Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Westy
Westy
Welkom op mijn profielpagina!

Ik ben een man, geboren, woonachtig en werkzaam in West-Brabant.
Vroeger had ik een weblog waarop ik concertverslagen schreef van door mij bezochte concerten. Een kennis noemde mij ‘Westy’. Toen ik hier verhalen begon te schrijven heb ik dit maar als auteursnaam gekozen.

'Sanne' is een fantasieverhaal en bestond aanvankelijk uit 2 delen. Maar door de vele positieve reacties werden het er meer en werd het uiteindelijk een vervolgverhaal. Als ik dat allemaal van tevoren geweten had dan had ik het waarschijnlijk iets anders aangepakt.

'Moeder en Dochter op Vakantie' is een verhaal dat ik op verzoek van een lezer heb geschreven. Ik heb daarbij een aantal van haar fantasieën gecombineerd. Het verhaal is wel fictie.

Wie alleen voor de platte seks gaat kan mijn verhalen beter overslaan.
Er zit erotiek in maar de stap daar naartoe vind ik net zo belangrijk. De karakters moeten geloofwaardig zijn en de lezer moet zich in de karakters kunnen verplaatsen. Gelukkig is er een groep lezers die dat waardeert en daar ben ik blij mee.

Het kan vaak enige tijd duren voordat er een nieuwe aflevering verschijnt. Als je niets wil missen raad ik je aan om een abonnement te nemen op mijn verhalen. Dan ontvang je automatisch bericht als er iets geplaatst is.

Mijn e-mail is westy68@live.nl.

Maar deze gebruik ik uitsluitend voor deze site dus het kan enige tijd duren voordat ik het lees of reageer.

Schrijven is een hobby die veel tijd kost. Reacties motiveren mij om er mee door te gaan. Laat dus gerust weten wat je ervan vindt.
Hoogste Cijfer: Moeder En Dochter Op Vakantie - 24
Meest Gelezen: Sanne - 1: De Date
Aantal Verhalen: 73
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 370
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 186
E-Mail Adres: westy68@live.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Moeder En Dochter Op Vakantie - 29Door: Westy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
" i Vorige week deed de link naar het profiel van De Muze het niet. Bij deze alsnog als leestip. De prachtige serie b Opgejaagd b speelt zich af in de middeleeuwen met een goedgeschreven spannend gedetailleerd verhaal en..."
09-07-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 28Door: Westy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Anna wachtte Costas op in de aankomsthal op Schiphol. Eindelijk was hij daar Ze vielen elkaar in da armen en omhelsden elkaar. Hun zoen was lang en intens. Costas nam haar hoofd in zijn handen door haar wangen vast te houden. Anna ..."
02-07-24
9.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 27bDoor: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder,
" i Tijdens de terugvlucht naar huis hadden Anna en Olivia elk hun eigen gedachten. Anna had nog een week vakantie over. Olivia zelfs een paar weken langer voordat het nieuwe schooljaar weer zou beginnen. Beide vrouwen hadden mooie herinneringen ..."
26-06-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 27aDoor: Westy
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"De vakantie op Kreta vloog om en was alweer bijna voorbij voordat Anna en Olivia er erg in hadden. Time flies when you re having fun. Met weemoed pakte Olivia haar koffer in want vandaag zouden ze helaas alweer terugvliegen naar Nederla..."
19-06-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 26Door: Westy
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
" i Olivia hapte naar adem. En ook Paul moest even uithijgen. Toen kregen de drie op het bed pas in de gaten dat Stef in de deuropening al even naar hen stond te kijken... i Suzanne en Paul waren zich nergens van bewust...."
12-06-24
9.7
Moeder En Dochter Op Vakantie - 25Door: Westy
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Olivia ontwaakte op zaterdag langzaam uit een diepe slaap. Het was de avond en de nacht ervoor behoorlijk laat geworden door het grote strandfeest op Star Beach. Maar het was een te gek feest met top DJ s en goede vrienden. Olivia had genot..."
05-06-24
9.7
Moeder En Dochter Op Vakantie - 24Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Trio, Vakantie,
"Marcel en Desiree fatsoeneerden achter de toiletgroep op het festivalterrein hun kleding en Anna nam hen mee naar haar hotelkamer. Daar wachtte haar een verrassing. De hotelkamer was welswaar verlaten, maar er lagen half natte handdoeken op d..."
