63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Verhalendoortom
Verhalendoortom
Hallo lezer(s), ik schrijf onder de naam VerhalendoorTom, ik ben 26 jaar oud en ben zelf een groot fan van de verhalen op deze site! Vaak lees ik in de avond even een verhaal om te ontspannen en alle dingen van het drukke leven te vergeten.

Wat begon op Whatsapp met wat geile talk is inmiddels uitgegroeid tot een echte hobby van mij. Ik vind het leuk om mijn fantasieën en ervaringen op papier te zetten en om die te delen. Reacties stel ik dan ook zeer op prijs! Ik sta voor veel open en hoor graag van mijn lezers! Mocht je contact willen opnemen, voeg me dan toe op snap: verhalendoortom is daarop mijn gebruikersnaam.
Volg me ook op op Instagram! @geschrevendoortom
Hoogste Cijfer: De Meisjes Op Terschelling
Meest Gelezen: Het Verleidende Buurmeisje - 1
Aantal Verhalen: 104
Geplaatste Reacties: 52
E-Mail Adres: verhalendoortom@hotmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Warm WelkomDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blowjob, Doggystyle, One Night Stand, Pijpen,
"Ik was net thuis na een lange werkdag toen ik verrast werd door een bericht via insta. Het bleek van Anne te zijn, een kennis die ik van vroeger kende. Hoi Jij woont nu weer thuis toch Heb je soms behoefte aan tijd voor jezelf Ik zoek vo..."
02-06-24
9.2
Fitgirl Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexting, Snapchat,
" Kan je een verhaal schrijven over mij x verscheen er als bericht op mijn Snapchat. Het was een bericht van Linde. Vlak daarvoor had ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd, mij afvragende wat ze voor mij in petto had. Ik kan mo..."
21-05-24
8.6
Spontane DateDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Date, Dating, Doggystyle, Missionaris, Snapchat,
" Senna heeft je toegevoegd verscheen er in mijn scherm. Ik opende Snapchat en accepteerde haar verzoek. Direct begon ze te typen. Hoi Tom Ik heb je verhalen gelezen. Kan ik een eigen verhaal krijgen Hoi Senna, dat kan, op voor..."
10-03-24
8.9
Romy OnderdanigDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dominantie, Onderdanig, Opdracht,
"Het was half twee toen een auto op mijn oprit parkeerde. Het was zover. Er was geen weg meer terug. De hele ochtend had ik gewacht op het bericht dat Romy onderweg was. Om twaalf uur was het zover en kreeg ik het bericht. In lingerie autori..."
02-01-24
8.8
Hete BoswandelingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Openbaar, Stiekem,
"Op haar witte sneakers liep Kim voor mij uit. Haar witte enkelsokken kwamen net boven de rand van haar schoenen uit en lieten haar enkels bloot. Daarboven bewogen haar sexy benen stap voor stap over het smalle paadje. Een kort jurkje viel tot net ond..."
28-11-23
8.9
VerjaardagscadeauDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag,
" Het is zover , fluisterde Linde. Mijn ogen richtten zich op de klok en lazen de tijd af. Het was twaalf uur in de nacht. Gefeliciteerd , fluisterde Linde zacht naast mijn oor. Ik draaide mijn hoofd terug in haar richting en keek d..."
28-11-23
8.8
Risky In De OchtendDoor: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle,
"Vrijdagochtend, 07 00 uur. In de verte zag ik een auto de straat uit rijden. Tegelijkertijd kreeg ik een bericht op mijn mobiel. Hij is weg. Ik las het bericht en begon te typen. Ik zie het. De vinkjes..."
07-08-23
9.2
Fetisj In De TuinDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Fetisj, Tuin, Voeten,
"Het was een warme zomerdag toen Tom voor zich uit keek. Hij zat buiten in de achtertuin op de loungebank en staarde naar zijn vriendin. Zijn ogen waren gericht op haar lange benen waarvan het grootste deel onbedekt was. Met een blik vol van verlangen..."
29-05-23
9.1
Minnaar Van Een CollegaDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Minnaar,
"Het was een uur of n toen ik haar zag. Vanaf de andere kant van het plein herkende ik mijn collega aan haar lichtblauwe jas en haar lange haren. Hoewel haar lange jas tot onder haar billen viel keek ik haar verlekkerd na. Ik wist immers wat er zich..."
24-05-23
8.8
Dominant BezoekDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Camera, Dominantie, Onderdanig, Snapchat, Vastgebonden, Vernederen,
"Gespannen wachtte Mar l af tot de deurbel ging. Toen het geluid door het huis galmde sloeg de twijfel toe. Ze raakte in paniek en overwoog zelfs om de deur niet te openen. Enerzijds vroeg ze zich af waarom ze hieraan was begonnen. Anderzijds verlangd..."
23-05-23
9.0
Valentijn HookupDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: One Night Stand, Tinder, Valentijn,
"Voor de zoveelste keer was ik op tinder aan het swipen. Het was Valentijnsdag en alle happy couple foto s op Instagram hadden me aan het denken gezet. Eigenlijk was ik toe aan een relatie. Om iemand te hebben waarmee je het leven kan delen, hoe fij..."
