Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 26165
Lengte: Lang | Leestijd: 14 minuten | Lezers Online: 1
Dit verhaal over Maaike is tot stand gekomen op basis van interviews die ik met haar had en berusten op waarheid. Zij kijkt er naar uit om de verhalen over haarzelf terug te zien. Mede namens Maaike dus, veel leesplezier!

Maaike tuurde uit het raam met een peinzende blik. Ze had net chat contact gehad met een van haar beste vriendinnen. Die vriendin had verteld dat ze voor het eerst naar bed was geweest met een jongen. Maaike had haar honderduit vragen gesteld en vroeg hoe ze het had beleefd. Gelukkig voor haar vriendin was de jongen ervaren en had geduld met haar gehad zodat het uiteindelijk, na de eerste spanning, ook lekker voor haar was geworden. Maaike dacht terug aan haar eigen turbulente jeugdjaren. Ze was inmiddels 19 maar was tot op het bot ervaren in sekshandelingen. Toch durfde ze dat aan niemand te vertellen, want dan zou uitkomen dat ze jarenlang seks had gehad met een daddy. Zelfs aan haar vriendin durfde ze dat niet te vertellen. Die moest eens weten wat Maaike allemaal uitgespookt had. Ze dacht terug aan het moment dat ze Frank ontmoette. Inmiddels al heel wat jaren geleden.

Haar ouders hadden vaak ruzie en meer oog voor elkaars onhebbelijkheden dan aandacht te besteden aan hun dochter. Maaike kwam daardoor veel aandacht tekort, maar dat werd op den duur ruimschoots gecompenseerd door Frank, een vriend van haar vader. Frank nam haar vaak mee op leuke uitjes en stelde haar in het middelpunt van de belangstelling. Niks was hem teveel. Ze gingen naar de dierentuin, een knuffel was de standaard aanschaf, of ze gingen naar de bioscoop waarna Frank haar trakteerde op de Mac. Ook liep hij gerust uren met haar in het centrum van de stad te slenteren langs allerlei leuke winkeltjes. En als Maaike dan iets leuks zag, dan trok Frank de portemonnee. In het huis van Frank moest ze het dan altijd showen. Als ze dan weer een nieuw jurkje had aangedaan, overlaadde hij haar met complimentjes. Maaike groeide in die tijd dichter naar Frank toe en er ontstond een natuurlijke verwijdering richting haar ouders, die toch alleen maar met zichzelf bezig waren. En de op handen zijnde scheiding maakte het ook niet beter. Als de ruzie weer eens hoog opliep, vroeg Maaike op een gegeven moment of het goed was dat ze bij Frank ging slapen. Haar ouders vonden het allang goed.

Met Frank keek ze ‘s avonds naar leuke series en films op tv en vlijde haar hoofd dan tegen de schouder en later borst van Frank. Dat voelde enorm geruststellend en veilig aan. De arm van Frank ging om haar schouders en zijn hand kroelde door haar haar. Maaike voelde zich heerlijk bij hem, zo vertrouwd dat warme, sterke lichaam van hem.

De derde keer dat ze bleef slapen, lag ze weer heerlijk tegen Frank aan. ‘Je bent al een groot meisje, liefje,’ zei hij. Maaike voelde zich trots. De handen van Frank dwaalden nu over haar lichaam, maar Maaike vond dat niet erg. Ze genoot van het gevoel. Een hand van Frank ging naar haar gezicht en duwde dat gezicht naar de mond van Frank. Ineens kuste hij haar…. Maaike vond het eerst een beetje vreemd, maar er trokken ondefinieerbare gevoelens door haar lijf. En die maakten haar zo wee en prettig dat ze voorzichtig terug zoende. De mond van Frank ging open en zijn tong zocht zijn weg in de mond van Maaike. Haar tong ging mee in de bewegingen van de tong van Frank. Als vanzelf tongde ze terug, terwijl ze dat nog nooit had gedaan. Maar het voelde heel prettig aan. Zo bleven ze lang aan elkaar geplakt op de bank zitten, totdat Frank zei: ‘Kom, we gaan slapen. Jij slaapt vannacht bij mij.’ Die nacht gebeurde er verder niets meer dan alleen wat geknuffel en Maaike nestelde zich in de armen van Frank en viel in slaap.

