60.188 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-11-2023 | Cijfer: 9 | Gelezen: 15680x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit verhaal over Maaike is tot stand gekomen op basis van interviews die ik met haar had en berusten op waarheid. Zij kijkt er naar uit om de verhalen over haarzelf terug te zien. Mede namens Maaike dus, veel leesplezier!

Maaike tuurde uit het raam met een peinzende blik. Ze had net chat contact gehad met een van haar beste vriendinnen. Die vriendin had verteld dat ze voor het eerst naar bed was geweest met een jongen. Maaike had haar honderduit vragen gesteld en vroeg hoe ze het had beleefd. Gelukkig voor haar vriendin was de jongen ervaren en had geduld met haar gehad zodat het uiteindelijk, na de eerste spanning, ook lekker voor haar was geworden. Maaike dacht terug aan haar eigen turbulente jeugdjaren. Ze was inmiddels 19 maar was tot op het bot ervaren in sekshandelingen. Toch durfde ze dat aan niemand te vertellen, want dan zou uitkomen dat ze jarenlang seks had gehad met een daddy. Zelfs aan haar vriendin durfde ze dat niet te vertellen. Die moest eens weten wat Maaike allemaal uitgespookt had. Ze dacht terug aan het moment dat ze Frank ontmoette. Inmiddels al heel wat jaren geleden.

Haar ouders hadden vaak ruzie en meer oog voor elkaars onhebbelijkheden dan aandacht te besteden aan hun dochter. Maaike kwam daardoor veel aandacht tekort, maar dat werd op den duur ruimschoots gecompenseerd door Frank, een vriend van haar vader. Frank nam haar vaak mee op leuke uitjes en stelde haar in het middelpunt van de belangstelling. Niks was hem teveel. Ze gingen naar de dierentuin, een knuffel was de standaard aanschaf, of ze gingen naar de bioscoop waarna Frank haar trakteerde op de Mac. Ook liep hij gerust uren met haar in het centrum van de stad te slenteren langs allerlei leuke winkeltjes. En als Maaike dan iets leuks zag, dan trok Frank de portemonnee. In het huis van Frank moest ze het dan altijd showen. Als ze dan weer een nieuw jurkje had aangedaan, overlaadde hij haar met complimentjes. Maaike groeide in die tijd dichter naar Frank toe en er ontstond een natuurlijke verwijdering richting haar ouders, die toch alleen maar met zichzelf bezig waren. En de op handen zijnde scheiding maakte het ook niet beter. Als de ruzie weer eens hoog opliep, vroeg Maaike op een gegeven moment of het goed was dat ze bij Frank ging slapen. Haar ouders vonden het allang goed.

Met Frank keek ze ‘s avonds naar leuke series en films op tv en vlijde haar hoofd dan tegen de schouder en later borst van Frank. Dat voelde enorm geruststellend en veilig aan. De arm van Frank ging om haar schouders en zijn hand kroelde door haar haar. Maaike voelde zich heerlijk bij hem, zo vertrouwd dat warme, sterke lichaam van hem.

De derde keer dat ze bleef slapen, lag ze weer heerlijk tegen Frank aan. ‘Je bent al een groot meisje, liefje,’ zei hij. Maaike voelde zich trots. De handen van Frank dwaalden nu over haar lichaam, maar Maaike vond dat niet erg. Ze genoot van het gevoel. Een hand van Frank ging naar haar gezicht en duwde dat gezicht naar de mond van Frank. Ineens kuste hij haar…. Maaike vond het eerst een beetje vreemd, maar er trokken ondefinieerbare gevoelens door haar lijf. En die maakten haar zo wee en prettig dat ze voorzichtig terug zoende. De mond van Frank ging open en zijn tong zocht zijn weg in de mond van Maaike. Haar tong ging mee in de bewegingen van de tong van Frank. Als vanzelf tongde ze terug, terwijl ze dat nog nooit had gedaan. Maar het voelde heel prettig aan. Zo bleven ze lang aan elkaar geplakt op de bank zitten, totdat Frank zei: ‘Kom, we gaan slapen. Jij slaapt vannacht bij mij.’ Die nacht gebeurde er verder niets meer dan alleen wat geknuffel en Maaike nestelde zich in de armen van Frank en viel in slaap.