17-02-23
8.9
Spanning Onder WerktijdDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Hotel, Kantoor, Werk,
"Op een dinsdagochtend om een uurtje of negen was het weer zover. Het scherm van mijn mobiel werd verlicht en de naam van een vrouwelijke collega kwam naast het Snapchat logo tevoorschijn. Hoewel ik nog niet zag wat ze stuurde, schoten de kriebels al ..."
16-01-23
9.2
Minnaar In De NachtDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Minnaar, Missionaris,
"Met een appel in de hand vertrok ik van huis. Het was donderdagavond, 20 30 uur. Ondanks de tijd van het jaar voelde de buitentemperatuur warm aan. Verrast door de warmte ritste ik mijn jas open en begon ik aan een korte avondwandeling. Het pad achte..."
07-11-22
9.2
Eerste Herfstdag Op De BankDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Herfst, Kort, Romantiek, Vingeren,
"De lage temperatuur, de regen en een grijze lucht kenmerkten de eerste dag van de herfst. Gekleed in de meest comfortabele oversized hoodie van haar vriend, haar eigen sweatpants en een paar dikke, warme sokken zat Sanne op de bank een boek te lezen...."
26-09-22
8.2
De Verboden VruchtDoor: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Alleen Thuis, Blond, Doggystyle, Missionaris, Verboden,
" Is je vriend niet thuis Vroeg ik na het wegdrukken van haar foto. Die zit een verdieping lager stond er bij de volgende. Extra lang bekeek ik de foto waarop haar blote schouder te zien was. Een blauwe handdoek bedekte haar borsten, waa..."
29-08-22
9.3
Een Spoor Van BriefjesDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Cowgirl,
"Toen ik na een lange werkdag de voordeur opende lag er een briefje op de vloer. Volg mij stond er met een pijl recht vooruit. De pijl wees naar de deur waar een tweede briefje aan de deurklink hing. Open stond er. Ik glimlachte en zette ik mi..."
07-08-22
9.1
Te Heet In Het BosDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Bos, Doggystyle, Openbaar, Pijpen,
"Voorover leunend tegen een omgevallen boom nam Kelsey een slok water. Ze zweette zich kapot in haar jurkje en zuchtte van de warmte. Waarom gingen we ook alweer naar het bos Vroeg ze retorisch. Haar vriend, Mischa, lachte. Zij ..."
28-07-22
8.6
Hete VerbouwingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Blowjob, Cowgirl, Date, Dating, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vingeren, Zomer,
"Het was zondag, half tien in de ochtend. Afgezien van het gefluit van vogels was het stil. De meeste mensen in de straat lagen nog te slapen en ook het normaal zo drukke fietsverkeer bleef uit. Karlinde knipperde met haar ogen en sloeg het ..."
22-07-22
8.5
Thirza Op Het NaaktstrandDoor: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Exhibitionisme, Insmeren, Lesbienne, Massage, Naaktstrand, Openbaar, Voyeurisme,
"Met de zomer in haar bol keek Thirza naar buiten. Het was zevenentwintig graden Celsius en boven de aarde hing een heldere blauwe lucht. Uit de tuin van de buren klonk het geluid van een kopje dat op tafel werd gezet. Haar ogen richtten zich opzij en..."
17-07-22
9.1
Alles Voor LoonsverhogingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Doggystyle, Dominantie, Manager, Missionaris, Taboe, Werk,
"Weet je zeker dat er niet iets te regelen is Met een ondeugende blik keek Emma Julia haar manager aan. De dubbelzinnige vraag kwam op een erotische toon uit haar mond. In een nette rok en blouse zat ze aan de andere kant van zijn bureau. Ta..."
11-07-22
9.1
Zakenvrouw Gaat VreemdDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Missionaris, Voyeurisme, Zakenvrouw,
"Een succesvolle zakenvrouw uit het westen van het land had een afspraak in het noorden. Gezien de lange rit en een andere afspraak de volgende dag had ze een hotel geboekt nabij Zwolle. Haar man bleef thuis, die kon haar wel een nachtje mis..."
26-06-22
8.8
Nat Op De DuwbootDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot, Cowgirl, Vingeren,
"Tevreden keek Kirsten uit over het water. Onder haar klonk het zware geluid van de motor. Ze stond in de stuurhut en had haar hand op Luuks schouder gelegd. Haar blik richtte zich op zijn hoofd terwijl ze door zijn haren begon te strelen. Hij keek va..."
04-06-22
9.0
Getrouwde Vrouw En Haar MinnaarDoor: Verhalendoortom
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dominantie, Minnaar, Moeder, Onderdanig, Stiekem, Tuin,
"Na maanden met elkaar gechat te hebben was het eindelijk zover. Gespannen keek Liset uit het raam. Haar ogen waren gericht op de tuin waarvan een groot deel uit grasveld bestond. Aan de rechterkant liep een pad met aan het einde een betegeld stuk met..."
