Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Banaan
Banaan
Feedback en reacties zijn altijd welkom.

Unieke en extra lange, geile verhalen:

- Spannend avontuur op Texel (https://www.amazon.nl/dp/B078XJ65JJ): Thom heeft een zomervakantiebaantje gekregen op Texel. Al op het schip naar het eiland word hij ondergedompeld in een zee van schaars geklede jonge vrouwen, die zijn hoofd helemaal op hol brengen. De een is nog stouter dan de andere, allemaal klaar voor een spannend avontuurtje...


- Spannend avontuurtje met studentes (https://www.amazon.nl/dp/B0849JM9SM): Thom is verhuisd naar een nieuw studentenhuis. Wanneer hij op een avond een leuke studente mee naar huis neemt, zorgen de dunne muren van het studentenhuis ervoor dat zijn vrouwelijke huisgenotes mee kunnen genieten met geile gekreun. De aantrekkelijke dames zijn ook wel benieuwd geworden hoe Thom het meisje zo aan het kreunen heeft gekregen. Een weekendje weg naar een afgelegen vakantiehuisje biedt mogelijkheden tot een paar spannende momenten...


- Zinderende pool party (https://www.amazon.nl/dp/B08BRZQSHZ): Waar een groot huis met zwembad niet goed voor kan zijn. In ieder geval om allerlei hitsige jongeren te ontvangen voor een pool party. Des te verder de dag vordert, des te meer mooie vrouwen in bikini er rondlopen. Al snel hebben er een aantal wel zin in een privé feestje, op Thom zijn slaapkamer. Of nou, privé...


- Bloedgeile huisgenotes - deel 1 (https://www.amazon.nl/dp/B08HSJS44K): Het is zomer en de warmte brengt al snel ieders hoofd op hol. Zo ook de huisgenotes van Thom die steeds een stapje verder willen. Geile situaties, spannende spelletjes en zwoele avonden volgen elkaar op. Waarom zou je buitenshuis op zoek gaan naar seks, als je het ook gewoon thuis lekker geil kan maken?

- Bloedgeile huisgenotes - deel 2 (https://www.amazon.nl/dp/B08V5BZKGM)
- Bloedgeile huisgenotes - deel 3 (https://www.amazon.nl/dp/B08ZFQQL1G)
- Bloedgeile huisgenotes - deel 4 - slot (https://www.amazon.nl/dp/B099F86Z9Y)

- Bloedgeile huisgenotes - compleet + extra scenes (https://www.amazon.nl/dp/B09NZ7BYSN)


- Geile studiereis in de natuur (https://www.amazon.nl/dp/B09TLHRWQB): Thom volgt een cursus waarbij hij, samen met een aantal andere studenten, het bos in trekt om daar meer te leren over de natuur. Al snel krijgt hij oog voor de studentes die ook meedoen aan de cursus en veel interessanter zijn dan de plantjes om hem heen. Als bonus slapen ze met zijn allen in een klein huisje en is het lekker warm, waardoor de uitdagende zomerkleding al snel tevoorschijn wordt gehaald. De opgewonden studenten krijgen ook steeds meer interesse in elkaar dan in de cursus...


Geile geheimpjes op de camping - deel 1 (https://www.amazon.nl/dp/B0C34FXKSC): Tijdens de zomervakantie neemt Thom tijdelijk de camping van zijn oom over. In eerste instantie lijkt het een saaie bedoeling te worden, er zijn vrijwel geen gasten. Wanneer er wel een jonge vrouw arriveert ontdekt Thom dat er op strategische plekken, zoals in de douche, verborgen camera's hangen. Het begint pas echt interessant te worden als er ook een groepje jonge studentes komt overnachten...

Nieuw!
Geile geheimpjes op de camping - deel 2 (https://www.amazon.nl/dp/B0CP8HG27M): De jonge meiden op de camping voelen zich steeds meer thuis. Vooral Eva, de prachtige blondine heeft dit laten weten. Maar aan alle leuke dingen komt een eind een helaas heeft ze de camping verlaten. Gelukkig blijven haar zusje Nina en haar beste vriendin Lianne nog achter. Die zijn stiekem best benieuwd geworden naar al die nachtelijke avontuurtjes van Eva en komen steeds vaker bij Thom op bezoek...

Veel leesplezier.

- Banaan
Hoogste Cijfer: Logeren Bij Een Studente - 4: Slot
Meest Gelezen: Naaktfoto's - 1
Aantal Verhalen: 155
Geplaatste Reacties: 8
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Logeren Bij Een Studente - 4: SlotDoor: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Studenten,
"Tanja en ik zitten samen op de bank om even televisie te kijken. Hoewel we niets tegen elkaar zeggen voelt het niet ongemakkelijk. We zijn voornamelijk aan het bijkomen van de heerlijke seks van net. Mijn hart klopt nog steeds in mijn keel. Deels van..."
17-05-24
9.7
Logeren Bij Een Studente - 3Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Studenten,
"De volgende ochtend ontwaak ik vanzelfsprekend met een enorme ochtenderectie. De seksdroom van net over Tanja zit nog vers in mijn geheugen, waardoor ik zo geil ben dat ik even twijfel of ik de laatste congresdag niet gewoon moet overslaan om heel de..."
11-03-24
9.5
Logeren Bij Een Studente - 2Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Studenten,
"Aangekomen bij het congres lukt het me gelukkig al snel om het voorval van de vroege ochtend te vergeten. Er zijn verschillende presentaties, workshops en collega s uit het werkveld om me af te leiden. Na de lunch bezoek ik weer een presentatie, maar..."
13-01-24
9.2
Logeren Bij Een Studente - 1Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Gluren, Logeren, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Studenten,
"Een paar maanden geleden moest ik voor mijn werk naar een meerdaags congres in het noorden van het land. Omdat het nogal ver is om iedere dag heen en weer te reizen besloot ik een hotel te boeken, ten minste dat was mijn idee. Want precies in diezelf..."
16-12-23
9.3
Vakantiekleding ModeshowDoor: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Nu het vakantie is denk ik terug aan een zomer toen ik in een studentenhuis woonde. Ik woonde daar met vijf anderen, maar iedereen was op vakantie. Behalve Nadine en ik. Nadine was sowieso niet vaak thuis vanwege haar drukke sociale leven bij allerle..."
28-07-23
9.3
Zinderende Pool Party - 8: SlotDoor: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Als ik s ochtends wakker word lig ik nog precies zoals ik in slaap ben gevallen. Op mijn rug, zonder kleding. Als ik naast me kijk zie ik alleen Rachel nog liggen, Marloes is nergens te bekennen. Zodra ik beweeg word de tiener wakker en glimlacht al..."
24-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 7Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Alsof Marloes de nieuwe gasten eerst formeel welkom wil heten laat ze eerst de fles champagne weer rondgaan. Hoe lang zijn jullie al bezig dan vraagt Jessica oprecht ge nteresseerd. Geen idee, nog niet lang genoeg in ieder gev..."
17-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Zwembad,
"Rachel is de eerste die opstaat en op verzoek van Alice een handdoek gaat halen om haar lichaam mee schoon te maken. Nog steeds lachend van verbazing kijken we hoeveel zaad er op ieders lichaam zit, terwijl Marloes de fles champagne doorgeeft. ..."
09-06-23
9.2
Zinderende Pool Party - 5Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Nadat we ons snel hebben afgedroogd nemen we de tussendeur weer om naar mijn slaapkamer te gaan. Ik laat me meenemen door Rachel, die uiteraard een geil plannetje heeft. Ze zet me op de rand van het bed, gooit de kussens voor me neer, en neemt samen ..."
