Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Westy
Datum: 09-07-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 7303
Lengte: Lang | Leestijd: 33 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Moeder En Dochter Op Vakantie - 28
Vorige week deed de link naar het profiel van De Muze het niet.
Bij deze alsnog als leestip.
De prachtige serie Opgejaagd speelt zich af in de middeleeuwen met een goedgeschreven spannend gedetailleerd verhaal en beeldende erotiek. Het lezen waard!
Westy


#

Olivia kwam op 23 december aan het einde van de middag weer thuis. Maar Anna en Costas waren er niet.
Anna liet Costas zijn nieuwe woonplaats zien om hem wat wegwijs te maken in zijn nieuwe omgeving.
Pas tegen etenstijd kwamen ze weer thuis waarna Olivia en Costas elkaar konden begroeten. Natuurlijk kenden ze elkaar nog van Kreta. Maar veel contact hadden ze daar niet met elkaar gehad.
Nu de Griek en haar moeder een relatie hadden en hij bij hen in huis kwam wonen was het zaak om elkaar beter te leren kennen. Gelukkig was het ijs mede door haar welkomstbriefje, de fles wijn en de bonbons snel gebroken.
Costas toonde belangstelling in haar. Hij vroeg naar haar studie, hobby’s en naar haar vriend. En Costas vertelde over zijn droom van een eigen strandtent of een cocktailbar.
Anna had deze avond geen zin om te koken dus ze bestelden pizza’s. Ze kroop op de bank behaaglijk tegen Costas aan en Olivia zag met een glimlach dat ze gelukkig was. Het deed haar denken aan haar eerste weken verkering met Tom. Toen konden ze ook nauwelijks van elkaar afblijven.

Het verbaasde haar dan ook niet dat Anna en Costas na het avondeten al vroeg naar bed gingen. Volgens Costas omdat hij moe was. Maar Anna zei met een lach dat haar dochter best mocht weten dat ze gingen neuken. Olivia en ik hebben geen geheimen voor elkaar zei Anna.
Met een glimlach ruimde Olivia de glazen op en ze keek nog even naar een film op tv. Uit Anna’s slaapkamer kwamen regelmatig geluiden die niets met slapen te maken hadden. Zelfs toen Olivia al op bed lag bleef het niet stil aan de andere kant van de muur.
Olivia pakte haar vibrator uit haar nachtkastje en genoot op haar eigen wijze mee met het liefdesspel in de aangrenzende slaapkamer. Anna moet ook vaak zo gelegen hebben als zij en Tom bezig waren besefte ze. Gelukkig hoefde Olivia zich nu niet meer schuldig te voelen als ze hier op haar kamer seks had met Tom.
Tom zou morgen hierheen komen om samen met hen Kerstavond te vieren. De eerste Kerst met haar vriendje. En Anna had net een relatie. Dat beloofden dus gezellige dagen te worden.
Olivia viel met een glimlach in slaap.

De volgende ochtend schrok Costas zich wild toen hij de badkamer inkwam en Olivia daar geheel naakt aantrof voordat zij onder de douche ging. Na een heerlijke en wilde avond en nacht vrijen met veel seks was hij Anna’s dochter eigenlijk geheel vergeten.
Nadat hij naakt bij Anna uit bed was gerold om zich na alle seks even op te kunnen frissen stond hij hier plotseling oog in oog met haar eveneens naakte tienerdochter.
Beschaamd wende hij zich verontschuldigend zijn hoofd af.

“Kom maar verder hoor” lachte Olivia.
“Nu we samenwonen zal je me wel vaker naakt zien. En ik heb niks te verbergen.”

Bewonderend keek ze naar zijn ontblote stoere torso en het apparaat dat tussen zijn benen hing waarmee hij haar moeder neukte.
Op zijn beurt kon Costas het niet laten om naar het lekkere ronde kontje en de stevige borsten van de tiener te kijken. Het leek alsof hij naar een jongere kopie van zijn geliefde keek. De gelijkenis was treffend.

“Weet jij wel dat jij als twee druppels water op je moeder lijkt?”

“Ja, dat hoor ik wel vaker.”

“Je ogen, je gezicht, je lach, je euh…”

Costas slikte zijn woorden in.

“Haha… niet zo verlegen Costas! Zeg maar gewoon wat je denkt hoor. Je bedoelt zeker mijn billen en mijn tieten?” lachte Olivia.

“Sorry” zei hij beschaamd met een rood hoofd.

