63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Zwager sexverhalen. In deze categorie staan 147 erotische verhalen.
Barbecue Bij Zus En ZwagerDoor: Daniel16880
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Barbecue, Groepsex, Nichtjes, Oom, Tante, Zus, Zwager,
"Onlangs werd ik met mijn vriendin uitgenodigd voor een barbecue bij haar zus en zwager. Wij wonen zelf in de stad, maar de familie van mijn vriendin woont landelijk en zij hebben dus alle ruimte voor barbecuefeestjes en andere zaken. Mijn vr..."
29-03-24
9.3
Zwangerschap Fotoshoot Met SchoonzusDoor: SanderNadine
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Dirty Talk, Fotoshoot, Grote Borsten, Pijpen, Schoonzus, Trio, Zussen, Zwager, Zwanger,
"Mijn vrouw was inmiddels 36 weken zwanger van ons tweede kindje. Bij de eerste zwangerschap hebben we een traditionele fotoshoot gedaan. Buiten met zijn twee en de standaard poses zijn langsgekomen. Deze keer wilde mijn vrouw iets anders. Z..."
22-03-24
9.3
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 2Door: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Gluren, Grote Borsten, Pijpen, Schaamlippen, Schoonzus, Vreemdgaan, Zus, Zussen, Zwager, Zwembad,
"Het was die middag erg gezellig met de familie, Esmee miste Mark niet en vermaakte zich met de neefjes en nichtjes en met haar broers , schoonzussen en zus. Verhalen uit de oude doos kwamen te voorschijn en er werd smakelijk gelachen. Esmee voelde zi..."
08-01-24
9.3
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 1Door: Nina7
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Billen, Broers, Dikke Tieten, Doggystyle, Gluren, Grote Borsten, Kaal, Kut, Kutje, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Scheren, Schoonzus, Zus, Zussen, Zwager,
"Daar had ik echt geen zin in Mijn schoonouders waren 45 jaar getrouwd en het leek hen leuk om met hun vier kinderen met aanhang en kleinkinderen een midweek naar een vakantiepark te gaan. Wat een vreselijk beroerd voorstel, maar ik kon g..."
07-01-24
9.0
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12-23
8.7
Mijn Schoonbroer Ontdekt De MannenliefdeDoor: JBoy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Broers, Eerste Keer, Pijpen, Zwager,
"Mijn vriend en ik vertellen elkaar wel eens onze geilste fantasie n. Ook deze week kwam het er in bed over te pas. Wat ik echter niet durf te vertellen, maar wel een grote fantasie van me is heb ik hieronder even beschreven. Mijn vriend is d..."
25-11-23
8.6
Disneyland Parijs - 16: Terug Naar Huis, 2Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gangbang, Gay, Groepsex, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Ga maar gauw de bus in, daar wacht ook nog wat lekkers op je en ik wil wel verder. Ik denk dat ik je voorbeeld maar volg en mijn broek uit trek achter het stuur. Houd er wel rekening mee dat er in Belgi en Nederland wel vrachtwagens op de weg zij..."
02-11-23
9.5
Disneyland Parijs - 15: Terug Naar Huis, 1Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Wij waren weer met ons vieren. Ida en ik gingen bij Albert en Chantal op het bed liggen. Ida streelde over Chantals kontje. Gaat het lieverd, wat ben jij lekker gepakt. Ja, het was echt heerlijk. Maar ik ben kapot. Ik voel me nog steeds zo vol. Go..."
22-10-23
9.6
Disneyland Parijs - 14: Dag 6, Deel 3Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
"Ida vervolgde Ik heb echt meer glijmiddel nodig, alleen ligt de andere fles nog in de bus. Jochum zou jij die op willen halen Moet dat , zei ik duidelijk met tegenzin. Ja, anders vraag ik het niet. Ok dan. Met duidelijke tegenzin zocht ik ..."
17-10-23
9.3
Disneyland Parijs - 13: Dag 6, Deel 2Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Oooh Chantal ..je kut ..zit helemaal vol ..wat is .dit .klaar..komen Ik liet mij nu op haar vallen en drukte mijn mond op de hare, mijn tong naar binnen drukkend. Mijn kloppende pik zat nog steeds vast in haar krappe kut. Hij kwam tot rust en ik ..."
16-10-23
8.9
Jaarlijkse Skivakantie Met Familie - 2Door: Evelien19874
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Sauna, Schoonzus, Ski, Vakantie, Vreemdgaan, Zwager,
"De volgende drie dagen zijn weer zoals ze altijd zijn geweest gezellig, er wordt veel gelachen en heerlijk geskied. Het is bijna net alsof er niks tussen Daniel en mij gebeurd is. Niet meer spanning en geflirt dan er normaal al gebeurde en niemand d..."
13-10-23
9.4
Jaarlijkse Skivakantie Met Familie - 1Door: Evelien19874
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Massage, Schoonzus, Ski, Vakantie, Vreemdgaan, Zwager,
"Hallo allemaal Ik ben Evelien, een 32 jarige blondine uit het midden van het land. Al zeg ik het zelf, ik zie er nog heel goed uit en voelt me goed in mijn lichaam. Dit komt voornamelijk omdat ik vaak in de sportschool te vinden ben en ik het belang..."
