Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Plagen sexverhalen. In deze categorie staan 81 erotische verhalen.
De Wedergeboorte Van De Lust - 24: De Kastanjeboo...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Lust, Neuken, Pijpen, Plagen, Romantiek, Trio, Vernederen,
"Het is nog donker in de slaapkamer waarin ik de nacht doorbreng. Naast mij hoor ik de ademhaling van mijn gastvrouw die nog in diepe slaap lijkt te zijn. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het bijna half zes in de ochtend is. Wanneer ik naar buiten k..."
01-06-24
9.5
De Wedergeboorte Van De Lust - 23: Nog Meer Verra...Door: Roberteros
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Pijpen, Plagen,
"Wanneer ik mijn ogen open, dringt het licht van de dag mijn netvlies binnen. Ik heb geen idee hoe laat het is. Een blik op mijn horloge vertelt mij dat het tegen 11 uur is. Het bed is verder leeg. De slaapdames zijn niet te vinden. Vanuit buiten hoor..."
21-05-24
9.5
Gechanteerd Door Het Buurmeisje - 2$Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buurmeisje, Plagen, Vingeren,
" i Zo lieve lezers, een nieuwe serie over de belevenissen van een man. Dat lijkt zo op het eerste gezicht doodgewoon en niet iets om zoveel afleveringen over te schrijven, maar w l over d ze man Hij beleeft namelijk nogal wat Eerst wordt hij schaam..."
19-05-24
9.0
De Wedergeboorte Van De Lust - 22: Politieagentje...Door: Roberteros
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lust, Neuken, Pijn, Pijpen, Plagen, Rollenspel, Vernederen,
"Met piepende banden en met gillende sirenes zet ik de auto dwars voor de deur en George en ik springen uit de auto. You take the back I will take the front so catch them while they try to escape. Just wait for my signal ok Ik steek mijn duim omh..."
11-05-24
9.4
Waargebeurd... Voor Herhaling VatbaarDoor: Kinky But With Style
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Openbaar, Plagen, Voyeurisme,
"K. keek me met pretoogjes aan haar mooie blauwe ogen straalden. We zaten in een bistro in Nederland, we waren op city trip en dan gebeurde er altijd wel iets met en tussen ons. Ik keek er altijd naar uit haar mee te nemen naar s..."
29-04-24
8.7
Niemand Zeggen - 14Door: Eline89
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Plagen, Uitdagen, Vibrator, Voyeurisme,
"Stephan las net een mail van Theo, zijn advocaat, toen er op de deur van zijn kantoor werd geklopt. Kom verder, zei hij zonder op te kijken en hield zijn blik op het scherm gericht. De deur werd opengeduwd en vanuit zijn ooghoeken zag hij zijn broe..."
16-03-24
9.5
Geile Zussen - 4Door: Louise
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Betrapt, Openbaar, Plagen, School, Stiekem, Tiener, Toilet, Tweeling, Verleiden, Zus, Zussen,
"In de vorige delen lazen jullie over het ik personage, Mark, een 16 jarige jongen die samen met zijn 3 zussen thuis woont. Daarbij las je over zijn geile escapades met zijn zussen en zijn moeder. Mark werd langzaam steeds meer opgegeild en verliefd o..."
10-03-24
9.2
Xmissen - 3: In De GroepDoor: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Plagen, Tiener,
"Het is muisstil in de grote woonkamer. Alleen gejaagde ademhaling verraad dat de opwindende spanning te snijden is. Vier mannen zitten naast elkaar en vergapen zich aan vier geopende benen van evenveel opwindend geile vrouwen. Als je goed kijkt dan z..."
05-03-24
9.6
Papa's Kleine MartelingDoor: Threepio10
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Aftrekken, Dochter, Edging, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Vader,
"H schatje. Kon je niet slapen Ach Ben je al lang wakker Ja Ach, arme schat. Waarom heb je papa niet wakker gemaakt, hm Ik zorg toch altijd goed voor je. Als je bang bent s nachts. Of als je niet kunt slapen. Hier, kom..."
28-02-24
6.7
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 40Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Plagen, Satisfyer, Trio, Webcam,
"Terwijl Steffie en ik aan het wachten waren op wat er nog bij Sven ging gebeuren, kreeg ik de vraag of zij ook toelating kon krijgen tot de priv kamer met Sven. Dat vond ik nogal gevaarlijk maar wel geil. In de priv kamer was het beeld beter dan op..."
