Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Schaamlippen sexverhalen. In deze categorie staan 122 erotische verhalen.
Dorien Fietst NatuurlijkDoor: Wippie62
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Fietsen, Schaamlippen,
"Dorien fietst graag en is fervent nudist. E n prima combinatie en het heeft al tot veel mooie erotische ontmoetingen geleid. Nu had ze een idee wat verder ging dan een rondje rond het naaktstrand of op de camping. Het was 11 augustus en voor..."
05-06-24
8.2
Dorien Gaat Natuurlijk Met PubliekDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Publiek, Schaamlippen,
"Het was zaterdag 11 augustus en snikheet. Dorien kwam onder de douche vandaan en ik maakte de wax warm om haar intiem te harsen. Ze wilde vandaag wat nieuwe kleding gaan kopen in de binnenstad. Na het harsen smeerde ik haar lichtjes in met l..."
28-05-24
8.3
Dorien Gaat Terug Naar De NatuurDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Natuur, Pijpen, Schaamlippen,
"Eind juni, vrijdagochtend, 32 graden. Dorien Liefje, ik ga vandaag zwemmen in de Bizonbaai. Werk ze en tot vanmiddag, riep ze vanonder de douche. Ik Zwemmen Je bedoeld zwemmen zoals in het water zwemmen Dorien Wat Oh haha Nee ik heb een mail o..."
19-05-24
8.5
Tante Nel En Sander - 4Door: Corree
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Tante,
"Hoe lang is het geleden sinds Tante Nel op bezoek is geweest en Sander met haar zijn eerste erotische uitspatting had Toch zeker 5 maanden geleden. Sander is inmiddels 17 jaar. Zeker 3 4x per week verschaft hij zich een o..."
30-04-24
9.2
Een Geile Vrouw In De SupermarktDoor: Corree
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04-24
8.6
De Gewillige SletDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Schaamlippen, Slet, Sletje, Sperma,
"Nicole heet ze en ze was 3 jaar gescheiden. Haar man was bij haar weggegaan omdat ze niet meer wilde neuken. Ze vertelde me dat ze al 12 jaar niet meer durfde te neuken. Maar nu wilde ze daar een einde aan maken. Na dagenlang chatten via de..."
06-04-24
6.5
Dorien Haar Onverwachte BekentenisDoor: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Schaamlippen,
"Tante , zei Frans toen hij die ochtend haar borst had leeg gezogen en opkeek, wij krijgen op school steeds vaker vragen of jij andere jongens wil pijpen. Onze kastjes worden overstelpt met briefjes en ook de appjes blijven binnenkomen. Tante..."
15-02-24
7.8
Terug Naar De Camping - 1Door: Domix
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Camping, Clitje, Klitje, Neuken, Pijpen, Schaamlippen, Vingeren, Zusjes,
"Wat een rot timing. Na een relatie van 3 jaar heeft mijn vriendin me laten zitten. Al moet ik zelf ook wel bekennen dat de sleur er de laatste tijd wel een beetje in is geslopen. Maar het nieuws kwam wel als een donderslag bij heldere hemel. ..."
22-01-24
9.2
Echtgenote Geneukt Door Familie! - 2Door: Nina7
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Condoom, Cuckold, Cuckolding, Dikke Tieten, Gluren, Grote Borsten, Pijpen, Schaamlippen, Schoonzus, Vreemdgaan, Zus, Zussen, Zwager, Zwembad,
"Het was die middag erg gezellig met de familie, Esmee miste Mark niet en vermaakte zich met de neefjes en nichtjes en met haar broers , schoonzussen en zus. Verhalen uit de oude doos kwamen te voorschijn en er werd smakelijk gelachen. Esmee voelde zi..."
08-01-24
9.3
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 7Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Klaarkomen, Pijpen, Schaamlippen, Slikken, Tante, Verjaardag,
"Vrijdagmiddag en een nieuw weekend was aangebroken. Het was inmiddels de gewoonte dat haar neefjes en Theo op haar stonden te wachten bij het struikgewas die de school aan het zicht onttrok. Het was iedere vrijdag weer spannend met welke outfit ze ui..."
11-11-23
9.3
Dominante Tennisleraar - 4Door: Domix
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Knijpers, Pijn, Schaamlippen, Tiener,
"Waarschuwing dit verhaal is extremer dan de andere delen uit deze serie, en daarom ook in de categorie extreem geplaatst. Lees het niet als dit niet je cup of tea is. Veel leesplezier voor de rest Op Woensdag zie ik Jeroen weer op de ten..."
05-11-23
8.6
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 5Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Tante, Verjaardag, Zuigen,
" i De neefjes, Theo en tante waren gereed voor de wens van Marinus. i Het was warm en zonnig en ze reden naar het drukke strand van de Beerendonck. Ze parkeerde de auto en liepen naar het strand waar Marinus tussen de vele vooral jongelui ..."
05-10-23
8.6
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 4Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Neef, Schaamlippen, Tante,
"Vrijdagmiddag twee uur. Tante, zei Frans toen Dorien haar mobiel opnam, kom je ons om half vier ophalen, en trek je hetzelfde aan als toen je ons maandag bracht Ja, en nee zei ze. Dat zit in de was maar ik trek wel iets leuks aan. Casual, s..."
15-09-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Verjaardag, Vibrator,
"Het ontbijt in de vroege ochtend was heerlijk en daarna had Dorien samen met de jongens gedoucht. En wat is er fijner dan door een mooie naakte vrouw als Dorien ingezeept en afgespoeld worden, zeiden de jongens tegen elkaar. En andersom, wat is fijne..."
