Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 2

Toen ik in de auto stapte om 4 uur keek ik eerst in mijn tel,stond vol met app van Marja, mijn schoonma.

Ze had haar vriendin Mieke verteld hoe ze aan haar beurse tieten gekomen was, dat moest wel stond erbij, toen ze op bed gingen en haar lichaam bloot zag.

En ze vond mij een smerige klootzak,en ze wilde dat ik het aangaf bij de politie, ook omdat ze genoeg bewijs materiaal had, en ze stuurde foto van haar kapotte blouse en onderbroek, en ook van van beurse tieten, wat zagen die er ook uit.

Stuurde geen app terug,maar belde, ik was weer woest, hoe durfde ze, er over te klagen, en niet zeggen dat ze van het neuken genoot, dikke trut.

Zo kutwijf bij een ander klagen over mij he, zeg ook maar tegen haar dan hoe je genoot toen ik je neukte en zelfs smeekte om meer, en dat ik jezelfs in je kont geneukt hebt.

' morgen vroeg ga ik naar de politie hoorde ik Marja zeggen en Mieke gaat mee, die kan getuigen hoe ik er zaterdagochtend bij liep'kutwijf riep ik nog door de telefoon, zal je wel krijgen, ben zo bij je .

Even later stopte ik met gierende banden voor haar huis, had verwacht dat er niet open gedaan werd, maar gebeurde toch na een poosje, was Mieke die de deur een stukje open deed, wist niet dat ze mij aan keek, of naar de deurpost.

Zette gelijk mijn voet er tussen en drukte hem verder open, en haar aan de kant, en liep met woeste blik de kamer in.

'Hou je rustig Ger hoorde ik Mieke nog zeggen'

'Zo smeerlap hoe durf je hier binnen te komen, ook nog huisvrede breuk er bij dus, ga gelijk mijn huis uit, anders bel ik de polite' en ze stond nu met een mij bekende ijzige blik voor mij.

Zeg tegen haar hoe je genoot van mijn lul in je kut, en kont, en wat moest ik een spinnenwebben weg halen trut die je bent.

Je lijkt van boven goud, maar van onderen ben je stront, dan zag ik ook wel aan de gore slip van je, met je geel kruis en remsporen, smerig rotwijf.

Ze spuwde mij in het gezicht, en ik voelde haar hand weer hard in mijn kruis, 'kuwijf riep iik zal je krijgen en nog beter dan vrijdagavond .

Scheurde in een beweging haar jurk in flarden, en scheurde ook haar bh stuk, en gaf gelijk paar klappen tegen haar tieten aan, duwde haar achterover op haar bank, en trok haar slip uit en gooide die naar Mieke, kijk dan kan je zelf zien hoe zo,n smerig wijf ze is.

Draaide haar op haar buik,en gaf haar waar ze eerder ook op geilde, wat sloeg ik hard op haar billen, die gelijk vuurrood werden, en stompte in haar kut, ze schreeuwde het uit.

Mieke gilde het ook uit, en wilde mij van haar aftrekken, 'donder op jij, anders krijgt je hetzelfde als dat kutwijf ook, en ik trok nu hard aan de schaamlippen van Marja .

Nee stop Ger hoorde ik met gesmoorde stem,en ze draaide zich snel om, en zag dezelfde geile blik in haar ogen als op vrijdag.

Haar tepels waren keihard en ik trok er stevig aan, zo stevig dat ik haar iets omhoog trok,ze had haar benen gespreid, en ik keek naar haar kut, wat was die nat van het geil van haar, ' ook nog zeggen dat je het niet lekker vindt trut, je kut is drijfnat van het geil van je, en je hebt je benen al geopend om geneukt te worden he .'

Zonder op Mieke te letten trok ik al mijn kleren uit, en hield mijn stijve pik voor de mond van mijn schoonma, waar ze gelijk gulzig op zoog.

Liet haar maar even pijpen, en ramde ineens mijn pik in haar kut, ze gilde even, maar sloeg gelijk haar benen om mij heen en ook haar armen.

Mieke jammerde het uit, nee toch Marja, hij doet het weer met je, dat laat je toch niet toe, wat een smeerlap is is het om je zo te neuken, ik hoorde het aan, hou je bek trut, je ziet toch hoe ze geniet van mijn pik, als je niet stopt verkracht ik je ook nog, voor mij geen probleem hoor, om oude kutten vol te spuiten.

Maar Mieke zag ook wel, hoe Marja genoot van het neuken, ze kreunde en schreeuwde steeds harder van meer en harder, en ik gaf weer klappen op haar tieten.

Toen ik Marja volgespoten had, en nog een poosje bleef door wippen, wilde Mieke mij van haar aftrekken, ' weg jij ga naar huis smeerlap, kijk eens wat je weer gedaan hebt met haar borsten.'

En ze sloeg mij een paar x met haar platte hand op mijn kont, ik trok gelijk mijn smerige pik uit de kut van Marja en ging staan, zag in een oogopslag dat ze even met bewondering naar mijn pik keek, en wilde mij weg duwen.

' als jullie mij toch willen aangeven wil ik bij je de spinnenwebben ook weg halen'en ik greep haar vast en trok ook bij Mieke de kleren van het lijf, ze had wat dikkere tieten d cup wat goed naar beneden hingen, en scheurde toen haar slip van haar dikke kont.

