60.346 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Bipslikker
Bipslikker
Hoi, mijn naam is Paul, een happy single van in de zestig, dus niet meer één van de jongsten, maar heb nog altijd een rijk seksleven. Ik heb het geluk dat ik in een appartementje woon waar ik geen inkijk van anderen heb, waardoor ik het hele jaar door altijd lekker bloot loop, en me alleen aankleed als ik de deur uit ga. Scheelt een bovendien een berg wasgoed (LOL).
Ik heb een levendige fantasie en schrijf daar graag verhalen over waarbij de vonken er meestal niet meteen bij de eerste zin afvliegen, maar rustig opgebouwd worden.
Ook zal ik zo nu en dan schrijven over mijn eigen waargebeurde gebeurtenissen.
Omdat ik geen ervaren schrijver ben kunnen taalfoutjes voorkomen, waarvoor excuses.
Niets is mij te gek, variërend van normale seks waartoe ik ook plas en anaal reken, tot zeer extreme ( fantasie ) verhalen.
Ik heb een brede interesse van Tieners tot Bejaarden, waarbij ook Transseksuelen en Extreem Dikke Vrouwen mijn interesse hebben, en kick enorm op sexy lingerie, en het likken van (vrouwelijke) poepgaatjes, ik sta tenslotte in mijn vriendinnen en kennissenkring niet voor niets bekend als de Bipslikker............
Eigenlijk was ik nooit een liefhebber van donkerkleurige panty's, maar in de loop der tijd is mijn smaak veranderd en geil ik ook op geile oma's in deze seksonvriendelijke netten en vintage onderkleding.
Deze verandering kwam gang toen een ex vriendin ragfijne en ultra dunne felgekleurde panty's begon te dragen en ik een fetish ontwikkelde om deze beenmode met mijn tanden stuk te trekken.
Merkwaardig, maar niets om me zorgen over te maken, misschien voer voor psychologen ?

Suggesties, verzoeken voor nieuwe verhalen en opbouwende kritieken zijn uiteraard meer dan welkom.
groet, Bipslikker.

Hoogste Cijfer: Wendy, Het Tienerhoertje - 5
Meest Gelezen: Papa's Lieveling - 1
Aantal Verhalen: 58
Aantal Reacties: 14
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Bipslikker
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
29-11-23
9.1
15-09-23
9.3
11-09-23
9.2
25-06-23
9.0
04-06-23
9.0
19-05-23
8.9