Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Sugardaddy sexverhalen. In deze categorie staan 75 erotische verhalen.
Mijn Sugardaddy's - 25Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Fotograaf, Verleiden, Sugardaddy,
"Hoewel ze pas 18 was had Elise al meer seksuele ervaring opgedaan dan de meeste volwassen vrouwen van boven de 35, wat overwegend te danken door haar werk in de thuishulp, waarbij het oversekste en biseksuele meisje, dat op oudere lovers viel een sel..."
20-06-24
9.1
Mijn Sugardaddy's - 24Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Orgie, Rimmen, Satisfyer, Sugardaddy, Verleiden,
"Voor diegenen die de voorgaande delen gemist van deze serie gemist hebben even resumeren. Het was allemaal begonnen toen de destijds 16 jarige Elise door haar slechte studieresultaten van school was gehaald, en aan het werk was gegaan om als thuishul..."
17-06-24
9.0
Mijn Sugardaddy's - 23Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Dochter, Lesbienne, Moeder, Sugardaddy,
"Na het bezoek van haar vader, die de 18 jarige Elise had verteld dat haar ouders gingen scheiden, en de daarop volgende wippen die Elise met haar vader had gemaakt was het meisje niet vergeten dat haar vader haar op het hart gedrukt had een beetje op..."
07-06-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 21: Buitenseks Met FlipDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Sugardaddy, Zwemmen,
"Wat begonnen is als een verhalenreeks over de geile avontuurtjes van de 18 jarige thuishulp Elise en haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden is de verhaallijn zo langzamerhand uitgelopen naar andere belevenissen, maar omwille van..."
30-05-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 20 Een Auto Für EliseDoor: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Politie, Rijles, Sugardaddy, Vader, Verleiden,
"Elise had het er maar druk mee naast haar belangrijkste dagindeling, zoals het werk in de thuishulp en het seksueel verwennen van sommige van haar bejaarde cli nten die haar als sugardaddy s behandelden en haar overlaadden met cadeautjes. Daarnaast g..."
27-05-24
9.0
Mijn Sugardaddy's - 18: Tiener SpecialDoor: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dildo, Neef, Nicht, Scheren, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Toen Elise die ochtend opstond wist ze nog niet dat deze nieuwe dag een heel speciale wending zou krijgen. Het vroegrijpe 18 jarige meisje, dat op oudere mannen viel had inmiddels al een vast kringetje bejaarde potente sugardaddy s opgebouwd die ze n..."
21-05-24
9.2
Sugardaddy - 6Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Het hek was van de dam. Paul kon geen genoeg krijgen van Liza. Hij wilde haar zo vaak mogelijk zien om dan haar heerlijke kutje vol te spuiten. En Liza genoot er ook heerlijk van. Ze merkte hoe graag Paul haar wilde en speelde het lekker mee. Het lag..."
17-05-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 17Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Strapon, Sugardaddy, Verleiden,
"Het leven lachte de 18 jarige thuishulp Elise toe, en ze woonde inmiddels al een tijdje op zichzelf tegen een relatief lage huur in n van de huisjes van het vastgoed waar haar rijke sugardaddy en ex gynaecoloog Henk in de loop van de tijd z n geld ..."
14-05-24
9.5
Mijn Sugardaddy's - 16Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Sugardaddy, Verleiden,
"Na de ontmoeting, en het lesbische nummertje dat Elise met Anja, het verstoten Jehova meisje had gemaakt en haar met een dildo had ontmaagd had Elise aangeboden een goed woordje te doen bij haar leidinggevende om het meisje aan een baantje in de thui..."
11-05-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 15Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Donkere Mannen, Ouderen, Parenclub, Sugardaddy, Swingers,
"Na de extreme partij seks met haar bejaarde buren Jaap en Marie had het stel de 18 jarige Elise uitgenodigd voor een bezoekje aan n van de weinige parenclubs, waar ook alleengaanden welkom waren. Ze had er weer een suikeroom en suikertante bij, wan..."
02-05-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 14Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bejaarden, Exhibitionisme, Ouderen, Plas, Plassen, Rollenspel, Sugardaddy, Voyeurisme,
"Sinds Elise haar eigen huisje betrokken had kon ze haar geluk niet op, en besefte het meisje maar al te goed dat ze enorm geboft had toen haar sugardaddy Henk deze woning voor een schijntje aan haar verhuurd had, waar ze hem al diverse malen zonder e..."
