Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Korte rokjes, kleine bikinis...de hitte van de zomer maakt velen van ons bloedje geil! Ga mee naar het strand en maak er een geil feestje van! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Zomer sexverhalen. In deze categorie staan 325 erotische verhalen.
De Zomervakantie Van Sophie - 1: Double TroubleDoor: KevKev
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Lesbienne, Strapon, Vakantie, Vriendinnen, Zomer,
"Jitske loopt samen met haar vriendin Sophie over het schoolplein. Het is ein de lijk zomervakantie. Mijn ouders en ik vertrekken maandag op vakantie naar het Gardameer. Zouden de Italiaanse jongens mijn donkerrode bikini met string of mijn koningsbl..."
05-06-24
9.0
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05-24
9.5
Moeders Wondermooie BeharingDoor: Steven D
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Behaard, Likken, Moeder, Neuken, Schaamhaar, Zomer,
"Toen ik jong was waren de zomers nog echte warme zomers, en vooral de winters nog echte strenge winters. De keren dat ik tijdens de Kerstvakantie buiten met de slee kon spelen kon ik niet op n hand tellen. De seizoenen tekenden zich toen nog veel d..."
23-05-24
9.1
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05-24
9.4
Hete Zomer - 8Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Buttplug, Neef, Nicht, Openbaar, Trilei, Vakantie, Zomer,
"De volgende morgen ging Carmen naar de wedstrijd van haar hockeyteam toe en ondertussen stond Ben in zijn slaapkamer, te kijken wat hij Carmen allemaal zou meegeven op haar vakantie. Het trileitje was natuurlijk al eerder een succes geweest en lag da..."
27-04-24
9.3
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04-24
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04-24
9.4
Hete Zomer - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Alweer drie keer hadden Ben en Carmen ondertussen seks gehad en waar de eerste keer nog totaal onbedoeld was geweest, was dit vorige week zeker niet het geval geweest. Vol opwinding had Ben Carmen gedomineerd en wat had Carmen hiervan genoten Ze wis..."
11-04-24
9.5
Hete Zomer - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Buttplug, Lingerie, Neef, Nicht, Spanking, Vastgebonden, Zomer,
"De dagen leken lang te duren, maar gelukkig voor de twee werd het al snel weer woensdag. Ben merkte maar wat goed dat hij zijn aandacht er niet bij had op zijn werk. Wat was hij toch al opgewonden In zijn hoofd had zich de afgelopen dagen een flink ..."
07-04-24
9.5
Erotische ArrogantieDoor: A.Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Tieten, Verleiden, Vreemdgaan, Zomer,
"Isabel was de beste vriendin van mijn dochter, Julie. Als kinderen waren ze samen naar school gegaan. Hun puberjaren hadden ze samen doorlopen en ook aan de universiteit volgden ze elkaar. Het leek erop alsof ze hun hele leven in elkaars sporen zou..."
05-04-24
9.3
Hete Zomer - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Blinddoek, Bondage, Neef, Nicht, Vastgebonden, Zomer,
"Een week lang was het bijna stil geweest op en app tussen hem en Carmen. Ben had het er maar moeilijk mee gehad. Vooral omdat hij zelf graag meer had gewild, maar ergens ook de verstandigste had willen zijn van de twee en het bij iets eenmaligs wilde..."
05-04-24
9.4
Hete Zomer - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Doggystyle, Neef, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Zomer,
"Het was een heldere vrijdagavond en Ben liep met zijn nichtje Carmen weg van de bioscoop. Ze waren net naar de film geweest, na eerst een hapje te hebben gegeten. Hoewel de twee zeker genoeg vrienden en vriendinnen hadden, trokken ze toch geregeld na..."
01-04-24
9.2
Naakt In Het Bos - 1Door: Arie Bombarie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bos, Buitensex, Exhibitionisme, Naakt, Voyeurisme, Zomer,
"Het was een van de eerste echt warme zomerdagen, en helaas voor velen viel dit op een maandag. Dit gold gelukkig niet voor Thomas. Rond een uur of 11 wordt hij wakker. Hij is vandaag vrij en hoeft vandaag lekker helemaal niks. Als 21 jarige student i..."
27-03-24
9.2
Zomer In Italiƫ - 2Door: Rutger
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Italie, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vakantie, Zomer,
" i Ik ben op vakantie in Itali . Ik zit hier voor een maandje, voornamelijk om lekker te chillen. Maar om me niet dood te vervelen heb ik me ingeschreven voor een taalcursus Italiaans. Ook vind ik het wel even lekker om weg te zijn omdat e..."
24-03-24
8.7
Mijn Gastgezin, De Nudisten - 4: (slot) VaderDoor: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02-24
9.4
Zomer In Italiƫ - 1Door: Rutger
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fantaseren, Italie, Lul, Pijpen, Vakantie, Zomer,
" i Ik ben op vakantie in Itali . Ik zit hier voor een maandje, voornamelijk om lekker te chillen. Maar om me niet dood te vervelen heb ik me ingeschreven voor een taalcursus Italiaans. Ook vind ik het wel even lekker om weg te zijn omdat er ..."