17-02-24
9.1
Geile Zussen - 2Door: Louise
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beffen, Betrapt, Eerste Keer, Moeder, Neuken, Pijpen, Plagen, Slaapkamer, Sperma, Tiener, Trio, Tweeling, Verleiden, Vingeren, Zus,
"In het vorig deel lazen jullie over het ik personage, Mark, een 16 jarige jongen die samen met zijn 3 zussen thuis woont. In het vorig deel las je over zijn geile verlangens naar zijn tweelingzus, Marion. Echter was het zijn oudere zus van 17 jaar, M..."
16-02-24
9.3
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 39Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Plagen, Verleiden, Webcam,
"Na de geile sessie tussen Sven en Nelleke, had ik mijn zaad in het mondje van Nelleke gespoten. Tot slot nog even met Steffie beeldbellen, man wat een geil zicht. Steffie had haar telefoon op haar geile kut gericht en zij was zich aan het masturberen..."
09-02-24
9.2
Onverwacht AvontuurDoor: Marko20458
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Neuken, Pijpen, Plagen, Vreemdgaan,
"Mijn naam is Marko, ik ben 34 jaar oud, 184m en een slank gespierd postuur. Ik ben een paar keer per week te vinden in de bibliotheek. Klinkt gek in de huidige tijd. Maar ik ga er heen om kinderen te helpen die moeite hebben met lezen. Dit do..."
25-01-24
8.6
Belle En Het BeestDoor: Fralino
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Cuckold, Cuckolding, Plagen, Sauna, Sperma,
"Lisbeth en ik zijn nu 15 jaar getrouwd en hebben een heel goede relatie. Buiten man en vrouw zijn we ook goede vrienden en kunnen we dus ook alles met elkaar delen zonder ons ervoor te schamen. Ze weet bijvoorbeeld dat ik een fantasie heb om haar sam..."
07-01-24
8.9
Xmissen - 2Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Opwindend, Plagen, Satisfyer, Verleiden,
" b Nieuwjaarsnacht 1 januari 2024, vijf minuten over twaalf. b b Megan b Ik sta voor het raam van mijn huis te genieten van, haast orgastisch, vuurwerk. In mijn rechterhand heb ik een glas champagne en we hebben net op elkaar..."
01-01-24
9.1
Een Opwindende Eerste KerstdagDoor: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Kerst, Kerstmis, Klaarkomen, Pijn, Pijpen, Plagen, Vastgebonden, Vernederen,
" i Opmerking van de auteur Dit is een vervolgverhaal op een Kerstverhaal dat verschillende schrijvers vorig jaar hebben geschreven. Het eerste deel had een open einde met de bedoeling daar later nog eens iets mee te kunnen doen. Dat is nu ge..."
25-12-23
9.2
Karen, Megan, Marloes En Irene: Xmissen In CrimeDoor: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Plagen,
" b Vrijdag 15 december 2023 15 00 Megan b Opgewekt stap ik uit onze auto, een sleutel in mijn hand. Daarmee open ik de deur naar een riante villa, lekker verscholen in de bossen. Het is het weekend voor kerst en ik ben zowel ges..."
15-12-23
9.5
Hannah - 3: De Beste VriendinDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Logeren, Plagen, Verleiden, Vingeren,
" i Dit verhaal speelt zich een paar jaar n deel 2 af. Hannah is hier 24 jaar. De verteller is Rik, het vriendje van de beste vriendin van Hannah. i Op mijn vijfentwintigste kreeg ik een relatie met Carmen. Ik was gevallen voor deze dame ..."
11-12-23
9.4
De Dames Megan En Karen - 4Door: Roberteros
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Plagen, Uitdagen, Vreemdgaan,
" b Karen b De lustbom zit nog volledig in mij opgesloten. Met dit gevoel word ik wakker. De dag van gisteren was zo vol lust dat de neukbeurt van Kees me op dat moment iets bracht, maar het heeft niets in mij geblust. Integendeel. Mijn he..."
25-11-23
9.0
Niemand Zeggen - 7Door: Eline89
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Plagen, Werk,
"Met een zucht nam Stephan plaats achter zijn bureau en hij opende zijn e mail. De deur van zijn kantoor was gesloten om zijn personeel aan te geven dat hij niet onnodig gestoord wilde worden. Hij pakte zijn dubbele espresso op en nam een slok terwijl..."