29-05-24
9.7
Moeder En Dochter Op Vakantie - 23Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" i Doordat ik de afgelopen week wat andere bezigheden had is het er niet van gekomen om een aflevering van deze serie in te sturen. Excuus voor degenen die erop gerekend hadden. De hele serie is in principe klaar maar ik kijk alle delen na en cor..."
26-05-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 22Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Voyeurisme,
"Na haar telefoongesprek met haar moeder voegde Olivia zich buiten bij de anderen aan de ontbijttafel. Nou ja, gezien het late tijdstip was het meer een brunch. Het was al bijna middag. Niet dat iemand van hen dat iets kon schelen. Het was vakantie en..."
15-05-24
9.6
Moeder En Dochter Op Vakantie - 21Door: Westy
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"Vrijdagochtend ontwaakte Olivia uit een diepe vaste slaap door een geluid dat ze even niet thuis kon brengen. Ze draaide zich slaperig om op haar andere zij toen het plots tot haar doordrong wat het geluid veroorzaakte en waar ze zich bevond. Het..."
12-05-24
9.6
Moeder En Dochter Op Vakantie - 20Door: Westy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Eerste Keer, Moeder, Neuken, Tiener, Vakantie, Vingeren,
"Terwijl Olivia en Paul seks hadden in de ene slaapkamer maakte Stef op de kamer ernaast het werk af op zijn hondjes.. Hij beukte stevig in op de heerlijke brede kont van zijn geliefde. Suzanne hield wel van stevige seks maar vaak deden ze het ook..."
07-05-24
9.6
Moeder En Dochter Op Vakantie - 19Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Eerste Keer, Moeder, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" i Beste lezers, ik heb deze serie in 14 lange delen geschreven maar ik stuur ze in kleinere delen in. Ik heb lang getwijfeld of ik dit deel in zijn geheel zou plaatsen of toch in 2 delen. Uiteindelijk heb ik de nacht van Olivia toch gesplitst omdat ..."
06-05-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 18Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia genoot in de discotheek van de gezelligheid en de muziek en de avond vloog werkelijk voorbij. Het liep al tegen sluitingstijd toen ze Gemma en Willem even kwijt waren. Olivia hoorde later dat zij samen even een nummertje gemaakt hadden in een ..."
01-05-24
9.2
Moeder En Dochter Op Vakantie - 17Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04-24
8.9
Moeder En Dochter Op Vakantie - 16Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Verleiding,
"Terwijl Olivia zich met haar vrienden vermaakte in een discotheek in Malia had Anna die avond een date met Costas. Costas had zich na zijn werk op Star Beach Village op zijn hotelkamer gedoucht en omgekleed. Hij liep nu door de gang op ..."
24-04-24
9.6
Moeder En Dochter Op Vakantie - 15Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
" i Beste lezers, Anna, voor wie dit verhaal geschreven is leest nog steeds mee. We zijn blij dat het verhaal goed beoordeeld wordt. Bedankt ook voor de leuke reacties. Dat is fijn om te lezen. Het verhaal is pas halverwege. In deze afleverin..."
20-04-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 14Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Toen Hans en Anna na ruim een uur weer terugkwamen op de BBQ in de tuin was er niemand die vragen stelde. Maar iedereen wist wel wat die twee daar uitgespookt hadden. Hans en Anna hadden het nu niet bepaald erg stiekem gedaan. Buiten hadden ze de gel..."
16-04-24
9.3
Moeder En Dochter Op Vakantie - 13Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Neuken, Vakantie,
"Anna wilde haar laatste kans op een vrijpartij met Hans niet laten glippen. De eerste ervaring was hen beiden goed bevallen. Dus Hans was wel te porren voor een herhaling. De aanwezigheid van zijn zoon met zijn vriendin en zijn vriend vormde daarbij ..."
14-04-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 12Door: Westy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Woensdagochtend aan het ontbijt bemerkte Anna wel een verandering op bij Olivia. Olivia was heel ontspannen en leek een stuk zelfverzekerder te zijn. Wellicht wat meer volwassen. Vandaag stond er weer een ontspannen dag op het strand gepland...."