Costas durfde haar bijna niet meer aan te kijken.
Olivia kwam uitdagend voor hem staan en ze zoende hem om hem te plagen en te teasen sensueel een goedemorgen. Daarbij zorgde ze er niet geheel toevallig voor dat haar borsten zijn gespierde torso raakten. Hij voelde haar tepels tegen zijn borstkas aandrukken.

Costas raakte wat in paniek en hij probeerde haar van zich af te duwen. Maar Olivia had haar armen al stevig om hem heen geslagen. Natuurlijk was Costas veel sterker dan zij. Maar hij durfde de blote dochter van zijn vriendin nauwelijks aan te raken.
Olivia had dit goed door en giechelde van jolijt.

“Olivia! Dit kunnen we niet maken! Straks betrapt je moeder ons!”

“Haha… Van zoenen en een beetje bloot gaat niemand dood hoor Costas. Anna vindt dit heus niet erg. Krijg je een stijve lul van mij? Hihihi… Niet zo gek toch als mijn body zoveel op die van mijn moeder lijkt?”

Ze maakte zich los van hem en kon het niet laten om wat uitdagend te poseren.

“Wil jij eerst douchen? Of zullen we lekker samen douchen?” lachte ze uitdagend.

“Verdomd…” stamelde Costas toen hij met open mond naar haar jonge, goedgevormde wulpse naakte lichaam staarde.

De jonge tiener zat strak in haar vel.
Olivia genoot ervan om hem te plagen en een beetje te verleiden. Ze wist heus wel dat Costas haar met geen vinger aan durfde te raken. Daarvoor was hij te veel een gentleman. En zij was de dochter van zijn geliefde.

“Ga jij maar eerst” zei Costas met een rood hoofd en hij vluchtte snel de badkamer uit.

Olivia giechelde ondeugend en zette de douche aan.
Costas liep geschrokken Anna’s slaapkamer weer in waar Anna nog naakt in bed lag.

Anna zag dat Costas een wat verwarde indruk maakte.

“Wat heb jij ineens?” vroeg ze nog slaperig.

“Ik zag je dochter. Geheel naakt! En ze kuste mij goedemorgen. Ik kon er echt niks aan doen Anna! Ik was even vergeten dat zij er ook nog was. En toen hing ze opeens om mijn nek. Ik schrok me dood…”

Anna lachte vrolijk.

“Dat deed die dondersteen om je te plagen Costas. Trek het je niet aan. Ze heeft zelf een vriend en wij zijn niet preuts aangelegd. Maar nu heb je mijn dochter eens goed kunnen bekijken” grinnikte ze.

“Ze heeft haar lichaam beslist niet van een vreemde…”

“Dus je geilt op mijn dochter?” lachte Anna.

“Nee, natuurlijk niet! Ik euh… bedoel gewoon dat ze erg veel op jou lijkt” haastte Costas zich om te zeggen.

“En ze is net als ik dol op seks. Ze mag van mij hier in huis haar gang gaan want zij woont hier ten slotte ook. Sinds mijn scheiding en de vakantie op Kreta zijn we erg naar elkaar toegegroeid. Dus ik hoop dat jullie met elkaar overweg kunnen. Olivia is mijn dochter en ik ga haar niet de deur wijzen voor een vriend. Ze is mijn eigen vlees en bloed en ik ben trots op haar.”

“Ik ben ook dol op mijn kinderen. Ik wil zeker niet tussen jullie komen te staan. Jij bent haar moeder, maar ik ben niet haar vader. Ze is net 18 geworden. Ik ga haar dus zeker niet vertellen wat ze wel of niet moet doen. Ze is oud en wijs genoeg en het lijkt me een slimme meid.”

“Ach, ze is vooral jong en geil. En een ondeugende tiener vol hormonen.”

Anna zette koffie en dekte de ontbijttafel. Ze had de dag ervoor tijdens de rondleiding van Costas door de stad lekkere luxebroodjes gekocht bij de bakker. Slechts gekleed in een ochtendjas zonder iets eronder wachtten ze tot Olivia klaar was in de badkamer.
Toen Olivia eindelijk klaar was droeg ze een strakke legging met daarover een kort plooirokje dat amper haar billen bedekte en een chic glittertruitje met lange mouwen. Over haar truitje droeg ze een lange ketting.
Anna had al een nette jurk klaarliggen en Costas een pantalon, een bloes en een net jasje. Want ze vierden vandaag Kerstavond.