12-02-24
8.8
Zomer 2022 - 2Door: Bert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"De dag na onze sexavontuur op het Heidenskip, voeren we rustig via Bolsward richting Heeg en na een heerlijke lunch in Heeg zelf, bij een restaurant aan het water, vervolgden wij onze reis. Aan boord vertelde Ria dat ze aardig wat aandacht kreeg van..."
01-02-24
9.0
Mijn Eerste Vriendje - 4: ZomervakantieDoor: Peter1978
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Zomer,
"In het weekend waren we weer aan het naaktstrand te vinden. We lagen daar heerlijk te bakken in de zon. Morgen laatste dagje samen zei ik. Ja, helaas wel antwoordde Lucas. Dan moeten we weer een tijdje wachten om zo n periode samen te zijn antwo..."
22-01-24
9.1
Zomer 2022 - 1Door: Bert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Zomer,
"Wij zijn een echtpaar, Rita en Kees en zijn beiden midden in de 40, wonen in het midden van het land. Normaal postuur, iets gezet. Geen grote pik of dikke grote tieten. Normaal en degelijk. Ons enige afwijking is dat wij onderlinge weddenschappen he..."
21-12-23
8.9
Stevig Geneukt In Donkere PoortDoor: Amber Hot
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gluren, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Rokje, Stiekem, String, Zomer,
"Het was een hete zomerdag. En na het werk ben ik nog even de stad ingegaan om op een terrasje te genieten van de mooie zomeravond en van een aantal witte wijntjes. Niets is lekkerder dan uitgebreid mensen kijken die voorbijlopen. Het werd al een beet..."
25-10-23
8.9
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
"Ik trok mijn ogen open en zag dat het al licht was. Het duurde even voor ik besefte waar ik was. Om de nevelslierten van de nacht uit mijn ogen en gedachten te krijgen knipperde ik een paar keer met de ogen. Het tweede wat ik zag, was Dominique die m..."
27-09-23
9.6
Nazomer: Hete HittegolfDoor: Lisanne S.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Creampie, Hittegolf, Jong En Oud, Neuken, Pervers, Sperma, Zomer,
"Op een bloedhete zomerse dag fietst Anique naar een feestje van haar vriendin Lotte. Lotte is 17 en Anique moet nog precies n maandje wachten voordat ze zelf 17 wordt. Anique en Lotte kennen elkaar al sinds de basisschool en sindsdien delen ze alle..."
23-09-23
8.8
T-meisje Op Het StrandDoor: Biechtvader
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Naaktstrand, Strand, Vakantie, Zomer,
" i Beste biechtvader Mijn naam is Cath rine en ik wil je graag vertellen hoe ik, toen ik de allereerste keer naakt was op een strand, een avontuur beleefde waar ik genot gaf en genot ontving. Dit is mijn verhaal, biechtvader. Schen..."
28-07-23
9.0
De Garage - 1: Zomer HerinneringenDoor: Sabine Hoek
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Garage, Plas, Plassen, Zomer,
"Zomervakantie 2004 leek voor altijd te duren. Het was een warme zomer en ik was meestal te vinden in het poedelbadje in onze mooie tuin. Mijn moeder bracht dan limonade en ijsjes. En soms kwam mijn vriendinnetje ook spelen en poedelen. Mijn ..."
26-07-23
8.3
Hete Zomer - 2Door: Patrick15199
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Creampie, Zomer,
"S avonds gaan we meteen slapen het blijft rustig in huis. Ook de volgende dag verloopt volstrekt onschuldig. S avonds lig ik in bed Frank slaapt al. De beelden van de afgelopen dagen blijven door mijn hoofd gaan. Ik ben geil mijn kut klopt, mijn h..."
21-07-23
9.3
Hete Zomer - 1Door: Patrick15199
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Camping, Creampie, Cuckold, Cuckolding, Gay, Hotwife, Vreemdgaan, Zomer,
"Ik lig op mijn buik en voel zaad uit mijn kutje lekken.. mijn kontje al net zo.. ik lig bij te komen van alweer een knallend orgasme. Het is drie dagen geleden allemaal begonnen. We ik, Petra en Frank mijn man zijn op vakantie met een oud ..."
20-07-23
8.5
Froukje - 1Door: Daniel16880
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Strand, Tiener, Vingeren, Zee, Zomer,
"Ik was nog maar pas geleden verhuisd naar een klein plaatsje aan de kust. Ik kende daar og niet veel mensen, maar de meeste mensen die ik ontmoette waren heel vriendelijk. Toen het weer een mooie zomerse dag beloofde worden, pakte ik daarom mijn spul..."
09-07-23
8.8
HoogzomerDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Zomer,
"Het was warm en ze kreeg een loom gevoel. Na de sobere lunch wou ze rusten op bed. De ganse morgen hadden we naakt gezonnebaad op het terras naast ons afgeschermd zwembad. Het eenvoudig rechthoekig zwembad van 15 op 6 was netjes af..."
