Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: A.Chivas
Datum: 20-05-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 14959
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Manon kende ik al enkele jaren. Ze baatte het café uit waar ik mij na mijn verhuis naar de stad was gaan thuis voelen. Na enkele sporadische bezoeken werd die plaats al vlug mijn stamcafé en daar had Manon veel, zo niet alles, mee te maken. We waren beiden veertigers maar Manon was net iets ouder dan mij. Manon stond stevig haar mannetje in haar kroeg en die stoerheid kon ik enorm in haar waarderen. Haar korte zwarte haar en jongensachtig gezicht gaven die stoerheid een extra dimensie. Ik voelde me vlug tot haar aangetrokken. Manon was sinds haar scheiding een ongebonden vrouw en liet dat ook blijken. Ze maakte er geen geheim van dat ze genoot van onenightstands. “Seks zonder gedoe achteraf,’ zei ze altijd. Ik kon haar geen ongelijk geven. Dat klonk geweldig. En dat was het ook toen ik de eer had om een nacht met haar door te brengen. De seks die we toen hadden was geweldig maar zou verbleken met wat zou volgen. Aanvankelijk dacht ik dat het bij die ene nacht zou blijven, maar dat bleek niet zo te zijn.

Manon had nog andere bedpartners, maar wanneer zij er zin in had nodigde ze mij uit voor opnieuw een hete nacht. En die nachten waren bloedheet. Manon had geen taboes. Haar lichaam was altijd een feest voor het oog. Haar slanke benen, haar keurig getrimd kutje, een subtiel buikje met daarboven een stel weelderige tieten die smeekten om aandacht. Tijdens die paar afspraakjes had Manon mijn kijk op seks veranderd.

Nog voor mijn scheiding was ik gehuwd met een partner die weinig zin had in seks. Wanneer het toch eens gebeurde was er slechts één standje, even heen en weer pompen, klaarkomen en afgelopen. Manon ging op zijn zachtst gezegd anders te werk. Seks met haar was erotisch. Seks met haar was pornografisch. Seks met haar was grenzeloos.

Manon liet me haar poesje likken, ze genoot van sperma dat tegen haar gezicht werd gespoten, ze liet me haar anaal neuken, ze likte mijn kontgaatje en duwde een vinger in mijn kont terwijl ik spuitend in haar mond klaarkwam, ze slikte mijn geil,… Niets was haar teveel. En nadien, in haar kroeg bij de andere klanten, gedroeg ze zich alsof ik gewoon een vast klant was. Nooit werd allusie gemaakt op de hete seks die wij hadden.

Toen ik een Whatsapp’je kreeg van Manon werd ik meteen geil. Tegen sluitingstijd wilde ze me aan haar kroeg zien. Dat betekende maar één ding. Hete seks. Ik bereidde me voor op een stevige nacht en vertrok richting de kroeg. Daar aangekomen was Manon aan het opruimen. Jorn, de jobstudent die af en toe in de zaak meehielp, zette enkel stoelen op tafel. Jorn was een jaar of twintig, half onze leeftijd. Met zijn lange bruine haren en zijn tenger figuur leek hij meer op een overjaarse hippie dan op een eigentijdse jonge kerel. Af en toe hadden we elkaar eens gesproken maar goed kennen deed ik hem eigenlijk niet. Misschien zat zijn verlegen houding daar voor iets tussen.

‘Jorn, sluit jij hier af?’ vroeg Manon. ‘Wij gaan naar boven. Ik zie je morgen dan wel.’ Jorn knikte. ‘Komt in orde, Manon’. Door zijn loshangende haren keek hij me even aan. Rond zijn mond hing een grijns. Ik knikte hem gedag. Bedeesd wuifde hij ten afscheid.

