Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 3

Weer thuis later viel ik, wat mij nog nooit overkomen was onder studio sport in slaap, en ging toen ook maar gelijk op bed.

Bestelde s, avonds alles bij mijn baas wat ik nodig had bij Klaas en Gerda, ' woensdag of uiterlijk donderdag was alles er wel.'

Had verwacht dat Marja nog eens zou bellen, maar dat gebeurde niet, en ik belde haar ook niet, hoe geil ik ook opbed lag en mij een aftrok.

Belde op dinsdag Klaas, 'dat alles uiterlijk donderdag binnen was, en ik het dan gelijk s,avonds zou brengen met een busje, en liet ik ook vast gereedschap achter'

Er is iets tussen gekomen, moet vrijdag voor de middag weg, op een zogenaamde opfris cursus, en zaterdag ook de hele dag, dus ik kan je niet eventueel helpen, maar ik denk dat je meer aan de handen van Gerda hebt, dan aan die van mij, je weet ik heb 2 linkerhanden, haha.

Dacht gelijk, steeds naar de legging van haar gluren en borsten, en wie weet wat er nog meer in het vat zit.

Woensdag begon het al hard te vriezen en de komende dagen zal het alleen maar meer worden, en er werd vrijdag sneeuw verwacht.

We werden donderdag tegen de middag naar huis gestuurd, het oostenwind was zo krachtig geworden, dat het gevoelstemperatuur te laag was om nog te mogen werken, en we waren ook gelijk de volgende dag vrij.

Alles wat ik nodig had was nog niet binnen, mijn baas belde met de firma, en ze waren net onderweg.

Toen ik alles ingeladen had belde ik naar het huis van Klaas om 3 uur, dat ik wat eerder was, en dat het gelegen was dat ik kwam met het materiaal, ' ja hoor zei Gerda ik ben wel thuis, dan ga ik nu gelijk met de hond lopen'

Half uur later was ik er ook, ' ben er ook net weer, wat ook vreselijk koud zeg, 'en ze trok haar laarzen en broek die ze droeg over haar legging weer uit.

Met uitrekken van de spijkerbroek, was haar legging ook iets mee gegaan, en Ik zag een mooie strake buik, en ze trok gelijk de legging weer verder omhoog, en volgens mij extra hoog, wat zag Ik zo de schaamlippen weer zitten, ze keek mij aan, ' zo zie je het liever he Ger 'Ik wist niet wat te antwoorden.

Zei dan ook maar, ' als je koffie zet, haal Ik alvast wat uit de auto, met de panelen moet Klaas dan even helpen als hij thuis is,'zijn ze zo zwaar dan vroeg Gerda ,' Nee dat niet maar is onhandig alleen, 'dan kan Ik je wel helpen

toch.

Toen de auto leeg was zei Ik dan ook tegen haar' klaar had wel gelijk deze week toen Ik hem belde, hij zei je hebt vast meer aan de handen van Gerda, dan aan mijn 2 linker handen' haha lachte ze daar heeft hij ook gelijk in hij is niet zo heel handing heb Ik wel al gemerkt, wie weet ben je mijn handen wel vaker nodig en ze keek mij schalks aan.

'Blijf je hier eten Ger kan wel hoor, ' Nee helaas niet mijn ouders rekenen op mij.

Voor dat Klaas er weer was ging Ik weer weg, en weer kreeg Ik van haar een lekkere kus, wat weer lang duurde, en voelde haar borsten en onder lijf stijf tegen mij aan gedrukt, 'tot morgen dan, en hoe laat kom je denk je'

Denk tussen 9 en half 10 ongeveer, dacht moet er niet te vroeg zijn.

'En slaap ze lekker vannacht he' zei ze nog bij afscheid.

Maar Ik sliep heel onrustig, en toen Ik wakker was, had Ik toch een odol, en begon er mee te spelen, maar spoot mij niet leeg.

Klaas deed de deur open, even over half 10, ha zo ken Ik je beter Klaas weer mooi in pak dus, ' ja moet wel he, ben al lang blij dat Ik het s,avonds gelijk uit kan doen hier bij Gerda .

'Ha mijn personeel is er al, en ze kuste mij vluchtig op mijn wang, 'kijk je kopje staat al klaar, kan Klaas nog wat mee drinken met ons, voor hij weg moet.

Toen hij weg ging, Jullie redden het wel zonder mij, en Gerda heeft nog wat kleine klusjes bedacht voor je, ook ergens een nieuw slot inzetten wat al een poos in huis ligt'

Zag dat hij Gerda stevig in haar kont kneep met het weg gaan en haar lang zoende.

Hoorde hem nog zeggen als we in de trein zitten dan stuur Ik wel een app en ook als we in Amsterdam zijn.

Ik ging gelijk aan het werk en Gerda ging later nog weer met de hond lopen, stopte gelijk toen ze uit het zicht was, en keek in hun slaapkamer, op een nachtkastje stonden wat potjes creme, dacht aan deze kant slaapt Gerda .

Trok een la open, alleen maar wat slips en string, en de la daar onder een klein formaat dildo van 14 cm, Ik rook er even aan, maar rook niets.