05-07-23
8.3
Zomers Geil Met De KrantenbezorgerDoor: Dennis45
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bezorger, Douche, Krantenbezorger, Pijpen, Pik, Trio, Zomer,
"Vorige week was het lekker weer zomerse dagen en ik besloot s ochtends na het wakker worden om op Grindr te kijken en daar waren lekkere boys aan het zoeken. Na een paar reacties te hebben gegeven reageerde op mij een jongen met een geile profielfoto..."
01-07-23
8.5
Mijn Dochter Laat Zich Door Mij NeukenDoor: Samsara
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Anaal, Buurvrouw, Dochter, Naakt, Neuken, Plas, Plassen, Zomer,
"Ik ben al enige tijd gescheiden. Maar mijn dochter van 17 is bij mij in blijven wonen. Ze heeft haar vriendinnen in de buurt en haar studie. Dit alles is de reden dat ik al een tijdje geen seks had gehad. Het is een mooie zomerdag. Nicole ha..."
20-12-22
8.5
Een Bloedhete ZomerdagDoor: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"Samen met Tim reed Sem naar het stedelijke zwembad. Onderweg naar daar vroeg Sem zich nog steeds af waarom Tim perse met hem in het stedelijke zwembad wilde gaan zwemmen. Het was zulk prachtig weer en haast iedereen die ze kenden gingen naar de groot..."
30-11-22
8.1
Boerenzusjes - 1: BoerenverstandDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Broer, Studenten, Tiener, Zomer, Zusjes,
" b Gelukkig had ik vanochtend maar een kort blokje van twee lesuren, maar als ik tegen half twaalf uur thuis kom zijn volgens mam mijn zusjes Anke en Sanne toch al vertrokken. Ze zijn naar de braakliggende akkers en weilanden bij het natuurgebied waa..."
14-09-22
9.2
En Hete Zomer Op De BouwDoor: Herby
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bouwvakker, Oma, Pijpen, Rokje, String, Zomer,
"Zomer in Nederland, normaal duurde die een week, maar dit jaar was het hier warmer dan in de tropen. Normaalgesproken is het geen straf om buiten te werken in de bouw, behalve als het regent dan. Nu vielen de mussen dood van het dak, en werd..."
06-09-22
8.6
Mijn 23e Verjaardag - 2: Samen Met Pedro[Door: Mieke Mmm
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Blowjob, Condoom, Cowgirl, Eerste Keer, Likken, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oraal, Pijpen, Puber, Tiener, Vakantie, Vingeren, Zomer,
"In mijn krappe slaapkamer ruk ik het dekbed opzij en smijt het op de vloer. Ik spring op de matras en vlij mezelf in het midden neer. Bef me , commandeer ik Pedro. Onbeholpen staat hij aan het voeteneind van het bed. Met een slap hangende pik. Hij i..."
04-09-22
8.9
Zomerhitte - 5Door: VertellerXxx
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
" i Tja, dit verhaal gaat over Margo en mij. Marcel, en de problemen die we ondervinden om tot elkaar te komen. Zij is getrouwd maar leeft in onvrede met haar echtgenoot. Ik kwam haar tegen op het naaktstrand waar ze bij vertrek een briefje naar me go..."
04-09-22
9.0
Zomerhitte - 4Door: VertellerXxx
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
"Waar zijn we gebleven. Margo belt me op in tranen. In een gesprek over haar niet zo goede huwelijk met haar man heeft ze verteld dat ze een affaire met mij heeft. Hoe verder. Lees eerst de delen 1 t m 3 Tja. Mijn relatie met Margo gaat niet ..."
02-09-22
8.7
Mijn 23e Verjaardag - 1Door: Mieke Mmm
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Biseksueel, Blowjob, Borsten, Buurman, Doggystyle, Kwartet, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Oraal, Pijpen, Satisfyer, Tieten, Verjaardag, Vingeren, Vreemdgaan, Zomer,
" i Lieve lezer, dit verhaal is veel langer geworden dan ik had verwacht. Mocht je geen behoefte hebben aan een voorspel, spring dan meteen naar het kopje De afterparty . i b Het welkom b Om vijf over twee laat de deurbel weten..."
25-08-22
8.7
Hoi! Ik Ben Eva!Door: Eefje
Reacties: 19
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Bikini, Roodharig, School, Zomer,
"Hoi allemaal Mijn naam is Eva, maar iedereen noemt me Eefje. Ik ben 16 jaartjes oud. Dat is misschien nog een beetje jong, maar ik vind het heel geil om de verhalen hier te lezen. Ondanks dat ik nog maar een beetje ervaring heb, lijkt het m..."
16-08-22
8.1
Zomerverhaal - 2: MichaelDoor: Budilio
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bare, Noorwegen, Trio, Vakantie, Zomer,
"We mijn vriend Frank en ik hadden ergens gelezen dat Bergen de tweede gay stad van Noorwegen moest zijn. Dus hadden we het zo gepland dat we daar, op de terugreis naar het zuiden, een weekendje gingen doorbrengen. The exploration of gay life in Be..."
