Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
BramVN
BramVN
Persoonlijk vind ik het heerlijk om verhalen te schrijven en probeer ze zo realistisch mogelijk te houden. Mijn fantasie├źn nemen dan nog wel eens de overhand, en daar kunnen jullie van genieten...

Wil je graag dat ik een verhaal voor je schrijf, laat dan je idee achter en wellicht lees je je eigen fantasie een keer terug; werklozebram@gmail.com.

Fantastische Jan
Seksuele fantasie├źn? Laat dat maar aan Jan over! Thuis, op school, onderweg, maakt niet uit. Jan fantaseert er op los, te pas en te onpas. Zijn geilheid kent geen grenzen, maar zijn beperking(en) wel.

Marit
Een weekendje Noorwegen kan erg leuk zijn! Zeker als je kennis een ontzettend geile meid is.

Mia's vakantie (3 delen)
Mia gaat op vakantie met Paul en Wanda. Thuis heeft ze vriendje Kees. Beleef haar vakantie door de ogen van 3 verschillende personages.

Ultiem verlangen, geschreven voor Alex (14 delen)
Alex wint voor het eerst het spel en zijn verlangen geeft zijn seksleven een flinke boost. Gelukkig voor hem sluit zijn vrpuw Linda maar al te graag aan.

Gewoon Ike , 22 delen
Ike heeft en zusje, Tina. Kan hij de lusten van zijn zusje weerstaan of zal hij zich mee laten slepen in haar seksuele web.

Werkloze Bram / 32 delen
Wat ga je doen als je werkloos bent. In Brams geval ging hij op zoek naar sex, online. Echter treft hij per toeval Kate, een jonge tiener. Door zijn avontuurtje in zijn geliefde zwembadje brengt hij zijn huwelijk in gevaar.

Rijlessen van Bram / 18 delen
Wat is er leuker dan een rijinstructeur zijn. Met deze gedachte stapt Bram elke dag in zijn auto op weg naar tieners om ze op weg te helpen. Hij treft nu Elise, een meid van 17 jaar met een goddelijk lichaam. Kan hij Elise zover krijgen om seks met hem te hebben of zal hij genoegen moeten nemen met haar moeder, Marina.

Brams feestje / 19 delen
Bram word wakker in de middag na zijn Sweet18 feestje. Hij ziet zijn meiden om zich heen en gaat vrolijk verder waar zijn feestje gestopt was. De enige vraag voor de lezers is hoe Bram al deze meiden om zich heen verzameld had.

Gotham Stories, Detective Quinn
Harley Quinn is gedwongen om Robin te zoeken. Tijdens haar onderzoek laat ze zich flink gaan.
Gotham Stories, Ivy's verhaal
Ivy verteld uitgebreid aan Harley hoe ze aan haar krachten gekomen is en hoe ze deze onder controle kreeg.
Hoogste Cijfer: Rijlessen Van Bram - 10: Anders
Meest Gelezen: Brams Feestje - 1
Aantal Verhalen: 129
Geplaatste Reacties: 14
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Fantastische Jan - 7: Raar SpelletjeDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Fantaseren, Tiener, Topless, Zwemmen,
"Daar zat ik dan weer, op mijn kamer terwijl het buiten onverwacht mooi weer was voor eind oktober. Gedurdende herfstvakantie had ik niets vernomen van de meiden, zelfs niet van Yuno. Ik baalde daarvan, maar ondernam ik actie Nee dus. Yuno h..."
24-07-23
8.6
Fantastische Jan - 6: Een Op EenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Onervaren, Pijpen, Sperma, Tiener, Vingeren,
"Ik had niet zo lekker geslapen. Waarom Nou, ten eerste deed mijn schouder nog best veel pijn en voelde ik mijn rug ook nog met regelmaat. Maar dat was niet het enige. Nee, ik lag veel te lang na te denken. Gaat het er dan toch van komen, met Yuno, z..."
14-07-23
9.1
Fantastische Jan - 5: HerstellenDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Model, Pijpen, Tiener, Uitdagen,
"Ik opende mijn ogen langzaam en zag in eerste instantie wat wazig. Ik wreef met mijn handen door mijn ogen en voelde een pijnlijke steek in mijn schouder. Ik liet mijn armen weer op het bed vallen en keek wat rond. Ik lag moederziel alleen op een kam..."
08-07-23
9.0
Fantastische Jan - 4: NattigheidDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bos, Klaarkomen, School, Tiener, Vingeren,
"Zo, de eerste vijf weken had ik overleefd op mijn nieuwe school in Hengelo. Sinds de eerste dag was er eigenlijk nog niet zoveel veranderd. Ik fietste nog steeds elke dag met Yuno, Hiba en Ivon mee naar school. Eenmaal daar voegde zich de andere zes ..."
01-07-23
8.7
Fantastische Jan - 3: Contact LeggenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Model, Tiener,
"Ik ging voor Yuno uit onze tuin in en zette mijn fiets op de standaard. Yuno parkeerde haar fiets naar mijn fiets en keek rustig door de tuin heen. Terwijl ze dit deed kon ik het niet laten om naar haar kontje te kijken. Ik probeerde mezelf voor te s..."
24-06-23
8.8
Fantastische Jan - 2: Eerste SchooldagDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Neuken, School, Tiener,
"Nou wat had ik er zin in, not Met lood in mijn schoenen sandalen stapte ik op mijn fiets en was ik onderweg naar Hengelo waar mijn nieuwe school was. Ik had mezelf voorgenomen niet de sukkel uit te hangen en geen rare dingen te zeggen of te doen. ..."
17-06-23
8.2
Fantastische Jan - 1: Even KennismakenDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Fantaseren, Milf, Model, Moeder, Pijpen,
"Ik keek vanuit mijn slaapkamer over uitstrekte maisvelden. Ik liet mijn hoofd tegen het raam vallen en zucht het even uit. Waarom Nou, ik hou niet van veranderingen. Twee weken geleden zijn we uit het gezellige Rotterdam verhuist naar Albergen een ..."
10-06-23
8.3
MaritDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Vingeren, Vreemdgaan,
" i Veel van mijn verhalen zijn een spin off van de waarheid en een beetje aangedikt om het extra lekker te maken. Echter ga ik nu een verhaal met jullie delen dat in het eerste weekend van juli dit jaar gebeurd is. Het enige wat ik niet met jullie de..."
08-07-22
9.0
Mia's Vakantie - 3Door: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Camping, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vakantie,
" i In deze driedelige serie gaat Mia voor het eerst mee op vakantie met Paul en Wanda. Mia heeft sinds kort een vriendje, Kees. Lees elke keer hetzelfde verhaal, maar dan door de ogen van een ander. In dit deel lees je het verhaal van b Mia b zelf..."
21-05-22
7.9
Mia's Vakantie - 2: KeesDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Caravan, Pijpen, Tiener, Trio, Vakantie,
" i In deze driedelige serie gaat Mia voor het eerst mee op vakantie met Paul en Wanda. Mia heeft sinds kort een vriendje, Kees. Lees elke keer hetzelfde verhaal, maar dan door de ogen van een ander. In dit deel lees je het verhaal van b Kees b . i..."