10-10-23
9.3
Disneyland Parijs - 12: Dag 6, Deel 1Door: Disneyfan50
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Eerste Keer, Gay, Lesbienne, Met Familie, Parijs, Zus, Zwager,
" Noot van de schrijver in het vorige deel hebben jullie kennis gemaakt met de Engelse Jason. De gesprekken die met hem plaats vinden heb ik ook in het Engels weer gegeven. Echter kreeg ik van meerdere vaste lezers te horen dit toch lastig en of ve..."
05-10-23
9.7
Disneyland Parijs - 11: Terug Naar Huis, Of….?Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ze had het nog maar net gezegd of Jason kwam binnen met de fles wijn. Ida nam hem aan en opende hem meteen. Zo nu eerst een glas wijn voor mij, wie nog meer Wij kozen alle drie voor nog een glas champagne. have thought about what Chantal..."
29-09-23
9.7
Disneyland Parijs - 10: Dag 5, Deel 3Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Nog geen 10 minuten later waren we bij de auto. Ida gaf mij de sleutel. Rij jij maar, jij weet waar we moeten zijn. We stapten snel in en iets meer dan 5 minuten later parkeerde ik bij Hotel Campanile. Ik had gelijk gekregen, het was nog r..."
22-09-23
9.5
Disneyland Parijs - 9: Dag 5, Deel 2Door: Disneyfan50
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
" Dan kies ik voor Phantom Manor. Doen we, dan moeten we nu wel die kant op. We gingen op weg en Ida, die nu ineens heel vrolijk was, nam ons alle twee in de arm en zo liepen we naar Phantom Manor. We konden inderdaad bijna zo doorlopen en gingen m..."
19-09-23
9.3
Disneyland Parijs - 8: Dag 5, Deel 1Door: Disneyfan50
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
"Ik werd wakker door het geluid van de wc die door getrokken werd. Ik taste nog half slapend om mij heen en concludeerde dat het Ida was die in de badkamer was. Waar ik hem vannacht niet kon vinden viel mijn oog nu opeens wel op mijn telefoon. Oh, da..."
15-09-23
9.4
Ria Met Mijn Broer En Ik - 3Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Met Familie, Zwager,
"Enkel weken later Op een avond nadat wij uitgebreid seks hadden, ben je niet jaloers omdat ik met je broer naar seksshop ben geweest. Waarom, als dat zo was zou ik je toch niet laten meegaan, maar zou je dat nog willen doen. ..."
14-09-23
7.9
Lieve ZwagerDoor: Lise
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plagen, Schoonzus, Zwager,
"Ik ben Lise en ben 24 jaar. Dit verhaal is deels waarheid en deels een fantasie. Ik woon inmiddels 2 jaar samen met mijn vriend en mijn jongere zusje, Flora van 18, komt regelmatig bij ons logeren. We vinden het altijd heel gezellig als ze ..."
05-09-23
8.8
Schoonmoeder Leert SnelDoor: Sjak
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Anaal, Beffen, Gluren, Klaarkomen, Kontje, Lul, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzus, Vreemdgaan, Winkel, Zwager,
"Het was al een tijdje geleden dat ik bij mijn schoonmoeder ging logeren maar nu was het eindelijk zo ver. Ze wist dat ik kwam en ik hoopte dat zij zich herinnerde wat ik haar had opgedragen. Zo woont in een vrij drukke straat. Ik belde aan e..."
26-08-23
9.2
SchoonmoederDoor: Sjak
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Borsten, Douche, Logeren, Lul, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Zwager,
"Mijn vrouw komt uit een gelovig gezin en een pappa s kindje. Toen haar vader plotseling overleed was ze ook zeer verdrietig. Haar moeder echter reageerde alsof het leven stil stond. Niks was goed en bij alles werd gezegd er is niks meer aan zonder pa..."
23-08-23
8.6
Logeerkamer - 2Door: Christa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
"Waar de fuck haalde je het lef vandaan Ga weer slapen , alsof je dat zelf nog kon. Snel maar geruisloos sluit je de deur van je zwagers logeerkamer. Nu je lustobject uit het oog is klopt je hart je borst uit en hap je naar adem. Je merkt d..."
10-07-23
8.7
Logeerkamer - 1Door: Christa
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Logeren, Schoonzus, Vreemdgaan, Zwager,
"Je hebt moeite met slapen en dat komt niet alleen omdat het een warme nacht is. Het grootste probleem is dat je niet kunt stoppen met denken aan je zwager Sam, en het feit dat hij in de logeerkamer ligt, een eindje verderop in de gang. Je de..."
28-04-23
8.9
Lotte Neemt RevancheDoor: Ernst Jan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Lesbienne, Met Familie, Onervaren, Oraal, Provocerend, Schoonfamilie, Schoonzus, Trio, Verjaardag, Vingeren, Wraak, Ziekenhuis, Zwager,
"Het was druk in het ziekenhuis, waar ik werk en ik liep door de gangen van de ene kamer naar de andere. Onderweg zag ik in de wachtkamer een buitenlandse jongen voortdurend naar mij staren. Toen hij er naar een uur nog steeds zat, vroeg ik aan de rec..."