Costas loste Olivia af in de badkamer.
Dat gaf moeder en dochter de gelegenheid om even bij te praten onder elkaar.
Anna was blij dat haar dochter er zo mooi uitzag.

“Ja, dat vond Costas ook. En toen had ik nog niks aan” schaterde Olivia.
“Die Griekse god van jou zag er anders ook lekker uit hoor! Mooi gespierd torso. Lekker kontje. En hij had een fors apparaat tussen zijn benen hangen zag ik. Maar die stoere vent is wel een beetje bang voor blote meisjes” grijnsde ze.

“Hij schrok en bood mij zijn verontschuldigingen aan omdat hij jou naakt had gezien.”

“Oh, echt? Nou… dat zal wel vaker gebeuren hoor. Ik dacht dat hij wel wat gewend was aan jonge meiden in bikini op het strand en aan zijn cocktailbar.”

“Dat is niet te vergelijken met een naakte schoondochter die je omhelsd en haar borsten tegen je aanduwt.”

“Ach… ik wilde gewoon even kijken hoe hij zou reageren. Ik schaam mij niet voor mijn lichaam dus het stoorde mij niet dat hij me betrapte bij het douchen. Maar het is een man dus hij keek echt wel naar mijn tieten.”

“Jij keek toch ook naar zijn pik?”

“Hee, ik ben niet voor niks jouw dochter he? En ik wilde toch wel even dat stoere torso van hem tegen mij aanvoelen. Gefeliciteerd mam. Je hebt echt een lekkere vent aan de haak geslagen! Ik hoop echt dat het wat wordt tussen jullie.”

“We zijn beiden verliefd en hebben elkaar enorm gemist. Hij is vriendelijk, beleefd, attent, stoer, sterk, mannelijk. Hij kan heel romantisch zijn maar ook neuken als een beest. Hij heeft alles wat ik zoek in een man.”

“Nou… jullie lagen samen lekker te figuurzagen gisterenavond. Jee, wat een uithoudingsvermogen heeft die man! Jullie bleven maar bezig! Ik werd er zelf bloedgeil van. Nu voel ik mij met terugwerkende kracht nog meer schuldig aan al die avonden dat ik met Tom in bed lag te vrijen. Anna… laat die Griek van jou niet meer ontsnappen! Houd hem hier. Ik ben zo blij voor jou!”

Olivia gaf Anna een knuffel en een zoen.
En Anna zoende haar dochter terug.

“Ik ben ook blij dat het zo goed gaat met jou en Tom.”

“Ja, we zijn gek op elkaar. We hebben nu vier en een halve maand officieel verkering. Achteraf ben ik blij dat we gewacht hebben met seks totdat we er beiden klaar voor waren. Ik mis hem als hij niet naast me ligt in bed. Ik kan helemaal mezelf zijn bij hem. Tom lijkt altijd precies te weten wat ik wil of hoe ik mij voel. En als we zoenen of vrijen… hmm, dat is zo lekker!”

“Costas en ik voelen elkaar ook goed aan. Hij heeft hier gestudeerd dus hij kan hier wel aarden. Ik wilde het eigenlijk nog niet zeggen tot het helemaal rond was. Maar we gaan het café van Breugelmans dat nu leeg staat huren. We gaan broodjes gyros verkopen en het wordt ook een café met een cocktailbar.”

“Super! Dan kom ik absoluut een broodje halen als ik uitga met Tom en mijn vriendinnen! Ik kan mijn baantje op zaterdag in de supermarkt opzeggen en jullie helpen. Lijkt me heel erg leuk.”

“Beter van niet. We weten nog niet of we jou loon uit kunnen betalen. De huur per maand is best pittig. Eerst moeten die vergunningen rondkomen en de lening bij de bank. Het interieur van het café is redelijk op orde maar er moet nog veel aan gedaan worden zoals het broodjes gedeelte. Die investering moet wel terugverdiend worden. Voorlopig spelen we op safe en gaan we er ook andere belegde broodjes verkopen. Dat gedeelte komt grotendeels op mij neer maar ik heb er zin in. We hopen dat die combinatie van café met cocktailbar en broodjeszaak aanslaat. We steken ons spaargeld erin. Als het niet loopt kunnen we ons geld dus kwijtraken. Costas droomt nog steeds van een eigen strandtent. Maar het is een begin. We moeten iets….”

“Tom en ik kunnen helpen met schilderen.”

“Alle hulp is welkom. Maar we moeten eerst de investering terugverdienen dus we doen alles zoveel mogelijk zelf om kosten te besparen.”

