Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Datum: 01-02-2023 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 15048
Lengte: Kort | Lezers Online: 1
Dit verhaal zal uit meerdere delen bestaan en ga proberen om minstens 1x per week een nieuw deel te schrijven.

Ik ben een vrijgezelle man van 31 en sinds mijn 18e eigenlijk bezoek ik al regelmatig de dames van plezier in Nederland. Aangezien dit een vrij prijzige aangelegenheid is ben ik op internet gaan zoeken naar goedkopere alternatieven. Zo kwam ik bij een forum terecht waar een speciaal sub forum was voor Duitse sexclubs. Na een aantal bijdrages gelezen te hebben was mijn interesse gewekt en ben ik afgereisd naar Duitsland. Villa Venus in Duisburg zou de place to be moeten zijn voor lekkere en goedkope sex. Ik had natuurlijk al wat gelezen maar wist eigenlijk nog steeds niet echt wat ik kon verwachten. Eenmaal aangebeld werd de deur open gedaan door een naakte oost Europese schoonheid, binnen bij de Theke (receptioniste) mijn entree geld betaald en de badhanddoeken uitgereikt gekregen. Aangezien het mijn eerste club bezoek was werd ik tijdens mijn rondleiding vergezeld door de naakte schoonheid die mij binnen had gelaten.

Na de rondleiding heb ik mijzelf uitgekleed en in de douches even opgefrist. Nu zou het dan toch echt gaan gebeuren en vol goede moed ging ik weer naar boven naar de "huiskamer". In de huiskamer staan een 15 tot 20 bankstellen al dan niet gevuld met naakte schoonheden of mannen die aan het rusten waren. Ik ben op een lege bank gaan zitten met een drankje en heb eerst eens rustig bestudeerd hoe het zo'n beetje werkt in een club als deze. Na dat ik een uurtje de kat uit de boom gekeken heb ben ik naast een naakte schoonheid gaan zitten, Larissa.

Larissa is een zeer slanke dame met lange zwarte haren die bijna tot haar billen rijken. Lekker kleine tietjes met stevige en vooral stijve tepels erop. Na een klein gesprek vonden onze tongen elkaar al snel en zaten we lekker te zoenen. Opeens voel ik een hand onder mijn handdoek mijn half stijve piemel beet pakken. Na zo nog een aantal minuten gezeten te hebben met een stijve van jewelste kreeg ik de vraag om mee naar de kamer te gaan. Even een moment van schaamte omdat je door de volle huiskamer moet lopen met een gigantische tent richting de trap naar boven. Op de kamer aangekomen werd ik eventjes alleen gelaten zodat de dame zich nog even kon opfrissen. Na het op frissen begonnen we eerst weer met zoenen en voelen op allerlei plaatsen waarna ik de vraag kreeg of ik gepijpt wou worden, hier had ik natuurlijk wel oren naar en ze zakte langzaam likkend af naar beneden. Na deze heerlijke pijpsessie kwam ze lekker in cowgirl boven op me zitten en werd ik heerlijk bereden. Ook de naakte schoonheden hebben een beperkte conditie en energie en werd er dus overgeschakeld naar doggy style en toen kwam ik klaar. Na het klaar komen realiseerde ik mij pas dat ik geen condoom gebruikt had, dit was in Nederland altijd standaard zelfs tijdens het pijpen. Ik bood mijn excuses aan maar tot mijn stomme verbazing was het de normaalste zaak van de wereld in deze club om de condooms achterwege te laten. Vervolgens zijn we weer naar beneden gegaan en heb ik de naakte schoonheid betaald voor haar diensten, de verhalen klopten want ik schrok van de prijs in positieve zin. Voor dit geld kon je in Nederland nog niet eens een vluggertje krijgen. Dit smaakte natuurlijk naar meer en besloot om mijzelf nog eens op te frissen en voor een 2e ronde te gaan maar daarover later meer.
Lees verder in: De Duitse Sexclubs - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Condoom, Duitsland, Hoer, Kort, Milf, Naakt, Prostitutie, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...