Klik hier voor meer...
Donkere Modus
JohanK
JohanK
Beste Lezers en Lezeressen. . Ik ben een man van net geen 50 jaar oud. Nu ruim 15 jaar samenwonend, in een open relatie, met een prachtige persoon van gelijke leeftijd. We hebben allebei uit een vorig huwelijk 1 kind, ik een dochter en zij een zoon, die beiden het huis uit zijn.

Op een enkel verhaal na, vindt u hier alleen maar waargebeurde verhalen. Verhalen die voor het overgrote gedeelte gaan over bedrog, vreemdgaan, overspel. Over de confrontatie tussen de partners, hoe zij proberen de weg omhoog te vinden. De uitdaging die ze aangaan, hoe ze beiden hun ego opzij zetten voor dat ene overkoepelende doel. In deze verhalen ligt het accent dus veelal op de hoop dat beide partners hier uit komen, wat niet altijd lukt.

De strubbelingen die zij in die periode ervaren hebben, hun twijfels en hoop, en die met mij durfden te delen voordat ik aan hun verhaal begon, vinden hierin hun weerslag..

Soms zal er een interval zitten in een serie, omdat ik te veel opga in hun situatie., en dan moeite heb de juiste toon te vinden.

Om mijn insteek beter te begrijpen: over de jaren heen heb ik het gedachtengoed van het Boeddhisme en TaoĆ­sme omarmd, zonder dat ik dat zelf ben. Ik ben door deze filosofie wel de mening toegedaan dat iedere mens zijn eigen levenspad volgt, eigen keuzes maakt, goede of mindere goed. En daar de verantwoordelijkheid weer voor moet nemen ook in relationeel opzicht. Deze dynamiek probeer ik te verwerken in mijn verhalen.

Veel leesplezier.