“Ik ga mijn vriendinnen en hun vriendjes overhalen om bij jullie broodjes te kopen. Tom en ik helpen gratis mee. En anders neukt hij voorlopig niet meer” grijnsde Olivia.

“Hmm, ik denk dat jij daar meer moeite mee zou hebben dan Tom. Maar laten we eerst die vergunningen en de lening bij de bank regelen.”

“Je straalt van geluk mam. Ik ben zo blij voor jou!”

“Ja, ik voel me ook gelukkig. Ik heb veel zin in het nieuwe jaar!”

#

Die middag kwam Tom langs om met hen Kerstavond te vieren. En natuurlijk bleef hij ook slapen.
Hij en Olivia zouden daarna de Kerstdagen bij Tom thuis doorbrengen. Dus Anna en Costas waren dan twee hele dagen samen. En dat vonden ze uiteraard helemaal niet erg.
Gelukkig klikte het ook wel tussen Costas en Tom.

Costas bleek een goede verhalenverteller te zijn. Door zijn werk als bartender had hij vele, soms halfdronken jongeren aan zijn bar gezien. Hij kon kostelijk en boeiend vertellen over alle versiertrucs die hij van dichtbij meegemaakt had. Tussen vakantiegangers onderling, maar ook dames die hem probeerden te versieren. Costas kende alle bekende en ook minder bekende versiertrucs. Sommigen slaagden. Andere mislukten hopeloos.
Maar Costas had ook jonge dames huilend aan zijn bar gehad omdat een vriendje het had uitgemaakt of omdat ze erachter waren gekomen dat hij vreemdging met een ander. Dan gaf hij die meiden een luisterend oor en een gratis drankje als troost.

Olivia en Tom hingen aan zijn lippen en genoten van zijn smeuïge verhalen. Sommige versierpogingen draaiden uit op een gênante vertoning. Vooral als het beoogde doelwit de versierder keihard afwees.
Ze konden er om lachen. Maar het zou je maar overkomen om publiekelijk zo voor schut te gaan. Zeker voor al je vrienden.

Tom wilde een paar van die versiertrucjes onthouden voor het geval hij die later nog eens nodig mocht hebben. Natuurlijk leverde hem dat meteen een plagerige elleboogstoot in zijn ribben op van Olivia. Maar ze maakte dat meteen goed met een lange intense tongzoen.
Ook Costas en Anna zaten steeds met elkaar te flirten.
In het begin nog heimelijk. Maar naarmate de avond vorderde steeds openlijker. En dat had zijn uitwerking op Olivia en Tom die ook steeds intiemer werden. De feestdagen die ze voor het eerst met een geliefde door zouden brengen bracht daar ook aan bij. Omdat ze er zich alle vier schuldig aan maakten stoorde niemand zich eraan. Er heerste een broeierige, maar gezellige en ontspannen sfeer.
Olivia genoot ervan om Anna blij en gelukkig te zien.
En Anna genoot als ze naar haar dochter en Tom keek. De twee waren sinds de zomervakantie nog steeds gek op elkaar. Zo genoot iedereen van elkaars geluk.

Costas had er volgens zijn eigen zeggen met al zijn ervaring redelijk kijk op of een stelletje bij elkaar paste of niet. In beschonken toestand verloren sommigen volgens hem de realiteit vaak uit het oog. Meestal waren ze vooral bezig om een one night stand te scoren.
Natuurlijk vroeg Olivia hem of hij vond of zij en Tom bij elkaar pasten. Met een lach zei hij dat ze anders allang uit elkaar waren. Dat was niet helemaal wat Olivia wilde horen maar ze nam er genoegen mee. Zelf geloofde ze er wel in dat Tom de ware was voor haar. Maar het was pas de eerste keer dat ze echt verliefd op een jongen was. Dus wat was dat waard? Maar ze kenden elkaar al vanaf hun twaalfde.
Ze hadden wel wat ruzie gehad toen Olivia voor haar vakantie naar Kreta nog niet met hem naar bed wilde. Ze wilde ontmaagd worden door iemand met ervaring. Maar dat hadden ze na haar thuiskomst uitgepraat en ze waren er samen sterker uitgekomen vond ze.

Natuurlijk werd er ook veel gepraat over de plannen voor een café/broodjeszaak van Costas en Anna.
Tom beloofde ook om mee te helpen. Niet dat Olivia hem veel keuze bood. Maar ze bood Tom wel een uitgebreide betaling in natura aan. Tom grijnsde en zei dat hij die anders ook wel zou krijgen. Maar hij zei dat hij haar beslist aan die belofte zou houden.

