63.206 Gratis Sexverhalen
Tash
Tash
Helaas, dit profiel bevat (nog) geen persoonlijke boodschap.
Hoogste Cijfer: Tash En Alexa - 20: Lisa & Meester Dan
Meest Gelezen: Tash En Alexa - 1: De Kennismaking
Aantal Verhalen: 23
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: tashrodenburg@gmail.com
ALLE VERHALEN VAN Tash
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Tash En Alexa - 23: Dubai, Here I Come!Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Hakken, Kinky, Romantiek, Travestie,
" Lieve, geile lezers Na de hardcore in de vorige aflevering volgt er nu een lange brok romantiek met toch wel wat vuurwerk op het einde Voor de ongeduldigen onder jullie toch beter niet doorspoelen naar dat stuk, er zijn veel..."
09-04-24
9.3
Tash En Alexa - 22: Olivia, De SpermasletDoor: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
" Lieve lezers, Ik krijg veel mails toe met commentaren op mijn verhalen, waarvoor dank, ik ben er heel blij mee Veel mails vragen ook naar meer romantiek, lezers vinden mijn relatie met Henry zo mooi. Deze lezers raad ik..."
01-04-24
9.4
Tash En Alexa - 21: The Penthouse & The ToyboysDoor: Tash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Travestie, Vlaams,
" Lieve geile lezers Dankje enorm voor de mooie score op mijn vorig verhaal Maar een schrijver heeft graag wat reacties of zielenroerselen, dus laat je geiligheid los Op deel 18 reageerde Sophie met Ook als zijn de..."
21-03-24
9.5
Tash En Alexa - 20: Lisa & Meester DanDoor: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Kinky, Sm, Tiener, Travestie,
" Hoihoi, liefste lezers Dank voor de mooie reacties en mailtjes Het tweede deel vandaag is pure kinky fictie, dank aan een fan die me via e mail inspiratie bracht DINSDAG De schoolbel ging voor de eerste ..."
16-03-24
9.7
Tash En Alexa - 19: Daddy Leert Mijn Tieten Kenne...Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Hakken, Romantiek, Tieten, Travestie,
" Hoihoihoi, liefste geile lezertjes Nog steeds jullie hete Olivia hier Dank alvast aan Sacha en Tom voor de reacties, zo leuk Ik kreeg ook enkele mails, waarvoor dank Ik kreeg een mail met een lekker geil idee van XXX..."
11-03-24
9.3
Tash En Alexa - 18: School En Tieten!Door: Tash
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hakken, School, Tieten, Travestie,
"Hallo geile lezertjes, nog altijd Olivia hier Het zestienjarig travestietje dat de tijd van haar leven beleeft Na de monsterscore op mijn vorig verhaal zal het nu wat minder zijn ik schat een 7,9 , het eerste deel is veel minder geil, maar ik moet..."
07-03-24
9.0
Tash En Alexa - 17: Beauty Day!Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Groepsex, Hakken, Romantiek, Travestie,
" HET IS ZEER BELANGRIJK OM EERST VOORGAANDE VERHALEN TE LEZEN, ANDERS ZIJN SOMMIGE STUKKEN VOLSTREKT ONDUIDELIJK Hoihoi, nog steeds Olivia hier, Tash heeft de zin om te schrijven nog altijd niet teruggevonden, hoewel ze een enorme sta..."
01-03-24
9.6
Tash En Alexa - 16: Het SchoolbalDoor: Tash
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hakken, Lesbienne, Tiener, Travestie,
"De maandag na de paasvakantie was het terug de harde realiteit. Terug naar school. Michelle, Pauline en ik stonden tijdens de eerste pauze terug samen op onze vertrouwde locatie, op een bankje in de hoek van de speelplaats, waar we al jaren ..."
23-02-24
9.3
Tash En Alexa - 15: De SugardaddiesDoor: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Sugardaddy, Tiener, Travestie,
"Ik werd als eerste wakker die zaterdagochtend. Het was nog maar acht uur. Ik keek naar mijn zusjes, maar die waren nog in diepe slaap. Ik stond op, maakte me snel wat op, zette een pruik op trok een zijden kamerjas, korte witte nylonkousjes..."
19-02-24
8.9
Tash En Alexa - 14: Olivia's Movie Time!Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hakken, Travestie,
"Hoi hoi Olivia terug, met het vervolg op mijn eerste verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik kreeg een zeer goed cijfer maar totaal GEEN reacties Dus jullie zitten door mijn verhaaltje misschien geil aan jullie lul te trekken of met een dil..."
