62.483 Gratis Sexverhalen
Van het een komt het ander... Een vriendje of vriendinnetje dat blijft slapen of een stormachtige avond waarin een mooie dame de nacht bij je door moet brengen...er is genoeg over geschreven! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Logeren sexverhalen. In deze categorie staan 231 erotische verhalen.
Logeren Bij Een Studente - 3Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Studenten,
"De volgende ochtend ontwaak ik vanzelfsprekend met een enorme ochtenderectie. De seksdroom van net over Tanja zit nog vers in mijn geheugen, waardoor ik zo geil ben dat ik even twijfel of ik de laatste congresdag niet gewoon moet overslaan om heel de..."
11-03-24
9.5
Wat Is Dit Nou?Door: Dennis
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aziatisch, Beffen, Betrapt, Hoer, Jong En Oud, Klaarkomen, Kut, Kutje, Logeren, Neef, Neuken, Pijpen, Prostitutie, Slaapkamer, Slet, Sletje, Tante, Zuigen,
"Na jaren ging ik weer eens bij mij oude tante logeren. Ik was nu 32 en zij half in de 60. Zij was het die mij voor het eerst gepijpt heeft en me een jaar later liet ze zich ook door mij neuken. Ik was nog z jong. In de volgende jaren erna ..."
02-03-24
8.4
Maria’s VerhaalDoor: Budilio
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lift, Logeren, Waargebeurd,
"Maria is de moeder van een goede vriend. Ze vertelde me onlangs een verhaal dat meer dan 30 jaar geleden speelde. Er was toen in de buurt van Schiphol, ergens langs de snelweg A4,een parkeerplaats of oprit waar je regelmatig lifters aantrof die op zo..."
28-01-24
8.7
Mijn Eerste Vriendje - 1: Comming Out En LogerenDoor: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Hallo allemaal, ik ben Stef ondertussen 21 jaar. Mijn verhaal gaat over de periode dat ik mijn huidige vriend leerde kennen. Ik was toen 16 en Lucas was 17. Het was mijn verjaardag. Ik werd 16 jaar. Na het wakker maken met een cadeautje en e..."
19-01-24
9.1
Logeren Bij Een Studente - 2Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Studenten,
"Aangekomen bij het congres lukt het me gelukkig al snel om het voorval van de vroege ochtend te vergeten. Er zijn verschillende presentaties, workshops en collega s uit het werkveld om me af te leiden. Na de lunch bezoek ik weer een presentatie, maar..."
13-01-24
9.2
Honing - 14: LogerenDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Het einde van het diner verliep relatief vlot. Storm vond in de rekken snel geschikte kleren en zelfs schoenen voor Emma en Beatrice, en ook voor Honey die letterlijk uit haar jurk gespat was. Ook Deborah hielp hij aan een geschikt ensemble..."
12-01-24
9.0
Kleindochter Komt LogerenDoor: Adriaantje
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Kleindochter, Logeren, Opa, Stiekem,
"Al ruim 5 jaar ga ik als weduwnaar door het leven. Door de jaren heen ben ik er meer aan gewend geraakt dat ik alleen leef, al mis ik mijn vrouw nog steeds vreselijk. Daarom heb ik in de afgelopen jaren nog nooit een poging gedaan om nieuw liefdesgel..."
07-01-24
8.8
Waarheid, Durven Of DoenDoor: Louise
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Alleen Thuis, Beffen, Bezorger, Jong En Oud, Klaarkomen, Lesbienne, Logeren, Orgasme, Slikken, Sperma, Squirten, Stiekem, Trio, Truth Or Dare, Vakantie, Vingeren,
"Oeff... het is eindelijk vakantie. Dat wil zeggen dat we geen saai schoolwerk meer hebben en eindelijk kunnen relaxen en eens een dagje niets doen. Hoewel ik blij ben met mijn vakantie, kan mijn beste vriendin Kytana nog meer van geluk spreken. Haar ..."
29-12-23
9.1
Logeren Bij Een Studente - 1Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Studenten,
"Een paar maanden geleden moest ik voor mijn werk naar een meerdaags congres in het noorden van het land. Omdat het nogal ver is om iedere dag heen en weer te reizen besloot ik een hotel te boeken, ten minste dat was mijn idee. Want precies in diezelf..."
16-12-23
9.3
Hannah - 3: De Beste VriendinDoor: Edward2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Logeren, Plagen, Verleiden, Vingeren,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar n deel 2 af. Hannah is hier 24 jaar. De verteller is Rik, het vriendje van de beste vriendin van Hannah. Op mijn vijfentwintigste kreeg ik een relatie met Carmen. Ik was gevallen voor deze dame ..."
11-12-23
9.4
Maaike En Haar Daddy - 4Door: Boris Verhaal
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Maaike staarde nog steeds uit het raam en dacht terug aan die beginperiode met Frank. Wat was hij liefdevol geweest in haar seksuele ontdekkingsreis. Wat had hij haar in de watten gelegd. Met de wetenschap van nu wist ze ook dat Frank verder en ve..."
