Klik hier voor meer...
Grijs
Grijs
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Vrouw 60 In Thuiszorg - 7
Meest Gelezen: Vrouw 60 In Thuiszorg - 4
Aantal Verhalen: 388
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Verkeerde KeusDoor: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen,
"Volgens de verhalen van mijn vriendinnen was sex geweldig, zij wilden iedere dag de pik wel in hun kut voelen en zelfs in hun kont, op mijn 17 e liet ik mij ontmaagden, ik vond er niets aan ook later met andere vriendjes niet, maar toch werd ik zwan..."
19-06-24
8.7
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 4: ErnaDoor: Ton
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Feest, Likken, Neuken, Pijpen,
"Met een grote glimlach keken Jeff en ik naar zijn vrouw die de lul van mijn man vast pakte en er aan trok, dat kan ik rustig doen Erna weet zeker dat jullie je in tussentijd ook niet verveeld hebben. Jullie waren nog niet binnen of ik had de..."
19-06-24
8.4
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 3Door: Ton
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken, Pijpen,
"Wij trokken onze kleding aan, Ina nog een korter jurkje dan op het feest waar haar stevige benen nog beter in uit kwamen net als haar borsten met haar push up bh, ik droeg uiteraard nog dezelfde kleren. Toen de bel ging liep Ina ons met..."
16-06-24
8.8
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 2Door: Ton
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken, Pijpen,
"Wat viel ik lekker in de armen van Jeff in slaap en zover ik het wist had ik steeds zijn pik in mijn hand, en Ina zijn vrouw die eerst achter hem lag,was na het plassen achter mij gekropen en hield een borst van mij vast. Tegen 7 uur voelde..."
14-06-24
8.9
Na Een Feest Liet Ik Mij Gaan - 1Door: Ton
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest, Likken, Neuken,
"Wij hadden een feestavond van mijn vrouw haar werk, helaas kon ik op het laatste moment geen vrij krijgen in de nachtdienst. Wij beide in de 50 met een wat ingedut sex leven, alleen als mijn vrouw wat wijntjes op had , waren bij haar alle re..."
11-06-24
8.4
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 2Door: Be
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Tieten,
"Onder het eten vroeg ik hoe oud Eric wel was, hij bleek 50 jaar te zijn en normaal geschapen met 15 cm maar wel lekker dik, al die keren dat ik hem nodig heb heeft hij ook alle tijd voor mij, hij is trouwens ook alleen hij heeft net als jij ook een..."
28-05-24
9.0
Ben Zo Lelijk Als De Nacht - 1Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Tieten,
"Door kinderverlamming heb ik een heel apart gezicht, ik hoorde eens iemand zeggen zo lelijk als de nacht , en toen was ik 14 jaar. Maar ondanks mijn lelijkheid waar ik mij niet voor schaamde ging ik op gym en later ook op judo, alleen ik had..."
23-05-24
8.7
Mijn Onderdrukte Verlangens - 3Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Wat werden wij om de beurt door Frans geneukt en gingen toen eten, bij Margo op tv zag ik dat een paardenlul ook in een kut ging, en dat de vrouw de neukbeweging maakte , wat zou ik dat graag in het echt zien Frans. Hier komen wel vrouwen d..."
14-05-24
8.1
Voor Het Eerste Met Een ShemaleDoor: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Tieten,
"Het bedrijf waar mijn 3 jarige vriendin werkt was sponsor bij een Travestie feest , een collega van haar kon niet mee en vroeg ze mij ,ik wilde best eens meemaken die mooi uitgedoste kleding wat de mannen transgender of shemale droegen. E..."
12-05-24
8.0
Mijn Onderdrukte Verlangens - 2Door: Be
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dieren, Paarden,
"Margo en ik gingen weer naar de slaapkamer, als wij ons een poos verwend hadden met de kunst paardenlul zou Be de man van Margo opmeten wat nog buiten onze kut is. Margo bood aan dat ik het eerst de lul in mijn kut zou stoppen, zij hielp we..."
07-05-24
8.8
Mijn Onderdrukte Verlangens - 1Door: Be
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Paarden,
"Mijn kaartlegster vertelde mij ga 14 dagen op vakantie naar Drenthe, dan worden daar je onderdrukte verlangens geopenbaard en interessante mensen ontmoeten wat je leven zal veranderen en jij zult iets groots zien. Op internet bekeek ik de be..."
05-05-24
8.9
Vergissing Met Grote GevolgenDoor: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen,
"Voor mijn firma was ik 3 jaar in het buitenland geweest, en wilde mijn ex collega waar ik ook een seksuele relatie mee had verrassen op haar verjaardag Met een duur bos bloemen was ik bij haar appartement waar net iemand naar binnen ging en..."
29-04-24
8.6
Student Aan Huis Voor Pc - 2Door: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Webcam,
"Geeske trok haar nachthemd weer aan en ging voor de pc zitten en ging gelijk priv , nu kan hij mij alleen zien en stort iedere keer als ik hem klaar laat komen geld op mijn rekening, hier is hij dol op de meeste oudere mannen trouwens en soms ook j..."
25-04-24
8.5
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 6Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Neuken, Pijpen,
"Maar jij bent nog jong Mark en kan vast nog wel een keer neuken, ik woon hier dichtbij en ondanks dat ik alleen ben heb ik wel een groot bed hoor , met wat extras. Ik woon op weg naar je huis toe, als jij nog meer zin hebt dan kom maar hoor..."
25-04-24
8.4
Student Aan Huis Voor Pc - 1Door: Ton
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Neuken, Pijpen,
"Wat moet ik als 63 jarige weduwe ,als ik mij verveel doen , ga dan wat chatten , tot overmaat van ramp liep pc weer vast op een donderdag, belde gelijk met de tel nr van student aan huis met pc problemen ,wat ik eens gehoord had op een chat. ..."
23-04-24
8.8
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 5Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Ik verheugde mij er op dat Greet mij s,avonds weer kwam controleren, en dat ik haar weer kon neuken, maar tot mijn schrik, ik had al een poos met mijn pik gespeeld in mijn korte broek wat ik droeg door het warme weer, kwam zij binnen met een ande..."
22-04-24
8.8
Mijn Oudere Minnaar - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Toen ik de donderdagavond bij Jan was, wij hadden gelukkig nog niet geneukt toen zijn vriendin Mathilde bellen, zij wilde mij iets vragen en dat ik later nog eve bij haar kwam. Ga er straks maar op tijd heen ben toch nog wat vermoeid, hij ha..."
22-04-24
8.7
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 4Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Lesbienne, Likken, Neuken, Pijpen,
"Greet neukte ik die week 3 keer, vooral op maandag was zij geil zij had mijn lul zaterdag gemist, en moest er steeds aan denken dat Lisa haar vriendin nu geneukt werd. Zij kroop zelfs op een lage tafel ik knielde er voor en zonder voorspel..."
21-04-24
8.7
Mijn Oudere Minnaar - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Wij vielen beide in slaap , merkte wel dat ome Jan uitgeput was, hij viel gelijk in slaap ,ik sliep niet lang toen ik uit het raam keek zag ik dat het niet meer sneeuwde, en zette koffie, Jan werd wakker toen hij de koffie rook. Ben eige..."
20-04-24
8.8
Mijn Oudere Minnaar - 2Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Minnaar, Neuken, Pijpen,
"Naast elkaar op de bank konden wij natuurlijk niet van elkaars lichaam afblijven, boog mij vaak spontaan voorover om zijn pik in de mond te nemen. Ik vroeg hem natuurlijk dat hij na het overlijden van tante Jo geen sex meer gehad had, och ..."
17-04-24
9.0
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 3Door: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Neuken, Pijpen,
"Wegens ziekte moest ik toch overdag weer invallen met vakantiehuisjes schoonmaken, met een andere man in de 50 moest ik dat doen, deed mijn werk volgens mij goed, en toen wij klaar waren stonden wij te wachten dat onze leidinggevende alles gecontrol..."
17-04-24
8.8
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04-24
8.6
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 2Door: Gertjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen,
"Wij wilden geen tijd verliezen en trokken snel onze kleren uit, Greet greep gelijk mijn lul vast en trok er aan terwijl mijn vingers in haar kut zaten te wroeten, op bed liggend spreidde zij haar benen en kon ik eindelijk haar schaamlippen wat ik al..."
14-04-24
8.8
Mijn Leidinggevende Van Schoonmaakbedrijf - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Sauna,
"Tijdens mijn opleiding tot vrachtwagenchauffeur ging ik bij een schoonmaakbedrijf aan het werk, vakantiehuisjes schoonmaken en dat moest allemaal heel snel gebeuren, en je kwam er de smerigste dingen tegen of hadden iets wat zij vergeten hadden onde..."
08-04-24
8.5
Gaf Jointjes Aan Een 50 Jarige VrouwDoor: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Neuken, Pijpen,
"Met mijn vriend waren wij de hele dag aan het gamen geweest, met mijn ook 24 jarige vriend, en natuurlijk wat gebruikt, maar ik had nog meer behoefte toen mijn vriend weg was, dat was sex anders neukte ik mijn 42 buurvrouw paar keer in de week, maar..."
13-03-24
7.4
Vriend Van Mijn Man Neukt Mij - 3Door: Bert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Bert en ik lagen gewoon naast elkaar en hoorden jullie weer te keer gaan, ik vroeg hem om mij te gaan likken wat hij ok een hele poos deed en ik wilde iets terug doen bij hem, heb eerst een poos op zijn pik gesabbeld maar hij werd een klein beetje st..."
05-05-23
7.8
Vriend Van Mijn Man Neukt Mij - 2Door: Bert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Mijn hart klopte in mijn keel toen ik Freek en zijn vrouw zag lopen, gelukkig keek Bea niet kwaad toen zij binnen waren en omhelsde mij net als anders. Ik heb mijn vrouw vanmiddag gelijk verteld Saar dat ik sex gehad had met een oudere vrouw..."
30-04-23
8.8
Vriend Van Mijn Man Neukt Mij - 1Door: Bert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Mijn 62 jarige man en zijn 15 jaar jongere vriend dronken nog een pilsje bij ons na priv klus, en hadden weer de grootste praatjes, ja mannen kletsten jullie maar wat praatjes vullen geen gaatjes, die van mij is al een hele poos niet gevuld, de mann..."
26-04-23
8.3
Honden OntmoetingDoor: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus,
"Ik Marianne 52jaar dacht dat ik mijn man 54 eindelijk in beweging zou krijgen, wij pasten een paar week op de hond van mijn zus,maar een enkele keer liep hij mee, steeds een smoes wil dat graag zien op tv, en bleef onder uit gezakt op de bank zitten,..."
27-06-22
8.3
De Bitch Directrice - 4Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Directrice,
"Een jonge slanke serveerster tegen de 30 vroeg wat wij wilden drinken, wij bestelden beide cappuccino, bij het noteren keek zij nadrukkelijk naar de tieten van Harma, wat zij ook deed toen zij de koffie bracht, Harma keek haar aan het meisje kleurde ..."
24-05-22
8.9
De Bitch Directrice - 3Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Directrice,
"Nieuwsgierig keken wij naar het weer journaal, het zal weer een zonnige dag worden ,en gingen dan ook niet laat op bed, en voor 10 uur lagen wij weer op dezelfde plek. Harma had nu haar kleren voor mij uit, dat kon ook alleen haar jurk uitdo..."
15-05-22
8.9
De Bitch Directrice - 2Door: Geert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Directrice,
"Aan de ademhaling hoorde ik dat Harma gelijk in slaap viel, hoe is het mogelijk dacht ik wij hadden bijna iedere keer een ervaring, en nu lig ik met de directrice bed die ook nog 17 jaar ouder is en hadden een geweldige neukpartij. Stond om ..."
08-05-22
8.5
De Bitch Directrice - 1Door: Geert
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Directrice, Sauna, Vakantie,
"Op mijn 43 e kon ik een baan krijgen als servicemonteur bij .een bedrijf die diverse bejaardenhuizen als klant had, collega s zeiden al zal jij dat wel doen,een directrice van een bejaardenhuis daar krijg jij vast de grootste problemen mee, echt een ..."
02-05-22
8.2
Leeftijdverschil En Sex - 14: SlotDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud,
"Door ziekte kon de detective niet eerder reageren. Frank en zijn vrouw waren beide bij een auto ongeluk in Duitsland om het leven gekomen bij een kettingbotsing, dat was 4 maanden geleden. Ik belde de detective gelijk op en we hadden een lan..."
03-05-22
9.3
Leeftijdverschil En Sex - 13Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zoals gewoonlijk stak ik een hand uit naar Sofia. Ik gilde het uit, zij was ijskoud. In n p belde ik gelijk haar jongere broer Marco die gelijk kwam. Huilend viel ik naakt wat ik niet door had in zijn armen. We liepen naar de slaapkamer wa..."
14-04-22
8.6
Leeftijdverschil En Sex - 12Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud,
"Angelo wist dat wij kwamen en stond ons naakt op te wachten, en eindelijk zagen wij weer zijn klein pikkie dat recht vooruit stond. Hij betastte onze lichamen gelijk en wij zijn pikkie. Ik heb ook een verrassing Sofia en Agnes, ik ben naar huis gewe..."
30-03-22
9.2
Leeftijdverschil En Sex - 11Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Terug in Nederland liet ik Sofia wat mooie plekken zien. Zij vond het hier heel vlak vergeleken met Itali . De ochtend dat ik naar de notaris moest was ik toch wel zenuwachtig. Sofia ging mee en bleef in de wachtruimte wachten. Eer..."
10-03-22
9.0
Leeftijdverschil En Sex - 10Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Sofia schonk drie glazen wijn in en proostte op een gezellige tijd. Het huis bekijken komt morgen wel, wij gaan douchen en dan slapen, ben toch wel moe van de reis zei Sofia. Onder de douche drukten wij onze lichamen tegen elkaar, ook met ..."
02-03-22
8.6
Leeftijdverschil En Sex - 9Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Wij stonden nog te praten naast het matras toen Ben er aan kwam lopen, hij bewonderde Sofia van top tot teen en vooral haar weelderig bos schaamhaar, hij vroeg dan ook dat zij mee wilde op matras, Sofia keek mij even aan ,gaf Ben een hand en gingen o..."
25-02-22
8.9
Leeftijdverschil En Sex - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Marianne vroeg of wij eerder konden komen, zij hielden zondag een tuinfeest met gelijkgestemden, en vertelde wij hebben ook nog een subtropisch verrassing ,maar dat zien jullie wel voor beide, ik overlegde met Ben die zei ook van ja,wat zal zijn daar..."
22-02-22
8.1
Leeftijdverschil En Sex - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Toen Ben vrijdag belde dat de afspraak nog belde, zei ik dan eerst mijn lichaam vraagt weer om iets en jij kan mij daar mee helpen, en na het eten krijg je een extra toetje, maar Ben, Marianne belde mij op ik was nog zonder de indruk van je formaat l..."
19-02-22
7.5
Leeftijdverschil En Sex - 6Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud,
"Ben de jongste en enigste broer van Gert kwam over 1 uur ongeveer, ik trok een strakke jurk aan, waar het silhouet van mijn string goed zichtbaar in is,en dronk al vast een glas wijn, en hoopte dat hij dat ook gelijk wilde. Binnen kreeg ik d..."
18-02-22
8.2
Leeftijdverschil En Sex - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Wat waren zij blij ons weer te zien, Marianne keek met fronsende wenkbrauwen naar Gert, jullie kunnen gelijk kennismaken met onze huisgenoot, Sofia is Italiaanse 62 jaar,met toch een lichaam vooral haar weelderige bos haar zowel boven en onder pikzwa..."
16-02-22
8.8
Leeftijdverschil En Sex - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud,
"Uitgeput vielen Gert en ik gelukkig slaap, werd pas tegen 8 weer wakker, voelde de vingers van hem bij mijn schaamlippen. Het zou weer mooi weer zijn vandaag trok dan ook weer een topje aan met korte rok ,Gert ging gelijk achter mij staan vo..."
10-02-22
8.3
Leeftijdverschil En Sex - 3Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Gert liet mij de foto,s zien , het zag inderdaad fraai uit , zover ik er iets van kon zeggen , wat zag ik een dure auto s staan op de parking , Gert kan iets Frans ik geen woord, na het uitkleden en douchen krijgen wij een rondleiding zei hij . ..."
07-02-22
7.9
Leeftijdverschil En Sex - 2Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Ik liep snel de kamer uit bij de woorden van Gert, dat hij zich zorgen maakte om het leeftijdsverschil , en ging mij douchen , en ging Gerda wassen Gert zag ik niet meer die ochtend. Paar dagen later vroeg Gerda mij , zal jij gelukkig kunne..."