29-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Schaamlippen, Sperma, Verjaardag,
"Dorien haar zestigste verjaardag 2 Tante, vroeg Karel nu ze binnen waren, doe je echt alles voor ons Wat wij maar willen en vragen, jij doet het, al zijn het de gekste dingen of iets wat jij niet wil Nee hoor, jonge mannen denken met hun..."
21-08-23
8.7
Dorien Haar Zestigste Verjaardag - 1Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Broer, Neefjes, Neuken, Schaamlippen, Verjaardag,
"Het is mooie zonnige en warme ochtend als ik walker wordt. Mijn vrouw Dorien is jarig en ik heb een verrassing voor haar geregeld. Het was moeilijk om te regelen want iedereen had inmiddels een eigen leven maar het was gelukt. Het was ochtend en na h..."
16-08-23
8.6
Dorien Op Reis - 4Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Borsten, Schaamlippen, Sperma,
"Na een lange en leuke dag met de familie lag Dorien in bed en verwachtte half dat de tweelingen naar binnen zouden lopen. Haar dekbed was opgeslagen en ze had een knie omhoog met haar voet tegen een bil, de andere knie schuin naar voren zodat je..."
03-08-23
8.5
Dorien Op Reis - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Schaamlippen, Sperma,
"Na een lange reis van meer dan acht uur zat Dorien in de auto van haar oom die al 16 jaar in Amerika woonde maar prima Nederlands sprak. Hij had haar opgehaald van Airpot Madison en bespaarde haar zo een flinke busreis. Eenmaal op de boerde..."
29-07-23
8.5
Dorien Op Reis - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Schaamlippen, Sperma,
"Dorien verbleef een week in London waar ze vooral ging shoppen en een paar musea bezocht. Het enige dat niet in de planning zat was de roomservice. De eerste morgen al kreeg ze een geweldig ontbijt op bed, en de jongeman die het bracht in haar bed. H..."
17-07-23
8.5
Dorien Op Reis - 1Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Schaamlippen,
"Het diploma was binnen en Dorien pakte haar rugzak in en ging op reis. Zij nam reisdocumenten, toiletspullen en wat kleding, slaapzak e.d. mee alleen geen bh s. Op reis zou alle vormen van vervoer nemen en onderweg baantjes nemen om verder t..."
08-07-23
8.3
De Remedie Tegen LiefdesverdrietDoor: Stampertje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Jong En Oud, Milf, Pijpen, Schaamlippen,
"Ik ben David en vanaf mijn 16e jaar had ik een relatie met mijn eerste vriendinnetje. Na 15 jaar heeft ze de relatie be indigd zonder duidelijke redenen. Met een gebroken hart probeer ik het leven weer op te pakken. Ik ben nooit al..."
03-06-23
8.8
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Schaamlippen, Slikken,
"Het schooljaar liep bijna ten einde en Dorien moest gaan denken aan het vervolg. Doorstuderen leek logisch, zij was er slim genoeg voor. Gaan werken Als wat Sommigen wisten het wel, als sekswerken kon zij wel zes ton per jaar verd..."
03-05-23
9.0
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Schaamlippen,
"Het was hectisch in het laatste schooljaar van Dorien. Niet wat studie betreft, zij had prima cijfers en rolde er doorheen. Nee, vooral op seksueel gebied was Dorien een bezig bijtje. s Avonds bij het vingeren ontdekte zij dat er een straa..."
26-04-23
8.8
Naomi - 9Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Klaarkomen, Kontje, Kut, Kutje, Laarzen, Pijpen, Schaamlippen, Tieten,
"Naomi liep met mij de nogal kille gymzaal in en terwijl ik haar sfeervolle kerstoutfit bewonderde, die haar iets van een stralende engel gaf, en naar haar mooie glanzende rode haar keek, kreeg ik al weer langzaam een stijve pik. Ze stopte halverwege ..."
19-04-23
8.2
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Klaarkomen, Meesteres, Neuken, Pijpen, Schaamlippen,
"Na de ervaring in het homobos was Alex behoorlijk van slag. Was hij nu homo Nee, hij toch niet E n ding was zeker. Hij vond het wel geil en welke handen zich bezig hielden met zijn slavenpik was voor hem niet van belang. Zolang er maar verder niets..."
12-04-23
8.2
Dorien Haar Jonge Tienerjaren - 1Door: Wippie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Extreme, Schaamlippen,
"Dorien was bijna zeventien en begon aan haar laatste jaar op de HAVO. Zij leerde makkelijk en had veel vriendinnen en vriendjes. Door haar ervaring met haar ooms had Dorien afgelopen jaar twee vriendjes gepijpt achter in het fietsen..."
09-04-23
8.1
Meesteres Chantal En Alex' Slavenlul - 3Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Meesteres, Schaamlippen, Slaaf, Sperma,
" Tja , nu je lul even moet rusten vind ik dat het tijd wordt dat je de andere schroevendraaier begint glad te maken met je spuug. Nu niet het metalen deel, maar de handgreep. Alex reageert wat verschrikt, want hij heeft het gevoel dat hij weet wat g..."
06-04-23
8.2
Dorien Gaat Logeren - 3Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Oom, Schaamlippen,
"Dorien had ontbijt genomen met haar ooms en ging de naaktcamping op om rond te kijken. Het was een kleine camping van ongeveer 50 staanplaatsen maar netjes en schoon. Ze moest plassen en liep de toiletruimte in. Daar waren 5 deuren en Dorien..."