04-12-23
9.0
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12-23
8.7
Maaike En Haar Daddy - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11-23
9.2
Maaike En Haar Daddy - 2Door: Boris Verhaal
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
" Dit verhaal over Maaike is tot stand gekomen op basis van interviews die ik met haar had en berusten op waarheid. Zij kijkt er naar uit om de verhalen over haarzelf terug te zien. Mede namens Maaike dus, veel leesplezier De volgende ..."
22-11-23
9.1
Maaike En Haar Daddy - 1Door: Boris Verhaal
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Onderdanig, Pijpen,
" Dit verhaal over Maaike is tot stand gekomen op basis van interviews die ik met haar had en berusten op waarheid. Zij kijkt er naar uit om de verhalen over haarzelf terug te zien. Mede namens Maaike dus, veel leesplezier Maaike tuurd..."
15-11-23
9.0
Ruben In Texas - 13Door: RubenDeWolf
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Logeren, Twink, Vrienden,
"Riley, Noah en Ruben lopen de villa binnen en gaan naar Rileys kamer. In hun boxers ploffen ze op zijn bed neer. Riley ligt in het midden en wordt zodra ze liggen door Ruben en Noah geknuffeld. Beiden zijn druk bezig met hun handen Rileys knappe lich..."
08-11-23
9.6
Nichtje Komt LogerenDoor: Zorro
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, nicht,
"Op zaterdagochtend zat ik met Sophie te ontbijten toen er werd aangebeld. Doe jij even open schat, zei mijn vriendin. Misschien staat Julia aan de deur. Ik deed snel mijn kamerjas aan een liep naar de deur. Er stond een blond me..."
14-10-23
9.1
De LogeerpartijDoor: Manon19803
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Ik kende Judith al jaren, ze was een oud collega, en ik had via haar, ook haar vriend Robert leren kennen. Ze woonden al een tijdje samen, waren net als ik begin 30, en hadden nog geen kinderen. Op een dag nodigden ze me uit voor een drankje bij hen ..."
12-10-23
8.9
SchoonmoederDoor: Sjak
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: 50 Plus, Borsten, Douche, Logeren, Lul, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Zwager,
"Mijn vrouw komt uit een gelovig gezin en een pappa s kindje. Toen haar vader plotseling overleed was ze ook zeer verdrietig. Haar moeder echter reageerde alsof het leven stil stond. Niks was goed en bij alles werd gezegd er is niks meer aan zonder pa..."
23-08-23
8.6
Logeren Bij De Buurman - 3Door: Michael14511
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Jong En Oud, Logeren, Neuken,
"Ik voel het zaad van de eigenaar van de sexshop uit mijn kontje druipen. Snel doet hij een butplug bij me in. ik word los gemaakt en kan even mijn benen strekken. Vond je het lekker sletje Io vond het heerlijk. Als vanzelf ga ik op mijn knie n zitte..."
05-08-23
8.4
Verrast Op Een Fuif - 2Door: Bert V
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Beffen, Kut, Kutje, Logeren, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Nadat we thuis waren gekomen van de fuif waar we al een avontuurtje achter de rug hadden, kleedden we onszelf snel om om erna onze tanden te poetsen en samen in bed te gaan liggen. Doordat de alcohol nog steeds niet was uitgewerkt waren we beiden nog..."
23-07-23
8.4
Logeren Bij De Buurman - 2Door: Michael14511
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Buurman, Logeren, Naaktstrand, Neuken, Pijpen,
"Na onze eerste sexparij vallen de buurman en ik in slaap. De volgende ochtend worden ik wakker en de buurman slaapt nog. Ik voel zijn warme lijf tegen het mijne aan. Zijn pik ligt tussen mijn billetjes.. ik word er meteen weer geil van als ik aan gis..."
21-07-23
8.3
Logeerkamer - 2Door: Christa
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
"Waar de fuck haalde je het lef vandaan Ga weer slapen , alsof je dat zelf nog kon. Snel maar geruisloos sluit je de deur van je zwagers logeerkamer. Nu je lustobject uit het oog is klopt je hart je borst uit en hap je naar adem. Je merkt d..."
10-07-23
8.7
Logeren Bij De Buurman - 1Door: Michael14511
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurman, Kontje, Logeren, Neuken, Pijpen, Pik, Slet, Sletje,
"Hoi allemaal, De laatste tijd droom ik vaker dat ik als jong jochie misbruikt ben door onze oude buurman tijdens een logeerpartij. Hierbij mijn verhaal Op een vrijdag middag kom ik uit school. Mijn ouders vertellen dat ze plotseling..."
01-07-23
8.1
De Grootste Slet Van Delft E.o.Door: Maik 070
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Bottom, Delft, Logeren, Slet, Sletje,
"Mijn mobiel kondigde met een pingeltje aan dat er een sms je was binnengekomen. Het nummer zei me niets, maar toen ik het bericht opende zag ik dat het van Sjoerd was, een jongen van 23 uit Delft, met wie ik regelmatig chat. Het sletje van Delft e.o...."