11-05-22
8.9
Mia's Vakantie - 1: PaulDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Neuken, Openbaar, Pijpen, Tiener, Trio, Uitdagen, Vakantie,
" i In deze driedelige serie gaat Mia voor het eerst mee op vakantie met Paul en Wanda. Mia heeft sinds kort een vriendje, Kees. Lees elke keer hetzelfde verhaal, maar dan door de ogen van een ander. In dit deel lees je b Paul s verhaal b . i ..."
25-04-22
8.9
Ultiem Verlangen - 14: Welkom ThuisDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Verlangen,
"Ik parkeerde mijn auto wat gehaast en scheef in een parkeervak en liep met mijn sleutels in de hand naar onze voordeur. Ik deed de deur rustig open en luisterde of ik al heerlijk geile geluiden hoorde. Helaas niets Ik liep de woonkamer bin..."
25-01-22
8.1
Ultiem Verlangen - 13: Stefanie Is JarigDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hotel, Kwartet, Neuken, Pijpen, Trio, Verlangen,
"Ik had mijn auto net geparkeerd in het centrum en keek nog even uit het raam. Het regende hard en ik had geen zin om mijn auto uit te komen. Ik was echter op weg naar Stefanie. Ze was jarig en werd dan eindelijk 21 jaar. Ze had mij een uitnodiging in..."
19-01-22
9.3
Ultiem Verlangen - 12: Even ParkerenDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Klaarkomen, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Verlangen,
"Hoe fijn was dat Ik had groen licht gekregen van mijn eigen vrouw om nog een keer met Stefanie af te spreken. Een iets minder puntje was dat Linda contact ging zoeken met ene Sharol. Het maakte mij licht onzeker over onze relatie. Was dit onze nieuw..."
15-01-22
9.2
Ultiem Verlangen - 11: Het MagazijnDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Verlangen, Vreemdgaan, Werk,
"Na de spannende ochtend met Stefanie werd het behoorlijk stil rondom alle geile vrouwen die in de afgelopen weken op mijn pad kwamen. Joy hadden we niet meer gehoord of gezien na de laatste opdracht. Vanessa zat al enkele weken thuis, blijkbaar overw..."
12-01-22
9.5
Ultiem Verlangen - 10: InlossenDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Douche, Klaarkomen, Neuken, Oppas, Pijpen, Stiekem, Verlangen,
"Ik keek in de vermoeide ogen van Stefanie en ik voelde dat ze mijn lul moeiteloos hard maakte in mijn boxershort. Wacht even Steef begon ik. Het tempo ging wat omlaag maar met haar andere hand trok ze mijn boxershort omlaag. Is er iets Alex vroe..."
08-01-22
9.4
Ultiem Verlangen - 9: De Laatste OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Dildo, Opdracht, Trio, Vastgebonden, Verlangen,
"Ik zat met mijn duimen te draaien, licht voorovergebogen in de stoel, wachtend op de directie. Slecht geslapen, jazeker. Ik maakte me zorgen om mijn baantje, mijn toekomst als leraar. Hoe erg zou de klacht zijn Kon ik hier nog onderuit komen ..."
04-01-22
9.4
Ultiem Verlangen - 8: De Vijfde OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bondage, Dildo, Neuken, Opdracht, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Verlangen,
"We liepen als gezinnetje door de wijk heen. Zodra de kinderen aan het spelen waren konden Linda en ik nog nagenieten van afgelopen zondag. We waren nog lang doorgegaan, tot na 2 uur. Vermoeidheid brak ons uiteindelijk op, maar dat mocht de pret niet ..."
29-12-21
9.2
Ultiem Verlangen - 7: De Vierde OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Trio, Uitdagen, Verlangen, Vingeren,
"Ik had besloten om het maar niet aan Linda te vertellen dat Stefanie mij nog een keer gepijpt had, je weet maar nooit wat dat voor ellende dat kan opleveren. Vrijdagmiddag wist ik met een slap excuus onder een verjaardagsfeest uit te komen en s avon..."
25-12-21
9.2
Ultiem Verlangen - 6: StefanieDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Trio, Uitdagen, Verlangen, Voyeurisme,
"Ik sprong op van de bank en veegde mijn klamme handen af aan mijn broek. Ik zie Stefanie nog op haar knie n op de grond zitten terwijl ze mijn benen streelt. Weer glijd ze met haar handen mijn broek in en trok hem een beetje omlaag. Meester Alex, Ja..."
22-12-21
9.1
Ultiem Verlangen - 5: De Derde OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buttplug, Collega, Pijpen, Tiener, Trio, Uitdagen, Verlangen,
"Zaterdag genoten Linda en ik nog na van de tweede opdracht. We werden allebei alweer geil tijdens het terugdenken. Ook het vooruitzicht dat zondags Joy alweer zo komen hing natuurlijk in de lucht. Wat zal de derde opdracht inhouden Zondagochtend sli..."
18-12-21
8.9
Ultiem Verlangen - 4: De Tweede OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Escort, Neuken, Opdracht, Pijpen, Trio, Uitdagen, Verlangen,
"Het leek wel of Joy iets extra s in ons had wakker gemaakt. Waar we de laatste tijd maar een paar keer seks per week hadden gingen we nu elke avond minimaal n keer van bil. Ik genoot elke keer weer intens van Linda s kleine lijf De dagen ..."
14-12-21
9.0
Ultiem Verlangen - 3: De Eerste OpdrachtDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Dildo, Douche, Escort, Opdracht, Trio, Verlangen,
"Na een lange dag op het werk veel vergaderingen reed ik naar huis met een grote, van oor tot oor, glimlach op mijn gezicht. Vandaag zou Joy weer bij ons komen. Ik had met Linda s broer geregeld dat de kinderen daar mochten logeren, onder het mom va..."
10-12-21
8.6
Ultiem Verlangen - 2: JoyDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Escort, Neuken, Pijpen, Trio, Verlangen,
"De dagen die normaal zo snel voorbij vlogen gingen nu niet snel genoeg voor mij. Elke dag staarde ik wel 2 of 3 keer naar het profiel van Joy en probeerde mezelf in te beelden tussen haar en Linda in. De avond viel in en we hadden onze kind..."
07-12-21
9.2
Ultiem Verlangen - 1Door: BramVN
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Escort, Massage, Neuken, Pijpen, Spelletje, Uitdagen, Verlangen, Vluggertje,
" i Rond de zomervakantie van dit jaar werd ik benaderd door Alex. Hij vroeg mij of ik zijn verlangen, zijn fantasy, zijn wensen op papier kon zetten en met jullie zou willen delen. Hier kon ik geen nee tegen zeggen, zoals zoveel dingen in mijn eigen ..."
03-12-21
9.0
Sint En Het Stoute MeisjeDoor: Bennie Piet
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Anaal, Billen, Dp, Dubbele Penetratie, Klaarkomen, Kontje, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Sinterklaas, Straf, Tiener,
"Eindelijk is Sinterklaas weer in Nederland. Hij nam zijn Pieten weer mee en nam intrek in zijn kasteel. De hoofdpiet had zijn boek stevig vast in zijn hand Het zweet brak bij hem uit want het werd hem even teveel. U moet dit eve..."