‘Is die jongen niet wat te soft om te werken in een kroeg?’ vroeg ik aan Manon terwijl we haar studio boven de kroeg binnengingen. ‘Die jongen is gewoon nog jong,’ zei ze. ‘Hij werkt goed voor wat ik hem betaal en als er problemen zijn in de kroeg, dan los ik die wel op.’ Ik knikte nadrukkelijk. ‘Daar twijfel ik geen seconde aan.’ Ze trok me tegen zich aan en drukte een kus op mijn lippen. ‘En daarbij,’ zei ze, ‘Jorn heeft kwaliteiten.’ ‘Jaja, ik ga dan wel eens met hem praten. Wat kennismaken.’ Manon lachte en fluisterde: ‘Kennismaken zal je schatje.’ Voor ik kon vragen wat ze bedoelde drukte ze opnieuw een kus op mijn lippen. Heviger ditmaal. Haar warme tong drong in mijn mond. Ik proefde haar heerlijke smaak. Onze tongen verstrengelden, onze monden zogen zich aan elkaar vast, lippen werden gelikt.

Het zwarte topje gleed van haar lichaam. Haar prachtige elastische tieten sprongen tevoorschijn. Telkens opnieuw werd ik gek van haar tieten. Ik likte haar stevige tepels en kneedde opgewonden haar hete tieten. Ondertussen maakte ik mijn broeksriem los en liet ik mijn broek op de grond vallen. Meteen hurkte Manon voor me neer. Ze greep met beide handen mijn boxershort beet en trok die in één beweging naar beneden. Mijn keiharde pik sprong zowaar tegen haar gezicht. Manon likte en kuste mijn eikel. Ik zuchtte bij het vooruitzicht van opnieuw een heerlijke pijpbeurt. Mijn pik verdween in haar gulzige mond. Een heerlijke zuigend gevoel trok over mijn pik terwijl ik haar hoofd met kort zwart kapsel heen en weer zag schuiven. Hier kreeg ik nooit genoeg van. Nadat ze me zalig had gepijpt trok Manon me richting haar bed. Ze duwde met op het bed. Manon bleef staan en trok haar jeans traag naar beneden. Haar getrimd kutje werd zichtbaar. Haar schaamlippen stonden verlangend iets uit elkaar. Als een tijger kwam ze op handen en knieën op mijn af gekropen. Hier tieten wiegden zwaar heen en weer. Terwijl ze over me heen kwam likte ze over de lengte van mijn pik. Even liet ze mijn pik volledig in haar mond glijden. Daarna kroop ze verder over mij heen. Ter hoogte van mijn gezicht stopte ze en ging ze recht zitten met haar knieën naast mijn gezicht. Haar kutje zweefde boven mijn mond. Haar schaamlippen kusten mijn lippen. Ik plaatste mijn handen op haar billen en begon haar kutje te verwennen met likjes en kusjes. Zoals altijd smaakte ze heerlijke. Haar clitje voelde strak en blonk van haar sappen. Manon streelde met haar handen door mijn haren en kreunde goedkeurend. ‘Schatje,’ kreunde ze, ‘doe je ogen dicht.’ Ik keek haar even vragen aan. ‘Doe gewoon,’ zei ze. Ik sloot mijn ogen en ging verder met mijn tong door haar schaamlippen. ‘Weet je nog dat je droomde van een trio met mijn beste vriendin, Chantal,’ hijgde ze. Met mijn mond tegen haar kutje gedrukt kon ik alleen maar bevestigend kreunen. Want ja, ik droomde er inderdaad al lang over om Manon en Chantal, een prachtige langharige brunette, samen te neuken. ‘Hou je ogen dicht, en misschien heb ik wel een verrassing voor je.’ Ze kreunde. Terwijl ze met haar kutje neukbewegingen over mijn mond maakte sprak ze verder. ‘Wil je een verrassing?’ ‘Ja,’ kreunde ik. ‘Verras me!’ Terwijl Manon met haar lekker kutje over mijn mond schuurde voelde ik opeens hoe een warm en nat zuigend gevoel over mijn lul trok. ‘Auuchh,’ kreunde ik luid. ‘Ogen dicht,’ beval Manon toen ze zag dat ik begon te piepen. Ik gehoorzaamde en genoot van een zachte en trage pijpbeurt terwijl ik Manons kutje bleef proeven. Haar sappen waren overvloedig.