28-05-23
8.8
Viva Gran Canaria - 12: Ave MariaDoor: Mieke Mmm
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, Beffen, Eerste Keer, Gran Canaria, Likken, Logeren, Maagd, Masturbatie, Masturberen, Nicht, Oraal, Puber, Schoonmaakster, Standje 69, Tiener, Vakantie, Vingeren,
" Dit verhaal is onderdeel van een serie over de vakantieweek die ik als zeventienjarige samen met mijn moeder doorbracht op het eiland Gran Canaria. Je kan dit deel echter ook los lezen. Toen ik vrijdagochtend in Marijns hotelkamer ont..."
29-04-23
8.7
Logeerkamer - 1Door: Christa
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Logeren, Schoonzus, Vreemdgaan, Zwager,
"Je hebt moeite met slapen en dat komt niet alleen omdat het een warme nacht is. Het grootste probleem is dat je niet kunt stoppen met denken aan je zwager Sam, en het feit dat hij in de logeerkamer ligt, een eindje verderop in de gang. Je de..."
28-04-23
8.9
De Meiden Komen Logeren - 9Door: Dannoo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Logeren, Neuken, Pijpen,
"Het was donderdagochtend en ik was thuis aan het werk toen ik de deurbel hoorde gaan. Ik liep naar beneden en zag door het glas van de voordeur dat het Silke was. Zij is de zus van Alies. Het vriendinnetje van mijn dochter, waar ik de afgelopen tijd ..."
06-04-23
9.0
Dorien Gaat Logeren - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oom, Schaamlippen,
"Dorien had ontbijt genomen met haar ooms en ging de naaktcamping op om rond te kijken. Het was een kleine camping van ongeveer 50 staanplaatsen maar netjes en schoon. Ze moest plassen en liep de toiletruimte in. Daar waren 5 deuren en Dorien..."
30-03-23
8.4
Truus Komt LogerenDoor: Donnie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Honden, Logeren, Paarden, Transgender,
"Het is vrijdag vroeg in de middag. Simon en Erika zijn nog op hun werk en vanmorgen lieten de zussen weten dat ze dit weekend er niet zouden zijn dit weekend. De bel ging en ik keek via de intercom wie er voor de poort stond. Ik herkende de auto van ..."
22-03-23
8.3
Dorien Gaat Logeren - 1Door: Wippie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Naakt, Oom, Schaamlippen,
"Dorien was 38 toen zij in juli bij haar tweeling ooms van 53 ging logeren. Zij waren vrijgezel en hadden een groot vrijstaand huis aan de rand van de Veluwe bij Wenum Wiesel. Zij was er al lang niet meer geweest en omdat ik naar het..."
19-03-23
8.5
De Meiden Komen Logeren - 8Door: Dannoo
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Logeren, Neuken, Vingeren,
"Ik had een tijdje alleen in het water gezeten, maar na een tijdje was ik naar onze handdoeken gegaan en ging ik in de zon liggen. We waren naar het naakstrand gegaan en de vier jonge meiden waren met de twee jongens in hun bootje even gaan varen. Ik ..."
16-03-23
9.3
De Meiden Komen Logeren - 7Door: Dannoo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Biseksueel, Logeren, Orgasme, Pijpen, Vingeren,
"Het water was heerlijk verkoelend. Nadat Willem en Olivier met hun bootje bij ons op het naakstrand waren gekomen, hebben we heerlijke groepsex gehad. En nu was het even tijd om af te koelen in het water. De golven klotsten tegen ons aan en zo nu en ..."
13-03-23
9.2
Sjaak En Zijn Familie - 3: Mirelle Komt LogerenDoor: Sjaak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Logeren, Ontmaagd, Ontmaagding, Oom,
"Het was de donderdag na haar zestiende verjaardag, dat Sjaak gebeld werd door Mirelle. Hallo Sjaak. Mamma is morgenmiddag en avond weg. Vind je het goed als ik na school naar jou toe kom Dan blijf ik bij je eten en slapen. Natu..."
03-03-23
9.0
De Meiden Komen Logeren - 6Door: Dannoo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groepsex, Kontje, Logeren, Neuken, Vingeren,
"Toen ik weer wakker was, stond de zon hoog aan de hemel en was het warm geworden. De parasol die voor schaduw had gezorgd, hielp nu niet meer. Ik stond op om hem weer goed te zetten. Ik keek naar de meiden die nog lagen te slapen. Susan lag op haar r..."
27-02-23
9.3
De Meiden Komen Logeren - 5Door: Dannoo
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kontje, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Naaktstrand, Neuken, Vingeren,
"Nadat de meiden zich nog even allemaal hadden afgespoeld na hun geile sex in de badkamer. Gingen ze ontbijten en zich klaarmaken om naar het naakstrand te gaan. Ik schoor mijn schaamhaar nog een beetje bij. Ik heb het niet helemaal kaal, maar houd er..."
19-02-23
9.0
De Meiden Komen Logeren - 4Door: Dannoo
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Lesbienne, Likken, Logeren, Vingeren,
"Toen ik op de wekker keek, zag ik dat het bijna 9 uur was. Annika lag nog steeds op haar zij tegen mij aan. Haar been had ze opgetrokken en ze lag met haar knie op mijn bovenbenen. Achter haar lag Jentel. Haar hand lag op de heupen van haar vriendin...."