De volgende morgen kuste Frank Maaike wakker. ‘Goeiemorgen slaapkop! Weet je wat we vandaag gaan doen?’ ‘Nee,’ zei Maaike, die meteen wakker was toen ze de pretlichtjes in de ogen van Frank zag. ‘Wat dan?’ We gaan naar het centrum en kopen een mooi setje voor jou: omdat je al zo groot bent geworden!’ ‘O, wat leuk, Frank!’ Maaike hippelde al haar bed uit naar de douche. Na ontbijt en douchen gingen ze naar de stad. Ze gingen naar diverse winkels en Frank kocht voor haar een prachtig jurkje. Ook kocht hij ongezien voor Maaike, toen ze aan het passen was, een lingerie setje.

Thuisgekomen moest ze natuurlijk het jurkje showen dat ze gekocht hadden. Het stond Maaike fantastisch. Het koningsblauw stond prachtig bij haar donkere haar. Toen ze het geshowd had, gaf Frank haar het pakje met de lingeriesetje. ‘Kijk, ik heb nog een cadeautje voor je. Omdat je al zo groot bent.’ Maaike keek verrukt. ‘Oh, Frank, wat is het? Mag ik het uitpakken?’ ‘Pak maar uit, lieverd.’ Maaike scheurde het pakje open en haalde het setje tevoorschijn. De kleur was net als het jurkje: koningsblauw. Maaike keek er met grote ogen naar. ‘Mag ik dit aantrekken, Frank?’ ‘Ja, Maaike, dat mag, maar alleen hier. Je moet dit niet tegen je ouders vertellen.’ ‘Nee, dat doe ik niet. Wat mooi!’ ‘Trek het dan maar aan lieverd. Niet hier; in de badkamer. En dan kom je me het laten zien.’ Maaike liep naar de badkamer en verruilde haar kleren voor het uiterst sexy setje. Ze moest wel even goed kijken hoe ze dat setje moest aantrekken. Vooral het kanten broekje. Ze stopte eerst haar teen in het verkeerde pijpje en later toen ze hem aanhad, zag ze dat hij verkeerd om zat. Maar even later zat het dan toch goed. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en zag haar ontluikende borsten mooi uitkomen in het setje. Ze draaide zich om en zag hoe het broekje haar billen deels bloot liet en deels omvatte. Maaike vond het mooi. Ze voelde zich er enorm groos mee. Ze vroeg zich wel af, waarom Frank nu juist dit setje had uitgezocht, maar ze wist ook dat het mooi bij haar jurkje paste.

Frank zat met spanning te wachten totdat Maaike uit de badkamer tevoorschijn zou komen. En toen ze kwam, hield hij zijn adem in. Precies zoals hij gedacht had, paste het. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Haar geile lijfje zag er zo aantrekkelijk uit. Zijn pik groeide in zijn broek. Haar onschuldige ogen keken hem stralend aan. Maaike vloog naar hem toe en wierp zich in zijn armen. ‘Oh, Frank, wat mooi, dankjewel!’ Franks’ handen pakten haar lijfje vast en drukten haar tegen zich aan.

Ter hoogte van haar buik voelde Maaike iets hards groeien. Frank zag haar onderzoekende blik. ‘Dat komt door jou, liefje. Je bent al zo’n groot meisje geworden. Wil je het zien?’ Maaike kon alleen maar knikken. ‘Een groot meisje gaat dan op haar knieën voor me zitten, Maaike. Wil je dat voor me doen?’ Maaike zei niets, maar ging op haar knieën voor Frank zitten. Frank deed zijn broek naar beneden en haalde uit zijn onderbroek een forse paal met glanzende eikel. ‘Kijk, dit is nu in mijn broek gegroeid door jou, Maaike!’ Maaike keek er met ontzag naar. Ze had wel eens een piemel gezien, maar nooit in stijve toestand. Wat was tie groot! ‘Hoe vind je hem, Maaike?’ ‘Mooi, Frank!’ ‘Weet je wat grote meisjes doen, Maaike?’ ‘Nee, Frank?’ ‘Die nemen die pik in hun mond. Ze likken erover, zuigen eraan en verwennen de man hiermee. Wil je mij ook verwennen, Maaike?’ Frank keek haar met indringende ogen aan. Anders dan voorheen. Maaike voelde dat ze geen nee kon zeggen en wilde dat eigenlijk ook niet. ‘Neem die pik in je mond, Maaike!’