13-08-22
8.9
Hete VerbouwingDoor: Verhalendoortom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Blowjob, Cowgirl, Date, Dating, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Vingeren, Zomer,
"Het was zondag, half tien in de ochtend. Afgezien van het gefluit van vogels was het stil. De meeste mensen in de straat lagen nog te slapen en ook het normaal zo drukke fietsverkeer bleef uit. Karlinde knipperde met haar ogen en sloeg het ..."
22-07-22
8.5
Zomerverhaal - 1: GunnarDoor: Budilio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Noorwegen, Pijpen, Vakantie, Zomer,
"De eerste indruk die we kregen van de jongens in Noorwegen is dat ze zo mooi en braaf zijn. En ook nog vaak slank en opvallend beleefd. De meesten althans. Het zou me niet verbazen als ze altijd competitief bezig met een of andere sport. Maar we zage..."
18-07-22
9.1
De Telefoon Van Mijn Broer - 3: Zoete WraakDoor: Mieke Mmm
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Beffen, Biseksueel, Blond, Blowjob, Borsten, Broer, Klasgenoot, Likken, Neuken, Oraal, Pijpen, Puber, Sperma, Standje 69, Telefoon, Tieten, Trio, Vingeren, Wraak, Zomer,
"Gekleed in een dunne blouse, een zomerbroek en mijn favoriete sneakers wandelde ik aan het begin van die bewolkte maar warme vrijdagmiddag naar het huis van mijn klasgenote Barbie, dat zich halverwege een rijtje eengezinswoningen bevond. Op mijn vaka..."
17-07-22
9.0
Festival TrefferDoor: Wooky
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Festival, Tent, Zomer,
"Mijn maatje met wie ik naar het Rock festival in Belgi zou gaan kon niet mee en verkocht zijn ticket. Ik besloot mijn ticket en huurtent toegang te houden en voor een heerlijk lang weekend met muziek, dansen en lekker eten te gaan. Om echt weg te zi..."
05-07-22
9.0
De Telefoon Van Mijn Broer - 1: BetraptDoor: Mieke Mmm
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Aftrekken, Badkamer, Betrapt, Borsten, Broer, Douche, Douchekop, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Puber, Sperma, Telefoon, Tieten, Zomer,
"Het was een stralende, bloedhete donderdag in augustus. Precies twee dagen na mijn zestiende verjaardag. De kleurige slingers van het besloten feestje hingen nog in de huiskamer. Behalve ons gezinnetje bestaande uit mijn moeder, mijn broer en ik wa..."
04-07-22
8.7
Een Fleurige Zomer - 3Door: Fleurtje
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zomer,
"Twee weken nadat ze een getrouwde man aan haar zwembad had verleid om haar te neuken, stond Fleur op het punt om haar jacht op andere getrouwde mannen om te neuken op te geven. Ze had geflirt met een dozijn volwassenen aan het zwembad, en pr..."
30-06-22
8.8
Een Zomerse DagDoor: Herby
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vreemdgaan, Zomer,
"Door een project dat uitgesteld werd, had ik plots drie dagen vrij van werk, en besloot ik ons vakantiechalet verder op te gaan knappen. Mijn vrouw moest werken, dus ging ik alleen naar de andere kant van het land. De eerste dag deed ik wat klusj..."
30-06-22
8.5
Een Fleurige Zomer - 2Door: Fleurtje
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
"Fleur begon haar zomer met de bedoeling om een getrouwde man te vinden om haar vriend te zijn. Ze wist niet zeker hoe ze het zou doen, maar ze wist dat haar tienerkutje een getrouwde lul wilde Het deed haar volwassen en vrouwelijk voelen, en volwass..."
25-06-22
9.2
Een Fleurige Zomer - 1Door: Fleurtje
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
"Fleur zat op de rand van tranen, in haar slaapkamer op de laatste dag voor de zomervakantie. De 18 jaar oude, langharige brunette had een pijnlijk kutje in haar spijkerbroek, en een gefrustreerde blik op haar gezicht. Ze wilde er met iemand over prat..."
16-06-22
8.7
Datefeest - 5: Patty & LianneDoor: Googun79
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Milf, Slikken, Trio, Zomer,
"In n van mijn vorige verhalen, heb ik kort verteld over mijn scheiding omdat mijn ex vreemd ging. Dat was 1 maand na mijn 40e verjaardag. In dat verhaal heb ik toen ook verteld dat wij na het zwanger raken, nooit meer seks hebben gehad samen. We zi..."
24-05-22
9.3
Onbeschermd Plezier Met De BuurjongenDoor: Milfje
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Buurjongen, Buurvrouw, Milf, Neuken, Pijpen, Trio, Zomer,
"Het was een warme dag voor de tijd van het jaar. Mijn man was naar werk en zoontje naar school dus ik had het huis en de tuin lekker voor mezelf. Het opblaasbadje wat we in het weekend voor ons zoontje hadden opgezet stond nog in de tuin, dus ik trok..."