02-06-23
9.3
Zinderende Pool Party - 4Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Ik kijk nu ook op de klok. Bijna elf uur. Nu Kyra haar geile kreuntjes de ruimte niet meer vullen, hoor ik de geluiden van het feestje beneden. Gezien de tijd zal dat nog wel even doorgaan. Geen probleem, ik kan wel een biertje gebruiken. Ik trek mij..."
27-05-23
8.9
Zinderende Pool Party - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Glimlachend gaat Kyra op haar knie n zitten, wachtend tot ik dat ook doe. Bevend van spanning ga ik voor haar zitten, mijn keiharde paal ter hoogte van haar aantrekkelijke gezicht. Ze likt eventjes over haar lippen terwijl ze met haar vingers over mi..."
20-05-23
9.2
Zinderende Pool Party - 2Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"De rest van de dag verloopt gelukkig een stuk rustiger. Na mijn zaadlozing kan ik eindelijk normaal doen in de nabijheid van de jonge vrouwen en werd het uiteindelijk nog best gezellig. Natuurlijk dwaalt mijn blik nog steeds wel eens af naar hun prac..."
12-05-23
9.5
Zinderende Pool Party - 1Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Feest, Zwembad,
"Een week geleden werd ik plots gebeld door mijn oudste nichtje. In eerste instantie schrik ik, aangezien we elkaar eigenlijk alleen op verjaardagen of met kerst spreken. Zover ik me kan herinneren heeft ze me ook nooit gebeld, waardoor ik direct vree..."
05-05-23
9.0
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 7: SlotDoor: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Huisgenoot, Studenten, Trio,
"De volgende ochtend is het stiller dan normaal bij het ontbijt. Li An vraagt of we een kater hebben, en we mompelen alle drie iets onverstaanbaars. Geen kater van de drank, wel van spijt van gisterenavond. Natuurlijk, ik had spijt gehad als we alle d..."
17-03-23
9.0
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 6Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bad, Huisgenoot, Studenten,
"Juliet pakt nog wat extra om rondom haar bovenlichaam te laten drijven, maar door dit te doen zie ik plots haar naakte lichaam vanaf haar navel tot aan haar voeten. Ondanks dat haar kutje niet goed is te zien, doet het me des te meer beseffen dat ze ..."
10-03-23
8.9
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bad, Huisgenoot, Studenten,
"Ondanks dat het schuim alles blijft bedekken lijkt qua opwinding het hek van de dam. Elke keer als ik naar Anne kijk of met haar praat zie ik haar mooie lichaam weer voor me, en raak ik weer opgewonden. Li An is, omdat ze nog wel een bikini aanheeft,..."
03-03-23
8.8
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 4Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bad, Huisgenoot, Studenten,
"De volgende dag besluiten we tijdens het ontbijt om een lange wandeling te maken door de duinen en het bos wat er aan grenst. Ondanks het voorval van gisteren doet Juliet gelukkig alsof er niets aan de hand is, en al snel lijkt het alsof het nooit is..."
24-02-23
9.0
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 3Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot, Stiekem, Studenten,
"Eigenlijk had ik alle geile druk van vanmiddag er even uit willen trekken, maar Li An heeft me gevraagd of ik mee wil gaan om boodschappen te doen. Aangezien de supermarkt over drie kwartier al sluit moeten we dus nu gaan. Ach, het kan dan wel als we..."
17-02-23
9.0
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Insmeren, Strand, Studenten,
"Na die nacht met Amber blijft het een tijdje rustig op seksueel gebied. De brunette doet alsof het niet gebeurd is, en van Emma hoor ik ook niets meer. Juliet blijft af en toe nog dubbelzinnige opmerkingen maken, maar daar blijft het bij. Nadat ik on..."
11-02-23
8.7
Spannend Avontuurtje Met Studentes - 1Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"Nadat ik ben teruggekeerd van mijn stage in het buitenland, moest ik weer op zoek naar een studentenkamer. Een nieuwe kamer was gelukkig snel gevonden, al kon ik er helaas maar tijdelijk, vier maanden, blijven. Toch was ik allang blij dat ik woonruim..."
03-02-23
9.2
Stiekeme Kantoorseks - 8: SlotDoor: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Pijpen, Stiekem, Trio,
"De jonge receptioniste komt hijgend van opwinding overeind en gaat voor me staan. Haar handen vouwen zich gretig om mijn half stijve piemel en ze begint rustig te kneden en te wrijven. I ik heb nog nooit iemand zo hard zien klaar komen, Tho..."
13-11-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 7Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Pijpen, Stiekem, Trio,
"Per minuut die er voorbij gaat word ik zenuwachtiger. Na vier minuten hou ik het niet meer en loop zelf naar de deur. Weer schrik ik als ik Emma de deur zie openen. Sophie staat achter haar en heeft een geheimzinnige grijns op haar gezicht. ..."
19-08-22
9.2
Stiekeme Kantoorseks - 6Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Kantoor, Pijpen, Stiekem,
"De tijd leek vooruit te kruipen, maar eindelijk is het zover. Sophie komt met een plagerige glimlach naar mijn bureau lopen, gekleed in een nette blazer met bijpassende broek. Ondanks dat er nog steeds niemand in de buurt is vraagt ze me neutraal of ..."
29-07-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 5Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Blond, Kantoor, Stiekem,
"De rest van de werkdag kan ik me maar amper concentreren. Niet zo gek als je een afspraak hebt staan om de lekkerste jonge vrouw van het kantoor te neuken. Af en toe voel ik nog steeds haar strakke kutje om mijn piemel heen, en ik ben de tel kwijt ge..."
10-06-22
9.2
Stiekeme Kantoorseks - 4Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Blond, Kantoor, Stiekem,
" Amy Leuk je weer te zien. Dat is lang geleden. Hoe is het De blondine antwoord snel dat het goed met haar gaat. Willen jullie nog koffie Want anders ga ik het apparaat even schoonmaken. Ik schud van nee, te bang om n..."
06-05-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 3Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Stiekem,
"Het is vrijdag en ik werk weer thuis. Of nou werken. Vrijwel om het uur tover ik het filmpje van Sophie, mijn teamleidster, weer tevoorschijn om haar instructies weer op te volgen. Bijna dan, want net voordat ze verlangt dat ik klaar kom zet onderbre..."
15-04-22
9.2
Stiekeme Kantoorseks - 2Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Blond, Kantoor, Stiekem,
"Tien minuten nadat Amy is vertrokken is mijn hart nog steeds niet helemaal gekalmeerd. Mijn penis is eindelijk weer slap geworden, maar iedere keer als ik terugdenk aan de geile blondine voel ik hem weer tot leven komen. Ik voel nog steeds hoe ze hel..."
18-03-22
9.1
Stiekeme Kantoorseks - 1Door: Banaan
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Blond, Kantoor, Stiekem,
"Tussen de verschillende lockdowns in was er een korte periode dat mijn collega s en ik weer naar het kantoor mochten komen. Na het vele thuiswerken leek me dat wel wat, ook om weer eens wat mensen in het echt te zien. Gelijk al op maandagoc..."
04-03-22
9.2
Lerares In De Liefde - 14: SlotDoor: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"Terwijl ik nog een slokje champagne neem kijk ik glimlachend hoe Daphne naar me toe komt lopen. Iets te lomp duwt ze de hand van Ella weg, pakt mijn keiharde paal en stuurt deze tussen haar benen. Terwijl haar vriendin protesteert, duwt Daphne zich s..."