26-05-22
8.6
Vrouw In Het ParkDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Jong En Oud, Keuken, Park, Vingeren,
" b Dit verhaal is op verzoek geschreven. b Zaterdagochtend, acht uur. Met een beker koffie in de hand stond ik tegen het aanrecht aan naar buiten te kijken. Door het glas zag ik de zon, een blauwe lucht en veel groen. Vanuit mijn keuken ..."
12-05-22
9.1
Dominante BerichtenDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Onderdanig, Openbaar, Pijpen, Trein, Whatsapp,
"Het was een zondagmiddag, half vier. Dat was het moment waarop ik mijn oog liet vallen op een nieuw verhaal van een bevriende schrijfster. De hoofdpersoon was vrouwelijk en onderdanig, het type waar ik het warm van krijg. i Ik wil me gewo..."
06-05-22
8.8
Huis Aan De Gracht - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Intiem, Pijpen, Vingeren,
"Het was een zondagochtend. Het geklingel van de bellen bovenin de kerktoren klonk door de straten van het kleine stadje in het Noorden van het land. Eva stak haar armen in de lucht en strekte zich uit. Gehuld in niets meer dan haar string keek ze voo..."
01-05-22
9.0
Huis Aan De Gracht - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Intiem, Vingeren,
"Met een boek in haar hand zat Eva tegen de zijgevel van haar huis. Op de eerste warme dag van dit voorjaar had ze ervoor gekozen om het lezen weer op te pakken. Gekleed in alleen een kort broekje en een hemd kon ze ondertussen optimaal genieten van d..."
25-04-22
8.6
Verpleegkundige En Haar Patiënt - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Patient, Pijpen, Verpleegster, Vingeren, Werk, Ziekenhuis,
"Met een klap belandden de zware gewichten op de grond. Het was niet haar bedoeling om de aandacht te trekken, maar door de klap keken een paar mannen haar toch aan. Sascha zuchtte. Dit keer had ze tijdens het trainen van haar borstspieren zwaardere g..."
19-04-22
8.8
Mijn Biseksuele ErvaringDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Dildo, Escort, Vingeren, strapon,
" b Beste Lezer, Dit verhaal is geschreven door een goede vriendin van mij, die zelf verhalen publiceert onder de naam Hemelse Ketterij Eerder heb ik al een verhaal voor haar geschreven dus leek het haar leuk om eens iets voor mij te schrijven. M..."
17-03-22
9.1
Emma Als HuisgenoteDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Cowgirl, Douche, Huisgenoot, Pijpen, Satisfyer, Standje 69,
"Heel spontaan was het gegaan. Tijdens het invullen van de uren vertelde mijn collega Emma over het plotselinge einde van haar relatie. Twee dagen eerder was het uit gegaan tussen haar en haar vriend waardoor ze dringend op zoek was naar een andere wo..."
15-03-22
9.2
Verpleegkundige En Haar PatiëntDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Cowgirl, Patient, Pijpen, Vingeren, Ziekenhuis,
" b Beste lezer s , Dit verhaal is geschreven op het verzoek van een jonge, vrouwelijke verpleegkundige. Zoals vaker zo is bij mijn verhalen heeft ook deze weer een langere opbouw. Het was voor mij ontzettend leuk om dit verhaal te schrijven..."
16-02-22
9.0
In Het HotelDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bad, Cowgirl, Date, Dating, Doggystyle, Douche, Friends With Benefits, Hotel, Pijpen, Vingeren, Zwolle,
" Ik ben er. Stuurde Martijn. Tweede rij op de parkeerplaats stuurde hij er nog achteraan. Een paar minuten was het scherm zwart, tot het oplichtte met een berichtje van Tessa. Ben er was haar bericht. Het werd gevolgd door een t..."
29-01-22
8.8
Starter Wil Uit Huis - 3Door: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Missionaris, Pijpen,
"Een koele bries ging door de kamer. De deken was iets onderuit gezakt waardoor een tepel bloot was komen te liggen. Carlijn draaide en kroop met opgetrokken deken tegen haar nieuwe huisgenoot. Zijn lichaamswarmte deed haar stijve tepel verzachten. Ha..."
18-12-21
9.1
Starter Wil Uit Huis - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Jong En Oud, Pijpen,
"Een paar dagen na het voorstel van Roos was het zover. Over een paar minuten zou Daan op de fiets stappen om bij Carlijn langs te rijden. Zoals afgesproken was hij netjes gekleed, dat was immers een van Carlijns voorwaarden geweest. De andere voorwaa..."
09-12-21
9.3
Starter Wil Uit Huis - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Beste Vriendin, Doggystyle, Jong En Oud, Pijpen,
"Na voor de zoveelste keer overboden te zijn gaf hij het op. In de huidige huizenmarkt was er voor de alleenstaande starter niets te vinden. Alle prijzen in zijn woonplaats, in dit geval Meppel, waren te hoog om nog op te bieden. Zelfs het huis waarva..."
04-12-21
9.2
Net Meisje Gaat VreemdDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Pijpen, Vreemdgaan,
"In gedachten draaide ze de sleutel om. Het slot klikte open waarna de deur met een piepend geluid open zwaaide. De dag ervoor had ze haar ouders nog gezegd er iets aan te doen. Ondanks de bevestigende woorden van haar vader piepte het ding de volgend..."
