog steeds behoorlijk geil. Trekken zit ..."
24-08-22
8.8
Meesteres Eline - 1Door: Subtammy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Femdom, Meesteres,
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst de kroeg in ben geweest maar deze vrijdagavond had ik weer eens echt zin om de kroeg in te gaan. Na het bellen van een paar vrienden heb ik nog steeds geen slachtoffer gevonden om met mij mee na..."
19-08-22
9.0
Meesteres Jozefien - 4Door: Switch T
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Slaaf, Spanking, Vernederen,
"Na goed gebruikt te zijn besloot ze mij mee te nemen naar de zolder. Tot hiertoe was dit de enige kamer die ik nog niet gezien had. Pas toen ze het licht aandeed werd het duidelijk waarom ze deze ruimte niet zomaar toonde. De ruimte was omgetoverd to..."
19-08-22
9.0
Tinnie, Beginnend MeesteresDoor: Cupid
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chastity, Femdom, Meesteres,
"Hoi mijn naam is Tinnie, midden 40 en ik woon in Brabant. Gescheiden met 2 kinderen. Ik zoek op internet naar een relatie en onlangs kennis gemaakt met Bart, ongeveer mijn leeftijd. Alleen vertelde hij mij dat hij onderdanig was. Verder wel normaal e..."
15-08-22
8.9
Mysterieuze Meesteres - 7Door: Cupid
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Groepsex, Meesteres,
"Sara pakt een sporttas en begon uit te laden. Er kwamen boeien uit, dildo s, vibrators, strapons en nog veel meer. Mignon pakte de boeien en wierp ze naar Sharon. Bindt zijn polsen achter zijn rug, zei ze terwijl ze naar de strap ons keek...."
12-08-22
8.9
Mysterieuze Meesteres - 6Door: Cupid
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Chantage, Femdom, Meesteres,
" Dit meiden is onze dienstslaaf vandaag, zegt de roodharige, speciaal voor jou feestje Birgit. De meid met de bril gaat wat rechter zitten. Een naakte bediende zei ze, wat spannend. Ja, giechelde de blonde, en als je de app hebt gedown..."
09-08-22
8.1
Mysterieuze Meesteres - 5Door: Cupid
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres,
" Wat was dat net aan tafel, zegt mijn vrouw boos, Ik kan niet geloven dat ik zo lekker kook dat je spontaan een orgasme krijgt. Eh, ja enne toch is het gebeurt, stamel ik. Meekomen, naar boven, commandeert ze me terwijl ze opstaat. Ik loop ach..."
07-08-22
8.6
Mysterieuze Meesteres - 4Door: Cupid
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres,
"De volgende morgen werd ik wakker en na het ontbijt liet ik de hond uit. Ik startte mijn laptop op en meldde via de mail dat ik de middag vrij nam. Na een uurtje werken kreeg ik bericht van mijn Meesteres Je hebt post, in de brievenbus zit een enve..."
06-08-22
8.6
Mysterieuze Meesteres - 3Door: Cupid
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres,
" Jij slaapt maar op de logeerkamer zei mijn vrouw tegen me. Dat kwam goed uit, dan zag ze niet dat ik de kooi om had. Na een goede nacht was het een stil ontbijt. Na het ontbijt ging mijn vrouw werken ik ik wandelen met de hond. De vrouw d..."
04-08-22
9.1
Mysterieuze Meesteres - 2Door: Cupid
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Meesteres,
"Thuis aangekomen ging ik naar de badkamer en kleedde me uit. Ik bestudeerde de kooi. Ik trok er aan, maar kreeg hem er niet van af. Het was een metalen, helemaal dicht dus kon zelfs mijn lul niet aanraken. Voorin zat wel een gaatje zodat ik kon plass..."
02-08-22
9.1
Mysterieuze Meesteres - 1Door: Cupid
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Femdom, Meesteres, Vastgebonden,
"Hoi, mijn naam is Bert, 46 jaar, getrouwd. Na 15 jaar was mijn huwelijk ingepakt. Om spanning te zoeken had ik een advertentie op sexjobs gezet. Van jongs af aan was ik ge nteresseerd in bdsm. En dan specifiek naar femdom. Als vrouwen me iets vroegen..."
31-07-22
8.7
Van Man Tot Sissy - 4Door: Slbody
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Meesteres, Sissy, Slaaf, Slet, Sletje,
"In de vorige series kon je lezen hoe ik door mijn vrouw betrapt werd. Terwijl Meesteres Ilse op stap ging met de vriendinnen, Mevrouw Tinne, Mevrouw Sofie en Mevrouw Krisje, kon ik niet weerstaan om de kleerkast van mijn toenmalige vrouw Ilse, nu Mee..."
29-07-22
8.2
Meesteres Jozefien - 3Door: Switch T
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Meesteres, Publiek, Slaaf, Vernederen,
"Ondanks dat de kooi relatief comfortabel zat was het de voorbije dagen een constante herinnering aan de gebeurtenissen van de voorbije dagen. Gelukkig had ik mij reeds kunnen douchen en had ik het excuus dat ik zaterdag ging sporten. Op deze manier k..."
