Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Roadtrip sexverhalen. In deze categorie staan 82 erotische verhalen.
De Roadtrip - 5Door: Geile Jef
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dp, Dubbele Penetratie, Italiƫ, Pijpen, Roadtrip, Trio,
" i Na een drukke tijd gehad te hebben, wil ik proberen terug wat meer te schrijven. Dus ga ik deze serie terug wat nieuw leven inblazen. Laat gerust reacties of suggesties voor een vervolg achter of stuur me een mailtje. Veel plezier i Ma..."
04-04-24
8.8
Met De Camper Door Europa - 1: OnderwegDoor: Arjen20239
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Camper, Camping, Gay, Roadtrip,
" i Dit is het eerste deel van een lang verhaal dat ik ga schrijven. Deze keer nog veel inleiding en minder actie. Maar wat nog niet is, gaat wel komen. Het zal een verhaal worden met veel heerlijke seks tussen mannen en mannen, vrouwen en vrouwen, ge..."
18-12-23
8.9
De Roadtrip - 1: Wellustige NinaDoor: Flooronthefloor
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Exhibitionisme, Grote Borsten, Masturbatie, Masturberen, Naturisme, Nudisme, Roadtrip, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen,
"We zijn nu een paar dagen onderweg samen, Nina en ik. We zijn wat je noemt echte hartsvriendinnen, die elkaar al sinds de kleuterschool kennen. We woonden in dezelfde straat en gingen altijd naar dezelfde school. Nu zijn we in de USA, de Verenigde St..."
31-10-23
9.5
Lieveke's Roadtrip Naar BarcelonaDoor: Lieveke
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Barcelona, Broer, Fietsen, Kamperen, Roadtrip, Tent, Tiener, Zus,
" i Onverwacht veranderen mijn plannen. Eergisteren zijn mijn neef en nichtje na een paar heftige Paasdagen weer uit Marbella vertrokken en over een dag of drie gaan mijn broer Koen en ik ook naar huis. Het is nu april, na de zomer ga ik fysiotherapie..."
20-10-23
9.0
De Roadtrip - 4Door: Geile Jef
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dildo, Lesbienne, Pijpen, Roadtrip, Telefoonseks, Vakantie, Vingeren,
"De volgende ochtend worden Jef en Marie tegelijk wakker na een heerlijke nacht in het kleine familiehotel. Ze zorgen dat hun spullen klaar liggen om dadelijk na het ontbijt te komen halen, ze hebben namelijk een drukke dag in Wenen gepland. Terwijl z..."
17-09-23
9.5
De Roadtrip - 3Door: Geile Jef
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Openbaar, Roadtrip, Vibrator, Voyeurisme,
"De volgende ochtend genieten Jef en Marie van een lekker ontbijt alvorens ze in de auto stappen. Snel zitten ze op de autostrade richting Wenen. Hier zouden ze drie dagen blijven alvorens ze naar Veneti doorreizen. Gelukkig hebben ze nog een stuk ov..."
10-08-23
9.1
De Roadtrip - 2Door: Geile Jef
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Pijpen, Roadtrip, Vakantie,
"Na een goede nacht slapen, is het eindelijk zo ver de roadtrip gaat van start. Jef en Marie staan ondanks het vroege uur goed gezind en vol enthousiasme op. Zeker na hun intensieve work out van gisteren hebben ze goed geslapen. Ze willen al graag ee..."
02-08-23
9.1
De Roadtrip - 1Door: Geile Jef
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Roadtrip, Studenten, Verleiden,
" i Na een drukke periode en eventjes vakantie te nemen, ben ik weer begonnen met verhaaltjes schrijven. Laat gerust weten wat jullie ervan vinden i . Eindelijk vakantie, Jef en Marie hebben juist de resultaten van hun examens gekregen. Bei..."
15-07-23
8.8
ParisDoor: Budilio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Hotel, Lift, Parijs, Roadtrip,
"Een vrijdagavond begin november. Het was koud en het regende. Florian was met de auto onderweg van de universiteit in Groningen naar zijn ouders in Breda als hij besluit om een korte pauze te houden op de parkeerplaats De Kroon langs de A27, ter ho..."