10-05-22
9.1
Zomerhitte - 3Door: Vertellerxxx
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
" i Een toevallige ontmoeting op het naaktstrand. Een verfrommeld propje met een telefoonnummer van Margo. En ik Marcel heb gebeld. Zo ontmoette we elkaar in Bronkhorst. Beiden wonend in de provincie vonden we elkaar daar intiem. Lees hier deel 3 van ..."
20-04-22
8.7
Zomerhitte - 2Door: Vertellerxxx
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan, Zomer,
"De 21e zei Margo, kun je dan. Ze had een 2 daags artsen congres maar dat was de 2e dag tijdig afgelopen omdat er artsen uit heel Nederland waren die ook nog weer naar huis moesten. Margo had die middag en de avond tijd. Gelukkig kan ik aardig mijn ei..."
19-04-22
8.9
Naaktsauna - 3Door: Azuurblauwe Sinaasappel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Sauna, Voyeurisme, Zomer,
" b zaterdag 13 augustus 15u b De kleine condensdruppeltjes op de buitenkant van mijn blikje bier, glipte van het koude oppervlak tot op mijn vingers. De zomer was sinds enkele weken in ons kleine landje en de temperaturen waren de laa..."
15-04-22
9.0
Zomerhitte - 1Door: Vertellerxxx
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Naaktstrand, Uitdagen, Vreemdgaan, Zomer,
" i Zomerhitte is een nieuwe serie verhalen waar ik aan begin. Afhankelijk van tijd zin gelegenheid en waardering wordt het een langere serie. Er is toch niks bijzonders op tv dus een lekker verhaal lezen is dan wel net zo prettig. Ik ben begonnen in ..."
08-04-22
8.7
Hete Zomer - 2Door: Menadia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strand, Zomer,
"We zitten met zijn allen rond het kampvuur, en ik ben aan het bijkomen van wat er net is gebeurd. Ik heb net mijzelf even ondergedompeld in het water en mijn bikini en jurkje weer aangetrokken. Mario zit naast mij en drinkt een biertje, hij heeft mij..."
05-04-22
8.4
Hete Zomer - 1Door: Menadia
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bikini, Dp, Dubbele Penetratie, Strand, Zomer,
"Deze week is er een hittegolf in het land. Ik zit thuis te zweten in mijn bikini in de tuin en besluit een flesje wijn open te trekken. Ik stuur mijn vriendinnetje een berichtje of zij misschien zin heeft om een frisse duik te nemen op het strandje d..."
16-03-22
9.0
Die Bloedhete ZomerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Vakantie, Zomer, Zus,
"Toen er van opwarming van de aarde nog geen sprake was, waren er ook al hele hete zomers. Maar onmiskenbaar is de gemiddelde temperatuur wel gestegen. We hebben immers al dertig jaar ook geen Elfstedentocht meer gehad. Wellicht hebben wij die zomer ..."
10-03-22
9.1
PoolpartyDoor: Tomas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Met Familie, Zomer, Zus, Zwembad,
" i Deze zomer heb ik al aardig wat leuke avonturen beleefd met mijn zusje Isabel, haar beste vriendin Emma, de buurvouw Margot en sinds pas ook met Emma s zusje Inge. Als jullie die verhalen willen lezen moeten jullie maar even op mijn profielpagina ..."
13-02-22
9.1
Bisonbaai: Een Heerlijke Nazomermiddag Met Geile ...Door: Ron280606
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Naaktstrand, Zomer,
" i Dit is een waar gebeurd verhaal, en ik heb lang getwijfeld of ik het zou opschrijven, de hoop dat het betrokken paar M en J het ook leest en we weer in contact komen heeft mij doen besluiten het toch op te schrijven. Daarnaast voelt het opschr..."
28-11-21
8.8
Geile Zomer - 3: Lenore En Jemma / Lenore En Chri...Door: Karel Jr.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Zomer, Zoon,
"Terwijl Chris ondertussen zijn avontuurtje met Alex beleefd zijn Jemma en Lenore weer terug bij de camper gekomen. Chris is in geen velden of wegen te zien, dus dat biedt Lenore de mogelijkheid dat te vragen wat haar al een tijdje bezighoudt. ..."
04-11-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 126Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Discotheek, Pijpen, Vakantie, Zomer, Zus, Zwager,
" b Ik had dus een tweedehandse Mini Cooper gekregen voor mijn verjaardag en wat was ik blij met dat ding. b i Natuurlijk was het een auto voor het hele gezin maar ik had er het meeste plezier plezier van. i Jan, die lieve schat..."
01-11-21
9.2
Geile Zomer - 2: Chris En AlexDoor: Karel Jr.
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Volleybal, Zomer,
" i In dit deel maken we kennis met Chris, de zoon van Lenore en de tweelingbroer van Jemma. i Chris weet niets van alles wat zijn moeder Lenore en tweelingzus Jemma hebben meegemaakt. Anders had hij op deze vroege ochtend natuurlijk nooit ..."