JohanK
Hoogste Cijfer: Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 1
Meest Gelezen: Vergeldingsdag - 1
Aantal Verhalen: 29
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 162
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 69
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 4Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Milf, Pijpen,
" i Dit is het vierde deel uit een kleine serie. Het is verstandiger eerst de voorafgaande delen te lezen. Anders valt u in het water, daar u de samenhang mist. Veel lees plezier. JohanK i b 39. Amboise. part 2 b ..."
07-07-24
9.6
Van Nerd Tot... ? - 2Door: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Maagd, Milf, Nerd, Slipje,
" i Dit is het tweede deel in een korte serie die ik op verzoek schrijf. In deze eerste delen zal het verleidingsspel op de voorgrond staan, dus weinig seks. Dat heeft ook een duidelijke reden net als de degene die mij benaderde voor het schrijven ..."
28-06-24
9.3
Van Nerd Tot... ? - 1Door: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Milf, Nerd, Verleiden, Verzoek,
" i Deze serie is op verzoek geschreven. I.t.t. Andere verhalen houd ik het deze keer bij kortere delen. Net als bij Het Verleiden van een andere persoon. Wat ook stapsgewijs gebeurd. Daar draait het in deze serie ook om. Minder om de seks, meer om h..."
24-06-24
8.9
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitensex, Frankrijk, Lingerie, Milf, Onderdanig, Trio,
" i Beste Lezer, Dit is het derde deel van een kleine serie over een man die een groot deel van zijn leven verliefd was op de dochter van de zeer rijke werkgevers van zijn ouders. Een schijnbaar onmogelijke liefde vanwege het klasse versch..."
19-06-24
9.7
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 2Door: JohanK
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Massage, Milf, Studenten, Trio, Utrecht,
" i Beste lezer, Dit is het tweede deel van een kleine verhalenserie die zich afspeelt in de jaren 60 en 70 uit de vorige eeuw. Ik raad u aan eerst deel 1 te lezen, van dit grotendeels waargebeurde verhaal. Amuseer u. JohanK i ..."
04-06-24
9.7
Een Stille Liefde Van 38 Jaar - 1Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blowjob, Douche, Maagd, Milf, Pijpen, Studenten, Trio,
" i Dit is een voor 80 waargebeurd verhaal. Het speelt zich grotendeels af tussen eindjaren 60 en begin 80 jaren. Geniet ervan. i b Proloog. b Daar stond ik dan opeens, met de mond vol tanden, op het podium van de ..."
01-06-24
9.7
Onze Goedgelovige Broer - 2: De Onverwachte ...Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Deepthroat, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Groot Geschapen, Grote Lul, Onderdanig, Trio, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Beste lezers. Dit is deel 2 van een waargebeurd verhaal. Voor een goed beeld raad ik u aan om eerst deel 1 te lezen. JohanK i We waren al zeker 100 meter onderweg, toen we onze vrouwen naar ons hoorden schreeuwen, draaiden on..."
04-05-24
9.2
Onze Goedgelovige Broer - 1: GambiaDoor: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Deepthroat, Doggystyle, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen, Trio, Vreemdgaan, Waargebeurd,
" i Dit is een korte beschrijving van een waargebeurd verhaal. Namen en beroepen van de mensen zijn veranderd. Geniet ervan zoals ik heb mogen genieten van hun verhaal en de video compilatie. JohanK i We waren een groot deel van..."
03-05-24
8.9
Shangri La - 2Door: JohanK
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
" i Dit is het tweede deel van een kleine fantasy serie. Wel wat langer uitgevallen maar ik wist en weet nog altijd niet waar op te delen. Dus laat het hier maar bij. Ik raad jullie aan eerste deel 1 te lezen. Veel leesplezier. Joha..."
27-04-24
9.1
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 3Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Rape, Tattoo, Verkracht, Waargebeurd,
" i Dit is het slot van een kleine serie. Ik raad u aan eerst de vorige delen te lezen voordat u hieraan begint. Veel lees plezier. JohanK i Hier heb je je zoon Silvio. Hij is echt van jou en niet van Fabio, waarvan je me betich..."
10-04-24
9.6
Leven In Bedrog - 7.1Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Lang
" b Leven in Bedrog 7.1 b i Dit verhaal is voorlaatste deel uit deze serie verhalen, en in twee n geknipt vanwege de lengte. Ik raad u aan de voorafgaande verhalen eerst te lezen. Oorspronkelijk was mijn idee dit deel te..."
20-03-24
9.2
Shangri La - 1Door: JohanK
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
" i Dit eerste deel van deze kleine fantasiereeks beschrijft hoe wij verzeild zijn geraakt in een kleine afgezonderde leefgemeenschap in de Himalaya beland zijn. Van seks is hier nog geen sprake dat is voor het vervolg. i Samen met mijn v..."
19-03-24
9.2
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 2Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Ex, Standje 69, Trio, Tweeling,
" i Dit is het tweede deel van een kleine verhalen serie. Ik raad u aan om eerst deel 1 te lezen. i Ik schrok wakker van deze heerlijke kus en mijn eerste gedachte was Roos . Boos zei ik dan ook direct Hoe durf jij je in godsnaam hier ..."
18-03-24
9.5
Vergeldingsdag - 3: SlotDoor: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Gigolo, Hoer, Meesteres, Prostitutie, Wraak, Zweep,