De volgende morgen kuste Frank Maaike wakker. ‘Goeiemorgen slaapkop! Weet je wat we vandaag gaan doen?’ ‘Nee,’ zei Maaike, die meteen wakker was toen ze de pretlichtjes in de ogen van Frank zag. ‘Wat dan?’ We gaan naar het centrum en kopen een mooi setje voor jou: omdat je al zo groot bent geworden!’ ‘O, wat leuk, Frank!’ Maaike hippelde al haar bed uit naar de douche. Na ontbijt en douchen gingen ze naar de stad. Ze gingen naar diverse winkels en Frank kocht voor haar een prachtig jurkje. Ook kocht hij ongezien voor Maaike, toen ze aan het passen was, een lingerie setje.

Thuisgekomen moest ze natuurlijk het jurkje showen dat ze gekocht hadden. Het stond Maaike fantastisch. Het koningsblauw stond prachtig bij haar donkere haar. Toen ze het geshowd had, gaf Frank haar het pakje met de lingeriesetje. ‘Kijk, ik heb nog een cadeautje voor je. Omdat je al zo groot bent.’ Maaike keek verrukt. ‘Oh, Frank, wat is het? Mag ik het uitpakken?’ ‘Pak maar uit, lieverd.’ Maaike scheurde het pakje open en haalde het setje tevoorschijn. De kleur was net als het jurkje: koningsblauw. Maaike keek er met grote ogen naar. ‘Mag ik dit aantrekken, Frank?’ ‘Ja, Maaike, dat mag, maar alleen hier. Je moet dit niet tegen je ouders vertellen.’ ‘Nee, dat doe ik niet. Wat mooi!’ ‘Trek het dan maar aan lieverd. Niet hier; in de badkamer. En dan kom je me het laten zien.’ Maaike liep naar de badkamer en verruilde haar kleren voor het uiterst sexy setje. Ze moest wel even goed kijken hoe ze dat setje moest aantrekken. Vooral het kanten broekje. Ze stopte eerst haar teen in het verkeerde pijpje en later toen ze hem aanhad, zag ze dat hij verkeerd om zat. Maar even later zat het dan toch goed. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en zag haar ontluikende borsten mooi uitkomen in het setje. Ze draaide zich om en zag hoe het broekje haar billen deels bloot liet en deels omvatte. Maaike vond het mooi. Ze voelde zich er enorm groos mee. Ze vroeg zich wel af, waarom Frank nu juist dit setje had uitgezocht, maar ze wist ook dat het mooi bij haar jurkje paste.

Frank zat met spanning te wachten totdat Maaike uit de badkamer tevoorschijn zou komen. En toen ze kwam, hield hij zijn adem in. Precies zoals hij gedacht had, paste het. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Haar geile lijfje zag er zo aantrekkelijk uit. Zijn pik groeide in zijn broek. Haar onschuldige ogen keken hem stralend aan. Maaike vloog naar hem toe en wierp zich in zijn armen. ‘Oh, Frank, wat mooi, dankjewel!’ Franks’ handen pakten haar lijfje vast en drukten haar tegen zich aan.

Ter hoogte van haar buik voelde Maaike iets hards groeien. Frank zag haar onderzoekende blik. ‘Dat komt door jou, liefje. Je bent al zo’n groot meisje geworden. Wil je het zien?’ Maaike kon alleen maar knikken. ‘Een groot meisje gaat dan op haar knieën voor me zitten, Maaike. Wil je dat voor me doen?’ Maaike zei niets, maar ging op haar knieën voor Frank zitten. Frank deed zijn broek naar beneden en haalde uit zijn onderbroek een forse paal met glanzende eikel. ‘Kijk, dit is nu in mijn broek gegroeid door jou, Maaike!’ Maaike keek er met ontzag naar. Ze had wel eens een piemel gezien, maar nooit in stijve toestand. Wat was tie groot! ‘Hoe vind je hem, Maaike?’ ‘Mooi, Frank!’ ‘Weet je wat grote meisjes doen, Maaike?’ ‘Nee, Frank?’ ‘Die nemen die pik in hun mond. Ze likken erover, zuigen eraan en verwennen de man hiermee. Wil je mij ook verwennen, Maaike?’ Frank keek haar met indringende ogen aan. Anders dan voorheen. Maaike voelde dat ze geen nee kon zeggen en wilde dat eigenlijk ook niet. ‘Neem die pik in je mond, Maaike!’