26-11-21
8.4
Ivy's Verhaal - 6 (slot)Door: Gotham
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren,
" i Ivy verteld aan Harley hoe ze aan haar krachten kwam en hoe deze verder ontwikkeld waren. Ze vertelde ook over haar ontmoeting met Superman en de zoektocht naar haar levendoel i . Superman keek mij aan en ging op een meter of twee hoog ..."
26-08-21
9.3
Ivy's Verhaal - 5Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Uitdagen, Vingeren,
" i Ivy verteld aan Harley hoe ze aan haar krachten is gekomen, en hoe ze deze onder controle kreeg. Ze had net verteld hoe het allemaal een doorgestoken kaart was van Lex, die op zijn beurt weer door iemand verslagen werd i Langzaam open..."
20-08-21
9.5
Ivy's Verhaal - 4Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dildo, Ontdekken, Pijpen, Tiener,
" i Ivy verteld aan Harley hoe ze aan haar krachten gekomen is. Als jonge tiener was ze dus vertrokken naar Metropolis en ze werkte daar voor Lex. Door een intense aanraking met een steen ontdekt ze dat ze qua uiterlijk veranderd is en... planten kan..."
17-08-21
9.3
Ivy's Verhaal - 3Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Klaarkomen, Tiener,
" i Voor het eerst in bijna 10 jaar vertelt Ivy aan Harley hoe ze aan haar krachten kwam. Ze was alleen naar Metropolis vertrokken en had het geluk dat ze Lex trof. Hij neemt haar onder zijn hoede i Had ik al gezegd dat ik op dit mom..."
11-08-21
9.2
Ivy's Verhaal - 2Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Dwang, Pijpen, Roadtrip, Tiener,
" i Voor het eerst in bijna 10 jaar wilde Harley van mijj horen hoe ik aan mijn krachten kwam. Ik vertelde dat ik nog maar een jong ding was van 16 jaar die op zoek ging naar het geluk i Ik was mega blij dat ik het besluit had genome..."
04-08-21
9.1
Ivy's Verhaal - 1Door: Gotham
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Lesbienne, Ontdekken, Tiener, Vingeren,
" i Na het succes van Detective Quinn heb ik flink nagedacht. Nog een verhaal over Quinn of toch een ander personage. Ik heb voor het laatste gekozen, om zo voor mezelf ook meer diversiteit te kunnen inbouwen. Geniet van Seizoen 2, Poison Ivy s ver..."
29-07-21
8.8
Gewoon Ike - 22: SamenwonenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dildo, Neuken, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
"Ze liep naar mij toe en sloeg haar armen weer om mijn nek Ik vond het heerlijk . Trrrringgg de deurbel ging. Ik keek naar de voorkant van ons huis en zag Joni direct naar de voordeur lopen. Ik liep achter Joni aan en kon het nog steeds niet voorste..."
14-07-21
9.3
Gewoon Ike - 21: KlussenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Douche, Klussen, Neuken, Pijpen, Tiener, Uitdagen,
" Misschien wel ja, ik heb in ieder geval zin om Joni weer te zien zei ik. Ik zag mijn vader weer naar buiten komen en hij trok de deur dicht. Hij gaf mij de sleutels Goed, op naar Amsterdam . Tina ging achter het stuur zitten, met mijn vader naast ..."
07-07-21
9.5
Gewoon Ike - 20: Hans En RichardDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dildo, Ontdekken, Trio, Vader, Zus,
"Ze trok even snel aan mijn lul en had in haar andere hand de lul van Richard te pakken kom maar op jongens . Ze lieten onze lullen los en commandeerde mij om op mijn rug te gaan liggen. Totaal overdonderd deed ik wat ze vroeg. Ze kroop over mij heen..."
30-06-21
9.4
Gewoon Ike - 19: Familie ActiviteitenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Milf, Stiekem, Trio, Voyeurisme, Zus,
"Wat zou ze bedoelen daarmee Het plassen of de seks met haar dochter Ik bleef haar aankijken en knikte alleen maar. Ik liep haar voorbij en voelde haar hand over mijn kont glijden. Ik draaide mezelf om en zag Nadia in de deuropening van de wc nog na..."
23-06-21
9.2
Gewoon Ike - 18: VluggertjesDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken, Pijpen, Vluggertje, Zus,
"India draaide om en liep weer het terrein van de hockeyclub op. Ik volgde haar kontje en zag Emma nog even snel voorbij lopen. Ze had haar knotje uitgedaan en liet haar haren los over haar schouders hangen. Ze zag dat ik haar zag en liet haar hockeys..."
16-06-21
9.1
Gewoon Ike - 17: SponsorDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hockey, Tiener, Vluggertje,
"Ik voelde mijn vingertopje dieper haar sterretje ingaan terwijl Joni in mijn nek aan het kussen was. Uit het niets stond ze op en draaide ze haar kontje naar mij toe. Ik streelde met mijn vingers weer door haar bilnaad en prikte wederom een vinger ha..."
09-06-21
9.2
Gewoon Ike - 16: ThuiskomenDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Ontdekken, Sexspeeltjes, Sextoys, Zus,
"Ze drukte haar lippen op mijn lippen en we lieten onze tongen weer stoeien. Ik hield mijn handen onder haar kontje en ze sprong in mijn armen. Ik liep met haar om mijn lijf naar de slaapkamer en legde haar op het bed. Ik hing half over haar heen en k..."
02-06-21
9.2
Gewoon Ike - 15: RichardDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Openbaar, Uitdagen, Vingeren,
" Heb je ook gezien dat er telefoonnummers bij enkele mannen staan zei Tina na een tijdje. Ik had de eerdere informatie nog niet verwerkt en kreeg het boekje weer onder mijn neus gedrukt. Zou dit die Richard zijn . Ik las zijn naam en een 020 numm..."
26-05-21
9.4
Gewoon Ike - 14: De KluisDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Auto, Pijpen, Squirten, Vingeren, Zus,
" Hej Joni fluisterde Tina weet je wat Ike gisteren heeft gedaan bij mij . Ik zag Joni steeds via de spiegel naar mij kijken nee . Tina rukte mijn broek open en trok deze vervolgens een stukje omlaag. Ze greep nu met twee handen haar shirtje vas..."
18-05-21
9.4
Gewoon Ike - 13: Geen Geheimen MeerDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Pijpen, Roadtrip, Zus,
"Tina kwam overeind en mijn lul viel uit haar natte kutje. Ze sloeg haar armen om mij heen en gaf mij een intense zoen. Eindelijk Ike zei ze voldaan, tijd voor het derde filmpje . Ik liet mezelf op de bank zakken en tikte het derde bestand aan. We..."
12-05-21
9.4
Gewoon Ike - 12: Isa's DagboekDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Moeder, Pijpen, Vreemdgaan, Zus,
" Eigenlijk wilde je dat wel doen zei Tina en ze keek op een uitzonderlijke geile manier naar mij en Joni. Nou... begon Joni weer die nu naar de grond keek. Tina liet mijn harde lul los en tilde de kin van Joni wat op Als jij je niet anaal laat ne..."
