Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Sex in Duitsland. In deze sexverhalen staat Duitsland centraal als dè plaats waar je hart warmer van zal gaan kloppen... Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Duitsland sexverhalen. In deze categorie staan 46 erotische verhalen.
DienstreisDoor: Limbofun
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Behaard, Camper, Duitsland, Facesitting, Weduwe,
"Vanwege mijn werk is reizen heel normaal voor me. Waar ik meestal in de Benelux actief ben moest ik deze keer naar zuid Duitsland voor mijn werk. Omdat de reis minimaal een uurtje of 7 in beslag zou nemen had ik me goed voorbereid met genoeg..."
22-05-24
9.1
Een Nieuw Begin!Door: Anna
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dikke Tieten, Dochter, Duitsland, Grote Borsten, Militair, Pijpen,
"Zoals jullie in mijn vorige verhaal hebben kunnen lezen weten jullie dat ik een kind heb van een Duitse militair zonder dat mijn vriend ervan weet. vanwege zijn overmatige alcohol en drugsgebruik. Hier is het vervolg, ik heb mijn vriend inmiddels ver..."
01-11-23
9.1
Duitsland 2002 - 7Door: AlexanderB
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Duitsland, Tiener,
"Wat een vakantie Voor het eerst had een andere jongen, mijn vriendje, me laten klaarkomen en het was echt fantastisch. Het avontuur in het houten huisje aan het meer en kort daarna in de douche herinner ik me alsof het gisteren was. Helaas moesten w..."
11-09-23
9.6
Duitsland 2002 - 6Door: AlexanderB
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Douche, Duitsland, Tiener, Vakantie,
"De opgebouwde spanning van de afgelopen dagen was opgelopen tot een ultiem hoogtepunt in het houten hokje aan het meer, schuilend voor een onweersbui. We waren elkaars eerste vriendje en we hadden nog 11 dagen samen. De lucht was fris en roo..."
26-08-23
9.5
Duitsland 2002 - 5Door: AlexanderB
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Duitsland, Eerste Keer, Pijpen, Tiener, Vakantie,
"Dag drie van mijn vakantie was tot nu toe fantastisch verlopen. Daniel had me laten zien waar je perfect kon gluren naar naakte saunebezoekers, dat ten eerste, maar vooral was het de dag van onze eerste zoen en misschien wel meer. Ik gooide ..."
22-08-23
9.6
Warm Weekendje Winterberg - 4: SlotDoor: Surfermartin
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
"Up to memory lane. Het was nog donker toen ik vertrok, even na 6 en. Ben net de grens over gegaan. De teller staat op 160km h. Ontspannen suis ik over de Autobahn. Langzaam zie ik de donkere nacht blauw worden. Het wordt mooi weer vandaag. L..."
20-08-23
9.5
Warm Weekendje Winterberg - 3Door: Surfermartin
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Fysiotherapeut, Wintersport,
"Donderdag Erik zat al aan zijn ontbijt toen ik de keuken in kwam. Ik geef hem een oplawaai. Jij wist het h . Met een grijns van oor tot oor kijkt hij me aan. Gisteren ging de telefoon toch, net voordat we gingen eten Dat was Gaby. En d..."
19-08-23
9.4
Duitsland 2002 - 4Door: AlexanderB
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Vakantie,
"Ik had het masturberen afgezworen na wat ongepaste uitspattingen n ik had, met een beetje hulp van cupido Melanie, kennisgemaakt met Daniel. We hadden afgesproken elkaar de volgende dag opnieuw te ontmoeten bij het meer, op dag drie van mijn vakanti..."
18-08-23
9.3
Warm Weekendje Winterberg - 2Door: Surfermartin
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Eerste Keer, Maagd,
"Gaby Ze zijn vertrokken. De jongens en Martin. Het ging best snel. Tijdrekken was geen optie meer. Het is nog 3 uur rijden voor hun. Ik loop nu een beetje doelloos door het huis van omie en opa. Ik voel me leeg Ik wil me niet douchen om de..."