09-04-23
8.7
Sanne - 39: Terug Naar Het BeginDoor: Westy
Reacties: 22
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Cuckold, Cuckolding, Kerst, Kerstmis, Lesbienne, Neuken, Schoonzus, Vernederen, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Beste lezers, Deel 39 liet wat langer op zich wachten dan gebruikelijk. Na de feestdagen had ik weinig inspiratie om te schrijven en daarna had ik een probleem met het opslaan van Word documenten. Ik was ineens een aantal pagina s tekst k..."
22-03-23
8.8
Een Gewillig Schoonzusje - 8Door: Ondeugend Broertje
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Broer, Exhibitionisme, Schoonzus, Voyeurisme, Zwager,
"Toen we terug kwamen bij de bungalow was Stefan nergens te vinden. Dit is echt de druppel zei Mieke terwijl ze een briefje wat op de eettafel lag had gelezen. In het briefje had mijn broer geschreven dat hij toch koos voor de deadline van zijn werk..."
15-03-23
9.4
Een Gewillig Schoonzusje - 2Door: Ondeugend Broertje
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonzus, Vreemdgaan, Zwager,
"Nadat de opwinding in mijn broek een beetje gekalmeerd was, verliet ik de slaapkamer van Mieke. In mijn hoofd kon ik er nog niet helemaal bij dat zij zich nog maar een paar minuten geleden had laten klaar vingeren door mij en ik was erg benieuwd waar..."
02-03-23
9.2
Mijn Zwager En IkDoor: Tinar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Pijpen, Zwager,
"Ik ben Marion en getrouwd met Sven. Mijn zus Hilda is een jaar jonger dan ik ben en ze woont met haar man Wim niet zo ver bij ons vandaan. Het idee om eens een keer een weekend met ons vieren door te brengen, is ontstaan tijdens e..."
07-02-23
8.6
Familiereünie, PakjesavondDoor: Ringeling
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Lapdance, Schoonzus, Truth Or Dare, Zwager,
"Met de familie van mijn vrouw Sandra zitten we op een bungalowpark. In mijn 3 vorige verhalen vertel ik over de verschillende spannende momenten in het zwembad, de bungalow en de wellness. In het laatste verhaal over de wellness had ik de masseur bet..."
29-12-22
8.8
Seks Met Zwager Wordt TrioDoor: Samsara
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijpen, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Trio, Vingeren, Zus, Zwager,
"Ik had altijd al en goede band met mijn zus Anne gehad. Ze kwam regelmatig op bezoek, samen met haar vriend Koen. Het was weekend. Midden zomer. En tijdens het gesprek kwam Anne er achter dat er nogal wat kleine dingetjes stuk of niet helemaal af war..."
26-12-22
8.5
Onverwacht Familie Moment - 1Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neef, Nicht, Pijpen, Waargebeurd, Zwager,
"Het was op een kille maandagavond toen ik een app van mijn nicht in Australi ontving. Ze woont daar al jaren en ons contact was in de loop van de tijd verwaterd. Daarom was ik verbaasd en blij weer iets van haar te horen. Na een lang telefoongesprek..."
23-12-22
8.7
Familiereünie, De WellnessDoor: Ringeling
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Massage, Sauna, Schoonzus, Wellness, Zwager,
"De volgende ochtend worden we uitgerust wakker. Ik heb goed geslapen. Sandra is ook al wakker. Ik kruip tegen haar aan en vraag wat ze wil gaan doen vandaag. Ik heb geen idee. Ik hoor wel wat de plannen zijn , zegt ze. Ik heb misschien wel een idee..."
21-12-22
9.0
Betrapt In Lingerie - 4Door: Sissylover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Lingerie, Moeder, Travestie, Vader, Zus, Zwager,
"Nadat Bart zijn kooi was afgedaan kwam zijn lul direct in beweging richting een stijve stand. Rustig aan zei Kelly tegen hem. Hierop was Bart toch wat beteuterd maar zijn stijve toestand nam toch iets af. Iedereen op mij na was volledig naakt en wij ..."
15-12-22
9.1
Familiereünie, OpenbaringenDoor: Ringeling
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Pijpen, Schoonzus, Standje 69, Zwager,
"We zijn op een mooi bungalowpark met de familie van mijn vrouw Sandra. Zoals je in mijn vorige verhaal hebt kunnen lezen zijn we met z n allen, behalve Opa en Oma, naar het subtropisch zwemparadijs geweest. Sandra had wegens omstandigheden een zeer s..."
14-12-22
9.1
Betrapt In Lingerie - 3Door: Sissylover
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Lingerie, Travestie, Zus, Zwager,
"Ik liep met de fles wijn naar binnen om de glazen bij te schenken voor iedereen. Toen ik bij de bank aankwam zag ik pas wat iedereen aanhad. Ilse had een jurkje aan met daaronder nylon panty. Het getik wist ik nu waarvan het vandaan kwam het waren ha..."
14-12-22
8.5
Betrapt In Lingerie - 2Door: Sissylover
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Lingerie, Travestie, Zus, Zwager,
"De volgende ochtend stond ik dus onder de douche terwijl mijn zus de badkamer in was gekomen. Zo zei zij ik wil wel eens zien hoe jou hele lichaam eruit ziet. Ik zei tegen haar dat ik wat privacy wilde waarop zij tegen mij zei dat pa en ma weg waren ..."