10-10-21
9.0
Serveerster In MeppelDoor: Verhalendoortom
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cowgirl, Missionaris, Pijpen, Serveerster, Vingeren,
" i Al eerder heb ik verhalen geschreven die zich afspelen in een specifieke stad. Zo hebben eerdere verhalen zich al afgespeeld in Zwolle, op Texel, op Terschelling en in Groningen. Dit keer leek het me leuk om een verhaal te schrijven dat zich afsp..."
28-08-21
8.8
De Meisjes Op TerschellingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eiland, Hotel, Strand, Terschelling, Vriendinnen,
" i Al lange tijd had ik het idee om een verhaal te typen over Terschelling. Met dit eiland heb ik een hechte band aangezien ik er vroeger veel tijd heb doorgebracht in de vakanties. Jaar op jaar spendeerden we onze zomervakanties op een camping. Ron..."
24-07-21
9.4
Weekend Date Met MerelDoor: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Blond, Date, Dating, Huisgenoot, Satisfyer, Studenten, Uitdagen, Vingeren, Voyeurisme,
" b Dit verhaal is waargebeurd In het weekend van 15 16 mei 2021. b Zaterdagochtend 07 00 uur. De zonnestralen schenen op mijn gezicht. Langzaam draaide ik mij om. Aan de andere kant van het gehorige dak was de ochtendzang van een willek..."
29-05-21
8.9
De OverbuurjongenDoor: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Buurmeisje, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Terwijl Daans lul uit haar gleed zag ze hem staan. Hoe lang hij al had staan kijken was haar onbekend. Bij het oogcontact verdween hij achter de muur. Had hij haar gezien of had ze het zich verbeeld Tijd om erover na te denken had ze niet. Aan haar ..."
06-11-20
9.1
Jocelynn Haar MiddagDoor: Verhalendoortom
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Caravan, Trilei,
" i Dit is een waargebeurd verhaal. i Twee weken geleden kwam ik haar tegen op Tinder. Negentien jaar was ze. Met haar lange blonde, krullende haren viel ze gelijk op. Haar foto s deden me vermoeden dat ze als model actief was. Ze was zo mo..."
30-10-20
9.1
Het Meisje Op TexelDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eiland, Texel,
"Toen ik bij De Koog de bus uitstapte zag ik haar voor het eerst. Met lange blonde haren wapperend in de stevige wind was ze niet te missen. Haar verschijning werkte als een magneet en trok vrijwel meteen mijn blik haar kant op. Ondanks haar witte blo..."
20-10-20
8.9
Varen Met CayaDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Boot, Buitensex, Geschoren, Openbaar,
"Zon, hitte en verkoeling de afgelopen week in een notendop. Met de scriptie net ingeleverd en nog enkele, door corona uitgestelde, tentamens in aantocht was ik wel toe aan wat leuks. Gelukkig zat het weer mee. Het enige wat echter nog nodig zou zijn..."
17-09-20
9.0
Leidinggevende Helpen Met Haar StudieDoor: Verhalendoortom
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Collega, Douche, Douchekop, Stiekem,
"Al enkele jaren heb ik een bijbaan naast mijn studie. De leidinggevende daar is met haar 22 jaar best jong en was daarom in het begin geen fijne meid om als leidinggevende te hebben. Ze was onervaren, werd chagrijnig wanneer de druk op haar toenam en..."
21-04-20
8.7
Emma En Haar Sugardaddy - 3Door: Verhalendoortom
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Bos, Pijpen, Sugardaddy, Tiener, Trilei, Vastgebonden,
"Vier weken na de vorige ontmoeting ontving Emma wederom een bericht van de man. Hij wilde afspreken op woensdagavond aanstaande. Opdracht voor die avond kom met een jurk of rok zonder lingerie eronder aan. Emma stuurde gelijk terug dat ze een afspra..."
25-01-20
9.2
Trileitje In GroningenDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cafe, Groningen, Openbaar, Restaurant, Trilei,
" i Dit verhaal is fictie, maar is gebaseerd op een waargebeurde ervaring met een lezeres van mijn verhalen. Omdat het ons beiden leuk leek als ik er een verhaal over zou schrijven heeft dat de basis gevormd voor dit verhaal. Niet alles in dit verhaal..."
09-12-19
8.7
Emma En Haar Sugardaddy - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Buttplug, Douche, Pijpen, Sugardaddy, Tiener,
"Het was drie weken sinds haar eerste afspraak met de man. De vorige keer had hij haar flink aangepakt vastgebonden, bespuugd, gezicht onder water geduwd terwijl ze werd geneukt. Alles was het waard. Met het geld in een envelop in haar kast kon haar ..."
25-10-19
8.8
Emma En Haar Sugardaddy - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Sugardaddy, Tiener,
"Dit verhaal is geschreven op verzoek van een lezeres en gaat over iets wat zij wel eens echt doet. Het verhaal is niet volledig waargebeurd, maar aspecten uit haar ervaringen komen er wel in naar voren. Wees tijdens het lezen er dus van bewust dat ni..."