04-11-23
9.5
Niemand Zeggen - 6Door: Eline89
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Plagen, Verleiden, Werk,
"Met een glimlach liep Sofie het gebouw in waar ze werkte. Ze begroette de receptioniste vriendelijk en liep naar de lift. Wacht even, zei de receptioniste en kwam met een dikke envelop naar Sofie toe. Deze heeft een cli nt van Stephan gebracht, ma..."
25-10-23
9.6
De Dames Megan En Karen - 3Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Plagen,
" b Karen b Ik zit met mijn meiden achterin en Kees rijdt met Frenkie naast hem. Hij is stil voor zijn doen. Mijn jongste dochter ligt tegen mij aan en is in slaap gevallen. Irene zit op haar telefoon en kijkt me aan. Ze appt me iets. ..."
17-10-23
9.4
Niemand Zeggen - 5Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Plagen, Werk,
"Sofie kon zich moeilijk concentreren op haar werk. Na de intense neukbeurt met Stephan gingen ze na een kort afscheid naar hun eigen huis. Toen Sofie die ochtend op haar werk arriveerde, zat Stephan al in zijn kantoor. De deur was gesloten ..."
16-10-23
9.4
Stage - 2Door: Louise
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Collega, Douche, Eerste Keer, Flirten, Jong En Oud, Lingerie, Massage, Openbaar, Orgasme, Pashokje, Plagen, Stagiair, Stiekem, Tiener, Verleiden, Vingeren, Waargebeurd, Werk, Winkel,
"Dit is het tweede deel van een verhaal dat mijn vriendin meemaakte. Volgens haar is het allemaal waargebeurd. Ik had dan ook het geluk dat ze me alle sappige details wou vertellen. Om hun privacy toch te kunnen beschermen zijn de namen in het verhaal..."
12-10-23
9.5
Rineke En André - 4: Ze Ontdekt Haar SpeeldoosDoor: Jacob Van S
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Kaal, Klaarkomen, Plagen, Scheren, Sexspeeltjes, Sextoys, Vingeren,
"De volgende dag wordt vroeg in de middag het pakket gebracht. Met een lach op mijn gezicht neem ik het pakket aan, want ik weet wat er in zit. En vooral welke plannen ik ermee heb. Ik sluit de deur, loop naar binnen, zet het pakket op de eettafel en ..."
23-09-23
8.7
Lieve ZwagerDoor: Lise
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plagen, Schoonzus, Zwager,
"Ik ben Lise en ben 24 jaar. Dit verhaal is deels waarheid en deels een fantasie. Ik woon inmiddels 2 jaar samen met mijn vriend en mijn jongere zusje, Flora van 18, komt regelmatig bij ons logeren. We vinden het altijd heel gezellig als ze ..."
05-09-23
9.0
Eva - 6: Rome, De AankomstDoor: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Plagen, Rome, Slaapkamer,
"De rest van de week speelt de film van de dubbeldate nog meermaals door mijn hoofd. Kim is haar norse zelf. Beeld zonder klank en ik doe er zelf niet veel aan om het te verhelpen. Ik kruip veel weg in mijn bureau en gebruik de tijd die ik heb om onge..."
28-08-23
9.5
Antwerpen - 4Door: Louise
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Drank, Jong En Oud, Openbaar, Plagen, Restaurant, Stiekem, Toilet, Verleiden, Vingeren, Vriendinnen,
"Net terug van het zwembad en de sauna van het hotel, komen we toe in onze kamer. Daar gingen we ons omkleden om daarna samen iets te eten. Voor deze gelegenheid koos ik om terug mijn rood kleedje aan te trekken. Om zeker geen koud te krijgen naar het..."
19-08-23
8.7
Niemand Zeggen - 2Door: Eline89
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Flirten, Plagen, Restaurant, Uitdagen,
"De serveerster had de bestelling van Stephan en Sofie genoteerd en liet hen alleen. Vertel eens wat jij wil, zei Stephan en hij keek haar geamuseerd aan. Ze ontweek zijn blik en voelde haar wangen warm worden. Ze kon geen zinnige..."