10-04-24
9.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 11Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Lesbienne, Moeder, Neuken, Scharen, Vakantie,
"Terwijl Olivia door Hans ontmaagd werd had haar moeder op de kamer ernaast intense seks met Vera. Nadat ze elkaar eerst uitvoerig hadden gezoend en gestreeld hadden ze elkaar in standje 69 naar een heerlijk hoogtepunt geholpen. Anna was..."
07-04-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 10Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Neuken, Vakantie,
"Hans klom over Olivia heen. Olivia lag op haar rug en had haar ogen gesloten. Dit was het moment waarop ze haar maagdelijkheid zou verliezen. Hans lag tussen haar benen en duwde met zijn knie haar dijen wat verder uit elkaar. Haar..."
02-04-24
9.6
Moeder En Dochter Op Vakantie - 9Door: Westy
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Eerste Keer, Moeder, Pijpen, Vakantie,
" Je lijkt erg veel op je moeder zei Hans terwijl samen met Olivia op de slaapkamer op de rand van het bed zat.. Ja, dat hoor ik wel vaker lachte Olivia. Zwarte krullende lokken, mooie lange benen lekker kontje Ik w..."
31-03-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 8Door: Westy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Tijdens het diner verheugde Olivia zich weer op een avondje uit. Anna besloot om haar avontuurtje met Costas nog even voor zich te houden. Zij had al twee keer seks gehad en haar dochter nog niet. Anna hoopte vurig dat Olivia vanavond wel succes ..."
27-03-24
9.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 7Door: Westy
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie,
"De volgende dag sliepen ze lang uit en gingen Anna en Olivia na een verlaat ontbijt of een vroege lunch weer naar het waterpark Star Beach Village en het strand. Olivia in haar witte bikini, Anna in een zwarte bikini. Ze bleven bij elkaar in de ..."
24-03-24
9.5
Moeder En Dochter Op Vakantie - 6Door: Westy
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Vakantie,
"Anna nam in de hotellobby de lift naar de 4e etage naar haar hotelkamer. Ze zag geen niet storen bordje aan de deur hangen. Mogelijk was Olivia nog steeds aan het feesten ergens in een van de discotheken die Chersonissos rijk was. Ze haal..."
20-03-24
9.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 5Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie,
" i Terwijl dochter Olivia uitgaat in Chersonissos vermaakt moeder Anna zich in een bar in Heraklion. i In de bar in Heraklion had Anna eerder op de avond een opmerkelijk voorstel gekregen. Ze kon haar oren amper geloven. Ze keek H..."
16-03-24
9.4
Moeder En Dochter Op Vakantie - 4Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" i Terwijl Anna zich vermaakt in een bar in Heraklion bezoekt haar dochter Olivia een discotheek. i Intussen had Olivia zich in de Havana Club aangesloten bij drie meisjes die iets ouder waren dan haar. Jessie was 18, Karin en Simone waren..."
13-03-24
9.1
Moeder En Dochter Op Vakantie - 3Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
"Zondagochtend liep de wekker al om 6.30 uur af. Pijnlijk vroeg voor een vrije zondagochtend vond Anna die zich slaperig nog een keer omdraaide. Maar vandaag ging ze op vakantie naar Griekenland Anna rekte zich uit en stond op. Ze sc..."
09-03-24
9.3
Moeder En Dochter Op Vakantie - 2Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Vakantie,
" i Hartelijk dank voor jullie reacties op deel 1. Het verhaal moet natuurlijk nog op gang komen, Anna voor wie dit verhaal geschreven is blijft liever anoniem. Maar ze leest zeker mee ofschoon ze het hele verhaal al vooraf ter inzage heeft g..."
06-03-24
9.1
Moeder En Dochter Op Vakantie - 1Door: Westy
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Vakantie,
"Beste lezers, i Het is bijna een jaar geleden dat het laatste deel van de Sanne reeks verscheen. Toch is het afgelopen jaar wat schrijven betreft mijn meest productieve jaar geweest tot nu toe. De Sanne reeks zal zeker vervolgd worden maar ..."