De gebiedende stem van Frank bezorgde Maaike rillingen. Niet van angst, maar het gaf een wee gevoel in haar buik. Ze opende haar mond en likte eventjes aan de pik. Die smaakte goed. Niet vies of zo. Weer opende ze haar mond en liet de pik van Frank haar mondje inglippen. Ze voelde hoe Frank zijn pik in haar mond bewoog en begon ook haar hoofd te bewegen. Frank gaf haar aanwijzingen. ‘Erop zuigen als mijn pik uit je mond gaat en je lippen strak eromheen als ik naar binnen ga.’ Maaike volgde de aanwijzingen op, tot genoegen van Frank. ‘Goed zo, Maaike, je leert snel. Je bent echt al een groot meisje!’ Maaike gloeide van trots toen ze dat hoorde en deed nog beter haar best. ‘Dit heet pijpen, Maaike en je doet het fantastisch,’ zei Frank met glazige ogen. Hij zag hoe zijn pik het mondje van Maaike inging en haar onschuldige ogen die hem aankeken terwijl hij dat zei. ‘Goed zo, kijk mij maar aan!’ Frank pakte haar hoofd vast en begon sneller te bewegen. ‘Ik ga zodadelijk klaarkomen, Maaike. Dat betekent dat er wit spul uit mijn pik komt: zaad. En dat spuit ik allemaal in je mond en jij mag dat doorslikken. Begrepen?’ Maaike kon alleen maar knikken en keek met grote ogen naar Frank die sneller heen en weer in haar mondje ging. Frank sloot zijn ogen en riep ineens: ‘Jaaaaa, ik kommmmmmm!’ Ze voelde zijn lul opzwellen en daar kwam de eerste golf zaad, die meteen haar keel inschoot, waardoor ze moest hoesten en proesten. De tweede straal kwam daardoor in haar gezicht terecht. Frank pakte snel zijn pik beet en trok zich af en spoot de rest van zijn zaad in het gezicht van Maaike. Maaike voelde het warme sperma op haar gezichtje komen en keek met grote ogen naar die spuitende pik. Ze vond het prachtig om te zien. ‘Sorry, Frank, dat ik moest hoesten.’ ‘Het geeft niet lieverd. Je hebt het fantastisch gedaan!’ Maaike was gerustgesteld en voelde zich opnieuw trots dat ze het zo goed had gedaan.

Frank nam Maaike mee naar de badkamer en liet haar in de spiegel kijken. ‘Zo ziet een groot meisje eruit als ze een man met haar mond heeft bevredigd!’ Maaike keek in de spiegel en zag haar met sperma besmeurde gezicht. Ze vond het vreemd, maar ook nu won het vreemde gevoel in haar buik het. En opnieuw gloeide ze van trots. Frank pakte een handdoek en maakte haar gezicht schoon. ‘Kom, Maaike, je hebt een beloning verdiend. We gaan naar boven!’ ‘Wat gaan we doen, Frank?’ ‘Iets waardoor je een nog groter meisje gaat voelen.’ ‘Wat dan, Frank, vertel het me?’ ‘Geduld lieverd, geduld. Kom!’

Samen liepen ze naar boven. Frank’s handen zaten aan het ranke lijfje van Maaike, streken over haar billen en beroerden haar rug. Bij het bed aangekomen zei Frank: ’Doe dat mooie setje uit en ga lekker naakt op bed liggen.’ Maaike vroeg zich niet eens meer af waarom, maar deed het. De klank van Franks’ stem liet ook weinig ruimte voor een andere optie. Snel maar voorzichtig deed Maaike het setje uit en ging op haar rug op het bed liggen. Weer keek Frank ademloos toe hoe het meisje zich uitkleedde voor hem en volledig naakt klaar lag op het bed. ‘Ik ga je iets geven dat je een nog groter meisje maakt. Wil je dat, Maaike?’ Maaike knikte. De handen van Frank gleden over haar lichaam. Ze beroerden haar borsten, streelden over haar tepeltjes, haar buik. Plaagden haar navel en gingen vervolgens naar haar benen.