30-03-23
8.4
Dorien Gaat Logeren - 2Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Schaamlippen, Sperma,
"Dorien was 16 en onder het mom van oma Truus helpen met het huishouden stemde zij haar logeerweekenden zo af dat deze overeen kwamen met die van haar ooms en bleef nu iedere maand logeren. Zij maakten met vijven overdag veel plezier en werkt..."
26-03-23
8.1
Dorien Gaat Logeren - 1Door: Wippie
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Naakt, Oom, Schaamlippen,
"Dorien was 38 toen zij in juli bij haar tweeling ooms van 53 ging logeren. Zij waren vrijgezel en hadden een groot vrijstaand huis aan de rand van de Veluwe bij Wenum Wiesel. Zij was er al lang niet meer geweest en omdat ik naar het..."
19-03-23
8.5
Dorien Aan Het Strand - 2Door: Wippie
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Sperma, Strand,
"In de middag ging het allemaal wat rustiger aan. De jongens gingen meer hun eigen gang maar waren er altijd wel een paar die Dorien wilde aanraken, bevredigen en vrijen. Vooral werden haar borsten stevig gekneed en met haar schaaml..."
09-03-23
8.3
Dorien Doet Aan ExhibitionismeDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Schaamlippen, Sperma,
"Mijn Dorien houd ervan om naakt of bijna naakt te zijn. Het liefst doet zij al haar kleren weg maar soms zit het weer tegen dus hangt er toch nog het een en ander in de kledingkast. Dat zij geen g ne kent weten inmiddels veel van o..."
02-03-23
8.6
Dorien Op HuisbezoekDoor: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Kut, Kutje, Schaamlippen,
"Dorien is mijn lieve geile vrouw die soms meer seks nodig heeft dan ik kan geven. En daar hebben wij het een en ander aan gedaan tot beide tevredenheid. Vorige zomer was het een zwoele avond en Dorien had na het douchen zin in een wandeling...."
25-02-23
8.8
Johan Mag Zijn Moeder Insmeren Op Het NaaktstrandDoor: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Insmeren, Moeder, Naaktstrand, Pik, Porno, Schaamlippen, Zwanger,
"Johan had een rare en nogal bijzondere moeder. Ze was nogal uitgesproken en tact kwam niet in haar woordenboek voor. Vaak zag hij dat mensen elkaar aanstootten als zijn moeder er weer eens wat uitgeflapt had. Het maakte niet uit waarover het ging. ..."
21-01-23
6.9
Tl En Senna Maken Van Gamen Een Verdienmodel - 1Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Camera, Clitje, Cuckold, Cuckolding, Gamen, Klitje, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Schaamlippen, Sperma, Tieten, Zwanger,
"TL was zijn naam voor zijn vrienden op social media, voornamelijk die social media waar de seksuele moraal niet zo hoog is en het algemene beschavingsniveau vaak wat laag is. TL was aan de buitenkant een brave, hardwerkende huisvader en gezinshoofd..."
15-01-23
7.9
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 9Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Likken, Neuken, Pik, Schaamhaar, Schaamlippen, Tieten,
"Zo n jeugdtrauma had Lindsey trouwens door haar moeder enige maanden eerder al wel opgelopen bij een in principe onschuldig bezoekje aan de kinderboerderij. Op een warme zomermiddag had Jannie haar dochter meegenomen naar het grote park, waar ook een..."
13-01-23
8.2
Kutliefhebber Geworden, Dankzij PianoleraresDoor: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Behaard, Klaarkomen, Kut, Kutje, Lerares, Masturbatie, Masturberen, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Plas, Plassen, Schaamlippen,
"Zijn moeder had hem al vroeg geleerd dat hij zijn plasheertje vast moest houden bij het plassen anders plaste hij de hele WC onder. Dat was nog zo n klein pielemoosje natuurlijk, toen. Zijn eerste sekservaring, als hij terugkeek, was een buurmeisje..."
12-01-23
8.5
Is Gelovige Linda In Voor Een Geil Spelletje? - 3Door: Penpaal
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Kut, Kutje, Porno, Schaamlippen, Slipje, Squirten, Vingeren,
"Hij wilde ook op zijn minst een gedragen slipje van Linda toevoegen aan zijn inmiddels respectabele verzameling gedragen en omgedragen damesondergoed. Die was hij al tijdens zijn huwelijk geleidelijk gaan opbouwen. Door ze te kopen bij de Hema en Zee..."
27-12-22
9.1
Naomi - 6Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bbc, Billen, Clitje, Glijmiddel, Klaarkomen, Klitje, Kontje, Kut, Kutje, Schaamlippen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Dit was wel veruit het geilste tienerkutje waar ik in gezeten had met mijn pik. Al moet ik wel bekennen dat ik niet zoveel jonge meisjes geneukt heb ik mijn leven. Maar toch, deze octopussy van de roodharige Naomi had iets verraderlijk aantrekkelijks..."
16-12-22
8.7
Naomi - 5Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Clitje, Dildo, Klitje, Kontje, Kut, Kutje, Pik, Schaamlippen, String, Vibrator,
"Ik wist dat Naomi niet in een positie was om bij mij een gokje te wagen. Ze kon alleen maar hopen dat het bij die ene wip met mij bleef en dat ik daarna mijn deel van de afspraak met haar braaf zou nakomen. De pijpfoto s uit het pashokje en ook het f..."
11-12-22
8.4
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 5Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Clitje, Dochter, Klitje, Kontje, Kut, Kutje, Likken, Moeder, Pastoor, Schaamlippen, Tepel, Tepels, Tieten, Vuistneuken,
"Die vraag bleef niet lang onbeantwoord, want terwijl ze haar moeder s prolapse nog aan het leeglikken was, voelde ze een hand die haar short behendig omlaag trok, haar teenslippers uitdeed en haar short over haar blote voeten trok. Er volgde een ving..."