17-07-23
9.5
Niemand Zeggen - 1Door: Eline89
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Flirten, Plagen, Werk,
"Een beetje nerveus liep Sofie naar de balie. Daar zat de receptioniste aan de telefoon. Het spijt me, zei ze in haar oortje terwijl haar vingers over het toetsenbord gingen. Hij is op dit moment in bespreking. Kan ik een boodschap doorgeven Haar..."
08-07-23
8.7
TelepathieDoor: Mario-N
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Plagen, Tiener, Vader,
"Kuierend, liep ik door de Doe Het Zelf zaak op zoek naar sanitair materiaal, om thuis een lekke kraan te herstellen. Mijn naam is trouwens Ludo een man van middelbare leeftijd. Een jaartje geleden in vriendschap gescheiden van Marleen. We kenden e..."
10-06-23
8.7
Geheim Verlangen - 18Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Plagen, Ruig, Verlangen, Verleiden,
"In gedachten verzonken zit ik op de bank naar de tv te staren. Het scherm is koud en zwart. Rons woorden blijven nagalmen in mijn hoofd. Hij komt hier niet heen om enkel te vragen hoe het met je gaat. Lees anders zijn laatste boek maar, mis..."
03-06-23
9.3
Karens' Ontdekkingsreis - 2: Fictieve Ontmoeting?...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Klaarkomen, Lingerie, Plagen, Vastgebonden, Vingeren,
"Met ingehouden adem en rode konen heb ik zojuist het eerste verhaal gelezen. Een verhaal over mij geschreven door een voor mij volkomen onbekende man. Het is fucking echt en zijn beschrijving van wat er tot nu gebeurd is klopt haast tot op de letter...."
01-04-23
9.2
Jake En Hannah - 1Door: Aadje
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Interraciaal, Jong En Oud, Plagen, Slet, Sletje, Spanking, Voyeurisme,
" i Het etentje voor hun tienjarig huwelijk verandert in een nacht vol losbandigheid. i Jake zat op Hannah te wachten. Zijn vrouw was zich aan het aankleden en opmaken voor het etentje om hun tiende trouwdag te vieren. Jake is vijfendertig ..."
18-03-23
8.7
De Wedergeboorte Van De Lust - 13 Geestverwants.....Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Neuken, Onderdanig, Plagen, Satisfyer,
"De volgende dag word ik onrustig wakker. Een deel van de onrust wordt veroorzaakt door het project waar ik mee bezig ben. Het andere deel heeft alles te maken met mijn eigen ontdekkingsreis, want zo ben ik het gaan ervaren. Wat ik meemaak of ervaar, ..."
16-03-23
9.1
Karens' Ontdekkingsreis - 1: Frustraties En...Door: Roberteros
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Plagen, Vingeren,
"Met een iets te harde zwaai gooi ik de deur achter mij dicht, teleurgesteld, weer teleurgesteld in het prestatievermogen van de man met wie ik vandaag had afgesproken. Ik trek mijn jas uit in mijn te stille huis en sleep mij de trap op die mij naar m..."
14-03-23
8.6
Yara - 5Door: Amy-mae
Reacties: 7
Lengte: Kort
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Kort, Plagen, Tieten, Vingeren,
"De dagen vlogen voorbij en voor ik het wist was het weer donderdag. Ik kon Yara maar niet uit mijn gedachten houden. Sinds ik haar jonge mondje had gevoeld wilde ik meer. Ik stapte op mijn fiets op weg naar het zwembad. Het banen trekken ging zoals g..."
27-02-23
8.8
Geheim Verlangen - 11Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Plagen, Restaurant, Verlangen,
"Ik moet telkens aan seks denken. Toen ik me aan het omkleden was, toen Edwin me bekeek, toen ik de auto instapte Morgen om deze tijd ben ik thuis. Ik heb geen idee waar Paul dan is, nog steeds hebben we niks meer van elkaar gehoord. En om ..."
27-02-23
9.3
Nick Geeft Bijles - 3Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Ontdekken, Plagen, Verleiden,
"Hier zit ik dan met mijn rode kop, in de kamer van een meisje van 16 die in mijn armspieren drukt. Geen idee waarom ze het doet maar ik zit hier als versteend. Je lichaam is echt gespierd Nick, hoeveel moet je trainen om je lichaam zo te krijgen. Zi..."
22-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 2Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Plagen,
"We staren elkaar aan en het is even raar. Dan kijkt ze snel weg en ik zeg dat ik even naar de wc moet. Ik laat haar even met een rode kop achter maar ik moet even naar buiten weg van deze situatie. Ik ben super opgewonden door dit mooie beeld, ondank..."