Anna en Olivia hadden goed hun best gedaan in de keuken om een feestelijke maaltijd te serveren als diner. Het viel gelukkig goed ik de smaak bij hun mannen. Kandelaars met kaarsen maakten het geheel tot een romantisch samenzijn.

De gezellige avond vloog werkelijk om.
Ondanks die gezelligheid ging iedereen toch vroeg naar bed. Maar dat had niet met vermoeidheid te maken maar wel met de broeierige sfeer. De passie en de romantiek straalden van Anna en Costas af. En Olivia en Tom pikten die vibe bewust of onbewust ook op.
Olivia daagde Costas weer uit door met opzet naakt haar tanden te poetsen en daarbij onnodig lang te treuzelen in de badkamer. Costas deed echter dapper alsof zijn neus bloedde en hij besloot om haar te negeren. Anna was vanavond zijn doel.
Olivia zag tot haar plezier dat ze hem nerveus maakte. Stiekem gluurde hij toch wel naar haar. Ze had er lol in om hem zo te teasen.

Op de slaapkamer waren Anna en Costas al snel uit de kleren.
Ze kropen op het bed waar ze elkaar begonnen te zoenen en te strelen.
Costas zoende Anna in haar hals en likte aan haar oorlel.
Hij kneedde haar borsten en Anna speelde plagerig met zijn gespierde pik.
Ze tongden en streelden elkaar.

Anna voelde dat ze met Costas de juiste beslissing had genomen. Ze waren verliefd en hij was een heerlijke minnaar.
Ze duwde zijn hoofd met zachte dwang naar onderen in de richting van haar schoot. Costas begreep wat zij van hem verlangde en hij kroop tussen haar gespreide benen.
Hij lag op zijn buik en bekeek haar kaal en gladgeschoren poesje.
Het was al een beetje nat van haar geil.
Anna was snel opgewonden als ze in de stemming was voor seks. Ze had nooit veel voorspel nodig om op temperatuur te komen maar dat wilde niet zeggen dat ze niet van een lange vrijpartij hield met een lang voorspel. Integendeel.
Costas gaf eerst een bescheiden kusje op haar venusheuvel.
Hij rook haar geur en duwde zijn neus in haar vochtige spleetje.
Vervolgens begon hij de binnenkant van haar dijen te strelen en te likken.
Hij nam er zijn tijd voor. Tergend langzaam ging hij steeds verder naar binnen in de richting van haar hotspot.
Anna had een hand op zijn hoofd gelegd en ze streek hem liefkozend door zijn haardos. Haar andere hand speelde met een van haar borsten.

Geleidelijk aan begon Costas Anna steeds meer te vingeren, te zuigen en te likken op haar meest intieme en gevoelige plekje.
Anna genoot en liet hem begaan.
Ze wisten inmiddels wel van elkaar hoe ze de ander het beste en het lekkerste konden verwennen. Anna geneerde zich ook niet om aan te geven wat ze lekker vond en hoe ze het precies wilde hebben in bed.
Costas zoog en likte en Anna hijgde van genot.
Hmmm, die Costas wist wel wat hij deed.
Costas duwde zijn tong in haar steeds roder en steeds natter worden spleetje.
Hij zag zijn geliefde genieten en dat spoorde hem aan om door te gaan.
Natuurlijk wilde Anna niet dat hij stopte.
Ze waren nog maar net begonnen.

Costas kwam overeind en liet zijn paal door haar drijfnatte gleufje glijden. Hij doopte zo zijn eikel in haar geil zodat hij makkelijk in haar kon glijden.
Dat zijn paal inmiddels al fier overeind stond verbaasde Anna niet.
Ze wilden elkaar.
Ze verlangden naar elkaar.
Costas wilde haar nemen en hij plaatste zijn eikel tegen de opening van haar vagina.
Hij drukte door…. En schoof zijn lans bij haar naar binnen wat een goedkeurend kreuntje opleverde van Anna.
Anna legde haar rechterbeen over zijn brede schouder en Costas begon stevig in haar te pompen.
Hij hoorde haar kutje soppen van haar geil. Hun onderlichamen maakten kletsende geluiden als ze elkaar raakten.
Anna klauwde haar vingers in het matras. Ze ving zijn stoten op die hij met krachtige, ritmische salvo’s op haar afvuurde. Hij varieerde zowel in tempo als in diepte. Dan maakte hij weer korte, snelle stoten, dan weer lange, diepe halen.
Ooh, wat kon die Costas lekker neuken! Anna genoot met volle teugen en probeerde mee te bewegen in zijn ritme.
Plotseling stopte Costas. Hij dook tussen haar benen om zijn mond vol op haar hete poes te drukken.