18-08-23
9.5
Warm Weekendje Winterberg - 1Door: Surfermartin
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Eerste Keer, Studenten,
"Hee... Da s grappig Nog iemand op een snowboard Leuk Nog niet zo ervaren zie ik Hahaha Oeoeoe Auw Dat doet pijn Oh gelukkig. Hij is niet alleen. Ja. Ski rs. Pfff. Die snappen er niks van. Mmm. nu kan ik hem beter zien. Oeh lekker ding wel ..."
17-08-23
9.4
Duitsland 2002 - 3Door: AlexanderB
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Tiener, Vakantie,
"Dag 2 van mijn vakantie in Duitsland. Een naakte man in de zwembaddouche had mijn hoofd behoorlijk op hol gebracht en er was sprake van wat licht geflirt met een leuke jongen. Of beeldde ik me dat maar in Ik werd wakker. Het was nog vroeg. ..."
16-08-23
8.9
Duitsland 2002 - 2Door: AlexanderB
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Masturbatie, Masturberen, Tiener, Vakantie,
"In het vorige deel van dit verhaal over mijn vakantie in 2002 kwam ik op de camping in Duitsland aan voor een vakantie van twee weken met mijn ouders. Ik had er totaal geen zin in maar dat veranderde toen ik een heel leuke Duitse jongen zag. Ook had ..."
13-08-23
8.8
Duitsland 2022 - 1Door: AlexanderB
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Gluren, Masturbatie, Masturberen, Vakantie,
"Mijn naam is Alexander. Ik ben 1.78m, heb blond haar en blauwe ogen en ben nog bijna net zo slank als vroeger. Dit is mijn verhaal. In de zomer van 2002 moest ik nog met mijn ouders mee op vakantie en dat vond ik toch stom. Veel van mijn vr..."
11-08-23
8.4
Plassex Feestje In DuitslandDoor: Arjangroot84
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Golden Shower, Pijpen, Plas, Plassen,
"Om mijzelf eerst te introduceren, ik ben Arjan. Een vrijgezelle stevige man met een normale pik. Ook dit verhaal is waargebeurd. Na mijn eerdere lekkere ervaring op een WET party besloot ik nogmaals zo n party te bezoeken. Omdat ik geen pla..."
25-05-23
9.0
Nymfje Van De Loreley: Sprookje 15Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Duitsland, Maagd, Nymfomanie, Romantiek, Sprookje, Zus,
" b Nadat ik zoals iedere middag eerst een tijdje van het altijd mooie uitzicht vanaf de Loreley over de Rhein heb staan genieten ben ik nu in de moestuin aan het wieden als mijn tweelingbroer Andreas bij me komt staan Ach so Nymfje, d bist du Kun..."
08-05-23
9.7
De Duitse Sexclubs - 2Door: Schoenenreus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Condoom, Duitsland, Hoer, Milf, Naakt, Prostitutie,
"Na mijn opfris beurt in de doucheruimte ben ik weer naar boven gegaan naar de huiskamer . Na een korte pauze besloot ik om eens even in de sauna te gaan zitten om wat uit te rusten. Na een half uurtje in de sauna gezeten te hebben mezelf nog even op..."
07-02-23
8.8
De Maagdenvanger Van Hameln: Sprookje 13Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Groepsex, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Sprookje, Tiener,
" b Terwijl ik fluit volgen de dertien maagdelijke debutantes mij gedwee, in een rij lopen ze achter me aan. Allen zijn ze zeer welopgevoede meisjes uit de adel en de hogere burgerlijke klasse van het welvarende Hanze stadje Hameln. Omdat ieder van h..."
05-02-23
9.7
De Duitse Sexclubs - 1Door: Schoenenreus
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Condoom, Duitsland, Hoer, Kort, Milf, Naakt, Prostitutie,
" i Dit verhaal zal uit meerdere delen bestaan en ga proberen om minstens 1x per week een nieuw deel te schrijven. i Ik ben een vrijgezelle man van 31 en sinds mijn 18e eigenlijk bezoek ik al regelmatig de dames van plezier in Nederland. A..."