03-09-21
9.3
Op Een ZomermiddagDoor: Maurice-1976
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zomer, Zoon,
"Ik besloot mijn zoon wat te plagen. Mijn handen gingen door mijn haar en ik wierp mijn hoofd naar achter en schudde heen en weer met mijn blonde haren. Mijn grote borsten bewogen mee wat voldoende was om zijn mond te doen openen. Wat genoot ik van de..."
28-08-21
8.0
Een Zwoele ZomeravondDoor: Tommie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tent, Zomer, Zus, Zwoel,
"Ik kwam terug van een afspraak met mijn vriendin Carla. Zij moest op haar jonge broertje passen en had mij gevraagd om de avond met haar door te brengen, tot haar ouders thuiskwamen. Haar ouders vertrokken rond acht uur en Carla legde haar broertje m..."
11-08-21
8.8
Zomerhuis - 3Door: Yoagym
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Neuken, Pijpen, Zomer,
"Nadat Sebastiaan de tuinjongen is vertrokken met zijn kruiwagen blijft het stil rond het bewuste chalet op het volkstuincomplex, gelegen in een van de groene stroken van onze randstad. Doortje, de 48 jarige directiesecretaresse met zomerverlof heeft ..."
11-08-21
9.4
Geile Zomer - 1: Lenore En JemmaDoor: Karel Jr.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Vakantie, Zomer,
"Lenore heeft lang geaarzeld of ze door Duitsland zou trekken met haar camper, of dat ze een vaste plek op een camping zou zoeken. Ze kiest uiteindelijk voor het eerste, want zes weken op een en dezelfde camping lijkt haar wel erg veel, en de eerste d..."
06-08-21
9.2
Zomerhuis - 2Door: Yoagym
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Pijpen, Zomer,
"Er heeft even een periode tussen gezeten, maar met dit vervolg op Zomerhuis heb ik een leuke ingang voor een vervolgserie. Benieuwd naar de belevenissen van Doortje Hoor het graag Yoagym. Doortje blijft die nacht slapen in haar ..."
01-08-21
9.0
Zomer 77 - 1Door: Bismut(h)83
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Bdsm, Ontmaagd, Ontmaagding, Zomer,
"18 jaar en op zoek naar een vakantiejob. Via een schoolvriend kon ik iets krijgen bij een plaatselijke eenmansfirma voor installatie van saunas. Een alerte man, Karl, had een niche gevonden in de Brusselse rand Saunas voor rijke eurocraten. 4 Karl ..."
26-07-21
7.8
Zomer 77 - 2Door: Bismut(h)83
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Zomer,
"De Sauna verliep normaal. De meester en Karl gingen naast elkaar zitten, ik moest op mijn buik gaan liggen met een handdoek onder mijn lenden. Uiteraard om mijn kontje strak naar boven te hebben. De twee kornuiten streelden elkaar, kusten en sch..."
26-07-21
8.4
Floor, De Uitwisseling - 8: 1988, Hanneke En Thij...Door: Flooronthefloor
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Moeder, Tiener, Vader, Zomer,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernachtge..."
13-07-21
9.4
Korfbal, De ZomervakantieDoor: Thomash
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Korfbal, Passie, Tiener, Vakantie, Zomer,
"Mijn naam is Thomas en ben jeugd trainer in korfbal. Na een overstap naar een kleine club waar ik het nieuwe seizoen als trainer coach van de A1 word. Had samen met het bestuur en de technische commissie besproken dat ik in de zomervakantie 3x in de ..."
13-07-21
8.1
Bollenpellen - 2: All You Need Is Love (slot)Door: Zazie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Met Familie, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Romantiek, Zomer,
" b Na een tijdje realiseer ik me dat het nu wel lang genoeg geduurd heeft, dat ik nu in m n uppie bloot ben, zelfs al een keer mijn zaad heb verschoten en dat mijn stiefnichtje nog steeds in haar volle glorie gekleed is. Nou ja, volle glorie een ..."
11-07-21
9.5
Bollenpellen - 1: StiefnichtjeDoor: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Tiener, Zomer,
" b Haar ogen, blauwer dan blauw zijn ze Vanaf de andere kant van de brede tafel weet ze me steeds weer te vinden met die blauwe lichtbundeltjes van d r. Haar handen als een automaat de bollen pellend, haar dromerige intens blauwe ogen als een s..."
03-07-21
8.9
Een Zwoele ZomeravondDoor: Paspartou
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Zwoel,
"Nog onder de indruk van het optreden van onze nostalgische hard rock band die ons verliefde verleden weer naar boven bracht, reden we stil voor ons uitstarend door de zwoele en warme nacht over de snelweg A28 tussen Harderwijk en Zwolle. Naa..."
01-07-21
8.9
Een Te Hete ZomerdagDoor: Axl42
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zomer, Zus,
"De zon schijnt zonder pardon op mijn hoofd. Het is te heet om te schilderen. Iedere streek die over het hout doe, droogt te snel en daardoor lelijk op. Ik geef het op en ruim de verfspullen op. Het is bijna een ongelijke strijd met de elementen om he..."