13-12-22
7.7
Mijn ZwagerDoor: Tinar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zwager,
"Ik ben Gerda, ik ben 28 jaar en woon samen met Theo, die een paar jaar ouder is. Mijn schoonvader belde mij laatst op. Hij is vaak wat onbehouwen in zijn woordkeus, nu ook weer Weet je wel waarom Theo en jij eigenlijk samenwonen Wanneer ..."
24-11-22
8.5
Manusje-van-allesDoor: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cruisen, Klusjesman, Zwager,
"Rob is vierentwintig en zijn vriendin Sanne is ruim twee jaar jonger. Begin dit jaar hebben ze het ouderlijkhuis van Robs moeder overgekocht en wonen er sindsdien samen. Rob voltooide een hoge technische opleiding en heeft nu een uitdagende baan bij ..."
27-10-22
9.0
Saskia’s Verlangen - 1Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Lul, Milf, Nicht, Pijpen, Schoonzus, Squirten, Verlangen, Zwager,
"Het begon allemaal op een verjaardag. Mijn vrouw en ik zaten op de verjaardag van haar nicht. Saskia werd 45 jaar oud en zag er nog altijd goed uit. Ze is moeder van 2 kinderen en zorgt goed voor zichzelf. Saskia zag er altijd goed uit maar op haar v..."
14-09-22
7.9
Zussenliefde - 11Door: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Partnerruil, Schoonzus, Zussen, Zwager,
"Afgelopen weekend waren mijn vrouw Jennifer en ik uitgenodigd door mijn geile schoonzus Linda en haar man Stefan om gezellig wat te komen drinken en een spelletje te doen. De kinderen waren allemaal niet thuis. De oudste was bij haar beste vriendin l..."
14-08-22
9.1
Iedereen Doet Het - 7: De Dagen Tot Het Huwelijks...Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cowgirl, Eerste Keer, Likken, Pijpen, Schoonzus, Slipje, Spuiten, Zwager,
"In de dagen die aan het huwelijk van Inge voorafgingen, gebeurde er niet veel dat de moeite was om op te schrijven. Annemiek hield zich stil en belde niet naar Peter, hoewel haar handen dikwijls kriebelden. Haar man, Koen, nam wel een keer contact op..."
31-07-22
9.0
Iedereen Doet Het - 6: PeterDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jeugdliefde, Neuken, Schoonzus, Zwager,
"Ik werd wakker uit een zalige droom waarin ik met Annemiek lag te vrijen aan de rand van een korenveld. Dat hadden we in werkelijkheid nooit gedaan. Gedurende het jaar dat we met elkaar gingen, deden we het altijd bij ons thuis als mijn ouders er nie..."
30-07-22
8.9
Iedereen Doet Het - 5: AnnemiekDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballet, Eerste Keer, Jeugdliefde, Schoolmeisje, Schoonzus, Tiener, Zwager,
"Wauw Wat was dat, gisteren bij Lia Stond daar ineens Peter voor mijn neus Zelfs na al die jaren vijfentwintig, welgeteld, sinds ik hem voor het laatst gezien heb, hij moet toen zeventien geweest zijn herkende ik hem direct. Een jaar eerder had..."
29-07-22
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 189Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hakken, Hoer, Hotel, Jarretels, Met Familie, Neuken, Nylon, Prostitutie, Spanking, Zwager,
" Zoals al eerder verteld was Kees voor zijn werk naar Amerika verhuisd en dat hadden we uitgebreid gevierd. Het was ondertussen 1985 geworden en uiteraard werd er vaak met elkaar getelefoneerd. Door het tijdsverschil k..."
11-07-22
9.1
Fottuti Gemelli — Synchrone TweelingenDoor: Tanne Dali
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Porno, Tweeling, Zus, Zwager,
" Het wordt een bloedhete dag. Amper uit bed hangt de tweeling alweer in alleen n boxer op de bank voor de tv. Het lijkt of ze hun lichamen kunstzinnig op de bank hebben gedrapeerd, alsof ze beseffen dat ze er wel lekker uit zien, zo, bijna bloo..."
03-07-22
8.8
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 184Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Hotel, Jarretels, Met Familie, Neuken, Nylon, Pijpen, Trio, Zwager,
" Kees ging naar Amerika verhuizen en het minste wat we konden doen was hem een gepast afscheid geven dat hij nooit meer zou vergeten. Deels hadden we dat al gedaan, ik ten minste, maar na een paar drankjes in de bar van het motel ke..."
15-06-22
9.1
Familie Weekend - 1Door: Kjeld
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Zwager,
"Iets na 14 00uur komen we aan bij het huisje op de Veluwe. Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en vieren dit door het het hele gezin een weekendje in een familiehuis door te brengen. Mijn ouders zijn zoals verwacht al gearriveerd, die zijn eigenlijk al..."