13-02-23
9.1
De Meiden Komen Logeren - 3Door: Dannoo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Logeren, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Die nacht sliep ik onrustig. De ene keer werd ik wakker en lag Jentel met haar hand op mijn stijve pik en de andere keer lag Alies met haar been over me heen. Of ik werd wakker en ik lag met mijn stijve pik tegen het kontje van Jentel aan. Of ik had ..."
08-02-23
9.0
De Meiden Komen Logeren - 2Door: Dannoo
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Lesbienne, Logeren, Neuken, Pijpen, Vingeren,
" Hij ruikt zelfs nog naar jouw kutje. , hoorde ik een stem zeggen. Ik werd langzaam wakker en merkte dat er iemand in mijn slaapkamer was. Ik knipte het nachtlampje naast me aan. Op bed zag ik Alies en Jentel zitten. Deze twee meiden waren vandaag bi..."
26-01-23
9.2
De Meiden Komen Logeren - 1Door: Dannoo
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Logeren, Neuken, Pijpen, Sperma, Vingeren,
" Papa, mag ik met Jentel, Annika en Alies bij ons in de tent slapen , vroeg mijn dochter. Het is nu toch vakantie, dus het geeft niet als we weinig slapen. . Ach, ja. Waarom ook niet. App ze maar dat ze kunnen komen. Ik zal de tent even van zolder..."
23-01-23
9.1
Logeren Bij Oom En Tante - 3Door: Daniel16880
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Eerste Keer, Logeren, Neef, Nicht, Oom, Pijpen, Tante,
"Na het avontuur met mijn oom en tante kleedde ik mij weer aan. Ik was er nog niet aan toe om net als hen naakt te lopen. Ik zag dat mijn oom en tante wel een beetje teleurgesteld waren, maar ze zeiden er niks van. Later die middag kwamen ook..."
11-01-23
9.1
Arme Ashley Ontsnapt Aan Haar Oma En Oom - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Logeren, Nicht, Oma, Oom, Voyeurisme,
"Ashley was wat je noemt een probleemgeval . Ze had een nogal tumultueuze jeugd gehad, want haar ouders scheidden toen ze 11 was, en ze was jarenlang bij gebrek aan beter en omdat haar moeder haar niet kon herbergen omdat ze het spoor nogal bijster..."
10-01-23
7.5
Logeren Bij Oom En Tante - 2Door: Daniel16880
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Logeren, Neef, Nicht, Oom, Tante, Vingeren,
"Ik had die nacht onrustig geslapen en flarden van de gebeurtenissen van die dag kwamen in mijn dromen terug. Ik droomde van stijve pikken en van naakte lijven in allerlei standjes. Toen ik wakker werd was het al laat. Ik vroeg mij af of het weer een ..."
07-01-23
9.1
Logeren Bij Oom En Tante - 1Door: Daniel16880
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Logeren, Moeder, Neef, Nicht, Oom, Pijpen, Tante, Vader, Zus,
"Mijn naam is Francine en ik ben enig kind. Afgelopen zomer ben ik 16 geworden en duidelijk is dat ik niet alleen in jaren, maar ook in lichaamsvormen steeds meer volwassen wordt. Ik vind dat ik een mooi lijf heb, mijn c cup staat mij goed en ik heb e..."
04-01-23
9.1
Bij Tante Nellie - 9: De Andere KantDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buren, Logeren, Neef, Tante, Trio,
"In het huis naast Jaco en zijn twee vrouwen woonde een stel ambitieuze dertigers Ank en Sebastiaan. Beide hadden een veeleisende baan, Ank bij een van onze grootste banken en de Sebastiaan bij een IT bedrijf waarvan hij een van de aandeelhouders was..."
13-12-22
9.1
LogéDoor: Melle
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren,
"Moe kom ik thuis na een zware dag op het werk. Ik zwoeg de trap op en plof neer op de bank. Je kunt meteen aan tafel, zegt Von. Het eten is klaar. Zegt Von tijdens het avondeten, vanavond komt Laura langs. Maar ze moet eerst no..."
10-10-22
8.4
Edging Oscar - 4Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Corona, Dik, Edging, Fietsen, Groot Geschapen, Grote Lul, Klasgenoot, Lockdown, Logeren, Meester, Quarantaine, Sperma, Vrienden,
"Nadat Oscar en ik onze spullen in de logeerkamer van tante Nel en oom Tjeerd hebben gelegd, lopen we licht ongemakkelijk naar beneden. We hadden gelukkig wind mee, maar toch was de tocht een aanslag op de spieren. Oom Tjeerd ziet ons naar beneden lop..."
13-07-22
8.9
Tweeling Nichtjes - 1Door: Raket
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Logeren, Nichtjes, Oom, Tiener, Tweeling,
"Mijn naam is Mike, ik 49 jaar oud en sinds 6 jaar weer single. Ik heb twee leuke, lieve tienerdochters aan mijn ex overgehouden, Loesje van net 16 en Marliesje van bijna 18. Na mijn scheiding heb ik me op de parttime zorg voor mijn docht..."
31-05-22
8.9
Logeren Bij Tante In BontjasDoor: Poolvosfoxy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bont, Logeren, Tante,
"Als klein jongetje mocht ik vaak logeren bij mijn tante Riek.Tante was een lekker wijf met een lekkere kont grote tieten, vrijgezel, en ik mocht vaak bij haar logeren als mijn ouders een weekendje weg gingen. Zo ook deze winter.Tante was dol op bont ..."