01-02-23
7.9
Nichtje In De NachtDoor: Axel69
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Condoom, Duitsland, Kut, Kutje, Nicht, Oom, Parkeerplaats, Parking, Romantiek, Vrachtwagen,
" Ik ga pas om vier uur aandocken en uitladen in Ingolstadt, dus we hebben alle tijd , zegt Jordy en zet de vrachtwagen op een rustige hoek van een Rastplatz. Hij schuift de gordijntjes van de cabine dicht, klikt een snoer kerstlampjes aan. Rondom ged..."
09-11-22
8.6
Plassex Feestje In Een ClubDoor: Arjangroot84
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Golden Shower, Pijpen, Plas, Plassen,
"Om jullie in het verhaal te helpen, ik ben een vrijgezelle man van 38 jaar. Dit verhaal heb ik echt meegemaakt tijdens een vakantie waarbij ik alleen op reis was. Tijdens een vakantie in Duitsland kwam ik op internet een club tegen die een ..."
26-09-22
8.8
Fickfest Im SchwarzwaldDoor: Fantasyboy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Duitsland, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Orgie, Vakantie, Verjaardag,
"Door de ogen van mijn vriendin Roos Wat een weer zeg, moet je eens kijken . Ik kijk door het raam van ons gehuurde vakantiehuisje. Een comfortabel huisje in de bergen van het Schwarzwald, omringd met bomen. Weg van huis en haard..."
26-08-22
9.1
Gräfin Anna Maria - 1: MünchenDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Militair, Munchen, Nymfomanie, Parijs, Tiener,
" b De eerste van de nieuwe maand is aangebroken, altijd weer een heerlijk moment. Op die dag wisselen de soldaten die voor het huis van oom Ernzt op wacht staan en kan ik een nieuw bedspeeltje uitzoeken. Het zijn altijd blije opgewekte jongens, omdat..."
24-08-22
9.4
Hannes En Gretchen: Sprookje 6Door: Zazie
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Duitsland, Heks, Sprookje, Stiefmoeder, Zus,
" b De tweeling Hannes en Gretchen moeten het huis uit, Vati en Muti kunnen ze niet meer onderhouden. Vanaf nu zullen ze op elkaar aangewezen zijn b i Het is 1731 en het zijn in het Duitse Zwarte Woud bittere tijden. Om redenen ..."
20-02-22
9.5
Johans Verhaal - 12: Avontuur In DuitslandDoor: Jaakske
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Duitsland, Logeren, Pijpen, Sauna,
"Einde eerste trimester. Prachtige resultaten op school. Ook Miguel had het fantastisch gedaan, zelfs voor Nederlands. Zaterdag, eerste vakantiedag. Ijzig koud buiten. Tegen zeven uur kwam meneer Bovvyn, onze wiskundeleraar Miguel en mij ophalen...."
22-09-21
9.1
Op Stap Met Mijn Schoonzus - 9Door: Mystique66
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 50 Plus, Buitensex, Duitsland, Groepsex, Milf, Pijpen, Schoonzus,
"Na onze vakantie in Spanje waren er weer wat rustige weken aangebroken. We hadden wel regelmatig een lekkere trio en we genoten van elkaar op allerlei manieren. Terrasje , restaurant, zon, zee en strand. Dingen waar je ontspannen en..."
15-05-21
9.1
Mijn Werk Als ChauffeuseDoor: Colette
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Duitsland, Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Werk,
"Hallo allemaal. Even voorstellen ik ben Colette. Ik ben 28 jaar heb lange blonde haren ben slank en heb een b cup. Wat ik mooi vindt aan mezelf Ik heb heerlijke natuurlijk gevormde borsten en vriendjes zeiden altijd. Je hebt de mooiste tepels die ee..."
