Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 6

Weer thuis, keek ik FB, er waren veel verzoeken, maar de meeste kende ik helemaal niet, ook die van Gerda stond er bij ,die accepteerde ik gelijk, en een oud buurmeisje, die toen 8 jaar ouder was dan ik, die accepteerde ik ook, en ging toen slapen.

Het had gelukkig niet meer gesneeuwd, en ik ging nu pas de oprit schoonvegen.

Zag ook dat de koelkast bijna leeg was, dat was mij nog nooit gebeurd, maar ja, tegenwoordig zijn de winkels op zondag ook open.

In de winkel werd ik aangesproken door een man die bij Marja in de straat woont, 'heb jij je leven nu beter in orde dan toen je iedere dag bij je schoonouders ging eten, en er ook. steeds op zondag was, ze mag je niet erg he, jij als bouwvakker met haar dochter, ze had natuurlijk wel iemand voor haar op het oog, en ook nu loopt ze nog door de straat met haar hoofd omhoog, en als een kakmadam, ondanks dat haar man haar verlaten heeft, die kan nu ook vast veel vrijer ademhalen'

Sorry dat ik het zo zeg, heb zo,n hekel aan dat mens met haar streken, ze heeft de laatste bbq vorig jaar ook verknald bij ons in de straat.

Hij wachtte mijn antwoord niet af en liep verder, maar bij mij kwam de woede weer opzetten, toen ik bij haar huis was stopte ik wat ik eerder niet van plan was, overal lag nog sneeuw, dat doet een madam natuurlijk niet in haar mooie jurk.

Ze zag mij langs het raam lopen, en toch duurde het een poos voor ze open deed.

'Hoi Ger wat lief dat je binnen komt stappen, dan kan je straks ook mooi het sneeuw opruimen, heb de schep en bezem al klaar gezet.'

Dacht je dat ik daar voor kwam, toch echt niet, sprak zonet iemand in de winkel die hier ook in de straat woont, nou die was ook volledig op de hoogte, dat je dochter te min voor mij was, wat ben je toch een kutwijf.

, we hebben je later toch geaccepteerd probeerde ze nog ' ja je moest wel anders was jij je dochter kwijt he, dan kwam ze ook niet meer bij jullie'

'Vuilak, dat heeft ze nooit gezegd en ook nooit mee gedreigd, je verzint maar zo wat.'

Ze stond met de rug na mij toe bij het aanrecht,( ze wilde koffie zetten) trok haar jurk van achteren omhoog, en trok gelijk haar slip naar haar enkels, stap er uit beval ik, wil zien hoe smerig dat hij nu weer is, is vast erger dan de vorige x, je ziet er ook verwaarloosd uit trouwens.

De vorige x was het geel van de urine, en een remspoor, wat er nu ook weer in zat, maar geen gele vlek maar witte afscheiding.

Dacht ik wel, van boven goud he, en van onderen stront.

Ze wilde haar jurk weer naar beneden doen, ' trek uit of ik scheur het van je lijf, je hebt de keus'

'Niet hier, stel je voor,' wat stel je voor, hier komt toch nooit een mens verder, ja je vriendin, de enigste die je hebt

Trek hem maar uit in de gang, en dan naar je slaapkamer, als je loopt kan ik je uitgezakte kont nog zien haha.

Ik pakte de slip op die nog op de grond lag en nam die ook mee, ' had je wat beloofd he de vorige x dat ik je wat met de mattenklopper zou geven, waar heb je die,' nee dat wil ik niet, je moet weg gaan nu gelijk, ik heb er geen zin meer in, en ik laat mij ook niet meer slaan door je''

Wat wil je niet, en ik pakte haar bij een tepel en trok er hard aan, en toen ook bij de ander, ze gilde van de pijn.

Ik liep toen weg, en ging kijken in de bijkeuken, maar daar zag ik niet wat ik zocht, trok de keukenla open, en lachte toen ik een spatel zag, en nam die mee.

Nee niet daarmee gilde ze, moet ik gebruiken met eten koken en cake bakken, en ik sloeg een paar x hard tegen de zijkant van haar borsten aan, en toen hard op haar tepels .

Zat gekleed naast haar op bed, en trok haar benen van elkaar, en sloeg steeds met de spatel zo tegen haar schaamlippen aan, en geleidelijk aan steeds harder, ze bleef gillen van de pijn, en ook van genot, dat was wel zichtbaar bij haar buik, wat op en neer ging!