" i Dit is het derde en laatste deel van deze kleine serie. Het betreft hier een waargebeurd verhaal van een oude vriend mij, uit de periode voor de corona. Voor een goed begrip lees a.u.b. de vorige 2 delen. Veel lees plezier. JohanK i ..."
11-02-24
8.8
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 1Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tweeling,
" i Dit is het eerste deel van een kleine verhalen serie. Nog weinig expliciete seks in dit verhaal maar dat gaat komen in het vervolg. i Wij, Roos en ik, Michel, waren op de terugweg van een heerlijke vakantie in Itali . Het was het eind..."
09-02-24
9.0
Vergeldingsdag - 2Door: JohanK
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buitenland, Waargebeurd,
" b 2. De aanloop naar de vergeldingsdag. b Zoals ik verwacht had was Rebecca met beide mannen mee teruggegaan. Iets anders had in mijn ogen ook niet gekund. Uiteindelijk had ze niet alleen verraden, maar ook nog eens weerloos overgelever..."
22-12-23
8.8
Vergeldingsdag - 1Door: JohanK
Reacties: 27
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Halsband, Pijpen, Rape, Slikken, Verkracht,
" i Dit verhaal is geschreven op verzoek van een goede vriend van mij. Dit speelde zich zo een dikke 6 jaar geleden af. Eigenlijk ben ik niet zo van wraak verhalen, maar voor deze ene keer, wijk ik af van mijn stijl. Veel leesplezi..."
26-11-23
8.8
Is Er Nog Een Toekomst? - 6Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Douche,
" i Dit is deel 6 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik eerst de voorafgaande delen te lezen. Veel leesplez..."
13-11-23
9.2
Is Er Nog Een Toekomst? - 5Door: JohanK
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Groepsex, Plas, Plassen, Tuin, Zweep,
" i Dit is deel 5 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik eerst de voorafgaande delen te lezen. Veel leesplez..."
09-11-23
9.4
Is Er Nog Een Toekomst? - 4Door: JohanK
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Blinddoek, Dp, Dubbele Penetratie, Meesteres, Pijpen, Strapon, Vingeren,
" i Dit is deel 4 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik eerst de voorafgaande delen te lezen. Veel leesplez..."
28-10-23
9.5
Is Er Nog Een Toekomst? - 3Door: JohanK
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Doggystyle, Hoer, Prostitutie, Sm,
" i Dit is deel 3 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik u aan eerst de eerdere delen te lezen. Veel leesplez..."
20-10-23
9.4
Is Er Nog Een Toekomst? - 2Door: JohanK
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Prostitutie,
" i Dit is deel 2 van een liefdes verhaal. Over hoe een echtpaar uit de krochten van het leven probeert op te krabbelen en onderzoeken of ze samen verder kunnen. Voor de goede orde raad ik u aan eerst deel 1 te lezen. Deze eerste 2 delen kennen nog w..."
17-10-23
9.1
Is Er Nog Een Toekomst? - 1Door: JohanK
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Betrapt,
" i Dit is het eerste deel een serie verhalen waarin de vraag speelt of dit echtpaar nog een toekomst heeft of niet. Hun omgang met overspel, bedrog en ook liefde lopen door elkaar heen alsmede de oplossingen die ze vinden. Ik probeer de verhalen kor..."
15-10-23
8.8
Leven In Bedrog - 6Door: JohanK
Reacties: 13
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Zwanger,
" i Bij deze het zesde deel van deze kleine verhalen serie over het bedrog van mijn, inmiddels ex vrouw, en de verrassende impact die dat op mijn leven gehad heeft. Ik raad u daarom aan eerst de voorafgaande delen te lezen, want dit is geen op zichz..."
11-10-23
9.4
Leven In Bedrog - 5Door: JohanK
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Doggystyle, Douche, Jacuzzi, Milf, Missionaris,
"Ik heb een favoriete hobby en dat zijn oldtimers. En had me er zelf recentelijk eentje cadeau gegeven t.w. een Citroen DS 19 Cabriolet , bouwjaar 1962. Een echt schitterende model waarvan Babet geen weet had en wat ik ook zo hield. Dit was mijn ple..."
24-09-23
9.0
Leven In Bedrog - 4Door: JohanK
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Milf, Squirten,
" i Beste lezer en lezeres. Dit is het vierde deel van een langere verhalenserie. Ik raad u eerst de 3 voorafgaande delen te lezen voor een beter begrip. Veel leesplezier. JohanK i Op weg naar Nicole kreeg ik een Whatsap..."
20-09-23
9.2
Leven In Bedrog - 3Door: JohanK
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Pijpen, Rimmen, Seksclub,
"Na een verrassende avond in een seksclub heb ik Nicole, een van de aanwezige vrouwen, naar huis gebracht. En ben op haar verzoek blijven slapen. Mijn vrouw, waarvan ik nu wist dat ze mij bedroog, zou sowieso niet voor 16.00 thuis zijn, dus van haar h..."
14-09-23
9.2
Leven In Bedrog - 2Door: JohanK
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Milf, Rimmen, Seksclub,
"We stonden alle 4 op en gingen op zoek naar een beschikbare ruimte. Nadat we deze gevonden hadden lieten Guus en Steven ons alleen achter, zeggende dat ze zich wat later wel bij ons zouden voegen. Ik hoorde Guus net voor de deur dichtging tegen Steve..."
10-09-23
9.3
Leven In Bedrog - 1Door: JohanK
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Milf, Seksclub,
"Mijn vriend Guus had mij, Johan, al een paar keer gevraagd wanneer ik nu eens met hem en zijn vrouw Erica meeging naar een seksclub. Zij wisten dat mijn seksleven het laatste anderhalf jaar aardig in elkaar gezakt was. Grotendeels voortkomend, dacht ..."
08-09-23
9.1