28-04-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 13Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dildo, Jong En Oud, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Sugardaddy,
"Na de dip waarin Elise had gezeten toen ze de achttienjarige leeftijd had bereikt, lachte het geluk het meisje weer toe, want door een toevallige samenloop van omstandigheden had haar cli nt en huizenbezitter Henk ervoor gezorgd dat ze een eigen woon..."
23-04-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 12Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Huisbaas, Jong En Oud, Kaarsen, Sugardaddy,
"Ditmaal een langere episode uit deze serie, waarbij de vonken er niet meteen vanaf springen, maar de spanning langzaam wordt opgebouwd. Eerlijk, lief, betrouwbaar, hardwerkend en botergeil, zo zou je Elise kunnen omschrijven. Het meisje werkte inmidd..."
22-04-24
9.1
Mijn Sugardaddy's - 11Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Sandwich, Spanking, Sugardaddy, Thuishulp, Trio,
"Vaste lezers van mijn verhalen weten inmiddels dat Elise van was school gehaald na haar tegenvallende studieresultaten, niet omdat het meisje niet intelligent was, maar omdat ze simpelweg geen zin had om te studeren, waarna ze aan de slag ging om bij..."
11-04-24
9.3
Sugardaddy - 5Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Sugardaddy,
"Weken gingen voorbij. Liza en Paul zagen elkaar twee tot drie keer per week. Liza werd overladen met cadeaus, kleren of een mooi geld bedrag. Paul wist haar regelmatig te verrassen met originele cadeaus of leuke tripjes. De kledingkast van Liza puild..."
11-04-24
9.5
Mijn Sugardaddy's - 10Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gynaecoloog, Jong En Oud, Sugardaddy, Thuishulp,
"Een nieuwe werkdag brak aan voor de thuishulp Elise, en vandaag zou ze ook een nieuwe cli nt, die de grappige achternaam Poesjes had met een bezoekje vereren. Het op seks beluste meisje ging goedgemutst op pad, want misschien kon ze weer een nieuwe..."
08-04-24
9.3
Sugardaddy - 4Door: Lizaaa
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Die nacht had Liza heerlijk geslapen. In tegenstelling tot Tom was Paul een stille en rustige slaper en dat was ook goed voor haar nachtrust. Halverwege de ochtend werd ze wakker en moest zich even ori nteren waar ze ook alweer was. Toen ze nog lag t..."
04-04-24
9.6
Mijn Sugardaddy's - 9: Lesbo Special 2Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Strapon, Sugardaddy, Trio,
"Na een paar vrije dagen moest Elise weer aan de slag, en terwijl ze haar werkrooster bekeek zag ze dat ze tot haar verbazing dat ze die middag weer verwacht werd bij de 72 jarige lesbische Angela, die er voor haar leeftijd een stuk jonger uitzag en h..."
03-04-24
9.0
Mijn Sugardaddy's - 8Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Rimmen, Sugardaddy, Trilei,
"Toen de 17 jarige thuishulp Elise thuiskwam was het meisje nog steeds een beetje aangeslagen en diep onder de indruk van haar nieuwste cli nt Harm. Het leven was niet eerlijk voor de 35 jarige man, die na een noodlottig ongeval een dwarslaesie had op..."
01-04-24
9.4
Sugardaddy - 3Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Door de weken heen spraken Liza en Paul vaker af. Hij nam haar overal mee naartoe. Ze gingen naar de bioscoop, theater, musea, etentjes en natuurlijk shoppen. Liza s kledingkast puilde inmiddels uit. Elke date die ze had met Paul had ze een andere ..."
01-04-24
9.3
Mijn Sugardaddy's - 7Door: Bipslikker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Plas, Plassen, Sugardaddy,
"Op een dag werd Elise uitgenodigd voor een functioneringsgesprek met haar leidinggevende. Inmiddels onderhield het wellustige meisje met een paar van haar bejaarde cli nten seksuele relaties, en hoewel het nooit haar bedoeling was geweest de oudjes f..."
30-03-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 6Door: Bipslikker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Rimmen, Sugardaddy, Thuishulp,
"Thuishulp Elise had in de afgelopen maanden al een vaste cli ntenkring opgebouwd omdat de meeste ouderen liever een bekend gezicht zagen die alles in hun huis wist te vinden en precies wist wat hun wensen waren. Inmiddels was het meisje 17 geworden, ..."