04-05-21
9.2
Gewoon Ike - 11: De Oude GewoontesDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Zus,
"Ze duwde haar lippen weer op mijn mond en ik trok met mijn hand haar topje en bh omlaag. Tijdens het zoenen hield ik mijn ogen open en zag haar kleine tieten in beeld verschijnen. Ze waren niet groot, maar wel heerlijk zacht. Ik liet haar harde tepel..."
28-04-21
8.7
Gewoon Ike - 10: IntermezzoDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Chantage, Webcam,
"Na een paar minuten trok ik haar een beetje van mij af en ik staarde in haar waterige ogen Tina, je weet hoe pa is, hij zal dit hoe dan ook doorzetten . Ze knikte en liet mij los. Ze plofte op het bed neer en liet haar hoofd in haar handen rusten I..."
20-04-21
9.0
Detective Quinn - 6Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Detective, Pijpen, Sperma, Trio,
" i Ja hoor, eindelijk wist ik wie Robin ontvoerd had Het probleem was nu dat we zelf nog moesten ontsnappen. Stilzwijgend stemde Robin in met de samenwerking om uit de handen van Nightwing en de Joker te ontsnappen. i Robin en ik kwamen..."
13-04-21
9.4
Gewoon Ike - 9: Prinses JoniDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Keuken, Prinses,
"Alsof een olifant van mijn schouder sprong liep ik half dansend door de kamer en trok mijn broek uit. Ik swaffelde met mijn lul door de woonkamer heen en greep het broekje weer uit de wasmand. Ik trok hem weer aan en ging vrolijk verder met dansen. I..."
12-04-21
9.0
Detective Quinn - 5Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ballgag, Detective, Kwartet, Pijpen, Trio, Vingeren,
" i Wat is mijn zoektocht naar Robin toch geweldig Ik weet gewoon wie Batman is ja echt Als je het wil weten moet je deel 4 nog maar een keer lezen. Ik ben nu van plan om Nightwing te volgen niet omdat hij mij naar Robin zal leiden, maar vooral o..."
09-04-21
9.3
Gewoon Ike - 8: EindelijkDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Hotel, Klaarkomen, Pijpen, Zus,
"Ik zag hoe ze met haar linkerhand een van de lullen hard trok en hoe een andere man zijn lul in haar mond duwde. Haar rechterhand stak nog steeds naar mij uit en ik slikte nog een keer bij het zien van de lust in haar ogen. Ze haalde de lul uit haar ..."
07-04-21
9.2
Detective Quinn - 4Door: Gotham
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Detective, Dwang, Neuken, Vastgebonden,
" i Ik ben bezig om mijn onschuld te bewijzen tegenover Batman die mij steeds weer redt uit beroerde situaties. Ben ik g dverd mme thuis zit mijn ex vriendje mij weer op te wachten i pfffff blies ik uit in zijn gezicht, welke waarheid ..."
05-04-21
9.5
Detective Quinn - 3Door: Gotham
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Ballgag, Detective, Pijpen, Standje 69, Vingeren,
" i Dat ik niets te maken heb met de verdwijning van Robin en de moord op vier agenten wist ik zelf verrekte goed, helaas denkt Batman er anders over. Ik heb 1 week de tijd om mijn onschuld te bewijzen. Ik ben op zoek naar de Pinguin de baas van de ..."
01-04-21
9.4
Gewoon Ike - 7: Super-s-geilDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Carnaval, Hotel, Kwartet, Pijpen, Trio, Uitdagen,
"Visueel zag ik het al helemaal voor me en streelde met mijn hand over haar zachte trui heen. Ze sloeg haar been over mij heen en ze zat op schoot Dus, Ike, als ik een geheimpje wil weten dan gaat mij dat lukken . Ze boog zich voorover naar mij toe ..."
31-03-21
9.0
Detective Quinn - 2Door: Gotham
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Detective, Keuken, Pijpen, Vastgebonden,
" i Nadat Batman en Nightwing mij verantwoordelijk hielden voor de verdwijning van Robin had ik een deal gesloten met Batman. Ik kreeg 1 week de tijd om mijn onschuld te bewijzen. Mijn bezoekje aan de Joker was geen succes. Jim Gorden had mij wel een..."
28-03-21
9.4
Detective Quinn - 1Door: Gotham
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Detective, Vingeren,
" i Persoonlijk ben ik fan van de DC karakters. Het is een behoorlijke uitdaging om hier een verhaal over te schrijven, maar volgens mij wel aardig gelukt. Geniet van Seizoen 1, Harley Quinn i Waar is Robin snauwde Batman tegen mij ter..."
24-03-21
8.7
Gewoon Ike - 6: PassenDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Betrapt, Pijpen, Tiener,
" Ik hoorde je tegen de kist praten Ike, je vroeg of mama je nieuwe geheimpje mee wilde nemen hoeveel heb je er, zijn ze ook geheim voor mij . Ik slikte even en durfde haar niet te vertellen dat vooral het tweede geheim over haar ging. Twee zei ik..."
24-03-21
9.4
Gewoon Ike - 5: In GedachtenDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Zus,
"Ik keek even door het spiekgat en zag Joni staan. Ik staarde naar het scherm waar Tina nog steeds genomen werd en weer terug naar het kijkgat. Ike ben je daar hoorde ik Joni roepen en ze belde nog een keer. Ik keek nog even naar beneden en zag een..."
16-03-21
9.2
Gewoon Ike - 4: JennyDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Pijpen,
"Ik keek weer omhoog over het getinte lijf van India heen en staarde vervolgens weer naar Tina. Ik mocht India dan al n uur gaan nemen, maar 1 week met haar in huis als een persoonlijke assistente zag ik ook wel zitten. Echter, dan zou ik mijn zusje..."
09-03-21
9.4
Brams Feestje - 19Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Pijpen, Tiener,
"Geschrokken keek ik op en liet mijn lul uit het kutje van Winnie vallen. Ik keek mijn moeder diep in haar ogen aan en sloeg mijn handen voor mijn nog half harde, natte, lul. Ik keek om mij heen of ik mijn kleren ergens zag, maar helaas. Winnie stond ..."
04-03-21
8.7
Gewoon Ike - 3: Tina's SlaapkamerDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Callgirl, Klaarkomen, Lesbienne, Pijpen, Slaapkamer, Trio, Weddenschap,
"Met een dikke bobbel in mijn broek liep ik de trap weer op en zag tot mijn verbazing dat de deur naar Tina s slaapkamer dicht was. Ik luisterde aan de deur maar hoorde niets. Tina zei ik zacht maar ook hier kwam geen reactie op. Ik klopte zacht op..."
02-03-21
9.4
Brams Feestje - 18Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Feest, Pijpen, Tiener,
"Ik staarde naar mijn harde lul die nog steeds in de kont van Winnie zat. Ik trok hem geheel terug en tilde haar kontje wat omhoog. Ik scheurde de panty nog wat verder en drukte mijn lul haar kutje in. Hmmmm kreunde ze en ik begon weer rustig te wip..."