04-02-22
8.5
Leeftijdverschil En Sex - 1Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Was al een poosje als thuiszorg aan het werk bij een mevr van 48 ,toen zij te horen kreeg dat zij nog maximaal 2 maand te leven had. Wij hadden altijd al vertrouwelijk gesprekken gehad, en zij werd steeds openhartige tegen mij, vooral over h..."
02-02-22
8.8
Oude Kennis Zijn Vrouw - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zeker 15 min kon Karin geen woord uitbrengen , wat jij beloofde Mark is gebeurd , heb nog nooit in welke omstandigheden dan ook zulke sex gehad en langdurig, bleef ook gillen en klaarkomen. Wij hadden beide geld gehad , zij van haar man h..."
04-01-22
8.2
Oude Kennis Zijn Vrouw - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Met mijn vrouw Ingrid ging het weer bergafwaarts , de arts vond het nodig dat zij weer opgenomen werd , wat zijzelf ook helemaal niet erg vond . Moest later die ochtend ging ik weer aan het werk , daar kreeg ik een bedrijfsongeval, ik struik..."
30-12-21
8.5
Oude Kennis Zijn Vrouw - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Karin jij maakt mij nog geiler dan ik al ben ,met je open kut , en natte schaamlippen , zij zakte nog iets onderuit op de bank , drukte in een keer mijn beste lul weer in haar kut, jij geile teef kan ook niet genoeg van een lul krijgen, die in je kut..."
26-12-21
7.5
Sex Met Een Milf Na Kerstborrel - 2Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kerst, Kerstmis, Milf,
"Ik bleef kijken naar Magda haar mooi lichaam ,toen ze zei graag op zijn hondjes , ik dacht dat we naar de slaapkamer gingen maar zij legde een kussen op een lage tafel en kroop daar op , en stak haar billen ver achteruit , wat toch mooi kreunde ik , ..."
20-12-21
8.7
Sex Met Een Milf Na Kerstborrel - 1Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kerst, Kerstmis, Milf,
"Vorig jaar veranderde mijn sex leven na de kerstborrel van het bedrijf ,een inkoper die veel in het buitenland werkt ,zijn vrouw zal hem ophalen en mij ook mee terug naar huis nemen . Maar Frank 59 jaar die de hele tijd whisky dronk , werd s..."
16-12-21
8.3
Oude Kennis Zijn Vrouw - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat ging ik met een tevreden gevoel op bed liggen , en dacht plotseling aan mijn schoonmoeder die wel iets molliger is en haar borsten ook iets groter , dacht zal zij ook zo,n grote kut hebben , zij krijgt er vaak genoeg een andere lul in in ieder ge..."
03-12-21
8.0
Oude Kennis Zijn Vrouw - 1Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Door mijn ADHD kon ik helaas geen normale baan vinden, werk dan ook bij tuinonderhoud bij de gemeente ,ben Mark 26 en getrouwd met Irene 30 jaar die helaas veel overspannen is en ook met regelmaat in een inrichting verblijft . In een ander g..."
29-11-21
8.3
Oud Leerling - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling,
"Voor 10 was Frits al terug, ik zat in de kamer te wachten toen hij bezweet binnen stapte ,ik keek hem verbaasd aan. Dat was op het nippertje Lies ,wij waren bijna betrapt door haar man, ik likte net mijn sperma uit haar schaamhaar, toen zi..."
06-11-21
8.6
Oud Leerling - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Leerling,
"Terug in de kamer zagen wij pas dat het luik nog open lag , en de overall van Frits lag nog nat op de grond , wat ik nu gelijk in de wasmachine deed. Ik bakte 3 eieren voor Frits , voor mijzelf bakte ik er 1 , en zaten tegenover elkaar aan t..."
04-11-21
8.5
Oud Leerling - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Leerling,
"Och Lies , jonge meiden neuken nee hoor , als ze mijn pik voelen of zien , zijn zij doodsbang , nee een jonge meid heb ik nog nooit geneukt , alleen nog maar 50 en ouder waar niets mis mee is trouwens, wat heb ik gehuild toen ik voor het eerst in een..."
31-10-21
8.2
Oud Leerling - 1Door: Jans
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik kende de jonge man bij de kassa waar zjjn pinpas weigerde, in een flits zag ik ook weer ,wat 13 jaar geleden ook zag in een pashokje in zwembad, wat had hij voor zijn leeftijd al een grote pik , groter en dikker dan van mijn man, ik vroeg toch voo..."
25-10-21
7.8
Parkeerplaats Sex - 8: SlotDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Veel donkere mannen vonden het jammer dat wij met zijn vieren naar binnen gingen ,en de deur op slot deden , de luikjes bleven wel open . Maar wat werd het een nacht merrie voor ons , zij leken zo vriendelijk , zo jij bent dus ook zo, n ov..."
06-08-21
9.0
Asielzoeker - 12Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul,
"Cambio kwam naast mij liggen , wij tongden eerst een poos voor hij mijn lichaam verwende , hij nam er alle tijd voor , en liet mij toch klaarkomen op zijn tong en vingers . Hij smeerde wat vaseline op en in mijn kont deed zelfs ook wat op zi..."
25-07-21
8.3
Parkeerplaats Sex - 7Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Mijn 50 e verjaardag vierde ik liever bij Jeroen en zijn vrienden dan thuis , ook Angela en Heinz waren er , wat hebben Angela en ik genoten van de sex met de jongens, het meest genoot ik weer met Paul , wat liet met hij mij weer gillen , en voor het..."
23-07-21
7.8
Asielzoeker - 11Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Met vlinders in mijn buik reed ik weer naar huis ,zag wel dat Amadou ook niet thuis geweest was ,is dus met zijn collega naar hun werk gegaan , ik ging boodschappen doen en zorgde dat het eten klaar was toen Amadou thuis kwam . Onder het ete..."
20-07-21
8.2
Parkeerplaats Sex - 6Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"De ober zag eerst niet dat ik het was , de andere keren was ik ook steeds in motorkleding , maar hij zag het aan mijn krullig haar . Toen wij de bestelling gedaan hadden zei Frits , nou dan kom jij vaker aan je trekken dan ik , en Peter we..."
20-07-21
8.2
Asielzoeker - 10Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Werd na een poos wakker in de armen van Camido ,meestal voel ik een siddering van geilheid in mijn lijf , maar het waren ouderwetse vlinders , in mijn buik , dacht nee toch , zo snel verliefd zijn . Hij werd wakker toen ik van bed wilde stap..."
18-07-21
8.4
Parkeerplaats Sex - 5Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Was net beneden de volgende ochtend om half 7 om te gaan sporten, toen boven het toilet door getrokken werd , het was Frits. , Ik dacht al dat ik je hoorde op de overloop , sport jij altijd zo vroeg ,wat ik beaamde en ook meestal met dezelfde mense..."
16-07-21
8.0
Asielzoeker - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen Amadou van zijn werk thuiskwam vertelde ik dat ik bij Agnes geweest was , de nieuwe vriendin van Bakoo , het is een pracht van een vrouw hoor , wat een lekker lijf heeft ze , vooral haar billen , zij heeft ook een naakt schilderij van haar aan d..."
15-07-21
8.5
Parkeerplaats Sex - 4Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Weer thuis , was mijn man er niet , zag toen pas dat hij mij een app gestuurd had om 2 uur , dat hij met zijn vrienden op stap was, en gingen s,avonds bowlen ,zie je morgenochtend. Stuurde gelijk een app naar Ger , natuurlijk was ik welkom h..."
14-07-21
8.4
Asielzoeker - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Toen Thea totaal uitgewoond in beide gaten naar huis ging , doken wij met zijn vier in bed , Karin en ik verwenden elkaar eerst voor onze vrienden ons neukten , later ruilden wij van mannen , en ik sliep die nacht met Bakoo ,die mij nog eens weer ver..."
13-07-21
8.7
Parkeerplaats Sex - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Jeroen stuurde mij iedere avond tegen 9 een app, hij hoopte toch zo dat ik zaterdag op zijn verjaardag kon komen , ik wist al van Peter dat hij het geen probleem vond dat ik na het winkelen bij mijn vriendin bleef slapen , hij zei dan ook wat hij al ..."
11-07-21
8.4
Parkeerplaats Sex - 2Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Het vorige verhaal parkeerplaats sex is geschreven door mijn man Peter , die lang niet alles van mij weet , nu uit mijn gezichtshoek . Wij bijde in de 30 merkte ik dat mijn man langzaam veranderde , had bijna geen zin meer in sex , en knuffe..."
08-07-21
8.6
Asielzoeker - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wij zagen allen een geile blik in de ogen van Thea , toen zij de monster lullen zag , het kwijl liep nog niet uit haar mondhoeken ,maar de beide mannen keken ook geil naar haar vooral naar haar hangtieten ,en dat werd nog geiler toen Thea zich iets v..."
07-07-21
8.6
Parkeerplaats Sex - 1Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Mijn vrouw Gea nu 45 werd de laatste jaren alleen maar geiler, toen de kinderen de deur uit waren , altijd sexy gekleed , en bijna nooit een slip of string aan , en heeft wel mannen verleid en haar dan neukten in auto of op toilet. Met regel..."
06-07-21
7.9
Asielzoeker - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het kwam blijkbaar zo uit , Amadou mijn lover stond het dichtst bij Karin , en die wist wel raad met zijn lange gevaarte , zij pakte hem gelijk met haar beide handen beet , en deed waar een man van houd , eerst wat trekken toen zo diep mogelijk in ha..."
26-06-21
8.6
Asielzoeker - 5Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Wij zaten te kletsen naast Amadou ,en hielden zijn stijve lul vast, toen de telefoon van Inge weer ging , zijn pakte nu op , het was haar dochter wilde op bezoek komen , en had iets te vertellen , wat vond Inge het jammer dat zij weg moest . ..."
23-06-21
8.4
Asielzoeker - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Gelijk kwam Inge naar mij toe toen Amadou weg was , mijn man belde vanmiddag , hij komt terug uit Spanje , en staat bij Montpellier vast ,door een weg blokkade , hij weet niet hoe lang het duurt maar hoopte dat hij zaterdag wel thuis was ..."
08-06-21
8.4
Asielzoeker - 3Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wat droeg Irene een strakke korte rok begerig keek ik dan ook naar haar brede heupen , met nylons er onder en pumps , toen zij de fles wijn op het aanrecht zette . De hele dag had ik genoten van de grootste lul wat ik ooit gezien had en in m..."
02-06-21
8.8
Asielzoeker - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurvrouw,
"Wat sliep ik slecht die nacht, moest steeds aan Amadou denken , hoe hij mijn gevoelens raakte in bed maar ook anders, ik kreeg weer de kriebels in mijn buik als ik verliefd was op een man of vrouw , als ik hem zag . Wist zeker dat hij de baa..."
29-05-21
8.6
Asielzoeker - 1Door: Jans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken,
"Al 3 jaar geef ik Marijke 52 jaar aan vluchtelingen les in Nederlandse taal , het verloop is meestal groot vaak omdat zij ergens worden verplaatst . De meeste komen uit Afrika of Syri , een jongen uit Senegal met een zwart glanzende huid ,v..."
27-05-21
8.7
Eerste Keer Bi - 4Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat geil zeg , lagen er maar drie op een rij, en Jim wat een opening hebt jij zeg , daar zit jij vast vaak met een dikke dildo in. Als je nog een dikke kont wilt zien Sven bel ik mijn ma zij woont hier ook in de flat , als ik zeg ik heb wa..."
17-05-21
8.3
Eerste Keer Bi - 3Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer,
"Ik was dan lekker klaargekomen in een chubby kont , maar wilde zelf ook graag een in mij voelen ,ik ging wat drinken aan de bar ,en zag er mooie exemplaren langs lopen , toen ik zag dat een lekker stuk de sauna in ging , stapte ik even later ook binn..."
13-05-21
8.5
Eerste Keer Bi - 2Door: Peter
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Allerlei gedachten spoten door mijn hoofd toen ik later terug liep naar mijn vrouw Inge , waar ben ik mee bezig , ben ik bi of nog meer , wat hield ik ervan geneukt te worden , en wat was ik ook benieuwd wat voor gevoel ik zou hebben als ik mij in ee..."
07-05-21
9.0
Eerste Keer Bi - 1Door: Peter
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Eerste Keer,
"Mijn vrouw Inge en ik Sven beide 45 jaar waren 14 dagen op vakantie in Callantsoog , met mooi weer dat was die hele periode zo, lagen wij op het naaktstrand, ik probeerde dan steeds om met haar sex te hebben op strand maar net als thuis ook had zij g..."
04-05-21
8.6
Schoondochter Geneukt - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter,
"Dirkje hield ons bij de lullen vast toen wij naar de slaapkamer gingen, zij wilde mijn lul graag in haar kont ,wat kreeg ik een gewicht op mij , was bang dat ik geplet werd door haar lijf. De vrouw van mijn zoon begeleidde mijn lul in de kon..."
01-05-21
8.0
Schoondochter Geneukt - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Schoondochter,
"Op vrijdagavond kreeg ik tegen 8 een app van mijn zoon, met paar foto s kijk ouwe heb haar al doorgesmeerd , en op foto was duidelijk gezien dat zij net volgespoten was kan jij morgen ook doen bij haar en ik mijn schoonmoeder. Ik appte terug..."
24-04-21
8.4
Schoondochter Geneukt - 6Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Chantage, Schoondochter,
"Nadat Marja en ik nog lekker getongd hadden en ik haar piercing nog voelde in haar schaamlippen fietste ik later toch weg . Was lekker weer en niet veel wind en had een route van 60 km in mijn gedachten , en kon koffie drinken op terras waar..."
14-04-21
8.2
Schoondochter Geneukt - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter,
"Wij deden het de hele avond rustig aan , wel pijpte Marja mij af en toe , en ik likte haar schaamlippen met piercing , en hield wel de hele tijd een borst vast . Wij kregen beide nog paar filmpjes van mijn zoon , en ook een app van haar ma ..."
26-03-21
8.1
Kunstenaar Verleid - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Besneden,
"We vlogen om 10 uur naar M nchen , met een taxi werden wij naar het hotel gebracht , van de buienkant zal je niet zeggen dat het een naturisten hotel is . Wij melden ons via de intercom , en een geklede piccolo deed de deur open , bij de re..."
25-03-21
9.1
Schoondochter Geneukt - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter,
"Wat schudden de billen van Dirkje weer lekker toen zij voor mij aan liep naar de slaapkamer , binnen draaide zij zich om en sloeg haar stevige armen om mij heen , terwijl wij eerst een poos tongden , Willem wat ben ik blij dat jij ook graag mag ton..."
24-03-21
8.6
Schoondochter Geneukt - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoondochter,
"Bij het eengezinswoning woning van Dirkje fietste ik voor haar huis langs , en zette mijn fiets achter het het huis neer , zij zag mij aankomen , en deed gelijk de achterdeur open . Zij gaf mij een stevige hand , en ik kon gelijk al tussen ..."
22-03-21
8.5
Schoondochter Geneukt - 2Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoondochter,
" Kom Willem geniet eerst maar wat op je bucketlist stond , lik mijn schaamlippen met piercing weer net zo lekker als eerder ,voor jij je lul weer in mijn kut drukt Dat deed ik maar veel te graag natuurlijk , kon er ook nu weer niet genoeg..."
18-03-21
8.1
Schoondochter Geneukt - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Schoondochter, Schoonmoeder,
"Ik was er niet gelukkig mee dat mijn zoon Wim , 30 jaar ging samenwonen met Marja een gescheiden vrouw van 44 jaar . Het was niet dat ik dan Willem 56 jaar weduwnaar alleen achter bleef in huis , maar ook dat haar moeder al een paar relatie..."
11-03-21
8.1
Kado Van Stiefma - 6Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefmoeder,
"Ellen had wel slagroom in huis , dat nam zij mee naar de slaapkamer , op haar vraag deed ik haar een sjaal voor haar ogen , en spoot slagroom op haar lichaam, mocht hem niet leeg spuiten zij wilde later ook wat op mij spuiten . Spoot wat op ..."
03-03-21
8.4
Ontmoeting In Sauna - 2Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna,
"Op bed kroop ik gelijk tegen het lijf van Alfred aan , en zoog weer een poos op zijn borsten , kuste ze steeds weer en ook zijn buik , zijn pikkie vergat ik ook niet , en speelde er een poos mee , voor ik mij omdraaide en hij mij mijn pik vasthield z..."
19-02-21
7.8
Kado Van Stiefma - 5Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Met regelmaat had ik steeds spetterende sex met de oudere zus van mijn stiefma , het bleek wel dat zij aan de matige sex van de ex van haar zus niet genoeg had , tot ik naar de pabo ging , toen gebeurde het helaas niet zo vaak, en moest ook even ..."
17-02-21
8.6
Kado Van Stiefma - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Met tegenstrijdige gedachten fietste ik snel naar huis , verheugde mij op de volgende ochtend , dat ik Ellen dan eindelijk naakt zag , maar durfde ook eigenlijk niet om Wim en ook om Trijntje haar zus . Ik keek tv toen Trijntje van vergaderi..."