03-12-21
8.9
Na De Roadtrip - 1Door: Lionheart
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Roadtrip,
"Mijn naam is Kevin, ik ben 22 jaar oud. Sommigen van jullie zullen mij misschien nog wel kennen van mijn verhalenserie Roadtrip door Amerika deel 1 tm 50 . Ik ben nu dus weer terug in Nederland. Nadat ik eerst even een paar dagen was bijge..."
14-09-21
8.4
Ivy's Verhaal - 2Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dwang, Pijpen, Roadtrip, Tiener,
" i Voor het eerst in bijna 10 jaar wilde Harley van mijj horen hoe ik aan mijn krachten kwam. Ik vertelde dat ik nog maar een jong ding was van 16 jaar die op zoek ging naar het geluk i Ik was mega blij dat ik het besluit had genome..."
04-08-21
9.1
Gewoon Ike - 13: Geen Geheimen MeerDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Pijpen, Roadtrip, Zus,
"Tina kwam overeind en mijn lul viel uit haar natte kutje. Ze sloeg haar armen om mij heen en gaf mij een intense zoen. Eindelijk Ike zei ze voldaan, tijd voor het derde filmpje . Ik liet mezelf op de bank zakken en tikte het derde bestand aan. We..."
12-05-21
9.4
Roadtrip Door Amerika - 50: SlotDoor: Lionheart
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika ben ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Na even een paar uurtjes te hebben bijges..."
08-05-21
9.0
Roadtrip Door Amerika - 49Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Ik word de volgende dag lekker laat wakker..."
31-03-21
9.2
Roadtrip Door Amerika - 48Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Aan het eind van de ochtend worden ik ..."
12-03-21
9.3
Roadtrip Door Amerika - 47Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
"Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Na het trio dat ik en Tom samen hebben beleef..."
25-02-21
9.5
FixbusDoor: Verknipte Geest
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bus, Creampie, Eerste Keer, Lust, Natte Droom, Openbaar, Roadtrip, Tiener, Vakantie,
"Enthousiast maak ik een foto van de Flixbus en stuur ik hem door naar Aimee, voor ik instap. Ik groet de chauffeur vrolijk, maar hij kijkt me alleen nors aan. Volgens mij is hij Duits. Het maakt me weinig uit. Niks kan deze dag nog stuk maken. Niet d..."
12-01-21
9.4
Roadtrip Door Amerika - 46Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Ik loop nu weer terug naar mijn hotel om e..."
02-02-21
9.2
Roadtrip Door Amerika - 45Door: Lionheart
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin. Ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Ik sta nu op de parkeerplaats net buiten Phil..."
05-01-21
9.3
Roadtrip Door Amerika - 44Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i Na de orgie van gisteren ben ik enorm vermoeid, zeker n..."
07-12-20
9.4
Roadtrip Door Amerika - 43Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende dag word ik natuurlijk vroeg wakker. Na een douche en na een ontbijtj..."
07-10-20
9.4
Roadtrip Door Amerika - 42Door: Lionheart
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende dag word ik weer heerlijk f..."
08-09-20
9.5
Roadtrip Door Amerika - 41Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 40 voordat je verder gaat met ..."
16-07-20
9.4
Roadtrip Door Amerika - 40Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 39 voordat je verder gaat met d..."
26-06-20
9.1
Roadtrip Door Amerika - 37Door: Lionheart
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 36 voordat je verder gaat met ..."
26-03-20
9.0
Roadtrip Door Amerika - 36Door: Lionheart
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 35 voordat je verder gaat met d..."
10-03-20
9.1
Summer Of Love - 4: Hippie FestivalDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Festival, Hippie, Roadtrip, Zus,
" i Mijn tante Juliette, zus van mijn moeder, was een echte hippie. Afgelopen zomer overleed zij onverwacht en Becky, haar enige kind en door mijn tante in d r uppie opgevoed, vroeg me haar te helpen de spullen van haar moeder mee uit te zoeken en op ..."
25-01-20
9.5
Roadtrip Door Amerika - 35Door: Lionheart
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 34 voordat je verder gaat met ..."