22-05-22
7.5
SexperimentDoor: Fie4you
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Extreme, Logeren, Openbaar,
"Het is al laat. Het gros van de toeristen zit intussen niet meer op het strand. En al zeker niet op de steiger die diep de oceaan inloopt. Dit is mijn moment om me om te toveren tot sex bom en daarvan te genieten onder een fonkelende sterrenhemel en ..."
19-05-22
8.6
Opa Mag Ik...Door: Alfie Special
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Kleindochter, Logeren, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Opa, Pijpen, Vakantie, Vingeren,
"Denise had vakantie. Eindelijk vrij en geen huiswerk meer. Na enkele dagen afkicken werd het toch wat saai zo. Haar vriendin was op vakantie en de hele dag lezen en gamen word je toch ook wel zat. Ze kreeg een prima idee. Opa woonde aan de andere kan..."
09-05-22
8.9
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 175Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Creampie, Donkere Mannen, Logeren, Pijpen, Slikken, Spuiten,
" Ik was zojuist heerlijk door Manuel geneukt, beter gezegd, ik had hem geneukt want dat was ten slotte mijn specialiteit. Tevens had ik mezelf flink uitgeput in deze wilde rit die me naar het hoogst haalbare genot had gebracht, een ..."
05-05-22
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 174Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amazone, Creampie, Donkere Mannen, Logeren, Pijpen, Slikken, Spuiten,
" Ik was met Manuel gezellig uit eten geweest en we waren pas later op de avond terug in zijn huis. Daarna had ik me niet langer in kunnen houden en was begonnen om hem oraal te verwennen. Ik wil je nu eindelijk wel een..."
01-05-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 17Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Logeren, Nudisme, Tiener,
" Dit is alweer deel 17 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is inmiddels alweer een hele poos geleden dat ik wat over mijn belev..."
30-04-22
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 173Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Likken, Logeren, Lust, Pijpen, Rolstoel, Terras,
" Jan had me iets beloofd waar ik ongetwijfeld heel graag gebruik van zou gaan maken. Ik mocht namelijk nogmaals naar Manuel toe om er samen met hem een leuk dagje van te maken. Die schat van mij wilde dat deze ongelukki..."
27-04-22
9.2
Uit LogerenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Groepsex, Logeren,
"Hallo Liefhebbers. Jullie kennen mij vast wel kleine Esthertje van zestien die zo een fijne rijlessen heeft gehad, weet je nog Samen met Michelle mijn vriendinnetje van 17 zijn wij afgelopen meivakantie wezen logeren bij mijn oom Henk en t..."
10-04-22
7.7
Onverwachte Logé Na Concert - 1Door: Rock
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Concert, Logeren, Rape, Stiekem, Tiener, Verkracht,
"Eigenlijk was het heel spontaan gegaan. Een vriendin van me kon niet mee naar een concert, maar zij wist wel iemand die ook graag wilde gaan, maar geen ticket had kunnen bemachtigen. Ik kende haar vaag, vooral van verjaardagsfeestjes en wat eerdere c..."
24-03-22
9.5
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 147Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Logeren, Zus, Zwager,
" Na het bezoek van mijn zus en haar vriendje was ik constant aan het denken hoe we verder konden gaan. Wat kon ik doen om die ene stap vooruit te maken, aan mijn zusje zou het niet liggen, dat wist ik wel zeker. Na en..."
13-01-22
9.4
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 139Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Neuken, Pijpen, Slikken, Trio, Vibrator, Zwager,
" Voor de tweede nacht lag ik tussen de broers in te slapen na een flinke seksmarathon. Ondanks het feit dat het eerste Pinksterdag was hadden we toch opnieuw de wekker gezet en die liep nu af. Veel te vroeg natuurlijk e..."
13-12-21
9.3
Schoonzus Als LogéDoor: Sxhrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Logeren, Schoonzus, Trio,
"Ik zit boven op kantoor rustig de dag te beginnen met wat werk, wat over was gebleven van gisteren. M n vrouw Lieke slaapt nog, net zoals mijn kinderen en ook mijn schoonzus Isabel. Isabel logeert voor een paar weekjes bij ons, om wat druk ..."
23-11-21
8.7
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 119Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Carnaval, Douche, Logeren, Orgasme,
" Zoals jullie weten vieren we carnaval in het zuiden en dat was dit jaar al in het begin van februari 1978. Natuurlijk denken velen aan ongeoorloofde seksuele handelingen en losse zeden bij dit gebeuren. Kees wilde gr..."
11-10-21
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 118Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Logeren, Sandwich, Trio, Zus,
" We waren nog steeds met vieren een klein feestje aan het vieren. Nu ze beide mannen afgezogen had keek ze me aan of ze wilde zeggen Ben ik geslaagd We pauzeerden met een sigaretje en een drankje. De mannen waren zo ..."
08-10-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 117Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Logeren, Pijpen, Trio, Zus,
" Het was heel gezellig om zo met vieren een leuke avond door te brengen. Ik zat bij Jan op zijn schoot en Eefje was met Kees aan het vrijen. Nu de schuchterheid was verdwenen zag ik dat ze haar hand om zijn stijve lul h..."