26-12-21
9.3
Lerares In De Liefde - 13Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Lerares,
"Pas om twee uur s middags word ik wakker. Wanneer ik mijn ogen open zie ik dat Louise naast me ligt, die ook net wakker lijkt. Vrijwel direct stort ze zich op me en begint me te zoenen. Zonder iets te zeggen blijven we een paar minuten van elkaar ge..."
19-10-21
9.3
Lerares In De Liefde - 12Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Edging, Lerares, Pijpen,
"De volgende ochtend word ik naast mevrouw Dubois, Louise, wakker. Door mijn bewegingen ontwaakt ze ook en glimlacht naar me zodra we oogcontact maken. Goedemorgen, lekker geslapen vraagt ze met een kusje. Ja, ik had het ook wel nodig, g..."
21-09-21
9.5
Lerares In De Liefde - 11Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lerares, Spelletje, Strippen,
"De timer loopt af en met lichte tegenzin stopt Daphne met masturberen. Hijgend ontspant ze een beetje, en zegt hees dat het mijn beurt is. Terwijl ik nog een beetje aan het bijkomen ben rol ik, een twee. Ah, saai, zegt Daphne nu ik een geel kaa..."
28-08-21
9.4
Lerares In De Liefde - 10Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Spelletje, Strippen,
"De rest van de dag gaat maar traag voorbij, omdat ik maar aan n ding kan denken. Als het even meezit beleef ik vanavond de beste avond van mijn leven, samen met drie bloedgeile jonge vrouwen. De tussentijd breng ik door samen met n bloedgeile jon..."
10-08-21
9.5
Lerares In De Liefde - 9Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Lerares, Openbaar, Vakantie,
"Een half uur later dan Louise had aangegeven komt de mooie brunette eindelijk terug in het vakantiehuisje. Zuchtend ploft ze naast me op de bank. i Moi Dieu i , wat was dat een hel. Druk joh. Ik geef haar een kusje en sta dan op..."
27-07-21
9.5
Lerares In De Liefde - 8Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lerares, Vakantie, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend word ik pas om half tien wakker. Als ik me naar Louise haar kant draai schrik ik. De brunette is nergens te bekennen. Direct denk ik terug aan wat ik gisterenavond heb uitgespookt. Zal Louise gezien hebben dat ik Daphne stond te b..."
14-07-21
9.3
Lerares In De Liefde - 7Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Francaise, Gluren, Lerares, Masturbatie, Masturberen, Vakantie,
"Terwijl Louise en ik teruglopen vanaf het zwembad naar het huisje, is mijn lichaam nog steeds niet helemaal tot rust gekomen. Ook in gedachten kan ik maar amper bevatten wat er net is gebeurd, waar onze twee blonde buurvrouwen me hebben afgetrokken, ..."
30-06-21
9.3
Lerares In De Liefde - 6Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Francaise, Lerares, Vakantie, Zwembad,
"Na nog eens anderhalf uur lopen komen we weer aan bij het vakantiehuisje. Eerst maar even douchen vraagt Louise terloops als we naar binnen lopen. Zonder mijn reactie af te wachten loopt ze al naar de badkamer. Glimlachend volg i..."
17-06-21
9.4
Lerares In De Liefde - 5Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bos, Francaise, Lerares, Vakantie,
"Na het douchen belanden we weer op de bank, dit keer echter met kleding aan om samen een film te kijken. We hebben allebei een wijntje erbij en liggen half tegen elkaar op een manier alsof we dat al jaren doen. Af en toe maken we een opmerking over d..."
04-06-21
9.4
Lerares In De Liefde - 4Door: Banaan
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Francaise, Lerares, Vakantie,
"Na de heerlijke sessie onder de douche, zitten Louise en ik bij te komen met een drankje op het terrasje van het vakantiehuisje. We praten wat met elkaar, en wanneer onze glazen leeg zijn stel ik voor om nieuwe drankjes te halen. Als ik even later we..."
22-05-21
9.3
Lerares In De Liefde - 3Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Douche, Francaise, Lerares, Vakantie,
"Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat het maandagochtend is. Ik probeer de tijd te vullen door extra te sporten, en hoop dat ik de extra conditie goed kan gebruiken. Op wat losse berichtjes van Mevrouw Dubois na hebben we geen contact meer gehad...."
13-05-21
9.3
Lerares In De Liefde - 2Door: Banaan
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Francaise, Lerares, Stiekem,
"De volgende dag lijkt eindeloos. Ten eerste omdat ik gewoon naar school moet, ten tweede omdat ik pas na 4 uur met mevrouw Dubois heb afgesproken. Ondanks dat ik me gisterenavond voor het slapen gaan nog een keer heb afgetrokken, ben ik weer geil. Va..."
30-04-21
9.3
Lerares In De Liefde - 1Door: Banaan
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Francaise, Lerares, Stiekem,
"Een tijdje terug liep ik door de stad en hoorde ik twee mensen Frans met elkaar spreken. Onbewust deed ik mijn best om te verstaan waar ze het over hadden. Hoewel ik op de middelbare school examen in de taal heb gedaan, ben ik er nooit echt een ster ..."
21-04-21
9.2
Twee Tieners Op Bezoek - 9: SlotDoor: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Wanneer ik s ochtend wakker word voel ik een flinke odol tussen mijn benen. Hoe kan het ook anders De hele nacht heb ik gedroomd van de twee tieners. Over het heerlijke weekend met Esther, de foto s van Marloes en de avonturen die we vandaag hopeli..."
08-04-21
9.2
Opwindende Bijles - 15: SlotDoor: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"Glimlachend kijk ik hoe Fleur mijn glas nog wat bijschenkt. Nadat ik een slok heb genomen pakt de jonge vrouw mijn hand vast en neemt me mee naar het bureautje in de kamer en gebaart me dat ik plaats moet nemen op de stoel. Zodra ik zit bereid ik me ..."
20-03-21
9.4
Opwindende Bijles - 14Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"De twee zussen zijn even douchen. Isabelle in de badkamer boven, Fleur beneden. Ik ga even naar het toilet om me ook wat op te frissen. Terug in de logeerkamer schenk ik drie glazen wijn in en neem vast een slok. Glimlachend voel ik nog steeds de gre..."
11-03-21
8.9
Opwindende Bijles - 13Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Trio, Zussen,
"Terwijl ik kijk hoe de twee heerlijk strakke en volle kontjes van Isabelle en Fleur lichtjes heen en weer wiegen, voel ik in gedachten hun gretige tongen en lippen nog op mijn stijve penis. De opwinding giert door mijn lichaam en ik kan mijn geluk ni..."
02-03-21
9.2
Opwindende Bijles - 12Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Trio, Zussen,
"Mijn hartslag stijgt al wanneer ik aanbel bij het huis van Isabelle en Fleur. Hun ouders zijn als het goed is een uurtje geleden vertrokken. Het is nu bijna vier uur en waarschijnlijk het begin van een fantastisch weekend. Want aan de twee j..."
20-02-21
9.2
Opwindende Bijles - 11Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Terug in haar slaapkamer kleed ik me snel aan en leg Isabelle haar shirt en broek op de bank. Daarna open ik een studieboek en ga vast aan het bureau zitten. Mijn hartslag stijgt als ik iemand in de gang hoor lopen. Even later staat Claire in de deur..."
12-02-21
9.4
Opwindende Bijles - 10Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren, Plagen,
"Fleur heeft het laatste zaad van haar lekkere lichaam geveegd, en laat me weten dat ze even wil douchen. Ze vraagt of ik mee wil, maar ik weiger. Ik ben net al heerlijk klaargekomen en als de brunette toch even weg is, is dat gelijk een perfect momen..."