13-02-21
9.0
Ontmoeting In Sauna - 1Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sauna,
"Na een lange tijd ging ik Frank 33 bi weer naar een gay sauna , waar meestal meer bi mannen zijn dan gay . Het was niet zo druk , had blijkbaar verkeerde middag uitgezocht , een paar stel hadden elkaar al gevonden , na een rondje sauna ging..."
12-02-21
8.1
Kado Van Stiefma - 3Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, String, Tante,
"De rest van de zaterdag brachten wij rustig door , zondagochtend verraste Trijntje mij , om boven op mijn stijve odol te gaan zitten , wat een geil gezicht hoe haar tieten bij iedere wip ook op en neer gingen , probeerde ze dan ook beet te pakken , o..."
10-02-21
9.2
Kado Van Stiefma - 2Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Beffen, Pijpen, Rimmen,
"Wist niet wat ik hoorde mijn stiefma Trijntje smeekte om mijn lul in haar kut te stoppen , dat wilde ik ook veel te veel graag ,wilde haar weer laten klaar komen net als op mijn tong en vingers bij haar clitoris . Zij begeleidde mijn 19 cm n..."
08-02-21
8.8
Kado Van Stiefma - 1Door: Jans
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Stiefmoeder,
"Op mijn 14e kwam ik in een christelijk pleeggezin ,,Wim 38 en zijn vrouw Trijntje 30 , beide leraaar aan een verschillende school , en ook beide actief in het christelijk verenigingsleven leven , en hij preekte vaak zondag,s in een kerk. War..."
06-02-21
8.4
Opgetrokken LeggingDoor: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Legging,
"Vond het altijd vreselijk dat een vrouw een legging droeg totdat ik de 34 jarige collega van mijn stiefdochter daar in zag. Keek dan ook steeds geil naar het kruis , van haar legging , en soms leek het net dat zij hem nog verder omhoog getro..."
11-01-21
7.7
Op ParkeerplaatsDoor: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking,
"Samen hebben mijn rondborstige sexy vrouwen op veel spannende plekken sex gehad , strand en duinen doen er wel meer , in de lift , sauna bubbelbad , dat wij ook met meer mensen er in zaten , elkaar hielpen , alleen ik moest zorgen niet te spuiten , ..."
07-01-21
7.9
Oudere Buurvrouw Geneukt - 3Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"S,avonds op bed genoot ik nog na ,ja Jeroen met je 25 jaar hebt jij het goed voor elkaar , met het neuken van de buurvrouw een lekkere milf met D cup van 52 jaar , en verheugde mij op de volgende ochtend dat zij haar speeltjes mee nam . Anki..."
06-01-21
8.4
Kunstenaar Verleid - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Reed gelijk bij mijn flat langs, buiten de reclame folders een brief aan het handschrift zag ik dat het van mijn vriend was, het was maar een kort briefje , als ik na moest denken aan een toekomst samen was het voor hem wel duidelijk , hij zette een ..."
04-01-21
8.9
Kunstenaar Verleid - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Gonja liep gelijk op mij toe , omhelsde mij , bedankt lieverd , wat heb ik genoten , wat voelde dat lekker het spuiten in mijn lichaam , en ook hoe jullie mijn borsten verwend hebben ,wat mij betreft wil ik ze wel vaker ontmoeten met je . Go..."
31-12-20
8.9
Kunstenaar Verleid - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wij liepen naar de weelderige ingerichte slaapkamer van Gonja , en gingen met zijn beide op de satijnen lakens liggen , wat voelde dat ook heerlijk aan mijn bloot lijf . Na een poos elkaars borsten verwend te hebben, kroop zij met haar hari..."
29-12-20
8.5
Kunstenaar Verleid - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zag de vrouw nog steeds kijken naar twee naakte vrouwen die elkaar kusten , met de borsten tegen elkaar . Ik droom een korte nauwe rok met blouse , keek in de spiegel , om te kijken hoe mijn borsten te zien waren , ik wreef er over , en ze w..."
25-12-20
8.9
Tussen Oude Borsten - 4Door: Grijs
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten,
"Ik deed wel meer wat niet mocht , dronk ook op mijn ,16 e wel alcohol , alleen kreeg ik Jan en Gerda meer dan ik gewend was om te drinken, op een gegeven moment stond ik midden in de kamer naakt te dansen , de hond probeerde steeds mijn kont te lik..."
24-12-20
8.4
Kunstenaar Verleid - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Lekker na genietend van hoe lekker het neuken in mijn kont was viel ik in diepe slaap , en droomde zowel over mannen en vrouwen die mij neukten . S, morgens voelde ik de warme hand van Karin tussen mijn dijen , ze zocht mijn kut om het te vi..."
23-12-20
9.1
Bi Is Toch Een VoordeelDoor: Geert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel,
"Heb tot mijn 37 e gevoetbald en nooit opgelet met douchen wat voor lul iemand anders had , en toch op mijn 45 e had ik toch voor het eerst sex met een man . Met een wandeling over het strand kwam ik op stuk strand terecht waar de homo s ligg..."
21-12-20
7.9
Kunstenaar Verleid - 3Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik had nog nooit in het echt een vrouw met een strap on voor gezien , ik vond het gelijk een geil en opwindend gezicht , ook omdat zij de lul wat liet slingeren . Karin had wat extra kussens op bed gelegd , ze wilde mijm gezicht zien als ik ..."
21-12-20
8.7
Tussen Oude Borsten - 3Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten,
"Met Hemelvaart gingen mijn ouders paar dagen naar de camping en ik bleef thuis, toen zij weg waren appte ik gelijk naar Jan onze voetbaltrainer, dat ik paar dagen alle was. Hij stuurde gelijk bericht terug van dan kom je hier toch logeren, w..."
20-12-20
7.9
Oudere Buurvrouw Geneukt - 2Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Buurvrouw,
"Ik zag Ankie een paar dagen niet door mijn vroege dienst, toen ik middagdienst had, stond ik vroeg op en lette er op dat haar man naar zijn werk ging, ik stuurde haar gelijk een app. Kreeg gelijk bericht terug kom zo even douchen, waarop ik..."
19-12-20
8.4
Kunstenaar Verleid - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Naast elkaar zittend op de bank hield ik steeds zijn pik vast, toen hij weer stijf was kroop ik spontaan op zijn schoot en liet zijn lul in mijn kut glijden, met mijn kut spieren pijpte ik zijn lul zo een hele poos, voor we beide gingen wippen hij wi..."
18-12-20
9.0
Kunstenaar Verleid - 1Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Er ging een siddering door mijn lijf toen de oom van mijn nieuwe vriend , bij het afscheid van fam feest mij op de beide wangen kuste , maar ook een hand , onder aan mijn rug legde , net niet op mijn billen . Mijn vriend had al verteld dat h..."
15-12-20
8.3
Visvrienden - 7Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Wat waren we allen benieuwd hoeveel Aaf kon spuiten en hoe Albert haar zoon dat flikte . Hij begon haar kut te likken en vingeren , toen hij haar clitoris ook beroerde, duurde het niet lang of zijn ma spoot al , Albert lag met open mond voor..."
06-12-20
7.8
Tussen Oude Borsten - 2Door: Grijs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten,
"Goed en snel gedaan jongen , maar wil je lul ook in mij voelen , weet zeker dat je wel vaker klaar kan komen. Zal je ook leren wat een vrouw lekker vind , dat is niet alleen een lul in de kut hoor , maar ook met je tong mijn schaamlippen ver..."
05-12-20
8.0
Oudere Buurvrouw Geneukt - 1Door: Jans
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Wat schrok mijn buurvrouw van 52 toen zij in de auto een andere man kuste op een verlaten plek in het bos, waar ik met mijn mountainbike langs kwam . De volgende dag sprak ze mij dan ook gelijk aan toen ik buiten was . Jeroen zeg he..."
05-12-20
8.2
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 7Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Was de hele avond nog uitgeteld , na de neukpartij met Mike en zijn zoon Orlando , was dan ook blij dat mijn man ook geen behoefte aan sex had . Werd zoals gewoonlijk de volgende ochtend verwent door Geert , en na de middag door Karel . ..."
02-12-20
8.8
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 6Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Lag nog na te hijgen in bed , voelde helemaal geen schaamte , ook voor mijn man niet dat ik zo van de neukpartij genoot . Een uur later kwam ik weer in de kamer ,mijn man begon er gelijk over , hoe hard ik wel niet krijste , maar hij had er..."
29-11-20
9.1
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 5Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Wat beleef ik toch de laatste dagen , zelfs mijn man toont eindelijk genegenheid voor mij , hoe hij reageerde toen hij mij met de komkommers bezig zag , alleen , wie zou hij bedoelt hebben met buurman met beste lul , en magere vrouw er zijn meer ma..."
24-11-20
8.7
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 4Door: Peter
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Werd pas wakker doordat op het slaapkamer raam geklopt werd , trok snel mijn schort aan , het was Karel . Hij wilde weer neuken natuurlijk , maar ik voelde mij nog veel te moe , zei dan ook , weet niet wat ik heb vandaag , voel mij steeds zo..."
22-11-20
8.7
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Wist niet wat mij overkwam, anders nooit geen sex , en straks weer met Karel , maakte de vloer snel verder schoon , weer met alleen een schort aan , met niets eronder wat ik Karel ook beloofd had . Hij was weer mooi op tijd , binnen stond ik..."
19-11-20
8.8
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 2Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Was vreemd voelde mij helemaal niet schuldig tegenover mijn man , dat ik geneukt ben door Karel , had ook nog nooit zo van sex genoten . Later alleen op bed , pakte ik de komkommer ook niet om mij te verwennen . Sta altijd met mijn ..."
17-11-20
8.5
Dikke Vrouw Heeft Zin In Sex - 1Door: Peter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Volle Vrouwen,
"Nadat ik altijd voor mijn ouders gezorgd had , en nu overleden, trouwde ik toch nog op mijn 40 e , met een vrijgezelle boer 48 , die nu ook alleen was , toen zijn moeder overleed , het was meer een verstands huwelijk , van liefde was van beide ka..."
15-11-20
8.1
Eindelijk Weer Sex - 2Door: Peter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Wat in begin steeds heftige sex was met Jan , dat werd langzamerhand steeds minder , kreeg de indruk dat hij kwam op zijn kwakkie te lozen meer niet , en hij kreeg problemen met het stijf houden van zijn pik . Ik maakte er een eind aan, h..."
10-11-20
8.1
Eindelijk Weer Sex - 1Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Sinds 5 maand ben ik weduwe en 72 jaar , na een goed huwelijk van 51 jaar, maar begon toch een arm om mij heen te missen zowel overdag als in bed . Dacht aan de verhalen van mijn vriendinnen , die altijd klaagden , dat zij geen sex meer wild..."
08-11-20
8.4
Aow Weduwe GeneuktDoor: Peter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Zal ik niet doen Mark, verven bij mevr Lammers die kakmadam zij is nu vast al bijna 70 jaar volgens mij, ben er 5 jaar geleden aan het werk geweest, haar man leefde toen ook nog, wat moest ik een poos op mijn geld wachten, ook nog in gedeelten ook. ..."
30-10-20
8.2
Stiefdochter GeneuktDoor: Ton
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter,
"Mijn tweede vrouw was opgenomen in het ziekenhuis met een hersenbloeding , het was al 10 dagen geleden dat ik haar oudste dochter van 42 jaar bericht stuurde, maar zij had nog steeds niet gereageerd . Groot was dan ook mijn verbazing dat zij..."
26-10-20
7.2
Mijn Ma GeneuktDoor: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dronken, Moeder, Neuken, Vader, Zoon,
"Mijn ouders waren vaak dronken , mijn ouders hoorde ik vaker ruzie maken dan dat ze lachten , had al vaak tegen mijn ma gezeg ga toch bij hem weg , ook omdat hij als hij veel meer dronk dan zij , mijn ma altijd wild neukte en pijnigde , en hij was..."
30-10-20
7.6
Eindelijk Goed Geneukt - 2Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"We liepen naakt naar beneden om wat te drinken en ik vroeg hoe lang zij al naar een club gingen. Zeven jaar geleden is het eigenlijk spontaan gebeurd dat wij beiden sex hadden met een ander stel op het strand zei Ella. Wij liggen altijd op he..."
14-10-20
8.9
Eindelijk Goed Geneukt - 1Door: Jans
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Wat streelde ik de pik van mijn 35 jarige vriend allang , maar had blijkbaar we geen zin in sex . Had ook geen zin om voor de zoveelste keer weer een dildo te gebruiken , mijn lichaam verlangde naar een pik in mijn lijf. Op mijn werk bij Wehk..."
29-09-20
8.2
Penisnijd - 2Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" 128558 Ja toe maar Chris , laat je maar gaan , het is je spontaan gelukt om met je harde pik in mij te spuiten , ben trots op je hoor , ben ook lekker klaar gemaakt hoor . In elkaars armen vielen wij later in slaap , om 8 uur werden wij b..."
20-09-20
8.2
Penisnijd - 1Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Wist niet wat ik hoorde van mijn ex schoondochter , mijn zoon had het na ,20 jaar huwelijk wel gezien , hij had een andere vrouw. Laura vroeg aan mij, Chris ben je al aan het daten geweest, is toch al 3 jaar geleden dat je vrouw overleed. ..."
14-09-20
7.9
Tante Martha - 5Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"En binnen 1 uur zat er al een man van in de 40 bij hun aan tafel, en te zien van afstand vermaakt zij zich goed. En het werd nog beter toen een bekende van hem er bij kwam, de ober schonk vaak de glazen weer vol. Het verbaasde mij dan niet, d..."
09-09-20
8.3
Onverwacht Toch Sex - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nog geen 2 uur later kreeg ik telefoon van Bernard , hij had zijn vrouw verteld wat voor geils hem overkomen was , en zij wilde mij graag ontmoeten Dacht even na, en zei , morgen zaterdag kan ik de hele dag wel, want mijn man heeft dan zijn..."
07-09-20
8.0
Tante Martha - 4Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"De borsten van Anna waren dan kleiner geworden, maar haar schaamlippen leken nog groter. Het warm nu net hamlappen zo groot, en wat een mooie kleur , beet er steeds zachtjes in, en ik hoorde wel hoe lekker ze het vond. Ik kon er dan ook niet ..."
05-09-20
7.9
Whatsapp Met Schoonzus - 2Door: Ben
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Whatsapp,
"De volgende dag, stuurde Gerda app, je kan vanmiddag of avond nog een slip halen, morgen is Jan paar dagen vrij. Stuurde gelijk app terug, hoop dat het net zo smerig is of nog erger , even later kreeg ik een foto van haar ,hoe het kruis er n..."
04-09-20
7.6
Onverwacht Toch Sex - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Je hoort wel eens zo vader zo zoon, en dacht zal het met hun dan ook zijn, dat zijn zoon wat wil . Trek altijd een rok en blouse aan, als ik daar werk en deze ochtend ook. Bernard zat bij de tafel achter zijn laptop, en toen ik binn..."
04-09-20
8.7
Whatsapp Met Schoonzus - 1Door: Ben
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus, Whatsapp,
"Geleidelijk aan werden de Whatsapp berichten wat wij elkaar stuurden , steeds erotischer net als de filmpjes ook. In begin waren het steeds normale filmpjes, en mijn schoonzus 52 jaar was de eerste die een foto stuurde van heel grote borsten..."
31-08-20
7.8
Onverwacht Toch Sex - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Bij de zoon van Hendrik, legt zijn vrouw altijd een briefje klaar wat ze graag gedaan wilt hebben, buiten toilet en douche schoonmaken , was deze x droogtrommel leeg halen en boven stofzuigen . Nam de mand met wasgoed mee naar boven ,en legd..."
30-08-20
8.5
Nieuwe Schoonma - 2Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Schoonmoeder,
"De 3 ketels wat ik nog moest controleren, gaf geen problemen gelukkig, en om kwart voor 12 stopte ik al weer bij mijn nieuwe schoonma. Ze zat aan tafel met een glas wijn voor zich, ik ging achter haar staan, en trok gelijk haar blouse uit, e..."
28-08-20
7.9
Onverwacht Toch Sex - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Echt voor de rest van de dag was ik uitgeteld, maar wat en geil middag had ik gehad, en verheugde mij , op wat Rolf mij beloofde. Duurde lang voor ik uiteindelijk in slaap viel, was steeds met gedachten bij iets anders, waar zou hij mij zo l..."
24-08-20
8.3
Nieuwe Schoonma - 1Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Schoonmoeder,
"Had mijn nieuwe schoonma 72 jr , pas 2 x even ontmoet , ben Ton 34 en service monteur, van gasketels , en was dicht bij haar in de buurt, en er was een klant tussen uitgevallen, en dacht ga daar even heen. Het wasgoed wapperde aan de lang..."