30-03-20
8.7
Familiebanden - 7: Samen Met Pap Naar DuitslandDoor: Coot
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
" Ja Henk, wen er maar vast aan, zij is nog erger dan ik hahaha... Fia keek haar man liefdevol aan en wist natuurlijk wel wat haar man Henk zou zeggen, ze kende hem al langer dan vandaag en wist ook al heel lang van zijn verlangen, die in zi..."
20-02-20
9.1
Liza Mee Op De Vrachtwagen Met Oom BenDoor: Lizaaa
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland, Nicht, Oom, Porno, Vrachtwagen,
"Van kleins af aan was Liza al gek op vrachtwagens. Ze kon van afstand al horen wat voor vrachtwagen er aan kwam. Van Scania tot Volvo, van DAF tot Mercedes. Dit kwam mede door haar oom Ben die internationaal chauffeur is. Hij was soms weken van huis,..."
05-05-19
8.6
Dalia In Duitsland - 4Door: Dalia
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
"Dat was een heerlijke verfrissende douche. Ik wilde eigenlijk pas gaan douchen na het sporten, maar ik hou er niet van om al bezweet te beginnen. Ik pak een slipje en een sportbeha en slipje terwijl ik me nog een beetje afdroog. Ik trek het beide aan..."
01-09-16
6.9
Dalia In Duitsland - 3Door: Dalia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland,
" Come, sit over here, zeg ik terwijl ik naast me op het bed klop. Hij komt onwennig naast me zitten. Do you want something to drink or to eat vraag ik. Something to drink would be nice, antwoord hij langzaam. Ik sta op en loop naar de minibar t..."
14-03-16
8.3
Bezoek Aan DuitslandDoor: Thomas69
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
"Zoals een aantal van jullie weten post ik hier zo af en toe een verhaal. Mijn naam is Thomas, ik ben 50,getrouwd, en heb een levendige fantasie. Fantasie n die overigens wel altijd gaan over bestaande mensen. Om enige overeenkomsten te vermijden zijn..."
23-02-16
8.5
Wereldreis Naar DuitslandDoor: Frank En Marieke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland,
"Onze buurvrouw Anja wilde al langere tijd een kast bij haar ouders in Duitsland ophalen. Ze zou dit met haar man doen, maar daar was door omstandigheden niets meer van gekomen alvorens hij voor langere tijd voor z n werk naar het buitenland vertrok. ..."
05-09-15
8.0
Een Gewone Huisvrouw?Door: Stanzie
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Duitsland, Eerste Keer, Huisvrouw, Zonder Slipje,
" b of toch niet helemaal b Het verhaal dat ik hier wil vertellen gaat ruim tien jaar terug in de tijd. Mijn man en ik verhuisden naar een nieuw gebouwd huis in een gloednieuwe, residenti le woonwijk in de buurt van Munchen, samen met onz..."
19-07-15
8.3
Vakantie In Duitsland - 3Door: Jan Vertelt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Vakantie,
"Ergens in de verte hoorde Mirte een telefoon. Ze werd er wakker van. Ze lagen nog net zo als gisteren waren gaan slapen, lepeltje, lepeltje met een dubbele voorbind dildo. Voorzichtig verwijderde ze de dubbele dildo. Henk werd nu ook wakker. Hij voel..."
01-05-15
8.5
Vakantie In Duitsland - 2Door: Jan Vertelt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Vakantie,
"Op verzoek van de lezers is de naam M. veranderd in Mirte. Het was mooi weer en Henk wilde wat boodschappen doen en daarna lekker in de zon zitten. Alhoewel Mirte liever bleef zonnen stemde ze toch in om mee te gaan. Ze kleden zich luchtig...."
22-04-15
8.4
Vakantie In Duitsland - 1Door: Jan Vertelt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Duitsland, Vakantie,
"Een paar maanden geleden zag M. een advertentie staan in de huis aan huis krant Voor een heerlijke vakantie in Duitsland bieden wij onze mooie tuin met woning aan. In juni is het erg rustig en dus goedkoop. Henk is dat niets voor ons, een mooi huis,..."