24-02-22
8.7
Schoonbroer Met Mijn VrouwDoor: PeterkeB
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Zwager,
"Mijn schoonzus, de zus van mijn vrouw heeft medische problemen. Ze is al verscheidene malen opgenomen geweest in het ziekenhuis. Haar baarmoeder is intussen verwijderd. Het vrijen ging niet zo goed meer met haar man. Ze kon hem niet meer hebben zonde..."
04-02-22
8.2
Samen Wakker Met SchoonbroerDoor: GeileLotte
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Doggystyle, Masturbatie, Masturberen, Vingeren, Zwager,
"Het was zaterdagavond en ik was op bezoek bij mijn ouders. Mijn oudere zus was er ook met haar man Rob. Mijn ouders wonen in het zuiden van het land, waar ik dan ook vandaan kom. Zelf woon ik nu al 13 jaar in Nijmegen. Na het studeren blijven plakken..."
01-02-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 147Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Zus, Zwager,
" Na het bezoek van mijn zus en haar vriendje was ik constant aan het denken hoe we verder konden gaan. Wat kon ik doen om die ene stap vooruit te maken, aan mijn zusje zou het niet liggen, dat wist ik wel zeker. Na en..."
13-01-22
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 146Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Douche, Gluren, Neuken, Pijpen, Zussen, Zwager,
" Eefje en haar vriend Toine waren dus bij ons te gast en zojuist hadden Eefje en ik iets afgesproken. Jan en Toine waren al eerder naar boven gegaan en nu was het dus tijd voor Eefje en mij. Eenmaal boven gekomen deelde..."
09-01-22
9.4
25 Jaar Getrouwd - 14Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Nicht, Schoondochter, Zwager,
"Eenmaal thuis vraagt Roos waar ik zolang bleef, ach ja, even blijven hangen bij de buurman die zijn dochter en schoondochter samen laat poseren voor een schilderij. Die man is goed bezig, maakt mooie schilderijen. Foto s gemaakt zeker, zegt Roos, jaw..."
02-01-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 144Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Broers, Groot Geschapen, Grote Lul, Pornofilm, Vibrator, Zwager,
" Op de eerste plaats wens ik jullie allemaal een heel gezond 2022 toe en veel leesplezier. Ik zal mijn best doen om nog meer gebeurtenissen uit mijn prachtig opwindend leven op te schrijven zodat ik jullie daar deelgenoot van kan maken. Dank ook aa..."
01-01-22
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 143Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Pijpen, Trio, Vibrator, Zwager,
" We hadden het al even aangekaart met Kees tijdens onze vakantie in Spanje. Ik vroeg of hij onderhand zijn lijstje met nog te doen puntjes had afgewerkt na zijn verhuizing zodat we eens met zijn ouders op bezoek konden komen. ..."
28-12-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 141Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Auto, Neuken, Spanje, Trio, Vakantie, Zussen, Zwager,
" Het leven ging ook zonder spannende dingen zijn gangetje. De kinderen werden groter en ik had het best druk met mijn werkzaamheden en verlangde naar de zomervakantie. De zomer kwam er aan en net als vele andere mensen ..."
20-12-21
9.6
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 139Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Neuken, Pijpen, Slikken, Trio, Vibrator, Zwager,
" Voor de tweede nacht lag ik tussen de broers in te slapen na een flinke seksmarathon. Ondanks het feit dat het eerste Pinksterdag was hadden we toch opnieuw de wekker gezet en die liep nu af. Veel te vroeg natuurlijk e..."
13-12-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 137Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Likken, Neuken, Trio, Zwager,
" Kees woonde na zijn scheiding van Brenda nog steeds alleen in een huurwoning. Die was veel te groot voor hem, het was ten slotte een gezinswoning dus moest hij ergens anders naar toe. De woningbouwvereniging had met ..."
04-12-21
9.1
25 Jaar Getrouwd - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Schoonzus, Zwager,
"Een week lang zeggen we er niet zoveel over tegen elkaar en als het dan uiteindelijk zaterdag is, vraagt Roos of we die avond nog gaan stappen of dat ik andere plannen heb. Nou zeg ik, ik zou het zeer op prijs stellen als je voor vanavond he..."
19-11-21
9.4
All In The Family And More - 2Door: Writer1961
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buren, Buurvrouw, Milf, Moeder, Oma, Tweeling, Zoon, Zussen, Zwager,
"Na mijn moeder onstuimig te hebben geneukt in het rollenspel vallen we bij elkaar in een diepe slaap. Daar word ik voorzichtig uitgehaald door een hand die over mijn borst streelt. Ze is al fris gedoucht en ze brengt mij koffie op bed. Ze heeft een l..."
06-11-21
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 126Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Discotheek, Pijpen, Vakantie, Zomer, Zus, Zwager,
" Ik had dus een tweedehandse Mini Cooper gekregen voor mijn verjaardag en wat was ik blij met dat ding. Natuurlijk was het een auto voor het hele gezin maar ik had er het meeste plezier plezier van. Jan, die lieve schat..."
01-11-21
9.2
All In The Family And More - 1Door: Writer1961
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Buurvrouw, Milf, Moeder, Tweeling, Zoon, Zussen, Zwager,
"Ik kom uit een gezin van vijf. Twee 4 jaar oudere zussen. Een eeneiige tweeling. Die niet van elkaar te onderscheiden waren voor de meeste mensen. Bovendien een regelrecht kopie van onze moeder. Die kreeg de tweeling op haar negentiende. Ee..."
