63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Volleybal sexverhalen. In deze categorie staan 46 erotische verhalen.
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmondden - 6Door: Robert1993
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chastity, Deepthroat, Douche, Dwang, Groepsex, Pijpen, Volleybal,
"Na de situatie waarin Meester Hans mij terecht had laten komen dacht ik dat het daarna rustig zou blijven. De daaropvolgende dag bleek ook rustig te zijn, te rustig dacht ik. Ge mproviseerd met een dildo die ik van thuis mee had genomen ging ik he..."
22-12-23
9.0
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden - 5Door: Robert1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dildo, Pijpen, School, Tiener, Toilet, Volleybal,
"Meester Hans had mij weer in een situatie laten terecht komen. Tijdens de les op een normale donderdagmiddag kreeg ik een appje van hem dat ik mij s avonds op de truckersspot moest begeven want hij had een opdracht voor me. Niet wetende wat de av..."
15-11-23
9.0
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden - 4Door: Robert1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Vernederen, Volleybal,
" i Afgelopen maandag was het weer raak. Na het vorige avontuur met Meester Hans liep ik natuurlijk al een hele week met een peniskooi rond en moest ik die avond weer naar volleybal training. Nog niet gewend aan het idee dat ik samen met alle andere g..."
03-10-23
8.5
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden- 3Door: Robert1993
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Eerste Keer, Vernederen, Volleybal,
"Zo, wat een dag heb ik gisteren beleefd Door de enorm vernederende ervaring met mijn volleybal teamgenoot Mohamed wilde ik meer ervaren, waardoor ik wanhopig contact zocht met iemand die mij meer kon laten ervaren. Ik werd uiteindelijk gisteren uitg..."
19-09-23
9.2
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden - 2Door: Robert1993
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm, Spanking, Volleybal,
"Jezus, wat was er nou net gebeurd Daar stond ik dan op de badkamer met een smerig shirt vol slijm en zaad, net terug van de verlate volleybal training waar Mohamed op brute wijze mijn keel had geneukt en mij naakt had laten staan achter de sportha..."
25-08-23
8.4
Waar Een Volleybal Training In Kon Uitmonden - 1Door: Robert1993
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Vernederen, Volleybal,
"Daar stond ik dan, in de douche met al die andere jongens. Iedere maandagavond had ik volleybal training en na afloop van de training gingen we altijd samen douchen. Ik keek altijd erg op naar die jongens van het team, het waren sterke afgetrainde jo..."
16-08-23
8.6
I Binocolo Nudo — De BlootkijkerDoor: Tanne.Dali
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Italie, Volleybal, Zus,
" i Dezelfde dag nog als ik in Milaan terug ben van de re nie van generatie Z vraagt mijn baas Giacomo me contact op te nemen met iemand die volgens hem eindelijk eens een echte blootkijker heeft gemaakt. Hij is daar enkele dagen terug door benaderd..."
14-07-23
9.0
Beste Vriendinnen In Een Tent Op VolleybalkampDoor: Samberk
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kamp, Tent, Vriendinnen, kamp, volleybal,
" i Dit verhaal gaat over de twee beste vriendinnen Julia en Kate. Ze volleyballen samen en delen alles met elkaar. Julia is een slank meisje met een kleine B cup en strakke benen en billen, ze heeft lang bruin haar. Kate heeft een zelfde B cup en st..."
08-07-23
8.5
Gluren Naar De VolleybalmeisjesDoor: Tomas
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Gluren, Klaarkomen, Naakt, Stiekem, Volleybal,
" i Beste lezers en lezeressen, Onderstaand verhaal is helemaal waargebeurd en speelde zich af toen ik nog een tiener was, nu zo n tien jaar geleden. In die tijd was ik nog onervaren en iets te verlegen en maakte dus ook niet makkelijk contac..."
24-06-23
8.4
Geil Doen Met Zus En VolleybalvriendinDoor: Wire99
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Milf, Nylon, Volleybal, Zus,
"Het was al lang geleden dat het broertje zijn grote zus nog had gezien. Ze hadden al af en toe met elkaar eens afgesproken om seks te hebben. Maar dat was nu toch al meer dan een maand geleden. Dus besloot de oudere zus hem op te bellen met te vraag ..."
01-09-22
7.7
Op Het Naaktstrand Oppassen Op Een Mooie Meid - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Insmeren, Kut, Kutje, Model, Naaktstrand, Pik, Schaamlippen, Tieten, Volleybal,
"Toen John een jaar of twintig was en nog in Den Haag woonde en bij een ministerie werkte, wilde zijn toenmalige vriendin nooit mee naar het grote naaktstrand voorbij Scheveningen. Ze zei dat ze zich daar te veel bekeken voelde door al die blote manne..."