Ik mocht dan wel niet kijken, maar voelen kon wel. Mijn hand zocht het hoofd dat verantwoordelijk was voor die lekkere pijpbeurt. Meteen woelde mijn hand door een stevige haardos. De pijpbeurt werd intenser. Ik voelde de lippen tegen de basis van mijn pik terwijl mijn lul tot tegen de keel doordrong. Wat was dit heerlijk. Ondertussen ging Manon steeds wilder tekeer. Haar clitje schuurde nu over mijn tong. Ze greep me bij de haren en kreunde steeds luider. Ik kende haar geile geluiden en wist dat ze op het punt stond om te komen. Haar sappen dropen overvloedig in mijn mond terwijl ze haar kutje krampachtig tegen mijn mond duwde. Door haar orgasme had ik mijn ogen geopend. Manon keek me glimlachend aan, boog zich voorover en drukte haar lippen tegen de mijne. ‘Geniet je van de pijpbeurt schatje?’ Ik knikte hijgend. ‘Het voelt heerlijk, het voelt alsof ze mijn pik wilt inslikken,’ kreunde ik. Manon lachte en rolde van mij af. Op haar zij keek ze geamuseerd toe hoe ik werd gepijpt. ‘Je mag kijken schatje.’ Ik sloeg mijn ogen neer en zag een weelderige bruine haardos. De haren hingen volledig naar beneden waardoor ik het pijpen niet kon zien. Naast de haardos waren er twee fijne schouders zichtbaar. Over de haardos zag ik de welvingen van een geweldige kont. Het zuigen en likken aan mijn pik ging steeds heter verder. Mijn gehijg werd luider en luider. Dankbaar keek ik Manon aan. ‘Chantal… Ik wist het. Ze is heerlijk schatje.’ Manon lachte. ‘Wil je lekker in haar mondje klaar komen?’ ‘Ooch ja,’ kreunde ik. Het pijpen werd meteen versterkt door een rukkende hand. De haardos ging steeds hevige heen en weer. Ik woelde opnieuw door die heerlijke haren en duwde het hoofd nog iets nadrukkelijke over mijn pik. ‘Aach, ik kom,’ kreunde ik, ‘ik kom!’ Met een onwaarschijnlijke kracht schoot mijn zaad uit mijn pik terwijl ik nog steeds in haar mond zat. Een tweede en een derde uitbarsting volgden. Ik merkte dat een deel van het sperma werd doorgeslikt. Een ander deel droop vanuit de overvolle mond op mijn onderbuik. Hijgende liet ik mijn hoofd op het bed vallen. Ik voelde hoe mij pik uit haar mond gleed. Vanaf mijn onderbuik likte een tong over mijn buik tot aan mijn borst. De bruine haardos kwam steeds dichter. Ik sloot mijn ogen toen het gezicht het mijne naderde. Ik wilde Chantal kussen en dat zou ik inniger doen dan ooit. Haar pijpbeurt was subliem geweest. Haar zachte lippen raakten de mijne. Onze monden opende zich en onze tongen vonden elkaar. Ze smaakte heerlijk zoet. Haar speeksel had nog de dikkere structuur van mijn zaad. Haar handen gleden over mijn gezicht terwijl ze me innig kuste. Ook dit deed ze met zoveel tederheid. Ik opende mijn ogen. Mijn adem stokte in mijn keel. Weg was Chantal. Ik keek recht in de ogen van Jorn.

Even kon ik totaal niets zeggen. Jorn rolde van mij af waardoor ik tussen hem en Manon lag. Ik keek naar Manon. Ze had een stralende glimlach op mijn gezicht.

‘Jorn?’ stamelde ik.

‘Jorn!’ zei ze beslist. Je moest ooit eens met hem kennismaken. En nu ken je ook meteen zijn kwaliteiten. Ik keek Jorn vragend aan? Zijn gezicht straalde een zachtheid uit die mij nog niet eerder was opgevallen. Hij glimlachte ontwapenend.