05-10-21
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 116Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Logeren, Pijpen, Poker, Trio, Zus, Zwager,
" Zoals verteld was Kees gearriveerd en dat tot Eefjes grote verrassing. Tijdens het eten zat ze er maar stil bij en ik wilde eigenlijk het gesprek een beetje op gang brengen. Zeg Eefje, jij hebt Kees toch al meer gezi..."
02-10-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 115Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Die morgen werden we in alle rust wakker. Geen kinderen die op ons bed sprongen en bij papa en mama wilden liggen. Nee, hier lag ons trouwe vriendinnetje lekker tussen ons in te slapen. Ik bekeek ze eens goed en real..."
29-09-21
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 114Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Likken, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Alles was dus geregeld voor de logeerpartij van Eefje en op de dag na de twee Kerstdagen reden we met het gezin naar Oma en iedereen was enthousiast. De kinderen waren blij dat ze bij Oma mochten logeren maar ze waren niet half zo ..."
26-09-21
9.3
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 113Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Lingerie, Logeren, Pijpen, Spuiten,
" Het jaar was weer bijna voorbij en zoals gebruikelijk wilde Eefje graag een paar daagjes tussen Kerst en Nieuwjaar bij ons doorbrengen. Het probleem was wel dat de kinderen groter werden en Kleine potjes hebben grote oren luidt..."
23-09-21
9.5
Johans Verhaal - 12: Avontuur In DuitslandDoor: Jaakske
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Duitsland, Logeren, Pijpen, Sauna,
"Einde eerste trimester. Prachtige resultaten op school. Ook Miguel had het fantastisch gedaan, zelfs voor Nederlands. Zaterdag, eerste vakantiedag. Ijzig koud buiten. Tegen zeven uur kwam meneer Bovvyn, onze wiskundeleraar Miguel en mij ophalen...."
22-09-21
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 98Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Logeren, Vibrator, Zus,
" De volgende morgen werd ik heerlijk uitgerust wakker. Omdat ik al zo vroeg was gaan slapen werd ik ook nog eens vroeg wakker op onze logeerkamer. Ik bleef even nagenieten en stond toen op en liep voorzichtig naar ben..."
09-08-21
9.5
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 95Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Frankrijk, Hotel, Logeren, Neuken, Trio, Zus, Zwager,
" Kees had me uitgenodigd om samen met hem een paar dagen naar Frankrijk te gaan waar hij voor zijn werk naar toe moest. Toen ik op zondagmiddag na de verhuizing de kinderen weer op ging halen vroeg Eefje natuurlijk direct wanneer z..."
31-07-21
9.3
Nieuwsgierige Anja Gaat LogerenDoor: Alfie Special
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oma, Ontdekken, Opa,
"Yes Eindelijk Anja is dolblij dat ze eindelijk grote vakantie heeft. Al die tentamenweken en spanningen rond het overgaan, ze werd er bijna gek van. Ze is met de hakken over de sloot over gegaan en kan nu uitpuffen. Na enkele dagen uitsla..."
23-06-21
8.7
LogerenDoor: Littleltje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bad, Logeren, Sm,
"Ik ben onderweg voor een avondje gamen met een vriend. Ik game regelmatig samen met hem en meestal doet zijn vrouw ook wel een potje mee. Ik ben ruim tien jaar jonger, maar toch klikt het goed tussen ons en we hebben het altijd gezellig. Meestal eet ..."
12-04-21
7.8
Dagboek Van Joey - 26: Grote PiemelsDoor: Joey
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Logeren, Telefoonseks, Tiener, Uit De Kast, Voetbal,
"De wekker gaat, ik druk hem uit, wrijf mijn ogen uit en rek me uit. Ik kijk naar mijn wekker, zeven uur, ik voel mij letterlijk en figuurlijk verneukt. Het liefst was ik in bed blijven liggen, maar ik sta toch maar op. Mijn spieren doen pijn..."
05-04-21
8.8
Dagboek Van Joey - 23: Coming Out DayDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Logeren, Tiener, Uit De Kast, Vader, Voetbal, Zoon,
"Ik wordt heel vroeg wakker en moet me even bedenken waar ik ben. Als ik de stevige armen van Jasper om mij heen voel en zijn lichaam dat tegen mij aangedrukt ligt weet ik het weer. Ik probeer uit Jasper zijn armen te komen maar hij wordt wakker. ..."
13-02-21
9.0
Dagboek Van Joey - 22: FeestDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Dagboek, Feest, Hockey, Jong En Oud, Logeren, Tiener, Vader,
"Onderweg naar de hockeyclub vertelt Lisa alvast de belangrijke details. Ik ga kennismaken met haar beste vriendin van de hockey, Sophie. Haar vader en moeder hebben bardienst en vooral haar vader die ouwe zeur is vrij streng, dus alcohol zit er nie..."
31-12-20
9.0
De LogéDoor: Budilio
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Logeren, Pijpen,
"Op avonden wanneer er niets interessants op TV is, en hun dochtertjes Annie 8 jaar en Beatrice 6 jaar al slapen, gaan Casper en Lisa vroeg naar bed om wat te lezen of om de afgelopen dag te bespreken. Zo ook die avond kort na Sinterklaas vorig ja..."