04-02-21
9.3
Opwindende Bijles - 9Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren,
"Zowel mijn hartritme als mijn penis worden harder als ik naar Fleur kijk, die geheel naakt voor me staat. Wat kan een vrouwenlichaam toch prachtig zijn. Al haar mooie, zachte en ronde vormen, afgewisseld met de harde en strakke lijnen. Ze glimlacht n..."
26-01-21
9.1
Opwindende Bijles - 8Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Gluren,
"Als ik de volgende ochtend wakker word, zie en voel ik het lekkere lichaam van Fleur half om me heen gevouwen. De mooie brunette ligt met haar hoofd op mijn schouder en is zo te merken nog in slaap. Nu de alcohol uit mijn lichaam is, besef ik des te ..."
13-01-21
9.1
Opwindende Bijles - 7Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Tijdens de rest van de bijles blijft er een opgewonden sfeer hangen. Isabelle heeft haar lichaam schoongespoeld en zo te zien een andere bikini aangetrokken. Een oudere zo te zien, met een kleinere cupmaat van het topje. Hierdoor is er meer van haar ..."
04-01-21
9.3
Opwindende Bijles - 6Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Gluren, Stiekem,
"Ik raak in paniek terwijl de voetstappen van Fleur steeds duidelijker worden. Nu de opwinding weg is, kan ik weer een beetje helder nadenken. Helder genoeg om te weten dat dit geen goede situatie is om gezien te worden. Blijf hier, fluist..."
18-12-20
9.3
Opwindende Bijles - 5Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Bijles, Gluren,
"Nadat Claire is langs geweest is de opgewonden sfeer in Isabelle haar slaapkamer wat afgenomen. Ondanks dat de bijles nog een kwartiertje doorgaat, spreken we geen woord meer over wat er vanmiddag is gebeurd. Toch kan ik maar aan n ding denken. Hoe..."
08-12-20
9.2
Opwindende Bijles - 4Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
" Film maar zo lang als je kan hoor, glimlach ik als reactie op Isabelle haar aankondiging dat ze haar zus gaat begluren. Hoofdschuddend verlaat de tiener haar kamer en slaak ik een diepe zucht. Weer balanceerde ik op het randje van betrapt ..."
27-11-20
9.3
Opwindende Bijles - 3Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Licht nerveus loop ik weer de trap op richting Isabelle haar kamer, benieuwd wat me vandaag weer voor opwindends staat te wachten. Haar kamerdeur staat een stukje open, maar toch klop ik. Als ik niets hoor kijk ik toch even naar binnen. Ik zie niets ..."
17-11-20
9.0
Opwindende Bijles - 2Door: Banaan
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Wanneer ik het huis van Isabelle binnenloop om haar weer bijles te geven, merk ik dat het druk is. Claire, haar moeder, staat met een aantal leeftijdsgenoten te praten en ik zie dat de tafel waaraan ik altijd bijles geef nu uitgebreid gedekt is voor ..."
03-11-20
9.5
Opwindende Bijles - 1Door: Banaan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles,
"Een paar jaar terug had ik, om mijn studie te financieren, een bijbaantje genomen, het geven van bijles. Het was een van de betere baantjes die ik ooit heb gehad. Het betaalde goed, waardoor ik vaak op bezoek mocht komen bij rijke families in grote, ..."
22-10-20
9.0
Naakt Poseren - 8: SlotDoor: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Ik schrik even als Janet, de docente van Aileen haar kunstopleiding, een kommetje maakt van haar hand en mijn kruis begint te kneden. Ze kijkt me glimlachend aan, met een bloedgeile blik in haar ogen, waardoor mijn piemel al snel begint te groeien. Z..."
24-09-20
9.0
Naakt Poseren - 7Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Terwijl Carolien naast ons ligt uit te hijgen, laat Aileen mijn paal ondertussen geconcentreerd helemaal in zich verdwijnen. Ze glimlacht terwijl haar lichaam af en toe een schokje geeft, maar probeert zo stil mogelijk te zitten. Hijgend kijk ik naar..."
16-09-20
9.1
Naakt Poseren - 6Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Carolien en ik kijken met verbazing naar Aileen, die net heeft gevraagd of ze eerst door mij geneukt mag worden. Om haar verzoek wat kracht bij te zetten, maakt ze haar bh onder haar hemdje los en haalt deze tevoorschijn. Ik slik even als ik al wat d..."
19-08-20
9.3
Naakt Poseren - 5Door: Banaan
Reacties: 6
Lengte: Lang
"De naakte jonge vrouw voor me staat op en met een wild bonzend hart kijk ik nog eens naar haar prachtige lichaam. Zij kijkt op haar beurt naar mijn keiharde piemel, glimmend van haar speeksel. W wat voor projectje heb je dan vraagt Aileen..."
08-08-20
9.5
Naakt Poseren - 4Door: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
"Nog nerveuzer dan de vorige keren bel ik aan bij Aileen, voor de nieuwe tekensessie. Er zaten twee dagen tussen, en ik heb in de tussentijd aan vrijwel niets anders kunnen denken dan de nieuwe ontmoeting met Carolien en Aileen, benieuwd wat we nu wee..."
25-07-20
9.1
Naakt Poseren - 3Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Terwijl het geile plan van Carolien nog maar half tot me door is gedrongen, begint ze alvast haar shirt uit te trekken, al snel gevolgd door haar bh. Voor ik het weet toont ze haar prachtige tieten aan me, die nog mooier gevormd en symmetrisch zijn d..."
11-07-20
9.2
Naakt Poseren - 2Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Als ik die nacht na de eerste tekensessie in bed lig, kan ik de slaap maar moeilijk vatten. Na het tekenen werd de sfeer bij Aileen weer zoals gewoon, maar nu ik hier in bed lig is het maar lastig om ergens anders aan te denken dan de aantrekkelijke ..."
03-07-20
9.0
Naakt Poseren - 1Door: Banaan
Reacties: 11
Lengte: Lang
"Ongeveer een twee maanden na de fantastische avond met Faye en Lieke liep ik door de stad en kwam daar plots Aileen tegen, een oude vriendin van de middelbare school. Nadat ik was blijven zitten in het examenjaar en zij in een andere stad ging sturen..."
26-06-20
9.4
Stiekem In Een Kleedhokje - 5: SlotDoor: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok,
"Lieke en Faye hebben mijn penis ondertussen zo groot mogelijk gelikt en gezogen wanneer Martine voor me komt zitten. Vanaf boven kan ik een stukje in haar jurkje kijken en zie hoe haar borst op en neer gaat door haar zware ademhaling. Het genot dat d..."
28-05-20
9.2
Stiekem In Een Kleedhokje - 4Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok,
"Mijn hart gaat wild tekeer als ik glimlachend kijk hoe de twee naakte blondines mijn suggestie van net opvolgen. Wil jij onder, of ik vraagt Faye aan haar vriendin. Die geeft antwoord door de tiener zachtjes bij haar schouders te..."
13-05-20
9.2
Stiekem In Een Kleedhokje - 3Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok,
"Het is een paar minuten voor acht s avond en ik ben nog nooit zo nerveus geweest. Ondanks dat het idee van de meiden zelf kwam, weet ik niet zeker of ik zo twee bloedgeile tieners mag binnenlaten, of ik de avond alleen doorbreng. Of nou alleen, same..."