03-03-24
9.0
Sanne - 39: Terug Naar Het BeginDoor: Westy
Reacties: 22
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Broer, Cuckold, Cuckolding, Kerst, Kerstmis, Lesbienne, Neuken, Schoonzus, Vernederen, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" i Beste lezers, Deel 39 liet wat langer op zich wachten dan gebruikelijk. Na de feestdagen had ik weinig inspiratie om te schrijven en daarna had ik een probleem met het opslaan van Word documenten. Ik was ineens een aantal pagina s tekst k..."
22-03-23
9.1
Sanne - 38: Kerst Op Villa StenhorstDoor: Westy
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Kerst, Kerstmis, Met Familie, Neuken, Vingeren,
"Mieke parkeerde haar Fiat Panda voor de deur van het huis van haar ouders. Ze had net haar kater Lucas weggebracht naar haar vriendin Denise. Die zou de komende dagen voor hem zorgen want Mieke zou de laatste week van het jaar niet thuis zi..."
24-12-22
9.2
Sanne - 37: Een Nieuw BeginDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Met Familie, Milaan, Trio, Zus,
"Nadat Sanne haar Amerikaanse vriendinnen Kaitlin en LeAnn op het vliegveld van Malpensa had uitgezwaaid reed ze met Mark weer terug naar de villa. Bijna alle gasten waren nu naar huis, met uitzondering van de ouders en de zus van Mark. De v..."
20-11-22
9.3
Sanne - 36: We Will Meet AgainDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Met Familie, Pijpen, Trio,
" i Beste lezers, Het heeft even geduurd voordat dit deel ingezonden is. Het mooie zomerweer nodigde niet erg uit om te schrijven en ik miste ook de motivatie om te schrijven. Maar ik heb het inmiddels weer opgepakt. Aanvankelijk wa..."
13-09-22
9.2
Sanne - 35: ShowtimeDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Met Familie, Milaan, Neuken, Pijpen, Trio, Zus,
" i Beste lezers, Deze keer duurde het wat langer omdat het slot van deze aflevering niet wilde vlotten. Dank voor jullie geduld. Het is echter wel een dubbele aflevering geworden. Mijn verhaal speelt zich grotendeels af in..."
01-06-22
9.3
Sanne - 34: De Belofte VervuldDoor: Westy
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Milaan,
"Kaitlin sliep zondag een gat in de dag. Sanne zag haar die ochtend niet verschijnen in de fitnessruimte om samen te sporten zoals afgesproken was. Maar Sanne nam het haar vriendin niet kwalijk. Zowel Kaitlin en LeAnn worstelden nog wat met d..."
10-03-22
9.2
Sanne - 33: Trio AmericanoDoor: Westy
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Milaan, Neuken, Pijpen, Trio,
" i Beste lezers, Zoals in deel 32 al aangekondigd was volgt hier het trio tussen Sanne, Kaitlin en Mark. Een Americano is een espresso aangelengd met water. Het zou ontstaan zijn doordat Amerikaanse militairen die tijden..."
27-01-22
9.1
Sanne - 32: Oude Liefde Roest NietDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Friends With Benefits, Lesbienne,
" i Beste lezers, In dit deel maken we nader kennis met de Amerikaanse vriendinnen van Sanne. Zij vormen de voorhoede van de groep familie en vrienden die overkomt naar Milaan voor de naderende modeshow.. Van deze serie st..."
17-12-21
9.4
Sanne - 31: Friends ForeverDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Roodharig,
"Mark keek wat verveel om zich heen in de aankomsthal van luchthaven Malpensa. Hij en Sanne stonden te wachten op de vertraagde vlucht van Delta Airlines van Newark Liberty Airport uit New Jersey. Sannes vriendinnen uit de tijd dat zij aan de..."
11-11-21
9.6
Sanne - 30: Een Avond In De ScalaDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Milaan, Roodharig,
"Mark bestudeerde de montagetekening van het werk waar hij aan bezig was. Het was vrijdagmiddag en hij werkte hier nu alweer bijna drie weken bij dit bedrijf in Milaan. Het bedrijf was gespecialiseerd in verkeerssystemen. Hun producten waren..."
17-10-21
9.5
Sanne - 29: AfscheidDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Roodharig, Vakantie,
" i Wat doe je als je een erotisch verhaal schrijft over een getrouwd stel en je niet wilt dat ze vreemdgaan Een log biedt mogelijkheden. Maar dan moet de erotiek wel een beetje geloofwaardig overkomen. Dat kost tijd. Inmiddels do..."