01-03-21
9.2
Brams Feestje - 17Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Feest,
"Ik drukte mijn vinger door de zwarte panty heen en trok direct het gat wat groter. Ik pakte haar zwarte string vast en drukte deze opzij. Mijn harde lul drukte ik door het gat rechtstreeks haar kutje in en ik begon flink te rammen. Ik greep haar rode..."
25-02-21
9.2
Gewoon Ike - 2: GladjesDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Scheren, Zus,
" Wat doe je Maak je foto s zei ik en ik sloeg mijn handen voor mijn harde lul. Tina grinnikte en knikte Ja, en nee ik was bezig met een live videogesprek met mijn vriendinnen. Ze hebben nu allemaal je lulletje gezien . Godverdomme Tina zei ik ..."
23-02-21
9.1
Brams Feestje - 16Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Feest, Tiener,
" b De eerste 15 delen zijn terug te vinden in de tiener categorie. Nu zijn seksfeest van start gaat vind ik dat de laatste verhalen van Brams feestje hier thuis horen b Ik greep Saskia weer stevig vast bij haar heupen en begon weer langza..."
22-02-21
8.7
Brams Feestje - 15Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Groepsex, Milf, Pijpen, Zus,
"Ik drukte mijn bekken wat naar voren en voelde mijn lul dieper in de mond van Ingrid glijden. Ik trok niet terug en liet mijn lul diep in haar mond zitten. Ze tikte even tegen mijn been aan en ik trok langzaam terug. Ondertussen speelde mijn tong met..."
19-02-21
8.6
Gewoon Ike - 1: Ike & TinaDoor: BramVN
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Fantaseren, Met Familie, Uitdagen, Zus,
"Ja, klopt. Mijn zusje en ik zijn vernoemd naar Ike en Tina Turner. Echter kon een groter contrast er niet zijn ten opzicht van het beroemde stel. Ik ben een zachtaardig persoon, iedereens vriend. In de 24 jaar dat ik rondloop op deze aarde heb ik met..."
16-02-21
8.7
Brams Feestje - 14Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Groepsex, Pijpen,
"Ik werd door Reese meegenomen naar de bar waar we allemaal een kaartje kregen. Op het kaartje stonden vijf zelf getekende afbeeldingen op van seks standjes. Reese begon uit te leggen hoe het spel werkte en ik zag dat de meeste meiden de aandacht op h..."
15-02-21
8.8
Brams Feestje - 13Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Ik drukte mijn bekken nog een keer verder omhoog en voelde mijn harde lul diep in Keyleigh glijden hmmmmfffff . Wederom spoot ik mijn zak leeg in een geile meid. Robyn en Rinske stopte even met elkaar te zoenen en keken samen naar mij. Brammetje is..."
12-02-21
9.1
Brams Feestje - 12Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Feest, Groepsex, Pijpen,
" Hmmmfffff zuchtte Keyleigh met mijn lul diep in haar keel. Claudia liet haar hoofd los en direct trok ze haar mond van mijn lul af. Een laag slijm bleef tussen haar lippen en mijn eikel hangen en ze keek wat boos naar Claudia. Tesla keek mij nog ge..."
09-02-21
9.4
Brams Feestje - 11Door: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Milf, Pijpen, Uitdagen, Verjaardag, Vuistneuken,
" i Dit deel is wat heftiger dan de voorgaande en komende delen. Het is maar goed ook, anders zou Bram Claudia nooit kunnen pleasen i Vivian keek even met haar blauwe ogen omhoog en nam nog meer van mijn harde lul haar mond in. Ze sloot h..."
05-02-21
9.0
Brams Feestje - 10Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Groepsex, Pijpen, School,
" Oohhh heerlijk Tes zei ik zacht terwijl ze haar lippen over mijn lul liet glijden. De handen van Vivian streelde mijn kont en haar lippen kuste de wang van de zuigende Tesla. Ze liet mijn lul uit haar mond vallen en begon intens te zoenen met Vivia..."
02-02-21
9.2
Brams Feestje - 9Door: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, School,
"Mijn harde lul gleed uit de mond van Keyleigh en Rachel nam hem weer over. Ze draaide met haar tong om mijn gevoelige eikel heen en hapte hem half naar binnen. Hmmmffff snoof ze uit omdat Reese de dildo nog verder haar kontje in drukte. Ze liet mij..."
30-01-21
9.1
Brams Feestje - 8Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Groepsex, Milf, Sauna, Trio, Werk,
"Keyleigh lippen gleden bijna tegen mijn buik aan en ze snoof diep door haar neus heen. Fenna kwam tussen haar benen uit en sloeg Keyleigh een keer op haar kont. Ze liep om mij heen en kraste met haar nagels een beetje over mijn kont heen. Ze plofte o..."
27-01-21
8.9
Brams Feestje - 7Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Buitensex, Buurmeisje, Milf, Verjaardag,
"Miranda stond met haar blote voet op de schouder van Keyleigh en ik ramde mijn harde lul haar kutje in. Keyleigh keek af en toe omhoog en zag de kutsappen uit het kutje van Miranda druipen. Ze likte over haar been heen en nam de sappen in zich op. Mi..."
25-01-21
9.2
Brams Feestje - 6Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Buurmeisje, Feest, Groepsex, Pijpen, Schaamhaar, Uitdagen,
"Linda liet haar lippen zo ver mogelijk om mijn harde lul glijden en was tot mijn opluchting gestopt met bijten. Ik streelde door haar donkere haren heen en voelde haar tong mijn eikel verwennen. Kayleigh hapte voor de afwisseling nog maar een keer ee..."
21-01-21
9.4
Brams Feestje - 5Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Pijpen, Uitdagen, Vakantie,
" Ja echt wel zei ik tegen Mariska en kuste haar vol op de mond. Ik draaide mijn hoofd weer naar het kutje van Sophia en ging weer verder spelen met haar klitje. Ooohhhh kreunde ze uit en haar kutsappen spoot ze over mijn gezicht. Ingrid zag nog st..."
18-01-21
9.0
Brams Feestje - 4Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Camping, Groepsex, Pijpen, Trio, Vakantie,
"Ingrid keek geil naar Lisa Ohhh ja . Lisa gaf haar een kus en ging naast Mariska op de bank zitten. Ingrid drukte Sophia s hoofd van haar tepel en liet haar afdalen naar haar navel. Sophia hapte likte in het ondiepe kuiltje en ging verder omlaag ove..."
15-01-21
9.0
Brams Feestje - 3Door: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Milf, Natura, Pijpen,
"Lisa drukte haar voorhoofd weer tegen mijn buik aan en zoog flink op mijn harde lul. Tesla fluisterde iets in Lisa s oor en ze haalde haar mond van mijn lul af. Mijn knetterharde 19 centimeter lange lul stond te blinken tussen de verschillende dames...."
12-01-21
9.0
Brams Feestje - 2Door: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Milf, Pijpen, Vakantie,
"Lisa keek mij aan met haar blauwe ogen terwijl ze mijn lul in haar keel liet glijden. Haar moeder, Amber, gaf haar goedkeuring en staarde mij aan dat kan ze maar eens mooi. Als een van jullie dames dit ook wil leren dan hoor ik het graag . Direct re..."