01-05-20
9.2
Hospiteeravond - 20: SlotDoor: Banaan
Reacties: 7
Lengte: Lang
" Nog maar eentje vraag ik als ik mijn laatste slok neem. Mijn huisgenote knikt en staat op van de keukentafel. Ik pak het wel. Ze zegt het weer met haar ik ben wat geils van plan glimlach en ik volg haar aandachtig als ..."
25-04-20
9.3
Stiekem In Een Kleedhokje - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok,
"Het duurt even voor mijn lichaam weer tot rust komt en mijn erectie in grootte afneemt. Maar goed ook, want er komt op dat moment een klant vragen waar hij de overhemden kan vinden. Ik moet eerst even diep ademhalen om mijn stem zo normaal mogelijk t..."
16-04-20
9.2
Hospiteeravond - 19Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
" Ik denk niet dat ik het nog een keer ga volhouden, antwoord ik op haar vraag of ik er klaar voor ben. Er is dus om na het zo vaak mogelijk uitstellen van mijn orgasme, haar eindelijk te laten zien hoeveel zaad ik voor haar heb opgespaard..."
11-04-20
9.2
Stiekem In Een Kleedhokje - 1Door: Banaan
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Kleedhok,
"Toen ik net begon met studeren kwam ik er al snel achter dat het studentenleven best wat geld kan kosten. Gelukkig kon ik een bijbaantje krijgen in de kledingwinkel van mijn tante. Ondanks dat het niet het leukste werk is dat ik ooit heb gedaan, heb ..."
05-04-20
8.5
Hospiteeravond - 18Door: Banaan
Reacties: 2
Lengte: Lang
" Kom eens. Staat in het sms je van Vera. Er is weer een uur voorbij, dus ik raak alweer opgewonden als ik naar haar kamer loop. Daar tref ik haar op haar yoga mat. Net als vroeger, knipoogt ze terwijl ze haar billen, verpakt in ..."
27-03-20
9.0
Hospiteeravond - 17Door: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
"Het prachtige blonde achttienjarige meisje glimlacht als er een kreun van genot mijn keel ontsnapt en likt even over haar mooie volle lippen als ze naar mijn wild pulserende stijve penis kijkt. Hijgend probeer ik niet naar mijn huisgenote te kijken. ..."
17-03-20
9.1
Harry En Hermelien TrioDoor: Banaan123
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Harry Potter, Hermelien Griffel, Trio,
"Het is alweer 8 dagen geleden dat Harry en Hermelien voor het eerst seks hebben gehad. Ze wouden het wel weer doen, alleen is het ze door alle lessen en trainingen niet gelukt om op een rustige plek samen te zijn. Ze hebben nog wel wat gezoend in de ..."
08-02-20
8.5
Harry Potter En Hermelien Griffel Eerste KeerDoor: Banaan123
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Harry Potter, Hermelien Griffel, Pijpen,
"Harry is, net als alle andere kinderen van Zweinstein, aan het eten in de grote zaal. Hij is het afgelopen jaar steeds meer gaan voelen voor Hermelien. Hij zich voor te stellen hoe ze er naakt uit zou zien. Hij krijgt een stijve bij de gedachte. Hij ..."
01-02-20
7.9
Twee Tieners Op Bezoek - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik loop samen met Esther in de keuken en geef de donkerharige brunette een biertje. Mijn ogen glijden van haar voeten naar haar mooie gezicht, haar prachtige naakte lichaam bewonderend. Zodra ik een slok van mijn eigen biertje neem laat ze weten even..."
15-01-18
8.3
Twee Tieners Op Bezoek - 7Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De rest van de dag moet ik de meiden met rust laten. De oom van Marloes is komen kijken en heeft besloten een handje te helpen. Jammer, want des te langer de tieners blijven rondhangen des te lekkerder mijn vakantie wordt heb ik zo het vermoeden. De ..."
11-01-18
8.6
Twee Tieners Op Bezoek - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Om half elf de volgende ochtend stap ik de douche uit en loop terug naar mijn kamer om me aan te kleden. Het is warm in de slaapkamer en ik open de deuren van het balkon om wat frisse ochtendwind binnen te laten. Wanneer ik aangekleed ben loop ik naa..."
03-01-18
8.5
Twee Tieners Op Bezoek - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het eerste wat ik doe als ik die ochtend wakker worden is weer naar de geile foto s kijken die Marloes naar me heeft gestuurd. Het meisje raakt dus opgewonden van het feit dat ik opgewonden door haar raak. ten minste, ze stuurde de foto s omdat ze za..."
20-12-17
8.6
Twee Tieners Op Bezoek - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ondanks dat ik een uur geleden nog ben klaargekomen, ben ik al weer bloedgeil. Op zich niet vreemd, ik weet bijna zeker dat Marloes, een van de twee lekkere tieners die het vakantiehuis aan het schilderen is, me net tijdens het masturberen onder de d..."
13-12-17
8.5
Twee Tieners Op Bezoek - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag word ik pas om elf uur wakker en voel ik dat de tweede fles wijn ook is opgegaan. In mijn onderbroek strompel ik naar beneden om koffie te zetten. Zodra ik de bus pak bedenk ik me dat de twee meiden waarschijnlijk ook wel koffie wille..."
04-12-17
8.1
Twee Tieners Op Bezoek - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende ochtend stap ik gelijk onder de douche als ik wakker word. Ik heb vannacht alleen maar over de twee tieners gedroomd en werd wakker met de grootste ochtend erectie in tijden. Het deed me besluiten om de spanning er onder de douche maar ge..."
27-11-17
7.8
Twee Tieners Op Bezoek - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn ouders hebben een vakantiehuisje in het zuiden van het land. Aangezien zij al andere plannen hadden voor afgelopen zomervakantie boden ze aan of ik er gebruik van wilde maken. Normaal gesproken zou ik hebben geweigerd, ik kan zo honderd leukere ..."
20-11-17
7.8
Betrapt Tijdens Porno KijkenDoor: Banaan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Porno, Trio,
" i Ik vond nog een oud verhaal op mijn computer i Een afbeelding op internet maakt me geil en ik heb zin om te masturberen. Inmiddels was het al een paar dagen geleden dat ik was klaargekomen en ik kan niet wachten tot ik lekker kan spuit..."
13-11-17
8.1
Trio Na Verbroken Relatie - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Ik kan niet ontkennen een beetje trots te zijn als Merel onder de warme stralen van de douche stapt om, ondanks dat ze zich net al een beetje met een handdoek heeft schoongemaakt, de grote hoeveelheid zaad dat ik op haar heb gespoten weg te spoelen. ..."
27-08-17
8.7
Trio Na Verbroken Relatie - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Ik voel me de gelukkigste man op aarde als ik samen met Emma en Merel naar boven loop, naar de slaapkamer van de blondine. Ik weet niet hoe ze het heeft klaargespeeld, maar ik had niet verwacht dat ze het zo snel zou regelen en dat mijn vriendin er m..."
09-08-17
8.6
Trio Na Verbroken Relatie - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Emma en ik lopen de tuin van Merel weer in en zien dat de mooie blondine al in het zwembad ligt. Ze zwaait als ze ons ziet en komt aan de rand van het ronde opblaasbad liggen. Omdat het zwembad net een meter hoog is, steekt haar bovenlichaam boven de..."
18-07-17
8.6
Trio Na Verbroken Relatie - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Waar een verbroken relatie niet tot kan leiden Ondanks dat ik inmiddels bijna een jaar een relatie met mijn vriendin Emma heb, ging het een goede vriendin van haar, Merel minder goed in de liefde. Emma vertelde me dat de vriend van Merel haar gedump..."