“Hmmm, wat heb je toch een geil kutje!” hijgde hij.

Anna lachte goedkeurend.
Costas spreidde zijn vingers en wreef met ronddraaiende bewegingen over haar natte gevoelige doosje. Daarna liet hij zijn tong weer door haar warme schaamlippen glijden. Maar hij sloeg haar klitje over.
Nu nog wel ten minste.
Hij duwde zijn pik weer terug in haar schacht en begon haar weer te neuken.
Hij had zijn handen naast haar lichaam geplaatst als steun en hij zag haar borsten meetrillen.
Anna had haar handen op zijn bovenarmen liggen en kreunde van genot.
Costas gaf haar een tongzoen en trok zijn pik weer uit haar terug.
Anna begreep wat hij wilde en draaide zich op haar linkerzij.
Costas kroop in een soort lepeltjes houding achter haar en duwde zijn lid weer tussen haar nog half openstaande schaamlippen. Hij duwde door en zijn lul gleed bijna vanzelf terug naar binnen in haar warme tunneltje. Hij greep haar rechterbeen net onder haar knieholte en hield dat been omhoog terwijl hij haar neukte. Anna probeerde met hem mee te gaan door schommelende heupbewegingen te maken.
Costas liet zijn hand omlaagglijden langs haar been en wreef nu met zijn vingertoppen over haar clitoris. Zo bracht hij Anna in opperste extase. Haar gekreun moest in de slaapkamer ernaast te horen zijn. Costas bleef onverminderd op haar instoten. Anna’s borsten deinden lekker mee.

Costas verloor even zijn grip. Anna liet zijn lul uit haar glijden en kroop snel op haar handen en knieën. Costas zette zich achter haar, pakte haar heupen beet en duwde zijn pik tussen haar billen door weer bij haar naar binnen.
Hij begon haar weer te neuken en Anna gooide haar hoofd even achter in haar nek waarbij ze luid kreunde van genot.
Luid grommend bleef Costas in haar stoten.
Zijn ballen raakten daarbij steeds haar billen die meetrilden.

Ondanks zijn uitstekende conditie begon haar Griekse minnaar nu toch wat vermoeid te raken.
Anna liet zich even voorovervallen waardoor hij uit haar gleed. Ze draaide zich meteen om en boog naar voren. Haar lippen sloten zich om zijn eikel die glom van haar kutsappen.
Ze begon Costas met lange halen te pijpen en vergat ook zijn ballen niet.
Costas kwam even op adem en genoot zichtbaar en hoorbaar van haar orale verwenkunsten.
Anna hield van pijpen en ze genoot er zelf ook erg van. Dit in tegenstelling tot zijn ex die het zelden deed en dan alleen nog maar om hem een plezier te doen. Daardoor kon hij bij haar nooit echt van een pijpbeurt genieten.
Maar Anna genoot er juist van om hem te pijpen en zijn pik hard en stijf te zuigen. Costas voelde zich dan ook totaal niet bezwaard om zich door Anna te laten pijpen. Hij sloot zijn ogen en genoot van haar zachte, rood gestifte lippen die over zijn stam gleden en op zijn eikel slobberden.
Ze nam zijn staaf tot diep in haar keel en maakte het weer lekker nat.
Zo nu en dan liet ze zijn penis met een ploppend geluidje uit haar mond schieten om daarna subtiel een van zijn ballen naar binnen te zuigen.
Hmmm, wat kon Anna toch zalig pijpen!

Anna besloot dat het nu haar beurt was om het zware werk te doen.
Ze gebaarde dat Costas op zijn rug moest gaan liggen.
Anna schoof naast hem en begon hem eerst rustig af te trekken.
Haar vingers kromden zich om zijn neukstaaf. Ze gaf er korte maar stevige rukjes aan.
Ze glimlachte ondeugend naar haar Griekse vriend.
Costas lachte terug.
Anna legde haar hand over zijn ballen heen en hield zijn staaf aan de onderkant omhoog. Ze spuugde wat en smeerde dat vervolgens uit over zijn glimmende eikel.
Ze stulpte haar lippen en liet haar tong in plagerige cirkels over de top van zijn eikel dansen. Costas keek toe en genoot. Haar tong zocht en vond het randje van het toompje wat een extra gevoelig plekje was voor hem. Zijn lul was nu keihard.