01-07-22
8.8
Volleybal DebbieDoor: VeelFantasie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dronken, Kort, Neuken, Slet, Sletje, Volleybal, Voyeurisme, Waargebeurd,
" i Hoi dit is een waargebeurd verhaal en mijn eerste poging. Ik ga dit verhaal in 2 kortere deeltjes doen. i In mijn tienerjaren speelde ik volleybal. Fijne sport, maar natuurlijk zie daar waanzinnig knappe, grote vrouwen en tieners. We ha..."
22-12-21
7.5
Geile Zomer - 2: Chris En AlexDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Volleybal, Zomer,
" i In dit deel maken we kennis met Chris, de zoon van Lenore en de tweelingbroer van Jemma. i Chris weet niets van alles wat zijn moeder Lenore en tweelingzus Jemma hebben meegemaakt. Anders had hij op deze vroege ochtend natuurlijk nooit ..."
03-09-21
9.3
Na De VolleybaltrainingDoor: Bazzz1979618
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Betrapt, Douche, Pijpen, Volleybal,
"Vanaf mijn jonge jaren heb ik gevolleybald bij de plaatselijke volleybalclub. Ik ben begonnen met volleyballen vlak voor mijn puberteit zijn intrede deed. Mijn teamgenoten waren allemaal van dezelfde leeftijd. In de loop van de jaren vielen er teamge..."
25-12-20
8.6
Het Volleybalteam - 28: Het Teamuitje 2Door: Badjas
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volleybal,
"Terwijl de meiden naast Yvonne en Nicky op de bank ploffen, loop ik naar de keuken om drinken te verzorgen. Ik wijs de meiden waar de glazen staan en waar de koelkast is die ik tot de rand toe heb gevuld met frisdrank en eten voor de barbecue. Waar ..."
29-01-19
9.1
Het Volleybalteam - 27: Het Teamuitje 1Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volleybal,
"De volgende ochtend word ik wakker met een forse kater. In een flits komen de gebeurtenissen van afgelopen nacht bij me terug. Renee, Yvette en Simone en iets teveel alcohol. Wat een nacht. Vermoeid laat ik mijn hoofd terugvallen op de kussens en pro..."
19-11-18
9.3
Het Volleybalteam - 26: Promotiewedstrijden 4, Af...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afterparty, Volleybal, Wedstrijd,
"Haar adem voelt warm op mijn huid in de koele avondlucht. Ik ruik de zoete geur van de wijn die ze gedronken heeft en voel haar lippen zacht mijn wang beroeren. Met een hese stem fluistert ze in mijn oor, Hopelijk zien we elkaar snel weer. Dan maak..."
06-08-18
9.1
Het Volleybalteam - 25: Promotiewedstrijden 3, He...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volleybal, Wedstrijd,
"Renee s ogen staan wijd opengesperd en kijken me vanuit haar bezwete gezicht in doodsangst aan. Haar lange blonde haren plakken aan haar voorhoofd en haar handen gaan in een automatische reactie naar haar borst alsof ze zichzelf ergens tegen wil besc..."
21-06-18
9.1
Het Volleybalteam - 24: Promotiewedstrijden 2, Ee...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal, Wedstrijd,
" i Vooraf Het heeft enige tijd geduurd, maar hierbij eindelijk weer een vervolg op de reeks van het volleybalteam. Dank voor het commentaar op en de hoge waardering van de vorige delen. Voor een beetje afwisseling wil ik de komende periode ook and..."
14-06-18
8.9
Fotoserie Na VolleybalwedstrijdDoor: Hunter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Volleybal, Wedstrijd,
"Vrijdagavond. Jullie laatste volleybalwedstrijd van het seizoen. Jullie hebben zojuist thuis met 3 1 gewonnen. En door deze uitslag zijn jullie vierde geworden. De sfeer in de kleedkamer is dan ook heel goed. Naomi roept spontaan zullen we..."
11-06-18
7.3
Het Volleybalteam - 23: Promotiewedstrijden 1, P/...Door: Badjas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Volleybal, Wedstrijd,
"Naast me zie ik Simone, haar hoofd gekleurd van de spanning en haar ademhaling duidelijk versneld. Ik zie haar borsten heen en weer bewegen met elke ademstoot en de spanning op haar knappe gezicht. Zelf merk ik dat ik klamme handen heb van de spannin..."
26-04-18
8.9
Het Volleybalteam - 22: De CoachDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Coach, Volleybal,
" i Vooraf Dit verhaal is mede gebaseerd op de fantasie en ervaringen van Sanne. Dank voor de suggestie. i Dat weekend gebeurde er weinig spannend. Fitness met Tim, waarbij we nog uitgebreid de carnaval hebben besproken, bankhangen, het hu..."