10-03-23
9.0
Tash En Alexa - 13: Olivia Shrijft!Door: Tash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Hakken, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Hoihoihoi, ik ben Olivia Jullie kennen me wel, ik ben het zestienjarig travosletje dat ingewijd is door Tash en Alexa, te lezen in enkele van haar geile verhalen. ..."
08-03-23
9.2
Tash En Alexa - 12: Knokke (2)Door: Tash
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Zaterdag. Na het ontbijt lakte Alexa mijn teennagels bij, ik deed de hare. Jan liep nog rond op zijn hakken, hij moest weldra vertrekken, zijn vrienden wachtten om t..."
12-03-22
9.2
Tash En Alexa - 11: Knokke (1)Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bbc, Hakken, Orgie, Tiener, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen In Knokke zetten we onze bagage af in het appartement en besloten een Beachclub te bezoeken, op tien minuten stappen over de dijk. Toen we het gangpad opsta..."
09-03-22
9.4
Tash En Alexa - 10: De TransformatieDoor: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Hakken, Transformatie, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Zondagavond reed ik naar de villa van mijn ouders om me te outen als vrouw. Ik ging niet omgekleed, de schok zou te groot zijn. Mijn band met hen was niet w..."
08-03-22
9.1
Tash En Alexa - 9Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Dit is een vervolg, vooral deel 6 en 8 lezen is belangrijk. Maandag na Parijs had ik het huis voor me alleen. Ik had normaal les, maar besloot een een afkoelingsdag ..."
16-02-22
8.6
Tash En Alexa - 8Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Bbc, Hakken, Transgender, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Dit is een vervolg, vooral deel 6 lezen is belangrijk. Drie weken na mijn incident met Vincent was er weer een presentatie van een vooraanstaande professor in de aul..."
13-02-22
9.4
Tash En Alexa - 7Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groepsex, Hakken, Travestie,
"Na het avontuur met Vincent had ik thuis nog wat werk op mijn laptop. Ik hield dezelfde outfit aan, maar stak toch dikkere borsten en wisselde mijn pumps tegen lekkere Pleaser muiltjes van 18 centimeter, degene die Olivia gisteren aan had terwijl we ..."
11-02-22
8.3
Tash En Alexa - 6Door: Tash
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Tiener, Travestie,
"Donderdag. Na het geweldige avontuur met ons nieuw poetshoertje had ik in de voormiddag een belangrijke presentatie van een professor in de aula van de faculteit rechten. Ik was al een uurtje te vroeg op, had geslapen als een roos. Alexa was..."
26-01-22
9.1
Tash En Alexa - 5Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Crossdressing, Hakken, Tiener, Travestie,
"Op haar kamer spendeerde Alexa uren op internet. Uiteraard zocht ze de geilste lingerie, jurkjes, accessoires en hakken om online te bestellen. Maar ze bezocht ook websites die speciaal gericht waren op travestieten en crossdressers. Ze deed ook webc..."
22-01-22
9.2
Tash En Alexa - 4Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hakken, Travestie,
"De ochtend na de travo party werd ik pas om elf uur wakker. Lesley en Maxi waren nog uren blijven plakken, we hadden nog drie flessen gekraakt. We hadden alledrie nog de onverzadigbare slettenkont van Alexa volgespoten. Ik stond op, pakte ee..."
18-01-22
9.0
Tash En Alexa - 3Door: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Hakken, Travestie,
"Alexa trok bij me in. Ze verhuisde al haar spullen en trok in op de tweede verdieping. Haar studio was snel weer verhuurd, het bevond zich in een zeer gegeerde studentenresidentie. Om geen argwaan te wekken bij haar ouders stelde ik een huur..."
13-10-20
9.5
Tash En Alexa - 2Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Tiener, Travestie,
"Vrijdag liep ik al om tien uur te ijsberen. Nog een uur en mijn sletje zou er zijn. Om de tijd te doden ging ik online op zoek naar leuke winkels en ging in de tuin in de najaarszon bruinen. Ik was niet en femme , had een jeans aan, een T s..."
25-09-20
9.1
Tash En Alexa - 1: De KennismakingDoor: Tash
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Travestie,
"Hoi, ik ben Christophe, een travestiet van bijna twintig jaar oud. Ik ga in verschillende delen schrijven wat ik de laatste jaren beleefde. Het omkleden als vrouw begon reeds op mijn elfde, mijn moeder had een uitgebreide collectie hoge hak..."
19-09-20
8.9