07-12-22
8.2
Levensles Voor Invalkracht Lindsey - 1Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Klitje, Maagd, Ongesteld, Rape, Schaamlippen, Tieten, Verkracht, Vingeren,
"Nog voordat Lindsey haar tweeling op de wereld zette, aardig wat jaartjes geleden inmiddels, was ze een tijdje invalkracht op een kinderdagverblijf. Ze kon moeilijk een vaste baan vinden omdat ze haar school niet had afgemaakt en potenti le werkgever..."
01-12-22
7.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 33Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dp, Dubbele Penetratie, Misdienaar, Parenclub, Pastoor, Piercing, Pijpen, Prostaat, Schaamlippen, Sm, Sperma,
"Terwijl de misdienaar met schorre stem Lindsey aanmoedigde om door te gaan, boog die voorover en nam de bolle eikel die op het relatief kleine pikkie zat in haar mond. Ze raakte bij het vooroverbuigen met haar grote tieten de slanke bovenbenen van de..."
28-08-22
9.3
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 32Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bioscoop, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Misdienaar, Neuken, Paarden, Piercing, Schaamlippen, Sm, Sperma, Tieten,
"Lindsey voelde de klepel van de Meester langs haar schaamlippen naar buiten glijden en ze merkte dat Victor wat meekomend zaad opving op zijn vingers. Die stopte hij meteen in Astrids mond. Opeten, dat is gezond. Daar groeien je tietjes van En miss..."
25-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 31Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Glijmiddel, Kontje, Neuken, Pijpen, Schaamlippen, Vingeren,
"Die uithaal had wat schrik teweeg gebracht bij de toeschouwers. Ook de Meester, die zelf af en toe een corrigerende tik uitdeelde naar zijn opstandige dochter Kate en soms ook zijn vrouw zo liet zien wie de baas in huis was, hield even zijn adem in e..."
23-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 29Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Gay, Likken, Misdienaar, Neuken, Pastoor, Pijpen, Pik, Porno, Schaamlippen, Straf, Tepel, Tepels, Tieten, Vingeren,
"Opeens hoorde Lindsey boven op de begane grond een bel gaan en op hetzelfde moment trilde er een telefoon in de broekzak van Victor. O, Eerwaarde, daar zul je Astrid hebben , reageerde Victor verheugd. Astrid was de pas 16 jarige roodharige kassajuf..."
20-08-22
9.2
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 27Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Misdienaar, Pastoor, Schaamlippen, Slipje,
"En het leek wel of Victor haar gedachten kon lezen, want hij trok de keu met gemak weer tussen Kate s schaamlippen vandaan, deed er niet eens extra glijmiddel op en duwde de keu in Kates lichtbruine poepgaatje, dat enigszins naar buiten uitpuilde, te..."
18-08-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 26Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Glijmiddel, Handboeien, Kontje, Kut, Kutje, Paarden, Schaamhaar, Schaamlippen, Slipje, Sm, Tieten,
"Victor stopte meteen de vingers die in Lindseys kut de temperatuur hadden gemeten, ruw in haar mond. Ze proefde een rare mix van vieze sigarensmaak en haar eigen kutluchtje, dat ze na al die jaren herkende uit honderden. Victor gaf haar een goedkeure..."
16-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 24Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Billen, Cuckold, Cuckolding, Fetisj, Hoer, Kontje, Kut, Kutje, Orgasme, Preuts, Prostitutie, Schaamlippen, Schoonmaakster, Siliconen, Tepel, Tepels, Tieten,
" Maar viezeriken worden niet geboren, maar gemaakt , reageerde Rob. Als je niet zo verdomd preuts was, had ik misschien helemaal geen fetisjes gekregen, maar gewoon kinky seks met jou gehad. Neem een voorbeeld aan Lindsey en Jeannette, kijk eens hoe..."
11-08-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 21Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Fetisj, Huishoudster, Paarden, Schaamlippen, Slipje, Tepel, Tepels, Tieten,
"Jeannette had even geen reactie paraat en dacht goed na over haar volgende zet. Ontkennen had weinig zin meer, ze was steeds met haar gezicht in beeld geweest en anders herkende de man haar vast aan haar voorgevel, die nu wulps uit haar bloesje puild..."
31-07-22
8.9
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 20Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Dieren, Honden, Kontje, Kut, Kutje, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Oppas, Pijpen, Schaamlippen, Tieten, Trio,
"Jeannette gaf een teken aan Lindsey dat ze naar binnen kon gaan, zette de waterstraal een stuk zachter, spoelde haar eigen tieten schoon en trok een been op en deed haar benen wijder om ook daar wat water langs te spoelen. Een kattenwasje, maar als z..."
30-07-22
9.1
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 18Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bukkake, Clitje, Dildo, Glijmiddel, Klaarkomen, Klitje, Klysma, Kut, Kutje, Neuken, Pik, Schaamlippen, Sperma, Tieten,
"Jeannette had regelmatig paarden in de wei zien lopen en dan opeens zonder aanwijsbare redenen hing daar dan zo n enorme pik onder. Zou zo n paard dan aan geile merries denken, of werkte het niet zo in de dierenwereld als in de mensenwereld, waar..."