13-07-17
8.3
Nieuwsgierige KlasgenotesDoor: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klasgenoot,
"Excuses dat het verhaal de vorige keer een beetje een zooitje was. Hier een nieuwe upload die hopelijk beter bevalt. Banaan Het heeft zo zijn voordelen om lang te zijn, daar kwam ik tijdens de middelbare school al achter. Ik moet zestien z..."
17-05-17
6.7
Betrapt Door HuisgenootjeDoor: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Huisgenoot,
"In mijn vorige studentenhuis woonde ik met een aantal mensen samen, waaronder Gigi. Ze is een aardige, negentien jarige meid en leuke huisgenote, maar het mooiste is dat ze geregeld te koop loopt met haar grote tieten. Haar shirtjes zijn meestal iets..."
12-12-16
8.2
Boswandeling In Zweden - 9Door: Banaan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Ik verblijf nog steeds in de boomhut van Astrid en Inge, twee Zweedse jonge vrouwen die mijn aanwezigheid zeer op prijs lijken te stellen. Al sinds ik ze ken kunnen we maar amper van elkaar afblijven en hebben de geilste seks ooit. Het werd alleen ma..."
29-11-16
8.6
Dagje Strand - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand, Vakantie,
"Na ons geile avontuurtje op het strand hebben we de smaak te pakken en lopen met zijn vieren naar het hotel waar ik en mijn vriendin verblijven, en Theresa in dienst is. Onderweg wordt duidelijk dat ook Christina, de andere Spaanse tiener, bij het ho..."
25-05-16
8.5
Boswandeling In Zweden - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Na het avontuur met Inge en haar jongste nichtje Kirsten komen we rond twee uur weer aan bij de boomhut. We treffen alleen Freya, het roodharige oudere nichtje van Inge, aan. Weer ben ik onder de indruk van haar klassieke schoonheid. Waar haar zusje ..."
17-05-16
8.4
Boswandeling In Zweden - 7Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
" Heb je nog een manier waarop ik hem lekker kan verwennen vraagt Kirsten aan haar oudere nicht. De twee blonde jonge vrouwen zitten allebei met alleen nog een bikinibroekje aan over me heen gebogen. Inge glimlacht en begint met haar vingers over mi..."
15-04-16
8.8
Dagje Strand - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand, Vakantie,
"De twee donkerharige tieners op het Spaanse strand kijken nog even naar mijn keiharde penis, maar maken zich dan uit de voeten. Ik volg ze, of nou, voornamelijk hun heerlijk strakke kontjes, met mijn ogen en kijk hoe ze hun handdoeken pakken en zich ..."
07-04-16
8.5
Dagje Strand - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand, Vakantie,
"Een paar jaar geleden was ik samen met mijn vriendin op vakantie in het zuiden van Spanje, aan de kust. We houden allebei niet echt van drukte, dus we besloten om de toeristische plekken te vermijden en een week te overnachten in het enige hotel in e..."
31-03-16
8.7
Naaktfoto's - 4Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
"De bespreking begint met het voorstellen van de mentrix. De aantrekkelijke blonde vrouw stelt zich voor als Amy, en is 31 jaar oud. Dit is het eerste jaar dat ze docente is, en vindt het dus best spannend. Terwijl ze het laatste woord uitspreekt vest..."
01-03-16
8.6
Boswandeling In Zweden - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Astrid en ik kleden ons snel aan en wachtten tot we Inge met haar nichtjes de trap van de boomhut op horen komen. Gespannen wacht ik af tot de twee nieuwe jonge vrouwen in beeld komen. Twee supergeile meiden is een ding, wanneer het aantal eventueel ..."
22-02-16
8.6
Naaktfoto's - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ondanks dat Kitty een leuke meid is en we een prima tijd met elkaar hadden, gaan zodra het meisje de volgende ochtend naar huis is mijn gedachten alweer uit naar Jasmijn. Het begon allemaal met de naaktfoto s die ze me per ongeluk had gestuurd. Bang ..."
12-02-16
8.6
Geile WintersportDoor: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Winter, Wintersport,
"Afgelopen kerstvakantie was ik met een groep vrienden op wintersport. Het was inmiddels mijn derde keer, maar met zo n grote groep was ik nog nooit geweest. Het bleek goed uit te pakken. De groep bestaat uit acht personen. Vier vrouwen en naast mij n..."
30-01-16
8.5
Spannende Opdrachten - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opdracht,
"Tim zit nog met zijn boxershort en T shirt aan voor zijn computer. Het orgasme onder de douche was heerlijk. Hoe kan het ook anders na het zien van al dat moois gisteren. Ondanks dat hij wel eens heeft gesproken met de meiden van het dispuut waar Ste..."
22-01-16
8.6
Drankspelletje - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"Met mijn penis zo hard als staal en seconden verwijderd van een orgasme kijk ik naar de naakte blondine voor me. Marcelle, die net heeft moeten strippen terwijl ik mezelf moest aftrekken, begint zich weer aan te kleden. Terwijl ze haar ondergoed weer..."
15-01-16
8.6
Spannende Opdrachten - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Opdracht,
"Het had Stephanie veel moeite gekost om bij het meest prominente dispuut van haar studentenvereniging te komen. Lid zijn van de vereniging, uitsluitend toegankelijk voor vrouwen, zorgt sowieso voor aanzien van de andere studenten in de stad. Laat sta..."
05-01-16
8.2
Drankspelletje - 7Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"De rode kaartjes, degene met waarschijnlijk de spannendste opdrachten, zijn inmiddels in het spel en Jelena is aan de beurt om te dobbelen. Door mijn bezoek aan de keuken is de grootte van mijn penis wat afgenomen, iets waar de half Russische jonge v..."
22-12-15
8.5
Drankspelletje - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"Met een lichte erectie in mijn broek gooi ik de dobbelsteen op het matras waar we met zijn vijven op zitten. Zover ik nu kan zeggen zijn de gele kaartjes relatief braaf. De oranje kaartjes zullen dan waarschijnlijk een stapje verder gaan, laat staan ..."
17-12-15
8.4
Drankspelletje - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"De avond van het volgende drankspelletje is aangebroken en het belooft nu al een geweldige avond te worden. Gisterenavond kreeg ik een sms van Manon met de vraag of ze even langs mag komen voordat we naar Marcelle gaan. Dat leek me uiteraard een goed..."
10-12-15
8.5
Boswandeling In Zweden - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"De afgelopen nacht was geweldig. Ik weet niet hoe lang we bezig zijn geweest, maar op een gegeven moment zijn we alle drie uitgeput in slaap gevallen. Volgens mij hebben Inge en Astrid me nog drie keer weten klaar te maken, of waren het er toch vier ..."
29-11-15
8.8
De Atletiek Meisjes - 19Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"De laatste dag van de vakantie is aangebroken. Ik word ook een beetje sip wakker. Ondanks dat ik zeker weet dat ik de meiden waarmee ik de afgelopen tijd ben omgegaan nog wel eens op bezoek willen komen als we thuis zijn, ga ik het gemak waarmee we e..."
19-11-15
8.5
De Atletiek Meisjes - 18Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Atletiek,
"De volgende ochtend sta ik rond tien uur op. Het eerste wat ik doe is douchen en word onder de warme stralen een beetje wakker. Geregeld gaan mijn gedachten naar gisteren, naar de fantastische dag die ik met Elise heb beleefd. Vanzelf gaat mijn hand ..."