01-11-21
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 116Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Logeren, Pijpen, Poker, Trio, Zus, Zwager,
" Zoals verteld was Kees gearriveerd en dat tot Eefjes grote verrassing. Tijdens het eten zat ze er maar stil bij en ik wilde eigenlijk het gesprek een beetje op gang brengen. Zeg Eefje, jij hebt Kees toch al meer gezi..."
02-10-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 115Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Die morgen werden we in alle rust wakker. Geen kinderen die op ons bed sprongen en bij papa en mama wilden liggen. Nee, hier lag ons trouwe vriendinnetje lekker tussen ons in te slapen. Ik bekeek ze eens goed en real..."
29-09-21
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 114Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Likken, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Alles was dus geregeld voor de logeerpartij van Eefje en op de dag na de twee Kerstdagen reden we met het gezin naar Oma en iedereen was enthousiast. De kinderen waren blij dat ze bij Oma mochten logeren maar ze waren niet half zo ..."
26-09-21
9.3
JacuzziDoor: Geilebeeb
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jacuzzi, Met Familie, Vingeren, Zwager,
"Hoi mijn naam is gaab. Een jonge vrouw van 28 jaar en al bijna 5 jaar een vriend. We hadden een paar weken terug een weekend een huisje gehuurd met een jacuzzi. Mijn schoonzus en zwager gingen ook mee. Het huisje lag aan een bosrand ..."
13-09-21
7.6
Verhaal En Actie - 3Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Schoonzus, Zussen, Zwager,
"Max had zich al ontkleed tot op zijn slip, maar doordat hij samen met ons de webcam beelden al bekeek, weet hij feitelijk al wat er gaat gebeuren. Jennifer staat achter hem en trekt zijn slip naar beneden. Moet toch gebeuren zegt ze. B..."
07-09-21
8.5
Verhaal En Actie - 2Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Schoonzus, Zus, Zwager,
"Inmiddels zijn we nu jaren later en zijn Judith en Maria 22 en 23 jaar oud en hebben we eigenlijk niet meer gedacht aan dit spel. Wel gaan we al jaren naar een nudistencamping en zien natuurlijk die heerlijke lijven van hun in onze tent liggen en met..."
06-09-21
8.7
Verhaal En Actie - 1Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Schoonzus, Zus, Zwager,
"Ik en mijn drie zusjes zijn echte nerds. Op school werden we nergens bij betrokken en gezien als apart omdat we gek waren van natuurkunde en scheikunde en proefjes doen en bovendien serieus in alles. Zowel ik en mijn zusjes waren de..."
05-09-21
9.0
Het Meisje Van De Supermarkt - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dochter, Poker, Strippen, Supermarkt, Vader, Zwager,
"Ze kruipt op Jan af en al wrijvend over zijn benen, pakt ze zijn stijve lul beet. Hij is niet zo groot als dat ze gewend is bij Brian, maar hij is hard, staalhard. Ze pakt zijn lul beet en begint hem af te trekken. Ondertussen neemt ze zijn ballen in..."
14-08-21
8.9
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 97Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Neuken, Uitdagen, Vibrator, Zwager, Zwembad,
" Na een heerlijke nachtrust verheugde ik me al op het ochtendritueel maar helaas. Ik had heerlijk geslapen maar werd de volgende morgen alleen in bed wakker en er lag een briefje op zijn kussen . Goede morgen lieve ..."
06-08-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 96Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Blowjob, Exhibitionisme, Hotel, Pijpen, Zwager,
" De volgende ochtend was ik al vroeg wakker, de zon scheen lekker door de gordijnen en Kees sliep nog. Natuurlijk had ik zin om hem eventjes op mijn speciale manier wakker te maken maar hij had zijn slaap nodig. Ik bl..."
03-08-21
9.5
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 95Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Frankrijk, Hotel, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Kees had me uitgenodigd om samen met hem een paar dagen naar Frankrijk te gaan waar hij voor zijn werk naar toe moest. Toen ik op zondagmiddag na de verhuizing de kinderen weer op ging halen vroeg Eefje natuurlijk direct wanneer z..."
31-07-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 86Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Slikken, Zwager,
" Kees en ik waren heerlijk samen in slaap gevallen. Vroeg in de morgen hoorde ik een geluid wat ook gelijk weer weg was en ik snapte dat het een soort wekker was. Ik bleef lekker liggen en Kees kwam weer strak tegen me..."
04-07-21
9.2
Ontmaagd Door Haar ZwagerDoor: NickSchrijvers
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zwager,
"Een beetje verveeld zat Juultje in de tuin. De puber vond de vakantie maar niks. Ze gingen nergens heen en haar vriendinnen waren wel weg. Haar ouders waren echter voorzichtig met het hele corona gebeuren en daardoor was Juultje gedwongen tot een vak..."
03-07-21
9.5
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 85Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Hotel, Neuken, Pijpen, Vibrator, Zwager,
" Zoals verteld was ik op de uitnodiging van mijn zwager ingegaan om samen met hem te gaan dineren maar daarna gebeurde er wel iets meer. Ik lag er helemaal klaar voor om die dikke stijve lul tussen mijn billen naar binnen te krijgen..."