27-07-22
8.9
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 17Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Kut, Kutje, Orgasme, Paarden, Schaamlippen, Sperma, Tieten,
"Het was nu de bedoeling dat Irene de grote Nero zo goed mogelijk in bedwang hield, want anders zou Lindsey onder hem geplet kunnen worden in de bok. Ze voelde zich best ongemakkelijk in die strakke paardrijbroek zonder t shirt om haar tieten te bedek..."
26-07-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 15Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Paarden, Pik, Schaamlippen, Tieten,
"De dames gingen uit elkaar en Irene moest nu als een haas een manier gaan bedenken om Rob in het scenario te betrekken en ook de hoerige kledingvoorraad snel uit te breiden, nu er drie dames in rond moesten lopen. Zonder dat Rob zich afvroeg wat die ..."
23-07-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 10Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Pastoor, Piercing, Schaamlippen, Slavin, Slipje, Tattoo, Vingeren,
"De koster schrok zich een ongeluk door de voorbijrazende dames met hun hond en kon nog maar nog voorkomen dat alle kaarsen uit zijn armen over de grond rolden en misschien wel braken. Dan waren ze op slag niks meer waard, want wie wilde er nu een kap..."
16-07-22
9.0
Toch Weer Lekker Douchen, Maar Nu Met Stiefdochte...Door: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Badkamer, Douche, Orgasme, Pik, Schaamlippen, Siliconen, Stiefdochter, Tieten,
"Kennelijk viel Yves bij Linda prima in de smaak of was ze om wat voor duistere reden dan ook nogal wanhopig en toen ze wat wijntjes ophad, werd ze steeds liederlijker. Ze hintte er zelfs op dat ze met hem me naar huis wilde, en Yves hield die boot ..."
16-07-22
8.9
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 8Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Dieren, Honden, Kut, Kutje, Pastoor, Pijpen, Pik, Schaamlippen, Tieten, Zwanger,
"Opeens zag Henk de in het zwart gehulde pastoor langzaam de hoek van het plein omkomen. Hij trok nog net op tijd zijn pik uit Lindseys mond, dacht hij ten minste, en wees in de richting van de pastoor, in de hoop dat de dames met hun frikandellen sne..."
13-07-22
8.7
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 7Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Pik, Schaamlippen, Slipje, Tieten, Vingeren,
" Fijn, Lindsey, ik trek hem meteen aan om te kijken hoe hij staat, als je het niet erg vindt , riep Jeannette enthousiast. Prima, zei Lindsey. Dan kun je zelf in de spiegel zien hoe het kontgat eruit ziet, best kinky , zei Lindsey, aangestoken doo..."
11-07-22
9.0
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 3Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Kut, Kutje, Legging, Likken, Schaamlippen, Slipje,
"Ze zei dat ze in principe akkoord was en sprak met de man af dat hij eerst een keertje s avonds bij haar langs zou komen als de kinderen sliepen, dan konden ze op hun gemak op zijn laptop, want zij had geen computer of laptop, de kleding uitzoeken w..."
06-07-22
8.6
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 2Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Billen, Honden, Kontje, Kut, Kutje, Legging, Meesteres, Neuken, Pijpen, Pik, Schaamlippen, Tieten, dieren,
" Nou, zorg maar dat ie er klaar voor is , zei Jeannette tegen Lindsey, terwijl de gemaskerde man zijn herdershond aan een bankje aan de zijkant van het veldje vastmaakte. Zuma werd door zijn bazin braaf op zijn rug op het grasveldje gelegd en Lindse..."
04-07-22
8.8
Op Het Naaktstrand Oppassen Op Een Mooie Meid - 2Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Insmeren, Kontje, Model, Naaktstrand, Schaamlippen, Sterretje, Vingeren,
" Dat is prima Ik kom wel bij je zitten, als dat helpt , zei hij stoer. Dat kon hij overigens maar beter niet tegen zijn vriendin vertellen als hij thuis kwam, maar dat was een ander verhaal. Alleen naar het naaktstrand, okay, maar dan ook nog op een..."
03-07-22
8.9
Op Het Naaktstrand Oppassen Op Een Mooie Meid - 1Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Insmeren, Kut, Kutje, Model, Naaktstrand, Pik, Schaamlippen, Tieten, Volleybal,
"Toen John een jaar of twintig was en nog in Den Haag woonde en bij een ministerie werkte, wilde zijn toenmalige vriendin nooit mee naar het grote naaktstrand voorbij Scheveningen. Ze zei dat ze zich daar te veel bekeken voelde door al die blote manne..."
01-07-22
8.8
Geilen Bij Galderse Meren - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bukkake, Likken, Pijpen, Prostaat, Schaamlippen, Sterretje, Tieten, Vingeren,
"Die foto s had Roos tot haar verrassing al heel snel op die bewuste site aangetroffen en ze had weinig moeite om zichzelf erin te herkennen, omdat haar gezicht niet vanaf het eerste moment vol onder het sperma zat. Ze vreesde dat ze nu in de supermar..."
29-06-22
8.1
Geilen Bij Galderse Meren - 2Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Bukkake, Clitje, HangTieten, Klitje, Piercing, Pijpen, Pik, Schaamlippen,
"John liep dus braaf weer terug naar zijn hoopje kleding en zijn bollende fietshelm. Hij ging weer op zijn fietsjack zitten en keek goed uit dat zijn transpirerende anus geen vlakken maakte op het lichte jack. Hij had wel gedoucht die ochtend, maar al..."
21-06-22
7.9
Geilen Bij Galderse Meren - 1Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amateur, Lul, Masturbatie, Masturberen, Naaktstrand, Schaamlippen, Sterretje,
"Vrijgezelle John had een gezonde fascinatie voor naaktstranden, en alles wat daar lag en ook soms gebeurde. Hij hield zowel van seks met vrouwen als mannen, en werd op een naaktstrand altijd erg opgewonden van al die ongedwongen blote lichamen zo vla..."
