Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 4

Liet Gerda natuurlijk een poosje met rust, en deed intussen nog iets bij het kastenwand, ik was iets aan het meten, en lachte in mijzelf, zal straks ook meten hoe groot haar schaamlippen wel niet zijn uitgerekt.

Hoorde dat ze naar toilet ging, en ik liep gelijk de gang ook in,met mijn duimstok, mijn pik stond nog steeds lekker recht voor uit, 'mij van onderen even schoonmaken na het plassen Ger, dan ben ik er klaar voor' nee hoor dat hoeft van mij niet wil dat ook wel proeven van je en straks nog meer als je spuit.

'Wat moet je daar mee, je stijve pik meten, je weest vast wel al hoe lang en en dik, hij is' nee ik benieuwd hoe groot je schaamlippen wel niet zijn, zo als ze nu zijn, en ook uitgerekt,' wat een gekkerd ben je toch zeg Ger '

3 cm Gerda zoals ik ze steeds zag in je legging, en ik trok ze nu verder uitelkaar, wau zeg, het lijkt nu net een vleermuis, en 5,5 cm wat heerlijk om te likken toch he.

Je wilde nu mijn pik in je kut, maar vergeet het maar, wil je eerst weer zien spuiten en dan het vocht zoveel mogelijk in mijn mond,zal je zo verwennen met mijn tong en vingers dan je smeekt om mijn pik in je kut.

Ze had nu extra handdoeken onder haar neergelegd, en eerst heel rustig verwende ik haar met mijn tong, en zorgde dat haar clit ook weer ver naar buiten kwam, zag steeds het pis gaatje, en likte er over.

Wat schokte en kreunde ze toen ik in haar schaamlippen beet en er zo aan trok' vind je lekker he wat pijn voelen he,en kneep nu ook harder in een borst van haar.

' nee nee niet doen daar kan ik niet tegen, neuk me nu toch Ger, wil je pik in mijn kut, dan voel ik vast ook iets in mij'

Nee nog lang niet Gerda, ik ben er nog niet aan toe, wil eerst dit goed verwennen, en tilde haar stevige kont verder omhoog zodat ik ook bij haar anus kon en likte die ook,een topje van mijn tong ging er een stukje in, ze drukte haar kont zelf verder omhoog, en schuifelde er mee heen en weer, o o o kreunde ze, wat lekker, en daarop maakte ik mijn vinger nat in haar kut, en stopte hem voorzichtig in haar anus, en vingerde een poosje heel rustig, Gerda kreunde nog veel harder nu.

Trok mijn vinger er weer uit en begon weer met haar clit te spelen, die kwam nog verder naar buiten dan eerder vandaag, leek net een stukje van een pik.

Mijn 3 vingers sopten in haar kut, en wat keek ze geil uit, en smeekte steeds vaker om mijn pik in haar kut, en toen begin ze te spuiten ze gilde het uit toen, lag er met de mond voor en wat kreeg ik er veel van binnen, mijn beide handen knepen nu hard in haar borsten.

Zoog nog keihard op haar kut, was net dat ik het op wou eten, en toen was ze uitgespoten.

' nu Ger je hebt het beloofd om mij te neuken, 'kroop naar haar toen en met mijn mond nog vol met het vocht wat ze gespoten had zoende en tongde ik haar, wat ze gelijk terug deed, en trok hard aan mijn pik.

Je voelt je nu vast een sletje he, met wat je net deed, en waar je steeds om smeekt of niet Gerda, 'ja ikben je slet neuk me toch waar je maar wilt wil hem in mij voelen, en zo vaak als je maar wilt.'

Plaagde haar eerst een poosje door met mijn pik over haar schaamlippen te gaan, en hem er een klein stukje in te drukken, ze was er niet op bedacht toen ik hem in een keer goed door stootte in haar kut, ze gilde het uit, maar sloeg gelijk haar benen om mij heen, en wipte gelijk goed mee,en krabte mij hard over mijn rug, of kneep hard in mijn kont.