De gebiedende stem van Frank bezorgde Maaike rillingen. Niet van angst, maar het gaf een wee gevoel in haar buik. Ze opende haar mond en likte eventjes aan de pik. Die smaakte goed. Niet vies of zo. Weer opende ze haar mond en liet de pik van Frank haar mondje inglippen. Ze voelde hoe Frank zijn pik in haar mond bewoog en begon ook haar hoofd te bewegen. Frank gaf haar aanwijzingen. ‘Erop zuigen als mijn pik uit je mond gaat en je lippen strak eromheen als ik naar binnen ga.’ Maaike volgde de aanwijzingen op, tot genoegen van Frank. ‘Goed zo, Maaike, je leert snel. Je bent echt al een groot meisje!’ Maaike gloeide van trots toen ze dat hoorde en deed nog beter haar best. ‘Dit heet pijpen, Maaike en je doet het fantastisch,’ zei Frank met glazige ogen. Hij zag hoe zijn pik het mondje van Maaike inging en haar onschuldige ogen die hem aankeken terwijl hij dat zei. ‘Goed zo, kijk mij maar aan!’ Frank pakte haar hoofd vast en begon sneller te bewegen. ‘Ik ga zodadelijk klaarkomen, Maaike. Dat betekent dat er wit spul uit mijn pik komt: zaad. En dat spuit ik allemaal in je mond en jij mag dat doorslikken. Begrepen?’ Maaike kon alleen maar knikken en keek met grote ogen naar Frank die sneller heen en weer in haar mondje ging. Frank sloot zijn ogen en riep ineens: ‘Jaaaaa, ik kommmmmmm!’ Ze voelde zijn lul opzwellen en daar kwam de eerste golf zaad, die meteen haar keel inschoot, waardoor ze moest hoesten en proesten. De tweede straal kwam daardoor in haar gezicht terecht. Frank pakte snel zijn pik beet en trok zich af en spoot de rest van zijn zaad in het gezicht van Maaike. Maaike voelde het warme sperma op haar gezichtje komen en keek met grote ogen naar die spuitende pik. Ze vond het prachtig om te zien. ‘Sorry, Frank, dat ik moest hoesten.’ ‘Het geeft niet lieverd. Je hebt het fantastisch gedaan!’ Maaike was gerustgesteld en voelde zich opnieuw trots dat ze het zo goed had gedaan.

Frank nam Maaike mee naar de badkamer en liet haar in de spiegel kijken. ‘Zo ziet een groot meisje eruit als ze een man met haar mond heeft bevredigd!’ Maaike keek in de spiegel en zag haar met sperma besmeurde gezicht. Ze vond het vreemd, maar ook nu won het vreemde gevoel in haar buik het. En opnieuw gloeide ze van trots. Frank pakte een handdoek en maakte haar gezicht schoon. ‘Kom, Maaike, je hebt een beloning verdiend. We gaan naar boven!’ ‘Wat gaan we doen, Frank?’ ‘Iets waardoor je een nog groter meisje gaat voelen.’ ‘Wat dan, Frank, vertel het me?’ ‘Geduld lieverd, geduld. Kom!’

Samen liepen ze naar boven. Frank’s handen zaten aan het ranke lijfje van Maaike, streken over haar billen en beroerden haar rug. Bij het bed aangekomen zei Frank: ’Doe dat mooie setje uit en ga lekker naakt op bed liggen.’ Maaike vroeg zich niet eens meer af waarom, maar deed het. De klank van Franks’ stem liet ook weinig ruimte voor een andere optie. Snel maar voorzichtig deed Maaike het setje uit en ging op haar rug op het bed liggen. Weer keek Frank ademloos toe hoe het meisje zich uitkleedde voor hem en volledig naakt klaar lag op het bed. ‘Ik ga je iets geven dat je een nog groter meisje maakt. Wil je dat, Maaike?’ Maaike knikte. De handen van Frank gleden over haar lichaam. Ze beroerden haar borsten, streelden over haar tepeltjes, haar buik. Plaagden haar navel en gingen vervolgens naar haar benen.