‘Je genoot met volle teugen,’ zei Manon. ‘En ik begrijp je. Ik ken Jorn al een tijdje en ook ik geniet van hem.’ Het was duidelijk dat Jorn en Manon al hadden geneukt. Waarschijnlijk al vele keren.

‘Ik vond het ook heerlijk,’ zei Jorns zachte stem. Hij legde zijn hand op mijn onderbuik en streelde door een restje sperma. Waar is zijn bedeesdheid, dacht ik.

‘Je hebt een heerlijke pik,’ vervolgde Jorn. Ik draaide mijn gezicht naar hem. Twintig jaar jonger dan ik, dacht ik. Zijn huid was bleek maar zag er bijzonder zacht en delicaat uit. Mijn ogen daalden naar zijn nauwelijks behaarde benen. De ronding van zijn kont benaderde de perfectie. En daar, tussen zijn bovenbenen, pronk fier een knoert van een pik stralend van geile jeugdigheid. Jorn zag ik dat zijn pik aanstaarde. Hij ging iets meer op zijn rug liggen en spreidde zijn benen. Zijn pik torende boven zijn onderbuik uit. Manon ging rechtop zitten.

‘Prachtige pik hé,’ zei ze tegen me.

‘Zuig eraan, je zult het meteen heerlijk vinden.’ Die woorden zorgden ervoor dat mijn pik richting een erectie pulseerde.

‘Ik heb nog nooit…,’ stamelde ik.

‘Voel hem, lik hem, pijp hem. Geloof me, zoiets wil je niet missen.’ Manon kroop naar Jorn.

‘Wil je dat hij jouw pik pijpt? Wil je jouw zaad in zijn mondje spuiten.’ Manons woorden maakten me geiler dan ooit. Jorn knikte bij iedere vraag die ze hem stelde. Ze kuste hem op de mond. Haar tong verdween in zijn mond. Als ik nog aarzelde om mij over te geven aan mijn eerste pijpbeurt, dan nam Jorn elke twijfel weg.

Hij spreidde zijn benen nog wat meer zodat zijn lul nu alomtegenwoordig werd. Die stevige erectie, zonder ook maar een haartje in zicht… De gezwollen eikel… Zijn weelderige ballen die smeekten om zich te ledigen… Dat stukje naakte huid onder zijn balzak dat verdween in zijn donkere bilspleet…