18-11-19
8.7
Roadtrip Door Amerika - 34Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar. Ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 33 voordat je verder gaat met dit..."
06-09-19
8.6
Jip - 1Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Roadtrip,
"Naast mijn verhalen van Jolien nu een spinoff met JIP die samen met Jolien en Esmee de eerste keer bij me kwamen tijdens een heftige regenbui. zie Van regen wordt je nat en de Jolien series Dat Jolien mijn favorietje is van de 3 meiden die i..."
26-07-19
8.6
Roadtrip - 3Door: Nova
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roadtrip,
"Hij aarzelt geen moment en loopt naar je toe. Zijn handen glijden over je lijf, hij kneedt je borsten en billen uitgebreid. Als hij zijn kruis tegen je billen aanduwt en je aan je heupen dicht tegen hem aantrekt, zie ik zijn enthousiasme overduidelij..."
24-06-19
8.9
Roadtrip - 2Door: Nova
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Roadtrip,
" Ga naar de wc en kom over 5 minuten pas terug , ik geef je een kus en draai me weer terug naar de man. Als jij wegloopt zie ik hoe hij je ge nteresseerd nakijkt. Je blote billen tekenen zich duidelijk af onder je jurk en het feit dat ook hij dat waa..."
22-06-19
8.8
Roadtrip - 1Door: Nova
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Lesbienne, Roadtrip,
"Terwijl je zachtjes mee zingt met een nummer op de radio, kijk ik naar je. Zodra je het doorhebt lach je en geef je me snel een zoen, tussen het rijden door. Je bent prachtig, en dit weekend ben je helemaal van mij. Letterlijk. Inmiddels zitten we op..."
20-06-19
8.8
Roadtrip Door Amerika - 33Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 32 voordat je verder gaat met d..."
11-06-19
8.4
Roadtrip Door Amerika - 32Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 31 voordat je verder gaat met d..."
03-04-19
7.9
Roadtrip Door Amerika - 31Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin. Ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 30 voordat je verder gaat ..."
14-03-19
7.5
Roadtrip Door Amerika - 30Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin. Ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 29 voordat je verder gaat met ..."
04-02-19
8.0
Roadtrip Door Amerika - 29Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin. Ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 28 voordat je v..."
04-01-19
8.3
Roadtrip Door Amerika - 28Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 27 voordat je verder gaat met ..."
05-12-18
7.6
Roadtrip Door Amerika - 27Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 26 voordat je verder gaat met ..."
18-11-18
8.1
Roadtrip Door Amerika - 26Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 25 voordat je verder gaat met ..."
04-10-18
8.7
Roadtrip Door Amerika - 25Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
"Mijn naam is Kevin, ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika. Ik ben bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip beleef ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 24 voordat je verder gaat met dit v..."
30-08-18
8.0
Roadtrip Door Amerika - 24Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
"Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 23 voordat je verder gaat met dit ver..."
12-07-18
8.8
Femke Op Roadtrip! - 5Door: Frenky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Lesbienne, Roadtrip, Vakantie,
" b Tot ziens Patricia en hallo Bjorn b Ze stapte enigszins nerveus in de auto in en de man stelde zich voor als Heinz. De auto waar ze in zaten was een enigszins overjarige maar heel luxe Mercedes. Heinz vroeg de dames of ze met hem mee ..."
02-07-18
8.8
Roadtrip Door Amerika - 23Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 22 voordat je verder gaat met dit ..."
05-06-18
9.0
Roadtrip Door Amerika - 22Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. Lees aub eerst deel 1 tm 21 voordat je verder gaat met dit ..."
06-05-18
9.3
Roadtrip Door Amerika - 21Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend gaat helaas de wekker weer..."
15-03-18
8.8
Femke Op Roadtrip! - 4Door: Frenky
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Pijpen, Roadtrip, Vakantie,
" b Du bist h bsch b Mitch likte zachtjes aan de oorlellen van Femke en eigenlijk was ze al verkocht maar ze wilde het hem niet te makkelijk maken. Ze hield zich slapende en Mitch ging steviger tekeer, ze voelde zijn stijve pik tegen haar..."