Anna pakte zijn hand en drukte die op haar kut.
Costas schoof twee vingers in haar warme vagina en vingerde haar even terwijl zij met rustige halen aan zijn paal trok.
Zodra Anna’s kutje begon te soppen klom ze over Costas heen en liet ze zich langzaam over zijn paal omlaag zakken. Hij schoof terug in haar als een warm mes door zachte boter. Hij voelde de hitte van haar grotje die zijn lid nauw omsloot.
Ze keken elkaar in de ogen.
Costas strekte zijn armen en betastte haar naar voren hangende borsten. Gelukkig waren de Nederlandse meisjes niet zo plat als het Nederlandse landschap dacht hij grinnikend.
Anna kneep haar billen samen en hij voelde haar kutspieren om zijn lul samenknijpen.

“Oach…” kreunde hij zacht.

Anna plaatste haar handen op zijn brede borstkas en begon hem langzaam te neuken.
Haar warme, strakke kut zoog zich vast om zijn opgezwollen lid. Maar haar schede was zo glibberig dat hij makkelijk in en uit haar schoof.
Geleidelijk aan ging ze wat sneller.
Costas verplaatste zijn handen nu naar haar billen. Hij klauwde zijn sterke handen in haar zachte zitvlees. Hij kneep zacht in haar billen omdat hij wist dat Anna dat geil vond.
Lekker stevig, maar niet te hard.
Hij voelde hoe haar billen even samentrokken en dat had ook zijn effect op zijn pik.

“Ooh Anna! Neuk me!” hijgde Costas.

Terwijl Anna op de kamer ernaast haar dochter met een luide kreun klaar hoorde komen begon zij nu pas los te komen. Ze verhoogde het tempo.
Haar oude bed waarin Olivia nog was verwekt kraakte en piepte. Eigenlijk was dat bed hard aan vervanging toe dacht Anna. Zeker nu het met haar Griekse minnaar danig op de proef werd gesteld.
Hoewel ze gingen investeren in een eigen zaak moest en zou er ook een nieuw bed komen. Want goede en lekkere seks is minstens zo belangrijk in het leven vond Anna.
Een van haar vriendinnen was dol op koken en de keuken was dan ook haar favoriete plaats in huis. Een andere vriendin had tuinieren als hobby en haar favoriete plek was dus de tuin.
Anna hield van slapen en seks. Haar favoriete plaats in huis was daarom haar bed.

Ze hijgden en kreunden.
Costas was een heerlijke minnaar en net als Anna hield hij van lange vrijpartijen. Gelukkig was haar vriend ook fit en potent en kon hij het lekker lang volhouden in bed. Zeker als hij al een keer klaargekomen was. Anna en Costas waren vaak genoeg met elkaar naar bed geweest om te weten waar de grenzen van de ander lagen. Ze wisten dus hoe ver ze konden gaan.
Nu Anna op stoom gekomen was wist Costas dat ze niet meer ging stoppen tot aan een gezamenlijk hoogtepunt. Of er later op de avond nog een tweede ronde in zat was nog te bezien. Het maakte niet uit. Want deze vrijpartij in meerdere standjes was waanzinnig lekker.
Costas probeerde zijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen. Maar niet ten koste van alles.
Oh, wat gingen ze lekker!

Ze bewogen samen op en neer in een gelijkmatige cadans. Hun naakte copulerende lichamen smolten samen tot één geheel. Ze waren samen verbonden in een zwoele intieme dans.
Zo nu en dan hield Anna even in om hem te tongen en om het feestje nog wat te rekken.
Costas pakte haar bij haar middel en duwde haar omhoog. Vervolgens stootte hij met kracht zijn pik diep in haar. Anna kreunde.
Costas liet het nu weer aan Anna over.
Ze veerde op en neer op zijn lul.

Anna verhoogde het tempo.
Nu was er geen weg meer terug.
Hijgend en kreunend neukten ze samen naar hun hoogtepunt.

Costas bezweek als eerste.
Anna kwam snel na hem klaar.
Ze liet zich naar voren vallen met haar tieten tegen zijn brede gespierde borstkas en ze hijgden samen uit. Zijn nu half stijve penis nog steeds half in haar.