10-04-18
9.3
Het Volleybalteam - 21: Carnaval - 3, AnticlimaxDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Volleybal,
"Wat een lange fietstocht terug. Met de sporen van Kim s ontmaagding nog op mijn kleren en het gevoel van haar strakke poesje nog op mijn lul peddel ik langzaam terug in de richting van de stad. Halverweg gaat mijn telefoon. Tim natuurlijk, die vraagt..."
06-04-18
8.2
Het Volleybalteam - 20: Carnaval - 2, Het Schoolm...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Schoolmeisje, Schoolmeisjes, Volleybal,
"Carnavalsmaandag. Wakker worden met een kater. Gedachtes van die zondag die door mijn hoofd schieten. Momenten met Mila, afgewisseld met Sandy, maar voornamelijk een onbestemd gevoel dat er iets nog niet afgerond is. Wat had ik graag met Mila een ste..."
22-03-18
8.9
Het Volleybalteam - 19: Carnaval - 1, Mooie MilaDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Carnaval, Volleybal,
"Na het succesvolle mix toenooi, zowel binnen als buiten de lijnen, is de dinsdagtraining weinig verheffend. Zeker met 2 vrije speelrondes voor de boeg en een vakantieweek er tussen zakt de motivatie van de meiden weg. Halverwege besluit ik dan ook om..."
18-03-18
9.1
Het Volleybalteam - 18: Het MixtoernooiDoor: Badjas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
" i Vooraf Dit verhaal is mede ge nspireerd door artep, als ode aan L, de spelverdeelster die op haar 19e in 1 seizoen het hele eerste mannenteam trainer afwerkte. i Deze zaterdag ben ik niet bij de wedstrijd, maar van Simone ontvang ik ..."
11-03-18
8.9
Het Volleybalteam - 17: De ZusjesDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal, Zusjes,
"Die zondag word ik gebeld door Karin Zie deel 11 de moeder van Yvonne en Nicky met de vraag om de meiden donderdag weer na de training thuis te brengen. Gezien wat er de vorige keer is gebeurd, kan ik dat natuurlijk niet weigeren en stem ik toe. Ka..."
28-02-18
8.9
Het Volleybalteam - 16: Meeliften - 2Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"De zaterdag na mijn avontuurtje met de jonge Lara hebben mijn meiden een thuiswedstrijd. Als trouw supporter ga ik natuurlijk kijken. De donderdag ervoor hebben de meiden uitstekend staan trainen en ik verwacht er dus veel van, zeker gezien de laatst..."
23-02-18
8.8
Het Volleybalteam - 15: Meeliften - 1Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"Het weekend is er geen wedstrijd en dus maak ik er gebruik van om na te denken over het aanbod van Sjaak. De bedoeling is om eens in de 3 a 4 weken na de training van mijn eigen meiden ook dames 1 te trainen. Het is natuurlijk een mooie uitdaging qua..."
14-02-18
8.5
Het Volleybalteam - 14: Het AanbodDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"Zo, de start van een nieuw jaar. Halverwege het seizoen. Twee weken relatieve rust van het volleybal gehad. Ik zeg hierbij relatief want in mijn vakantie heb ik nog wel gebeld met Gerard over 2 nieuwe meetrainsters uit de C jeugd. Deze meiden gaan 1x..."
13-02-18
8.7
Het Volleybalteam - 13: Het KerstfeestDoor: Badjas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Kerst, Kerstmis, Volleybal,
"Wat een gek idee. Dit is mijn laatste training van het jaar. Aangezien de sporthal niet open is in de kerstvakantie, liggen de trainingen 2 weken stil. Dus na de training van vandaag hebben de meiden nog 1 wedstrijd en dan zijn we halverwege het seiz..."
07-02-18
8.8
Het Volleybalteam - 12: Morele WinnaarsDoor: Badjas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"Na het sinterklaasweekend pakken we de trainingen weer op waar we gebleven waren. Opnieuw wordt er getraind op de opstelling en positionering. We eindigen de donderdag met een opstelling tegen de wissels, Simone heb ik ingelicht en is ook komen kijke..."
03-02-18
8.9
Het Volleybalteam - 11: PositiewisselingenDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"De dag na de wedstrijd, en de onverwachte sex met Yvonne, lig ik lekker op de bank bij te komen van een zware fitnesssessie. Tussen de oefeningen door hebben Tim en ik uitgebreid de 2 meiden besproken. Hoewel hij zich alleen heeft laten pijpen, neuke..."
02-02-18
9.1
Het Volleybalteam - 10: Sinterklaas ShoppenDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Sinterklaas, Volleybal,
"Met weemoed denk ik nog vaak terug aan de avontuurtjes met Inge. Inmiddels zit de eerste seizoenshelft er bijna op. Dit weekend hebben de meiden nog een wedstrijd, de week erna zijn ze vrij vanwege sinterklaas en voor de kerst spelen ze nog 2 wedstri..."