19-04-15
7.8
Dalia In Duitsland - 2Door: Dalia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland,
"We zitten al een tijdje aan het ontbijt buffet terwijl ik in mijn ooghoeken de obers telkens naar ons zie kijken als ze langslopen of als ze stil staan en wachten tot dat ze iets moeten doen. Ik sein naar hen dat n van de twee moet komen. De ober v..."
12-04-15
5.8
Dalia In Duitsland - 1Door: Dalia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland,
"Hey ik ben Dalia. Ik ben zestien jaar bijna zeventien. Ik ben 1,78m. Ik heb een mooi en getraind figuur want ik sport veel. Ik doe aan badminton, ik doe aan kickboksen, ik voetbal en ik ga ook twee keer per week naar de sportschool. Ik heb inmiddels ..."
08-02-15
7.7
Receptioniste EmilyDoor: Martin2u
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Chat, Duitsland, Hotel, Receptioniste,
"Hallo opwindende lezers. Ik hoop dat ik hieraan ook mijn bijdrage kan leveren. Dit is een waar gebeurd verhaal dat mij 2 maanden terug is overkomen. Ik ben een single man en net zoals veel anderen zit ik op het internet regelmatig te kijken of ik nog..."
03-08-13
6.0
Verjaardag In DuitslandDoor: Hr
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Verjaardag,
"Mijn naam is Johan ben 40 jaar getrouwd ben zelf stevig gebouwd en bijna 2 meter lang. Volgens de vrouwen die kennis hebben gemaakt met mijn penis is deze vrij dik en lang. Sinds enkele jaren is mijn vader plotseling overleden toen hij weeke..."
11-07-13
6.6
Stage DuitslandDoor: Toni M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland,
"Ik ben toni 19 jaar en op stage in Duitsland voor mijn opleiding toerisme. Ben redelijk gebouwd gezien ik als verdediger speeld voor een rugby club in Nederland. Ben 1.80 lang en gelukkig met me jonge heer van 20cm en dikke is ook mee genomen. ..."
19-08-12
5.3
Eerste Keer Sex In Duitsland - 4Door: André
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Eerste Keer,
"Nu ik de 1e keer sex gehad had met Theoke, volgde het ene op het andere. Ik woonde recht tegenover de kazerne en tussen mijn woning en de kazerne stonden 2 nachtclubs, of beter gezegd, 2 barretjes waar ook enkele hoertjes waren en waar je na..."
02-05-12
8.2
Eerste Keer Sex In Duitsland - 3Door: André
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Eerste Keer,
"Nury had net Theoke geneukt terwijl hij zichzelf aan het pijpen wasen tegelijk ook door mij gepijpt werd, daarom was het tijd voor Theo om zich te ontspannen. Ik liet het bad vol lopen voor hem, Nury wilde liever douche en ik trok mijn short..."
24-04-12
7.9
Eerste Keer Sex In Duitsland - 2Door: André
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Eerste Keer,
"Nury is 16 geworden en komt zaterdag naar mij, als verrassing voor hem heb ik Theoke uit genodigd. Theo is het tegendeel van Nury, waar Nury 16 is maar als 18 uitziet, is Theo 18 maar ziet er niet ouder als 15 16 uit en is ook nog zeer verspeeld. Nur..."
18-04-12
8.2
Eerste Keer Sex In Duitsland - 1Door: André
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Duitsland, Eerste Keer,
"Het was net zomer toen ik als 27 jarige overgeplaatst werd naar de kazerne Hohne in Duitsland, in de weekenden was er op de kazerne niet veel te doen en ging ik alleen op verkenning in de omgeving, Hohne is gelegen tussen Hamburg en Hannover dus het ..."
12-04-12
7.7
Weekendje DuitslandDoor: Joepie De Poepie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Duitsland,
"We hebben een lekker weekendje winkelen gepland en zodoende lopen we nu in een winkelstraat van een grote Duitse stad. We hebben geen bijzondere plannen vandaag dus vandaar dat we ons niet extreem hebben opgetut voor elkaar. Het weer is lekker aangen..."
31-01-12
7.9