15-11-20
9.3
Papa's Kleine Meisje - 19Door: NickSchrijvers
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Trio,
"De volgende morgen werd Marco heerlijk wakker, ondanks dat het nachtelijke avontuurtje met Jade hem even van zijn slaap had afgehouden. Het was al licht buiten en de zoon scheen door zijn gordijnen de slaapkamer in. Al snel schoot Marco weer te binne..."
22-10-20
8.9
Papa's Kleine Meisje - 18Door: NickSchrijvers
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren,
"Die nacht werd Marco weer wakker. Slaperig keek hij op zijn wekker en zag dat het drie uur midden in de nacht was. Toch was hij klaarwakker en besloot maar om even uit bed te gaan om een glas water te drinken. Misschien dat dit hem goed zou doen, wan..."
18-10-20
8.9
Dagboek Van Joey - 17: Jordy Is VerliefdDoor: Joey
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Logeren, Massage, School, Stagiair, Tiener, Trio, Voetbal,
"Na een leerzame schooldag, die sneller dan de meeste voorbij gegaan lijkt te zijn, fiets ik samen met Lisa naar het huis van mijn opa en oma. Na wat simpele klusjes ga ik met Lisa naar boven en al snel ploffen we tongend op het bed neer. Lis..."
15-10-20
9.2
Papa's Kleine Meisje - 17Door: NickSchrijvers
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Netflix,
"De volgende dag was Marco maar al te blij dat hij Lotte toch nog had weten te neuken, ondanks dat haar vriendin bleef logeren. Het was heerlijk kinky geweest om haar te neuken, terwijl haar vriendin hiervan niks mocht merken. Zeker omdat het s avond..."
15-10-20
9.0
Dagboek Van Joey - 9: LogerenDoor: Joey
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dagboek, Jong En Oud, Logeren, Pijpen, Tiener, Voetbal,
"Vrijdag vertrek ik met een grote sporttas richting school, ik heb al mijn spullen voor het weekend bij. Na de laatste bel loop ik samen met Jordy naar onze fietsen. Onderweg hebben we het over voetbal, en eenmaal bij Jordy thuis gaan we direct naar z..."
28-09-20
9.2
Het Logeer PartijtjeDoor: De Baron
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Logeren, Vader, Vriendinnen,
"Wij wonen in een grote villa. Wij, dat zijn dus mijn vrouw Marie, onze dochter Lotte en ikzelf. Over twee weken begon de zomervakantie en Lotte zeurde al heel lang, dat ze dan een logeerpartijtje wilde geven. Ze zou volgend jaar eindexamen doen, dus ..."
08-09-20
9.1
Logeren - 2Door: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren, Nicht, Tiener, Trio,
"De volgende dag stapte mijn vrouw vroeg uit bed om naar haar werk toe te gaan. Ik deed nog alsof ik sliep , maar luisterde goed naar iedere stap die ze nam. Na een half uurtje hoorde ik de deur dicht vallen en de auto starten. Ik stapte uit bed en ke..."
07-09-20
8.7
Logeren - 1Door: Mickey80
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren, Nicht, Tiener, Trio,
"Dit weekend kwam onze oudste nichtje Sanne weer bij ons logeren. Mijn vrouw moest wel werken dit weekend, maar we hadden in de planning staan om in ieder geval lekker sushi te gaan eten en er een gezellig weekend van te maken. Vrijdagavond h..."
07-09-20
8.9
Marianne's Dochter - 1Door: Mr Lovah
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Logeren, Milf, Stiekem, Vreemdgaan,
" In deel 1 Marianne s nieuwe lover ging Marianne voor het eerst vreemd met een toyboy. De MILF had zonder medeweten van haar man een hotelkamer gereserveerd om ongestoord seks te kunnen hebben. Het was in alle opzichten intens en nadat ze ter ..."
19-07-20
8.4
Cj Uit Logeren - 5: Slot #Door: Maria
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Logeren, Pijpen, Plas, Plassen,
" Dit is het laatste deel van de serie over de jeugd van CJ. Hierna komt nog een laatste serie over CJ. Veel leesplezier, lieve lezers, Maria CJ heeft een geweldige tijd bij zijn tante en al heel veel beleefd. Ze slapen samen en he..."
30-06-20
9.4
Cj Uit Logeren - 4 #Door: Maria
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Logeren, Pijpen, Plas, Plassen,
"Dit is een vervolg op de serie Mijn onschuldige broertje , Fien gaat op kamers en Fien en CJ gaan vreemd , dat ik al eerder geschreven heb. In de volgende vele afleveringen volgen CJ in zijn jonge jaren en beleven we zijn seksuele ontwikkelingen ..."
28-06-20
9.4
Cj Uit Logeren - 3 #Door: Maria
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Logeren, Pijpen, Plas, Plassen,
"Dit is een vervolg op de serie Mijn onschuldige broertje , Fien gaat op kamers en Fien en CJ gaan vreemd , dat ik al eerder geschreven heb. In de volgende vele afleveringen volgen CJ in zijn jonge jaren en beleven we zijn seksuele ontwikkelingen ..."