23-08-20
7.4
Onverwacht Toch Sex - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat keek ik geil naar de vochtige plekken op het laken , wat van Rolf en mij was , en rook er even aan, en stopte het toen in de wasmachine. Dacht voor 12 uur al onverwacht 2 x geneukt, dat had ik nooit durven dromen dat het mij zou over..."
22-08-20
7.8
Onverwacht Toch Sex - 1Door: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Daar zat ik Joke 58 jr en getr weer op vrijdagavond op de bank, met de gedachten bij mijn vriendin die zich nu op dit moment weer lekker vermaakte met haar sex vriend. Al jaren af en toe een vluggertje , hij spuit zijn zak leeg en is weer t..."
19-08-20
8.2
BuurvrouwDoor: Ton
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Was mij al op jonge leeftijd bewust van mijn specialiteit, en wat trok ik mijn vaak af, meerdere x op dag, mijn ma merkte dat natuurlijk ook, en zei er vaak wat van, dat ik moest uitkijken waar ik mij aftrok, want ik trok mij ook vaak achter de schuu..."
06-07-20
7.8
Buurvrouw Van OmaDoor: Jans
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Oma,
"Ik Mark 18, ga regelmatig bij mijn oma langs, en soms heeft ze bezoek van haar 78 jarige , ook wat mijn oma zegt dominantie vrouw. Dat zal je niet zeggen, nogal klein van stuk, met brede heupen, en op haar benen spataderen, ze draagt altijd..."
05-07-20
7.8
Tante Martha - 3Door: Geert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"En we vielen beide in diepe slaap en tante knorde het soms uit, zo moe was ze ook natuurlijk, we werden wakker door de telefoon, en die bleef maar door rinkelen, en met tegenzin stapte Martha van bed af, maar eerst kuste ze nog even mijn lul, en buk..."
05-07-20
8.4
Tante Martha - 2Door: Geert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Tante, Trio,
"Na de douche vroeg ze mij, waarom ik met mijn 40 jaar na mijn scheiding nog steeds alleen was. Vertelde, dat ik vertrouwen kwijt was in de vrouwen, ondanks dat ik af en toe een date had, ze willen gelijk meer dan ik wil, en dan heb ik het ni..."
01-07-20
8.1
Tante Martha - 1Door: Geert
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"Mijn pa zei altijd mijn zus is te lui om te werken en daarom altijd een man bij zich, en mijn ma antwoorde ,jaja en nog een reden h . Het was 3 week na de begrafenis van de laatste vriend van haar, dat ik tante Martha belde. Ik ging..."
29-06-20
7.7
OverspelDoor: Jans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemdgaan,
"Mijn 45 jarige vriendin en ik zochten een plek waar we ongestoord van elkaar konden genieten, want steeds naar hotel was toch wel duur. We houden beide van wat extreme sex wat wij beide met onze partners niet kunnen. In hotel bind ik haar mee..."
15-06-20
8.0
Moeder Van VriendDoor: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Maaike bleef er zachtjes aan trekken, durfde mij nog niet bewegen, en ik voelde haar tieten ook steeds over mijn rug wrijven. Maaike was het die de stilte verbrak, Ton je voorvocht komt er al uit, niet spuiten hoor, ik wil je pijpen. Ze trok ..."
14-05-20
7.7
Moeder Van VriendDoor: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Was 3 jaar geleden dat ik voor het laast met mijn vriend van school op vakantie geweest was, ben nu 16 en mijn vriend is net zo oud. Hij is een nakomertje, met zijn zus scheelt hij13 jaar, zijn ouders zijn al in de 50. Ik kon mee n..."
04-05-20
7.8
Moeder Van Oude SchoolvriendDoor: Peter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder,
"Ben Guus 38 jaar, woon na een korte relatie weer alleen, heb mooi huis en goede baan, en 2 of 3 x in de maand ga ik naar een prostituee die thuisontvangst, niet steeds dezelfde trouwens. Ook ik ben door de corena crises tijdelijk werkloos, mijn ..."
03-05-20
7.9
Vrouw 60 In Thuiszorg - 15: SlotDoor: Peter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Bea kroop later boven op mij en ging met haar net volgespoten kut op mijn gezicht zitten, het sperma liep zo in mijn mond. Van geiligheid beet ik steeds harder in haar schaamlippen, en ze gilde het uit van genot. De jongens stonden ..."
01-05-20
8.4
Vrouw 60 In Thuiszorg - 14Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Het viel Frans gelijk op dat ik mijn geil kort jurkje aan had, en hij voelde gelijk onder mijn jurk , en hij zei gelijk dit ben je niet nodig hoor sletje van mij, en trok hem gelijk uit en rook er even aan, zo je kut verlangt weer naar wat lekkers ..."
06-04-20
8.7
Vrouw 60 In Thuiszorg - 13Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Andr de jongere broer van Paula gaf mij een arm en we liepen naar de slaapkamer wat mij zo bekend voor kwam. Hij trok gelijk zijn kleren uit, en ik trok mijn jurk uit, en deed mijn bh af, hij keek gelijk naar mijn tieten en toen naar de res..."
30-03-20
9.0
Vrouw 60 In Thuiszorg - 12Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat voelde dat gelijk vertrouwd toen Frans en ik gingen slapen, hield een poos zjn lul vast en hij mijn tieten. Schrok van de wekker die afliep, en Frans kuste gelijk mijn tieten en voelde mijn kut, en stapte van bed af om koffie te zetten,o..."
22-03-20
9.0
Vrouw 60 In Thuiszorg - 11Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"De ochtend naar Frans twijfelde ik, wat zou ik aantrekken, en koos toch voor een mooie jurk, waar mijn borsten goed in zichtbaar waren, en dacht aan de foto s van hun. Ik feliciteerde Frans zo als het hoort met 3 kussen op de wang, en hij dr..."
12-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 10Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Maar Paula kreeg geen rust zo wel Greetje en haar zonen zaten steeds aan had tieten, en ook van mij en hun ma, die ze ook om de beurt vingerden. Ik kon de lul van een van de jongens verder in mijn mond hebben dan Paula , en Ik zat dan ook st..."
09-03-20
8.9
Vrouw 60 In Thuiszorg - 9Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Werd wakker door dat mijn borst gestreeld werd, en het eerste wat Ik voelde was mijn kut hij brande het uit, en Ik hoorde de stem van Greetje Mieke wat toch een lekkere beste tieten hebben jij, daar waren de jongens gisteravond ook blij mee hoor, en ..."
08-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 8Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat schrok Ik , wou mijzelf wel bedekken met mijn handen ,mijn borsten of mijn kut, Ik lag met mijn benen uit elkaar, en zag zijn ma en ook Klaas mijn bloot lichaam goed bewonderen, en Klaas maakte gelijk een opmerking zo jij hebt wat lekkers en moo..."
05-03-20
9.3
Vrouw 60 In Thuiszorg - 7Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Was in de gang toen ik bedacht misschien wil Bert straks wel boerenkool, en ik liep terug. Hij lag nu wat meer op zijn rug, en zijn paardenlul lag tussen zijn benen, met schorre stem vroeg ik,wil je straks ook wat boerenkool, en ik had mijn ..."
03-03-20
9.3
Vrouw 60 In Thuiszorg - 6Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"In het weekend had Paula bezoek,en ik durfde haar ook niet om de tel van Sven te vragen . Op zaterdag ging ik lekker winkelen en pakte een terrasje , en ging mensen kijken, wat keken toch vooral de mannen somber uit ,die naast of achter hun ..."
02-03-20
9.2
Vrouw 60 In Thuiszorg - 5Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Met bewondering bleef ik op de bank kijken naar de pik van Sven ,hij bleef namelijk stijf, en Paula en ik zogen er af en te op, terwijl Sven dol was op mijn grote tepels. Kom Sven zei Paula na een poosje geef mij ook wat je het aan Mieke ga..."
01-03-20
8.6
Vrouw 60 In Thuiszorg - 4Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Wat voelde ik een lekker gevoel in mijn hele lijf dank zij Paula , en ergens hoopte ik dat ze tegen de avond belde ,wou wel eens mee maken hoe zij mij dan neukte en ik haar met de voorbind dildo. Thuis lag er een briefje in de bus, de volgen..."
27-02-20
9.1
Vrouw 60 In Thuiszorg - 3Door: Peter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg,
"De volgende ochtend liep Paula zoals gewoonlijk nu in nachthemd rond,waar haar stevige figuur goed zichtbaar in was, en vooral haar tieten. Maak alleen toilet en badkamer maar schoon meer hoeft,de lakens van het bed heb ik vanmorgen zelf ge..."
26-02-20
8.4
Vrouw 60 In Thuiszorg - 2Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"In mijn jeugd had ik een paar x sex gehad met een vriendin van mij, en daar moest op opeens weer aan denken, dat het toen toch wel geil was, toen we elkaar likten en vingerden , maar later nooit meer, maar het beeld van het lichaam van Paula, had ik ..."
11-02-20
8.6
Vrouw 60 In Thuiszorg - 1Door: Peter
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Thuiszorg, Werk,
"Daar zat ik Mieke 60 jaar ,gescheiden voor het eerst in mijn nieuwe flat, in een andere plaats. Steeds dacht en hoopte ik , dat de gril van mijn 65 jarige man wel over ging, met zijn vriendin van 29 jaar, maar hij stapte toch op. Ge..."
10-02-20
8.4
Wraak Op Buurvrouw - 8Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Pas laat in de avond werd ik wakker van mijn telefoon , het was mijn man, die stuurde een appje, hij kwam vanavond niet thuis, en ging met zijn vrienden naar een club, om wat te drinken. Toen ik na het douchen op een stoel ging zitten deed mijn k..."
03-01-20
7.7
Wraak Op Buurvrouw - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"We zagen Jeff al kijken naar de auto die er nu ook stond, maar toen hij binnen stapte en zijn 2 vrienden ook al bloot zag slingeren met hun lange lullen, grijnsde hij van oor tot oor, en Anita wist niet waar ze het eerst moest kijken, naar al dat lek..."
22-12-19
8.5
Mijn Stiefma - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen Ik Thea en Elena zo bezig zag kon Ik mij nauwelijks bedwingen, maar het lukte mij toch. En eindelijk was het bijna 7 uur toen we naar Daria reden. Wat had ze het lekker warm in huis, en daar was ze ook naar gekleed, in een rok ..."
22-12-19
8.7
Wraak Op Buurvrouw - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Dezelfde avond, zag ik de vrouw van Harm lopen met hun hond, ze gunde mij geen blik, dacht dan ook , mens je moest eens weten wat je je man Harm met mij doet, hij likt mij overal , likt zijn sperma uit mijn kut, en s,avonds krijg je van de dezelfde m..."
18-12-19
8.2
Mijn Stiefma - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Elena was de eerste die wakker werd, en rijkte over Thea heen naar mijn lul, ik schrok wakker van waar ben ik wel. Toen ik opzij keek zag ik wel dat zowel Thea en Elena geen nachtkleding meer droegen, en van beide waren de tepels hard. ..."
17-12-19
8.4
Wraak Op Buurvrouw - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Toen Mike vertrokken was, genoten Anita en ik nog na, van de neukbeurt van hem, en streelden zachtjes elkaars schaamlippen . Maar Maaike dat wil ik wel vaker met je hoor, er zijn mannen genoeg , die op een trio geilen en of 2 vrouwen bezig zien,..."
15-12-19
9.1
Mijn Stiefma - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen ik dacht , even rustig wat drinken , kwam ik van een koude kermis thuis, moest van Thea , de kut en ass likken van Leny , en haar ook goed vingeren in haar kont. Ik deed mijn uiterste best, en wilde ook zelf aan mijn lul trekken, maar d..."
14-12-19
8.5
Wraak Op Buurvrouw 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Weer thuis genoot ik nog na, van de neukbeurt met Hans, en ik belde mijn vriendin, en vertelde haar alles, en dat het neuken met een andere man mij goed bevallen was, en veel meer aandacht kreeg. De geile mails die ik van 2 jongens gekregen had, ..."
10-12-19
8.6
Mijn Stiefma - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Later toen Paula midden in de nacht mijn lul weer stijf gezogen had, ging ze op haar rug op bed liggen, en ze wilde dat ik haar zo in haar kont neukte . Wat smeekte ze om meer om haar harder in haar kont te neuken, ze trok zelfs hard aan haa..."
09-12-19
8.8
Wraak Op Buurvrouw - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
" Wat vind ik het jammer Maaike, maar tussen je tieten duurt nog 3 dagen, heb de rest van de week veel afspraken s,morgens Geeft niet Harm, kan jij en ik ons daar toch op verheugen . Met een tongkus en mijn kale kut voelend ging hij later wee..."
09-12-19
8.2
Mijn Stiefma - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Wat vond ik het jammer dat het weer vrijdag was en mijn pa weer thuis , van zijn reis naar Roemeni . En Thea droeg dan ook weer een jurk toen ik vrij was van mijn werk, het eten was nog niet klaar , en ik ging mij gelijk douchen. H..."
07-12-19
8.5
Wraak Op Buurvrouw - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Uren later genoot ik nog van de neukbeurt van Harm, onze buurman, niet dat mijn man en ik geen sex genoeg hadden, maar dit vond ik veel intenser, en dat kwam dan misschien ook omdat Harm mijn hele lichaam goed verwende, en met mijn man is het altijd ..."
05-12-19
8.7
Mijn Stiefma - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Ik zag dat de gordijnen al dicht waren toen ik de auto in de garage zette , voelde mij toch ergens wat opgelucht. En Thea kwam gelijk op mij aanlopen, met allleen de doorzichtige legging aan, en verder niets. Wat zag ik haar schaaml..."
04-12-19
8.1
Wraak Op Buurvrouw - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Wraak,
"Zoals ieder jaar zie ik Maaike 45 getr met Frits 46 , op de de jaarlijkse BQQ in de straat, heb er namelijk slechte herrinneringen aan. Door mijn zwaar lijvigheid denkt ze dat ik ook dom ben ,en nergens over mee kan praten, en zelfs heeft ze nart..."
02-12-19
8.3
Mijn Stiefma - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Thea stond nu iedere ochtend met mij op, en we tongden dan een poos bij het afscheid, en ik vingerde haar kut natuurlijk. Als ik thuis kwam was het al donker, wat we beide prettig vonden, konden de gordijnen op tijd dicht, zonder dat het opv..."
01-12-19
8.5
Mijn Stiefma - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Toen ik de auto in de garage plaatste, zag ik wel dat de tuin er netjes bij lag, en liep dan ook de tuin verder in. Thea stond bij het aanrecht, en wat zat haar bilnaad lekker in haar legging , zo en tevreden wat ik gedaan heb vandaag Bertus..."
30-11-19
8.6
Mijn Stiefma - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefmoeder,
"Daar lag ik dan, ik Bertus 30 jr ,na 5 jaar samen wonen weer in mijn eigen bed thuis. Mijn moeder is 10 geleden overleden, en na een paar jaar had mijn pa weer een nieuwe vriendin , waar hij sinds 2 jaar mee samen woond. Thea vind i..."
28-11-19
7.8
Huishoudster - 20Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Met een lekker gevoel in mijn lichaam reed ik naar Willem en Antje ,er stond nog een andere auto, maar toen Antje een auto hoorde kwam ze al bij het raam, en zwaaide bloot naar mij. En zat nog een vrouw van haar leeftijd ook bloot bij haar, en ze..."
25-11-19
8.9
Huishoudster - 19Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"We spraken af in auto, dat ik vannacht bij Antje en Willem bleef slapen, en de volgende dag weer naar Truus en haar broers zou gaan. We deden toen we thuis waren niets met elkaar, behalve dan voelen, en wat voelde het ook weer lekker om de kromme..."
22-11-19
8.9
Huishoudster - 18Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Francien hijgde het uit toen ze zei , wat zei ik je goed uitgeput, hij bleef door neuken he, heel wat anders wat dan in het algemeen de Nederlandse mannen. En straks ruilen ze hoor, dan krijg jij de lul van Frank in je, en hij liet mij ook goed ..."
20-11-19
9.0
Lekkere Milf - 8: SlotDoor: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Toen ik midden in de nacht wakker werd, streelde ik automatisch de lul, ik schrok wakker had een bijna stijve in de hand en dat was ik niet gewend van mijn man, ik keek op zij, en kreeg gelijk een glimlach op mijn gezicht, was Karel , die vredig naas..."
18-11-19
8.5
Huishoudster - 17Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Antje zei later ook tegen mij, dan moet je gewoon met haar mee gaan hoor, dan merk je misschien dat je niet zonder beide kunt, een kut likken of door een vrouw verwend worden, en de lul van een man waar dan ook in. En ik hoop nog steeds dat je e..."