23-07-22
8.9
Fantasie Gedeeld Aan Een MeesteresDoor: Be2y
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Meesteres,
"Volgens mij bekruipt bij iedere man vroeg of laat wel het gevoel of hij alles uit zijn leven heeft gehaald. Hij heeft misschien een goede baan, leuk huis, mooi gezin en lieve vrouw. Maar toch mist dat ene kleine puzzelstukje wat steeds meer aan zijn ..."
20-07-22
9.1
Weekend Bij Mijn Meesteres - 2: SlotDoor: Jos X
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres,
"Het was in de tussentijd al 16 uur geworden toen mijn Meesteres mij kwam losmaken en ik voor haar een lichte maaltijd moest gaan verzorgen. Nadat ik de tafel had gedekt voor de Meesteres en het eten had gebracht mocht ik op de knie n naast haar komen..."
14-07-22
7.7
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 2Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Billen, Honden, Kut, Kutje, Legging, Meesteres, Neuken, Pijpen, Pik, Schaamlippen, Tieten, dieren,
" Nou, zorg maar dat ie er klaar voor is , zei Jeannette tegen Lindsey, terwijl de gemaskerde man zijn herdershond aan een bankje aan de zijkant van het veldje vastmaakte. Zuma werd door zijn bazin braaf op zijn rug op het grasveldje gelegd en Lindse..."
04-07-22
8.8
Meesteres Weer OpgezochtDoor: Leonard
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buttplug, Femdom, Meesteres,
"In navolging van mijn vorige verhaal, heb jullie reacties gelezen en aangezien ik ook een goede waardering van jullie kreeg besloten om een vervolg te schrijven. Na mijn vorige date heb ik een aantal dagen toch wel een gevoelig kontje gehad...."
01-07-22
8.1
Weekend Bij Mijn Meesteres - 1Door: Jos X
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Slaaf, Vernederen,
"Het is vrijdagavond 19.00 uur en ik ga vertrekken naar mijn Meesteres om voor de eerste keer het hele weekend bij haar te mogen zijn. Normaal mag ik maar een dag naar haar toekomen. Ik ben best wel wat gespannen hoe het zou zijn om het hele wekend bi..."
26-06-22
6.9
Van Geen Naar Twee Meesteressen - 2Door: MrsNatasja
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Plas, Plassen, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Vernederen,
" Alice was er achtergekomen dat ik was vreemdgegaan met haar beste vriendin na een avond stappen. Ik kon mij nog mij weinig herinneren van deze avond maar Alice had van haar beste vriendin begrepen dat dit er best kinky aan toe was gegaan. Na mijn ..."
17-06-22
8.5
Van Geen Naar Twee Meesteressen - 1Door: MrsNatasja
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Meesteres, Plas, Plassen, Slaaf, Slavin, Vastgebonden, Vernederen,
"Hi ik ben dannie, 38 jaar en de slaaf van Alice en May, Hoe dit tot stand is gekomen lees je hieronder. Het is zondag als Alice woedend thuis komt, al scheldend komt ze op me af gestormd en geeft me een klap in mijn gezicht. Hoe ik het in mi..."
15-06-22
8.6
Gerrit En Nel En De Statushouders - 10Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Fetisj, Meesteres, Slaaf, Sperma, Spuiten, Strapon, Tepel, Tepels, Tieten, Vingeren, Zuigen,
"Gerrit was een beetje overvallen door wat Nel te melden had en viel even stil. Hij durfde haar niet om voorbeelden te vragen, want dan leek het net alsof hij Nel niet helemaal vertrouwde, of eerder helemaal niet. En dat klonk zo ondankbaar. Maar and..."
06-06-22
8.7
Meesteres Test Mijn PijngrensDoor: XxSteve
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Edging, Meesteres, Onderdanig, Pijn, Sm, Zweep,
"In het midden van de kamer zit ik stil op mijn knie n, mijn billen rustend op mijn voeten. Zoals opgedragen zit ik precies in het midden van het ronde kleed en heb ik net enkelboeien en handboeien omgedaan. Mijn enkels vastgeklikt aan elkaar. Net zoa..."
05-05-22
9.0
De Foto Studio - 12: Astrid En Tanja's Bdsm ClubDoor: Lew Pit
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Meester, Meesteres, Slaaf, Sub,
" Hoewel elk deel een verhaal op zich is, zou je er meer plezier aan kunnen beleven door te beginnen met deel 1, omdat er verwijzingen kunnen zijn naar personages of gebeurtenissen die in eerdere hoofdstukken hebben plaatsgevonden. Dit verhaal is e..."
30-04-22
9.1
Sandra Gaat Ten OnderDoor: Grey Mr
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Meesteres, Slavin, Sub,
"Op automatische piloot en met rubberen benen liep Sandra naar haar kantoor. Op andere dagen kon ze genieten van deze korte wandeling en de klasse die haar kantoor uitstraalde maar niet vandaag. Ze voelde haar handen trillen en slaagde er maar amper h..."
08-04-22
9.1
Sandra Valt Door De MandDoor: Grey Mr
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Meesteres, Slavin, Sub,
" Wat een stelletje losers brieste Sandra nadat ze tijdens weer eens een inspectie tal van foutjes had ontdekt, kleine foutjes weliswaar maar elk foutje was er een teveel. Dat kon zij als succesvolle zaakvoerster van een machinebedrijf zich niet vero..."
06-04-22
8.5