En de spatel werd steeds natter, ik liet haar hem af likken, of smeerde haar geil op haar tepels.

Wat waren haar schaamlippen rood geworden en werden steeds dikken.

Wat smeekte ze mij om haar te neuken, 'die krijg je niet trut die je bent, je hebt mij vernederd en nu ga ik je vernederen wat je niet snel zou vergeten'

' Kom mee naar het toilet beval ik haar ' en ik trok haar gelijk van het bed af,' ga op de pot zitten met je benen uitelkaar'

Haar borstkas ging wild op en neer, en ze durfde mij niet aan te kijken, ' moet je plassen Marja of naar toilet gaan zoals een madam het zegt,' ze schudde met haar hoofd, nou ik wel hoor, en ik haalde mijn pik uit de broek, het duurde even voor het kwam, en toen spoot ik de eerste straal recht in haar gezicht, 'mond open kut die je bent slikken mijn sjeik, onee urine moet ik zeggen he.

Moest haar mond open breken en toen kreeg ze toch heel wat binnen, beval haar verder naar voren te gaan met haar kont, wil ook in je kut sjeiken, en trek je schaamlippen open.

Toen ik uitgeplast was, trok ik de rits weer dicht, ' zo en nu ga ik doen wat je ex man mij gevraagd heeft, ze keek mij huilend, zittend op de pot verbaasd aan, vroeg of ik hier sneeuw wilde ruimen, ook voor de buren wilde hij dat graag.

En als ik klaar ben, en je laat mij er niet in ,dan trap ik de deur eruit begrepen, en ik wil dan, gebakken ei met spek en koffie om weer warm te worden, begrepen, ze knikte van ja.

Het was nog net zo koud als die andere dagen, ik stond gelukkig uit de wind, en na een kleine 3 kwartier was alles schoon.

Marja had zich weer aangekleed en had de tafel al gedekt, ik had ook goed honger en ik schrokte dat expres als een bouwvakker naar binnen, en liet ook een boer, en nog een kop koffie beval ik, toen ze het zonder dat we iets gezegd hadden naast mij neer had gezet, pakte ik haar bij de kut, ze droeg weer een slip' die zal nu dan wel schoon zijn toch he, en ik drukte de stof van haar slip in haar kut, ze wilde weg lopen maar ik hield haar stevig beet, en vingerde haar zo een poosje.

Toen ik haar los liet, haalde ze de tafel leeg, en zette het in de vaatmachine, zag dat de spatel er ook bij was, zei gelijk van stop ben die spatel nog weer nodig

Liep er gelijk heen en pakte de spatel, en sloeg er zo mee tegen haar kont aan, en ik duwde haar naar de slaapkamer .

Alles uit en met je buik op bed liggen, zonder aarzelen deed ze dat, ik streelde haar hoofd en gaf toen plotseling beste klap met de spatel op haar kont, en bleef een poos door slaan, en steeds op een andere plek, ze had de billen dan ook vuurrood, wat gilde ze en ze huilde er nu ook bij, 'van nee niet meer Ger, kan niet meer verdragen.'

Je hebt het liever op je schaamlippen he, dak kan de spatel weer mooi nat worden, en ik draaide haar ruw om, en trok gelijk haar benen uitelkaar, en ging de schaamlippen weer verwennen met de spatel, ' stop niet meer nu Ger, en ze schreeuwde het uit toen ze klaar kwam.

Ze trok mij naar zich toe, en smeekte mij om haar te neuken.

Nu was ik er ook aan toe, ze wilde mij pijpen maar dat wilde ik nu niet, beval haar op je knieŽn, en ik neukte haar op zijn hondjes, en wat pijnigde ik haar borsten weer intussen, en trok aan haar tepels.

Ze kwam paar x klaar, en toen vond ik het ook welletjes, en spoot mij leeg in haar kut, en liet mij toen gelijk verder leeg zuigen.

In de douche vingerde ik haar nog, en ze wilde mij nog weer pijpen, afblijven nu, volgende x moet je mij er weer om smeken om je te neuken, en geef mij je telefoon,zal ik foto nemen van je rode kont, die kan je zelf niet nemen, van je borsten kan jezelf wel, en laat ze naar weer zien aan je vriendin, weet ze ook dat je gesmeekt hebt om geneukt te worden .

En zonder nog wat te doen of zeggen trok ik later de deur achter mij dicht .

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4928x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8520x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4253x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11739x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15972x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8034x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23015x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17592x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15161x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19785x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7612x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10125x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8037x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18106x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!