09-09-19
8.7
Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Pijpen, Trilei,
" i Verrassing voor Tessa i Dit verhaal gaat over een eigen ervaring en is waargebeurd. Veel leesplezier toegewenst Tessa, 19 jaar, en Daan, 21 jaar, hadden al een tijdje een relatie. Op een bewuste woensdagmidda..."
19-05-19
8.6
Samen Naar Het Naaktstrand - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Naaktstrand, Openbaar, Vingeren,
" i Samen naar het naaktstrand 2 In het vorige deel was te lezen hoe Saartje en Tim samen naar het naaktstrand vertrokken en hoe spannend ze het vonden om er naartoe te gaan. Ze eindigden naakt op het strand, waar dit verhaal verder gaat. ..."
28-03-19
9.0
Samen Naar Het Naaktstrand - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Insmeren, Naaktstrand, Vingeren,
" i Dit verhaal bestaat uit twee delen. Het verhaal werd te lang om in n keer in te sturen, dus heb ik het in delen gesplitst. Dit eerste deel is met name voor het verhaal om de seks heen en beschrijft de achtergrond achter de personages en de situa..."
27-03-19
8.8
Snapchat GroepDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Sexting, Snapchat,
"Dit verhaal is fictie. i Snapchat groep i Op een woensdagavond keek scrollde ik door mijn snapchat contacten. Al een tijdje had ik van meerdere personen niks gehoord. Ik dacht terug aan de tijd dat ik op kik een groep had opgesta..."
01-02-19
7.4
Tim De BuurjongenDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Douche, Missionaris, Pijpen,
"Met een eenzaam gevoel zat Iris op de bank. Sinds een week was het uit met haar vriend. Hij had haar verteld dat het gevoel er niet meer was wat ze totaal niet begreep. De hele week had ze zich eenzaam gevoeld en had ze het idee dat er geen sprankj..."
26-01-19
8.7
Schoonzus Gaat Haar GangDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Schoonzus,
" b Beste lezer, Tijdens het lezen zal het je wellicht opvallen dat er geen namen of uiterlijk is beschreven. Dit is speciaal gedaan om de fantasie iets meer vrijheid te gunnen. Ten slotte zal ik niet de enige zijn met een schoonzus. ..."
23-01-19
8.4
Melissa Gaat Op KamersDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vingeren,
" i Melissa gaat op kamers i Het studentenleven was het leukst als je op kamers woonde, dat had ze ooit gehoord. Achteraf was dit zeker waar als ze bedacht hoeveel lol ze had gehad, maar ook hoeveel geile dingen ze had meegemaakt. Melissa w..."
20-01-19
8.6
Onbekende Moeder In Het ZwembadDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Moeder, Pijpen, Zwanger, Zwembad,
"Op vrijdagmiddag kwamen we aan. Mijn ouders, broer, schoonzus en ik rijden eerst naar het huisje dat we hebben geboekt om de koffers uit te laden. Na het uitladen verdelen we de kamers. Mijn ouders krijgen een kamer met tweepersoonsbed, mijn broer en..."
07-12-18
8.6
Ontmaagd Voor Haar VerjaardagDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Verjaardag,
" i Ontmaagd voor haar verjaardag i u Zaterdagavond, 20 00 uur. u Benthe en al haar vriendinnen zaten in een kring in de woonkamer. In het midden van de kring stond een tafel vol flessen drank, zoals dat bijna kenmerkend is voor..."
25-11-18
8.6
Ontmaagd Door De SchrijverDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Pauline was een meisje van zestien. Met haar bruine lange haren, lengte van 1,65 meter en blije lach was ze een leuke verschijning. Iedereen kende haar als een heel braaf meisje, maar niemand wist dan ook dat ze wel eens verhalen las op opwindend. Me..."
06-11-18
8.5
Een Willekeurige JongenDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Tinder,
"Met haar benen wijd lag Isabel in bed. Al meerdere avonden achter elkaar lag haar libido hoger dan ze aankon. Haar hand zakte, net zoals de voorgaande dagen, af naar haar natte kutje. Ze had gewoon eens een echte lul nodig om van dat libido af te kom..."
05-11-18
8.4
Vibrator Voor MaritDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Vibrator, Vingeren,
"Marit en Daan waren weer eens verwikkeld in een heel persoonlijk chatgesprek op WhatsApp. Het was inmiddels vijf jaar geleden dat zij elkaar leerden kennen als klasgenoten. Het eerste jaar spraken ze elkaar niet zo veel, integendeel tot ze aan elkaa..."
04-11-18
8.8
Jessica Het ZeilmeisjeDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Doggystyle, Likken, Tent,
"Vol trots stapte Jessica op het podium. Van de circa 150 zeilers die dit weekend aan het zeilevenement hadden meegedaan had zij de eerste plaats behaald. Het werd stil in de feesttent, de voorzitter van de lokale vereniging nam het woord. Terwijl de ..."