17-11-19
9.0
Lekkere Milf - 7Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Karel sloot als laatste aan in de rij renners, en stak duim omhoog. Vol spanning bleef ik wachten ,en streelde mij af en toe,zal Karel straks al mee komen, of op een andere dag. Maar na 1,5 uur fietsen stapten ze beide bezweet binne..."
15-11-19
8.5
Huishoudster - 16Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Wat waren onze kutten ruw van binnen, en hadden dan ook geen zin om bij Jan of bij Geert te slapen. En Truus vertelde aan haar broer voor wat voor machine , de tweeling gemaakt, en dat ze bleven klaar komen op die automatische dildo. Truus mo..."
13-11-19
8.9
Lekkere Milf - 6Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Wat viel ik in diepe slaap toen ik weer op mijn eigen bed lag, werd wakker van de telefoon die ging, was Karel hij binnen 15 min bij mijn huis. Voelde mij nog zo uitgeput, had nauwelijks zin om uit bed te gaan, maar ja ik had het beloofd . ..."
12-11-19
8.3
Huishoudster - 15Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Huishoudster,
"Ik schrok mij rot van wat ik zag, Truus lag op een lage tafel, en een machinale dildo ging steeds in haar kut, daarom smeekte ze ook zo, en de tweeling stond naast haar, met elk een dikke tiet in de hand, en om de beurt zoog ze op de lul van de manne..."
12-11-19
8.4
Lekkere Milf - 5Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Met mijn benen wijd en mijn ogen gesloten wachtte ik wat ik in mij zou voelen, maar het was geen dildo of aat dan ook, maar de tong van Paula die mij begon te likken , wou haar hoofd eerst weg drukken, ik was nog nooit gelikt door een vrouw, maar von..."
11-11-19
8.1
Huishoudster - 14Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Geert bleef de hele avond boven, en Truus en ik wachten dat Jan weer terug was met een lege zak. Wat had hij haar harige piskut lang gelikt voor hij eindelijk zijn lul in haar stopte, wat bleef ze klaar komen zeg, en gierde het uit. Jan ging ..."
07-11-19
8.7
Lekkere Milf - 4Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Wat had Hans toch ook een lekkere eikel, ik kon het dan ook niet laten, om met mijn tong en tanden daarover te gaan. En streelde zijn kontje intussen, en ging met een vinger door zijn bilnaad, en imdat hij mijn anus ook lekker gelikt en gevi..."
06-11-19
8.7
Huishoudster - 13Door: Jans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"En dat Truus en ik later genoten met elkaar te verwennen, en elkaars kut lekker uitlikten. Maar Truus zei ik later, je vertelde eens over een tweeling, en nog een oudere broer,een ervan had je ontmaagd , en daar kwam je nog af toe, heb je daar da..."
05-11-19
8.8
Lekkere Milf - 3Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Wat duurde de week lang voor mij, en toen het dan eigenlijk vrijdag was, verheugde ik mij op het weekend met Karel . Maar het liep toch anders, zat al een poos met een natte lut op Karel te wachten, dat hij door een spoedklus niet weg kon, e..."
04-11-19
8.8
Huishoudster - 12Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
"In de auto., zeiden Truus en ik tegen elkaar, wie had dat verwacht van Antje, ik vond haar altijd een stijve trut, maar sex met ons vond ze toch geweldig, en wat keek ze ook dat je spoot Marja . We reden het erf op, en Truus zag een fiets staan, ..."
31-10-19
8.9
Lekkere Milf - 2Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Kontje, Kut, Kutje, Milf,
"Zoals jij mijn ster likte Karel, denk ik dat je daar je lul ook wel in leeg wil spuiten,en wat denk je van hier ook tussen, en ik drukte mijn D cup tieten tegen elkaar. Maar heb jij trouwens een vriendin Karel , hij vertelde dat hij sinds ee..."
30-10-19
8.1
Huishoudster - 11Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"We stopten nog bij de warme bakker, en namen een appeltaart mee, voor bij de koffie of thee. Wat een grote boerderij zag ik toen wij het erf op reden, en 2 herdershonden kwamen gelijk blaffend op ons af. Antje floot een keer, en ze waren stil..."
29-10-19
8.9
Lekkere Milf - 1Door: Anneke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Kutje, Likken, Milf, Pijpen, Sterretje, Tieten,
"Daar lag ik dan weer, ik Anneke , net 52 weer alleen op bed, mijn man Peter zit blijkbaar liever op een race fiets zadel dan op mij. Ook deze ochtend weer weg voor een rit van 160 km, en dan uitgeblust weer thuis komen. Maar sinds k..."
29-10-19
8.3
Huishoudster - 10Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Truus en ik zeiden tegen elkaar, wat zal Jan van het ontvangst vinden, en dat Inge de klus is. Tegen 5 uur kwam Jan weer op de fiets terug, en we vroegen gelijk wat voor klus hij daar eigenlijk had, jullie beide weten er mee van zus en Marja , en..."
27-10-19
9.0
Huishoudster - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Jan ging later fluitend de deur uit, vond dat hij toch wel ontdooide en steeds meer uit zichzelf wat vertelde. Truus en kusten en vingerden elkaar even en verder niets, maar Geert dacht er anders over toen hij met en beste stijve benenden kwam , ..."
27-10-19
8.9
Huishoudster - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"O broers als jullie eens wisten , hoe vaak ik naar jullie lul verlangd heb he , niet normaal, en ik zag ze zo vaak stijf s,morgens, als ik hier weer eens sliep, en dacht aan de kleine lul van mijn man,maar gelukkig had Geert wortels en komkommer in d..."
24-10-19
8.6
Huishoudster - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Geert keek mij vragend aan, ik knikte van ja. In de slaapkamer duwde Truus haar broer zittend op het bed, en drukte haar dikke tieten in zijn gezicht, Geert lachte het uit zo lekker vond hij het, en greep ze dan ook gelijk vast, en zoog even late..."
23-10-19
9.1
Huishoudster - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Had het eten gelukkig net klaar toen Jan thuis kwam, en hij voelde mij gelijk natuurlijk, dat kon ook Geert was buiten. Jan keek helemaal niet vreemd op dat hij bloot aan tafel ging zitte. Liep later met Jan naar de hal, zodat hij mij nog eve..."
21-10-19
8.4
Huishoudster - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Vanaf het moment dat Geert zijn hand door mijn kut getrokken had was hij vreselijk onrustig, ging soms weer naar boven en even later naar buiten , en keek mij steeds aan. Toen ik klaar was met de afwas, maakte ik de tafel schoon, stond in een hoe..."
18-10-19
8.4
Huishoudster - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Met een glimlach op mijn gezicht viel ik in slaap, toen ik mij omdraaide , deed Jan het later ook en sloeg na een poosje een arm om mij heen, liet hem even zo liggen en legde hem toen tegen mijn borst aan. Schrok om 5 uur wakker en stapte voorzic..."
17-10-19
8.9
Huishoudster - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Ging na een poosje toch weer van bed, want ik wou de vloer dweilen voor de middag. En toen ook kon ik het niet laten om af en toe paar vingers door mijn kut te trekken, ik had het net gedaan , toen ik met hese stem hoorde Marja, wil je brood voor..."
15-10-19
8.7
Schoonma Verslaafd - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Slaaf,
"Op vrijdag ochtend werd mijn vrouw om 6 uur door haar vriendin opgehaald voor een lang weekend Barcelona, ik zwaaide haar uit, en kroop weer in bed, want ik had een snipperdag genomen, om zo vroeg mogelijk bij haar bij verslaafde ma te zijn. Om h..."
14-10-19
7.9
Huishoudster - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huishoudster,
"Voelde ook een stevige tiet tegen mij aangedrukt,haar vingers streelden zachtjes mijn iets te dikke buik vind ik zelf, en maakte rondjes bij mijn navel,moest plotseling denken toen ik 18 was en bij een vriendin sliep,die deed hetzelfde en we likten l..."
13-10-19
8.8
Huishoudster - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huishoudster,
"Ben Marja 58 jaar en sinds half jaar weduwe,mijn man van 73 overleed na een lang ziekbed. De dominee van de kerk wist dat ik het niet zo breed had, en vroeg of ik in een ander dorp tijdelijk huishoudster wou zijn bij 2 broers, een van 40, en de a..."
11-10-19
8.2
Schoonma Verslaafd - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Slaaf,
"Irene mijn vrouw moest die vrijdagochtend al vroeg op staan, de taxi zou om 6 uur bij haar zijn, en ze had ook geen zin in sex die avond. Ik probeerde nog te slapen maar dat lukte niet meer,moest er steeds aan denken dat ik later weer met mijn pi..."
20-09-19
7.8
Ex LeraresDoor: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Lerares,
"Ben Mark 18 jaar niet zo groot, maar wel heel goed geschapen met mijn 22 cm pik, en daar heb ik heel wat meisjes mee ontmaagd . In de vakantie ging ik naar een sauna in de buurt, zag gelijk al heel wat bewonderde blikken van zowel man en en ..."
22-03-19
7.8
Mijn Ma 78 Dementeert ?Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Moeder, Pijpen, Zoon,
"Ben Bert 55 en 7 jaar gescheiden, sindsdien woon ik bij mijn moeder in, is nu 78 jaar. Ze is een forse vrouw weegt 93 kg met van alles veel te dik, ook omdat ze weinig beweegt. Aan allerlei dingen merk ik de laatste tijd, dat ze wat..."
26-02-19
8.1
Bazige Schoonma - 7Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Weer thuis , keek ik FB , er waren veel verzoeken, maar de meeste kende ik helemaal niet, ook die van Gerda stond er bij ,die accepteerde ik gelijk, en een oud buurmeisje, die toen 8 jaar ouder was dan ik, die accepteerde ik ook, en ging toen slapen...."
09-02-19
8.0
Bazige Schoonma - 6Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Neukte Gerda die avond nog op de keukentafel, ze had haar benen bij mij in de nek liggen, en wat spoot ze mij er nu spontaan onder. De volgende ochtend was Gerda al op toen ik wakker werd, en ik liep met mijn stijve odol de kamer in, ze keek..."
08-02-19
8.5
Bazige Schoonma - 5Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Liet Gerda natuurlijk een poosje met rust, en deed intussen nog iets bij het kastenwand, ik was iets aan het meten, en lachte in mijzelf, zal straks ook meten hoe groot haar schaamlippen wel niet zijn uitgerekt. Hoorde dat ze naar toilet gin..."
03-02-19
8.6
Bazige Schoonma - 4Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Weer thuis later viel ik, wat mij nog nooit overkomen was onder studio sport in slaap, en ging toen ook maar gelijk op bed. Bestelde s, avonds alles bij mijn baas wat ik nodig had bij Klaas en Gerda, woensdag of uiterlijk donderdag was all..."
01-02-19
8.9
Bazige Schoonma - 3Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Toen ik in de auto stapte om 4 uur keek ik eerst in mijn tel,stond vol met app van Marja, mijn schoonma. Ze had haar vriendin Mieke verteld hoe ze aan haar beurse tieten gekomen was, dat moest wel stond erbij, toen ze op bed gingen en haar l..."
29-01-19
8.8
Bazige Schoonma - 2Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder,
"We dronken onze koffie zwijgend op, beide in gedachten, van wat er gebeurd was, en nog zou komen. Marja was het die het zwijgen verbrak, dit moet natuurlijk niemand te weten komen, en helemaal mijn ex niet, wat we gedaan hebben, verdorie G..."
28-01-19
8.6
Bazige Schoonma - 1Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Ben Ger 25 en woon samen met Inge 22 jaar, haar ouders zijn Marja en Klaas beide 55. Inge is enigste kind, en ze vonden het eerst maar niets dat ze met een bouwvakker thuis kwam, ook door haar opleiding als dokters assistente . Vana..."
24-01-19
8.7
Ouwe Taart - 15: SlotDoor: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Femke trok zelf haar schaamlippen open, en trok aan haar lippen, ben ook borstengek, maar de harigste kut die ik ooit gezien had was zo uitnodigend , dat ik die gelijk ging likken. Heel snel reageerde haar lichaam al op het likken van mij, z..."
21-01-19
8.4
Ouwe Taart - 14Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Femke zat tegenover mij, en haar borsten rusten op tafel,en echt wat had ik een inkijk, tussen haar borsten , wat mij onrustig maakte. Vertelde haar niet alles natuurlijk, maar wel dat ik tuinman was bij haar, en het nooit kon laten om naar ..."
15-01-19
7.9
Ouwe Taart - 13Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zag s,morgens op ongeveer dezelfde mensen bij de winkel voor stokbrood en ook onderweg, wist dat mijn beste pik lekker slingerde en veel keken er ook bewust naar. Pakte gelijk kop Senseo en ging buiten op terras zitten, zat lekker wijdbeens,..."
10-01-19
8.3
Ouwe Taart - 12Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen ik opzij keek zag ik het m Wim was de harige kut van Aagje aan het likken en genoot er blijkbaar goed van, en een andere man zoog op haar tepels, en Aagje genoot er ook goed van en gilde het uit. Francien hield steeds mijn stijve pik v..."
07-01-19
8.3
Ouwe Taart - 11Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De ruzie van Marie de magere juf was eerst weer bijgelegd, maar toen haar vriendin merkte dat ze toch af en toe genoot van de pik van Mark, werd ze gelijk uit huis gezet, en kwam ze bij mij wonen . Mark sliep bijna altijd bij mij, maar als A..."
04-01-19
8.6
Ouwe Taart - 10Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Wat een lekkere gesloten schaamlippen had Amanda, ik likte ze eerst zo en trok de lippen toen open, wat lekker zag het er uit, met een mooie clit, waar ik gelijk op begon te zuigen. Ze kreunde gelijk al toen ik het met mijn tong likte en nog..."
28-12-18
8.6
Jaren Later - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op mijn werk kreeg ik telefoon , en ik kon pas in de pauze kijken, het was Willeke, en stuurde een bericht , kom je vanavond naar dit adres , het was van haar vriendin ,die niet wilde geloven dat ik van een jongere man genoten had. Stuurde h..."
21-12-18
8.2
Ouwe Taart - 9Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Verdorie Mark dacht ik onder het schoffelen, heb je nu al weer zin in het lijf van Aagje, toen ik moest plassen en er automatisch aan trok. Maar ik fietste toch naar huis, shit de koelkast was leeg, had natuurlijk geen boodschappen gedaan door de..."
20-12-18
8.0
Ouwe Taart - 8Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Maar Aagje je had beloofd dat ik vanavond ook weg mocht, Ja klopt Mark en dat mag je ook hoor, maar ik wil nu dat iedereen weg is nog een x genieten van je 22 cm paal in mijn kut. Aagje liep voor mij aan naar de slaapkamer en deed eerst ..."
12-12-18
8.5
Jaren Later - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We tongden nog even en liepen toen naar de slaapkamer, ze ging op de rand van het bed zitten, en wilde eerst mijn lul van 20 cm in haar mond , en wat pijpte ze mij , ze trok mijn kraag terug en ging toen met haar tanden over mijn paarse eikel, ik had..."
11-12-18
7.8
Ouwe Taart - 7Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De ogen van de 2 jongens werden alleen maar groter, toen eerst de vriendin van juff Marie binnen stapte met haar 80 kg, en toen kwam Greet, ja verrassing voor jullie he, 150 kg ipv 150 pond hoor, en ze wil de beide pikken van julli wel in haar kut..."
06-12-18
8.2
Jaren Later - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben jij het Willeke vroeg ik toen een vrouw in een scootmobiel mij aansprak , ja hoor Ton en een poos niet gezien he zeker wel 5 jaar denk ik, mijn vriend van toen is overleden en heb nu een goede vriendin, wel wat ouder 82 maar ik ben nu ook al 76..."
05-12-18
7.7
Ouwe Taart - 6Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Je vrienden van eerder komen om 11 uur alle 3 hier, en ik ben dan met juf Marie hier, en we zijn aangekleed, en we laten hun dan de tekening zien, en vragen aan hun wie de tekening gemaakt heeft. Het duurt vast lang voor ze het zeggen, maar ..."
03-12-18
8.2
Ouwe Taart - 5Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Aagje lag een poosje op een rug en draaide toen haar dikke kont naar mij toe, bleef nog even op mijn rug liggen en draaide mijn kont naar haar toe, en viel toen gelijk in slaap. Tegen 5 uut werd ik wakker ze trok keihard aan mijn pik, wakker..."
18-11-18
8.0
Ouwe Taart - 4Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We hebben nog tijd genoeg om nog wat anders te doen met Mark, voor juffrouw Sneiders komt met haar vriendin, Bert wil je het blinddoek even pakken uit mijn slaapkamer hij liep gelijk die kant op en deed mij hem gelijk om. Kom mee zei Aa..."
12-11-18
8.2
Ouwe Taart - 3Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Greet ga jij maar lekker op bed liggen, en Mark je gaat haar masseren zo also dat hoort . Aan de ijzige blik was wel te zien dat tegen sputteren niets hielp, dacht wat moet Ik met dat oud wijf met zoveel vetranden Met moeite draai..."