27-06-20
9.5
Cj Uit Logeren - 2 $Door: Maria
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Logeren, Pijpen, Sandwich,
"Dit is een vervolg op de serie Mijn onschuldige broertje , Fien gaat op kamers en Fien en CJ gaan vreemd , dat ik al eerder geschreven heb. In de volgende vele afleveringen volgen CJ in zijn jonge jaren en beleven we zijn seksuele ontwikkelingen ..."
26-06-20
9.4
Cj Uit Logeren - 1 $Door: Maria
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Logeren, Uitdagen,
"Dit is een vervolg op de serie Mijn onschuldige broertje , Fien gaat op kamers en Fien en CJ gaan vreemd , dat ik al eerder geschreven heb. In de volgende vele afleveringen volgen CJ in zijn jonge jaren en beleven we zijn seksuele ontwikkelingen ..."
25-06-20
9.1
Logeren Bij Karin En John - 2Door: SanderBi
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Nicht, Tiener,
"Ik heb in deel 1 van 23 maart verteld hoe ik als 16 jarige knul mijn knaap zijn ben verloren tijdens een logeerpartij bij mijn nicht Karin en haar man John na het gezamenlijk kijken van een pornofilm op tv. Van de daken . De volg..."
24-04-20
8.6
Logeren Bij Sanne Is Niet SaaiDoor: Rock
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Logeren, Vader,
" Gaan we nog weg vroeg Lucie aan Sanne. Nee, mag niet. Geen vervoer. En mogen niet fietsen. Waarom niet Echt saai zo. Sanne merkte dat Lucie het eigenlijk niet zo leuk vond. Ze had verwacht dat als ze bij Sanne zou blijven slapen, ..."
24-03-20
9.3
Logeren Bij Karin En John - 1Door: SanderBi
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Logeren, Nicht,
"Ik ben 18 en een nakomertje. Mijn broer en zus zijn een stuk ouder en wonen allebei in het buitenland. Ook de kinderen van mijn ooms en tantes zijn een ouder dan ik. Eind 2017 ik ben 16 gaan mijn ouders samen een week op vakantie. Ik mag alleen t..."
23-03-20
9.1
Logeren Met JesseDoor: Tijger69
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Behaard, Daddy, Logeren, Oraal, Pijpen,
"Dit verhaal gaat over mijn crush Jesse die ik enorm geil vind en graag in zijn kontje zou willen neuken.. Jesse zit bij mij in de klas op school. We kunnen het goed met elkaar vinden en gaan veel met elkaar om. Hij is iets kleiner dan ik en ..."
05-03-20
8.4
Logeren Bij Opa En OmaDoor: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleinzoon, Logeren, Oma, Opa,
"Tussen mijn zesde en veertiende levensjaar gingen we ongeveer om de twee weken naar opa en oma in N. Eerst met de trein en wat later, vanaf 1960 met de auto. De eerste was zo n Renaultje 4 met van die koelribbels achterop de motorkap, die we..."
22-02-20
7.3
Petra En Erik - 21: LogerenDoor: Yan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Lesbienne, Logeren, Pijpen, Verzoek,
"Petra was half bewust van het vertrek uit de pornobioscoop. Haar kutje had overuren gemaakt en met elke stap die ze deed, voelde ze haar kutje rollen tussen haar dijen, zo erg waren haar schaamlippen gezwollen. Ingrid had voorgesteld om met zijn alle..."
14-02-20
7.9
Babysitter Blijft LogerenDoor: Finn
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Billen, Borsten, Deepthroat, Logeren, Oppas,
"Ik ben Finneas, een jonge, alleenstaande vader van 28 jaar oud. Zo nu en dan moet ik voor mijn werk s avonds even een uurtje weg. In die gevallen komt Tessa even babysitten. Tessa is een oud collega van mij. Wij konden het op het werk altijd erg goe..."
11-02-20
8.6
Lisa Gaat Logeren - 13 @Door: Maria
Reacties: 16
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Logeren, Plas, Plassen,
"Voor een goed begrip van het verhaal is het beter eerst de voorgaande delen te lezen Wat vooraf ging Lisa gaat de zomervakantie doorbrengen bij haar tante Lies en oom Sjaak en haar drie neven. Lisa s preutse ouders zijn komen loger..."
07-01-20
8.8
Lisa Gaat Logeren - 12 @Door: Maria
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Gay, Logeren, Pijpen, Sandwich,
"Voor een goed begrip van het verhaal is het beter eerst de voorgaande delen te lezen Wat vooraf ging Lisa gaat de zomervakantie doorbrengen bij haar tante Lies en oom Sjaak en haar drie neven. Na een fijne en h l losbandige vaka..."
07-01-20
9.2
Lisa Gaat Logeren - 11 @Door: Maria
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Logeren, Pijpen, Plas, Plassen,
"Voor een goed begrip van het verhaal is het beter eerst de voorgaande delen te lezen Wat vooraf ging Lisa gaat de zomervakantie doorbrengen bij haar tante Lies en oom Sjaak en haar drie neven. Na een fijne 9en h l losbandige vaka..."
05-01-20
9.2