19-10-18
8.5
Trein Naar Haren - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Betrapt, Openbaar, Pijpen, Trein,
" b Een vervolg op Trein naar Haren , naar aanleiding van de vele positieve reacties. b Met kriebels in haar buik opende Sofie haar ogen. Het geluid van de wekker raasde luid door de kamer. Wat had ze toch een hekel aan die wekker. Kon ze ..."
18-10-18
9.0
Trein Naar Haren - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groningen, Trein,
" i Trein naar Haren i b Dit verhaal heeft een relatief lange opbouw. Wees ervan bewust tijdens het lezen. Veel leesplezier toegewenst b Woensdagmiddag 26 september. Ik stapte in de trein van Zwolle naar Groningen en keek de ..."
15-10-18
9.1
De Hindoestaanse Vrouw, WandenaDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Hindoestaans,
" i Dit verhaal is op verzoek geschreven. i Wandena, een 24 jarige hindoestaanse stond op het punt haar hakken aan te trekken toen de deurbel ging. Hij was vroeg. Hij moest hier toch pas om 19 00 uur zijn Ze keek op de klok en zag dat het ..."
12-09-18
8.6
De Meisjes In GiethoornDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Openbaar, Trio,
"Giethoorn. Een dorp, of soms meer een toeristische attractie, waar overdag meer dan 500 verhuurbootjes varen en zo n 50 rondvaartboten. Het is een prachtig dorp wat jaarlijks wel meer dan een miljoen toeristen naar het gebied trekt. Overdag zijn het ..."
05-08-18
8.8
Beste Vriend Op SchoolDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Klasgenoot, School, Toilet,
"Met pijn in mijn hand legde ik mijn pen neer en keek ik opzij. Thomas was nog druk aan het schrijven terwijl ik op het punt stond om de toets in te leveren. Ik keek nog eens mijn antwoorden door en besloot dat ik toch niks zou veranderen en legde de ..."
31-07-18
9.0
In Het Centrum Van ZwolleDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Pashokje, Zwolle,
"Meer dan een jaar geleden heb ik afgesproken met Marije, een niet al te groot meisje van destijds 18 met cup c en een mooie kont. Toch waren het haar ogen die mij destijds zo aanspraken. Marije heb ik leren kennen via tinder en, na veel chatten, hadd..."
26-07-18
8.5
Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Bos, Date, Dating, Pijpen, Tinder,
" i geschreven door verhalendoortom i Sinds een tijdje ben ik weer single. Na een relatie van vijf maanden heb ik wel zin in wat vrijheid en ben ik natuurlijk weer gaan tinderen. Een tijdje terug werd ik gematched met een blond meisje dat o..."
20-06-18
8.3
Avondzwemmen Met VriendinDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Bubbelbad, Zwembad, Zwemmen,
" i Ongeveer zes maanden geleden heb ik via tinder een onwijs leuk meisje leren kennen. Na wat chatten kwam al snel de eerste date, welke een week later al opgevolgd werd door een tweede. Al snel begonnen we een relatie. De relatie heeft geduurd tot e..."
04-06-18
8.5
De Kik Groepschat - 3Door: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kik, Lesbienne, Sexting, Zwemmen,
"Wederom speelt Silke de hoofdrol, dit keer met een vriendin wie nog niet bekend is met de groepschat. Silke is 19 jaar, is net iets kleiner dan 1.70 meter en heeft lang bruin haar. Haar borsten zijn cup b. Een perfect afgetraind lichaam heeft ze niet..."
06-03-18
8.3
De Kik Groepschat - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Douche, Groepsex, Kik, Sexting, Vingeren,
"Dit is op verzoek van meerdere lezers een vervolg op het verhaal De Kik Groepschat. Wederom speelt Silke de hoofdrol, dit keer met iemand anders uit de groep. Silke is 19 jaar, is net iets kleiner dan 1.70 meter en heeft lang bruin haar. Haar borst..."
16-02-18
8.2
De Kik Groepschat - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Kik, Sexting, Vingeren,
"Silke is 19 jaar, is net iets kleiner dan 1.70 meter en heeft lang bruin haar. Haar borsten zijn cup b. Een perfect afgetraind lichaam heeft ze niet, maar ze ziet er gewoon gezond uit. Streven naar een perfect lichaam deed ze niet, dat was immers onz..."
10-02-18
7.3
Vakkenvullen - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Betrapt, Jong En Oud, Supermarkt,
" b Op verzoek van meerdere lezers een vervolg op Vakkenvullen . In het verhaal was te lezen hoe Eva, een zestienjarige brunette van 1.65 meter nat was tijdens het vakkenvullen in de plaatselijke supermarkt. Ze had de fantasie om genomen te worden d..."
21-01-18
8.7
Vakkenvullen - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Supermarkt,
" i Dit verhaal gaat over Eva. Eva is een meisje van zestien dat de fantasie heeft om eens door een echte volwassen man te worden verwend. Ze werkt als vakkenvuller in de plaatselijke supermarkt en krijgt daar onverwachts waar ze zo aan toe was... ..."
09-01-18
7.9
VoetbalmeisjeDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Douche, Voetbal,
" b Dit verhaal gaat over Ashley, een zestienjarig meisje dat al een tijdje verlangt naar een goede beurt en dit onverwachts krijgt na de voetbalwedstijd. Het verhaal is op verzoek geschreven. Veel leesplezier toegewenst b Het is 09 30 in ..."