11-11-18
8.1
Ouwe Taart - 2Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Maar Ik kan hier niet langer blijven, heb afspraak met mijn vrienden straks, Mark ik weet dat je alleen woont in een flat, en dat je ma 3 jaar geleden overleden is, weet heel wat van je hoor, en ook dat je de vrouw van een vriend van je stiekem ne..."
09-11-18
7.9
Ouwe Taart - 1Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben Mark 35 jaar en heb altijd alleen gewoond in het zelfde dorp waar ik geboren en naar school ging. In mijn jongens jaren vond ik al, dat een alleenstaande vrouw al een oud mens was, in altijd donkere kleren, en we plaagden haar vaak, met ..."
08-11-18
7.8
Op Een KlusDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hotel, Oudere Vrouwen,
"Gerard vroeg mijn baas mij wil je voor een speciale klus naar de Achterhoek toe, het kan 3 dagen zijn, maar kan ook uitlopen. Ik weer alleenstaand met mijn 35,wilde dat wel natuurlijk. Het was mij al snel duidelijk dat het een paar ..."
07-11-18
8.2
Wat Een VervalDoor: Mark
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben Mark 45 jaar en op mijn 40 e gescheiden, een half jaar na mijn scheiding kreeg ik een ongeval in de bouw en nu afgekeurd. Als chauffeur doe ik voor een voetselbank vrijwiligers werk om levensmiddelen en groente bij supermarkten op te hal..."
29-09-18
6.9
Hormonen Van Weduwe - 7Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Met mijn vinger merkte ik wel dat je al vaker een pik in je kontgaatje gehad hebt, hoop voor je ook mijn formaat, anders gil je alles bij elkaar de eerste x, en veel wie ik ken willen dan niets liever dan daar in geneukt worden, wat ik zelf ook wel h..."
13-08-18
9.0
Hormonen Van Weduwe - 6Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Door mijn gevoelige borsten vergat ik eigenlijk gelijk hoe moe ik was, en helemaal toen hij mijn schaamlippen betaste . Jos had zijn kleren snel uit op de slaapkamer, en hij drukte mijn benen van elkaar en begon mij heftig te likken, was net..."
09-08-18
8.5
Hormonen Van Weduwe - 5Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Zo te merken sliep Peter nog heel vast met een rustige ademhaling, en ik durfde zijn pik nu niet aan te raken hoe graag ik ook wilde, en ik viel ook weer in slaap. Werd tegen 7 weer wakker ,voelde dat er een hand op mijn schaamlippen lag, ik..."
01-08-18
8.8
Hormonen Van Weduwe - 4Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Peter jongen, ik op mijn leeftijd laat zich nog graag verrassen hoor, wat het ook is met en bij je. Dan wil straks graag Greet als je weer moet plassen, dat in mijn mond doet, ik keek hem verbaasd aan, meen je dat nu, en drink je dat dan ook..."
31-07-18
8.7
Hormonen Van Weduwe - 3Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"In de lift pakte hij mijn borsten al beet, wat zal ik daar straks een plezier eraan beleven zei hij.en ik vast aan je pik straks. Binnen hadden we de kleren zo uit, ik ben trouwens Peter zei hij, en hij wist mijn naam Greet . Hij vo..."
29-07-18
8.4
Hormonen Van Weduwe - 2Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Wat lijkt mij dat heerlijk Jos, eindelijk weer eens met een man naast mij in bed wakker worden, ten minste als je wilt blijven, en dat wilde hij wel natuurlijk. We bleven nog lang buiten zitten,af en toe pijpte ik hem een poosje, en dan werd..."
28-07-18
8.5
Hormonen Van Weduwe - 1Door: Greet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Ben Greet 74 jaar, en nu 5 jaar weduwe, ,en in die tijd paar x weer sex gehad, met iemand die ook op koor zat, en ook alleen is. Na een paar x vond ik het voldoende,de sex was net als met mijn overleden man, die kroop ook op mij en spoot mi..."
21-07-18
8.3
Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Jong En Oud, Krantenbezorger,
"Na een bijna sex loze huwelijk, kreeg Ik op mijn 60e een nieuwe vriendin , die 10 jaar jonger was. Wat was het in het begin geil om s,morgens wakker te worden en dat je al gepijpt word, en ook overdag neukten we vaak. Ook voelden we..."
18-06-18
7.4
Wereld Voor Mij Open - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Sliep onrustig die nacht , moest steeds denken hoe ik eindelijk weer van sex genoten had met een man, voelde een paar x onder de dikke buik van mijn man en streelde zijn pik even, die slap bleef hangen. De volgende ochtend kroop Ans gelijk b..."
10-05-18
8.0
Wereld Voor Mij Open - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Begreep van Ans dat hij hier binnen een half uur was,zal ik open doen vroeg ze,blijf je lekker op bed liggen op je buik, kan hij gelijk je lekkere forse billen verwennen, en weet ook dat hij ze gelijk kust. Zo bleven we bij elkaar liggen, en..."
02-05-18
8.2
Wereld Voor Mij Open - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het begon toen mijn vriendin, die in scheiding lag bij ons tijdelijk kwam wonen, mijn man was er eerst geen voorstander van ,maar stemde toch toe. We zijn een stel van in de 50 en vriendin wat ouder begin 60. Haar nieuwe vriend was ..."
29-04-18
8.1
OnverwachtDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben Inge , 55 jaar met een vol figuur, om het voorzichtig te zeggen, met een E cup ,en rood haar,getrouwd met Peter ook 55 jaar normaal figuur en een sportfanaat . Op de race fiets stappen is zijn grootste hobby in het weekend of na zijn wer..."
07-04-18
8.1
Wil Ook Wat - 19: SlotDoor: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nee toch tot morgen wachten dat red ik niet hoor,mijn kut staat in de brand en moet geblust worden. Rustig maar zei Karin, je krijgt de pikken van mijn man en Fred in je kut,dan is er toch wat geblust, en morgen gaan we met zijn allen de woning b..."
28-02-18
5.6
Wil Ook Wat - 18Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Karin en ik vielen gelijk in slaap ,en werden de volgende ochtend pas weer wakker,verdorie zeg zei ze toen we wakker werden, voel mij nog uitgewoond door de lullen van de jongens. We zaten aan een tafel te eten later, en bespraken wat we zouden d..."
27-02-18
6.0
Leerschool - 23: SlotDoor: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Was zeker 2 uur later en ik had Astrid nog niet weer gehoord of gezien, wat sliepte nog toen ik keek,ze lag met haar benen gespreid en een been opgetrokken, wat een geil gezicht was het, trok snel mijn kleren uit en begon haar kut te likken. O ..."
26-02-18
7.9
Leerschool - 22Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Toen we naar binnen liepen sloeg ik haar speels op de kont,mag wel wat harder hoor zei Astrid, en ze drukte haar kont achteruit en sloeg nu harder, niet zo hard als bij haar dochter, maar bleek wel dat ze het ook lekker vond, geef mij morgen maar pak..."
21-02-18
8.1
Leerschool - 21Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Dat was pas een verrassing voor mij dat Mia mij zo spontaan pijpte, en dat ik haar de volgende avond een pak slaag kon geven en neuken natuurlijk, sliep voor het sinds lange tijd goed. En stapte dan ook fluitend van bed af de volgende ochten..."
20-02-18
8.3
Leerschool - 20Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Het hoge woord kwam er uit, ze was ernstig ziek en volgend de arts nog een paar week te leven, ik schrok mij rot natuurlijk, dat kan toch niet ma wat moet ik dan weer terug naar Suriname. Ze aaide mij over mijn hoofd, nee hoor heb alles ge..."
19-02-18
8.2
Leerschool - 19Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"S, avonds bij mijn ma in bed, had ze weer geen zin in neuken, ze had al een week last van haar buik, maar ze wilde mij wel even leeg zuigen, wat ze weer lekker deed. Met ontbijt de volgende ochtend zei ze, ik maak een afspraak bij de huisdok..."
18-02-18
8.7
Leerschool - 18Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Zo zei Geert dit is je dag hoor, verwen haar harige kut eerst maar goed met je tong, je zag gisteren hoe Greet dan al geniet. Kom Greet zei hij, laat je vandaag maar door een jong ventje neuken, weet je het verschil ook met ons. Ze ..."
17-02-18
8.7
Leerschool - 17Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Wat een bedrijvigheid bij de boerderij ,vrachtauto die steengruis op de laan naar de boerderij bracht, met 2 donkere jongens in de 30 die het uit strooiden en de chauffeur . Geert stond er bij te praten, en lachte veel, Greet wenkte mij voor..."
16-02-18
7.9
Leerschool - 16Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Liep achter de boerderij van Greet haar ouders langs, haar pa zat aan de tafel krant te lezen, met fles jenever voor zich. Wat hoorde ik iedereen door elkaar heen praten toen ik de boerderij naderde, waar haar ma nu was, om met de broers te ..."
13-02-18
7.4
Wil Ook Wat - 17Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eindelijk waren we in de haven van Cambia, en tot mijn verrassing gingen er veel van de boot af, wat echtparen van onze leeftijd en paar jongere stellen,en veel vrouwen, Engels en Duits hoorden we in de bus, en ze hadden al de grootste lol. ..."
10-02-18
7.0
Leerschool - 15Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Maar s,morgens wilde mijn ma toch eerst weer zaad van mij in haar kut, wat kwam ze een paar keer gillend klaar, verheug mij nu al weer op vanavond, jammer dat ik late dienst heb, en niet te veel trekken als je weer thuis bent he. Toen ik mij..."
08-02-18
7.9
Leerschool - 14Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Mijn ma zat in haar mooie kleren op mij te wachten, want ze ging nog weer dansen vanavond, en net als de vorige x zei ze dat ze niet wist wanneer ze thuis kwam. Bleef voor de verandering de hele avond thuis, en ging vroeg op bed, maar trok m..."
07-02-18
8.8
Leerschool - 13Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"En vroeg mij ma toen ik weer thuis was, hoe ging , heel goed en bij de andere jongens ook,ik snap het nu veel beter in ieder geval. Vanavond ben ik weg hoor, ga weer met een collega naar een vrijgezellenavond toe dansen, het zal dus wel la..."
01-02-18
8.2
Leerschool - 12Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Thuis vertelde ik het gelijk aan mijn ma , dat de lerares aan een paar van ons wel extra wilde geven de volgende dag, omdat ze merkte dat wij ons best er voor deden dat we een goed cijfer wilden halen. Het adres was gemakkelijk te vinden het..."
30-01-18
8.1
Wil Ook Wat - 16Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik stribbelde helemaal niet tegen, dat kwam ook omdat zowel een borst en mijn schaamlippen werden verwend. We stopten bij een oude boerderij, ga jij de paarden voeren hoorde ik tegen iemand zeggen, gaan wij haar alvast laten zien wat we in h..."
29-01-18
6.6
Leerschool - 11Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"De volgende ochtend zaten ze met zijn allen te ontbijten, ook Bea haar ma en ze noemde zich Marchien. Harm de man van Bea, bedankte mij voor de hulp van dag eerder. Bracht mijn gereedschap naar boven en zag Harm met zijn schoonma na..."
25-01-18
7.4
Wil Ook Wat - 15Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Anton wilde graag dat ik op mijn rug ging liggen,tilde mijn stevige kont op en drukte in een keer zijn pik in mijn reet, ik schreeuwde even van de pijn. Wat neukte hij mij toch lekker, en Herman zoog op een tiet van mij en trok ook alweer aa..."
24-01-18
6.7
Leerschool - 10Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, School,
"Werd wakker van Bea ze droomde hardop, ja toe sla mij wat harder op mijn kont en knijp in mijn tieten, toe toch. Ik drukte haar even aan, en toen sliep ze verder tot 6 uur. Mijn waterpik was goed stijf toen Bea hem in haar mond nam ..."
23-01-18
8.2
Leerschool - 9Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: School,
"De armbeweging zei al genoeg, en ik kroop naast haar en ging op mijn rug liggen, ze lag op haar zij en ze sloeg gelijk een been over mij heen, en pakte meubelde handen mijn 23 cm beet. Mijn vingers zochten weer haar kut, maar ik drukte ze nu..."
22-01-18
7.5
Leerschool - 8Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominee, School,
"Wat vond ik het jammer dat ik de volgende dag weer naar school moest, was wel benieuwd naar de invalster lerares meetkunde. Buiten hadden wij klasgenoten daar al geintjes over, en toen we het lokaal kwamen stond er een vrouw in de 30 bij de ..."
19-01-18
8.0
Wil Ook Wat - 14Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Je zei Herman dat je bi bent, neuk jij andere mannen of neuken ze jouw, of doe je beide, nee hoor ik laat mij neuken een vrouwenkut is nog altijd veel lekkerder, en ook de kont van een vrouw daar wil ik ook altijd wel graag in. Heb wel al ee..."
18-01-18
7.7
Leerschool - 7Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Zo de ma van Greet lust er ook inderdaad wel pap van, en ik zou haar de volgende dag weer zien als zebij haar dochter was. Mijn baas was er ook net, toen de ma van Greet met nog iemand aan kwamen fietsen, is dat de moeder van de huishoudster..."
16-01-18
7.7
Wil Ook Wat - 13Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Francien zei Henk, wat zoog jij die zwarte pik ver naar binnen zeg, volgens mij kon hij niet dieper in je keel, en je bleef maar zuigen he, je moet eens naar Cambia toe, daar weten Yvonne en Karin alles van, we zijn er ook geweest, onvoorstelbaar wat..."
15-01-18
7.2
Wil Ook Wat - 12Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Later die dag belde Karin, haar man kwam donderdag weer thuis, en ze wilde voor hem de volgende dag een geil feestje geven, Fred en Yvonne komen ook en Ina, en wie weet die hij mee neemt, we hopen op Jeff he. Ging die dagen niet naar het hot..."
14-01-18
7.2
Leerschool - 6Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"Bewonderde Greet haar mager lichaam, en keek tussen haar dunne benen door, en zag alleen maar schaamhaar, ze had ook kleine tepels op haar borsten. Wat heb ik een grote pik in de hand hij is nog veel groter dan van mijn broer, toen ze dat ze..."
13-01-18
8.7
Leerschool - 5Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: School,
"De oudste van de broers , lummelde wat bij de boerderij rond, en kwam af en toe even kijken, ook niet meer dan dat, als er gepraat wordt, wordt er niet gewerkt zei hij. Zag de jongste even voor 12 terug komen met paard en wagen, en klopte to..."
11-01-18
7.6
Leerschool - 4Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Verdorie zei Ina, zo noemde ze zich, en ze trok haar overall weer aan, we gooiden met zijn 4en de andere wagen ook vol, en reden gezamenlijk naar de boerderij, we zaten naast elkaars op de laatste wagen achterop , en ze haalde gelijk mijn pik uit mij..."
10-01-18
7.9
Leerschool - 3Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Ze voelde mijn donkere huid overal en likte over mijn tepels en voelde toen weer mijn pik,dat dit echt ,is en het zo voor mij staat niet te geloven. Liet mijn dikke staaf tegen haar buikje aankloppen ze kirde het uit van de aanraking, en lik..."
09-01-18
8.0
Leerschool - 2Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Eindelijk had ik in een vrouw geneukt, waar ik zo naar verlangde als ik een stel bezig zag ik in he bos, ze was dan wel niet knap, eerder lelijk en dik in de 50, maar zag eindelij een kut van dichtbij en ik proefde het. Onder het eten zei ze..."
08-01-18
7.9
Leerschool - 1Door: Ronnie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: School,
"Was 14 jaar toen ik als Surinaamse jongen, met met ma in een gehucht in Overijsel kwam wonen. Er was veel water en bos in de buurt, en daar liep ik altijd met onze hond. Mijn ma half blank werkte in een ziekenhuis en ik ging naar wa..."
06-01-18
7.5
Wil Ook Wat - 11Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat had die middag wat met mij gedaan zeg, en thuis kroop ik later ook gelijk in bed, en dacht terug aan de 2 pikken in mij, en ze zouden het proberen 2 in mijn kut. De volgende ochtend zei jan je hoeft voor mij niet op te staan hoor ik red..."
05-01-18
7.8
Wil Ook Wat - 10Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zoals bekend begon Fred, zijn alle vrouwen gek op een uniform, wat voor een dan ook, en vooral van een kapitein natuurlijk, met zijn altijd bruin gezicht. De eerste tochten ging mijn vrouw Yvonne ook altijd mee, in begin zat zij naast mij in..."
02-01-18
7.6
Wil Ook Wat - 9Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Fred wou graag boven op het dikke lijf van ina liggen,en Jeff wou graag dat Karin op zijn pik ging zitten . En dat wilde Karin maar al te graag, dan kon ze extra genieten als ze op hem zat te wippen.Wil he Fred extra verwennen vroeg Yvonne m..."