07-03-18
9.3
Femke Op Roadtrip! - 3Door: Frenky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Roadtrip, Vakantie,
" b De eerste kilometers in de kanarie b Aangekomen bij de dealer stond haar camper te glimmen in de zon, hij was perfect gepoetst en ze liep met een grote grijns het kantoor in. Daar zag ze de verkoper zitten en liep op hem toe. Hey, wa..."
01-03-18
9.0
Femke Op Roadtrip! - 2Door: Frenky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Roadtrip, Vakantie,
" b Femke vindt haar oppas. b Femke begon een idee te krijgen voor de periode dat ze weg was, Mitch kon hier wel blijven als ze wegging.. Ze had een goede relatie met de buren want ze had Mitch veel bijles gegeven en hij was hier vaak samen..."
23-02-18
9.2
Femke Op Roadtrip! - 1Door: Frenky
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Roadtrip, Vakantie,
" b Femke koopt een camper. b 3500 euro zei ze 3500 is daar over te praten ze stond voor een knalgele camper uit 1998, het was liefde op het eerste gezicht. De gladde verkoper keek haar aan, liet zijn blikken gaan over haar v..."
22-02-18
8.6
Roadtrip Door Amerika - 20Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend gaat helaas voor de zoveel..."
06-02-18
9.1
Roadtrip Door Amerika - 19Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend word ik wakker met een gel..."
15-01-18
8.3
Roadtrip Door Amerika - 18Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende dag word ik wakker van de wekker e..."
21-12-17
8.8
Roadtrip Door Amerika - 17Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Als ik wakker ben geworden kleed ik mij snel a..."
20-11-17
8.3
Roadtrip Door Amerika - 16Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Ik word s ochtends wakker van de wekker van N..."
06-11-17
8.6
Roadtrip Door Amerika - 15Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Het is 7 uur s ochtends als de wekker alweer ..."
02-10-17
8.8
Roadtrip Door Amerika - 14Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Helaas gaat veel te vroeg weer de wekker. Het ..."
04-08-17
8.4
Roadtrip Door Amerika - 13Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Ik heb wederom lekker geslapen na een heerlijk..."
27-06-17
9.1
Roadtrip Door Amerika - 12Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Al snel heb ik een lift te pakken en vertrek i..."
02-06-17
8.6
Roadtrip Door Amerika - 11Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De dag erop word ik wakker door de wekker rond..."
11-05-17
8.4
Roadtrip Door Amerika - 10Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend word ik wakker van de wekk..."
30-04-17
8.3
Roadtrip Door Amerika - 9Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Opeens gaat de wekker af. Ik kijk nog een beet..."
06-04-17
8.6
Roadtrip Door Amerika - 8Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend word ik ruw gewekt door ee..."
05-02-17
8.5
Roadtrip Door Amerika - 7Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Nadat ik bij Teri ben vertrokken besluit ik, o..."
26-01-17
8.8
Roadtrip Door Amerika - 6Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend word ik wakker van een wek..."
20-12-16
8.8
Roadtrip Door Amerika - 5Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i De volgende ochtend word ik wakker door Yolant..."
11-12-16
8.4
Roadtrip Door Amerika - 4Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Na mijn seksbeurt met Robin verlaat ik haar ap..."
21-11-16
8.6
Roadtrip Door Amerika - 3Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Nu ik Boston heb verlaten ben ik op weg naar C..."
08-11-16
7.9
Roadtrip Door Amerika - 2Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben momenteel bezig met een roadtrip door Amerika en ben ik bezig met een groot avontuur. Tijdens deze roadtrip heb ik ook de nodige seksavonturen. i Nadat ik de volgende ochtend wakker word zie i..."
11-10-16
8.3
Roadtrip Door Amerika - 1Door: Lionheart
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Roadtrip, Vakantie,
" i Mijn naam is Kevin ik ben 21 jaar en ik ben vrijgezel. Sinds kort ben ik klaar met mijn studie. Nu heb ik al wel een baan gevonden alleen krijg ik mijn baan pas over een half jaar, omdat de baan die ik krijg nu nog in het bezit is van een man die ..."
