Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 5

Neukte Gerda die avond nog op de keukentafel, ze had haar benen bij mij in de nek liggen, en wat spoot ze mij er nu spontaan onder.

De volgende ochtend was Gerda al op toen ik wakker werd, en ik liep met mijn stijve odol de kamer in, ze keek er gelijk verlekkerd naar, en wist er gelijk raad mee .

Mijn sperma sijbelde weer uit haar mond,' en nu na het eten maak ik de klus klaar hier, en het slot moet ook nog'

Je mag met je handen ook wel van alles bij mij doen hoor Ger, en met je tong'eerst het werk dan het meisje zei ik tegen haar '

Ze trok haar dikke kleren aan, want de hond moest er uit, en ik begon alles af te werken, en was bijna klaar toen ze terug was,ze was ook veel langer weg dan de andere x met de hond.

Terug, ' zo mijn handen straks weer lekker warmen Ger ', en ze trok gelijk al kleren uit, en legde net als de vorige x haar koude handen bij mijn ballen en pik, en wreef het heen en weer, enwat ze nog niet gedaan had en nu wel, ze verwende mijn anus met een koude vinger, en ging er in het laatst steeds verder in, steeds voelde ik haar warme tieten tegen mij aangedrukt, ' vind je ook lekker Ger he dat je anus verwend wordt, vinden de heel wat mannen hoor, en drukte er nog een vinger bij in, ze vingerde mij nu heftig en trok ook gelijk harder aan mijn pik.

Voelde mij steeds geiler worden met wat ze deed, ging zelfs zover dat ik gebukt voor haar ging staan.

Ze trok haar vingers er plotseling uit,' heb wel wat anders voor je gebruik ik ook altijd bij mijn anus' ze liepen en kwam terug met de kleine dildo die ik al gezien had.

Ze stopte hem even met een geil gezicht in haar mond, en toen in haar natte kut, en duwde hem toen in mijn anus, en wat liet ze hem trillen, en wat een geil gevoel, het lekkerst was toen ze hem ook nog heen en weer trok.

Ze merkte dat ik zo ging spuiten, ' nu ik in mijn anus en jij met je pik in mijn kut'' ze duwde hem er gelijk in, en voorover staand ramde ik toen mijn pik in haar kut, wat vond ik het jammer dat ik het niet langer tegen kon houden, en spoot nu haar kut vol met een schreeuw .

Haar lichaam schokte nog wat na en nu had ik de kleine dildo beet en trok hem steeds heen en weer in haar anus.

Wat kwam ze geweldig klaar toen.

'Pff wat weer een begin van de dag zeg, wat zal ik dat straks missen Ger ,hihi hadden we maar een strapon, kon ik je ook goed neuken, met mijn tieten op je rug of op je borst'

'Het was ook verrekte lekker zeg, je was de eerste die mij zo diep en lang vingerde, en een dildo had ik er ook nog nooit in gehad.'

Gebruik je hem alleen bij jezelf of ook bij Klaas, 'schrik niet Ger, ook bij Klaas, en hij was het ook die het voorstelde van een strapon, had je zeker niet gedacht he' dat had ik zeker niet.

Ze vond de kastenwand voor haar mappen prachtig en maakte er gelijk een foto van, die zet ik op FB, en stuur ook een naar Klaas .

In de pauze van hun reageerde Klaas, dat het prachtig geworden was, en ik kon er ook trots op zijn wat ik gemaakt had, en we maken het wel een x goed schreef hij er bij.

En het laatste nieuws was, dat er toch meer treinen reden vanavond, dus het leek er op dat hij weer bij zijn vriendin in bed kon liggen.

Gerda keek gelijk bij een sex winkel voor een strapon, en naar andere geile dingen gelijk, ze wilde niet echt een fors formaat, meer van de dikte wat ze nu had van de dildo, 'bestel hem nu niet hoor, daar kijken Klaas en ik vanavond dan of morgen wel naar.'

Ze keek nog even op FB, 'ha heb al paar berichten, allemaal van gelukgewenst met de mooie kast, en dat ze een geluksvogel was dat iemand dat bij haar geplaatst had.

' o wacht ook een van mijn tante, die waar ik toen als klein meisje mijn handen ook mocht warmen bij haar dikke borsten, dacht ik wel ze schrijft en praat vaak dubbelzinnig, nu ook weer, wie je verwend heeft, mag het bij mij ook wel doen, en ik betaal hem nartuur lijk, ha ha begrijp je het ' dat ik het wel begreep hoe het daar stond!

'Ik zeg altijd ze heeft het figuur van Karin Bloemen ,die ken je toch ook wel,dat is zij en ze hield haar handen ver van haar borsten af haha

Die heeft inderdaad een monsterlijk lijf zeg, heel wat zouden daar wel op willen liggen of haar tussen haar tieten neuken, en om haar overal te likken ben je een halve dag kwijt, lachte ik.

Verder werd er toen niet over gepraat, en ik was door al het geneuk ook wel moe geworden, en zei dan ook later dat ik naar huis ging.

Met tegenzin namen we afscheid, ' ik zorg wel Ger dat je hier binnenkort weer een klus heb, laminaat leggen of zo, of ik kom op een avond bij je, kan je mij weer goed uit wonen met je beste pik.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 7

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5270x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8736x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4285x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11788x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16049x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8049x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23065x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17632x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15204x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19812x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7624x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10132x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8049x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18119x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24737x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!