19-06-22
7.1
Geile Poolse Zet Dorp Op Zijn Kop - 2Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baarmoeder, Clitje, Cuckold, Cuckolding, Dieren, Honden, Klitje, Likken, Pik, Pools, Schaamhaar, Schaamlippen, Tepel, Tepels, Tieten,
"Oschka liet het initiatief verder voorlopig over aan de twee heren, die uiteraard met elkaar Pools spraken. Zij gedroegen zich als matties , hadden hier de broek aan, en binnenkort ook de broek uit. En Oschka kon waarschijnlijk maar gewoon doen wat ..."
28-05-22
7.7
Gerrit En Nel En De Statushouders - 5Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Orgasme, Plas, Plassen, Pompen, Schaamlippen, Slipje, Sterretje, Tieten,
"Gerrit wilde aanvankelijk zijn mobiel pakken om te filmen wat er in de tuin met Nel gebeurde, als eventueel bewijsmateriaal, maar schoot in de stress en werd te veel in beslag genomen door wat aanvankelijk op een ongelijk wedstrijdje vrij worstelen l..."
26-05-22
8.6
Gerrit En Nel En De Statushouders - 3Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bikini, Billen, Kontje, Pijpen, Pik, Schaamlippen, Tepel, Tepels, Tieten, Tuin,
"De vier bovengemiddeld lange heren werden binnengelaten door Nel, die hen voorging naar de woonkamer, met vier paar priemende ogen op haar bijna Afrikaans swingende bilpartij. Nels echtgenoot was aan het werk die middag, en dat kwam wel goed uit. Hij..."
24-05-22
8.4
Iris Nog Steeds Hard Nodig In De Seksbioscoop - 8Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Anaal, Bouwvakker, Dp, Dubbele Penetratie, Fetisj, Hoer, Kut, Kutje, Likken, Orgasme, Prostitutie, Schaamlippen, Seksbioscoop, Sperma,
"Toen Lindsey besloot haar slippers even uit te doen en over de redelijk schone vloer bedankt, Iris naar de seksbios terugliep om te kijken hoe het Jeannette verging, hoorde ze haar al luid kreunen. Kennelijk was de meneer met de torpedo nog steeds..."
15-05-22
7.3
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 16Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Legging, Macht, Pijpen, Schaamlippen, Schoonmaakster, Slikken, Sperma, Tepel, Tepels, Tieten,
"Toen Jeannette twee dagen later belde om te zeggen dat ze die middag met Lindsey naar de stad ging, vond Margreet het eigenlijk te warm en te mooi weer om naar zo n naar sperma meurende bios te gaan en zei Sorry, Jeannette, maar ik pas dit keer eve..."
11-05-22
8.6
Iris Nog Steeds Hard Nodig In De Seksbioscoop - 5Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Pik, Schaamlippen, Seksbioscoop,
"Jeannette had eigenlijk alleen nog maar oog voor de man die inmiddels naast haar was gaan staan. En haar borsten grondig inspecteerde met zijn grote handen. Iris begreep wel dat ze nu concurrentie had en besloot Jeannettes kut even met rust te laten...."
08-05-22
8.3
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 12Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Macht, Plas, Plassen, Schaamlippen, Squirten, Tieten,
"Toes had vanuit de ME bus al geappt naar Margreet dat ze wakker moest blijven omdat hij door een mazzeltje Lindsey mee zou kunnen nemen vannacht. Hoe hem dat gelukt was, legde hij wel uit als ie weer thuis was, had ie geappt. Toen hij de voordeur van..."
06-05-22
8.1
Jeannette Heeft Arme Lindsey In Haar Macht - 9Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Likken, Macht, Rimmen, Schaamlippen, Sterretje, Tieten,
" Zo, vette zeug, ik ga je nu toevertrouwen aan Toes, die je gaat meenemen naar zijn naar jou hunkerende vrouw. Geen idee wat ze in jou ziet, anders dan een bewegende berg vlees, maar dat is haar probleem. Dus ik maak je nu los en dan stap je zo metee..."
03-05-22
8.3
Eindelijk Naar Istanbul - 6Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Klitje, Kut, Kutje, Likken, Restaurant, Schaamlippen, Slipje, Turkije, Vakantie, Vingeren,
"Ik had grote moeite met nadenken omdat ik bijna gek werd van die repeterende tong over mijn getrimde schaamlippen en mijn gezwollen klitje en Ahmets bewegende vingers in mijn kutje. En het gekneed in mijn harde tietjes door de sterke, behaarde handen..."
19-04-22
8.8
Eindelijk Naar Istanbul - 5Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Klitje, Kut, Kutje, Restaurant, Schaamlippen, Slipje, Turkije, Vakantie, Vingeren,
"Ik keek Mehmet geschrokken aan, stopte en wilde eigenlijk omdraaien en mijn jas meteen weer terugvragen. Maar toen dacht ik in een flits aan wat mijn man geflikt had met Anne. En aan mijn wraakplannen op een voor mij onbekend terrein, waar mijn actie..."
17-04-22
8.7
Eindelijk Naar Istanbul - 4Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Scheren, Tepelklemmen, Turkije, Vakantie,
" Wraak , vroeg Anne enigszins verbaasd. Ja , zei ik vergenoegd. Zoete wraak. Ik denk dat ik om mijn perverse man een loer te draaien die mooie Turk eens met een geil bezoekje ga vereren, vannacht om 2 uur. Anne hield van verbazing enkele seconden..."
