Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
A.Chivas
A.Chivas
Met mijn verhalen hoop ik u mee te nemen in een heerlijke fantasie. Ik kijk uit naar uw reacties.
Heeft u suggesties voor een goed verhaal? Laat het me gerust weten.
Hoogste Cijfer: Vriend Gepikt - 2
Meest Gelezen: Spaanse Wellust - 1
Aantal Verhalen: 37
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: beatusirrumabo@hotmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Verrassende TrioDoor: A.Chivas
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Gay, Groepsex, Pijpen, Trio,
"Manon kende ik al enkele jaren. Ze baatte het caf uit waar ik mij na mijn verhuis naar de stad was gaan thuis voelen. Na enkele sporadische bezoeken werd die plaats al vlug mijn stamcaf en daar had Manon veel, zo niet alles, mee te maken. We war..."
20-05-24
9.6
Erotische ArrogantieDoor: A.Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Pijpen, Tieten, Verleiden, Vreemdgaan, Zomer,
"Isabel was de beste vriendin van mijn dochter, Julie. Als kinderen waren ze samen naar school gegaan. Hun puberjaren hadden ze samen doorlopen en ook aan de universiteit volgden ze elkaar. Het leek erop alsof ze hun hele leven in elkaars sporen zou..."
05-04-24
9.3
De KeizerDoor: A.Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Agent, Anaal, Eerste Keer, Gangbang, Groepsex, Orgie, Pijpen, Sperma,
"De oproep werd door mijn collega op hoongelach ontvangen. Een inbraak bij die gek. Zorg maar dat je dicht bij mij blijft, grapte hij. De keizer houdt wel van jonge mannen. Misschien is jouw uniform wel zijn ding. Hij schaterlachte. Ik was p..."
31-01-24
9.6
Vriend Gepikt - 2Door: A.Chivas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Pijpen, Tiener, Vreemdgaan,
"De ochtend nadien was Jason al vertrokken. Sharon bleef lang slapen en toen ze nmaal wakker was leek ze zich van geen kwaad bewust. Toen ik nieuwsgierig polste waar Jason was antwoordde ze kortweg dat hij gaan voetballen was. Djeezus, hij komt h..."
08-11-23
9.6
Vriend Gepikt - 1Door: A.Chivas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Klaarkomen, Pijpen, Vreemdgaan,
"De auto kwam met een schok tot stilstand op de oprit. Bijna meteen hoorde ik de deuren open en dicht klappen gevolgd door de herkenbare stemmen. Deels ruziemakend, deels giechelend verplaatsten de stemmen zich naar de voordeur. Ik verzuchtte toen ..."
28-10-23
9.4
In En Uit De KastDoor: A.Chivas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Klaarkomen, Pijpen,
"Wie niet beter wist zou gezworen hebben dat Ilse en Gunther een koppel waren. Ze kenden elkaar al sinds hun veertiende. Bij het begin van dat schooljaar werden ze in de klas naast elkaar geplaatst en sindsdien waren ze bijna onafscheidelijk geworden...."
16-08-23
9.2
Anouks WraakDoor: A.Chivas
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Bondage, Gay, Pijpen, Vastgebonden, Vreemdgaan, Wraak,
"Ik had de problemen over mezelf afgeroepen. Acht jaar was ik al samen met Anouk, waarvan 3 gehuwd. Toen ik haar voor het eerst zag was ik op slag verliefd. Haar asblonde haren in combinatie met haar bleke huid hadden mijn knie n meteen week gemaakt. ..."
02-08-23
8.9
Eigen Zaad Kan Geen KwaadDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Slikken, Sperma,
"Ik had er altijd van gehouden. Mezelf strelen en betasten tot er een kletterend orgasme volgt. Dat eerste orgasme staat op mijn netvlies gebrand. Als jonge jongen keek ik met open mond stiekem naar de vele geile foto s van een illegaal verkregen seks..."