Zo deden we verschillende standjes, en als laatste voor ik haar vol ging spuiten op zijn hondjes.

Mijn pik was glibberig van haar geil, en ik duwde hem nu rustig weer in haar kut, en hield haar gelijk bij haar stevige borsten beet, en kneep er geleidelijk aan steeds harder in, wat kwam ze vaak klaar, en schreeuwde het dan uit.

Zo sletje van mij, nu laat ik je toch wat voelen, en met een schreeuw spoot ik mij met schokken leeg in haar kut.

Ze liet zich voorover op bed vallen, ik draaide haar gelijk om, kom zuig hem helemaal leeg, wat ze ook maar al te graag deed, en zoog zelfs nog op mijn ballen.

Nu waren we beide goed uitgeput, en het was inmiddels 5 uur geworden, we stapten na een poos van bed af, en gingen douchen, ze stond gebukt voor mij, en stak gelijk een vinger in haar anus, daar krijg je hem de volgende keer in, of ben je daar nog maagd Gerda ,' nee dat was ze niet, maar zo,n formaat pik nog nooit en het was jaren geleden '

Wat er buiten gebeurde hadden we niet mee gekregen het had behoorlijk gesneeuwd en nog steeds, en met een harde wind, er lagen al wat sneeuwduinen op de weg.

En het hondje jammerde ook nog dat hij naar buiten moest, Gerda trok heel wat kleren over elkaar heen en ging toen met het hondje naar buiten' mag mijn handen straks weer lekker warmen bij je pik en ballen he Ger' en ze kuste mij op de mond, en streelde even mijn pik.

Terug trok ze gelijk al,e kleren weer uit, en kwam met haar koud lichaam tegen mij aan staan, en warmde haar handen gelijk weer bij mijn kruis, mijn pik werd even wat slapper, maar werd door de aanraking van haar handen snel weer stijver, waarop zij zich bukte en hem in haar mond nam.

'Heb nog nooit zo,n potente man als jij meegemaakt zeg, hij is alweer stijf', maar ik zal nu eerst wat eten maken hebben we wel verdiend toch, en hij helemaal, en tikte tegen mijn pik aan, en die ook en ze wees naar mijn mond.

In tussen maakte ik de panelen zo ver klaar, dat ik ze later kon inhangen, dan nog paar kleinigheden en was het klaar.

Met bord op schoot keken we naar journaal, en wat waren er al heel wat treinen uitgevallen, en vooral wat uit Amsterdam vertrok, het zou zaterdag ook nog de hele dag door sneeuwen, en het bleef hard vriezen.

'Het is maar de vraag of Klaas zaterdagavond wel met de trein thuis kan komen, dan zal hij wel app of bellen dat hij daar moet overnachten, als er een kamer is, ook dat nog, ' dan kan hij beter voor de zekerheid gelijk een bespreken vind ik Gerda .

Als hij Appt of beld kan je beter zeggen, dat het hier ook veel sneeuw ligt, en dat ze aanraden niet de weg op te gaan.

'Dus je wilt vannacht wel bij mij slapen Ger, o lekker zeg bloot tegen elkaar in slaap vallen, heb electrische deken, zal het gelijk aanzetten, het was nu nog steeds niet te koud om op bed te liggen neuken he.'

' Gerda vroeg ik al aan een andere relatie dacht, ' nee niet echt, maar op bed mis ik haar zeker ook e hadden ook altijd goede sex, nee heb mij al die tijd vermaakt met een geil filmpje en dan aftrekken, maar een vrouw mis ik wel.

En jij, Gerda ,gescheiden of, ' nee gescheiden na 15 jaar samenwonen, we hadden elkaar niets meer te vertellen en sex hadden we ook nooit meer.

Hoe heb je Klaas dan ontmoet' zat met een probleem van een klant en belde het buro waar hij werkt, en toen kwam Klaas binnen, mooi in pak, heel stijfjes, en ik liep rond in een t shirt en legging, hij bleef ook kijken waar je ook steeds naar bleef kijken ,naar mijn grote schaamlippen daarin .