10-01-21
8.8
Brams Feestje - 1Door: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Milf, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
" i Elk verhaal bestaat uit 2 delen. We beginnen in het heden en kijken later met Bram mee naar zijn verleden. Veel leesplezier i Ik deed mijn ogen open en voelde een lichte pijnscheut door mijn hoofd gaan. Ik realiseerde dat ik weer te vee..."
07-01-21
8.4
Rijlessen Van Bram - 18: ExamenDoor: BramVN
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Auto, Examen, Openbaar, Tiener, Toilet, Vluggertje,
"Ik had met Elise afgesproken dat ik haar zou ophalen om naar het CBR te brengen onder het mom van de puntjes op de i zetten. Ik kwam met de auto voorgereden bij haar vaders huis. Ik stapte de auto uit en liep met een paraplu richting de voordeur. Ik ..."
01-01-21
9.3
Rijlessen Van Bram - 17: TrioDoor: BramVN
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bos, Buitensex, Pijpen, Tiener, Trio,
"Elise legde haar hand op de billen van Salima en begon haar weer te zoenen voor mijn ogen. Salima s hand gleed naar het kontje van Elise en ik zag haar rustig knijpen. Na een intense zoen keken ze allebei geil mijn kant op. Ik zwaaide met mijn vastge..."
30-12-20
9.3
Rijlessen Van Bram - 16: SalimaDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Auto, Bondage, Bos, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vastgebonden,
" b Les 29 en 30 b Na het laatste berichtje van Elise was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar Salima. Zou ze net zo lekker zijn als Elise Ze heeft in ieder geval een prachtige haar bos en donkere kijkers. Van Marina had ik niet ve..."
28-12-20
8.9
Rijlessen Van Bram - 15: HopeloosDoor: BramVN
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Neuken, Tiener,
"Elise bleef met haar vingers zichzelf verwennen terwijl ze mijn aanwijzingen aan het opvolgen was. Elise kronkelde af en toe over de stoel heen en kreunde zo nu en dan luid. Het is maar goed dat je de enige bent vandaag zei ik terwijl ik naar de do..."
24-12-20
9.3
Rijlessen Van Bram - 14: UitdagingDoor: BramVN
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Auto, Pijpen, Tiener, Uitdagen, Vingeren,
"Ik deed mijn ogen open en zag dat het net na zessen was. Marina lag nog te slapen met haar rug naar mij toe. Ik trok mijn kleren aan en ging naar beneden om een kop koffie te zetten. Ik las de laatste voetbalverslagen op mijn telefoon en hoorde voets..."
21-12-20
9.3
Rijlessen Van Bram - 13: GenadeDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bondage, Ex, Milf, Pijpen, Tiener, Vastgebonden,
" b Les 26 b Naarmate de nieuwe les van Elise naderde voelde ik mij rotter. De hele week had ik niets van Marina of Elise gehoord. Af en toe stuurde ik een cursist langs het huis af van de dames om te kijken ik ze toch nog even zag maar s..."
18-12-20
9.4
Rijlessen Van Bram - 12: ExenDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ex, Milf, Vreemdgaan,
"Victor bleef op een meter voor mijn neus staan en balde zijn vuist voor mij gezicht. Jij hebt mijn dochter in gevaar gebracht en volgens mij heeft ze dat speeltje ook van jou zei hij luid. Ik keek langs hem af en zag dat hij de aandacht al getrokke..."
16-12-20
9.2
Rijlessen Van Bram - 11: Oops!Door: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ex, Tiener, Vibrator,
" b Les 24 en 25 b Ik had al drie nachten slecht geslapen en merkte aan alles in mijn lijf dat ik eigenlijk beter rust kon nemen. Echter had ik weer een dubbele les staan met Elise en die afspraak kon ik toch echt niet afwijzen. Ze had mi..."
12-12-20
9.0
Rijlessen Van Bram - 10: AndersDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bos, Neuken, Tiener, Uitdagen,
" b Les 22 en 23 b Onderweg naar het huis van Elise besefte ik dat we met de lessen alweer een aardig eind op weg waren. Na vandaag zouden er nog zeven lessen zijn waarvan merendeels ook nog dubbele lessen waren. Nog een week of vier miss..."
10-12-20
9.5
Rijlessen Van Bram - 9: OpstaanDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Douche, Milf, Pijpen, Tiener,
"Marina zat lichtelijk in slaap te vallen tijdens het kijken van een serie op Netflix en mijn status was niet veel beter. Marina lag met haar hoofd op mijn schouder en streelde af en toe mijn borstkas. Elise kwam beneden en keek even snel in onze rich..."
06-12-20
9.2
Rijlessen Van Bram - 8: NaaktloperDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Bos, Buitensex, Milf, Pijpen, Tiener,
" b Les 20 en 21 b Het weer was enorm omgeslagen in de afgelopen week. Van dit 30 graden zakte het kwik naar 16 graden samengaand met veel neerslag en harde wind. Ik had voor de afwisseling in mijn auto de verwarming maar aangezet, zeker ..."
03-12-20
9.0
Rijlessen Van Bram - 7: McsausDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Buitensex, Pijpen, Tiener, Uitdagen,
" b Les 18 en 19 b Elise stond al buiten voor de deur te wachten terwijl ik met een andere cursist de les aan het afronden was. Zodra deze jonge dame op de achterbank plaats nam ging Elise achter het stuur zitten. Elise keek even achterom..."
29-11-20
8.9
Rijlessen Van Bram - 6: Half WegDoor: BramVN
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Tiener, Voyeurisme,
" i De rijlessen van Bram worden herschreven omdat ik zelf ook niet tevreden was met weg die ik ingeslagen had. In plaats van linksaf gaan we nu rechtsaf. Geniet weer van de lessen. i b Les 16 en 17 b Mijn spiegel was we..."
25-11-20
8.8
Rijlessen Van Bram - 5: MarinaDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf, Neuken,
"Zaterdagavond stond Marina voor de deur. Ze had een zomers jurkje aan en zo te zien een zwarte bh. Ik liet haar binnen en ik volgde direct haar billen. Ze mocht dan wel een stukje ouder zijn dan Elise, maar haar kontje zag er nog erg strak uit. Marin..."
18-11-20
8.9
Rijlessen Van Bram - 4: Lastige VragenDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bos, Fantaseren, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Tiener,
" b Les 11 b De week ging voor mijn gevoel niet snel genoeg. Ik moest veel denken aan Elise en haar moeder. Ik zag in mijn hoofd mijn lange lul steeds weer in Elise d r kutje verdwijnen. Daarnaast fantaseerde Ik dat haar moeder stond toe te..."
14-11-20
9.2
Rijlessen Van Bram - 3: Heerlijke LessenDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Standje 69, Tiener, Uitdagen, Vingeren,
" b de zevende en achtste les b Ik had weer in overleg met Marina een dubbele les ingepland. Het was al aan het schemeren op het moment dat ze bij mij in de auto stapte. Ze gaf direct een kusje op mijn wang Ik heb er zin in . Ik zag dat ..."