14-01-23
8.9
Nick Geeft Bijles - 1Door: Cheetah
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Lingerie, Plagen,
"Na het succes van Bo Het Tienersletje heb ik een nieuwe serie geschreven die best wel even heeft geduurd maar grote delen van deze nieuwe serie zijn al af. Ik kan niet wachten om het verhaal te delen en hoop een keer per week een nieuw deel te plaats..."
08-01-23
8.6
Wat Me Nu Toch Overkwam? - 11Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Milf, Plagen,
"Toen Nelleke thuis kwam van de scheerbeurt bij Zeva was ze nog zo geil als boter. Zij kwam op mij af, trok mijn broek uit en ging op haar knie n om mij te pijpen. Eenmaal mijn lul hard genoeg stond, ging zij voorover op de tafel hangen, tok haar rok ..."
05-01-23
9.3
De Volgende Stap - 2Door: Amandadg
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Cuckold, Cuckolding, Date, Dating, Milf, Plagen,
"De afgelopen 3 weken heb ik mijn man steeds vaker wat opgewonden door een foto, of een spannend appje. Maar omdat de kinderen thuis zijn, blijft het daar vaak bij, iets wat het resultaat steeds beter zal maken. Ook tot mijn genoegen, want kom..."
23-09-22
8.8
De Volgende Stap - 1Door: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bull, Cougar, Date, Dating, Milf, Plagen,
"Ondertussen zijn we een half jaartje verder. Met enige regelmaat zie ik kans om een keer naar Adam te vluchten omdat er wat extra spanningen thuis onstaan. Ik heb hem onlangs een keer betrapt in zijn kantoortje, terwijl hij zich aan het a..."
18-09-22
8.8
Vriendin Van Mijn VrouwDoor: Michael
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Badkamer, Neuken, Pijpen, Plagen, Vingeren, Vreemdgaan,
"Leonie, een van de beste vriendinnen van mijn vrouw, was een weekje bij ons op bezoek. Ze is een paar jaar geleden voor haar werk naar het buitenland verhuisd, en als ze dan eens in de buurt is slaapt ze meestal in onze logeerkamer. Met haar 1.75m, l..."
16-06-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 9: Bart Ontmoet Zi...Door: Roberteros
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Lust, Pijpen, Plagen, Vastgebonden, Vingeren,
"Stilzwijgend staan we in de lift die ons langzaam omhoog trekt. Monique is heel erg zeker van zichzelf terwijl ik met iedere etage die we passeren mijn onzekerheid voel toenemen. Waar ben je nu weer mee bezig Bart , zegt een innerlijke stem. Een pin..."
10-06-22
9.3
De Wedergeboorte Van De Lust - 8: Avond Uit Met M...Door: Roberteros
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lust, Plagen,
"Het dagboek, het huis en de verbouwing, ze houden mij dagelijks bezig. Gaandeweg leer ik Charlotte en ook Simon, zei het via haar pen, beter kennen. Hun zomer trekt voorbij waardoor de bezoeken aan de kastanjeboom afnemen. Er wordt een huwelijksdatum..."
07-06-22
9.2
Uitgedaagd - 3Door: Sletje Ron16028
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ballbusting, Betrapt, Bondage, Chantage, Dwang, Milf, Plagen, Strapon, Vastgebonden, Zus, uitdagen,
"Hi hier deel 3. Zoals jullie hebben gelezen zou mijn zus langskomen voor een weekend. Nu moet ik zeggen dat het mijn stiefzus is. Ze is 10 jaar ouder, en we zijn nooit echt samen opgegroeid door dat verschil. Wel heeft ze wel eens door mijn gedachten..."
30-05-22
9.0
Een Saaie Cursus?Door: Dobaro13
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotel, Jong En Oud, Plagen, Squirten,
"Vermaak jij je hier ook zo goed Het sarcasme droop van je vraag af. Het was dan ook lang geleden dat ik zo n lange en saaie training had gehad over omgaan met moeilijke mensen. Pfff, die trainer, dat was echt helemaal niks. Gelukkig hadden we nu eve..."
17-05-22
8.6
In De Werkplaats - 2Door: VerlegenLynn
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Werk, plagen,
" i Omdat er veel reactie waren op mijn eerste verhaal heb ik een vervolg geschreven op het verhaal in de werkplaats. Dit vervolg is een langer verhaal geworden met een grotere opbouw. Ik hoop dat je het met net zoveel plezier leest als dat ik het ge..."