11-09-21
9.3
Sanne - 28: Het Laatste RondjeDoor: Westy
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Met Familie, Roodharig, Schoonzus, Trio, Vakantie, Zus,
"Mieke reed de oprijlaan van de villa op en parkeerde de Lancia in de garage. In de hal legde ze de sleutels in de schaal op het dressoir waar ook de sleutelbossen van Mark en Sanne in lagen. Mieke besefte dat dit haar laatste ritje was geweest. Haar ..."
05-08-21
9.5
Sanne - 27: Het GeschenkDoor: Westy
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Met Familie, Milaan, Schoonzus, Trio, Vakantie, Vreemdgaan, Zus,
"De volgende ochtend ontwaakte Mieke weer met een opgewekte bui. Na een frisse douche deed ze meteen haar bikini en slippers aan. Vandaag zou het weer een lekkere luie dag aan het zwembad worden in afwachting tot Sanne terug zou komen van ha..."
30-06-21
9.5
Sanne - 26: De ConfrontatieDoor: Westy
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Met Familie, Schoonzus, Vakantie, Zus,
"Na het diner genoten Sanne, Mark en Mieke op deze mooie zomeravond op het terras aan het zwembad nog van een goed glas wijn. Mieke genoot weer van de serene rust die hier hing. De villa s lagen hier op een ruime afstand van elkaar zodat je mede door ..."
30-05-21
9.4
Sanne - 25: SoulsistersDoor: Westy
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Roodharig, Schoonzus, Vakantie,
"Zondagochtend ontwaakte Mieke na een welverdiende nachtrust in haar zachte bed. Hmmm . Ze sliep hier in Itali zelfs nog beter dan thuis in haar eigen bed. Natuurlijk waren dit prima bedden. En het logeerbed was nog niet veel beslapen. Maar haar dage..."
01-05-21
9.5
Sanne - 24: Friends With BenefitsDoor: Westy
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Friends With Benefits, Met Familie, Milaan, Opdracht, Vakantie,
" i Bedankt voor alle reacties. Ik had niet verwacht dat ik na ruim 2 jaar nog volgers had. Deze reacties motiveren wel om het schrijven weer op te pakken. Bedankt voor jullie geduld. Ik ben inmiddels begonnen aan deel 25. De bedoeling is dat..."
09-04-21
9.4
Sanne - 23b: SamenvattingDoor: Westy
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Met Familie, Milaan, Vakantie,
" i Beste lezers, Ja, ik ben er nog Het is al ruim 2 jaar geleden dat het laatste deel van de Sanne reeks verscheen. Ik heb geen last van het beruchte writers block, het verhaal zit al jaren in mijn hoofd. Ik weet precies wat e..."
02-04-21
9.2
Sanne - 23: BloedbandDoor: Westy
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Trio, Vakantie,
"Vrijdag sliep Mieke een gat in de dag na een avond en nacht vol drank en dansen in twee bekende nachtclubs van Milaan, Alcatraz en Hollywood. Ze was op de terugreis naar de villa op de achterbank in slaap gevallen, ze was compleet gesloopt...."
15-02-19
9.2
Sanne - 22: Onverwacht BezoekDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Met Familie, Milaan,
"Woensdagochtend was Mieke vroeg op. Ze nam eerst een uitgebreide frisse douche, f hnde haar blonde haren droog en bracht subtiel wat make up aan. Vervolgens kleedde ze zich in de slaapkamer om. Ze koos uiteraard voor haar nieuwe jurk van Alfredi Fash..."
27-12-17
8.7
Sanne - 21: Gemengde GevoelensDoor: Westy
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
"Ondanks haar vermoeidheid kon Mieke de slaap niet vatten. Ze lag te woelen en te draaien in haar bed. Het trio met Sanne en Yvonne had grote indruk op haar gemaakt. Ze had er van genoten Maar hoe meer hoe meer ze over die gevoelens nadacht,..."