01-01-18
6.9
Wil Ook Wat - 8Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Thuis in de logeerkamer bekeek ik mijn uitgewoonde kut in een spiegel, wat waren mijn schaamlippen rood en nog steeds opgezet . Zelfs mijn man zag de volgende ochtend bij het ontbijt dat ik er moe uitkeek, je hebt zeker gekregen wat je wilt..."
30-12-17
8.2
Wil Ook Wat - 7Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Had mijn jurk snel uit en knoopte met de rug naar hem toen mijn bh los, en draaide mij toen om, o buiten je mooie kont tieten ook nog getrimd schaamhaar, in zijn hagel witte slip zag ik wel dat zijn lul een best formaat had. Ik mocht hem naa..."
27-12-17
8.5
Wil Ook Wat - 6Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn volgespoten kut drupte nog wat na, en het voelde kleverig aan op mijn zadel, waar ik met blote kont op zat. Bij de flat veegde ik snel de zadel schoon, en zette de fiets weer binnen. Binnen liep ik gelijk naar de slaapkamer en ..."
26-12-17
8.6
Wil Ook Wat - 5Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In de bus dacht ik,toch wel een geil en spannend gevoel, zonder slip, moet ik toch eens vaker doen en ook op de fiets met korte rok aan. Het was later geworden dan de bedoeling was, en mijn manlief moest toch ook wat eten, en nam uit de supe..."
22-12-17
7.4
Wil Ook Wat - 4Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met geile belangstelling zag ik hoe de vrouwen elkaar tongden en vingers in hun kut hadden ,en de borsten tegen elkaar aanwreven . Karin trok het dekbed opzij, en ik ging op het grote bed liggen op mijn zij, en Karin kroop naast mij en kuste..."
21-12-17
8.6
Wil Ook Wat - 3Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat ik in het vakantiepark voelde was al heel lekker, maar toen ik de pik van Sjouke zag werden mijn ogen groot van verbazing, haha lachte hij, dit is mijn wandelstok en geheim wapen. Wou maar een ding en dat was gelijk in mijn kut voelen, p..."
20-12-17
8.4
Wil Ook Wat - 2Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Was 22 toen ik door een toenmalig vriendje voor het laatst in mijn ass geneukt werd, en nu zal het eindelijk weer eens gebeuren. Met spanning in mijn buik, en een natte kut liep ik naar het huisje op het vakantiepark, Harm deed gelijk de deu..."
18-12-17
7.0
Wil Ook Wat - 1Door: Francien
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben Francien een mollig type met een E cup en 53 jaar en getrouwd met Jan 55 jaar . De kinderen het huis uit, en ik dacht nu krijgt ons seksleven wel weer een boost, nee dus alles bleef bij het oude wat ik ook probeerde. Op een vrij..."
17-12-17
7.4
Zo Laat Nog Neuken - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Ze liep voor mij aan de trap op, wat hingen de schaamlippen naar buiten en groot, ik trok gelijk mijn vingers zo door haar kut. Je vraagt je zeker af Gertjan hoe ik Dinie aan die grote lippen kom, en ook aan mijn hangtieten , dat doe ik z..."
15-12-17
9.0
Zo Laat Nog Neuken - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Vooral ik keek verschrikt, zijn ma in de 50 met lang zwart haar stond er, met alleen een rode slip aan , haar niet grote tieten hingen wat, ze zei waarom heb jij de pruik niet op Paul, en ik zag mijn korte rok ook niet in de kamer liggen, en ook geen..."
13-12-17
8.1
Zo Laat Nog Neuken - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Gertjan vroeg Ans, wil je straks nog wel op mij liggen, en dat ik het ook wel wilde, lekker op haar lijf en beste tieten. We hielpen haar mee van de tafel af, en we liepen weer naar de slaapkamer, ging eerst tegen haar aanliggen, en verwende..."
12-12-17
7.3
Zo Laat Nog Neuken - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Had zaterdagnacht een dikke lul in mij gevoeld, was ook wel benieuwd hoe het met een kleinere was, en ik kocht condooms, dacht Geert zal ze wel niet thuis hebben. Toen ik s,avonds aan belde bij hem waren de gordijnen dicht, Geert deed de deu..."
10-12-17
7.4
Zo Laat Nog Neuken - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Het klinkt onwaarschijnlijk, maar dat wilde ik nu wel vaker mee maken, spontaan bij iemand binnen s,nachts . Op woensdagavond slenterde ik dan weer door een nieuwbouwwijk, was tegen 1 uur. Er brande nog op veel plekken licht, maar h..."
08-12-17
7.4
Zo Laat Nog Laten Neuken - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Neuken,
"We vielen bijde gelijk in slaap, we lagen lepeltje en lepeltje, Karel lag achter mij en hield mijn pik steeds vast. Tegen 8 uur waren we beide goed wakker, en ik pijpte zijn dikke odol en hij de lange pik van mij. We zorgen beide da..."
07-12-17
7.4
Zo Laat Nog Laten Neuken - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken,
"Dacht zie ik het goed toen ik door de nieuwbouw wijk naar huis liep, en stond een blote jonge man in de hoek van de kamer, en het was goed zichtbaar dat hij aan zijn lul trok. Liep er nog eens weer langs, ik schatte hem op nog geen 30 en hij..."
05-12-17
7.2
Na Het FeestDoor: Ton
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Dik, Dikke Tieten, Feest, Grote Borsten, Kut, Kutje, Neuken, Pijpen, Trio, Werk,
"Ben 52 jaar en werk op een sociale werkplaats, we hadden een feestavond en ik was de BOB voor een collega En zijn vrouw beide in de 30 en beide dik vooral hij, zij iets dunner maar niet veel. Zat tegenover hun,het was de eerste x dat ik haar..."
04-12-17
5.0
Klusjesman - 3Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Ger jongen wat een pik heb je zeg, dacht dat ik wel wat gewend was maar wat jij hebt wat toch lekker dik. Ze bukte zich gelijk en stopte mijn stijve in haar mond en begon mij geil te pijpen, en vooral haar tong liet ze steeds lekker over mij..."
03-12-17
7.5
Vrouw Die Te Weinig KreegDoor: Toet
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Oudere Vrouwen,
"Toen ik na een avond stappen om 11 uur een kroeg binnenstapte wist ik al dat ik die avond zou neuken, naast mij zat een vrouw in de 60 te praten met een ander, dat haar man met vrienden naar Limburg was om te fietsen, hij heeft 2 hobby s op de zadel ..."
01-12-17
6.9
Klusjesman - 2Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Mijn oude baas vroeg of ik bij een oude klant de gordijnen kon opmeten in haar nieuwe appartement , het was mevr Bijlsma . Ze was blij verrast dat ik kwam opmeten, was rot voor je he dat je ontslagen moest worden . ja maar ben nu zzp en w..."
30-11-17
7.3
Klusjesman - 1Door: Ger
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klusjesman,
"Mijn ouders noemden mij Geert, maar voor mijn vrienden ben ik Ger, en alleenstaand. Werkte bij een genormeerde winkel, die o.a. ook gordijnen en vloerbedekking verkocht, in de beter kwaliteit. Maar helaas werd ik vorig jaar ontslage..."
29-11-17
6.6
Onverwacht Met Oudere ManDoor: Ton
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Kort, Oudere Mannen,
"Wat schrok ik toen ik de oudere man naast mij zag plassen, wat een knoert van een pik had hij, hij merkte dst ik keek, en liet hem toen nog beter zien, ja dat is wat he, zeker nog nooit in je hand gehad. Met een hese stem zei ik van nee, als..."
25-11-17
7.0
Schoonma BetraptDoor: Pim
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Milf, Minnaar, Neuken, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Schoonvader van 70 was al een poosje in een verpleegtehuis, ma ging er iedere dag trouw heen,net ala wij ook als konden. Schoonmoeder is 10 jaar jonger en staat dan ook nog vol in het leven met van alles, en lid van diverse verenigingen. ..."
23-11-17
6.1
Oudere Schoonzus - 14Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"We wilden net weg lopen Carla en ik,toen Marianne en Frankie en daar achteraan Bas bij ons kwamen staan. De vrouwen stonden tegen over elkaar en bewonderen de borsten van elkaar, van Carla de e cup en van Marianne b cup ,die heel puntig naar..."
19-11-17
5.8
Oudere Schoonzus - 13Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Zei later ga kijken waar Marianne en Bas zijn, en Carla had haar drankje niet niet op en bleef zitten bij Leny en Rolf. Waar ik verwacht had waren ze niet, of Marianne in ieder geval niet, ging kijken waar de sling was, en ja daar lag ze moo..."
18-11-17
7.7
Oudere Schoonzus - 12Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"We namen er alle tijd voor om nog een x te neuken, lag lekker boven op haar, en kuste haar tepels lang ,terwijl ze steeds over mijn hoofd aaide. Ze klemde haar beste dijen zo stevig mogelijk om mij heen,en krabde steeds licht over mijn rug, ..."
17-11-17
8.4
Oudere Schoonzus - 11Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Het was nu voor het eerst dat ik over mijn huwelijk nadacht, we leefden als broer en zus en verder geen liefde, nu was het met Leny ook steeds sex of met haar dochter, en dan Carla wat vond ik dat een aardige knappe vrouw ondanks dat ze net zo oud wa..."
16-11-17
7.6
Oudere Schoonzus - 10Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Het was nog geen half uur rijden naar Carla en ik kwam er langs als ik naar mijn werk ging Bij het appartement drukte ik op de intercom en noemde mijn naam ,zwaaide de deur gelijk open, de lift stopte op de 5 e verdieping. Wat was z..."
15-11-17
7.3
Oudere Schoonzus - 9Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"We waren nog beide uitgeteld toen we gezamenlijk wakker werden, we hielden van elkaar wel wat vast maar meer gebeurde er niet. We vinden beide dat we een geile avond gehad hadden, en hadden goed genoten ook van elkaar hoor zei Leny. ..."
14-11-17
7.8
Oudere Schoonzus - 8Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Volgens mij was ik de enige die schrok, en misschien ook wel de directeur van Marianne haar minnaar. Hij stelde zich voor als Rolf, en Marianne noemde onze namen, wat keek Rolf vreemd toen ze zei van oom Jan tegen mij. Marianne ston..."
13-11-17
7.9
Oudere Schoonzus - 7Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Toen ik thuis kwam zei mijn vrouw ,Leny en ik gaan morgen winkelen nog wat jurkjes kopen en badpak,bikini durf ik niet aan, natuurlijk wel zeg dat kan jij best hebben met je lijf toch, dan zie je ze daar wel veel forser . Ze zaten beide aan ..."
12-11-17
8.1
Oudere Schoonzus - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Goh Jan wat ben ik blij dat je er bent, ik voelde gelijk onder haar jurk haar kale natte kut, wat heb ik zin in een lul in mij, verlang er steeds vaker naar nu ,ondanks dat ik hem woensdag nog van Bram gehad heb na het sporten van hem . Word..."
11-11-17
8.3
Oudere Schoonzus - 6Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Wat was Leny mijn schoonzus ook blij dat ze mij zag, voel eens hoe ik er aan toe ben zeg, en de kut van haar sopte het uit, en binnen de kortste tijd had ik mijn kleren ook uit en dook tussen haar benen om het geil van haar te likken, maar ze wilde n..."
10-11-17
7.9
Domineesvrouw - 30Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen we later op bed lagen Be en ik, waren we beide uitgeteld, en vielen dan ook gelijk in slaap tot de volgende ochtend 8 uur. Voor de ochtend was er niets gepland, en Be vertelde onder het ontbijt dat hij gisteren ook zo genoten van die ne..."
06-11-17
6.7
Oudere Schoonzus - 5Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Ja ,jan, wat vond hij dat ook lekker veel mannen vinden het lekker, net als Ruud ook hoor, die genoot er ook van, en jij ook, heb ik al gemerkt. Maar Bram zei, had ik geweten dat je dat ook deed bij mij, had ik de voorbindlul meegenomen , ze..."
05-11-17
7.8
Oudere Schoonzus - 4Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Ik voelde Leny haar kut die nat was, ze droeg geen slip, maar nu ik eerst voor je verder gaat over Bram . Hoe wil je Leny voorover of ik op je , nu eens tussen mijn borsten en suit je eerste kwakkie maar goed in mijn mond gezicht en ook over..."
02-11-17
7.3
Oudere Schoonzus - 3Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Je weet het Jan Marianne werkt nu 5 jaar bij het bedrijf, en 4 jaar een sex relatie met de eigenaar directeur,,dat had ze dus al voor ze Bram ging samen wonen, hij kan niet scheiden om het bedrijf , en hij is net zo oud als jij ook Jan, ze vertelde w..."
01-11-17
7.9
Oudere Schoonzus - 2Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"De hele week dacht ik aan de neukpartij met mijn oudere schoonzus, wat zo onverwacht gebeurde. Op zaterdagmiddag gaat mijn vrouw altijd met een zus winkelen , meestal in dezelfde plaats en soms ergens anders. Had Leny al gebeld dat ..."
31-10-17
7.5
Oudere Schoonzus - 1Door: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonzus,
"Net voor zijn 66 e verjaardag overleed mijn oudste broer, ik Jan ben 15 jaar jonger, zijn vrouw was een paar nasr jonger dan hem. Op haar 62 e verjaardag waar wij ook waren mijn vrouw en ik en ook haar kinderen, waren er blijkbaar nog geen p..."
30-10-17
6.8
Domineesvrouw - 29Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het viel Be en mij wel op dat vooral s,morgens veel oudere bi mannen kwamen en ook in het begin van de middag, en meestal oudere. Later op de dag meestal een stel wat hier sex wilden hebben met hun lover en het thuis niet kon ,en ook vaak s,..."
29-10-17
7.5
Domineesvrouw - 28Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Tegen 11 uur belde ik bij Gerda aan, ze was gelukkig thuis, en wat was ze blij dat ze mij zag, ze omhelsde mij gelijk en ik voelde haar monster tieten tegen mij aangedrukt . O Ankie wat ben ik blij dat ik je weer zie, er deden vreemde verhal..."
28-10-17
6.8
Domineesvrouw - 27Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat keek ik mijn ogen uit, toen de film begon, paar grote honden met hun lange rode pik ver naar buiten, likten een gladde kut, en de jonge vrouw streelde haar borsten en kneep er hard in, De honden hadden verband om hun poten , anders wordt..."
27-10-17
7.3
Domineesvrouw - 26Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We drinken wat fris, en Be vertelde aan zijn pa ,wat hij al gedaan had hier in de boerderij met verbouwen, last eens zien dan zei zijn pa, dan ga ik ook mee ben benieuwd hoe handig hij is verder. De nieuwe keuken kwam volgende week, maar kij..."
26-10-17
7.4
Domineesvrouw - 25Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Geert met zijn hele lange dunne lul, kwam nu bijna iedere week bij Henk, en ook voor mij natuurlijk , och zei hij de vrouw werd niet anders dat ik altijd fiets , en dat is toch ook zo, maar met minder km. Henk gilde van hem en ik ook trouwen..."
25-10-17
7.4
Domineesvrouw - 24Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eindelijk was het de dag dat ik met Grietje naar de club, Henk plaagde mij de hele dag en gaf mij s,middags nog een sensuele massage, niet dat ik het nodig was om geil te zijn , als dank zoog ik hem lekker leeg. Het was al druk toen we binne..."
21-10-17
7.8
Domineesvrouw - 23Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"En vroeg ik Henk , ook nog lekker gespoten vandaag met het oude mannetje samen, ja was weer lekker een pik in mij te voelen hoor, net wat jij ook het liefst hebt toch, vertelde hem dat we door 2 mannen in een kroeg gelikt waren en wij hun pijpten, we..."
20-10-17
7.8
Domineesvrouw - 22Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Grietje was er vroeger dan de afspraak ,ik had mij dan ook nog niet aangekleed en Henk ook niet,die kreeg later het oude mannetje op bezoek. Ze voelde gelijk mijn schaamlippen en kuste mijn borsten even en likte toen over de blote eikel van ..."
16-10-17
7.6
Domineesvrouw - 21Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Henk belde ze later op de dag, en zouden 2 dagen later komen overdag. S,avonds in bed verwende Henk mij met zijn 12 cm, en ook zijn tong, en met 69 , ik lag op mijn rug hij boven op mij, pijpte ik hem eerst leeg en verwende zijn kont met mij..."
15-10-17
7.1
Domineesvrouw - 20Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen we uitstapten pakte Henk mij gelijk bij de arm, hij was wel een kop kleiner dan mij. We bestelden zalm met witte wijn, hij dronk maar een glas omdat hij nog moest rijden,altijd een zei hij,of helemaal niets, drink thuis nog wel een glas..."