19-06-21
9.0
Karin En Hansje - 35: Microbikini $Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Zomer,
" i Dit verhaal is deel 35 in een lange reeks, maar het kan zonder probleem op zichzelf gelezen worden. Uiteraard zal je de personages en situaties beter begrijpen al je ook vorige delen gelezen hebt. Tante Kris en oom Bert hadden hun neefje Hans ..."
14-06-21
9.4
Een Heerlijke SportzomerDoor: Jack
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Zomer,
"Ik ben Jack, 52 jaar. Dit verhaal speelt al jaren geleden tijdens een voor de liefhebbers, sportzomer. Dagelijks Olympische Spelen, Wereldkampioenschap voetbal Wimbledon en Tour de France. Ik was vrijgezel niet van de sport en had het prima naar mijn..."
29-05-21
8.8
De Zomer Van MiraDoor: Yourcaptain
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Tiener, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
" i Voor Noor i Het was achteraf gezien niet meer dan kalverliefdesverdriet, maar die zomer was het ongeveer het ergste wat me kon overkomen. Na vier maanden en een half, minder dan een week voordat we samen met twee andere koppeltjes per f..."
19-05-21
8.5
Een Zomer Wandeling - 2Door: Regina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vuistneuken, Wandelen, Zomer,
"Ik veeg zijn sperma uit m n gezicht. Ik proef zijn zaad nog in m n mond. Probeer het er uit te halen. echt, dat was je 1e straf om mij zo te dwarsbomen, ik ben niet klaar met deze slet Ik wil omhoog komen, maar hij duwt me weer tegen de gro..."
15-05-21
8.0
Een Zomer Wandeling - 1Door: Regina
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Straf, Wandelen, Zomer,
"Prachtig weer. Lekker warm. Echt zo n dagje om een boswandeling te doen. Tas met kleed mee en wat drinken. Het is rustig in de bossen. Af en toe een paar wandelaars, ruiters en wat fietsers. Toch wel prettig dat je door de weeks ..."
30-04-21
7.4
De ZomerzonDoor: Regina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Zomer,
"De poort dicht gedaan. Echt alleen. . Ik heb m n lounge bank zo neer gezet dat ik heerlijk in de zon kan gaan liggen. Muziek door de oortjes. Zomerjurkje aan en liggen. Ik voel af en toe een koel briesje. Zalig. Geen wolkje aan de luc..."
28-04-21
7.1
Zomeravond In Het BosDoor: Sabine
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Neuken, Vingeren, Zomer,
"Het is zomer en het is een warme avond. Ik besluit nog even lekker naar het bos te gaan. In de buurt van de vijver is een rustig grasveldje waar je heerlijk nog even kan genieten van de avondzon. Aangekomen in het bos leg ik mijn handdoek neer, ik tr..."
29-03-21
8.1
Zomer 2019 - 4Door: Hilda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"Mijn man kwam met drinken terug uit de keuken en ging weer naast zitten. Ik, Hilda keek Andre aan en vroeg of hij meer dingen van zijn bucket list had gedaan. Hij keek mij aan en vertelde dat dit de 1e keer was en hem vertrouwen had gegeven om door t..."
15-03-21
8.8
Zomer 2019 - 3Door: Hilda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"Een paar weken na onze belevenissen in het bos en op de weg zomer 2019 1 kreeg ik de schrik van mijn leven. Ik had iets op internet besteld en deze werd gisteren gebracht. Een jonge man van een grote bezorgdienst stond voor de deur met het te bez..."
09-03-21
9.0
Oelewapper, De Uitwisseling - 1: Het Hete Zomerna...Door: Oelewapper
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Trio, Zomer,
" i Wat gebeurt er als twee schrijvers fan zijn van elkaars verhalen Ze plaatsen een reactie. Ze sturen een mail. In het beste geval leidt dit tot een kruisbestuiving van twee wonderlijke werelden. In deze reeks belandt Floor in het Zomernac..."
09-03-21
9.1
Zomer 2019 - 2Door: Hilda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren, Zomer,
"We waren na onze dag in het bos door onze nieuwe buren Marloes en Koos beiden in de 60 voor een barbecue uitgenodigd, Wij Ben en Linda begin 40 hadden wandeling door het bos gemaakt en ik, Linda, had mijzelf en mijn man Ben verbaast. ..."
05-03-21
9.1
Zwoele ZomernachtDoor: Compoundbea
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vingeren, Zomer, Zwoel,
"De hitte van de dag die in het huisje, aan de rand van het bos, hing had haar naar buiten gedreven. Een tijd lang had ze op bed gelegen met haar raam wijdt open. Ze had niet kunnen slapen van de hitte die in de kamer hing en er niet uit leek te gaan...."
05-03-21
9.0
Zomer 2019 - 1Door: Hilda
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren, Zomer,
"De zomer van 2019 was er een om te onthouden, voor mijn man Ben en mijzelf bracht het heel wat inzicht in heel veel aspecten van ons leven. Ben is een man van rond de 40 jaar, sportief slank niet opvallend. Ik ben Hilda en net 40 jaar geworden, iets ..."