27-09-16
8.0
Roadtrip Met JustineDoor: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Roadtrip,
" i In dit verhaal beschrijf ik mijn belevenis met Justine. Een mooie blonde dame van 19 jaar uit Utrecht, een mooie blonde dame uit Utrecht. Omdat het alweer een jaartje of 3 geleden is vond ze het extra leuk dat ik dit verhaal heb geschreven. Ik heb..."
12-04-16
8.4
Roadtrip - 4Door: Wet Dream
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Roadtrip,
"Na het ontbijt rijden we met de camper naar Las Vegas. Met 630 kilometer is dit de langste rit van onze vakantie. We genieten van de mooie natuur van Californi die na een paar uur plaats maakt plaats voor de Mojave woestijn. De gebeurtenissen van de..."
22-11-14
8.4
Roadtrip - 3Door: Wet Dream
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roadtrip,
" Wakker worden slaapkoppen Het ontbijt staat op tafel. roept mijn vader de volgende ochtend. Ik word langzaam wakker. De gebeurtenissen van de vorige nacht schieten door mijn hoofd. Even twijfel ik of het misschien een droom was. Heb ik echt same..."
16-11-14
8.2
Roadtrip - 2Door: Wet Dream
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Roadtrip,
"Na het ontbijt rijden we richting Yosemite National Park waar we rond de middag aankomen. De natuur is overweldigend mooi prachtige rotsformaties, bergbeekjes, watervallen en gigantische bomen. Mijn ouders zijn fervente wandelaars en hebben een uitd..."
30-08-14
8.3
Roadtrip - 1Door: Wet Dream
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Roadtrip,
" Tess, Tom, kunnen jullie even naar beneden komen roept mijn vader. Wat heb je gedaan vraagt mijn zusje Tess lachend terwijl ze langs mijn openstaande kamerdeur loopt. Ik denk dat ze de lichamen gevonden hebben roep ik lachend en veel t..."
22-08-14
8.1
Roadtrip Canada - 6Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Na mijn wild water avontuur in Golden, zette ik mijn road trip door Canada door in de richting van Calgary. Deze reis hadden we zodanig gepland dat we er tijdens de jaarlijkse Stampede zouden zijn. Voor de niet kenners, dit is het grootste rodeo spek..."
10-06-13
8.1
Roadtrip Canada - 5Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Volledig ontspannen zaten we in elkaars armen. Ik had 1 hand op haar rug en liet mijn vingers op en neer over haar gladde rug glijden. Haar hand schoof steeds een beetje hoger op mijn bovenbeen tot ze bij de bolling in mijn broek kwam. Bij het masse..."
14-05-13
8.0
Roadtrip Canada - 4Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Na mijn avontuurtje met de serveerster en haar dochter, reed ik door naar het plaatsje Golden. Op zich een niet bijzonder dorpje, maar wel de plek bij uitstek om te gaan raften. De Kicking Horse rivier heeft daar stroomversnellingen van klasse III en..."
03-05-13
8.1
Roadtrip Canada - 3Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Het was pas de tweede dag van mijn roadtrip zie twee eerdere delen en na een lange hike door Glacier NP had ik mijn onderkomen gevonden in een klein motelletje. Moe als ik was ben ik meteen op bed gegaan. De volgende ochtend lekker uitgeslapen en h..."
26-04-13
8.0
Roadtrip Canada - 2Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Vanuit het vliegveld had ik meteen de huurauto opgehaald en besloten om alvast een stuk richting de Rockies te rijden. Na een rit van 5 uur kwam ik in een klein plaatsje terecht en na enig zoekwerk had ik een kleine B B gevonden. Het werd gerund door..."
10-04-13
8.2
Roadtrip Canada - 1Door: Storyteller Mike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Canada, Roadtrip, Vakantie,
"Planning was uitstekend ik zou samen met een vriend een roadtrip maken door het westen van Canada. De uitvoering was minder, althans voor mijn vriend. Een paar dagen voor vertrek kreeg hij een auto ongeluk, waarbij hij zijn been brak. Omdat de ticke..."
10-04-13
7.7