14-10-17
7.9
Domineesvrouw - 19Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De tweeling was eerst stil, en spraken met elkaar wat ik niet verstond,toen kwam Jeff op mij aangelopen, pakte mij van achteren en knerp jn mijn borsten, automatisch bukte ik mij voorover, maar in plaats zijn pik in mijn kut, kneep hij mij hard in mi..."
12-10-17
7.9
Domineesvrouw - 18Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ze was alleen, en netter gekleed als vanochtend, dacht zei ze en keek weer nasr mijn bloot lijf en vooral pik, zal eens vragen of je het nog gelezen hebt, ja dat heb ik zei Frank tegen haar, maar kom verder. Binnen stelde ze zich voor als In..."
08-10-17
7.4
Domineesvrouw - 17Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zo kom eens hier zei Frank later die dominant was,pijp ons pikken stijf, dan willen we je nog neuken tussen je blanke tieten, ze zijn wel niet zo groot als we gewend zijn . Binnen de kortste tijd waren ze weer stijf en Jeff was de eerste die..."
07-10-17
7.5
Domineesvrouw - 16Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We waren in de werkkamer van Mike ,Jeff bekeek wat boeken toen Mike binnen kwam, zo jij bent groot geworden zeg,al een echte man nu, en schudde stevig zijn hand. Zag aan Jeff dat hij zenuwachtig was, wat wil je drinken vroeg Mike ,ik neem ze..."
06-10-17
8.3
Domineesvrouw - 15Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat genoot ik nog na toen ik naar huis liep, dacht aan hoe gemakkelijk mijn tong in haar aars ging, wat ook een opening was het, kreeg daar ook vast vaak een beste pik in. En hoe ik haar BH bewonderde van achteren groter gemaakt en ook de cu..."
05-10-17
8.1
Domineesvrouw - 14Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"En zo trok ik bij Mike de zwarte dominee in,het leeftijdsverschil vind hij niet erg,en ik helemaal niet. Werd gelijk geaccepteerd door de gemeenschap en ook in de kerk,waar ik ook weer naar een vrouwenavond ging. We hadden steeds ge..."
30-09-17
8.5
Mijn Man Wou HetDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
"Na mijn prostaat operatie was het helaas gebeurd met mijn sexleven,en dat op 49 jarige leeftijd. Met mijn Jeanet 47 lekker mollig en brede heupen en stevige D 85 borsten ,hadden we altijd goede sex zeker 4 x in de week en uitgebreid. ..."
20-09-17
7.1
Bi ErvaringDoor: Jans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Was 26 toen ik in een duinpan een stel zag liggen,beide bloot en de vrouw trok aan de pik van de man die op zijn rug lag te genieten, van wat ze deed. Met een hand trok ze en met de ander vingerde ze zich, ik kon het niet laten en liet mijn ..."
20-08-17
6.0
Mijn Client - 6Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Besneden,
"Wat had ik toch genoten van het lijf van Sandra de buurvrouw, en met de gedachte van de volgende x ook met speeltjes in onze kut ,voelde ik mij weer nat worden later thuis. Kreeg weer een nieuw client ,was een man van 35 die weer thuis was n..."
20-08-17
8.1
Mijn Client - 5Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat deed mijn kont zeer toen ik op de stoelzitting van de auto zat. Was vroeg genoeg thuis en maskte gelijk eten klaar, en keek op de iPad, bij de inbox. Karel had foto s gestuurdvan de pikken die in mij gezeten hadden en er waren ..."
12-08-17
7.2
Mijn Client - 4Door: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat had ik ook genoten van Magaret haar lijf , had ik niet verwacht dat het met een vrouw ook zo lekker zou zijn, en ik eist zeker dat ik haar en vriendin wel wilde ontmoeten . In de mailbox weer een smeek mail over een ontmoeting en hij stu..."
10-08-17
7.0
Domineesvrouw - 13Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mike had ons beide goed te pakken gehad en gingen op bed om wat te slapen en uit te rusten. We lagen met onze borsten tegen elkaar aan en ik had ern knie tussen haar benen. Volgens mij ben je verliefd op Mike zei mevr Brouwer op een..."
09-08-17
8.7
Domineesvrouw - 12Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met mijn borsten tegen haar brede rug aan vielen we snel in slaap, ik was het eerst wakker en streelde de tepels van haar,en ik trok mijn vingers door haar vochtige kut, dat kwam van urineverlies. Ja wind mij maar vast op en ze trok haar bee..."
08-08-17
8.3
Domineesvrouw - 11Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Met beide handen pakte ik de borst vast en zoog toen op de grote tepel die keihard was,en trok toen mijn jurk uit en deed bh af. Ze trok mij gelijk op haar donker lijf,en zoog op mijn tepels wat toch lekker een blank lijf boven op mij gister..."
07-08-17
8.7
Domineesvrouw - 10Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn man merkte niet dat is later bj hem in bed kwam, hij sliep onrustig ik ook, en hij was heel vroeg aan het douchen waar hij lang over deed, ga vast naar beneden hoor zei hij toen ik ook opstond . Douchte mij ook lekker en met aan kleden ..."
04-08-17
8.7
Domineesvrouw - 9Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De rest van de dag vloog im bij mij,ook mijn man was op tijd terug, en wat hij anders nooit deed hij kwam achter mij staan bij het aanrecht en streelde mijn kont. Heb vanavond zin in je zei hij,en dan wil ik graag dat je op je knie n op bed ..."
01-08-17
8.4
Domineesvrouw - 8Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar,
"Wat moest ik die nacht aan mevr Brouwer denken hoe ik met mijn kut op haar gezicht zat en ze mij klaar lebberde en ik haar. Onbewust streelde ik mijn borsten en dacht voelde ik haar tieten maar tegen mij aan, en streelde ook mijn kut, maar d..."
31-07-17
8.5
Mijn Client - 3Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik had verwacht een sombere meneer Brouwer aan te treffen maar dat was niet zo. Net als anders was hij al bloot. Ik trok mijn kleren ook weer uit, want zo was ik gewend de laatste tijd bij hem te werken. Ik kreeg vanmorgen al vroeg een mail van Marg..."
30-07-17
8.3
Domineesvrouw - 7Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar,
"Wat was ik verbaasd dat mijn man nu veel beter neukte en meer aandacht voor mijn lichaam had als eerder, ik sliep onrustig ook van wat ik de afgelopen dagen beleefd had. Toen we zaten te ontbijten vroeg hij,wil je straks wel naar mevr Brouwe..."
30-07-17
8.4
Brede Dijen - 2Door: Jana
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Had al heel wat vrouwen geneukt, van mijn leeftijd of wat jonger en ook de wel de leeftijd van Sientje, maar ik had nooit iemand mee gemaakt die zo kon spuiten, en zoveel en ook zo gek was op tongen dan ik. De volgende ochtend stond haar fiets er..."
25-07-17
8.2
Brede Dijen - 1Door: Jana
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We kennen elkaar al zeker 3 jaar van de sportschool,ik Ger 35 en zij Sientje, ik sport paar keer in de week om 7 uur voor ik naar mijn werk ga. Op een ochtend vertelde Sientje dat ze een poosje een personal trainer kreeg, vroeg natuurlijk waarom ..."
24-07-17
6.5
Domineesvrouw - 6Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen de bel giing bij het hek,liep Truus gelijk naar de deur. We hoorden haar praten en lachen,en een stel in de 30 stapte binnen,zij slank lang blond haar droeg een latex jurk,hij spijkerbroek en t shirt en breed geschouderd. Zij s..."
15-07-17
8.2
Mijn Client - 2Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eindelijk voelde ik mij weer vrouw,toen meneer Brouwer mij geneukt had.en ik had helemaal geen schuldgevoelens. Dezelfde week ging ik er nog weer heen,niett om te werken,maar om mijn benen te spreiden voor hem,ik had nu iedere dag wel zin in zijn..."
14-07-17
8.1
Mijn Client - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ben Maaike 55 jaar en werk paar ochtenden in thuiszorg, Al een paar jaar kom ik bij een client ,eerst toen zijn vrouw ook nog leefde en nu nog steeds,hij is 67 jaar . Ook toen zijn vrouw nog leefde hadden we gezamenlijk soms lange gesprekken ..."
12-07-17
7.7
Domineesvrouw - 5Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Eerst een poos met de bus,en toen met de trein,op perron zag ik Astrid al zwaaien naar mij. We omhelsden elkaar net ,dat we elkaar een poos niet gezien hadden. Na15 min lopen kwamen wij bij haar appartement aan,ze drukte op de 6 e v..."
11-07-17
8.5
Domineesvrouw - 4Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"We deden de afwas samen toen mijn man zich omkleedde om naar de vergadering te gaan,ik kreeg van hem de gewoonte kus ,en hij zei veel plezier dames samen vanavond ,ik dacht hij moest eens weten. We keken hem beide na en streelden elkaars kon..."
08-07-17
8.6
Domineesvrouw - 3Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mijn lijf trilde nog een poos na,van zijn dikke pik in mijn kut.hij was wel niet zo groot als die van Geert maar veel dikker,en wat had hij ook een tong om mij te verwennen. Ik schrok toen mij pa man zei toen hij thuis kwam,zie dat de tuinma..."
07-07-17
7.8
Domineesvrouw - 2Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Wat was Geert potent voor hij naar school ging neukte hij me nog weer snel,en weer kreeg ik een beste lading in mijn kut,die nu wel goed uitgewoond was. Heb wat boekjes voor je zei hij toen hij vertrok ,blader en lees ze maar eens door,en al..."
05-07-17
8.6
Domineesvrouw - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen ik op mijn 20 e trouwde met de dominee ,van sex wist ik nog van niets,voorlichting had ik nooit gehad,en hij was ook een stumper in bed. Op vrijdag heeft hij de dag voor zich zelf zegt hij altijd,geestelijk de preek voor zondag voor ber..."
04-07-17
8.0
Nu Of Nooit TanteDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"Toen ik merkte Paul dat je steeds meer naar mijn benen en tieten keek,wist ik het hij geilt op zijn tante,en je bent de eerste niet hoor,zijn meer neven die op hun tante geilen. Je trok je zeker ook af als ik weer weg was,of in tussentijd na..."
03-07-17
5.9
Dement?Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurman, Buurvrouw, Dik, Dikke Tieten, Grote Borsten, Jong En Oud, Pijpen,
"Mijn buurman van 82 is al een poos aan het dementeren,en hij heeft de gewoonte nu om steeds zijn pik uit zijn broek te halen en te trekken aan zijn slap pikkie. Zijn vrouw is een tokkie figuur lichamelijk en ook zo slordig,toen hij daar mee ..."
22-05-16
5.9
Visvrienden - 6Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"S,avonds later probeerde ik het ook nog bij mijn vrouw om haar te laten spuiten maar lukte niet . En ja hoor de volgende dag kwam Albert met zijn ma in de auto,ze was net zo tenger als haar zoon ook. Ze stelde zich voor als Aaf,de m..."
28-01-16
6.9
Visvrienden - 5Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Albert jongen ben nu oud mens hoor in de 60 weet niet of het nog wel lukt bij mij. Mijn ma Ans is wat jonger maar die kan het nu ook weer na jaren,en wie doet het dan bij haar je pa is toch overleden zei Ans,schrik niet hoor dat doe ik,met m..."
27-01-16
6.8
Visvrienden - 4Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Mijn vrouw en ik keken vreemd op dat Albert en de volgende dag om 11 aan kwam fietsen,hij droeg een korte broek was wat zijn lange dikke lul daar in zichtbaar,en ben eerst naar de winkel geweest zei hij,heb wat wijn mee genomen,haha en de verkoper wi..."
24-01-16
7.2
Visvrienden - 3Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Frans en Ans lagen naast elkaar en ik pijpte hem verder leeg,wat bleef hij lang stijf. Frans kwam nu met regelmaat en we hadden steeds geweldige sex met zijn allen,Ik spoot zijn darmen ook vaak vol. Maar na een poosje merkte ik dat ..."
22-01-16
6.9
Tante Van Mijn Vriendin - 3Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Steeds als ik alleen was bij Gea neukten we,zelfs een keer toen haar man boven was achter zijn pc. Er verliepen paar week over toen ze mij belde,ze had nieuws. Ze vertelde na het neuken weer staande,ze was bij iemand op bezoek van h..."
20-01-16
7.7
Tante Van VriendinDoor: Jan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"En Marie belde de volgende dag al over het toilet,zie ik je ook gelukkig weer zei ze. Sprak met haar af dat ik zou komen als mijn vrouw met haar vriendin met de fietsvierdaagse fietste in Assen. Reed er wel dezelfde week heen om all..."
19-01-16
7.2
Tante Van Mijn Vriendin - 2Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder, Tante,
"Mm een lekker toetje daar verheug ik mij nu al op hoor,Marie ging staan om min bord ook van schoot te pakken,blijf zo staan Marie heerlijk zo met je borsten die hangen en ik tilde ze op,kan ik ook wel uren naar kijken en spelen,welke cup heb je Marie..."
18-01-16
7.5
Tante Van Mijn Vriendin - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tante,
"Ben nu 46 jaar en woon sinds 6 jaar samen met mijn nieuwe vrouw,ze is 44 en ziet er goed uit,strakke b cup en maat 38. De man van haar tante was 10 jr geleden overleden hij werkte bij een bank en ze kreeg al heel snel een vriend weer,de rodd..."
17-01-16
6.5
Visvrienden - 2Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Wat duurde het lang voor mijn vrouw en Klaas uit de douche kwamen. Ja Ger zei ze tegen mij,hij heeft mij nog weer gelikt en met mijn borsten gespeeld zo geil is hij er op. Klaas en ik zaten op de bank Ans zat tegenover ons,als jij n..."
16-01-16
8.7
Visvrienden - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn visvriend en ik zijn beide in de 60 en getrouwd,alleen zijn vrouw zit al een poosje in een verpleegtehuis waar hij regelmatig op bezoek gaat. Voor we weg gaan drinken we eerst nog koffie bij ons s,morgens vroeg,mijn vrouw goed stevig me..."
14-01-16
7.8
Tussen Oude Borsten - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Borsten,
"Na de training van voetballen hadden wij altijd sterke verhalen over de meiden. De trainer 65 jaar,hoorde ons altijd aan en glimlachte wat,jongens wat hebben jullie toch steeds met die kutten,je vindt er geen goud in ik was altijd adrem en antwoorde ..."
04-12-11
7.5
Wie Is VerleidDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nou daar zat ik dan in een leeg huis,ik Jan 50 jr en 26 getrouwd. Kwam weer terug van booreiland,en de woning was bijna leeg,lag enkel een briefje op bed wat haar advocaat was. 1 jaar eerder de wonong gekocht en vooral op haar wens nieuwe badkamer en..."
18-11-11
7.5
KrantDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman,
" 1 Mijn vriend en ik voetballen al jaren in hetzelfde elftal,we spelen nu in A 1en zijn net 16 jr. Met douchen zag ik wel dat mijn lul groter en dikker was dan van mijn ploeggenoten,mijn vriend en ik trokken ons vaak samen af,en hij had mij..."
13-11-11
7.1
Buurvrouw BetraptDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Buurvrouw,
"Ik sliep boven op zolder en kon de tuin en het slaapkamerraam van de buren zien. De buren waren in de 50 en hij werkte in ploegendienst.. Ik had mij eens verbeeld toen ik op mijn kamer was en hij had middagdienst dat er vaak een man kwam,en dat even ..."
20-04-10
8.1
VriendenDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Al 15 jr zijn wij bevriend,en ook wel al samen op vakantie geweest,en gingen ook af en toe samen naar de sauna,we zijn allen 40 ers De vrouw van mijn vriend Chris,Anja was iets steviger dan mijn Thea. Via email kreeg ik vaak van hun mooie plaatjes va..."
16-02-10
7.6
Weer Thuis Wonen - 2Door: Grijs
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dik, Naturisme,
"Ik keek Ans verbaasd aan,ja Jan toen jullie het huis uit waren en mijn dochters ook zijn we er mee begonnen met partnelruil,voor het eerst op camping toen we dronken waren.,en jullie dochters weten het ook niet vroeg ik verbaasd,alleen Perta de jongs..."
15-02-10
7.9
Weer Thuis Wonen - 1Door: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was voor mijn ouders 65,67 jr en voor mij met mijn 42 jr weer wennen dat ik thuis kwam wonen na mijn scheiding. Vroeger thuis gingen we altijd naar een naturisten camping,waar ik sinds mijn trouwen nooit meer kwam. Ik vond het dus niet vreemd dat..."
15-02-10
7.6
Oudere BuurvrouwDoor: Grijs
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurvrouw, Jong En Oud, Kut, Kutje, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik kon nauwelijks wachten dat hij kwam voor een biertje,ik voelde mij vreselijk hitsig met mijn 65 jr,en hoopte dan mijn nieuwe buurjongen dat ook was. Op het toilet vingerde ik mij,en streelde over mijn borsten,wat priemden mij tepels door de jurk,g..."
17-08-09
7.7