01-07-21
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 84Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Hotel, Neuken, Pijpen, Zwager,
" Ik stond te popelen om de telefoon te horen gaan want dat was de afspraak. Eindelijk rinkelde die dan ook en zoals ik wel vermoedde was het Kees. Hoi, ik ben hier net aangekomen en ik heb kamer 304. Doe maar rustig a..."
28-06-21
9.2
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 50Door: Simpel
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kleindochter, Oma, Opa, Schoonvader, Zwager,
"Fae vraagt Ilana opnieuw de dobbelstenen te gooien. Ilana pakt de dobbelsteen en hutselt ze flink in haar vuistje. Ze kijkt Merel aan en zegt, het moet 1,2 of 3 zijn, alle 3 de anderen zijn wij het haasje. Ilana gooit de dobbelsteen. Het nei..."
26-06-21
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 83Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Hoer, Hotel, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Zwager,
" Na dit verrassende weekendje was ik weer even terug bij de dagelijkse gang van zaken. Die twee meiden hadden me laten genieten van de liefde die vrouwen elkaar kunnen geven. Beter gezegd, ik had genoten van alle seks ..."
25-06-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 79Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hotel, Neuken, Pijpen, Trio, Zwager,
" Zijn jullie ook zo benieuwd wat er zou gaan gebeuren Eindelijk waren we met z n drie n binnen en sloot Jan als laatste de deur van de hotelkamer. Ik keek ze eens aan en trok ze n voor n naar me toe. Zo tussen mijn..."
13-06-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 78Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Neuken, Telefoonseks, Trio, Zwager,
" Ik wist dat de twee broers elkaar niet konden missen, ze waren nog net geen tweeling. Ik had hele fijne herinneringen aan het triootje met Jan en Kees. Het kon niet uitblijven of er een vervolg zou komen. Kees belde..."
10-06-21
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 73Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lingerie, Neuken, Trio, Zwager,
" Het was vorige keer niet zo n geil verhaal maar ik wil nu eenmaal alles in volgorde vertellen. Zodoende reden we enkele weken na dat ongelukkige weekend opnieuw dat lange stuk naar Kees. Deze keer hoopte ik dat het bet..."
26-05-21
9.2
Familierituelen Op De Boerderij - 3Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Piercing, Schaamlippen, Tieten, Zwager,
"De vader van Sabine 16 en Maartje 18 en hun zeven broertjes en zusjes was van beroep boer. Een bijzondere boer, zeker. Dominant, met een merkwaardige voorkeur voor kinky familierituelen. Zijn arme vrouw was het onderdanige type huishoudster en in..."
18-05-21
7.9
Een Onverwachte Wending - 4Door: Tom024
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Massage, Prostitutie, Zwager,
" Nadat Tooske Robert weer heeft gemasseerd en ook zijn zoon Sebastiaan verwend heeft, vertelt Henk haar dat Robert haar graag wil neuken. Hij wil er 500 euro voor betalen. Tooske zit in een lastig pakket. Het leven zit vol onverwachte ..."
13-05-21
9.0
HuwelijksnachtDoor: Compoundbea
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dronken, Hotel, Huwelijksnacht, Kut, Kutje, Neuken, Schoondochter, Schoonvader, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
"Met een vermoeide maar tevreden zucht, haal ik voorzichtig mijn sluier van mijn hoofd en trek de spelden uit mijn haren. Ik kreun als ik mijn handen door mijn haren laat gaan en ze los schudt, zodat het trekkende gevoel dat ik de hele dag heb gehad l..."
02-05-21
8.8
Een Onverwachte Wending - 3Door: Tom024
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Massage, Neef, Zwager,
" Tooske heeft de broer van Henk gemasseerd, het was een deal die Robert afgedwongen had bij het kopen van een dure fles wijn van Henk. Nu Tooske vast 50 euro voorschot gekregen heeft, is het de vraag wat ze daarmee doet. Teruggeven of nog een keer ..."
27-04-21
9.1
Een Onverwachte Wending - 2Door: Tom024
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Massage, Zwager,
" Met moeite houdt Henk zijn bedrijf overeind. De bank geeft hem wat speelruimte, maar corona hakt er flink op in. Zijn broer Robert koopt een dure fles wijn uit zijn priv verzameling. Maar die wil meer dan wijn alleen . Tooske is van..."
21-04-21
9.1
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 39Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Schoonzus, Trio, Vader, Zoon, Zus, Zwager,
"Zo zegt Lucas, tijd om iets uit te doen en daarbij kijkt hij naar Dirk en Toon. Ik heb best weer trek zegt Toon, ik ook zegt Dirk, maar dan wel een klein hapje. Vervolgens kijken de mannen naar de vrouwen. Dames gaan voor zegt Dirk, jawel zegt Marjo,..."
14-04-21
9.5
Mijn Vrouw Met Zwager - 2Door: PeterkeB
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Pijpen, Trio, Zwager,
"We zijn nu meer dan een maand verder. Ik heb best kunnen zwijgen over wat ik had gezien, al lag het op sommige momenten me wel moeilijk. Ik moet zeggen dat ik ook wat argwanender geworden was. Ik hield onze schoonbroer en mijn vrouw wat meer in het o..."
