Klik hier voor meer...
Utereg m`n stadsie daar gebeurt van alle hand het bruist aan alle kant in het hartsie van het land! In deze sexverhalen staat Utrecht centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Utrecht sexverhalen. In deze categorie staan 15 erotische verhalen.
Zwerf Meisje - 4Door: Zazie
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Missionaris, Utrecht,
" i Zachtjes kreunend schuift mijn zwerfmeisje Puck zich over mijn stijve lul op en neer, languit op me liggend, de huid van mijn borst bekrassend met de staafjes door haar stijve tepels. Dit is het meest intieme wat ik met haar heb beleefd, tot nu to..."
15-06-24
9.6
Zwerf Meisje - 3Door: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Studenten, Utrecht,
" i Afgelopen nacht verdween mijn zwerfstertje Puck door mijn eigen schuld, ik gaf haar een ruige neukbeurt die ze niet wilde maar die ik wel doorzette. Ik baal ervan, van mijn eigen gedrag, van haar vertrek, ik wil dat ze nog een tijdje in mijn lev..."
08-06-24
9.6
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 2Door: JohanK
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Massage, Milf, Studenten, Trio, Utrecht,
" i Beste lezer, Dit is het tweede deel van een kleine verhalenserie die zich afspeelt in de jaren 60 en 70 uit de vorige eeuw. Ik raad u aan eerst deel 1 te lezen, van dit grotendeels waargebeurde verhaal. Amuseer u. JohanK i ..."
04-06-24
9.8
Zwerf Meisje - 2Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Studenten, Tiener, Utrecht,
" i Dankzij mijn vriend Joep kreeg ik gisteravond een rondzwervend grietje in de schoot geworpen. Hij pikte haar op bij centraal station Utrecht en nam haar voor de gein mee naar Amsterdam, naar de jaarre nie van ons studentenhuis. Omdat ze bezopen ra..."
03-06-24
9.3
Zwerf Meisje - 1Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Cowgirl, Tiener, Utrecht,
"Na Design Meisje en Snowboard Meisje is dit het derde verhaal in een reek..."
27-05-24
9.4
Gebonden Aan Utrecht - 3Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Utrecht, Vastgebonden,
"Waarschijnlijk had ik een paar uur geslapen. Ik keek naast me en zag de contouren van jouw slapende lichaam. Ik voelde alweer een tinteling in mijn kruis. Wetende dat je daar naakt lag, voldaan van een avond vol seks waarbij jouw fantasie werkelijkhe..."
15-06-21
8.9
Gebonden Aan Utrecht - 1Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Hotel, Utrecht, Vastgebonden,
"Ik weet niet of je Utrecht voorstelde omdat je er zelf woonachtig was of omdat het inderdaad centraal in het land lag. Feit was dat we weinig van elkaar wisten en nu onderweg waren richting een ontmoeting die ons op een bijzondere manier zou binden. ..."
29-05-21
8.5
Retourtje UtrechtDoor: Frank020
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Buitensex, Pijpen, Trein, Trio, Utrecht, Vingeren, Voyeurisme,
"Jezus, wat een zootje is het in m n laptoptas, hoog tijd om die eens uit te mesten. Ik haal eerst alles er uit en breng hem dan op orde. De stapel met business cards ga ik door om te kijken welke ik nog moet toevoegen aan mijn contacten. De meeste ku..."
06-05-21
9.1
Geheimen In UtrechtDoor: Koosje
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Utrecht,
"Sanne had een leuke studentenkamer in Utrecht. Dicht bij de Singel woonde ze met nog twee meiden in een bovenhuis in een jaren dertig huis. Een gezellige keuken waar ze meestal gezamenlijk aten en ieder had een eigen kamer. Als jongste van het huis, ..."
26-02-21
9.2
De Blend UtrechtDoor: Linda En Ernst
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Rimmen, Utrecht,
"Gisteren 19 september met Linda naar Utrecht gereden en ingecheckt bij 2L de Blend een zakenhotel. Je hebt daar een studio met dus ook een keukentje. Voor we aankwamen boodschapjes gehaald want ik zou uiteraard voor me meisje koken. Na inchecken eers..."
21-09-20
7.4
Mohamed En Ashna In Utrecht - 3 #Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Plas, Plassen, Sandwich, Utrecht,
"Hallo lieve lezers. Weten jullie het nog Mohamed en Ashna, twee rasechte Surinamers, wonen sinds kort in een eigen gehorig flatje in Utrecht. Ashna is schoonmaakster en verdient leuk bij, ook omdat ze een priv klant heeft, Freddy, waar ze meer doe..."
22-08-20
8.7
Mohamed En Ashna In Utrecht - 1 $Door: Maria
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Sandwich, Utrecht,
"Zo, lieve lezers. We beginnen aan een nieuwe serie over twee Surinaamse hoofdpersonen, Mohamed en Ashna. Mohamed en Ashna gaan zelfstandig wonen en ontdekken dat hun appartement een beetje gehorig is Ashna gaat bijverdienen en heeft daar ..."
18-08-20
8.4
Best Bewaarde Geheim Van LotteDoor: Rock
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Pijpen, Utrecht, Zwager,
"Het was misschien wel n van Lotte s grootste geheimen. Onlangs kwam het weer naar boven. Nooit heeft ze verteld wat er destijds plaats heeft gevonden. Toen schaamde ze zich een beetje en wist zich ook geen raad met de situatie. Inmiddels kijkt ze d..."
29-05-20
9.3
Onverwachte Ontmoeting In UtrechtDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Restaurant, Utrecht, Vreemdgaan, Werk,
"Het was een drukke, maar ook korte dag geweest. Omdat de herfst nog een mooie dag bood om naar het terras te gaan, besloot Rock om samen met een collegaatje wat te gaan drinken. Dat was gewoon een drankje als collega s en vooral om even te genieten v..."
11-12-19
8.9
Overnachten In UtrechtDoor: Maarten K.
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Utrecht,
"Het volgende verhaal is mij overkomen in het najaar van 2013. Ik was die in de middag naar mijn ouders gegaan met de trein. De heenreis verliep redelijk soepel een kleine vertraging als gevolg van het weer, maar verder geen grote problemen. ..."
15-01-14
7.2