19-06-23
8.9
De GenotstherapeutDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Edging, Eerste Keer, Massage, Masseur, Pijpen, Therapie, Vreemdgaan,
"Lange tijd deed ik erover om eindelijk de stap te wagen. Dat ik gehuwd was had me al die tijd tegengehouden. Op seksueel vlak leven mijn echtgenote en ik parallel naast elkaar. Verder kunnen we het goed met elkaar vinden, maar ik moet toegeven dat mi..."
20-03-23
9.2
Geile MijmeringenDoor: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Ontdekken, Pijpen, School, Slikken, Sperma, Vrienden, Waargebeurd,
"Wanneer mijn vrouw s morgensvroeg naar haar werk vertrekt, en ik nog in bed lig omdat ik pas later moet werken, gebeurt het regelmatig dat mijn gedachten tussen de lakens afdwalen naar die zalige tijd, zovele jaren geleden. Dan denk ik aan Vincent e..."
07-02-23
8.9
Paul, Karen En Sean - 3: Met Willy En SonjaDoor: A. Chivas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Groepsex, Jong En Oud, Lesbienne, Pijpen, Sperma,
"De inwijding Paul, Karen en Sean met Willy en Sonja. Na het etentje bij Paul en Karen leefde ik op wolkjes. Als het niet mogelijk was om verliefd te worden op een koppel, wel, dan was er net een uitzondering ontstaan. Voortdurend spookten d..."
03-01-23
9.2
Paul, Karen En Sean - 2: De OntmoetingDoor: A. Chivas
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Baas, Cumswap, Jong En Oud, Klaarkomen, Lust, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Trio,
"De dagen nadien kon ik mezelf moeilijk een houding geven. Ik was overdonderd door wat er met Paul was gebeurd. Nog nooit had ik met een man gevree n. Maar ik had er intens van genoten. Toen ik die avond thuiskwam kroop ik diep onder de lakens. Meteen..."
23-11-22
9.1
Paul, Karen En Sean - 1: IntroDoor: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Douche, Eerste Keer, Jong En Oud, Pijpen,
"Paul was de afdelingsmanager van het bedrijfje waarvoor ik werkte. Hij gaf leiding aan net geen twintig mensen. Met zijn jaar 50 jaar straalde hij een soort natuurlijk leiderschap uit. Zijn sterke gelaatstrekken en licht grijzend haar zaten daar voor..."
19-11-22
8.9
Magie Met MarieDoor: A. Chivas
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buren, Buurvrouw, Milf, Pijpen, Scharen, Spuiten, Squirten, Vreemdgaan,
"Was het een beleefdheidsgesprek of waren we aan het flirten Dat was de inzet van een verbale ruzie die mijn vrouw had gestart. Ik vond de discussie te gek voor woorden maar Amber tilde blijkbaar zwaar aan wat ze had gezien. Mijn grote misdr..."
08-10-22
9.3
Lustige Ontrouw - 3: Anitha En KristinaDoor: A. Chivas
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Crossdressing, Femboy, Gay, Lingerie, Pijpen, Sissy, Standje 69, Vreemdgaan,
"Na mijn eerste geslaagde transformatie in Anitha genoten Kris en ik nog die hele namiddag van elkaars gezelschap en lichaam. De middag vloog voorbij en ik moest ervoor zorgen dat ik ruim voor de thuiskomst van Annie was verdwenen. Tijdens het douchen..."
06-08-22
9.3
Lustige Ontrouw - 2: AnithaDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Femboy, Gay, Pijpen, Sissy, Transformatie, Travestie, Vreemdgaan,
"Toen ik wakker werd was Kris al verdwenen. Ik lag nog naakt onder het deken en voelde de zachte stof over mijn lichaam glijden. Mijn gedachten dwaalden naar de voorbij nacht, zielsgelukkig dat het geen droom was geweest. Ik kleedde me aan en pakte mi..."
27-07-22
8.8
Spaanse Wellust - 5Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Met Familie, Milf, Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zwembad,
"Ik had uitgekeken naar deze reis. Eindelijk, na 3 jaar, was de familie terug in Spanje. Hier was het allemaal begonnen. Sinds de geboorte van Emilie, het dochtertje van Evelyne en Bert n mijn petekind, had ik Evelyne niet veel meer gezien..."