28-03-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 4Door: Bipslikker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Neuken, Sugardaddy,
"Elise werkte inmiddels alweer een tijdje met veel plezier als thuishulp, wat mede te danken was aan de aandacht die haar cli nten Kees en Hans haar op seksueel gebied gaven, en het meisje het gevoel van een prinsesje gaven door de manier waarop ze ha..."
24-03-24
9.2
Sugardaddy - 2Door: Lizaaa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Pijpen, Slikken, Sugardaddy,
"Na haar laatste date met Paul had hij haar netjes afgezet bij het station. Liza wilde liever niet dat Tom en Paul elkaar zouden ontmoeten. Toen Liza thuis kwam wilde Tom alles weten. Liza vertelde over het shoppen en het etentje, maar vertelde niet..."
24-03-24
9.5
Mijn Sugardaddy's - 3Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Plas, Plassen, Sugardaddy, Thuishulp,
"Na het advies dat haar ouders hadden gekregen de 16 jarige Elise van school te halen werkte ze inmiddels al een paar weken met veel plezier als thuishulp, wat vergeleken met de saaie studie een verademing was. Het vroegrijpe en nymfomane sletje had a..."
21-03-24
9.3
Sugardaddy - 1Door: Lizaaa
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Na vele heftige ruzies werd Tom door zijn ouders het huis uit gegooid. Doordat Tom geen van zijn drie studies had afgerond was hij blijven hangen in het bijbaantje dat hij was zijn 16de had. Het enige wat hij kon huren was een klein tweekamer apparte..."
21-03-24
9.2
Mijn Sugardaddy's - 2Door: Bipslikker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Sugardaddy, Thuishulp, Vingeren,
"Een nieuwe dag brak aan voor de 16 jarige thuishulp Elise, en vandaag zou het meisje aan de slag gaan bij een nieuwe cli nt. Het opgegeven adres was een kleine woning, en nadat ze had aangebeld werd ze begroet door een kalende oudere man die al een s..."
20-03-24
9.4
Mijn Sugardaddy's - 1Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Neuken, Scheren, Sugardaddy, Thuishulp, Viagra,
"Na de belevenissen van de bejaarde Julia en haar toyboy Ruud, die de 18 jarige achterkleindochter Elise van Julia had verwend gaan we een stukje terug in de tijd, wat geheel gewijd is aan de eerste belevenissen van het vroegrijpe meisje dat altijd b..."
19-03-24
9.3
Tash En Alexa - 15: De SugardaddiesDoor: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Sugardaddy, Tiener, Travestie,
"Ik werd als eerste wakker die zaterdagochtend. Het was nog maar acht uur. Ik keek naar mijn zusjes, maar die waren nog in diepe slaap. Ik stond op, maakte me snel wat op, zette een pruik op trok een zijden kamerjas, korte witte nylonkousjes..."
19-02-24
8.9
Een Bekende Sugar Baby - 2Door: Michael
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Hotel, Neuken, Pijpen, Sugardaddy,
"In de dagen na mijn eerste date met Bella wisselden we veel berichtjes uit. We waren inmiddels van de website afgestapt en SMS ten elkaar nu direct op onze mobiele nummers. Tussen de gesprekken door kreeg ik met regelmaat ondeugende foto s en een ..."
19-02-24
9.1
Een Bekende Sugar Baby - 1Door: Michael
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sexting, Sugardaddy,
"Op een zaterdag avond zat ik wat rond te browsen op een sugar daddy website, een website waar dames zich aanbieden aan potenti le sugar daddies. Recentelijk heb ik mijn bedrijf verkocht waar ik een aardig centje aan heb overgehouden, en ik dacht, a..."
07-02-24
9.4
Twee Tienermeisjes Ontdekken - 1Door: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Ontdekken, Sugardaddy,
"Fredje, 16 jaar, niet al te lang, slank, lang bruin haar, lekker kontje en voor haar leeftijd al aardige tietjes. Cathie, 17 jaar, net zo klein, ook slank, half lang blond haar, een lekker kontje met ronde billen en een paar heerlijke tietje..."