Ik klemde zijn paal in mijn vuist en trok traag op en neer. Mijn tong streelde verkennend over zijn weelderige balzak. Jorn en Manon wisten dat ik me had overgegeven. Giechelend kusten ze elkaar verder. Ik likte over die harde paal. Van zijn eikel droop een dik stroompje voorvocht. Voor het eerste proefde ik mannelijke sappen die niet de mijne waren. Mijn geilheid schoot zo mogelijk nog wat meer de hoogte in. Plots wilde ik niets liever dan zijn pik proeven. Zijn eikel verdween vrijwel meteen in mijn mond. Het gevoel oraal gevuld te worden door een pik voelde zalig. Ik likte en zoog. Ik deed wat ik zelf geweldig vond en blijkbaar had het effect. Jorn kreunde. Manon ging terug naast Jorn liggen en begon zicht te vingeren terwijl ze genoot van hoe ik Jorn pijpte. Zijn pik verdween steeds verder in mijn mond. Mijn hoofd schoof op en neer over die gladde lul. In mijn ooghoek zag ik hoe Manon haar vingers diep in haar kutje stak terwijl ze met haar andere hand in haar tepels kneep. Nu was het Jorns beurt om met zijn hand door mijn haren te strelen. ‘Oh ja,… Jouw mond is heerlijk. Zuig me meer,’ zei zijn zachte stem. Ik deed wat hij vroeg. Ik liet zijn pik over de volledige lengte in mijn mond zakken. Ik voelde zijn eikel tegen mijn keel. Ik klemde mijn lippen stevig rond zijn paal een zoog stevig door. Jorn ging half rechtop zitten. Zijn beide handen duwden nu op mijn hoofd. Ik voelde dat zijn heupen begonnen te stoten. Ik plaatste mijn handen ronden zijn dijen en liet hem mijn mond en keel neuken. Ik genoot hoe zijn pik keihard langs mijn lippen heen en weer schuurde. Ik hoorde dat Manon steeds luider ging kreunen. Ook Jorn hijgde nu een stuk luider. ‘Ik kom!’ riep hij. ‘O fuck, ik spuit je vol!’ Jorn blokkeerde. Zijn pik bleef een seconde lag stil in mijn mond en begon toen te schokken. Onder diep gekreun stroomde een warme vloed in mijn mond. Ik slikte in een reflex en proefde meteen een zoute geile smaak. Jorns pik schokte af en toe, en iedere keer dat hij dat deed schoot er een nieuwe stroom zoute sappen in mijn mond. Terwijl dat gebeurde kreunde ook Manon diep. Manon liet haar hoofd achterover op het bed vallen. Haar vingers die uit haar kutje kwamen blonken van haar sappen. Haar borst ging hevig op en neer. Jorn trok zich terug. Zijn overvloedige zaad droop deels langs mijn mondhoeken. Zijn ontlading was gewoon te intens om alles te kunnen inslikken. Jorn boog zich nog steeds hijgend naar me toe. ‘Ik vond het heerlijk om jou oraal te ontmaagden,’ fluisterde hij. ‘En je deed het met grootste onderscheiding.’ Meteen drukte hij zijn lippen op de mijne. Zijn sperma op mijn lippen likte hij met plezier. Terwijl onze tongen kronkelden likte Manon aan de slapper wordende pik van Jorn. Daarna kwam ze met haar hoofd tot op onze hoogte en raakten de drie tongen elkaar.

Die nacht werd ik ingewijd in alle geneugten van een biseksuele trio. Aan Chantal dacht ik niet meer. Manon en Jorn waren die nacht mijn goden. Jorn bekwam van zijn explosie in mijn mond. Manon kuste mijn hals en likte zacht mijn tepels. Mijn pik stond keihard en smeekte om verlossing. Net voor ik Jorn pijpte had de aanblik van zijn sexy mannelijke pik mijn lul terug in beweging gebracht. Het pijpen en het klaarkomen in mijn mond hadden de druk op mijn lul alleen maar opgedreven. Manon zakte van mijn borst naar mijn lul. ‘Schatje, zo strak heb ik jouw lul nog nooit meegemaakt. Iets zegt mij dat jij wel houdt van mannen.’ Ik draaide mijn hoofd naar Jorn, sloeg een arm om hem heen en gaf hem een innige tongkus. ‘Ik hou van jou en van deze man hier.’ Manon grijnsde en nam mijn pik in haar mond. Nooit kreeg ik genoeg van dat gevoel. Van pure opwinding snakte ik naar adem. Manons mond en tong wisten perfect wat ze moesten doen. Na enkele seconden hield ze al op. Ze ging over mij heen zitten en liet zich op mijn pik zakken. Haar natte, warme poesje slokte mijn pik volledig op. Haar tieten sloegen verleidelijk heen en weer toen ze me begon te berijden. Ik plaatse mijn handen op haar kont en ondersteunde haar neukritme. Jorn was verrassend vlug terug in vorm. Hij stond recht op het bed. De leperd weer wat hij wil, dacht ik goedkeurend. Terwijl Manon mijn pik neukte, nam ze Jorns pik in haar mond. In genoot ervan om te zien hoe zij Jorn pijpte, terwijl zij mij neukte. Ik streelde ondertussen de benen van Jorn. Met mijn hand kon ik net tot aan zijn kont. Ik liet een vinger door zijn bilspleet glijden maar de positie was iets te onhandig. Jorn moest niets geleerd worden. Meteen verplaatste hij zich en ging tegenover Manon staan. Mijn hoofd bevond zicht nu tussen zijn gespreide benen. Ik had op een bedwelmend zicht op Manons lippen die heen en weer over de lul van Jorn wreven, op zijn bungelende ballen en op zijn kontgaatje. Opnieuw maakte ik iets nieuws mee. Nooit eerder had ik live een kontgaatje van een man gezien. Dat van Jorn was, net als zijn lul, prachtig onbehaard. Ik likte aan mijn vinger en streelde heen en weer tussen zijn bilspleet. Jorn kreunde. Met mijn vingertopje masseerde ik zijn gerimpeld gaatje. Jorn sloeg zijn hand rond de hals van Manon. Het genot zou hem weldra teveel worden. Ik duwde mijn vinger omhoog en voelde hoe zijn kontje zich gewonnen gaf. Mijn vinger verdween in zijn nauwe gaatje. Op het ritme van Manons pijpritme bewoog ik mijn vinger op in neer in zijn strakke kontje. Ook Manon ging steeds heviger tekeer op mijn pik. Haar kutje maakte soppende geluiden. Het voelde alsof mij pik in een stroom water terecht was gekomen. Hees gekreun vulde de kamer. Ik voelde aan alles dat zowel Jorn als ikzelf op het punt stonden om Manon vol te spuiten. Haar vochtig grotje en gulzige mond zouden zo meteen overspoeld worden door het zaad van haar minnaars. Maar plots trok Jorn zich terug. Ook Manon stopte met het bereiden van mijn pik.