30-12-17
7.9
Toegevoegd Op SnapchatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Brunette, Sexting, Snapchat,
" i Dit verhaal is niet waargebeurd. Gewoon een fantasie. Het is geschreven zonder een lange inleiding. Het verhaal gaat over dat ik word toegevoegd op snapchat. Veel leesplezier i Heey zin in iets leuks Kreeg ik via snapchat toegestuur..."
26-12-17
7.5
Bij De VolleybalwedstrijdDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Maagd, Volleybal, Wedstrijd,
"Dit verhaal is geheel fictief en gebaseerd op een fantasie over iemand ontmoeten na een tijdje samen aan sexting te hebben gedaan. In het verhaal doet het meisje aan volleybal en is ze 16 jaar en nog maagd. Het verhaal gaat niet alleen over seks, zoa..."
25-11-17
7.4
Het Meisje Uit De StraatDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Buurmeisje, Snapchat,
"Dit verhaal is geheel fictief en gebaseerd op een fantasie over het tegenkomen van een meisje de straat. Misschien dat mensen zichzelf er wel in herkennen of ook een leuk meisje in de straat hebben wonen. Veel leesplezier gewenst En uiteraard hoor i..."
20-11-17
8.5
In Het ParkDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Groepsex, Park,
" i Voor het eerst sinds een tijdje weer een verhaal Dit keer op verzoek van een lezeres. i Ashley, Sanne, Patrick en Daan. Zo heten de tieners in dit avontuur. Wat begon als een onschuldig avondje chillen eindigde met twee verzadigde meis..."
08-10-17
8.2
In Het KleedhokjeDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleedhok, Kleedkamer,
" i Dit verhaal is al enkele jaren oud, maar ik vond het terug en besloot het toch maar te uploaden. Het is in de tweede persoon geschreven, vanuit het oogpunt van een jongen, voor een meisje. Veel leesplezier toegewenst i He..."
04-08-17
6.8
Docentstagiaire Met LeerlingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Leerling, Leraar,
"Dit verhaal is op verzoek geschreven. Het gaat over een docent stagiaire die seks heeft met een van haar leerlingen. Het is op verzoek vanuit de leerling geschreven. De namen zijn fictief. Zestien jaar, 1,65 meter lang, licht ge..."
23-05-17
8.1
De PlasDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Een tijdje terug kreeg ik een mail met wederom een verzoek. Dit verhaal is het resultaat daarvan. Het gaat over een jongen die samen met twee meisjes zusjes van elkaar gaat zwemmen. Het verhaal is niet waargebeurd. Ik vind het leuk om te h..."
05-05-17
8.4
Onbekende Jongen Op KoningsdagDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Koningsdag,
"Hallo allemaal Hier weer een nieuw verhaal, dit keer geschreven vanuit een vrouwelijk perspectief. Het gaat over een meisje dat een jongen ontmoet op een natte Koningsdag. Ik vind het leuk om te horen wat je van het verhaal vond, wat het met je deed..."
27-04-17
8.6
Broer En Zus - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
"Op verzoek van een van een meisje dat graag van mijn verhalen geniet. Dit keer in de categorie familie. Het verhaal is niet waargebeurd. Omdat het verhaal erg lang is geworden heb ik het voor het leesgemak maar opgedeeld in twee delen. De ve..."
24-03-17
8.7
Broer En Zus - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus,
" i Op verzoek van een van een meisje dat graag van mijn verhalen geniet. Dit keer in de categorie familie. Het verhaal is niet waargebeurd. Omdat het verhaal erg lang is geworden heb ik het voor het leesgemak maar opgedeeld in twee delen. De..."
24-03-17
8.2
Snelle Beurt In Het BosDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos,
"Beste lezer, Dit verhaal was bedoeld voor de categorie kort, maar is toch hier terecht gekomen. Dit verhaal is dus met opzet zo kort gehouden. Voor een vluggertje zeg maar Al sinds hij begon aan het wandelpad liep zij voor hem..."
19-03-17
7.8
Het Verleidende Buurmeisje - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje, Verleiden,
" i Op verzoek van een meisje dat maar al te graag mijn verhalen leest en daarom eens een verhaal over haar wilde hebben. Het verhaal is niet alleen maar gefocust op de seks, maar ook het verhaal eromheen. Omdat het verhaal erg lang is gewor..."
25-02-17
8.7
Het Verleidende Buurmeisje - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurmeisje, Verleiden,
" i Op verzoek van een meisje dat maar al te graag mijn verhalen leest en daarom eens een verhaal over haar wilde hebben. Het verhaal is niet alleen maar gefocust op de seks, maar ook het verhaal eromheen. Omdat het verhaal erg lang is gewor..."
25-02-17
8.8
De Buurjongen Van NegentienDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurjongen,
" Ohhh ja, jaaa, jaa ga door Riep ze luid door het vrijstaande huis. Onvoorstelbaar, een half uur geleden had ze nog met hem aan de keukentafel gezeten om te bespreken hoe ze het tuinfeestje met de buren zouden organiseren. Zij, een single vrouw van..."