16-04-22
9.0
Eindelijk Naar Istanbul - 3Door: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Schaamlippen, Tepelklemmen, Turkije,
"Dat was wel zo, we zaten nu inderdaad lekker in een hotel in Istanbul. Okay. Maar ik begon een nogal vieze smaak in mijn mond te krijgen toen ik besefte dat mijn beste vriendin kennelijk mijn man had moeten behagen om dat voor elkaar te krijgen, te..."
15-04-22
8.7
Wij Zijn Eva En Wendy - 5Door: Eva En Wendy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Schaamlippen, Taboe, Vader, Zwembad,
"Het is de eerste zaterdag van september als Wendy en ik Eva door papa naar zwembad De Fakkel in worden gebracht. Papa moet in de Dordrecht werken dus hebben wij met Rachella afgesproken om bij haar in de buurt te gaan zwemmen. Rachella hebben we v..."
18-11-21
8.8
Wij Zijn Eva En Wendy - 4Door: Eva En Wendy
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Op dezelfde vrijdag avond zitten papa Tom en dochter Eva pannenkoeken te eten aan de tafel. Normaal komt Eva een keer per twee weken bij haar papa, maar door al de seksuele gebeurtenissen van de laatste tijd komt ze elke week. Tegen mama heeft ze gez..."
21-10-21
9.3
Wij Zijn Eva En Wendy - 3Door: Eva En Wendy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Hoi hoi iedereen die onze belevenissen graag leest. Afgelopen week hebben we al wat meer berichten via de mail ontvangen. We willen natuurlijk nog veel meer vrouwen en meiden onze lijst toe sturen, dus mail ons ... Vandaag is het vrijdag en ..."
15-10-21
8.9
Wij Zijn Eva En Wendy - 2Door: Eva En Wendy
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Taboe, Tieten, Vader,
"Het is alweer een tijdje geleden dat ik Eva en Wendy een verhaaltje geschreven hebben. Eigenlijk was het meer een introductie van onze lichaamsmaten, zoals cupmaat en of ons kutje behaard was. De oproep die we erbij gedaan hadden ging om ..."
09-10-21
7.5
Wij Zijn Eva En Wendy - 1Door: Eva En Wendy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schaamlippen, Taboe,
"Zoals hierboven staan onze namen. Hier schrijft mijn vader seks verhalen. Ik heb al gelezen dat hij op mij geilt. In de 2 verhalen die hij geschreven heeft gaat het over mij. Ik zit hier echter niet alleen. Ook mijn nicht en vriendin al vanaf groep ..."
18-09-21
7.5
Skaten Met Engel - 2Door: Poezenalbum
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Stiefdochter, Taboe,
"Na een uur komen we thuis aan. Beide zijn we bezweet en willen direct douchen, maar besluiten eerst te praten over wat er onderweg gebeurt is. Ik vertel Engel dat ik verrast was van de grote van haar schaamlippen, maar ze ontzettend mooi en erg geil ..."
18-08-21
8.8
Skaten Met Engel - 1Door: Poezenalbum
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Stiefdochter, Taboe,
"Vijf dagen voor haar verjaardag vroeg ik aan mijn stiefdochter Engel wat ze graag wilde hebben voor haar verjaardag. Ik zal ons eerst even voorstellen. Tot een maand of 3 geleden was ik getrouwd met Els, zij is de moeder van Angel en Engel...."
14-08-21
8.7
Vogeltje - 11Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schaamlippen, Sterretje, Strapon, Tieten, Vuistneuken,
"Toen Vogeltjes moeder mijn achterkant helemaal had ingesmeerd, van de haren in mijn nek tot mijn voetzolen en mijn tenen met hun slordig bijgehouden en soms wat scherpe nagels, voelde ik nog steeds een kromme vinger van Vogeltje in mijn kontje rondpo..."
17-07-21
8.0
Kamperen Op Een Naturistencamping - 4Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Douche, Insmeren, Kamperen, Naturisme, Orgasme, Schaamhaar, Schaamlippen, Tent, Tieten,
"Astrid wist niet dat ze zo vals uit de hoek kon komen, maar ze voelde zich eerlijk gezegd nogal genaaid door die eikel van een Joost. Die had haar wel eens mogen vertellen wat hij van plan was in zijn tentje die nacht, of was dit meisje ook toevalli..."
07-07-21
8.8
Naomi Probeert Me Aan Het Lijntje Te HoudenDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Orgasme, Pashokje, Pijpen, Schaamlippen,
" Ja, dat was heerlijk, Naomi Ik ben heel lekker klaargekomen, ook. Van wie heb je dat pijpen geleerd Van een van je vriendinnen , vroeg ik lacherig. Nee , antwoordde ze serieus. Dat heb ik mezelf aangeleerd. En pijpen is niet zo vreselijk moeil..."
01-07-21
8.2
Anale Ontmaagding In Het Bootje?Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camera, Clitje, Glijmiddel, Klaarkomen, Klitje, Likken, Neuken, Pijpen, Schaamlippen, Tieten, Vingeren,
"Het maakte me extra geil dat ik zag dat er foto s genomen werden van de heerlijk voor mijn neus dansende tieten van de vrouw die me bereed. Zou die geile snor dat iedere keer doen als ie een onschuldige fietser of wandelaar aan boord had gelokt voor ..."