Trok ook de la van Klaas open, ook wat onder goed en doosje Viagra waar 2 uit waren, Ik glimlachte er bij toen Ik het zag.

Toen Gerda weer terug was, Ik was aan het schroeven, hield ze plotseling haar ijs koude handen tegen mijn gezicht, Ik greep ze gelijk vast, en trok ze van mijn gezicht.

Maar zei wel met een lachend gezicht', je hebt ze echt ijs koud hoor, Ik weet wel een warmere plek bij mij om ze te warmen, wat dan niet lekker is voor mij in begin.'

Ze keek mij met een glimlach aan' mag Ik van je ,mijn handen daar op warmen en ze keek en wees nu naar mijn

kruis'

Denk dat het hetzelfde gevoel is voor mij, als een dompelbad in een sauna, in begin effe brrr maar dat duurde niet lang.

' nou komt er nog wat van dan, wil ze daar wel warmen hoor bij je ballen'

Ze trok nu zelfs mijn rits open, en knoopte mijn broek open en liet het zakken tot op mijn enkels, en ging achter mij staan, en stopte zo haar ijs koude handen bij mij voor in de slip, merkte gewoon dat mijn pik door de ijs koude aan raking begon te krimpen, ze hield haar handen niet stil, en wreef ze heen en weer over mijn pik en ballen, en het duurde dan ook niet Lang of mijn pik werd steeds stijver, en wat voelde Ik haar borsten tegen mij aangedrukt.

'Wat is dit lekker Ger om mijn handen zo te morgen opwarmen, als klein meisje ,Ik huilde van de pijn aan mijn handen mocht Ik ze warmen aan de dikke tieten van mijn tante, maar dit is nog fijner' en Ik voelde ook haar handen warmer worden, en ze trok nu nog alleen aan mijn pik, zonder dat ze hem zag, Ik hoorde haar ook zwaarder adem halen, net als Ik ook, .

Dacht Ik spuit zo, maar dan niet in haar hand, Ik draaide mij om en pakte gelijk haar hoofd beet en drukte die naar mijn pik toe, toe zuig hem maar leeg, weet je ook hoe veel een jonge vent spuit, en ze pijpte ook gelijk, bleef haar hoofd steeds naar mijn kruis drukken, ja slet je wilt sperma he en dat krijg je en met een schreeuw spoot Ik haar mond vol, wat liep er veel uit haar mond, maar ze bleef door pijpen ze zoog mij helemaal leeg, en toen zoog ze ook nog even op mijn ballen.

'Wau wat een pik heb je Ger onvoorstelbaar je lijkt wel een neger met dat stuk, en wat een hoeveelheid zeg, of heb je dat op gespaart voor mij hihi, zag wel hoe geil je steeds naar mijn kruis keek,'

Toen ging haar tel met een app, 'Klaas zit in de trein met zijn collega'

Je hebt net mijn pik gezien nu wil Ik wel eindelijk zien wat steeds zo geil lijkt bij je in de legging,

En Ik pakte de boord van de legging beet en trok het naar beneden en ook gelijk haar string, en het was wat Ik dacht hele grote schaamlippen en ze was geschoren, Ik trok gelijk aan de grote vlapppen van haar, ze kreunde het effe uit van de aanraking, stopte vinger in haar kut ' wil je helemaal bloot zien nu' en ze trok haar trui uit en knoopte haar Bh open, wat vielen er een paar lekkere tieten uit.

Gerda had inmiddels mijn pik weer beet en trok er weer aan' ja he ik heb meer aan je handen he, Klaas moest eens weten'

Zo en nu wil mijn tong eerst je kutlippen verwennen, voor je mijn pik krijgt waar je hem graag wilt hebben, die wil je graag he of niet Gerda, ' ja stamelde ze graag een beste neukbeurt .

Wat waren haar schaamlippen opgezwollen en nog groter, ik bleef er op zuigen en trok er met mijn tanden aan, ze gilde al van genot van wat ik deed, en nog harder toen ik haar vingerde en op haar clit zoog, wat kwam die dan ook een eind naar buiten, bleef het verwennen bij haar van onderen, plotseling ging haar buik steeds wilder op en neer,' ik kom ik spuit o toe nog eens bij mijn clit, wasik gelijk deed, en toen spoot ze toch, onvoorstelbaar wat een straal, en toen ik bleef doorgaan bleef ze spuiten tot ze niet meer kon, ik likte er wat van op en smaakte lekker, dacht als ze weer eens spuit moet ze mij in de mond spuiten.

Ze had haar haren drijfnat op haar hoofd, en ze keek toch geil uit, wat leek ze uitgeput wat ze ook was.

' verdorie Ger wat heb je met mij gedaan zeg, in mijn jeugd spoot ik ook, later kon ik het nooit meer wat ze ook probeerden bij mij'

' ik smacht er naar om je pik in mij te voelen, maar even pauze hoor Ger '

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 5

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5274x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8742x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4285x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11795x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16050x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8049x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23066x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17632x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15204x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19812x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7624x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10132x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8049x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18120x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24738x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!