24-02-17
7.5
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 8Door: Verhalendoortom
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal borduurt voort op de verhalenreeks snapchat . Door een naar de verkeerde persoon gestuurde snap foto ben ik er achter gekomen hoe geil mijn klasgenote Marije eigenlijk is. Ik raad je als lezer aan eerst de vorige verhalen te lezen v..."
10-02-17
8.6
Zij En HijDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zij en hij Zo fijn vond zij het, om bij hem te zijn Nouhouuuu sukkel Riep ze hard toen hij de afstandsbediening uit haar handen griste. Het was zaterdagavond. Zoals gewoonlijk bracht ze het weekend door met haar..."
29-01-17
8.4
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 7Door: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal borduurt voort op de verhalenreeks snapchat . Door een naar de verkeerde persoon gestuurde snap foto ben ik er achter gekomen hoe geil mijn klasgenote Marije eigenlijk is. Ik raad je als lezer aan eerst de vorige verhalen te lezen..."
19-01-17
7.9
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 6Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal borduurt voort op de verhalenreeks snapchat . Door een naar de verkeerde persoon gestuurde snap foto ben ik er achter gekomen hoe geil mijn klasgenote Marije eigenlijk is. Ik raad je als lezer aan eerst de vorige verhalen te lezen v..."
09-01-17
7.5
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 5Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal borduurt voort op de verhalenreeks snapchat . Door een naar de verkeerde persoon gestuurde snap foto ben ik er achter gekomen hoe geil mijn klasgenote Marije eigenlijk is. Ik raad je als lezer aan eerst de vorige verhalen te lezen v..."
05-01-17
8.4
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 4Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal borduurt voort op de verhalenreeks snapchat . Door een naar de verkeerde persoon gestuurde snap foto ben ik er achter gekomen hoe geil mijn klasgenote Marije eigenlijk is. Ik raad je als lezer aan eerst de vorige verhalen te lezen v..."
22-12-16
8.6
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 3Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Snapchat,
" i In de vorige verhalen was te lezen hoe ik erachter kwam dat mijn klasgenote, Marije, eigenlijk een hele geile meid is. Via snapchat stuurden we elkaar foto s en video s waar ik enorm geil van werd. In het vorige deel was te lezen hoe wij elkaar op..."
16-12-16
8.4
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal is iets anders dan ik normaal schrijf, als het ware een experiment. Gezien de vele positieve reacties op deel n ben ik verder gaan schrijven. Weer bestaat het grootste deel van het verhaal uit sexting, maar hier komt in deel drie v..."
12-12-16
8.4
Snapchat Naar De Verkeerde Gestuurd - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Snapchat,
" i Dit verhaal is iets anders dan ik normaal schrijf, als het ware een experiment. Het is een stuk korter en bouwt sneller op. Echte seks komt er nog niet in voor. In plaats daarvan gaat het eerst over sexting. Bij genoeg belangstelling schrijf i..."
09-12-16
8.1
TinderdateDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Date, Dating, Tinder,
"Dit is mijn eerste verhaal sinds een aantal maanden. De afgelopen tijd heb ik weinig tijd gehad om te schrijven en was ook de motivatie wat weggezakt. Enkele avonden geleden ben ik echter weer begonnen Graag hoor ik wat jullie ervan vinden, dus reac..."
05-12-16
8.5
Project Op SchoolDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Het is een warme zomerdag. Met 23 graden en geen enkel wolkje aan de lucht zou het dan ook geen straf zijn om lekker buiten op het gras te zitten. En met een verfrissend drankje en een mooie vrouw als gezelschap zou deze dag niet beter kunnen. He..."
24-08-16
8.6
Het Zusje Van Een VriendinDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Een paar jaar geleden heb ik via internet een meisje leren kennen. Ik zal haar hier maar Leonie noemen. We wonen best ver van elkaar vandaan, dus spreken we niet zo vaak af. We zijn dan ook niets meer dan goede vrienden. Leonie zelf doet niet mee..."
12-08-16
8.6
Julia En Tom - 3: SlotDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In het vorige deel was te lezen hoe Julia en Tom elkaar op de bank hebben bevredigd. Ze besloten boven op Julia s slaapkamer verder te gaan en liepen naar boven. Julia loopt weer voor Tom de trap op waardoor Tom een mooi uitzicht kreeg op ha..."
26-05-16
8.3
Julia En Tom - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In het eerste deel was te lezen hoe Tom en Julia begonnen aan een avond die zeer geil beloofde te worden. In dit deel ga ik verder bij waar ik was gebleven Julia was in de badkamer bezig het laatste beetje sperma van haar gezicht te halen. Ze had te..."
19-05-16
8.5
Julia En Tom - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Hallo Mijn naam is Tom, ik ben 18 jaar en dit is mijn eerste verhaal voor op internet. Ik heb wel vaker zulke verhalen geschreven, maar ik heb nog nooit iets gepubliceerd. Omdat het verhaal eigenlijk al een stuk langer is dan ik had gepland heb ik h..."
17-05-16
8.2