12-05-22
9.2
De Wedergeboorte Van De Lust - 4: Ochtend Glorend...Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lust, Pijpen, Plagen,
"Het eerste daglicht meldt zich in de riante slaapkamer en ik probeer mij te ori nteren terwijl de contouren van de slaapkamer steeds meer van hun nachtelijke geheimzinnigheid prijsgeven. Voorzichtig sta ik op en loop naakt een beetje heen en weer om ..."
30-04-22
9.4
Rosalie Krijgt Een Beurt - 21: Kiki Deel 3Door: Francisca02
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Orgasme, Plagen, Sub, Tepelklemmen, Vastgebonden, Vrouwvriendelijk,
" i b Op verzoek van velen, naar een idee van n. b i i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Julia zette twee vingers onderaan net boven het randje van Kiki haar roze onderbroek. Kietelen, Rosalie is iets wat we a..."
27-03-22
9.3
Rosalie Krijgt Een Beurt - 20: Kiki Deel 2Door: Francisca02
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Dominantie, Plagen, Vastgebonden, Vrouwvriendelijk,
" b i Op verzoek van velen, naar een idee van n. i b i Verteld door i Rosalie i en i b Julia b Kiki haar ogen lichtte op en een grote glimlach kwam tevoorschijn. Wouw Jullie zien er echt geweldig uit zeg Ik ben jal..."
26-03-22
9.5
Turnleraarkoppel - 4Door: FrankBart369
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Beffen, Jarretels, Klaarkomen, Pijpen, Plagen, Turnen,
"Het is weer maandagavond en dat betekent de eerste training van de week met de meiden. Lola is er niet, ze heeft zich niet afgemeld. Ik had juist de papieren meegenomen om haar een bevestiging te kunnen geven. Lisa benoem haar straks wel even te bell..."
19-03-22
8.9
Een Heerlijk Heet Weekend - 2: Pleasen En TeasenDoor: Qbart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Plagen, Sexspeeltjes, Sextoys,
"Na ons avontuur op de parkeerplaats langs de snelweg zijn onze fantasie n behoorlijk op hol geslagen. We hebben allerlei idee n met elkaar gedeeld via de app, in woord en beeld. Een aantal van de idee n hebben we al ervaren. Er zijn fantasie n gedeel..."
19-03-22
9.3
Eerste Keer Een Meester - 12Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bondage, Edging, Eerste Keer, Meester, Plagen, Vastgebonden,
"Zoals Joachim al aan had gegeven aan Julie, belde hij haar twee dagen later op. Hi alles goed , vroeg hij haar. Ja het gaat wel hoor. Mijn borsten zijn nog wel erg gevoelig van de bullwhip, maar van de elektropads voel ik niks meer. Natuurlijk vr..."
15-03-22
9.0
Man Up! - 4Door: Redbeard
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Plagen,
"Hierbij het volgende deel van de reeks. Het duurde deze keer wat langer omdat ik nog niet precies voor ogen had hoe het moest lopen. Idee n zijn daarom meer dan welkom. Veel plezier Na een hele onrustige nacht werd Vera wakker. Ze ..."
10-03-22
9.1
Een Koude Poes - 1Door: Nicky96
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Plagen, Studenten,
" i Dit verhaal is geschreven als een verzoekje van Roos lees ook Acht Wilde Dagen op Rhodos en Een Weekend in Wenen het speelt zich twee maanden na Rhodos af . Het is mijn interpretatie van een waargebeurd verhaal. Het is een verhaal in twee delen..."
10-03-22
9.2
Rosalie Krijgt Een Beurt - 3: Straf Voor RosalieDoor: Francisca02
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dokter, Leerling, Plagen, School, Slipje, Straf, Vrouwvriendelijk,
" i Verteld door Julia. i Drinken jij Nee. Hoezo nee Ik heb geen dorst. Kan me niet schelen Die troep is niet goed voor je nieren, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen Mirthe Heel va..."
23-02-22
9.1
Verzengende HitteDoor: Zara
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Plagen, Vreemdgaan,
" Pfff al een paar dagen achtereen geeft de thermometer 30 graden aan. Mijn zomerse korte jurkje kleeft aan mijn verhitte huid.Ik veeg het zweet langs mijn voorhoofd weg. De hitte is overdag zinderend te noemen en de zon meedogenloos. Gel..."