Binnen een half uur, had hij mij geholpen, met wat ik moest doen bij de klant van mij, maar we bleven praten over van alles en nog wat, schonk toen ook glas wijn in, Klaas zei, wou dat ik zo ontspannen in de kleding wat je draagt kon werken, of in ieder geval s,avonds kon uit doen.

Ik keek hem verbaasd aan, dat kan je toch gewoon uit doen thuis, en toen kwam het verhaal over zijn vrouw Marja .

Hoe ze langs elkaar leefden, en altijd menigverschil hadden over je, ze vond, en dat weet je vast ook wel te min voor je, en Klaas niet.

Ik wist wat hij voelde, omdat ik hetzelfde mee gemaakt, en legde een hand op zijn arm, hij schrok van de aanraking.

Toen hij de wijn op had, ging hij dan ook weer weg, ik zei nog tegen hem, als je nog eens wilt praten dan bel maar hoor.

En echt een hele poos was het ook alleen maar praten, wat voelde hij zich op zijn gemak hier.

Toen gaven we elkaar ook een kus bij binnenkomst en bij het weg gaan, en het onvermijdelijke gebeurde dan ook dat we in bed terecht kwamen, het was voor ons beide geen succes, maar Klaas zag eindelijk weer een bloot vrouwenlichaam, en kwam klaar, maar zeg niet hoe, maar geleidelijk aan werd dat ook steeds beter,en nu met viagra helemaal, alleen zijn tong gebruikt hij niet, was hij ook vast niet gewend.

En nu zit ik hier bloot met zijn schoonzoon die mij net helemaal gek geneukt heeft.

En vergeet dit niet he Gerda en ik kuste haar.

Al die tijd had ze met mijn pik zitten spelen en had al gemerkt dat mijn voorvocht er al uit was, en ik kneep haar steeds wat harder in haar tieten, kom mee wil je nu in je kont neuken.

Ze wilde voorover gaan staan, maar ik drukte haar op bed op haar rug, pakte de kussen en legde die onder haar kont, stak mijn pik eerst in haar kut, en drukte hem toen in haar anus, ze gilde even van de pijn, ik kuste haar om haar mond te snoeren, en begin rustig te neuken, en had haar tieten weer beet, en trok aan haar tepels en kuste ze dan.

Bleef zo hele poos door neuken in haar kont, ze vingerde zich intussen heftig, en wat kwam ze klaar steeds, en met een wooeste kreet spoot ik haar darm vol.

Ze trok gelijk mijn hoofd naar haar toe, en we tongden heftig, terwijl ik rustig door neukte,we snakten beide na een poosje naar adem.

'Oef als ik morgen ook nog weer zulke neukbeurten krijg ben ik uitgewoond zeg door die paal van je.

Later keken we nog een poos tv, en Klaas belde nog, hij had het al gehoord, dat het moeilijk werd om morgen thuis te komen, en hij had voor de zekerheid al kamer besproken,' hoorde Gerda vragen en je collega dan' we hebben een 2 pers kamer, kamer alleen was er niet meer, en heeft hij zijn vrouw ook al gebeld dan, toen was het even stil, mevr Sels is mijn collega, je hebt haar wel al ontmoet,het moest even tot mij door dringen, en toen lachte ik, 'Klaas jij zit straks met mevr Sels op kamer, en ik zit hier met je schoonzoon, want het was niet vertrouwd om de weg op te gaan, en mijn kast is zo klaar.

Hoorde de lach van Klaas, dan heb jij het helemaal goed voor elkaar, ik een oudere tante en jij een jonge man.

Maar bedank hem maar goed, voor wat hij voor ons wilt doen, en het slot niet vergeten he, en dag liefje slaap lekker he.

We keken elkaar aan, en moesten toen beide hard lachen.

' Kom Ger we gaan op bed lekker tegen elkaar liggen, en ook proberen te slapen haha.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 6

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5105x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8634x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4270x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11764x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16016x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8040x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23047x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17616x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15182x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19799x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7618x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10127x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8041x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18114x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24734x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!