28-10-23
8.8
Bregje En De Weduwnaar - 2Door: Adri
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Sugardaddy, Weduwnaar,
"Bregje ziet dat Jason haar wenkt om hem te volgen, de trap op. Met een versnelde pas stapt ze de brede trap op. Haar voetstappen worden gedempt door de dikke wollen loper over de marmeren treden. Met het beeld van zijn flinke pik nog vers in haar geh..."
22-10-23
9.2
Zijn SlavinDoor: Elena03
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Dominantie, Slavin, Sugardaddy, Tinder,
"Ik ben in mijn jonge 20 jaren en geniet met volle teugen van het student zijn. In een zatte bui besloot ik Tinder te installeren en mijn horizon te verbreden richting nieuwe ontmoetingen, nieuwe mensen leren kennen... Ik wou nieuwe ervaringen opdoen...."
14-09-23
8.6
Boswandeling - 12Door: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Boswandeling, Exhibitionisme, Sugardaddy,
" i Nee, ik was niet vergeten dat Leo zou komen. Hoe zou ik dat kunnen Omdat ik mijn verhaal chronologisch wil vertellen, komt wat op mijn vierentwintigste verjaardag gebeurde helemaal aan het einde. Vandaag is het 12 september 2022 en Am lie en ik h..."
14-09-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 24: Vijf Jaar LaterDoor: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
" Ma, je moet nu echt weg, Tim en Sai komen zo zei ik tegen Aida. Aida was alles wat een moeder moest hebben. Ze was er als je wilde praten, ze was er om je te motiveren te doen wat je wilde doen ook al was iedereen er tegen. Maar het belangrijkste w..."
26-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 23: Nog Een Paar Beu...Door: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"We waren buiten gaan zitten, de muziek was aan en ik had al veel gedanst. Iedere keer dacht ik aan de twee beurten die ik zojuist had gehad. De seks was fijn geweest al vond ik het jammer dat ik niet heftig was klaargekomen. Maar Tim had gezegd dat i..."
25-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 22: Ik Ben Een Sugar...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Midden in de nacht kwam het bericht van Nok. Have fun morgen . Bedoelde ze dat ze Tim had vrijgegeven Ik appte terug. Altijd, mag Tim doen wat hij en ik willen dat we doen vroeg ik. Geniet vannacht van je maagdenvlies, morgen heb je die niet me..."
25-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 21: ChantalDoor: Gina
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Weer was ik vroeg bij Tim en Sai. Ik liep eerst naar mijn kast om mijn kleding te begroeten. Binnenkort worden jullie gedragen zei ik. Sai kwam weer bij me. Je bent helemaal verliefd op je kleding . Ik knikte. Ben jij nooit verliefd op je kleding..."
23-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 20: OntmaagdDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Sugardaddy,
"Op dinsdag kwam ik weer direct uit school en zou daar gaan leren. Maar ik moest wat aan Sai vragen. Of eigenlijk twee dingen. Ik pakte mijn geld natuurlijk weer en liep meteen naar Sai. Tim zat er ook bij. Ik trok mijn been voor hem omhoog en zei W..."
22-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 19: PijpenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy,
"Sai had me gezegd om mijn huiswerk mee te nemen en hier te maken. Ze moest me nog spreken voor mijn vriendinnen kwamen. Dus ging ik direct uit school naar het huis van Tim. Natuurlijk pakte ik eerst het geld op en deed het in mijn kluisje. Natuurlijk..."
21-08-22
9.4
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 18: SekslesDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy,
"Nok had gezegd dat ik de volgende ochtend vroeg bij hun moest zijn. Ik keek nar het geld. Er lag 100 Euro. Als je de laatste 50 ook pakt kan Tim straks in je mond klaarkomen zei Sai. Ik pakte al het geld en stopte het in de kluis. Langzaam begon er..."
20-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 17: Een Lesbische Er...Door: Gina
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Sugardaddy, Trio,
"Ik was verward. Ik dacht aan de woorden van Gina. Neuken doe je voor jezelf. Ik moest Nok als mijn vriendin maken want alleen Nok kon Tim dingen laten doen. Iedere nacht was ik aan het masturberen. Nu had ik een handdoek zodat mijn bed niet te nat we..."
19-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 16: OpmaakdagDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Ik werd vroeg wakker. Het bed was zeiknat. Het was niet bij die twee keer gebleven. Ik ging naar de woonkamer. Het waren hele afstanden in dit huis. Goed geslapen vroeg Nok. Ik knikte. Ik nam het ontbijt en zag mijn broer ook aankomen. Hij had de ..."