20-07-22
9.4
Lustige Ontrouw - 1Door: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Collega, Ontmaagd, Ontmaagding, Opwindend, Pijpen, Sissy, Vreemdgaan,
" Je vertrekt met Kris naar Rotterdam. De opleiding duurt twee dagen. Het hotel is al geboekt. Zoals mijn baas het zei, was er geen ruimte voor discussie. Ik had er wel zin in. Kris en ik zijn ongeveer 2 jaar geleden op dezelfde datum in het bedrijf ..."
18-04-22
8.9
Autopech, SeksgelukDoor: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Lesbienne, Pijpen, Sperma, Trio,
"Na een lange dag parkeerde ik eindelijk mijn wagen op de parking van het snelweghotel. Zes uur in de wagen en een vergadering van 3 uur hadden hun sporen nagelaten. Vermoeid verliet ik mijn voertuig en boekte een kamer voor n nacht. In de..."
21-01-22
9.2
Dromerige Dominantie - 3Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Dominantie, Pijpen, Vreemdgaan,
"Vanaf de deuropening zag ik hoe Kathy zich bovenop haar prooi positioneerde. Ze drukte zijn pik tegen haar kontgaatje. Mijn hand gleed onder mijn slipje naar mijn vochtig kutje. Het gekreun van de neukscene voor me maakte me steeds natter. Mijn klitj..."
13-01-22
9.3
Dromerige Dominantie - 2Door: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Macht, Pijpen, Verleiden,
"Langzaam straalde er licht door mijn luie ogen. Knipperend doemde een herkenbare kamer voor mij op. De luiken voor de ramen waren nog steeds dicht. De kamer baadde onveranderlijk in een warme diep oranje gloed. De sfeerverlichting deed perfect zijn w..."
17-12-21
9.1
Willem En Jolanthe En KellyDoor: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Squirten, Trio,
"Aangezien Kelly pas om 18.30 uur moe maar voldaan thuiskwam na het shoppen, hadden Jolanthe en ik ruim de tijd om van elkaar te genieten. Jolanthe liet me alle hoeken van het appartement zien, letterlijk. We wasten en trokken elkaar af onder..."
27-10-21
9.2
Willem En JolantheDoor: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Maagd, Oraal, Vreemdgaan,
"Het gebeurde als op automatische piloot. Jolanthe duwde mij in een hoek van de kelderverdieping van het bedrijf. Drie verdiepingen hoger werkten onze collega s nietsvermoedend aan hun dossiers. Ondertussen stonden wij wild te kussen in de warme en vo..."
15-10-21
8.8
Dromerige Dominantie - 1Door: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Collega, Dominantie, Eerste Keer, Lust,
" Met Kathy herhaalde Dean met opengesperde ogen gevolgd door gelach van de rest van de groep. Ja, Kathy, antwoordde ik met overtuiging terwijl ik een slok bier wegslikte. Wat zie je in godsnaam in haar 8239 Thierry had zi..."
12-08-21
9.3
Sweet PeteDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vreemdgaan,
"Twintig jaar geleden moet het geweest zijn toen ik hem voor het laatst zag. Daarmee eindigde ook de meest erotische periode van mijn leven. Uiteraard waren er sindsdien korte maar ook langere relaties geweest, maar nooit konden die vriendinnen tipp..."
13-02-21
9.0
Spaanse Wellust - 4Door: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Feest, Lust, Schoonzus, Vreemdgaan, Zomer, Zwanger,
"Na de gezamenlijke vakantie ging het leven vlug terug zijn gewone gang. Ik genoot in stilte van het geile avontuur dat ik in Spanje met Evelyne had beleefd. De gedachte aan haar schaamteloze durf en aan haar heerlijke lichaam liet telkens opnieuw een..."
05-02-21
8.9
OliverDoor: A. Chivas
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Camping, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Door de perikelen rond het Coronavirus waren we genoodzaakt onze vakantie in Zuid Frankrijk om te boeken naar een verblijf op een camping in de Ardennen. Samen met een bevriend koppel, Stijn en Caroline, installeerden Stephanie en ik ons op onze kamp..."