16-08-16
8.7
Sanne - 20: Ladies NightDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Maandagmorgen vertrok Sanne na het gezamenlijk ontbijt naar haar werk. Ze kon zich vandaag echt niet vrijmaken omdat ze vandaag haar wekelijkse topoverleg had met de directie en het management in de boardroom. Na de middag waren er video conferences ..."
16-04-16
8.7
Sanne - 19: Lazy SundayDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mieke sliep die nacht als een blok. Zaterdagmorgen werd ze gewekt door een zacht geluid dat ze niet meteen thuis kon brengen. Meteen kwamen de herinneringen aan de avond daarvoor waarbij ze sex met Sanne had gehad weer naar boven. Mieke voe..."
16-09-15
8.6
Sanne - 18. Een Nacht Met SanneDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Die avond schreef Mieke haar belevenissen van die dag weer op in haar dagboek. Ze ging vroeg naar bed en hing de designer jurk die Sanne speciaal voor haar had laten ontwerpen al klaar aan een hangertje. Het beloofde morgen een prachtige da..."
29-06-15
8.5
ZondagmorgenDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Het zonlicht van de nieuwe morgen schijnt door een kier tussen de gordijnen de kamer in. Het streelt zacht zijn oog en doet hem ontwaken. Nu realiseert hij zich waar hij is een luxe suite in een 5 sterren hotel. Op het nachtkastj..."
21-12-14
7.9
Sanne - 17: Een Hete, Zwoele DagDoor: Westy
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Zwoel,
"Donderdagmorgen werd Mieke gewekt door een brommend geluid dat van buiten leek te komen. Na haar intense erotische ervaring van gisterenavond met Sanne had Mieke lang liggen woelen in haar bed tot aan de nachtelijke skype sessie van Sanne met haar vr..."
27-09-14
8.6
Sanne - 16: De RevancheDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mieke, Sanne en Mark ontmoetten Yvonne in pizzeria La Coccinella aan de Piazza Tito Minniti ten noorden van het Parco Sempione, dicht bij het Garibaldi treinstation en op loopafstand van de bekende Blue Note Jazz Club. Ze bevonden zich nu in de wij..."
14-10-13
8.4
Sanne - 15: De VuurdoopDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mieke ontwaakte dinsdagmorgen uit een heerlijke droom. Goedgeluimd liep ze over de gang naar de badkamer waarbij ze niet de moeite nam om zich aan te kleden. Ze sliep altijd naakt en ze wist dat er in dit huis niemand aanstoot aan zou geven als ze er..."
14-11-12
8.2
Sanne - 14: De BelofteDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Nog nagenietend van het opwindende schouwspel wat ze zojuist gezien had sprong Mieke opgewekt onder de douche. De warme waterstraal spoelde het plakkerige gevoel tussen haar dijen weg. Heel even gleden haar vingers nog over haar klit, maar al snel ma..."
22-07-12
8.1
Sanne - 13: Brandend VerlangenDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Verlangen,
"Toen Mieke na haar bad beneden kwam was Sanne al druk in de keuken bezig. Al snel rook Mieke de geur van vers gebakken ciabattabrood die vermengd werd met de klanken van Schubert, Mahler, Bach, Verdi, Brahms en Puccini. Ze moest er even aan ..."
26-11-11
8.1
Sanne - 12: De LogeeDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mieke van den Berg keek reikhalzend uit het raampje van de Boeing 747. De vlucht was op zich al een avontuur want ze zat voor het eerst in haar 29 jarige leven in een vliegtuig. En ze was nieuwsgierig naar wat er nog zou volgen. Ze naderde ..."
30-07-11
8.1
Sanne - 11: Liefs Uit LondenDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Londen,
"Mark sprong zaterdag ondanks het nog vroege uur met een opgewekt humeur uit bed. Hij stond zingend onder de douche. Vandaag zou Sanne aankomen op Malpensa. Hij zou haar van de luchthaven halen en dan zouden ze eindelijk weer samen zijn na twee lange ..."
08-04-11
8.1
LotgenotenDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Benny keek naar de klok. Hij verwachtte vanavond een nog telefoontje van zijn jonge collega Lies. Hij had haar om hulp gevraagd bij een probleem. Hoewel Benny een relatie had met Greet was hij tegen zijn wil vreemd gegaan met het hoofd personeelszake..."