18-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 15: MasturberenDoor: Gina
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Sugardaddy,
"Ik kon wel wennen aan de luxe in dit huis. Ik zat in de jacuzzi. Gina was bij me komen zitten. We waren beide naakt. Naast ons stonden de hapjes die Nok had klaargemaakt. Lijkt het je wel wat om in zo n omgeving te wonen vroeg Gina. Natuurlijk lee..."
18-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 14: Keira Word Voorb...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Zaterdagochtend reden we al vroeg weg naar het huis van Tim. Niet het zomerhuis maar het huis bij de stad. Het huis was echt zeker vijf keer zo groot als het zomerhuis. Ben je al lekker aan het koken vroeg ik aan Nok toen ik haar in de keuken zag...."
17-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 13: De TasDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Ik kreeg een appje van Sai. Ik moest maandag iets eerder komen zodat ik haar nog kon zien voor ze naar haar klant zou gaan. Ik haastte me met mijn huiswerk en weg was ik. Natuurlijk pakte ik eerst het geld en kleedde me uit. Sai liet me mee naar haar..."
16-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 12: Het SpelDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Voor ik naar Tim ging liep ik nog even langs de winkel waar mijn tasje op me stond te wachten. Op woensdag zou ik hem kunnen kopen als ik vandaag en morgen wat vroeger bij Tim zou zijn om de bonus te verdienen. En daar stond de tas te fonkelen. Niet ..."
15-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 11: Het Word Weer No...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Ik ging met mijn broer naar het huis van Tim. De zenuwen gierde door mijn keel. Sai zat in de tuin met Tim en een andere vrouw. Ik had bijna automatisch mijn top uitgedaan maar gelukkig schudde Sai haar hoofd toen ze zag dat ik dat wilde doen. Vandaa..."
14-08-22
9.0
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 10: Een Nieuwe StartDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De hele week gebeurde er van alles en nog wat. Misschien niks bijzonders als je in een normaal gezin leeft. Maar ik keek iedere dag uit naar de maaltijdbezorger. Iedere dag kwam hij precies op tijd. Ik had de magnetron schoongemaakt zodat we het eten..."
13-08-22
8.9
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 9: Wat Te Doen Met K...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Ik werd wakker in een vreemd bed. Wat deed ik hier. Ik was ook naakt. Langzaam kwam terug wat er afgelopen avond was gebeurd. Ik nam een douche en liep naar beneden. Goedemorgen sleepyhead zei Tim. Je kunt zelf voor je ontbijt zorgen . Ik keek op ..."
12-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 8: Een Enorme Teleur...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Mijn geld was weg. Ik had het zorgvuldig opgeborgen. Boos liep ik naar de kamer van mijn kleine broer. Heb jij wat uit mijn kamer gestolen riep ik. Hij schrok zich een ongeluk en wist van niks. Ik baalde van mezelf. Het was dom hem de schuld te gev..."
11-08-22
9.3
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 7: Ook Keira Maakt D...Door: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De dinsdag liep weinig anders dan de maandag. Het grote verschil was dat hij Chantal en Claire nu wat vaker tussen de benen greep en dat de twee dat gewillig toelieten. Tim had me gevraagd of ik echt geen dansleraar had en of ik dansen als beroep zou..."
10-08-22
8.9
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 6: BetastenDoor: Gina
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"Nok was een hoer geweest. Sai en Gina waren nog steeds hoeren. Hele dure hoeren had Nok gezegd. Ik wilde er meer van weten. Ik schrok ervan dat ik dat wilde. Natuurlijk wilde ik geen hoer worden. En als ik mijn slip uitdeed voor 20 Euro was ik nog ge..."
09-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 5: Nok En MerelDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sugardaddy,
"De hele week was er niemand in het zomerhuis. Alles begon weer te normaliseren. Toch was er wat veranderd. Ik had voor geld mijn slipje uit gedaan. Ik had mijn poes laten bekijken door een man. Ik betrapte me erop dat ik in de winkel naar schoenen ha..."
08-08-22
9.2
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 4: Jezelf Laten ZienDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleine Borsten, Kleine Tieten, Sugardaddy,
"Het was weer weekend. We waren al in de ochtend op het strand. In onze nieuwe jurkjes waren we erheen gekomen. Natuurlijk hadden we vrijdag op school alle meiden jaloers gemaakt. Ook hadden we vrijdag nog met Tim gesproken en gezegd hoe lief zijn doc..."