Na enige tijd volgde er nog een knuffelronde.
Daarbij werd er volop gezoend en gestreeld. Maar er werd niet meer geneukt.
Deze keer niet.
Anna en Costas konden ook langdurig met elkaar vrijen zonder te neuken.

Toen Anna na alle seks en al het vrijen voldaan in slaap viel had ze een brede glimlach op haar gezicht.
Na haar scheiding had ze haar leven weer opgepakt.
Het leven leek zowel haar als haar dochter weer toe te lachen.
Olivia had Tom. En zij had Costas.
Moeder en dochter hadden volop seks en liefde.
Wat wilden ze nog meer?
Als straks hun café met broodjeszaak nog ging lopen…

De dag erop vertrokken Olivia en Tom even na de middag om bij de ouders van Tom Kerstmis te vieren. Zijn zus zou ook komen met haar vriend. Een mooie gelegenheid om kennis te maken. Paula, de zus van Tom was best nieuwsgierig naar het vriendinnetje van haar broer.

Het was voor het eerst dat Olivia niet thuis was met Kerst. Maar het beloofde zowel voor moeder als dochter een romantische Kerst te worden dus ze hadden er beiden zin in.
Anna begon er steeds meer aan te wennen dat Olivia nu een grote volwassen meid was met haar eigen leven en een eigen vriend. Het zou niet lang meer duren voordat ze ging studeren en het ouderlijk huis zou gaan verlaten.
Trefwoorden bij dit verhaal: Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Vakantie, Vingeren, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Dorien In De DaunaDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Schaamlippen, Pijpen, Sperma, Neuken,
"Dorien ging een lang weekend naar het kuuroord om bij te tanken. Heerlijk relaxen en, als vrouw alleen zou ze daar ook seks genoeg krijgen, een fijne bijkomstigheid Het is een kuuroord met beeldententoonstelling en saunacomplex en ..."
18-07
9.9
Betalen Met BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont,
"Als consultant had ik sinds kort een nieuwe klant. Eigenlijk wilde ik haar niet bedienen omdat ik bijna met pensioen ben, maar het was een lekker wijf en ik hoopte altijd nog dat ik haar een keer kon neuken. Enige tijd geleden had ik, na voo..."
18-07
9.3
Kimberley Wil GedomineerdDoor: Ingid
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Vreemdgaan, Trio,
" i BART Ik, onderdanige vrouw van 27, zoek dominante oudere man, 50 , die wil heersen over mij. Breda of directe omgeving. i Ik las de advertentie en kreeg gelijk een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en vergrootte de naaktfo..."
18-07
9.1
De Opdracht 1.2: Naar HuisDoor: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Anaal, Meesteres, Opdracht,
"De rest van de middag hoor ik niks meer van je via de app. Het loopt tegen half vijf als ik mijn spullen in pak om richting huis te gaan. Een paar minuten later stap ik in de auto en stel de navigatie in naar jouw huis. 1u25minuten zegt maps. Mijzelf..."
18-07
8.4
Borsten PleaseDoor: Dick Brommer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Aftrekken, Borsten, Cowgirl, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Pijpen,
"Hoewel dit verhaal prima op zichzelf kan staan, is het een vervolg op Het Verkeerde Flesje waarin Johnny wordt afgetrokken door Ellie, de vriendin van zijn vader, en een vriendin van haar omdat zijn stijve vanwege Viagra niet meer weggaat. ..."
18-07
9.6
AutopechDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wandelend langs die N weg, genoot ik van de bomen, vogels en ogenschijnlijke rust. Ik sloeg af, naar een bospad, voor nog meer rust. En om mijn blaas te legen. Er stond een mobiel toilet, dat was dus wel handig. Door mijn lengte, kon ik door het gaas..."
18-07
8.7
Geile Slet En Haar VriendinDoor: Michael
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Slet, Sletje, Toilet, Vakantie, Vluggertje,
"Afgelopen zomer was ik een paar dagen in Barcelona. Ik was er voor werk, maar besloot het weekend te blijven voor wat vrije tijd, beetje stoom afblazen. Die zaterdag ging ik na het eten nog ergens een drankje doen. Het was overal lekker druk en ook v..."
17-07
8.9
De Overtocht (hetero) - 2Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werden we gewekt door de wekker van Noortjes telefoon. We waren tegen elkaar aan in slaap gevallen op het onderste bed. Noortje opende het gordijn, stapte uit bed en greep naar haar telefoon om de wekker uit te zetten. Het was een..."
17-07
8.9
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8.2
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Marokkaans, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
8
 
Klik hier voor meer...