07-02-22
8.8
Plagen Mag Wel - 2Door: RobertHall
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Plagen, Sexting,
"inmiddels na de toch wel verhitte sessie op de bank, merkten we beide dat inhouden eigenlijk niet meer te doen was.. toch slaagden we er in het echte werk deze avond over te slaan.. met een innige zoen die toch bijna weer op de bank eindig..."
06-02-22
8.3
Stagaire Janice - 4Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
" Je bent een schatje. En kuste haar zachtjes terug. En vervolgde met de vraag wat we gingen doen. Wil je verder spelen, want we hebben nog 4 opdrachten die staan te wachten Of heb je er al genoeg van Vroeg ik Meteen liet ze weten da..."
31-01-22
9.1
Stagaire Janice - 3Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Na de eerste opdracht waarbij Janice haar prijs in de vorm van een heerlijke tongzoen in ontvangst nam, ging het spel verder. De lift opdracht. die is van jou dus Concludeerde ze en keek me verwachtingsvol aan. Lee..."
30-01-22
9.1
Stagaire Janice - 2Door: Fotograaf
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Snel maakte ik mijn mijn werk af en vlak voordat ze terug kwam zette ik de printer aan het werk. Inmiddels was het half 2 geworden en eigenlijk vroeg ik me af waar ze al die tijd had uitgehangen. Ik keek nog snel even of alle ingangen en no..."
30-01-22
8.9
Plagen Mag Wel - 1Door: RobertHall
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Plagen,
"Na een paar dates werd het toch wel erg gezellig en we hadden veel app contact. We hadden afgesproken dat ik snel weer eens een avondje bij je langs zou komen. Jij gaf aan dat je meestal rond een uurtje of 19 30 wel klaar bent met de kinderen naar be..."
29-01-22
8.4
Stagaire Janice - 1Door: Fotograaf
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Plagen, Spelletje, Stagiair, Verleiden,
"Blond lang haar, blauwe ogen en een klein maar prachtig mooi geproportioneerd lichaam, lief, assertief, gevat en af en toe zelfs een beetje brutaal. Echt een dametje naar mijn smaak. Zo jong als ze is, laat ze zich de kaas niet van haar broo..."
29-01-22
8.5
Niets Gebeurt Zonder Reden - 9Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Plagen,
"ZIJ Met een klap doe ik mijn dagboek dicht en ik val op mijn bed, mijn benen wijd geopend als teken van de lust dat in mijn lichaam zit en klopt. Ik sluit mijn ogen en beleef mijn 19e verjaardag opnieuw. Er is zoveel gebeurd in dat eerste ..."
29-12-21
9.5
De Kledingwinkel - 15Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Neuken, Plagen,
"Lou keek raar toen ik zei kom we gaan verder winkelen. Zij had mij op de WC bril willen plaatsen en waarschijnlijk mijn kutje uitlikken. En natuurlijk zou ik graag gelikt en gevingerd worden door Lou, ik was ontzettend geil, maar ik had nog andere pl..."
12-06-21
9.4
Niets Gebeurt Zonder Reden - 3Door: Roberteros
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lingerie, Massage, Plagen, Submission, Vingeren,
" ZIJ Ik open mijn ogen nadat ik de film van mijn eerste ontmoeting met Hem voor de zoveelste keer heb afgespeeld. Hier, teruggetrokken op mijn kamer ben ik een met mijzelf en met mijn gevoelens. Voor mij ligt het schrift dat ik morgen o..."
24-05-21
9.1
Schoonzus In De Sauna NeukenDoor: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Plagen, Sauna, Schoonzus,
"Corona, iedereen is er klaar mee, ook mijn vouw Karin en ik In plaats van een vakantie in de zon, wordt het Nederland. We kruisen het land door en de laatste week hebben we een huisje in Drenthe. Nou, huisje, een zes persoons bungalow met sauna. Mee..."
21-04-21
8.8
Petra En Erik - 41: Vakantie, PlagenDoor: Yan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Orgasme, Plagen, Vakantie, Verzoek,
"Na die eerste dagen van reizen, waren Petra en Erik redelijk in het zuiden van Frankrijk aangekomen en tot grote verbazing van Erik, reden ze nu niet naar een camping, maar stuurde Petra hen een smal weggetje, even ten zuiden van La Jenny, op. In een..."