07-08-22
9.4
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 3: GinaDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"De rest van de week waren we er alleen in de avond. Het weekend was voorbij dus we moesten overdag naar school. Tim was alleen in het huisje. Natuurlijk hadden we onze bikini s aan. Als Tim ging eten vroeg hij altijd of we ook wat wilde. Het waren al..."
05-08-22
9.1
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 2: Even VoorstellenDoor: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
"Er viel niks meer te beleven en we moesten toch naar huis. Morgen zouden we weer gaan zwemmen en kijken of ze weer werd geneukt. Ik had onder de douche al gemerkt dat ik, om n of andere reden, mijn poes wat vaker had schoongemaakt, of was het aange..."
05-08-22
9.0
Hoe Word Je Een Sugar Girl - 1: Een Nieuwe Bewone...Door: Gina
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy,
" i Een verhaal uit het oogpunt van een sugar girl en van een sugar daddy i Het huis had een nieuwe eigenaar. Jarenlang had het leeg gestaan. Nu had een man van over de 50 jaar het huis gekocht. Nu was het gerenoveerd en kwam de man er vrij..."
03-08-22
8.8
Bregje En De Weduwnaar - 1Door: Adri
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Opdracht, Sugardaddy, Weduwnaar,
" i Ik ben aan een aantal verhalen begonnen, laat me weten welke een vervolg verdient. i Met een bonzend hart staat Bregje te wachten voor de poort van het oude huis. Het grote huis had een klassieke stijl met grote ramen zoals in een kaste..."
13-03-22
9.0
Mijn Sugardaddy - 2: Ik Word VolwassenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Oom, Sugardaddy,
"Tussen mijn zestiende en mijn zeventiende overleed ook mijn grootmoeder, de weduwe van de notaris. Ik heb nooit een van die grootouders gezien en wat ik erover hoorde van oom Rik en van mijn moeder was niet van dien aard dat ik er stiekem naartoe zou..."
11-01-22
8.6
Mijn Sugardaddy - 1Door: Jelle Mannes
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Oom, Sugardaddy,
" b IETS OVER MIJN GEBOORTE, MIJN KINDERJAREN EN MIJN JEUGD b Ik ben geboren in een kleine arbeiderswoning in de cit van de koolmijnen in Zwartberg. Het huisje was van de oudere broer van mijn mama, ze was bij haar thuis in Neeroeteren weg..."
10-01-22
8.7
Op Zoek Naar Een Sugarbabe - 2Door: Roel42
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Strapon, Sugarbabe, Sugardaddy,
" i Even een samenvatting van deel 1. i Ikben Roel 42 succesvolle rijke single zakeman van 42 en heb via een datingsite een date gehad met Sterre een prachtig lief meisje van 18. Nadat ze me heerlijk heeft gepijpt hoor ik dat ze op..."
09-07-21
8.8
Suikeroompje - 2Door: Peter1948
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Sugardaddy,
"Ieder, die in een dorp woont, weet het maar al te goed over iemand die niet uit dat dorp komt wort meteen geroddeld n hoe meer er geroddeld wordt, hoe sterker het verhaal. Voor Lolita wordt daar g n uitzondering op gemaakt. Al snel wist haar moede..."
08-07-21
8.8
Op Zoek Naar Een Sugarbabe - 1Door: Roel42
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugarbabe, Sugardaddy,
"Ik ben een 42 jarige man met een succesvolle maar drukke carriere. Mede doordat ik met beleggen veel geld heb verdiend ben ik behoorlijk. Ik woon in een mooi vrijstaand huis voorzien van alle gemakken maar voor het overige laat ik niets merk..."
05-07-21
8.8
Tieners Mandy En Claudje In KwartetDoor: Sam J.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kwartet, Oudere Mannen, Pijpen, Rimmen, Sugardaddy,
"Mijn verhaal begint eigenlijk met afgelopen zomer van 2020, begin corona. Ik werk naast mijn studie in Amsterdam in het weekend en soms door de week in een lokaal restaurant in mijn dorp. Het restaurant is overgenomen door een andere eigenaar en het ..."