Door de onvoorziene pauze kon ik terug op adem komen. Met mijn achterwerk lag ik nog net op de rand van het bed. Manon bleef bovenop mij zitten, met mijn pik nog steeds stevig in haar kutje. Haar tieten hingen met hun volle gewicht net boven mijn borst. Ook zij kwam terug op adem. Jorn stond met een glimlach recht en verdween achter Manon. Manon begon me opnieuw traag maar zeker te berijden maar enkele seconden later viel ze terug stil. Ze vlijde zich bovenop mij en liet haar hoofd naast het mijne zakken. Intens kreunde ze in mij oor. ‘Hij.. likt mijn kontje…,’ zei ze met een diepe hese stem. Ik keek over haar schouder en zag dat Jorn geknield tussen mijn benen had plaatsgenomen. Zijn hoofd schoof heen en weer. Uit ervaring wist ik dat Manon gek was op anale stimulatie en blijkbaar wist ook Jorn dat maar al te goed. ‘Hij gaat mijn kontje vullen schatje,’ fluisterde ze zacht in mijn oor. Jorn stond recht, positioneerde zijn pik tegen Manons achterwerk en steunde naar voren. Manon legde haar handen op haar billen en trok ze iets naar buiten. Ze maakte duidelijk dat Jorns pik meer dan welkom was in haar kleine nauwe gaatje. ‘Mmmm….,o ja…’ klonk het lang en geil uit haar mond. Manon bracht haar handen weer naar voor en zocht steun naast mijn hoofd. Haar lekkere tieten sloegen opnieuw traag maar zeker heen en weer. Meteen voelde ik extra druk op mijn pik die terug door Manon werd bereden. Ik besefte meteen dat Jorns pik diep in Manons kontje was doorgedrongen. Het was de eerste keer dat ik deelnam aan een dubbele penetratie. Manons krols gekreun en gehijg klonk bijzonder geil. Bij iedere neukstoot voelde mijn pik de aanwezigheid van Jorns lul. ‘Hij zit diep in mijn kontje schatje,’ zei Manon met een van geilheid verwrongen gezicht. Terwijl ze verder werd geneukt door twee pikken boog ze voorover. ‘Het voelt heerlijk schatje, zo’n pik diep in je.’ Ik glimlachte terwijl ik haar tieten kneedde. Opeens besefte ik dat Jorn niet meer achter Manon stond. Hij was terug geknield. Zijn hoofd dook op tussen mijn benen. Net toen ik dacht dat hij Manons kontje terug likte schoot er een warme golf van genot door mijn onderlijf. Een trage warme gloed trok door mijn bilspleet. Niet Manon, maar ik werd gelikt. Mijn lichaam verstijfde en een langgerekte ‘aaahhhh…’ was het enige wat ik kon uitbrengen. Manon lachte, ‘had ik niet gezegd dat het fantastisch voelt?’ Manon had niet gelogen. Het gevoel was te intens om uit te leggen. Opnieuw iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Dit voelde zo lekker! Traag neukte Manon mijn pik. ‘Wil je dat hij jou neukt schatje? Wil je zijn lekkere pik in jouw kontje?’ Ik wilde schreeuwen dat hij me moest neuken, dat hij me als een slet moest nemen, dat mijn kontje voor hem was, maar het enige wat ik kon uitbrengen was een door gekreun onderdrukt: ‘jjaaa…’