10-11-20
9.4
Rijlessen Van Bram - 2: AgressieDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Auto, Beffen, Buitensex, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Rijles, Tiener, Uitdagen,
" b de vierde en vijfde les b In de afgelopen week had ik met de moeder van Elise, Marina, gesproken. Ze wilde dat haar dochter snel haar papiertje zou hebben en stelde voor om dubbele lessen te nemen. Mijn agenda bood de ruimte en we spra..."
05-11-20
9.0
Rijlessen Van Bram - 1: Welkom EliseDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Aftrekken, Auto, Rijles, Tiener, Verboden,
"Op een rustige maandagavond reed ik in mijn vertrouwde lesauto naar een nieuwe klant toe. Om de hoek van deze klant bleef ik even staan op een parkeerplaats om alle gegevens nog even rustig door te lezen. Zelf vind ik het prettig als ik weet met wie ..."
01-11-20
8.7
Werkloze Bram - 32: SlotDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Dildo, Milf, Neuken, Pijpen, Trio,
"Nog maar een enkele nacht slapen en mijn werkloze periode is voorbij. Gelukkig is het pas zondag... Geef ons maar eens een mooie show zei Alice tegen Luna terwijl ze mijn slap wordende lul aan het kneden was. Luna knikte en liep richting d..."
24-10-20
9.1
Werkloze Bram - 31: TrioDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio,
"Mirte werd verrast door de aanwezigheid van Alice, nu moest ze kiezen of ze mee gaat doen of toch liever naar huis gaat... Ze keek weer naar Alice die aan de andere kant van mij op de bank plofte. We kunnen ook een aparte afspraak maken als..."
22-10-20
9.1
Werkloze Bram - 30: ZaterdagDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio,
"Nog slechts een weekend voor de boeg voordat ik weer aan de slag zou gaan. Deze tijd moest ik goed benutten... De volgende ochtend werd ik wakker van de wake up light. Ik baalde dat ik mijn wekker niet uitgezet had en drukte op de knop zodat..."
22-10-20
9.3
Werkloze Bram - 29: De AchtertuinDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Buitensex, Neuken, Tiener, Zwembad,
"Mijn middagje naaktstrand was geweldig en als toetje was Mirte mijn oppas... Mirte liep voor mij uit met haar witte kontje. Ze stapte direct het zwembad in en liet zich helemaal onder water zakken. Ik stond naast het zwembad en moest weer di..."
20-10-20
9.1
Werkloze Bram - 28: Onbekende VrouwDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Naaktstrand, Oppas, Pijpen, Tiener,
"Ik was samen met Jessica en Laura naar Helmond gegaan om lekker op het naaktstrand te gaan liggen. Echter van rustig liggen was geen sprake... Ik liep voorop richting het grasveld, met mijn slappe lul. Zodra wij bij het kleedje kwamen was Je..."
19-10-20
9.0
Werkloze Bram - 27: HelmondDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Pijpen, Tiener, Trio, Uitdagen,
"Mijn week verliep geweldig. Heerlijke sex uitstapje gehad met Kate en Vera in het Duitse plaatsje Gerolstein. Rust nam ik niet voordat ik maandag weer aan het werk zou gaan. Eerst nog een uitje met Jessica en Laura en dan als toetje Mirte... ..."
17-10-20
9.0
Werkloze Bram - 26: StellaDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Tiener, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
"Het dagje weg met Kate en Vera liep net goed af in het Adelaarspark. We waren bij een bankje beland en de dames waren aan het wachten op hulp... Nog geen minuut later kwamen er weer mensen voorbij, maar deze hadden we al eerder gezien in de ..."
16-10-20
8.7
Werkloze Bram - 25: AdelaarsparkDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Buitensex, Neuken, Pijpen, Tiener,
"Samen met Kate en Vera was ik een dagje op pad. Dit was het gevolg van het te laat klaarkomen tijdens de heerlijke sex op het kantoor van Vera. We hebben een prehistorische grot achter ons gelaten en genoten van een prachtige bloemenweide... ..."
15-10-20
8.7
Werkloze Bram - 24: BuchenlochhohleDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tiener, Trio,
"Zoals afgesproken ging ik met Kate en Vera een dagje op pad. We volgde het bordje met Buchenlochh hle erop en kwamen na ongeveer 25 minuten lopen bij een prehistorische grot. Het lijkt wel een enorme kut zei Vera terwijl ze het trapje op..."
14-10-20
8.8
Werkloze Bram - 23: Op PadDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Oppas, Tiener, Trio, Vakantie, Vreemdgaan,
"Het was weer een heerlijke dag. Het begon met heerlijke sex met Nika en Simon. Vervolgens werd ik op het zwembad nog verwend door Yasmine. Isa werd onderweg naar huis nog flink verwend door 3 mannen. We waren nu eindelijk thuis om de oppas af te loss..."
14-10-20
8.7
Werkloze Bram - 22: VrijwilligerDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Tiener, Trio, Zwembad,
"Vlak voor het avondeten belde Alice mij op om te vertellen dat ze moest overwerken, ja echt Ze vroeg mij of ik een oppas wilde regelen of thuis moest blijven van het zwemmen. Ik had al snel alle vaste adressen gehad en had nog steeds geen oppas gevo..."
13-10-20
8.9
Werkloze Bram - 21: Nika En SimonDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurvrouw, Milf, Neuken, Pijpen, Trio,
"Eenmaal thuis keek ik of ik nog berichtjes ontvangen had. Ik zag dat Vera mijn gepoogd had te bellen, en wat berichtjes vanaf een onbekend nummer. Ik opende eerst deze berichten en zag het diamanten knopje i Tot snel Bram i stond erbij, maar ook ..."
12-10-20
9.1
Werkloze Bram - 20: At CompanyDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Sexspeeltjes, Sextoys, Werk,
"De volgende ochtend was Alice al op weg naar haar werk, onderweg onze jongste dochter bij opa en oma afgeleverd zodat ik mij kon voorbereiden op het gesprek. Ik bracht de andere meiden naar school en op weg terug nog even bijgepraat met Nika. Eenmaal..."
11-10-20
9.3
Werkloze Bram - 19: 5 Tegen 1Door: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Orgie, Pijpen, Sperma, Tiener, Vakantie,
"Mijn weekend met de tieners vloog voorbij. Ik had mijn tijd met elk doorgebracht en zat nu met alle tieners op een slaapkamer... Mijn lul verwisselde het kutje van Isa in voor die van Yasmine en ik begon het ritme op te voeren. Wanneer zijn..."
10-10-20
8.9
Werkloze Bram - 18: En Door...Door: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vakantie,
"Time flies when you have fun. Dat gold zeker voor dit weekend. De tweede dag was alweer aardig onderweg... Na de lunch plofte we even op het buiten terras neer en praatte over alledaagse dingen. Ik kon mijn ogen niet van Yasmine afhouden, we..."