15-06-21
8.7
Suikeroompje - 1Door: Peter1948
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sugardaddy, Verleiden, Verzoek,
"Juli 2020 Nederland beleeft weer een echte zomer. De ene dag stijgt de temperatuur tot boven de 30 graden, de andere dag valt de regen met bakken uit de hemel. Gelukkig hebben de bewoners van het Land van Heusden en Altena geen last meer van..."
30-05-21
8.8
Verhalen Van Little College Street - 12: Suikeroo...Door: Dorian
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: College, Daddy, Escort, Jong En Oud, Pijpen, Slikken, Sugardaddy,
" i Misschien ken je ze wel Misschien ken je ze niet Maar dit zijn de verhalen Van Little College Street En mag dit vogeltje Ooit gevangen zijn Dan behoedt dit boekje Hem voor pijn i b 29 30 maart 1893 b ..."
07-03-21
9.0
Jonge Sandra Wordt Hoerig Sletje - 2Door: Sam J.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Likken, Oma, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Sugardaddy,
"Het is alweer 2 weken geleden dat Tom en ik een fantastische geile avond hebben gehad. We hebben elkaar niet gesproken of gezien. Totale radiostilte. Ik doorbreek de ban door een appje te sturen met 1 woord Boodschappen Het duurt maar liefst 2 uu..."
07-01-21
9.1
Femke - 2Door: Tom024
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Sugardaddy, Zus,
" i Het leven wordt duur als je zestien bent en uit wilt en mooie kleren wilt dragen. Femke heeft geen zin om vakken te vullen. En bedenkt een plan om makkelijk aan geld te komen. i U heeft 150 nieuwe berichten Femke begrijpt ni..."
28-11-20
8.8
Game Boy - 2Door: Karel Be
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Dominantie, Edging, Sub, Sugardaddy,
"Dit verhaal gaat over Peter, een 17 jarige kerel die het prima doet op school. Hij is van het onopvallende type Zo n jongen die naast zaalvoetbal vooral bezig met online gamen met zijn vrienden. Zijn ouders vinden dat niet echt positief maar zolang ..."
29-10-20
9.0
Jonge Sandra Biedt Zich Aan SugardaddyDoor: Sam J.
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Masturbatie, Masturberen, Milf, Prostitutie, Sperma, Sugardaddy, Vingeren,
"Het voelt heel raar aan om mijn recente ervaringen hier open en bloot te laten lezen, maar als het mij kan opwinden zal het zeker het geval zijn voor jullie. Mijn naam is Sandra , zullen we dat maar eerst aanhouden, andere namen zijn ook ge..."
26-06-20
9.1
Emma En Haar Sugardaddy - 3Door: Verhalendoortom
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Bos, Pijpen, Sugardaddy, Tiener, Trilei, Vastgebonden,
"Vier weken na de vorige ontmoeting ontving Emma wederom een bericht van de man. Hij wilde afspreken op woensdagavond aanstaande. Opdracht voor die avond kom met een jurk of rok zonder lingerie eronder aan. Emma stuurde gelijk terug dat ze een afspra..."
25-01-20
9.2
Emma En Haar Sugardaddy - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Buttplug, Douche, Pijpen, Sugardaddy, Tiener,
"Het was drie weken sinds haar eerste afspraak met de man. De vorige keer had hij haar flink aangepakt vastgebonden, bespuugd, gezicht onder water geduwd terwijl ze werd geneukt. Alles was het waard. Met het geld in een envelop in haar kast kon haar ..."
25-10-19
8.8
Emma En Haar Sugardaddy - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy, Tiener,
"Dit verhaal is geschreven op verzoek van een lezeres en gaat over iets wat zij wel eens echt doet. Het verhaal is niet volledig waargebeurd, maar aspecten uit haar ervaringen komen er wel in naar voren. Wees tijdens het lezen er dus van bewust dat ni..."
09-09-19
8.7
Na Jaren Online Praten, Was Het TijdDoor: MeganGarcia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Maagd, Opa, Oudere Mannen, Sugardaddy,
"Hi guys Ik ben dus Megan, 19 jaar ondertussen, en het is al bijna een jaar geleden sinds ik een verhaal geschreven heb Deze is wat minder extreem, maar dat is vooral omdat het ook echt gebeurd is, net na mijn 18e verjaardag vorig jaar. Om..."
10-06-18
8.5