Ik voelde hoe de natte tong vervangen werd door zijn harde eikel. Uitdagend werd de druk op mijn kontje opgevoerd, steeds meer en meer tot opnieuw een warme dikke staaf mijn kontje vulde. Ik besefte dat mijn kontje voor het eerste gevuld werd met een pik. Ik voelde me heerlijk sletterig en het idee dat ik zo meteen zou worden geneukt maakte met gek van opwinding. Manons kutje schoof steeds soepeler over mijn pik. Ze voelde nat als nooit tevoren. ‘Neuk zijn kontje schat,’ riep ze. ‘Ik wil dat je hem grondig neukt!’ Jorns pik schoof in en uit mijn mannenkut. Mijn hele lichaam voelde extreem gevoelig aan. Alles leek lekker. Ik liet mijn armen boven mijn hoofd rusten. Ik gaf me volledig over aan Manon met haar drijfnatte kutje en zware tieten, en aan Jorns keiharde pik die in mijn kontje stootte. Ik hield me niet meer in. Ik kreunde luid en hijgde diep. ‘Oh, ja. Neuk me. Neem me diep en hard!’ De dubbele neukbeurt leek wel een eeuwigheid te duren. Diep in mijn onderlijf begon het hevig te brobbelen. Manons kutje stond op het punt om mijn lul klaar te maken. Ik greep haar kont en kneep stevig in haar billen. Manon ging nog wat heviger tekeer. Haar tieten kletsten tegen elkaar. Mijn kontje verwerkte ondertussen gulzig Jorns stevige pik die het niet lang meer zou volhouden. Mijn ballen krompen samen. Een elektrische lading schoot door mijn pik. Hevig schokkend ging mijn pik tekeer in Manons kutje. Ik voelde de stuiptrekkingen door mijn lul schieten en wist dat ik een enorme hoeveelheid zaad in haar gleufje spoot. ‘Fuck, ik ga je kont vullen,’ hoorde ik Jorns stem roepen. ‘Ik wil je zaad diep in me! Spuit me vol!’ riep ik vol verwachten. Er parelde zweet op Jorns rood aangelopen gezicht. En plots, na een diepe stoot in mij kont, bevroor Jorns pik. Het duurde ongeveer een seconde voor ik zijn pik in mijn nauwe kontje hevig voelde pulseren. Jorns kreunde luider dan ooit. Diep in mijn kontje voelde ik een warme druk die steeds groter werd. Ik besefte dat zijn zaad mijn kontje volledig vulde.

Ik snakte naar adem en genoot van het idee dat mijn kontje net werd geneukt en werd volgespoten. Ik voelde hoe Jorn zich soepel terugtrok. Toen zijn pik uit mijn kontje gleed stroomde zijn zaad vanuit mijn kont door mijn bilspleet. Opnieuw voelde ik me plezierig sletterig. Ook Manon kwam van mijn lul. Ze boog zich voorover en kuste me op mijn mond. Terwijl ze het deed droop mijn zaad in grote hoeveelheid vanuit haar kutje op mijn buik.

‘Je genoot van die lul in je kontje, hé?’ fluisterde ze. Nog verdwaasd door het zalige gevoel kon ik alleen maar knikken.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Eerste Keer, Gay, Groepsex, Pijpen, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...