‘Spreid je benen voor me, Maaike!’ Maaike spreidde haar benen en Frank keek recht in haar prachtige kutje. Hij drapeerde zichzelf tussen haar benen, spreidde met zijn duimen haar kutlipjes en begon te likken. Maaike wist niet wat haar overkwam. Ineens voelde ze de vingers en tong van Frank over haar kutje gaan. Het bezorgde haar heel prettige gevoelens. Gevoelens die vanuit haar onderbuik kwamen en door haar lichaam schoten. Haar lieten schokken. Ze kon nauwelijks stil blijven liggen, terwijl Frank haar maar bleef likken. Zijn tong af en toe diep in haar kutje en heel regelmatig cirkeltjes makend rond haar klitje. Maaike sloot haar ogen en genoot met volle teugen wat Frank met haar deed. Ineens voelde ze vanuit haar kutje een gevoel opkomen dat haar hele lichaam in bezit ging nemen. ‘W-wat gebeurt er, Frank?’ hijgde Maaike. ‘Je gaat klaarkomen, lieverd. Nu word je een echt groot meisje.’ Frank likte verwoed door en Maaike beleefde haar eerste orgasme…….
Lees verder in: Maaike En Haar Daddy - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Onderdanig, Pijpen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Hete Zomer - 21Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Bondage, Openbaar, Seksclub, Strapon, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Waar het bij Carmen, ruim een maand na hun vakantie, ernaar begon uit te zien dat ze haar lekkere seksleventje weer kon gaan oppakken, had Ben moeite om te vinden wat hij met Carmen had gehad. Seksdates had hij zeker nog gehad, maar geen enkele van d..."
14-07
9.1
Centaur - 4: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Romantiek,
"Na de introductie van Anna, zijn er ook voor haar afspraakjes gemaakt. Een paar mannen die wel eens een merrie willen neuken en een lesbisch stel die graag een pony kut willen beffen en gebeft willen worden. Jaloezie hebben ze niet gelukkig,..."
14-07
8.8
Play DateDoor: Excitando
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Date, Dating, Dikke Billen, Dominantie, Sub,
" Dag meneer , zegt ze als ze de deur voor hem openmaakt in een zwart, doorschijnend niemendalletje. Ooit gekregen van haar Dom toen ze samen op zoek waren naar geschikte kleding voor hun D s spel. De fluweelzachte stof valt net tot op haar bovenbenen..."
14-07
7.9
Zelfmarteling - 1: Eerst Het TouwDoor: Slaafje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naalden, Plas, Plassen, Tepel, Tepels,
" i Na zoveel jaren gemarteld te zijn door meesters en meesteressen wil ik wel eens bij me zelf gaan experimenteren hoe ver ik zelf kan gaan en kijken hoe vaak ik kan klaarkomen op een dag heb alles klaar liggen naalden touw spijkers tepelklemmen en v..."
14-07
7.6
Senw - 3: De Meester Komt LangsDoor: Sanne En Wessel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Seksbioscoop, Slaaf, Slavin,
"Dit is het volgende deel in de serie over ons slaven leven. We raden je aan om bij deel 1 te beginnen, dan valt alles wat meer op zijn plek. Veel leesplezier. Het was iets voor twee uur op dinsdag middag en Wessel en ik zaten samen zenuwacht..."
13-07
9
Centaur - 3: Nieuwe CentaurDoor: Jodocuss
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"De weken gaan voorbij. Hans is al helemaal gewend aan de situatie. Elke dag sex hebben, sterker nog gevraagd worden om alsjeblieft een mooie vrouw te neuken of zich te laten pijpen. Wat wil je nog meer. Zelfs mannen bieden zich aan. Zo is hij al gepi..."
13-07
9.6
De Familie Ontvoering - 6Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Dwang, Luier, Rape, Sperma, Tiener, Verkracht, Zwanger,
"We wisselden van meisje en lieten hen zo nog even liggen. We sopten beide onze lul even in hun kutje om terug nat te maken, het proper maken was enkel voor de vernedering van de ouders bedoeld en voor de kijkers. Want nu moesten w..."
13-07
9.2
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 7: Sar...Door: Erwijn
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Biseksueel, Dwang, Lesbienne, Meesteres, Neuken, Orgasme, Vernederen, Zweep,
"Het huis is reeds in diepe rust wanneer Catherina met Bettine laat in de nacht weer thuiskomen na hun bezoek aan de Gelderse BDSM vereniging. Beiden zijn opgewekt, Catherina en Bettine waren vele oude bekenden tegengekomen en hadden er ook e..."
13-07
9.5
Slaaf N Bij Zijn Nieuwe Meesteres - 5Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Huiswerk Posities Kniel op mijn knie n, kont omhoog, gezicht op de grond en armen gestrekt naar voor. Assume position hetzelfde maar dan met mijn knie n uit elkaar. Voet knielend naast haar voet, op 1 been en handen op d..."
13-07
9.3
Het Begon DronkenDoor: K9Linda
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dronken, Honden,
" i Dit keer een losstaand verhaal i Met een zwaar gevoel in haar hoofd werd ze wakker, het zonnetje scheen al door het raam naar binnen en ze had moeite om de wekker scherp in beeld te krijgen, elf uur gaf deze aan en ze liet zich terugval..."
12-07
9.1
 
Klik hier voor meer...