09-10-20
8.9
Werkloze Bram - 17: LauraDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tiener, Zwembad,
"Terwijl thuis Alice bezig was geweest met Luna had ik mijn eerste dag goed doorgebracht met de meiden. De zondag startte in het zwembad... We belande met z n zessen uiteindelijk een bubbelbad. Ik zat tussen Jessica en Laura in, een gevaarlij..."
08-10-20
9.0
Werkloze Bram - 16: MirteDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Condoom, Neuken, Pijpen, Tiener, Vreemdgaan,
"Ik werd flink verwend in het vakantiehuisje door de tieners. Gelukkig voor mij was het weekend nog niet afgelopen... Mirte trok haar shirt uit en ging tussen mijn benen in staan. Ik liet mijn handen over haar buik glijden en greep haar bh va..."
07-10-20
9.1
Werkloze Bram - 15: IsaDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tiener, Vakantie,
"In overleg met Alice was ik op zaterdag naar Aalden gereden om samen met de vijf tieners tijd door te brengen. Na een uitgebreid potje strip Uno mocht ik nu uitgebreid de tijd nemen per tiener... Tijdens het rondje lopen bespraken we van all..."
06-10-20
9.0
Werkloze Bram - 14: De Kaarten Zijn GeschudDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Sperma, Tiener, Vreemdgaan,
"Zoals afgesproken met Alice ging was ik naar het vakantiehuisje van de tiener meiden gegaan. Eenmaal daar speelde we een lang potje uno met heerlijke seksuele gevolgen... Tot mijn genoegen won ik het volgende potje en ik koos, zoals ik van t..."
05-10-20
9.1
Werkloze Bram - 13: UnoDoor: BramVN
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Strippen, Tiener,
"De druk was van mijn schouders af. Alice wist wat ik ging doen en wat ik gedaan had. Er was ruimte voor nieuwe ervaringen zowel voor mij als voor Alice. Terwijl zij thuis met Luna zou gaan rommelen was ik onderweg naar de tieners... Ik reed ..."
04-10-20
9.3
Werkloze Bram - 12: Een Heerlijke DagDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buurvrouw, Milf, Neuken, Trio, Vreemdgaan,
"Alice en ik hadden open kaart gespeeld waardoor een enorme last van mijn schouder was gevallen. Kate kwam onverwacht langs en Alice had mijn vluggertje met haar gefilmd. Mijn ochtend met Alice was net om, maar we hadden nog een paar uur tijd om elkaa..."
03-10-20
9.4
Werkloze Bram - 11: Film OchtendDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Chantage, Gluren, Milf, Neuken, Tiener, Vreemdgaan,
"Alice en ik hadden net elkaars leven makkelijker gemaakt door op te biechten met wie we vreemd waren gegaan. Er viel een druk van mijn schouder wetende dat Alice nu toch bij mij bleef en dat ik al mijn afspraakjes nog na kom komen... Mijn lu..."
02-10-20
9.1
Werkloze Bram - 10: Open KaartDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Handboeien, Milf, Pijpen, Sperma, Vreemdgaan,
"Ik had mij neergelegd bij het feit dat ik niet meer enkel sex met Alice had. De afspraken vulden langzaam mijn agenda, en dan had ik het niet over sollicitatie activiteiten... We dronken onze koffie op, namens afscheid met een kus en ik ging..."
01-10-20
9.2
Werkloze Bram - 9: YasmineDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Neuken, Oppas, Pijpen, Tiener, Vreemdgaan,
"Mijn schuld had ik afgelost met Luna, echter nog voor het weer een weekje verder was restte mij nog een schuld af te lossen.De 5 tienermeiden hadden mij betrapt met Nika en volgens de woorden van Jessica zal er nog een aantal prestaties van mij verwa..."
30-09-20
9.1
Werkloze Bram - 8: SeizoensstartDoor: BramVN
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Buurvrouw, Chantage, Dildo, Neuken, Pijpen, Tiener, Zwembad,
"Ik had mezelf na de vrijpartij met Kate flink in de nesten gewerkt. Ik werd gechanteerd door Luna, werd gedwongen om sex te hebben met Vera en ik was betrapt in de bossen met Nika. Alice mocht niets weten, dus ik moest alles voorzichtig benaderen. Al..."
29-09-20
9.3
Werkloze Bram - 7: LunaDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Bondage, Buurvrouw, Chantage, Handboeien, Neuken, Pijpen, Vastgebonden, Vreemdgaan,
"Ik ga ondertussen al met meerdere dames vreemd. Zo heb ik sex gehad met Kate, Vera en Nika. Mijn vrouw, Alice weet nog van niets wat ik graag zo wil houden. De buurvrouw, Luna, heeft mij geconfronteerd met foto s en dreigt alles aan Alice te vertelle..."
28-09-20
9.1
Werkloze Bram - 6: VeraDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Chantage, Neuken, Pijpen, Tiener, Trio, Vingeren,
"Ruim een week geleden had ik sex gehad met Kate in mijn achtertuin. Ik werd ondertussen gechanteerd door mijn buurvrouw en werd na mijn interview met Vera geconfronteerd met het feit dat ik niet verder wilde gaan met Kate, waar zij geen genoegen mee ..."
27-09-20
9.3
Werkloze Bram - 5: JobhuntDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Milf, Scheren, Werk,
"Iets meer dan een week geleden voor het eerst tijdens mijn huwelijk vreemd gegaan. De buurvrouw Luna had mij blijkbaar betrapt en was mij aan het chanteren. Zelf met ik dat ik door wil met Alice en ga proberen om mijn huwelijk te redden en te stoppen..."
26-09-20
8.8
Werkloze Bram - 4: AliceDoor: BramVN
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Neuken, Pijpen, Vreemdgaan,
"Een week na het vreemdgaan met Kate werd ik door de buurvrouw, Luna, gechanteerd. Om mijn hoofd leeg te maken ging ik even een stukje wandelen en trof Nika aan. In plaats van enkel praten hadden we sex gehad in de bossen waar een aantal tieners bijst..."
25-09-20
9.2
Werkloze Bram - 3: NikaDoor: BramVN
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Bos, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener, Tieten, Vreemdgaan,
"We liepen samen het bos in, napraten over wat er had gespeeld de afgelopen week. Na een klein kwartiertje wandelen kwamen We liepen samen het bos in, napraten over wat er had gespeeld de afgelopen week. Na een klein kwartiertje wandelen kwa..."
24-09-20
8.9
'werkloze Bram - 2: KateDoor: BramVN
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Tiener, Vreemdgaan,
"Na een paar minuten uithijgen ging Kate haar kleren bij elkaar rapen. Doe je dit vaker Vroeg ze aan mij. Nee, zeker niet met onbekenden. Jij Kate keek mij aan en zei Niet met onbekenden, met vrienden of vriendinnen wil ik no..."
23-09-20
9.3
Werkloze Bram - 1: IntroDoor: BramVN
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Tiener, Vreemdgaan,
"Ik ben Bram, 39 jaar jong, gelukkig getrouwd en heb 3 dochters van basisschool leeftijd. Echt gelukkig voelde ik mij niet. De spannende avonden waren er wel af, vaak een vluggertje voordat er weer een kind aan het bed stond. Ik miste de opwinding, de..."
22-09-20
8.7