04-03-21
8.8
Julia Houdt De Boot Af - 1Door: Adri
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kamp, Pijpen, Slikken, Zomer,
"Julia stapte op de groep af. Het was de eerste keer op zomerkamp en ze voelde haar hart in haar keel bonken. Van haar oudere zus had ze spannende verhalen gehoord over de leuke feestjes met knappe jongens die ze zou gaan ontmoeten. Ze was best popula..."
17-02-21
8.7
Spaanse Wellust - 4Door: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Feest, Lust, Schoonzus, Vreemdgaan, Zomer, Zwanger,
"Na de gezamenlijke vakantie ging het leven vlug terug zijn gewone gang. Ik genoot in stilte van het geile avontuur dat ik in Spanje met Evelyne had beleefd. De gedachte aan haar schaamteloze durf en aan haar heerlijke lichaam liet telkens opnieuw een..."
05-02-21
8.9
OliverDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Door de perikelen rond het Coronavirus waren we genoodzaakt onze vakantie in Zuid Frankrijk om te boeken naar een verblijf op een camping in de Ardennen. Samen met een bevriend koppel, Stijn en Caroline, installeerden Stephanie en ik ons op onze kamp..."
10-01-21
9.1
Hete ZomerdagDoor: Gregske
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Volle Vrouwen, Zomer,
"midden juli 2020, een bloedhete zomerdag ... 38 het is te warm om je te bewegen en ik heb ook niet veel zin om te bewegen want er was gisteren een bbq geweest met vrienden die nogal zwaar is uitgelopen en waarbij de drank rijkelijk vloeide...."
30-12-20
8.1
Spaanse Wellust - 3Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"01.30 uur s nachts en ik lig klaarwakker op mijn bed naar het plafond te staren. Behalve een boxershort lig ik naakt op het laken. Het tjirpen van de krekels verhullen het lichte gesnurk van mijn vrouw, die naast mij in een diepe slaap ligt. Niemand..."
21-12-20
9.4
Spaanse Wellust - 2Door: A. Chivas
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Twee dagen na de onverhoopte neukpartij met Evelyne zit de ganse familie samen aan het zwembad. Het is drukkend warm waardoor iedereen nogal gelaten in zijn strandstoel ligt. Zoals gewoonlijk lees ik verder in mijn boek. Nuja lezen, ik doe ten minste..."
17-11-20
9.3
Leugen Om Bestwil - 2Door: Lady Von G
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boot, Broer, Vakantie, Zomer, Zus,
"Zo gingen ze 2 weken later naar de afgesproken jachthaven. Chelsea nam haar nieuwe bikini mee en had zich voorgenomen er maar het beste van te maken. Er stonden al een paar luxe auto s. Daar stonden Maarten en Rosa. Ze parkeerden en zagen daar net To..."
13-11-20
9.3
Mijn Dochter Op Vakantie - 1Door: De Verteller
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Vakantie, Zomer, Zwembad,
" i Dit verhaal berust op fantasie. Het is het eerste deel van een kleine serie, zoals jullie misschien van mij gewend zijn. Het motiveert heel erg om jullie reacties te lezen, dus laat er eentje achter als je het leuk vond. xx i Het verh..."
11-11-20
9.2
Spaanse Wellust - 1Door: A. Chivas
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Midden oktober, een vakantiehuisje aan de rand van een klein Spaans dorpje. Het is 32 graden en ik tuur naar de weerkaatsing van de zon op het zwembad. Een week geleden zijn we hier aangekomen. Het plan is om nog een week te blijven. Met we bedoel ..."
04-11-20
8.8
De Vloer Als AanzetDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Zomer,
"De dagen waren extreem heet voor Nederlandse doen. Het huis was maar moeilijk af te koelen. Daarom had ik de voordeur s avonds open staan. Dan koelde het nog enigszins af. Elke graad koeler binnen was winst. ik even naar de hal bij de voordeur liep,..."
08-10-20
9.0
Zomernacht - 8: SlotDoor: Oelewapper
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Strand, Trio, Vakantie, Zomer,
" b Krk augustus 2018 b Koen en Dorien stonden op de promenade van de jachthaven in Krk. Koen omarmde Dorien, die dolverliefd naar hem opkeek. Deze reis voelde nu al aan als een tweede huwelijksreis. Het was de eerste keer in 16 jaar dat ..."
02-10-20
9.4
Zomernacht - 7: Wachten Op MarliesDoor: Oelewapper
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Buren, Masturbatie, Masturberen, Zomer,
"Rondom Merel en mij leek iedereen tot leven te komen. Drank en hapjes verschenen terug op de tuintafel waarop net nog drie naakte vrouwen hadden gelegen. Kobe en Tom wilden natuurlijk weten wat er thuis allemaal was gebeurd. Wat ze bij thuiskomt van ..."
08-09-20
9.3