17-03-21
8.7
Opwindende Bijles - 10Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren, Plagen,
"Fleur heeft het laatste zaad van haar lekkere lichaam geveegd, en laat me weten dat ze even wil douchen. Ze vraagt of ik mee wil, maar ik weiger. Ik ben net al heerlijk klaargekomen en als de brunette toch even weg is, is dat gelijk een perfect momen..."
04-02-21
9.3
Kliederen Met Anouk En MoniekDoor: Kareltje
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Plagen,
"Kliederen met Anouk en Moniek, zo noemde ik uiteindelijk de workshops met deze twee dames. Anouk en Monique hadden een zware periode achter de rug en ze moest van hun therapeut leuke en ontspannende dingen gaan doen. Mijn broer organiseert v..."
05-12-20
9.2
Uniformen - 4Door: Sam D.
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Plagen, Stiekem, Strippen, Vader,
"De week kabbelde verder. Zoals ik al zei, met onze twee horecazaken hebben we onze handen vol, ook al proberen we genoeg rustmomenten in te bouwen. Het nadeel is wel dat mijn vriendin en ik de voorbije jaren wat naast mekaar hebben geleefd. Echt leuk..."
09-11-20
9.1
Jouw SletjeDoor: Banaantje46
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Edging, Meester, Plagen, Slet, Sletje,
" I Mijn vriend ik zijn nu 1.5 jaar samen en waren al vroeg in onze relatie best wel open over onze wensen op seksueel gebied. Hij was gewend om daar heel open over te zijn. Ik totaal niet, maar heb dat ondertussen best goed van hem geleerd. ..."
15-09-20
8.0
Meisjes Die PlagenDoor: DreamGirl88
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Plagen, Spanking,
"Glimlachend kijk ik naar je terwijl je door de kamer heen en weer loopt, telefoon aan je oor, andere in je zak. Dit moet ik even aannemen meisje. Toen je me dit zei wist ik dat het je werk was. Ik knikte en vouwde mijn benen onder me. Nu kijk ik na..."
28-08-20
8.5
Vrienden Met Geheimen - 2Door: Theodoor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Plagen, Vrienden,
"Eva draait op haar rug, Mari s arm ligt onder haar hoofd en zijn hand vindt haar borst. Haar linkerhand legt ze op zijn heup. Haar pink rust tegen zijn slappe pik. Allebei houden ze hun ogen gesloten. Allebei zijn ze in gedachten verzonken. Hoe gaan..."
19-07-19
9.1
Amsterdamse Stijl - 14Door: Roberteros
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Anaal, Lesbienne, Plagen, Strapon,
"Op het moment dat Charlotte de dik geaderde kunst lul tegen mijn lippen duwt open ik gewillig en geil mijn mond. Ik voel hoe de kunstpik naar binnen schiet en ik sluit mijn lippen rond de eikel. Ik vind het een raar gevoel want deze lul leeft niet en..."
07-01-19
9.1
Plagen Is Zaad VragenDoor: Fralino
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jacuzzi, Oudere Mannen, Plagen, Sauna,
"Karen en ik waren 5 jaar gelukkig getrouwd. We zijn een koppel jonge dertigers en het mag gezegd, Karen is een prachtvrouw. Blond, lang, mooi voorzien op de juiste plaatsen, ze sport ook en heeft een hogere functie bij een groot zakenkantoor. Meer ko..."
27-05-18
8.7
Esmee En De HoveniersDoor: De Verteller
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Daddy, Plagen, Slet, Sletje, String, Tuinman,
"Het was het begin van de zomer toen het gebeurde. Mijn naam is Esmee en zit nog op school. Ik had net vakantie, mijn ouders hadden dat pas over een paar weken en waren elke dag aan het werk. Overdag had ik het rijk voor mij alleen. Mijn broertje was ..."
30-04-18
8.8
Logeren Bij Tante Maria - 11 #Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Logeren, Moeder, Plagen, Plas, Plassen,
" i In mijn jonge jaren was ik smoorverliefd op tante Maria. Natuurlijk liet ik niks merken maar toch Hier het verhaal zoals het destijds begon en zich ontwikkelde Ik zou drie weken bij Maria logeren en al snel was het tot handtastelijkhede..."
14-11-17
8.7