Duwde haar gelijk op de bank, waar eerder Marja lag en ik moest de benen van elkaar aftrekken,' hoorde Marja nog roepen niet doen Ger'

Mijn pik ging moeilijk in de droge nauwe kut van haar, ik drukte hem er zover mogelijk in en begon haar te neuken, Mieke bleef schreeuwen van nee, nee niet doen, ik ben lesbisch ,'ja he en wat zal dat, zie vaak genoeg lesbische films, en die gebruiken dan altijd ook een zwarte dildo in haar kut, en nu krijg je een echte en voel je het spuiten ook goed in je, en volgens mij ben je eerder bi, je hebt vast wel gerotzooid met Marja gisteren .'

Het maakte mij alleen maar kwader, en ramde nu nog harder met mijn 19 cm in haar kut die nu wel vochtig was.

Ze begon zelfs licht te kreunen,ze sloeg haar benen niet om mij heen maar wel haar armen en ze begin mij steeds harder mijn rug te krabben.

En eindelijk kwam ze ook eens klaar, wat ging haar buik toen wild op en neer, en ze gilde van ja, ja toe neuk me door.

En dat deed ik nog een poos, voor ik ook weer met een schreeuw mij leeg spoot.

Trok mijn pik uit de kut van Mieke, en zuig hem leeg trut die je ook bent, en ook zij zonder aarzeling zoog mij verder leeg, en gebruikte zelfs een vinger voor mijn kont, wat Marja niet gedaan had.

Mijn kwaadheid was met mijn zak leeg spuiten verdwenen, 'nou maak je maar een foto van Mieke, hoe ze er met gespreide benen bij ligt, waar mijn sperma nog uitdrupt'

En tot mijn verbazing deed Marja dat ook met een glimlach.

'Wou mij gaan douchen,'maar Marja zei blijf nog even, we willen ook zonder verkracht te worden wel genieten van je lijf '

'We gaan ons alle 3 douchen, en dan trek ik een fles wijn open'

Stond eerst een poosje met Marja onder de douche, wat pijpte ze mij steeds weer, en later met Mieke, die liet nu ook wel heel duidelijk blijken dat ze goed genoten had van de verkrachting, ik bleef haar vingeren onder de douche, en werd nu heel snel nat, ' je hebt gelijk hoor Ger ik ben bi net Marja ook, we moesten toch wat als onze mannen ons niet meer neukten, 'ze keek naar mij of naar de spiegel, en dacht geen knap gezicht maar wel een lekker lijf voor haar leeftijd,(ze was net in de 50 )en zoog toen voor het eerst op haar hangtieten, waarvan de tepels ook gelijk hard werden.

'Marja zei later, het was een vooropgezet plan van ons om je hier te krijgen, en ik wist dat je weer goed kwaad zou zijn, en mij de kleren weer van het lijf zou rukken, en had daarom oude jurk aan, net als Mieke ook.'

Je bedoelt stamelde ik,' je hebt mij gebruikt omdat je graag geneukt wilde worden net als Mieke ook dus'

Ja we vinden het beide op een harde manier veel geiler dan het softe gedoe, haha, en echt we genieten beide van een harde aanpak, en we kunnen heel wat hebben aan ons tieten, worden we alleen maar geiler van, en klappen op onze billen '

Wat ik je vrijdag al beloofde, dat je de volgende x wat met een zeepje en mattenklopper zou krijgen, is nu niet gebeurd, maar de volgende x zal je de pijn voelen wat je graag wilt, en dat geld ook voor je vriendin.

Wat dronken de vrouwen steeds hun glas snel leeg, ik moest nog een klein stukje rijden en nam niet meer dan 2 glazen.

Om de beurt namen ze mijn pik in de mond, Mieke was het die mijn pik in haar wijnglas drukte en er toen lekker op zoog, ' moet je ook doen Marja is lekker joch,' en dat deed ze dan ook.

'O kreunde ik na een poosje spuit zo hoor,' Mieke pakte gelijk haar glas waar nog wat wijn in zat, spuit daar in Ger, dan drink ik hem leeg .

Er kwam nog best veel in het glas, ze roerde er door met haar vinger,die ze eerst in de kut van Marja gedrukt had, en nam toen een slok' het lekkerste wijn wat ik ooit geproefd heb zei ze, 'en gaf het glas aan Marja die het verder leeg dronk .

En met hun beide monden nog vol met wijn tongden ze elkaar een poos, en zag hoe ze het toen door slikten.

Met weg gaan zei Marja 'als je zin in eten hebt of ergens anders in,' en ze kneep even in mijn pik' ben je welkom hoor'

Wat mij nooit gebeurde maar toen wel, viel onder studio sport in slaap, en ging toen ook maar op bed, en de beelden van die dag spookten door mijn hoofd, eerst die van Gerda met haar mooie schaamlippen in haar legging, en hoeze mij kuste met weg gaan, en de beelden van M&M.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bazige Schoonma - 4

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11860x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5165x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14380x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13531x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10103x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13378x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6360x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16987x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34747x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24164x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8969x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!