27-01-18
8.7
Het Volleybalteam - 9: Laatste Keer Met IngeDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"De training lijkt eeuwig te duren. Of dit komt doordat het tempo te laag ligt of doordat ik me zit te verheugen op wat er na komt, is moeilijk te zeggen. Misschien zijn mijn verwachtingen na afgelopen dinsdag ook wel iets te hoog. Zowel qua niveau va..."
22-01-18
9.0
Het Volleybalteam - 8: De Verrassing Van AndreDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"Na de overwinning en de daaropvolgende beloning van mijn aanvoerster kan ik met een goed gevoel toeleven naar de volgende training. Het enige wat nog speelt is dat Inge de overwinning heeft moeten missen en dat de ontmaagding van haar kontje daardoor..."
19-01-18
9.0
Het Volleybalteam - 7: Eerste Keer AnaalDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Volleybal,
"Inge gaat me haar kontje laten ontmaagden. Vanaf het moment dat ze het voorstelde is de gedachte nauwelijks uit mijn hoofd geweest. Inmiddels is het zaterdagochtend en loop ik al 2 dagen non stop met een stijve pik rond. Zelfs met herhaaldelijk aftre..."
17-01-18
9.1
Het Volleybalteam - 6: De MeetrainstersDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"Op 1 dag heb ik niet alleen twee van mijn speelsters geneukt, maar ook nog een derde speelster hardhandig in haar mondje geneukt zien worden. Ondanks alle verwikkelingen van het weekend, liep ik vrolijk de sporthal binnen voor de volgende training. V..."
06-01-18
8.6
Het Volleybalteam - 5: Start Van Het Seizoensfees...Door: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Volleybal,
"De meiden zijn aan het begin van de training nog steeds helemaal vol van hun prestatie van afgelopen zaterdag en met reden. Ze hebben de eerste set gewonnen en nog wel van een team dat gemiddeld zeker 7 of 8 jaar ouder is dan hen. Hoewel er genoeg ka..."
23-12-17
8.6
Het Volleybalteam - 4: De Eerste WedstrijdDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal, Wedstrijd,
"Halverwege mijn werkdag gaat ineens mijn telefoon af. Hoewel het een onbekend nummer is, besluit ik op te nemen. Goedemiddag, buldert de stem van Gerard in mijn oor. Had je de meiden nog gevraagd voor een extra trainingsavond Shit door al dat gedoe..."
18-12-17
8.5
Het Volleybalteam - 3: De AanvoersterDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Volleybal,
"De week is in een waas voorbijgeschoten waarvan het enige beeld dat achterblijft, het beeld is van een naakte Inge op de vloer van de kleedkamer. Inmiddels is het weer tijd voor de volgende training en de hele dag loop ik al met een semi harde pik in..."
17-12-17
8.6
Het Volleybalteam - 2: Eerste TrainingDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volleybal,
"Een week na de proeftraining, en mijn hete aanvaring met Inge, meld ik me weer bij de kleine sporthal. Een klein beetje nerveus over wat me te wachten staat, een klein beetje bang dat Inge misschien iets heeft verteld aan anderen, maar voornamelijk z..."
13-12-17
7.9
Het Volleybalteam - 1: KennismakingDoor: Badjas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volleybal,
"Aangezien ik buiten mijn werk om nog genoeg vrije tijd heb, nog niet gebonden ben aan een vaste relatie en het goed is af en toe wat rust te nemen van de fitness, ga ik beginnen aan een nieuwe hobby Volleybaltraining geven. Tot mijn 20e heb ik zelf ..."
11-12-17
8.4
Bij De VolleybalwedstrijdDoor: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer, Maagd, Volleybal, Wedstrijd,
"Dit verhaal is geheel fictief en gebaseerd op een fantasie over iemand ontmoeten na een tijdje samen aan sexting te hebben gedaan. In het verhaal doet het meisje aan volleybal en is ze 16 jaar en nog maagd. Het verhaal gaat niet alleen over seks, zoa..."
25-11-17
7.4
VolleybalkontjeDoor: Ohjaaa
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Volleybal,
"Floep Die ging er makkelijk. Mijn nieuwe knal roze dildo stak lekker in mijn kutje. Tja, ik was al vreselijk nat geworde van die porno video s die ik juist had gekeken. Ik ging juist beginnen met wat op en neer te gaan als... Lauraaaaa Shit, kon mi..."
12-09-16
7.9
De VolleybalcoachDoor: Jopie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Coach, Volleybal,
"Op mijn vaste donderdagavond train ik het eerste dames elftal van Vlug Lenig. Dit geeft een enorme voldoening. Naast de bijdrage aan de sportieve prestatie van de dames is het een lust voor het oog. Een team van sportieve, afgetrainde vrou..."
04-12-10
7.7