14-01-11
8.1
Sanne - 10: RelatiecrisisDoor: Westy
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hotel, Pijpen, Vreemdgaan,
"Er viel een stilte in de lounchbar van het hotel in Londen. Sanne en Rick waren elk verzonken in hun eigen gedachten. De avond was omgevlogen door al die verhalen en anekdotes over hun studietijd op Princeton University, het footballteam, het cheerle..."
28-11-10
8.4
Sanne - 9: De Nacht Van PrincetonDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Sanne en Rick zaten nog steeds in de loungebar van het hotel in Londen. Sanne dronk rode wijn, Rick bier. Gedurende een korte stilte waren beiden even in gedachten verzonken terwijl de beelden van het kampioensfeestje aan hen voorbijtrokken. Het was ..."
30-05-10
8.3
Sanne - 8: The Princeton ChicksDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Zondagavond zaten Sanne, Mark en Yvonne aan tafel in het restaurant van de Italiaanse chef kok Claudio Sadler aan de Via Ascanio Sforza. Sadler heeft twee Michelin sterren, vernieuwende gerechten, een uitstekende wijnkaart en kleine gezellige zithoek..."
03-11-09
8.1
Sanne - 7: Rondje MilaanDoor: Westy
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milaan,
"Het was vrijdagmiddag en de eerste werkweek van Sanne en Yvonne bij Alfredi Fashions zat er bijna op. Het was een intensieve week geweest voor hen beiden. Sanne had in haar eerste week belangrijke beslissingen moeten nemen over de te volgen strategie..."
17-09-09
8.4
Sanne - 6: De Huwelijksnacht, Aankomst In Mi...Door: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huwelijksnacht, Milaan,
"Mark en Yvonne stonden in een juwelierszaak in Amsterdam voor een vitrine met gouden ringen. Mark was op zoek naar een trouwring voor zijn Sanne. Daarbij had hij de hulp van Yvonne gevraagd. Zij wist beter dan hij wat een vrouw mooi vind en zij kende..."
22-08-09
8.6
Sanne - 5: Naar MilaanDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milaan,
"Terwijl zijn vrouw L onore het ontbijt klaar maakte haalde Richard Stenhorst de zondagseditie van de plaatselijke bode uit de brievenbus. Normaal waren dat Netty s taken maar zondag was haar vrije dag. Zodra meneer Stenhorst de krant openvo..."
13-07-09
8.3
Sanne - 4: Het AanzoekDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"De volgende morgen ontwaakte Mark als eerste. Hij zag n van Sannes fraai gevormde benen onder het dekbed uitsteken wat ondanks de wilde nacht meteen een erotische prikkeling opleverde. Voorzichtig sloeg hij het dekbed open en keek naar haar. Ze war..."
09-07-09
8.4
Angst En LiefdeDoor: Westy
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"Patty liet het warme water over haar naakte lichaam stromen. Ze vond het altijd lekker om onder de douche een beetje met zichzelf te spelen. Ze zeepte haar borsten in en masseerde ze zachtjes. Met haar andere hand streelde ze zachtjes haar spleetje. ..."
07-07-09
8.4
Sanne - 3: De KennismakingDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar,
"Sanne en Mark waren al enige tijd gelukkig met elkaar. Het werd tijd dat Mark kennis zou gaan maken met zijn toekomstige schoonouders. Sanne was bij zijn ouders erg in de smaak gevallen. Eerst waren ze sceptisch of dat chique vrouwtje wel bij hun zoo..."
01-07-09
8.3
Sanne - 2: De VerleidingDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
"Mark liet zondagavond voor het slapen gaan de gebeurtenissen van de afgelopen 30 uur nog eens de revue passeren. Sanne was als een wervelwind in zijn leven gekomen. Het moment dat hij haar voor het eerst in dat oogverblindende sexy jurkje zag stond h..."
18-06-09
8.3
Sanne - 1: De DateDoor: Westy
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Date, Dating,
" Geloof mij nou maar, Sanne vind je leuk, meer dan leuk zelfs Waarom vraag je d r niet eens mee uit vroeg Yvonne vorige week aan Mark. Mark kon goed opschieten met zijn collega Yvonne. Ze hadden vaak persoonlijke gesprekken op de afdelin..."
16-06-09
8.3