10-01-21
9.1
Tommy's Zoete Wraak - 2Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Onderdanig, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Wraak,
"Tommy stripte zijn broek langzaam omlaag. De bobbel in zijn boxershort zag er veelbelovend uit. Mijn hartslag ging de hoogte in toen ik besefte dat ook Tommy op het punt stond mij te neuken. Ik wilde het, en ik wilde het nu. Toen ik mij bewust we..."
28-12-20
9.0
Alexandra's Les - 2Door: A. Chivas
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Leraar, Onderdanig, Trio,
"Na een deugddoende douche en een heerlijk ontbijt was het tijd om afscheid te nemen. Vanuit de deuropening bekeek ik hoe Alexandra zich door haar keuken bewoog. Ze was bezig het ontbijt af te ruimen. Ze droeg een zwart nachtkleedje dat haar sexy l..."
26-12-20
9.5
Spaanse Wellust - 3Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"01.30 uur s nachts en ik lig klaarwakker op mijn bed naar het plafond te staren. Behalve een boxershort lig ik naakt op het laken. Het tjirpen van de krekels verhullen het lichte gesnurk van mijn vrouw, die naast mij in een diepe slaap ligt. Niemand..."
21-12-20
9.4
Alexandra's LesDoor: A. Chivas
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gay, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, School,
"Zonder enige twijfel had de cursus mijn leven op zijn kop gezet. Mijn werkgever, een consultancy bedrijf, liet mij een bijscholing volgen. Ik vernam de boodschap met tegenzin, maar er viel niet aan te ontsnappen. Toen de eerste opleidings..."
21-12-20
9.4
Tommy's Zoete Wraak - 1Door: A. Chivas
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Bondage, Eerste Keer, Vastgebonden, Wraak,
"Op een nazomerse avond was ik uitgenodigd bij Tommy. Ik ken hem al een jaar of 3, van toen we samen school liepen. We volgden verschillende richtingen, maar in het uitgangsleven leerden we elkaar echt kennen. Stilletjes groeide een sterke vriendsc..."
23-11-20
9.2
Spaanse Wellust - 2Door: A. Chivas
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Twee dagen na de onverhoopte neukpartij met Evelyne zit de ganse familie samen aan het zwembad. Het is drukkend warm waardoor iedereen nogal gelaten in zijn strandstoel ligt. Zoals gewoonlijk lees ik verder in mijn boek. Nuja lezen, ik doe ten minste..."
17-11-20
9.3
Spaanse Wellust - 1Door: A. Chivas
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schoonzus, Spanje, Vakantie, Vreemdgaan, Zomer,
"Midden oktober, een vakantiehuisje aan de rand van een klein Spaans dorpje. Het is 32 graden en ik tuur naar de weerkaatsing van de zon op het zwembad. Een week geleden zijn we hier aangekomen. Het plan is om nog een week te blijven. Met we bedoel ..."
04-11-20
8.8
Vriendschappelijke Weldaad - 3Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
"Na een deugddoende slaap en een lekkere maaltijd zijn Vince en ik op weg naar de lokale buurtwinkel. We zijn van plan om straks een gezellige avond te hebben, dus daar horen enkele versnaperingen en verfrissingen bij. Terwijl we ons boodschappenman..."
28-10-20
9.1
Vriendschappelijke Weldaad - 2Door: A. Chivas
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Vince en ik liggen onder een dekentje te bekomen van onze hete ontdekkingstocht. Je smaakte heerlijk, zegt Vince terwijl we met onze glazen klinken. Dank je, ik zal het buffet voor je openhouden, daag ik hem uit. Zijn ogen stralen terwijl hij d..."
12-10-20
9.2
Vriendschappelijke Weldaad - 1Door: A. Chivas
Reacties: 8
Lengte: Lang
"Vrijdagavond 20 uur. Nog enkele tientallen meter fietsen en ik ben op bestemming. Mijn bestemming is de woning van een schoolkameraad. De ouders van Vince zijn een weekend naar de kust. Het ideale moment om een avond onder vrienden door te brenge..."
04-10-20
9.2