25-06-21
8.3
De Wreker Van De FakerDoor: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Schaamhaar, Schaamlippen, Slavin, Webcam, Wraak,
"Jeroen had mij een flinke loer gedraaid. Jarenlang had hij me laten denken en in de stellige overtuiging gelaten dat hij een kinky vrouw was en had hij mij tijdens het chatten geile foto s gestuurd, die nu van zijn vrouw bleken te zijn. Toen hij uite..."
24-06-21
7.9
Gedwongen Ontmoeting Op Het WaterDoor: Penpaal
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Pijpen, Schaamlippen, Spuiten, Tieten, Vingeren,
"Ik was nogal overrompeld door wat de potige man met de snor zei. Zijn vrouw leek al van te voren op de hoogte van het huidige opzetje een relatief onschuldige passant bij een pijptriootje betrekken. En misschien nog wel meer. Wie weet hoeveel mannen..."
23-06-21
8.6
Naomi Te Luidruchtig Bij Het Vingeren?Door: Penpaal
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camera, Clitje, Klitje, Pijpen, Schaamlippen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"Het volgende dat ik in het kleine pashokje hoorde, terwijl de lippen hun werk deden over mijn gevoelige eikel, was Wilt u niet even voelen hoe nat ik ben Ik was bang dat als ik nu haar kutje zou voelen, ik onherroepelijk zou klaarkomen en mijn..."
19-06-21
8.6
Onder De Douche Blijkt Vogeltjes Zwakke PlekDoor: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Billen, Clitje, Douche, Klitje, Kontje, Likken, Schaamlippen,
"Ik ben natuurlijk een hele foute gast, ik weet het, maar toen Vogeltje me vertelde over haar plannen voor een vakantie naar Turkije en een eventueel bezoek aan een kliniek daar om het mes in haar schaamlippen te laten zetten, fantaseerde ik dat er op..."
02-06-21
8.8
Emma Koopt Voorbinddildo En Test Hem UitDoor: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Glijmiddel, Schaamlippen, Strapon,
"Het beeld dat Emma in een seconde binnen mijn brein had opgeroepen, liet me voorlopig niet meer los. Iedere keer als ik mijn ogen even dichtdeed, zag ik haar hier niet meer kolossaal als een groot zaadreservoir voor me op bed liggen, maar zag ik haar..."
01-06-21
7.5
Vogeltje Toont Haar Grote SchaamlippenDoor: Penpaal
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Douche, Kleedkamer, Klitje, Masturbatie, Masturberen, Schaamlippen, Vakantie,
"Wat ik nog niet had gezien, omdat het ronde ding bijna wegviel in de slecht verlichte kleedkamer, was dat Vogeltje in haar linkerschaamlip een klein goudkleurig ringetje had laten aanbrengen. Ooow, wat een mooi kutje , riep ik. En wat een kinky ri..."
29-05-21
8.4
Met Vogeltje Naar De VoetbalkleedkamerDoor: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Escort, Schaamlippen,
"Vrijdagavond reed ik om 5 voor half 10 het inmiddels bijna lege parkeerterrein bij het winkelcentrum op. Ik had me weer speciaal gedoucht voordat ik vertrok en ook had ik me extra geschoren. Vogeltje zou daar waarschijnlijk niet gevoelig voor zijn, z..."
28-05-21
8.6
Mooie Dewi Geeft Zich Bloot Voor De CameraDoor: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Likken, Lovense, Schaamlippen, Webcam, Zwanger,
"Een van mijn vroegere overbuurmeisjes heet Dewi. Een schoonheid, dankzij een mooie mix van een Nederlandse moeder en een Antilliaanse vader. Beiden niet eens zo aantrekkelijk. Dewi heeft lang donker haar, slank, met een wonderschone lach. Toen ze een..."
18-05-21
7.7
Familierituelen Op De Boerderij - 3Door: Penpaal
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boerderij, Piercing, Schaamlippen, Tieten, Zwager,
"De vader van Sabine 16 en Maartje 18 en hun zeven broertjes en zusjes was van beroep boer. Een bijzondere boer, zeker. Dominant, met een merkwaardige voorkeur voor kinky familierituelen. Zijn arme vrouw was het onderdanige type huishoudster en in..."
18-05-21
7.9
Win-win, Nu De Remmen Bij Emma Los ZijnDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Behaard, Billen, Clitje, Doggystyle, Klitje, Kontje, Schaamhaar, Schaamlippen, Vingeren, Volle Vrouwen,
"Ik zweeg, stond langzaam op, schopte mijn schoenen uit en ging op mijn knie n voor haar op het zachte tapijt zitten. Tussen haar wijd gespreide benen. Vanaf dit moment werd er nauwelijks meer gepraat en het contrast met de uren ervoor was groot onge..."
09-05-21
8.8
Emma Staat Veel Te Lang DroogDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Drank, Kinky, Schaamlippen, Volle Vrouwen,
"Dit verhaal gaat over een oud collega en goede vriendin van mij, die onlangs 50 is geworden en al ruim 10 jaar gescheiden is, en moeder en co ouder van twee puberzoons die iedere week 3,5 dagen bij haar wonen. Ze heeft een goede baan, rijdt in een mo..."
08-05-21
8.3
Fantasie Over Melanie Komt UitDoor: Penpaal
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Buitensex, Doggystyle, Klaarkomen, Kontje, Likken, Pijpen, Schaamlippen, Sperma, Vluggertje,
"Mijn fantasie over Melanie begon geleidelijk aan obsessieve vormen aan te nemen. Iedere keer als ik haar tegenkwam en sprak, zo gemiddeld 1 keer per week, voelde ik mijn hartslag versnellen en moest ik erg oppassen dat ik tijdens onze onschuldige ges..."
05-05-21
8.5