27-08-15
8.3
Boswandeling In Zweden - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Ik loop samen met Inge en Astrid, twee onvoorstelbaar aantrekkelijke Zweedse dames, naar hun boomhut toe. Mijn hart bonst in mijn keel. Niet omdat we een wandeling aan het maken zijn, maar omdat ik nog aan het bijkomen ben van het heerlijke orgasme w..."
23-08-15
8.2
VerzoekverhaalDoor: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Af en toe krijg ik een e mail van iemand die mijn verhalen heeft gelezen en me wil complimenteren met mijn werk. Ik vind het erg leuk als iemand de tijd neemt om me op die manier een persoonlijk bericht te sturen, en ik bedank de afzenders uiteraard ..."
09-08-15
8.5
Boswandeling In Zweden - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"De volgende ochtend word ik wakker van de stemmen van de twee meiden die in het Scandinavisch met elkaar praten. Ik probeer er iets van te verstaan en ben benieuwd of Inge aan haar vriendin zal vertellen wat er afgelopen nacht is gebeurd. Wat dat bet..."
03-07-15
8.6
Boswandeling In Zweden - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Er valt een pijnlijke stilte als de twee Zweedse jonge vrouwen naar de bobbel in mijn broek kijken. Mijn penis is keihard geworden van hun prachtige lichamen, die ze af en toe bewust en onbewust aan me laten zien. Het feit dat ik ze nog geen uur gele..."
16-06-15
8.4
Boswandeling In Zweden - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Vakantie, Zweden,
"Een aantal jaar geleden besloot ik een keer wat anders te doen en ben in mijn eentje op vakantie gegaan, in Zweden. Ik was destijds drie ntwintig jaar oud en kwam er achter dat het alleen reizen best wat voordelen met zich mee bracht. Ik was al een h..."
06-06-15
8.2
Drankspelletje - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"Het geweldige weekend met mijn vier geile klasgenotes en Fleur, de oudere zus van een van hen, was slechts een fantastische inleiding op een heerlijke tijd. Alle vijf de meiden konden niet wachten op het volgende avontuurtje met zijn allen, dat bleek..."
28-05-15
8.2
De Atletiek Meisjes - 17Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Ik loop samen met Elise door het bos vlakbij ons vakantieappartement en we spelen een spelletje. We proberen elkaars orgasme zo lang mogelijk uit te stellen terwijl we elkaar constant verwennen. Ondanks dat mijn penis weer in mijn zwembroek zit en de..."
21-05-15
8.4
Naaktfoto's - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Bij het studentenleven horen uiteraard huisfeestjes. Via een vriendin van me, Marloes, kon ik op bezoek komen op een feest niet ver van mijn eigen studentenhuis vandaan. Op het feest zit de sfeer er goed in. Ondanks dat het half september is en het i..."
10-05-15
8.4
De Atletiek Meisjes - 16Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Elise is me vanmorgen wakker komen maken waarbij ze me al bijna heerlijk heeft klaargemaakt door met haar kutje over mijn stijve penis te wrijven. Net op tijd hield ze op, en heeft me gek gemaakt van verlangen haar echt te neuken. Op dit moment trekt..."
29-04-15
8.5
Hospiteeravond - 16Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn relatie verbreken met Annelies was lastiger dan ik dacht, en het leek alsof het meisje doorhad dat er iets zat aan te komen. De avond waarop ik de brunette wilde vertellen dat ik niet meer met haar verder wilde liep anders dan ik had verwacht. V..."
15-04-15
8.6
De Atletiek Meisjes - 15Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"De volgende geweldige ervaring liet even op zich wachten, ten minste dat is maar hoe je het bekijkt. Vreemd genoeg ben ik min of meer gewend geraakt aan het feit dat Annabel en haar nichtje graag door me geneukt willen worden. De middag nadat ik thui..."
05-04-15
8.3
Hospiteeravond - 15Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Dagen gingen voorbij, maar op een of andere manier kon ik nooit een moment alleen met Vera krijgen. Dan was zij niet thuis, dan had ik al andere verplichtingen, af en toe kwam Annelies storen. Het lukte maar niet. Bovendien kreeg ik het idee alsof Ve..."
26-03-15
8.4
Naaktfoto's - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Tijdens het eerste jaar van mijn studie heb ik een hoop nieuwe mensen leren kennen, maar n van hen stelde zich wel op een heel bijzondere manier aan me voor. Het begon allemaal toen ik de avond na de eerste collegeweek mijn e mail opende. Ik zag tw..."
16-03-15
8.3
Hospiteeravond - 14Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met gesloten ogen haal ik het moment weer voor me, die halve seconden waar ik de tieten van Vera heb gezien. Daarna de keer dat ze haar handdoek liet vallen en ik haar poesje kon zien. Hoe ze me vervolgens stiekem uitdaagde terwijl Annelies me aan he..."
10-03-15
8.3
De Atletiek Meisjes - 14Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Mijn hart gaat nog steeds tekeer als ik met de drie mooie Duitse vrouwen het appartement binnenloop. De indeling van de ruimte is anders dan bij ons, er staan alleen een driezitsbank en een fauteuil rond de tv en het is allemaal wat kleiner. Zodra we..."
03-03-15
8.4
Hospiteeravond - 13Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Nadat Annelies terug is van het douchen kleden we ons aan en brengen de rest van de avond door voor de tv. Verder gebeurt er niet zoveel, behalve dat ik een sms van Vera krijg. Wil je me morgenmiddag nog steeds helpen Het lijkt me echt he..."
24-02-15
8.4
Hospiteeravond - 12Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Aan het einde van de middag krijg ik een vreemd sms je. ten minste, Vera vraagt of ik zo naar haar kamer wil komen. Wat er aan de hand is weet ik niet, maar het is nogal raar dat ze me via een sms vraagt of ik bij haar langs wil komen, haar kamer is ..."
13-02-15
8.4
Hospiteeravond - 11Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Een half uur geleden heeft Vera ons betrapt toen we uit de douche kwamen. Aan Annelies te merken was dit niet helemaal de bedoeling, waarom wilde ze nog niet echt duidelijk zeggen, maar ze zit er wel erg mee. Op dit moment zit ze ook bij haar vriendi..."
08-02-15
8.5
Hospiteeravond - 10Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zachtjes kreunend keek ik hoe Esther haar bikini uittrok en naar de zichtbare delen van haar grote borsten. Zo te zien raakt hij een beetje opgewonden van je Esther, merkte Annelies op die mijn penis inderdaad tot volledige grootte wist t..."
03-02-15
8.3
Hospiteeravond - 9Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vera, mijn ontzettend aantrekkelijke huisgenote is dit weekend niet thuis. Gelukkig is haar vriendin, Annelies die bijna net zo geil en mooi is wel op bezoek. Op dit moment staat ze licht voorover gebukt in de douche met mijn penis in haar poesje..."
26-01-15
8.3
Hospiteeravond - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag word ik met een grote glimlach en een stijve penis wakker. Mijn droom ging over de twee geile tienermeiden en er werd wat meer gedaan dan wat aftrekken. Ik kan ook niet wachten tot mijn droom werkelijkheid wordt, een trio met beide me..."
19-01-15
8.4
De Atletiek Meisjes - 13Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Gisterenavond heb ik na lange tijd van speculatie Elise eindelijk naakt gezien, en goden wat heeft ze een schitterend lichaam. Het komt niet vaak meer voor dat ik spontaan een stijve krijg als ik terug denk aan seks of naakte vrouwen, maar de gedacht..."