‘Spreid je benen voor me, Maaike!’ Maaike spreidde haar benen en Frank keek recht in haar prachtige kutje. Hij drapeerde zichzelf tussen haar benen, spreidde met zijn duimen haar kutlipjes en begon te likken. Maaike wist niet wat haar overkwam. Ineens voelde ze de vingers en tong van Frank over haar kutje gaan. Het bezorgde haar heel prettige gevoelens. Gevoelens die vanuit haar onderbuik kwamen en door haar lichaam schoten. Haar lieten schokken. Ze kon nauwelijks stil blijven liggen, terwijl Frank haar maar bleef likken. Zijn tong af en toe diep in haar kutje en heel regelmatig cirkeltjes makend rond haar klitje. Maaike sloot haar ogen en genoot met volle teugen wat Frank met haar deed. Ineens voelde ze vanuit haar kutje een gevoel opkomen dat haar hele lichaam in bezit ging nemen. ‘W-wat gebeurt er, Frank?’ hijgde Maaike. ‘Je gaat klaarkomen, lieverd. Nu word je een echt groot meisje.’ Frank likte verwoed door en Maaike beleefde haar eerste orgasme…….
Lees verder in: Maaike En Haar Daddy - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Onderdanig, Pijpen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk SamenDoor: Sweethome
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm,
"Na een aantal weken met elkaar gemaild te hebben, hebben we besloten om elkaar te ontmoeten. We spreken af dat we ieder op elk moment kunnen besluiten om het te stoppen of om er mee door te gaan. Voor beide onze veiligheid hebben we afgesproken op ee..."
28-11
9.1
Maaike En Haar... - 3Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Jong En Oud, Likken, Logeren, Neuken, Onderdanig, Pijpen,
"De volgende morgen gingen ze verder waar ze gebleven waren. Maaike werd gestreeld en gelikt waardoor ze weer helemaal ontspannen werd. Toen ze helemaal relaxt was, zei Frank tegen haar dat ze op haar knie n moest gaan liggen. Steek je kontje maar in..."
27-11
9.3
Annelies HeeltDoor: Subrosa
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bizar, Collega, Cuckold, Cuckolding, Femdom, Voeten, Vreemdgaan,
"Ik was al een tijdje zwaarmoedig en had de neiging steeds verder weg te zakken toen ik Annelies op een externe vorming ontmoette. Annelies was een collega die ik al vaag kende van drinks en personeelsfeesten maar die me nooit echt was opgevallen. H..."
26-11
8.6
Zijn Hoer - 9Door: Jeanneke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin, Sprookje,
"Meester neukte me stevig door tegen de muur en fluisterde in mijn oor jij kleine geile slet van me. Kom voor me dat was het moment dat ik me liet gaan en ik kwam samen met meester klaar. Mijn tepels deden pijn door de klemmen en het gewicht maar t..."
25-11
9.1
Een Duwtje In... - 3Door: Mickey Hard
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Cafe, Femdom, Meester, Romantiek, Sissy, Slavin, Straf, Studenten, Vernederen,
"Nadat ik mijn greep op Marina en Kurt had verloren omdat zij nu zijn meesteres was geworden, had ik mijn plan veranderd. Ik zat in de trein naar Leuven. Met mijn adem ingehouden keek ik naar buiten. Vandaag moest het gebeuren. Op mijn telefoon keek i..."
25-11
9.4
Hete Sex En... - 3Door: Gerard4
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Verlangen,
"We zitten nu in de laatste week van onze vacantie hier op de camping. Onze buren met Rion, zijn er nu alleen in het weekeinde. Dit betekent dat ik weer sex heb met Eric zonder dat Rion plots op komt duiken. Oh jaaa ik genoot er wel van, d..."
25-11
8.8
Slavin Vera - 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik hoe ik eruit zie. Ik sta de lunch de vaatwasser in te ruimen als ik mijn telefoon in mijn kont..."
24-11
8.9
Jeanne - 2Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie,
"We waren reeds een week verder. Na een heerlijke zaken lunch reden Gert en ik terug naar de zaak. laat je bh in de auto zei Gert en keek me geil aan. wat Vroeg ik. vooruit we zijn er bijna eiste Gert. Ik keek Gert aan, zag dat hij het me..."
24-11
8.9
Nadi's Leven ...Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11
9.1
Zijn Hoer - 8Door: Jeanneke
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hoer, Pijn, Prostitutie, Slavin,
"Ik amuseerde me met de meiden, mijn kennis van de taal ging heel snel vooruit. Een van de slaven durfde het aan om me een vraag te stellen. we hebben allemaal piercings, de andere slaven die hier komen ook. Waarom u niet mijn meester wil dat n..."
24-11
9.2
Vrienden En Familie...Door: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11
8.5
Slavin Vera - 1Door: Slavinvera
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Meester, Slavin,
"Hoi allemaal, mijn naam is Vera en ik ben 26 jaar. Voordat ik met mijn verhaal begin zal ik mezelf eerst even beschrijven. Ik ben dus 26 jaar en werk in een hotel bij de front office. Maar ik werk niet alleen maar natuurlijk. Buit..."
22-11
8.6
Klik hier voor meer...