12-04-21
8.7
Mijn Vrouw Met Zwager - 1Door: PeterkeB
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Neuken, Pijpen, Voyeurisme, Zwager,
"Eerst even voorstellen. We zijn een gewoon koppel van rond de 40 jaar. We hebben zoals de meeste koppels veronderstel ik, zo n 1 tot 2 x per week seks. Mijn vrouw neemt geen blad voor de mond als het gesprek over seks gaat. Ook niet als er f..."
08-04-21
8.7
Zaad Donateur - 2Door: Sam Schrijft
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schoonfamilie, Schoonzus, Sperma, Zwager,
"Het was de dag na de riante spermadonatie van haar schoonvader en Maria had de smaak te pakken. Ze dacht dat ze afgelopen weekend zou ovuleren, maar dat kon nog best een paar dagen later zijn. Deze week kon ze ook ovuleren en het was haar missie om z..."
03-04-21
9.1
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 38Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Zoon, Zus, Zwager,
"Toon vraagt aan Kirstin wie de fles gaat draaien en wat de opdracht dan is. Kirstin laat weten dat ze samen met Marjo enkele briefjes in een pot hebben gestoken, sommige voorzien van een heuse opdracht, anderen zijn blanco, in dat geval mag je he..."
01-04-21
9.0
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 37Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Schoonzus, Zwager,
"Kirstin heeft afgesproken bij haar zus, om zich samen voor te bereiden . Mijn zwager komt recht naar ons toe en we zullen daar dan later de vrouwen ontvangen. Om half zeven gaat de deurbel en inderdaad daar staat mijn zwager voor de deur. H..."
31-03-21
7.7
Mijn Vrouw En Haar Vriend - 36Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Zwager,
"Martin geeft aan dat het een behoorlijk geil verhaal is. Helena reageert direct met de woorden, ik heb begrepen dat een trio bij een man wel aanspreekt, vooral als een andere man zijn vrouw of vriendin neukt, daar worden mannen blijkbaar geil van. Ja..."
20-03-21
8.7
Mijn Heerlijke SchoonzusDoor: Pim Pandoer
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Facial, Milf, Pijpen, Schoonzus, Zwager,
"Al jaren kijk ik met geile ogen naar mijn schoonzus, Chantal. Ik heb haar in de loop der jaren zien ontwikkelen van een puber naar een mooie classy vrouw. Chantal heeft net als mijn vrouw een supergeile uitstraling en zaadvragende ogen. Wat zou ik ha..."
08-03-21
9.1
Verkeerde OntvangerDoor: Bente
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Snapchat, Zwager,
"Hoi, Ik zal mezelf eerst even voorstellen Ik ben Bente, 22 jaar, donkerblonde haren en groene ogen, ongeveer 1,70 en vrij normaal postuur met duidelijke rondingen. Ik woon sinds een jaar samen met mijn vriend Tobias met wie ik al r..."
03-03-21
8.6
Sletje Van Zwager En Zusje - 7Door: Danielle
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Met Familie, Slet, Sletje, Vakantie, Vreemdgaan, Zus, Zwager,
"Daar lag ik dan.Alleen, geil, opgewonden, gedegradeerd, nat. Allerlei gedachten gingen door me heen, allerlei gevoelens. Wil ik me wel echt zo laten gebruiken Ben ik dan echt een geile slet Wil ik wel in de macht komen van Jim Wat voelde mijn zusj..."
08-02-21
9.2
Mijn ZwagerDoor: Frank
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Gespierd, Neuken, Pijpen, Zwager,
"Ik heb al ruim 15 jaar een relatie. Mijn vriend inmiddels man hebben na al die jaren nog steeds vaak en geile sex met elkaar. De afgelopen jaren is onze relatie ook steeds meer open geworden. Regelmatig hebben we avontuurtjes. Met, en zonder elkaar..."
04-02-21
9.0
Rolmaatje - 16: Onthulling En Laatste AfleveringDoor: Axel69
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Kermis, Neuken, Schoonvader, Slet, Sletje, Sm, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Simeon het jongste liefje van iedereen, aannemer Tukker, Wojcek en Milan, Tador en Mica, Nico en Sjarel ze hebben hard gewerkt om van de villa plus garagewoning, plus loggia, plus jacuzzi etc. een prachtig resort te maken. Voor Jacco mag Simeon..."
26-12-20
9.3
Avondje Tv KijkenDoor: Xmandy
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Gamen, Kort, Trio, Zwager,
"Mijn man was aan het gamen op zolder en ik lag beneden op de bank een serie te kijken. Opeens werd er op de schuifpui getikt, mijn zwager kwam even zijn gereedschap halen die hij had laten liggen bij ons. He riep ik alles goed en hij knikte ..."
23-11-20
7.5
MirandaDoor: Tender
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schoonzus, Zwager,
" O god O JA O god Ja Ooo fuck Miranda gezeten op handen en knie n, de handen omklemd om de horizontale spijlen van het traphekje, dat moest beletten dat haar vierjarig zoontje, Olaf, de tap afliep of erger nog de trap aftuimelde, kreunde..."
22-10-20
8.3