16-01-15
8.4
Hospiteeravond - 7Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Twee dagen nadat Annelies me heeft afgetrokken krijg ik een sms van haar. Ik kom vanavond weer op bezoek Thom, misschien lijkt het je leuk om ook in de keuken te komen zitten als ik er ben In je trainingsbroek zonder boxershort bijvoorbee..."
09-01-15
8.3
Hospiteeravond - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De volgende dag wordt er rond vier uur s middags aangebeld. Vera is zover ik weet niet thuis en Peter is weer in het ziekenhuis bij zijn vader. Een paar seconden later doe ik daarom de deur open. Daar staat Vera, en Annelies De vriendin waarmee Ver..."
04-01-15
8.3
Hospiteeravond - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Die dag daarna was Vera nergens te bekennen en even dacht ik dat ik het echt te bont had gemaakt deze keer. Gelukkig klopt ze die avond op mijn deur. Hoi Thom, zegt ze wanneer ik de deur voor haar open, ik ben vandaag naar de stad geweest..."
22-12-14
8.3
Hospiteeravond - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Vera, mijn achttienjarige nieuwe huisgenote doet me het hoofd al een aantal dagen tollen. Ze kleedt zich elke keer zo uitdagend dat ik er spontaan een stijve van krijg. Tot zover niet zoveel problemen, maar het vervelende is dat Vera het best vaak he..."
15-12-14
8.0
Hospiteeravond - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Helaas vertrok Hanna in het weekend dat ik andere afspraken had staan. Ik had haar graag nog een keer willen treffen wanneer ik een stijve lul heb, maar dat zat er voor haar verhuizing dus niet in. Het goede nieuws is wel dat ze een briefje op mijn k..."
07-12-14
8.0
Hospiteeravond - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Langzaam trekt ze haar shirt uit terwijl ze me aan blijft kijken. Wanneer het op de grond is begint ze mijn bovenlichaam te strelen waardoor ze een stukje voorover buig. Door haar wijde hemdje zie ik een groot deel van haar tieten en word zo geil dat..."
27-11-14
7.4
Hospiteeravond - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik woon al een tijdje in een studentenhuis, al is dit niet mijn eerste. Toen ik begon met studeren woonde ik in een ander huis, gedeeld met twee huisgenoten, een jongen, Peter en een meisje, Hanna. Ik was de jongste in huis, net twintig geworden. Pet..."
24-11-14
7.6
Drankspelletje - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"De ochtend na onze geile avond word ik op een minder rustige manier wakker dan ik in slaap ben gevallen. Hoewel ik wakker word naast vier naakte en mooie tienermeiden kijken ze op dit moment minder gelukkig dan gisterenavond. Zodra ik echt door heb w..."
01-11-14
8.0
De Atletiek Meisjes - 12Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"De volgende dag liet Elise weer van zich horen, en hoe. Het begon toen iedereen behalve Elise en ik na het avondeten de stad in wilde om te stappen. Hoewel ik daar ook wel zin in had kwam de mooie brunette tijdens het afruimen naar me toe. ..."
28-10-14
8.3
De Atletiek Meisjes - 11Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Atletiek,
"Ik zit samen in de boot met Eva en Dieneke en we zijn alle drie bloedgeil. Eva blijft over de bobbel in mijn zwembroek wrijven totdat we tot op een paar meter het land zijn genaderd. Met zijn drie n zoeken we naar een mooi plekje om de boot aan te ze..."
19-10-14
8.4
De Atletiek Meisjes - 10Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Die avond bleef een bezoekje van de twee geile nichtjes helaas uit. Wat er precies aan de hand is weet ik niet, maar sinds de avond aan de rand van het zwembad lijkt de vriendschap tussen Annabel en Eva wat bekoeld te zijn. Gelukkig was hun interesse..."
13-10-14
8.2
De Atletiek Meisjes - 9Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"De volgende dag krijg ik s middags een bericht op mijn telefoon. Het nummer is nog niet in mijn telefoon opgeslagen dus benieuwd lees ik de tekst. Als je nu naar het einde van de straat loopt sta ik daar op je te wachten. E. Mijn..."
29-09-14
8.2
Drankspelletje - 2Door: Banaan
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"Ik heb me zojuist afgetrokken voor de ogen van mijn naakte klasgenotes en Jelena is de eerste die de stilte verbreekt. Oh my god, Thom, dat was echt z geil, zucht ze terwijl ze na ligt te genieten met haar ogen gesloten. Ik zie hoe het na..."
26-09-14
8.1
De Atletiek Meisjes - 8Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Voordat ik verder ga met het verhaal over de dames waarmee ik op vakantie ben geweest wil ik eerst nog een klein stukje schrijven over wat me is overkomen terwijl ik de verhalen op papier aan het zetten was. Het was tijdens het schrijven van deze ser..."
22-09-14
8.4
Drankspelletje - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Drank, Spelletje,
"Afgelopen weekend werd er op het feestje waar ik aanwezig was een drankspelletje gespeeld. Ik deed zelf niet mee, maar ben wel even blijven kijken. Al snel had ik het weer gezien, de regels waren maar saai. Toch deed het me denken aan een van de eers..."
19-09-14
8.3
De Atletiek Meisjes - 7Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Ik loop de straat van het appartementencomplex uit. Een half uur geleden zijn Annabel en ik betrapt door Elise. Hoewel de blondine me constant probeerde te overtuigen dat er niets ergs aan de hand is voelt het bij mij toch niet helemaal goed. Stel ik..."
15-09-14
8.1
De Atletiek Meisjes - 6Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Het leek een eeuwigheid te duren voor het avond werd. Door de dag heen hebben de mooie meiden waarmee ik op vakantie ben me steeds meer opgewonden en ik kan niet wachten tot ik klaar kan komen, op welke manier dan ook. Het is half elf s avonds en we..."
08-09-14
8.4
De Atletiek Meisjes - 5Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Het plan was dus om op vakantie te gaan en ik had er zeker oren naar. Ik was deze zomer sowieso nog niet weg geweest en het vooruitzicht op een paar weken in het gezelschap van een aantal bloedgeile meiden was lang niet verkeerd. De keuze was gevalle..."
03-09-14
8.4
De Atletiek Meisjes - 4Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Na het geven van haar eerste blowjob is Eva onder de douche gestapt om het zaad van haar mooie tieten af te spoelen. Annabel ligt naakt op de bank na te genieten, maar niet voordat ze mijn piemel goed schoon heeft gelikt. Ik heb inmiddels mijn ochten..."
19-08-14
8.4
De Atletiek Meisjes - 3Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Uitgeput laat ik me op bed vallen. De afgelopen dag was als een droom, waar zo n bezoekje aan de atletiekbaan niet goed voor is. Ik heb met Annabel en Eva afgesproken dat ze me morgen komen opzoeken om verder te gaan met onze seksuele avonturen, ik h..."
11-08-14
8.3
De Atletiek Meisjes - 2Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Atletiek,
"Ik moet in slaap zijn gevallen. Wanneer ik mijn ogen open doet het naakte meisje wat op mijn borst slaapt me realiseren waar ik ben. Ik kijk naar het mooie gezicht van Lisa die met een tevreden glimlach haar lichaam om me heen heeft geslagen. Annabel..."
04-08-14
8.4
De Atletiek Meisjes - 1Door: Banaan
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Atletiek,
"Een paar dagen na het avontuur met mijn huisgenotes lees hiervoor Douchende huisgenotes begon de vakantie. Tot mijn verdriet hebben zowel Tamara als Ilse het huis verlaten om op vakantie te gaan. Ik denk nog vaak aan die ene ochtend en ben de afg..."
28-07-14
8.4